ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
איזה מהכרטיסים עדיף ? 1. Wi-Fi 802.11b/g/n Wireless 1390 2. Intel PRO/Wireless 4965AGN (802.11a/g/ Draft n) **** בכרטיס מסך רציתי לדעת עד כמה היתרון של NVIDIA Quadro NVS 135M/256MB Trubo Memory (128MB & 128MB shared) עם מסך WXGA+ (1440 X 900 רזולוציה) UltraSharpTM יורגש על פני הכרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator X3100 Up to 256MB shared memory עם המסך WXGA (1280 X 800 רזולוציה) UltraSharpTM . תודה !
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? פחות קריטי אבל שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך …
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
- 1 follower
-
-
היי , צריך את עזרכתם בבחירת מחשב נייד חדש: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 אפשר לחרוג ל5 אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש העיקרי זה עבודה משרדית, קצת עריכת וידאו (ערוץ יוטיוב) ומדי פעם משחק CIV V שזה משחק ישן מלפני 10-15 שנים 3. האם יש צורך בציוד היקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של…
-
- 1 תגובה
- 415 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתעניין במחשב נייד מסוים בעל כרטיס מסך GT 540M 2GB. בכמה חנויות שבדקתי אין אותו במלאי אבל בחנות אחת יש את אותו המחשב רק שהכרטיס מסך GT540M 1GB וזה מוזיל אותו ב 200 ש"ח. רציתי לדעת אם ההבדל בין השניים כל כך משנה? כי זכור לי שמעל 1GB של זיכרון כרטיס מסך אין ממש הבדל ויותר משנה הדגם. אני צודק?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש במחשב הוא בעיקר בתוכנת autocad 2013-2015. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, מחפש לפטופ לעבודה משרדית, עדיפות לDELL. *תקציב? 3,500 ש"ח פלוס מינוס * מטרות המחשב? עבודה משרדית (אינטרנט ואופיס), סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 ומטה * רזולוציית המסך? פחות רלוונטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
ראיתי פרסומים שיש עכשיו לפטופים עם מסך תלת מימד ונותנים יחד עם זה משקפים. יש לי כמה שאלות שאני לא מבין. 1. האם זה אומר שאני חייב את המשקפיים בכל מצב של עבודה עם המחשב (גם בעבודה שוטפת על OFFICE) כי אחרת זה יהיה מטושטש? 2. ראיתי שיש שם משחקים ישנים שמוצגים בתלת מימד כמו FIFA 08 וגם HALF LIFE זה המרה למשחק או שבגלל המסך והמשקפיים זה יוצג ב-3D? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב לצרכים משרדיים בלבד, התקציב הוא בערך 2500 ש"ח, צרפתי את המפרט בתמונה רוצים עליו 2445 לפני מע"מ (עסק אז זה לא רלוונטי) . מה דעתכם? המחיר יקר או סביר? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של כ-3000 ש"ח, מטרות עיקריות: גיימינג וצפייה בסרטי HD. ציוד הקפי לא נחוץ, כנ"ל לגבי מערכת הפעלה. חריגה: להשתדל כמה שפחות, אם יכול להוסיף שיפור משמעותי 150 ש"ח. רצ"ב הטופס לבקשת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150~ ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג לא הארדקור, אבל שאוכל להנות ממשחקים כגון Battlefield 3 בלי לגרוע מאיכות התמונה יותר מדי. סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג…
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
http://skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=50BAF0DE-24CD-46B2-A0EA-7DB08795A52C מארז ומאוורר למעבד שקטים לפי מה שהבנתי הכרטיס מסך מומהר ועם אויוורור חזק תקנו אותי אם אני טועה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
היי בגדול אני מחפש מחשב נייד 14', חזק שיעבוד בעבודה מאומצת, המחשב משמש כמחשב עבודה + מחשב אישי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך מעט (לא חובה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה אינטנסיבית עם תוכנות סימולציה וורטואליזציה כגון VM GNS וכו, עבודה משרדית ישמש גם לשימוש כללי ומשחקים ולסרטים. 3. משקל? רצוי עד 2 קילו (הוא יהיה עלי כל היום) מעט יותר גם יתקבל. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . -גודל/רזולוצית המחשב: 14'. 5. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כרטיס SSD עבור מער…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין אקס פי אבל ההתקנה לא מזהה לי את ההארדדיסק. למישהו יש מושג מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצות.. למטרת לימודים (מדעי המחשב) ושימוש ביתי. תודה
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
צריך מחשב לסלון שיחובר למסך 42' HD READY PANASONIC X10 הדרישה היא למארז HTPC עיקר השימוש לגלישה.צפיה בסרטים, משחקים כגון: NBA,FIFA לא יותר מזה... בניתי את המפרט הבא: 1. לוח אם Gigabyte GA-H55UD3H 2. מארז Antec NSK2480 3. דיסק קשיח Western Digital Caviar Green 750GB WD7500AADS 4. זכרון KINGSTONE DDR3 2048MB 1333MHZ CL-9-9-9-27 5. מעבד Intel Core i3 540 Tray 6. כרטיס מסך Leadtek nVIDIA GeForce 9500GT 1GB PCIe 7. צורב DVD פנימי 22X LG GH22LS40 8. סט מקלדת ועכבר Logitech Wireless Desktop MK250 סה"כ עלות 2929 ש"ח האם המפרט מתאים? האם ניתן להוזיל עלויות? התקציב המקורי היה 2500 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום המופלא אני צריך את עזרתכם בקניית לפטופ-מחשב נייד לצורכי גריפקה [ פוטו-שופ] אוטקד ודומיהם הייתי שמח אם תמליצו לי על לפטופ שעונה על הדרישות של עד 10 אלף שקל תודה מראש לכל החברים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחותי מתחילה ללמוד, והיא זקוקה לנטבוק כלשהוא. בעבר, רכשתי S12 של לנובו (מבוסס אטום), שעשה עבודה יפה. קטן, קל, זמן סוללה סביר במחיר מעולה. יש אלטרנטיבות למחשב כזה היום? אין דרישות מיוחדות למעט מסך 12".
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, בסוף אוגוסט אני טס לסינגפור וברצוני לקנות שם מחשב נייד. בדקתי מחירים והם פחות או יותר כמו בארה"ב, משמעותית פחות מישראל. הדאגה היחידה שלי היא האחריות. אני מעוניין להרחיב את האחריות לשנתיים או שלוש ורוצה שהיא תהיה מקיפה כלמר גם על תאונות שברים וכו'. הייתי רוצה לדעת איזו חברה בארץ ואיזה יבואן מספק אחריות טובה ביותר על ניידים, כולל מעבדת תיקונים בארץ והכל. אין לי העדפה לחברה ואיכות האחריות תשפיע על הכל. לאחר שאקבל תשובה על האחריות, אשמח לקבל ייעוץ גם בנוגע לדגם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
תראו בניתי מפרט תגידו לי אם הוא טוב.. ואם הספק כוח יחזיק את המארז והכרטיס מסך וכו... זה המפרט: מעבדי AMD Price Units Total Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore 580 1 580 לוחות אם למעבדי AMD ASUS Price Units Total M2N-E SLI AM2, 500SLI, DDRII 800, 2xPCI-E 535 1 535 זכרונות DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 215 2 430 כרטיסי מסך eVGA Price Units Total 8800GTS 320MB Superclocked GDDR3, HDTV ,2xDVI, PCI-E 1690 1 1690 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 310 1 310 מארזים Thermaltake Price Units Total Thermaltake Soprano VB1000BWS 425 1 425 ספקי כוח Antec Price Units Total TruePower Trio 430W Active PFC (12…
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
היי, אני סטודנטית לתקשורת חזותית. אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל אני לא כל כך מבינה במחדבים ניידים או במה בדיוק אני צריכה מהמחשב שלי. אני מניחה שאשתמש בתוכנות עיצוב גרפי בעיקר. אשמח לקבל עצות בנוגע ללפטופים שנראה לכם שיכולים להיות רלוונטיים אלי או ספציפית פרטים חשובים שכדאי לי להסתכל עליהם כשאני בוחרת את המחשב שלי. אני מעדיפה מסך גדול יחסית (15 אינץ') והמשקל כמובן שעדיף שיהיה כמה שיותר קל אבל בשביל מחשב מספיק טוב במחיר טוב אני מוכנה להתפשר על המשקל. אין לי כל כך הגבלות נוספות חוץ מהעובדה שאני לא רוצה שזה יהיה macbook, ומהעובדה שנראה לי שאני מוכנה להוציא לא יותר מ-5500 שקל בערך. אשמח לעזרתכם תודה
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע נמצא בלוס אנגלס ארצות הברית ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד פה הבעיה שאני לא מבין כלום במחשבים ובמיוחד לא בניידים א קודם כל אני מעוניין המחשב למטרת אינטרנט סרטים קצת ובעיקר ללימודים בהמשך! (כשנחזור לארצנו) איזה חברה לבחור?! איזה גודל מסך?! איזה חומרה?! עם יש ביטוח בארץ על מחשב שנקנה בחו"ל?! ואם מישהו יודע תווך מחירים ואיפה יש מקום טוב לקנות בו אני ישמח בתודה אוהד זיני
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום אנשים הייתי רוצה לדעת עם I5 אן I7 הם יכולים להשפיע על קצב המישחקים במחשב נייד ?(שנהם 2,5GHZ)
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
בקשה חריגה קצת, אבל בהחלט הגיונית. זה לא אומר שצריך להתקמצן, אבל מה שלא צריך, אין טעם. מכיוון שאני כבר הרבה זמן לא מעודכן, אעזר בכם. המחשב צריך להיות מתאים לשימוש כולל של משחקים סרטים גלישה וכד', ובטכנולוגיה העדכנית ביותר (חשוב מבחינת הלוח), אין טעם לחזור צעד אחורה למוצר פחות מתקדם. דרישות: -מארז שקט. -בלי כ. מסך. - מסך LCD איכותי 17"/19" (שמתאים לסרטים ומשחקים כמו שצויין). -בלי ציוד היקפי: מקלדת + עכבר, רמקולים. בקיצור ולעניין מערכת שהיא The Best Value For Money, עדכנית ומתאימה להכל.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
רצוי כמה שפחות כסף.. צריך לארגן מחשב נייד לפקידה במשרד. המחשב לא צריך להריץ משחקים, אבל לא יודע אולי פה ושם.. עבודה באינטרנט, ואופיס. כלומר לא משהו חזק בטירוף, משהו ביתי טוב. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
* משקל רצוי - פחות חשוב לי כרגע *גודל מסך - 15.6 אינצ' * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא. רוב הזמן העבודה עם המחשב תיהיה בסביבת מקורות חשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- כן, HDMI * בלוטות - לא חובה, רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? מה הסטנדרט היום? אני מניח ש0.5T יספיק לי.... * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עוד מס' דברים חשובים מבחינתי - *יכולת הרצת תוכנות עיבוד תמונה - לייטרום / פוטושופ וכו' (לא הולך להוציא מהן את המיץ).*מסך טוב (מה זה טוב? אחד שלא ישנה את הצבעים שלו בכל זוויות שהוא זז למעלה / למ…
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-