עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה התקציב: עד 2000 ש"ח ב. מטרות המחשב: בעיקר גלישה ברשת והרצת משחקים ג. האם אתה צריך ציוד הקפי: צורב שישמש גם ככונן עדיף צורב DVD תלוי בהמלצתכם ד. האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו: בעיקרון AMD בגלל המחיר ה. האם נושא הקירור והיופי חשובים לך:שהמארז יראה טוב אבל שלא ישפיע על המחיר ובמידה ומדובר במעבד שלא מתחמם אז הקירור פחות חשוב ו. האם צריך מערכת הפעלה: לא. ז. האם צריך הרכבה של המחשב במעבדה ו/או התקנה של מערכת הפעלה: התקנת המחשב ללא התקנת מערכת הפעלה ח. מהי שיטת התשלום: מה שיותר זול ט. הערות: המטרה היא מחשב כמה שיותר זול ,באיכות כמה שיותר טובה, עם כרטיס מסך סביר שבדוק שהוא טוב, מעבד חזק ,זיכרון טוב ולוח אם טוב. בבקשה תראו לי גם מאיפה להזמין כתובת של אתר אינטרנט שממנו אפש…

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש אחרי שמחשבי הקודם התפגר אשמח מאוד אם מישהו מפה יוכל ליעץ לי לקניית מחשב ולהלן הצרכים שלי אני רוצה מחשב שיחזיק כמה שיותר זמן כמובן מכיבן שבעתיד הלא רחוק במיוחד לא יהייה באפשרותי להרשות לעצמי מחשב חדש. אני רוצה מחשב שיוכל להריץ כמות רבה של תוכניות במקביל מכיוון שאני משתעמם במהירות ואשמח להריץ 5 אתרים+שש בש+וינאמפ+אייסיקיו+אנערף מבלי שזה ידגדג את המחשב שלי. אני נהנה לשחק במשחקים החדשים בשוק אבל אני לא גיימר רציני ולא מודאג מאפ פי אס נמוך כל עוד ניתן לשחק במשחקים ברמה סבירה. אני רוצה מחשב שינצל בכמוןת מקסימילית את האינטרנט שלי. תקציבי לא גבוה ולמעשה אשמח לשלם כמה שפחות כל עוד אקבל את הדברים ההכרחיים לי הייתי שמח לדעת איזה מרכיבים אני צריך לק…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  3. מארז: Olidata NAPOLI 450W BLACK/SILVER MIDI ATX לוח אם : Asus P5KPL-VM Core2 Duo Intel G31 מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3MB 1066MHz Box קרור למעבד: Intel Fan Cooler LGA 775 Original זיכרון: 1GB DDR2 667MHz Non-ECC CL5 DIMM x2 כרטיס מסך : Intel GMA950 Graphics Controller דיסק קשיח : 250GB SATA2 16MB במהירות 7200Rpm צורב DVD : SAMSUNG X 20 SATA יציאות USB: Up to 8 USB 2.0 ports אני אוכל לשים עליו 4870?! {יחליף ספק..}

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by Vafel,

שלום לכולם, בדקתי את המפרטים המוכנים שמפורסמים פה באתר ונראה שהם מתאימים לצרכים שלי, אשמח אם תענו לי לשתי שאלות: 1) איפה מומלץ לקנות? אני יכול להרכיב לבד את המחשב. עדיף חנויות בירושלים או תל-אביב 2) אלו הדרישות שלי למקרה שיש לכם עוד המלצות: התקציב הוא 1500 ש"ח, אם ניתן לחסוך אז עדיף מחשב נייח לצורכי עבודה משרדית (אינטרנט, תוכנות משרדיות וסרטים). הארד-דיסק באיזור ה160GB צריך להספיק. אני יכול להרכיב את המחשב בעצמי ולעשות OC אם צריך. אין צורך במערכת הפעלה. מידת השקט של המחשב לא חשובה. אופק העדכון לא רלוונטי. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by ady,

לאחרונה מת לי המחשב (הלך הלוח אם) הוא עבר כמה שידרוגים. לאחר סקר שוק די מקיף נראה לי שאני ינסה להציל מה שאפשר מהמחשב. לפיכך נוצר המפרט הבא: מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 3- בקניית מחשב חדש בלבד לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 מארז: Lancool Midi Tower PC-K57B Black - יציאה USB3 קידמית בקניית מחשב חדש זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 קשיח למחשב שולחני: SoliData SSD 120G SATA3 X8 על זה אמור להתלבש: שני HD אחד של 1T של SEAGATE והשני 250G של WD כ.מסך GAINWARD GTX 260 GOLDEN SAMPLE ספק כוח: THERMALTAKE LIGHTPOWER 80 PLUSE 80ֵ EFFICIENCY 500W צורב SONY המחשב מיועד למשחקים וסרטים ב FHD להקרנה על טלויזית PHILIPS…

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  6. שלום, כבר הרבה זמן לא קניתי מחשב, לכן אשמח לעזרתכם, בעיקר מכיוון שיש לי בקשה קצת לא סטנדטית. אני מחפש מחשב נייח/שרת חזק מאוד- כמה שיותר ליבות, עם הרבה זיכרון, אבל שיהיה שקט- כי הוא יישב אצלי במשרד. צריך שיהיה גם כרטיס מסך של NVidia, כי אני רוצה להשתמש ב- CUDA להרצת Deep Learning, אבל לא צריך כרטיס חזק. תקציב- באזור ה- 15,000 ש"ח, (לא יוצא מהכיס שלי, אלא מהעבודה...) אין צורך בציוד היקפי, אין מגבלה של גודל. הקניה של כל המחשב תהיה בארץ, ורק מספקים שמאושרים ע"י החברה. אני רק צריך לדעת מה לדרוש מהם. תודה!

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  7. שלום אני חדש פה וסקרתי את הפורום וניראה שאתם אנשים רציניים ומביני עניין, ואשמח לקבל מכם חוות דעת. אני רוצה לקנות מחשב, לא כולל מסך רמקולים מקלדת ועכבר בתקציב של כ 8000-8500 שקל. 1.כפי שהבנתם המטרה היא למשחקים כבדים 2.הקירור מאוד חשוב לי גם למעבד, גם כללי וגם לכרטיס מסך (שכן הכרטיס מסך צריך להיות רציני וכבד וסביר להניח שהתחמם מהר) 3.חשוב לי שהמחשב יהיה שקט 4.שכל החלקים יהיו אמינים ויציבים ומחברות טובות 5.בבקשה, צרו את הטוב ביותר לדעתכם אם אפשר עם הסברים שאלה נוספת: האם כדי לי לקנות מחשב עכשיו או לחכות לסוף שנה ואף ל 2009? ממה שהבנתי בסוף שנה יש מכירות טובות, בגלל התיישנות מוצר בהחלפת שנה..(קצת כמו מכוניות) זה נכון? תודה רבה לכולם![br]פורסם בתאריך: 17.10.2008 בשע…

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  8. http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5768 לא מצאתי ביקורות על המוצר... למישהו יש ניסיון איתו? האם אתם ממליצים לי לקנות? (חשוב לי מאוד הניידות של המקרר) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  9. שלום, יש לי טבלט של HP TX2500Z שהגיע עם התקנה של ויסטה. התקנתי עליו לא מזמן ווינדוס 7, ועכשיו אני רוצה לשחזר למה שהגיע מהמפעל. בספר הוראות כתוב בבוט ללחוץ על F11 אבל זה לא עובד כנראה בגלל שיש לי וינדוס שונה ממה שהמחשב הגיע איתו. מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  10. המחשב מיועד בעיקר לאופיס, סרטים וקצת עריכה גרפית. INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX GIGABYTE GA-EG41MF-S2H · SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ · LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK SATA · KINGSTON 1024MB DDR2 800MHz x 2 (2 giga) · FSP 300W : ATX300-PNR תודה!

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  11. שלום לכולם, אבקש עזרתכם בהכנת מפרט עבור ילדים בגילאים 12-13 תקציב: עד 1500 ש"ח, עדיף לא לחרוג אבל אפשר ב 50-60 ש"ח. שימושים: בעיקר עבודה משרדית, צפייה בסרטים, ומשחקים פשוטים ביותר אם בכלל (המקסימום פיפא וגם זה בספק. אם זה לא אפשרי במסגרת התקציה אז זה עדיין בסדר אבל רצוי לשמור על אפשרות לשדרג בעתיד לתוספת כרטיס מסך low/middle level). ציוד היקפי: ללא חנויות: עדיפות לאיזור המרכז (גר בפ"ת). שונות: לא מתוכנן overclock, יותקן win7 64bit. בנוסף אבקש המלצה בנפרד למסך זול 21' ומעלה בסביבות 600 שח. ראיתי שבניגוד לעבר קשה להכין מפרטים של AMD בתקציב הזה. זה מה שניסיתי לעשות עם Intel: מעבד Intel Pentium G620 2.6Ghz Tray, יחידות 1 ₪308 http://www.rsm.co.il/product.aspx?pro…

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  12. המפרט צריך להיות חזק ביותר למשחקים כמו קרייסיס...שיהיה שקט!! ולא לעבור את ה6.5K!! תודה

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  13. מבקש המלצה למשב נייד: זיכרון 4GB דיסק קשיח 500GB לא נדרש CD , DVD או צורב (או קורא טביעות אצבע וכדומה) כרטיס מסך עם יכולת להפעיל משחקים כגון fifa צפייה בסרטים וכדומה משקל עד 2 קילו מסך לא פחות מ 14 אינצ' (עדיף יותר) תודה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Intel Core Duo T2450 2.0GHz VS INTEL CORE 2 DUO T5250 1.5GHz שניהם עם 1024 זיכרון... תודה לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  15. אני ארכוש את המחשב בארץ. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט וסרטים, קצת משחקים קלים * גודל המסך? עדיף 15.6 אך אפשר 14 במידת הצורך * משקל רצוי? שיהיה סביר. לא צריך נוצה אבל גם לא פיל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL \HP\ LENOVO תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  16. CPU: AMD Venice Athlon 64 3200+ Motherboard: Gigabyte GA-K8NF-9 (nVidia4 chipset, 4*SATA, RAID (with SATA and IDE), 2*PCI-E x1, PCI-E x16 (for graphics), 1000GB LAN, 4*DDR400 (dual), socket 939, 10*USB2.0, Firewire Graphics: Gigabyte ATI Radeon X600 PCI Express 128MB (DVI / VGA / Svideo outs) Memory: DDR400 Geil 1GB (dual) with cooler plates Sound: O/B RealTeck AC'97 8 channels+SPDIF Case: ATX 500W with front USB, 3 12" fans, a cover for optical drives, for better and safer usage CD: LG DVDRW 3-standards (+,-, DVD-RAM), Dual Layer HDD: 80GB 7200rpm Speakers: 2.1 with sub Keyboard and mouse: Wireless by Logitech, mouse with charger, keyboard with AA batteries (English onl…

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  17. כרגע אני עובד עם c2q q6600 ולוח אם של ג'יגהבייט שבעייתי עם הכרטיס קול שלי (RME HDSP9632) אשמח להמלצה על לוח אם חדש בשאיפה של אסוס (הביקורות עליהם טובות) אלא אם כן יש לוח תחליפי שיהיה מעולה לעבודה עם אודיו בנוסף אשמח לכרטיס מסך עם 2 יציאות DVI וקירור פסיבי אשמח לכל המלצה בתודה אור

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  18. היי, אני לא מוצא דרך לדעת מה הטמ"פ על הכרטיס מסך במחשב הנייד שלי (1330 EJ) מדגם 4650. איך ניתן לעשות זאת? או שלא ניתן בכרטיסים הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  19. היי המחשב הוא מחשב למשחקים, לא מתכונן OC ב3 שנים הקרובות , כנראה שהמחשב הזה הולך להיות המחשב שלי ל5 שנים הקרובות המשחקים שאני משחק הם כעיקרון FIFAות וכאלה מה שלא יאתגר כמעט אף מחשב (חוץ מאת הנוכחי שלי), אבל מה שמצריך להעלות את התקציב זה גם שהמחשב הוא להמון זמן (בטח שאני לא מצפה שעוד שנתיים משחקים ירוצו על HIGH) והדרישה להרצה טובה, מעולה אפילו של FSX.. כעיקרון התקציב הוא 8000 ש"ח למחשב ציוד היקפי (אפשר ללא רמקולים, נראה לי מקלדת חוטית ועכבר זה לא משנה העיקר שיהיה טוב.. (אני כמעט לא משחק משחקים עם עכבר, טוב אני לא משחק משחקים עם עכבר )) ומסך.. אבל אפשר לחרוג קצת.. THANKS

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by liorbm,

שלום לכולם. אני זקוקה בבקשה להמלצה על מחשב נייד בתקציב של עד 2500 ש"ח לשימוש בייתי הכולל צפייה בסרטים, שמיעת מוסיקה וגלישה באינטרנט. הדברים שהכי חשובים לי הם מסך גדול ונוח לצפייה, מהירות, אחריות, אורך חיי סוללה ואם אפשר איזה חיבור לטלויזיה, מה טוב בתודה מראש לכל העוזרים, שני.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  21. שלום לכולם לפני חודשיים רכשתי פלזמה 42# של סמסונג דגםQ7 לאחרונה התחלתי להתעניין בכל הנושא של HTPC,ובכן לפני 3 חודשים גם רכשתי מחשב ואני מעוניין בשינויים קלים להפוך אותו למחשב HTPC ולמקם אותו בסלון המטרה בעיקר לראות תכנים של HD ו H264 ללא בעיות,אני מעוניין בחיבור המחשב לפלזמה ב HDMI ל HDMI (האם זה החיבור הכי טוב מבחינת איכות?) ,להלן המפרט המחשב שקיים ברשותי כיום: 1.לוח - asus p5b deluxe 2.מעבד - Intel duo core e6400 2.14 mhz 3.זיכרון - GEIL 1GB 2*512MB PC2-6400 800MHz CL4 DDR2 Ultra Dual Channel 4.כ.מסך - Leadtek winfast px 7600 GT extreme 5.כונן קשיח - Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 6.ספק כח - Enermax Liberty 400W Active PFC 7.קי…

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  22. משמש לגלישה ואימייל תודה רבה נעם

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  23. Started by drowzo84,

היי! אני זקוק לעזרה בקשר למפרט. השימושים הם בעיקר לרינדורים כבדים, אנימציה, אפטר אפקטס, גם קצת למשחקים. אשמח לשמוע הצעות 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה בעיקר עם תוכנות תלת מימד ועריכה (מאיה, אפטר), רינדורים, גם קצת למשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בצורב 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6.…

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  24. מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ¤456 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤409 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD321KJ 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤223 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-320SATA16M זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-12 Special Ops ¤144 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2203K כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIe ¤446 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-96GT-512D3E צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤124 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז כולל ספק Antec NSK…

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  25. חחחחח אז אני כבר כשנתיים מנותק מהאינטרנט ועולם החומרה, לא מעודכן לגביי מה שקורה וצריך את עזרתכם. חח יש לי דוד שתמיד רצה מחשב גיימינג ואישתו החליטה להפתיע אותו במחשב כזה (לכבוד יום הולדתו) וביקשה ממני עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח פחות או יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CRYSIS, GTA, וכל המשחקים החדשים והכ…

• 2 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים