עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by blizzard20,

שלום. יש לי בעיה עם הלפטופ הנ"ל. ב WIFI של 10 או 15 מגה בייט, הוא בקושי עובד על מהירות של 1 מגה... זה בא לידי ביטוי בהורדות, בטעינת סרטונים ביוטיוב- בעצם בהכל... אני לא מבין למה זה ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה... בחיבור ישירות למודם הכל תקין, רק ב WIFI זה ככה... וכשאני מתחבר עם לפטופ אחר לרשתות שבהן יש לי את הבעיה המהירות תקינה.. כלומר הבעיה היא בלפטופ וב WIFI בלבד.. מה יכולה להיות הבעיה- אני ממש לא מצליח להבין לא משנה כמה גוגל עשיתי... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  2. ציוד הקייפי לא צריך כרטיס קול לא צריך הארד דיסק לא צריך - קניתי אתמול sata3 ssd 120 GB DVDROM אני גם לא צריך אני צריך מעבד מסדרת I7 ומעלה אני צריך לוח אמ תומך DDR3 ותומך SATA3 - של אינטל בלבד אני צריך לפחות 4 ג'יגה זכרונות של ddr3 אני צריך כרטיס מסך שיריץ טוב את המשחק WITCHER2 - ושל חברת NVIDIA המחשב צריך להיות חזק ומהיר ועם הכי פחות זמן עקבה - ולמי שמבין שיהיה אופציה להתקין עליו mac lion osx תודה מראש לתורמים וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  3. Started by SharonSx,

חג שמח ושבוע טוב, אני מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט הנ"ל, המחיר בסך הכל מגיע לכ 5000 ש"ח וזה ללא מסך. הצרכים הם משחקים, סרטי HD ומעט אוברקלוק. [table][tr][td] מעבד [/td][td]i7-2600K[/td][/tr][tr][td] לוח אם [/td][td]GA-Z68X-UD3P-B3[/td][/tr][tr][td] זכרונות [/td][td]Hyper X Blu KHX1600C9AD3B1\2G[/td][/tr][tr][td] כרטיס מסך [/td][td]GV-N560UD-1GI[/td][/tr][tr][td] כונן אופטי [/td][td] samsung black [/td][/tr][tr][td] דיסק קשיח [/td][td]WD1002FAEX[/td][/tr][tr][td] מארז [/td][td]nzxt H2[/td][/tr][tr][td] ספק כוח [/td][td]MODU 87+ 500W[/td][/tr][tr][td] קירור מעבד [/td][td] AC-FREEZER 13 [/td][/tr][/table]

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  4. היי, ראיתי את הדגם הבא של טושיבה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2561232 והוא בדיוק בתקציב, השאלה אם יש משהו שאתם מכירים יותר טוב. או אם אתם מכירים את המחשב ויש חוות דעת עליו המסך צריך להיות 15.6 מעבד T4400 לפחות חשוב מאוד שתהיה אחריות של לפחות שנתיים,כונן אופטי, (כי מאיזה סיבה יש כאלו שאין להם בגודל הזה..) ויציאת HDMI. תודה רבה, :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  5. החלטתי שכנראה נקנה טלוויזיית LCD בינונית 32 אינץ', אבל מה זה טלוויזיית LCD בלי HTPC צמוד? אני מבקש ממכם שתרכיבו לי מפרט כמה שיותר איכותי בתקציב של עד 3000 ש"ח, אני יודע שזה קצת אבל זה התקציב. השימושים יהיו ככל הנראה סרטים בעיקר, גלישה באינטרנט, משחקים קלים, מוסיקה וכד'. הבקשות שלי, בגדר המלצה בלבד: - מעבד איכותי עם אפשרויות שדרוג בעתיד. - כרטיס מסך בינוני-פשוט שיכול להריץ משחקים בגראפיקה פשוטה-בינונית. - דיסק קשיח כמה שיותר גדול. - מארז קטן ויפה, לא חובה מיוחד ל-HTPC (יקר מדי). - רצוי מאוד שיהיה כמה שיותר שקט. יש לי גם כמה שאלות: 1. האם פעולות כמו גלישה באינטרנט, עבודה באופיס, צפייה בתמונות וכד' יהיו באיכות טובה (כמו במחשב)? 2. האם דרושה איכות מסויימת של קבצי …

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  6. אהלן התקציב הוא 5 אלף, אני מעדיף לא לחרוג בתקציב אלא אם כן זה ממש ממש שווה את זה. (כלומר הבדל משמעותי וענק באלף ש"ח)צרכיםתכנות אתרים - הפעלה של הרבה תוכניות יחדיו מבלי להיתקע אפילו לא הרגשה מזערית של לאגים כשיש הרבה תוכניות פועלותאודיו וצג ברמה גבוהה לסרטים ושירים8 שעות סוללהשיחזיק את ה5 שניםאולטרה בוק (דק, קל משקל, חזק ובעל סוללה טובה)לדעתי ssd זה יעזור (למרות שמעולם לא חוויתי מחשב עם ssd)250 גיגה זכרון זה מספיק ואפילו יותר מדימצידי שיהיה 13 אינץ כי אני תמיד מחובר למסך רחבאני משתמש בלינוקס ולא וינדוס אם זה משנהתודה רבה לכם! זה די דחוף אני הולך לקנות ביום ראשון

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. אבל בבקשה עד 4000 ש"ח... אם אפשר מסך LG וצורב לייטאון...

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  8. Started by sap_pir,

בוקר טוב, קודם כל רציתי להגיד שהאתר נראה נהדר! הנייד הקודם שלי מת ואני צריכה מחשב חדש. לפי המדריך פה הצלחתי לצמצם בקצת את מה שאני צריכה ואשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב חדש. המחשב הוא לצרכי עבודה, בעיקר אופיס ואנטרנט (התחברות למחשב מרוחק). צריך להיות מהיר. חשוב לי שהבטריה תהיה מקסימלית ואני רוצה שהמסך יהיה מט. אני רוצה לשהמחשב לא יהיה כבד מידי אבל מצד שני מסך של 11 אינטש קטן לי מידי. אני מניחה ש-14 אינטש זו הפשרה... התקציב הוא עד 5000 ש"ח פלוס מינוס. יש לכם המלצות? תודה מראש... ספיר

9. מה אתם הייתם לוקחים מבין הניידים האלו? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16087 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1558-i7.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-nvd.htm http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15904 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2995 מחפשת מחשב שמתאים להכל קצת תכנות אופיס סרטים משחקים וכו

10. Started by clown,

המחשב ישמש למשחקים. הארדיסק 160GB. אין אפשרות לחרוג במחיר. המחשב יקנה מנעה או מפנדה.. אז בבקשה בלי מחירים של KSP.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  11. Started by Cyron,

שלום אני מחפש קצת מידע על ניידים, אין לי מושג בתחום אני מחפש משהו לגלישה, שיהיה צורב DVD, לשמוע מוזיקה, סרטים, אופיס קצת. מישהו יכול לתת כיוונים או אפילו אתרים שמסבירים ?? אולי שווה יד שנייה ?? או חדש ?? וכמובן איזה חברות מומלצות. תודה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  12. Started by gilke85,

קניתי באיביי עכבר של מייקרוסופט בלוטוט (הקלאסי) וקיבלתי אותו וכשחיברתי אותו למחשב שלי הוא עבר אך ורק אם שמתי אותו ממש על המחשב שלי מימין לטאצ' פאד, אם שמתי אותו 5 סמ ליד הוא כבר לא הגיב... יש סיכוי שהבעיה היא במחשב שלי ולא בעכבר? למרות שאני מעביר קבצים מהפלאפון למחשב דרך בלוטוט בלי בעיה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  13. Started by Danits1,

שלום לכולם ( אני חדש בפורום) אני רוצה המלצה למחשב שהתקציב המקסימלי- עד 2200 בלי תוספת של שקל מעל לתקציב. השימושים הצפויים: אינטרנט, אופיס, סרטים ומשחקים כגון: PES2011 & MOH יש לי מסך 23" של סמסונג (חדש) מתכוון להוסיף ציוד היקפי נוסף שלא קשור לתקציב (מקלדת, עכבר, רמקולים סופר פשוטים (יש קולנוע ביתי) ודיסק חיצוני) אין צורך בכונן דיסקטים המחשב יהיה בחדר שלי.... אז צריך הוא יהיה שקט ברמה של 7 מתוך 10. אוברקלוק? לא יודע.... ואין צורך במערכת הפעלה חנות ספציפית? מכיר את KSP חשוב: הצעתי פה בסיס של מחשב (עם כרטיס מסך די חזק) אני מתכוון עוד שנתיים שלוש לשדרג ל i5/i7 בגלל זה לקחתי את הלוח של גיגה-בייט, כמו כן שמתי 2 גיגה זכרון( גם ישודרגו בעתיד) המטרה: מחשב לפי ההגבלות שרשומות מ…

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  14. Started by QV88,

אהלן, דרוש מפרט לשימוש בסיסי של 1500 ש"ח, אם כי ניתן לחרוג במקצת מהתקציב. השימושים הם גלישה, אופיס, מוזיקה, ומשחקים לילדים...לא יותר מזה. אבקש בבקשה מפרטים מחנויות שבאזור ראשל"צ, כגון: http://ksp.co.il/?store=ksprishonlezion http://www.zed.co.il/ תודה מראש!!

15. Started by averaraz,

כמה זמן מחזיקה לכם הבטריה? בדגם זה של ג'יגהבייט

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  16. - ג'יגה זיכרון -160 גי'גה -צורב DVD lg - אין עדיפות ל amd או intel - אם כרטיס קול לא נכנס לא חובה בנתיים. ללא ציוד היקפי רצוי מksp אם ניתן . תודה רבה רבה

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  17. אורח מילנה
    Started by אורח מילנה,

היי, רציתי לשאול עם איזה תוכנות מגיע מאקבוק? ווינדוס ואופיס כמו השאר? תודה.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  18. אורח קובי
    Started by אורח קובי,

שלום לכל חברי הפורום, אני צופה כאורח הרבה בפורום, ונהנה לקרוא מאמרים מאנשים מבינים עם הרבה שמחה ועזרה לזולת, אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא זה. אני מחפש מחשב מומלץ למידול ורינדור תלת מיימד בתוכנת 3DMAX ועוד, קיבלתי המלצה למחשב עם מעבד i7 7700k, לוח Z270, זכרון 32GB, וכרטיס 1070 8GB, המחיר שהציעו לי על מחשב מותג כזה, הוא 7400, כולל מעמ. האם הוא אכן מתאים לצורך זה? האם עדיף לקחת מעבד 6800K עם לוח X99? ועד כמה הוא יתן יותר תועלת? האם יש מה להוסיף ל64GB זכרון? האם יש משמעות לכרטיס הגרפי, ואם אקח 1080, אקבל רינדור מהיר יותר? לתשובתכם אודה מאוד קובי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. אשמח לשמוע מה דעתכם.. Case: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6653 Processor: Intel Quad-Core i7 3770k 3.5Ghz HyperThreading 8MB Tray (will be Over Cloacked) Processor Cooling Fan: Scythe JAPAN Mine 2 1155 + 1366 SUPPORT RAM Crosair 16Gb Kit (8G *2) CMX16GX3M2A1600C11 CL11 Hard Disk Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda 7200RPM SSD OCDZ SSD VERTEX 3 Sync Nand 120GB Graphic Card Gigabyte NVidia 7970 3GB GDDR5 OC (Over Cloacked) Dvd/ RW LG DVD-RW *22 Dual Layer Sata Black Mother Board Gigabyte GA-Z77X-D3H Power …

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  20. Started by A.Iniesta,

מחשב נייד HP Pavilion ze2002EA מעבד: Intel Celeron M 350 1.3GHz 1MB cache מסך: 15.0 inch XGA ברזולוציה 1024x768 זיכרון: 256MB DDR דיסק קשיח: 40GB כונן אופטי: Combo DVD & CD-writer drive תקשורת: מודם V.92, כרטיס משולב 10/100, Wireless 802.11b/g גרפיקה: Video Intel® Extreme Graphics 2 Up to 64MB shared video memory 4x AGP Enhanced Video with 3D performance רמקולים: Sound 3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated Altec Lansing Stereo speakers יציאות:1 VGA port, 2 USB 2.0 ports מתח : Power 65W AC Power Adapter 6cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery משקל : 2.95 ק"ג בכמה אני יכול למכור אותו? בהתחשב שהמצב שלו חדש, אין סריטה אחת קטנה אפילו. :s05:

21. ובנוסף גם ללימודים. טווח המחירים הוא בין 3000-4000. חשוב מן הסתם שתהייה לו יציאת HDMI כדי לחבר לטלויזית LCD תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. היי, מחפשת מחשב שישמש אותי למטרות עבודה משרדית,מוזיקה,צפייה בסרטים,תמונות,בנוסף צריכה שתהיה לו יציאת HDMI גודל מסך ומשקל לא משנה. אין לי העדפה לחברה כלשהי. תודה רבה לכולם על העזרה!

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  23. אני צריך מחשב בסיסי, זול ככל שיהיה בכדי לסחור בבורסה , התוכניות שאני מריץ הם בסך הכל הרבה אקפלוררים וגרפים, לא גרפיקה כבדה. זה המפרט שהרכבתי - יש לי כבר צ'יפ אחד של זיכרון 256 מ"ב בבית , לכן קניתי רק אחד. עכשיו אני הולך לשים על המחשב שלושה כרטיסי מסך בשביל לחבר שלושה מסכים למחשב. קניתי כרטיס AGP אחד כדי שיהיה המרכזי, ויש לי עוד 2 PCI בבית עם 8MB זיכרון . השאלה שלי אם זה יספיק לתמוך במה שאני רוצה. Price list updated 20-05-2004 מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2500+(512k 333) 480 1 480 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7 (nForce2)lan,usb2 390 1 390 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB A-DATA 290 1 290 כרטיסי מסך? ABIT Price Units Total GF…

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  24. Started by orkir,

בכוונתי לקנות מחשב LENOVO T400S וראיתי שהמעבדים שאיתם הוא מוצא הם מעבדי SP9X00 של אינטל. רציתי לדעת מה ההבדלים בין מעבדים אלו למעבדי סידרה P9X00? תודה מראש, אור

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  25. תראו יש לי מחשב ישן תחת (P4 1.7, 256RDRam לוח M של intel) קיצר הלוח M עושה בעיות ויש לי בלאגן על כל המחשב ואני רוצה לשדרג ולהחליף קצת את העסק שם א-ב-ל אני לא רוצה מחשב דנדש וטוב - כי אנוכי נמצא כעת בצבא ויש לי עוד שנתיים שירות (ואם אני יוצא לקצונה אז בכלל) ואין לי מטרה להשקיע יותר מדי כרגע... ולכן אני רוצה המלצה לשדרוג המחשב בתקציב של 1500-2000 שקלים חדשים. שזה כולל: לוח M, מעבד, זכרון, צורבDVD, וHD (בין 80 ל-160 GB) עכשיו - עדיף לי שהלוח M יהיה עם AGP ותומך SATA... כי הכ.מסך שלי זה R9500P ויש לי עוד HD של איזה 40 GB. ואני מעדיף לא להחליף גם כ.מסך כרגע. כי שוב - חבל לי על הכסף. (אם אין ברירה - אז גם כ.מסך להחליף ) הביאו לי 2 הצעות מחיר אבל הם נראות לי קצת מעפנות... 1. מאר…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.