ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,358 דיונים בפורום זה
-
שלום. ההבנה שלי במחשבים בינונית אבל כל שאר החבריםן שלי והמשפחה מבינים ברמה גבוהה מאוד. אני צריך מחשב חדש,שיהיה תותח למשחקים,וכשאני אורמ תותח אני מתכוון ל: *שיעבוד שוטף על משחקים כמו DOOM 3,NFS CARBON ומשחקים כמו אלה רק לשם דוגמא שלא יהיו קטיעות ואני יראה את זה בצורה ריאליסטית ביותר+פילטרים אני לא מתמצא כל כך בהגדרות וכאלה את כל אלה אחי דואג לי לסדר אבל הדרישות שלי למחשב גבוהות כמו כל גיימר מקצועי אחר,כל השאר עניין של לימוד.. אני משתמש בפוטושופ גם,בהורדות שוטפות כל הזמן באימיול וקאזה,יפריע לי מאוד לסגור כמה חלוני אקספולרר בגלל סטיק חסר של זכרון,ואני רוצה שוטף.... הסאונד חשוב גם.. כמעט כל רכיב חשוב לי וכמובן שגם ההארד דיסק,מאחר וכל דבר אני שומר על המחשב ועל מדיות DV…
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? העדיפות היא לא להגיע למספר הנ"ל ולחסוך, אם אראה שהסיבה מספיק מספקת להעלות את ההוצאה - אוציא. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים/סדרות, הקמה של מעבדה וירטואלית ולימודי תקשורת נתונים לצורך לימודים וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר - כל מיני תכנות למעבדה וירטואלית(לא סגור איזו אבחר) כמו VMWARE או VIRTUALBOX ו-PACKET TRACER של סיסקו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד אב…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי לכולם, מעוניין לרכוש לקרובת משפחה מחשב נייד שהשימושים העיקריים שלו יהיו דיי פשוטים,גלישה וצפייה בסרטים. אני רוצה שהראם יהיה לפחות 8 GB עם עדיפות למעבד אינטל מהדור החדש 8 וכמובן שיהיה עם SSD. מכיוון שנושא המסך דיי חשוב בגלל שישמש למולטימדיה אז שיהיה לפחות FHD עם עדיפות לפנל IPS לא יודע עד כמה ה IPS קריטי. התקציב הוא 3K פלוס מינוס,מצאתי 3 אפשרויות שאני מתלבט לגביהן ואשמח גם להמלצות לדגם אחר. 2 מהמחשבים נמכרים בארץ ועוד אופציה אחת מחו"ל. https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=976815 https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=979619 https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=N82E16834316369 ה HP מגיע עם 3 שנות אחר…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של לא יותר מ-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA 2, SKYRIM, BATMAN ARKHAM CITY, ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1024*1280 אולם בעתיד צפוי שדרוג רציני של המסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 33 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם!! רכשתי בשבוע שעבר מחשב נייד Lenovo ThinkPad E540, למחשב יש כרטיס מסך NVIDIA GeForce 740M 2GB ו - Intel HD Graphics 4600. כרגע הרזולוציה המוגדרת היא 1366X768, בנוסף ה- DPI מוגדר על 100%. (חשוב לציין שעשיתי ClearType לפחות 200 פעמים..) הבעיה שלי שהפונטים לא מוצגים בצורה חלקה וברורה כמו במחשב הביתי שלי או הלפטופ הישן שלי. מה יכולה להיות הבעיה ואיך לדעתכם אפשר לסדר את זה? **הדרייבירים מעודכנים
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב נייד לעבודה סביב תקציב של עד 6K בערך המחשב מסתןבב איתי הרבה לכן משקל נמוך חשוב אני רוצה רזולוציה של 14 אינצ' בערך מסך איכותי (מבלה הרבה שעות מולו) המליצו לי על לנובו T450 (לא S שיקר יותר) אבל ראיתי שהמסך די חלש בתאורה שלו בטח בתנאי יום הוא ממש גרוע כמובן שצריך כניסת VGA HDMI לפחות 3 USB סוללה טובה ועמידות טובה (היה לי עד עכשיו E5430 שכולו שבור לאחר 3 שנים של עבודה. המחשב לא חייב להיות כ"כ חזק מבחינת מפרט אשמח להמלצות תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברה אני רוצה לרכוש מחשב נייד עד המחיר שכתבתי, הצורך הוא לטובת תכנות, עבודה עם מכונות וירטואליות ולימודים, כמו כן אני אשתמש בו לטובת צפייה בסדרות ואלי קצת משחקים. מאוד חשובה לי הניידות שלו ויכולת הנשיאה לכן מבקש בגדול 13.3" אני חשבתי על Lenovo yoga 900, מה אתם אומרים עליו? שווה לקנות אותו או שכבר עדיף להמתין למחשבים חדשים שיצאו באופק? תודה לעוזרים!!
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, משרדי, סרטים, אולי קצת Photoshop / Illustrator ואולי FIFA 2017 (במידה ולא מייקר את העלות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Illustrator בתדירות מזדמנת ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מעט מאוד משחקים (ככל הנראה רק FIFA), ממש לא חייב על High, פשוט שירוצו יחסית טוב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 3 followers
-
-
אם הזכרונות בתמונה חסרים בסניף באזורי..אפשרות שניה.. G.Skill Aegis Ultra low voltage 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 לוח אם כבר ניקנה Z87-GD65 Gaming כרטיס מסך יש ..gtx560ti ארדיסק יש.. יש צורך בתיקון במיפרט בתמונה לפני רכישה היום? [h=1][/h]
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי רוצה מחשב לבית. שיוכל לראות סרטים על הפלזמה, לצרוב דברים, לגלוש באינטרנט וגם לשחק במשחקים פשוטים. וכל זאת בתקציב של 3, כולל מדפסת. אז לקחתי את הפרט שיש פה בפורטל ושיניתי אותו מעט. מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 420 לוח אם SocketAM2 - NVIDIA nForce® 570 Ultra- ASUS M2N-E - Heat pipes - 3Y Warranty 520 זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 460 דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500AAKS - 3Y Warranty 360 צורב DVDRW BLACK LG H62N OEM DVD-RAM 2 YEAR WARRANTY 180 כרטיס מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8500GT 512M…
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי, אני קונה שבוע הבא מחשב לגיימר רק קופסא עד 7400 שקל. אני יכול לקנות רק מ-ksp .. לא בחירה שלי :ם Processor: AMD Athlon 64 3000+ (939-pin) Box Venice MB: Abit Fatal1ty AN8 SLI Memory: A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 Hard Disk: Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM Video Card: XFX Geforce 7800GTX TDH 256MB DDR3 VIVO - PCX Floppy: SONY Floppy 1.44 Case: Alien Transparent, Black Power Supply: HEC 475W System assembly 3 years warranty for Motherboard, graphic card and memory. שינויים הערות תגובות הכל יתקבל בברכה בתודה מראש
-
- 40 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה למפרט בשביל חבר... תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח, אם אפשר לחסוך עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אופיס, סרטים, גלישה. משחק בעיקר ב- Mount & Blade - ארצה מחשב שיהיה מסוגל להריץ את הגרסה החדשה שעומדת לצאת בצורה כמה שיותר חלקה וגם את The Elder Scrolls Online 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 - אין לי בעיה עם קצת רעש 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?? לא מתוכנן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת ה…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, צפייה בסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, GTA 5, Fallout 4, Dota2, League of Legends נכון לרגע זה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080, דגם המסך הוא Dell P2314H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות. בגדול לא אכפת לי יות…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מעבד אינטל Intel Core i7 5820K 3.3Ghz 15MB L3 Cache s2011-3 לסקרנים , המעבד לא עבר שום OC הוחזר המקורי לקרטון כמו שקיבלתי. http://ksp.co.il/?uin=24460 זכרון Crucial Ballistix 8X2GB DDR4 2400MHz BLS8G4D240FSA לסקרנים , אותו דבר כמו סעיף א https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14563 כרטיס מסך Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E לסקרנים , אותו דבר כמו סעיף א ו- ב http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=3&glist=0&uin=24678&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 קירור נוזלי למעבד http://www.corsair.com/en-us/hydro-series-h110-280mm-extreme-performance-liquid-cpu-cooler Hydro Series™ H110 280mm Extreme Performa…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. התקציב המקסימלי הוא עד 4700 אלף אפשר לחרוג לחסוך כמה שאפשר 2. השימושים הצפויים של המחשב זה בעיקר משחקים א) שימוש עיקרי : משחקים +גלישה ותדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * proview 22 אינצ' * משחקים חדשים ושעתידים לצאת * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (6) 7. האם מתוכנן אוברקלוק כן אוברקלוק עתידי (בינוני). 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה: לא. וכן הרכבת המחשב בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המח…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכל המייעצים, אני סטודנטית מתחילה בלימודי חינוך. לצערי אני לא מסתדרת בלי מחשב נייד בשיעורים (והמחשב השולחני בבית ישן שנת ישרים). הייתי רוצה להתארגן על מחשב בהקדם האפשרי, ככה שכל עצה תתקבל בשמחה. התקציב שלי הוא 3,600 עם גמישות של 400 ש''ח (וגם זה הרבה בשבילי). זה בגדול הדרישות שלי: [TABLE] [TR] [TD]תקציב:[/TD] [TD]עד 4,000 [/TD] [/TR] [TR] [TD]מטרות המחשב:[/TD] [TD]עבודה משרדית (WORD ואינטרנט – לשוניות מרובות), צפיה בסרטים, Photoshop, האזנה למוזיקה.[/TD] [/TR] [TR] [TD]גודל המסך:[/TD] [TD]15.6 מאט.[/TD] [/TR] [TR] [TD]מסך:[/TD] [TD]FHD או IPS (עדיף).[/TD] [/TR] [TR] [TD]אמצעי קלט:[/TD] [TD]מקלדת numpad.[/TD] [/TR] [TR] [TD]משקל רצוי:[/TD] [TD]עד 2.6 ק''ג (כמה שפחות)…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב שיוכל לתמוך בעבודה עם פוטושופ וכמובן ישמש לדברים רגילים כגון צפיה בסרטים וגלישה. אין צורך במסך ,צורב ,מקלדת ועכבר(יש לי מהמחשב הישן) חשוב שיהיה 8G זכרון ו 1T HD כאשר כרטיס מסך OB יספיק עדיף USB3 גם מקדימה ורכיבים איכותיים ככל שניתן תודה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1)תקציב מקסימאלי - 3000 ש"ח ללא חריגות (התקציב המקורי 2500, מוכן להתפשר לטובת מחשב טוב יותר) אבל ללא חריגות נוספות. אשמח לכיוון ה-2500 2) שימושי המחשב: משחקים לעיתים רחוקות מאוד ובעיקר עריכה (פוטושופ, וידיאו). לא סרטים מלאים ולא עריכות כבדות. צפייה ב-HD וכן שידור לטלויזיה 32" (XלאX במקביל לעריכה! ולא באופן תמידי. רק בכדי לצפות בסרטים מידי פעם) 3)תוכנות עיקריות: פוטושופ, after effects, premiere. רזולוציה: 1080P אין צורך בכרטיס מסך וכן אין צורך בצורב או ציוד היקפי אחר (רמקולים,מסך, מקלדת עכבר וכו'). HDD אשמח ל-1TB + כונן SSD קטן עבור מערכת ההפעלה ותוכניות מרכזיות וכן RAM 8GB. אין חשיבות ליופי המארז. אם אפשר שיהיה שקט אבל מבחינת התקציב עדיף להתפשר על שק…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר את החנות שלהם ? איך הם מבחינת שירות והרכבה? איך המפרט שלהם שהופיע ביום שישי בעיתון בשביל גלישה אופיס וקצת משחקים לילד בן 8-9 . תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא רואה על לוחות אם שכתוב עליהם אם הם תומכים בNVMe, אז איך אפשר לדעת? בנוסף, NVME הולך ישר לחיבור PCIE או זה מתאים לחיבורי M.2 הרגילים? וגם האם צריך שיהיה NVME בשם של הSSD?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא , ברשותי מסך גיימיניג 32 ״ 144 HZ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כזה חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף שיהיה יפה אבל לא חייב להגזים כדי לא ליצור עלויות גבוהות על נראות 7. האם האם יש צורך לכל…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום חברים בת דודה שלי הביאה לי מחשב של לנובו עם סוללה גוססת (נטענת עד 60%), והיא רוצה לקנות חדשה. אין לי בעיה להחליף את זה באופן עצמאי, אבל אין לי מושג איפה הכי משתלם לקנות סוללה ומה המחירים של סוללות בכלל.. ראיתי את זה באיביי למשל: http://www.ebay.com/itm/Lenovo-U310-Touch-OEM-Genuine-Original-REAL-DEAL-Battery-L11M3P01-11-1V-46Wh-/331301936183?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4d23225c37 זה מחיר סביר? או לחלופין אפשר לקנות בארץ במחיר סביר? אולי אפשר לקנות ישירות מלנובו? (מחפש להוריד לה את העלות כמה שאפשר.. עוד דבר, ראיתי באתר של lenovo שבסדרה הזו (u310) יש כמה מפרטים שונים (i3\i5\i7) האם בכולם יש אותה סוללה מבחינת הקיבולת או שהסוללות שונות? הדגם שלה זה ההוא שמגיע עם i…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכה בפוטושופ כבדה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יאפ -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC - Unity, Diablo 3, Dragon Age -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון לעכשיו 1900-1200 (עם פתח לשדרוג עתידי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מניח שלכרטיס מסך יש הכי הרבה ערך לעומת שאר החלקים, אך עדיין מעניין בכמה האנשים פה מעריכים מחשב בן 9 מפרט: E8400 Sapphire Radeon HD 7770 GA-EP35-DS3 Corsair 1GBX2 XMS2 DHX DDR2-800 CL4 Kingston 1GBX2 PC2-6400 DDR2-800 CL5 CORSAIR VX550W 41A Raidmax Sagitta II Black
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-