ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב נייד אסוס ROG G750 JX בן שנה ,יש עדיין אחריות שנתיים איסוף מהבית המפרט שלו זה מסך 17.3 תלת מימד FHD 16 גיגה ראם 2 הארדיסקים 2.5 של 750 ,מיהירות 7200 וכרטיס מסך של GTX770 מה השווי של מחשב כזה בשוק יד 2?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש נייד לאחותי, לצרכים די בסיסים: -סרטים, אופיס ואינטרנט.-מסך 15.6. -מצלמה ומיקרופון. -usb 3 רצוי אך לא חובה אם זה לא נכנס בתקציב. -HDMI נראה לי די בסיסי וברור אבל בכל זאת רשמתי. יש מי שיביא לי את זה מארה"ב אז לגבי משלוח אין מה לדאוג, רק שתיהיה חנות אמינה. תודה לעזורים!
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שבהתחלה נראית פשוטה אבל מסתבכת. המחשב שברשותי : lenov 3000 n100 0768 fkg פועל עם מערכת הפעלה win xp service pack 3. המחשב בן שנה וחצי בערך. ועכשיו לבעיה: הסוללה פורקת את עצמה מתי שבא לה. (אני ידוע מה אתם חושבים, הסוללה דפוקה). הלכתי והשגתי סוללה חדשה והפלא ופלא, זה עדיין קורה. לכן אני מניח שהבעיה נובעת מאישהו רכיב חומרה פנימי (אני שולל את האפשרות של תכנה\הארד דיסק כי קצת אחרי שזה קרה קניתי הארד דיסק חדש והתקנתי עליו הכל מחדש). מישהו נתקל במשהו כזה פעם? מה יכולה להיות הבעיה? איזה בדיקות כדאי לעשות ? הסיבה היחידה שאני לא לוקח את המחשב למעבדה זה כי אני חושש שיגידו לי שזה משהו בלוח אם ואז גם ככה לא שווה לתקן את המחשב (ויקחו לי איזה 200 שקל על בדיקה שלא ת…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, הרבה זמן לי כתבתי פה בפורום, אבל שחבר ביקש ממני לעזור לו עם מפרט ידעתי איפה לשאול המחשב מיועד לצפיה בסרטים בFULL HD בטלוויזיה (יחובר גם לטלוויזיה וגם למסך מחשב במקביל אז הוא צריך לשרוד את זה תוך הצגת הסרטים בFULL HD בלי קטיעות על מסך הטלוויזיה) וגלישה באינטרנט בעיקר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל (לא צריך מסך או מערכת הפעלה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז מגניב אבל אם ההפרשי ביצועיים מורגשים אז תזרמו על כל התקציב... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר להגיד 2300 ככה אם זה ממש ממש משתלם, אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט צפיה בסרטים וקצת תיכנות וצפיה בסרטים בטלוויזיה (המחשב יחובר גם לטלוויזיה…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשת פזורים אינספור מאמרים על ירידת מחירי ה C2D אך אין התייחסות למחירי הניידים מישהו יודע מה קורה עם זה ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד בעל מסך 15", עם מעבד של אינטל i3/i5 ונפח לפחות 300GB. חשוב שהמחשב יהיה דק בעובי ככל האפשר, תקציב עד 5 אלף, חוץ ממחשבי אפל. תוכלו להצביע על דגמים מסוימים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז זה המפרט שאני הולך לקנות ביום ראשון, ואני כבר דיי משוכנע שסיימתי אותו, אבל עדיף תמיד לשאול מאשר להתבאס אח"כ, אז.. המפרט הוא לאוברקלוק ולמשחקים כבדים, בעקרון ביצועים נטו ;D אז דבר ראשון, המעבד שלי הוא AthlonXP 1700+ B JIUHB DLT3C 0310 שקיבלתי היום יושב כבר כאן לידי, מתגרה בי עד שאני יכניס אותו לסוקט שלו ;D אז הנה שאר המפרט ללא המעבד: ABIT NF7-SL ver 2.0 CORSAIR CMX512-3500C2 / PT WD 80GB-8MB-7200RPM ATA100 Gigabyte GV-R9700 PRO BENQ DVD 1648A MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 CHIEFTEC DX-01BLD ENERMAX EG365P-VE Logitech Internet navigator keyboard- usb/ps2 Thermalright SK-7 + Thermaltake SMART CASE FAN II עכבר יש לי כבר. בעקרון המאר…
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה משרדית. קצת עבודה גרפית פשוטה... (לא תוכנות כבדות כמו פוטושופ וכו') חשוב! אני צריך שהוא יריץ ויסטה באופן חלק בכל מקרה אין לי צורך במסך וציוד היקיפי בכלל. אשמח לשמוע הצעות. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש ואני רוצה להתיעץ אתכם כי לי אין ידע גדול בתחום. דבר ראשון התקציב, עדיף שלא יעבור את ה 5000 ש"ח, חריגות קטנות יתקבלו אבל צריכות סיבה טובה. עדיפות גבוהה למפרטים מפנדס. מה אני לא צריך, מחשב ללא מסך, כונני CD או צורב, כרטיס קול, רמקולים, עכבר וכו'.. מה שאני כן צריך זה: מעבד (לא יודע מה עדיף אינטל או AMD אז תיעצו לי על חסרונות ויתרונות) לוח-אם טוב שיתאים למעבר עם PCIE כמובן זיכרון פנימי - לפחות 1024MB של ראם באיכות טובה מארז שיכיל את הכול (לא מזיז לי איך הוא יראה) וספק כוח אם זה של המארז לא יספיק כרטיס מסך אך ורק של NVIDIA שעובד על PCIE (חשבתי על ה 7900GT) יש לי הרד-דיסק בן חצי שנה אבל ATA133 בנפח מספיק, האם יש טעם לקנות SATA או שההרד דיסק שיש…
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב בעיקר לגלישה קצת משחקים וסרטים תודה לעוזרים אם אפשר גם מפרט אינטל לאוברקלוק וגם AMD
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בשני הדגמים הנ"ל עם מעבד i5 2430/2450. צורכי השימוש הינם בעיקר- אינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים. כיום אני משתמש בלנובו T410 15 אינצ' וממש מרוצה ממנו, ברצוני לדעת על איכות הבנייה והחומרים של שני דגמי הדל וכן האם אפשרי להנות מצפייה בסרטים במסך 13.3 אינצ'? אשמח לשמוע את דעתכם, תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תוכנות שרטוט, כולל תוכנות תלת מימדיות (לדוגמא סקצ'אפ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד/סקצ'אפ לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 24' נחמד של דל, 1980*1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4.5-5K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות, משחקים (קלים), צפיה בסרטים,הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?מסך (22'), מקלדת ועכבר אלחוטיים. 10. האם מתוכנן OC? מתוכנן ברמה בנונית. (לא הולך לנסות לשבור שיאים. 11. במפרט למשחקים - מקסימום משחקי אסטרטגיה בזמן אמת. תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
בקצרה .. אם רוצים לפרמט,נעזרים ב- one key Recovery ואז התוכנה מפעילה את קובץ התמונה של השחזור שמוחבא במחיצת D ואז הכל יפה ונחמד והמערכת מבצעת יעני פירמוט ואתה מקבל מערכת הפעלה מוכנה עם כל הדרייברים וכו . הבעיה שלי .. שמפאתי חוסר מקום, מחקתי את המחיצה המוסתרת (D) אני מוכר השבוע את המחשב ואין לי זמן לישלח אותו לחברה לכמה חודשים (זה מה שהם הציעו) אם מישהו יוכל להציע רעיון אני יותר מאשמח
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם ברכישת המחשב תקציב: 1000$ האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: 100$ מהם השימושים במחשב? לימודים, תכנות, תמונות, מוזיקה, גיימינג קל ציין שמות של משחקים בהם תשחק: CS:GO מתי מתוכננת הרכישה: חודש יוני-יולי האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: לא ללא מערכת הפעלה בקנייה- מעוניין להשתמש ב WINDS 10 גודל קשיח מינימלי: SSD מעל 128G האם לתת דגש למשקל המחשב: כן, לא מעל 3K האם לתת דגש לזמן סוללה: כן, ישנה חשיבות גודל צג רצוי: 15.6 - Touch האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מאזור מסויים: כן, ביוני אני מגיע ללוס אנגלס אשמח אם תשתפו אותי לגבי חנות מומלצת לרכישה באזור או שעדיף אונליין מבחינת המחירים ושליחה בתוך הסטייט. ואיך זה עובד בחזרה לארץ מבחינת המכס, אני מתכוון לא…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי לנובו thinkpad. אתמול פתאום המסך התחיל לרצד בפראות (אי אפשר לקרוא בכלל). מה זה יכול להיות? האם אני חייב לקחת את המחשב למעבדה או שיש משהו שאפשר לעשות בבית? תודה
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי מחשב כבר דיי קשיש מפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ספק כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-675 CL4-4-4-12 2 כרטיסי מסך Gigabyte NVIDIA Geforce 8800GTS 320MB DDR3 DualDVI Retail 1 אני מעוניין לשרג את הכרטיס מסך (חשבתי על GTX560) ותוהה אם אני צריך גם ספק חדש למחשב עבורו ולוח אם חדש. (אני אשמח להוציא פחות מהתקציב מן הסתם) מצד שני המחשב מאוד ישן, ואולי כבר כדאי להוסיף קצת כסף ולרכוש חדש. דעות/הצעות וכו' (המחשב כרגע מספיק לכל השימושים פרט למשחקים - לכן מטרת השידרוג לאפשר למשחקים חדשים לרוץ בצורה סבירה.) תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, אינטרנט, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24אינ'ץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני - גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט מחשב לאמא שלי. השימוש הכללי של המחשב זה אינטרנט ואופיס. ואני רוצה לבדוק אפשרות לשדרג למשחקים כמו : SIMS 3 , COD וכו' תודה רבה מראש, איתמר
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט לשימוש יום יומי כגון: סרטים באיכות HD על מסך 22 בעתיד קריאה באינטרנט משחקים מעט (יש לי אקס בוקס אז זה לא כזה קריטי) שיריץ vista כמו שצריך שיאפשר מולטי טסקינג ללא תקיעות ואיטיות ציוד הקיפי לא נחוץ.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב חדש (כבר 3 שנים אני עם נייד של HP שמקרטע לי והחלטתי לקנות גם נייח שיהיה למשחקים בין היתר). התקציב נע בסביבות ה-3500 ש"ח (לא כולל מסך). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה ממש נחוץ אז עד 200-300 גג... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר אבל גם לכל השאר, סרטים ועבודה.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, MW3, ועוד.. …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השימושים משרדיים. יש לא מעט מחשבים כאלה אבל לפי מה שאני רואה לכולם יש GLOSSY DISPLAY. האם יש מחשב שיתאים לדרישות הללו עם תצוגת MATTE? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 800 ש"ח (אם זה עניין של עוד 100-200 ש"ח לשדרוג רציני אז אפשר) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD (בלוריי/1080P) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? משחקים כגון the witcher 3 , באטמן שיצא, באטלפילד 4 ושאר משחקי הרשת/סינגל פלייר הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 , מסך של MAG rd24l -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר - ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה,המחשב ניהיה קצת חלש לאחרונה וברצוני לשדרגו כדי שיפיק גרפיקה טובה יותר ושיהיה חזק יותר-במילה אחת-למשחקים. המפרט הוא כזה: לוח אם :asus p4xp-x uayz ddr מעבד:intel pentium® CPU 2.66Ghz כ.מסך :ג'יפורס 440MX זיכרון :512 מגה האם יש אפשרות להחליף מעבד? אם כן אז תנסו לקזז את זה עם כ.מסך וכו'... בקיצור שיהיה יותר חזק בתודה אליעד
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי ? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך מעט ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לגלישה כמצויין למטה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות לא יודע, סטנדרטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (…
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
- 1 follower
-