עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב? 4.5-5K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות, משחקים (קלים), צפיה בסרטים,הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?מסך (22'), מקלדת ועכבר אלחוטיים. 10. האם מתוכנן OC? מתוכנן ברמה בנונית. (לא הולך לנסות לשבור שיאים. 11. במפרט למשחקים - מקסימום משחקי אסטרטגיה בזמן אמת. תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  2. Started by Iko89,

בקצרה .. אם רוצים לפרמט,נעזרים ב- one key Recovery ואז התוכנה מפעילה את קובץ התמונה של השחזור שמוחבא במחיצת D ואז הכל יפה ונחמד והמערכת מבצעת יעני פירמוט ואתה מקבל מערכת הפעלה מוכנה עם כל הדרייברים וכו . הבעיה שלי .. שמפאתי חוסר מקום, מחקתי את המחיצה המוסתרת (D) אני מוכר השבוע את המחשב ואין לי זמן לישלח אותו לחברה לכמה חודשים (זה מה שהם הציעו) אם מישהו יוכל להציע רעיון אני יותר מאשמח

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by AnX-,

אהלן, אשמח לעזרתכם ברכישת המחשב תקציב: 1000$ האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: 100$ מהם השימושים במחשב? לימודים, תכנות, תמונות, מוזיקה, גיימינג קל ציין שמות של משחקים בהם תשחק: CS:GO מתי מתוכננת הרכישה: חודש יוני-יולי האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: לא ללא מערכת הפעלה בקנייה- מעוניין להשתמש ב WINDS 10 גודל קשיח מינימלי: SSD מעל 128G האם לתת דגש למשקל המחשב: כן, לא מעל 3K האם לתת דגש לזמן סוללה: כן, ישנה חשיבות גודל צג רצוי: 15.6 - Touch האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מאזור מסויים: כן, ביוני אני מגיע ללוס אנגלס אשמח אם תשתפו אותי לגבי חנות מומלצת לרכישה באזור או שעדיף אונליין מבחינת המחירים ושליחה בתוך הסטייט. ואיך זה עובד בחזרה לארץ מבחינת המכס, אני מתכוון לא…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by uziliv,

שלום יש לי לנובו thinkpad. אתמול פתאום המסך התחיל לרצד בפראות (אי אפשר לקרוא בכלל). מה זה יכול להיות? האם אני חייב לקחת את המחשב למעבדה או שיש משהו שאפשר לעשות בבית? תודה

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  5. יש לי מחשב כבר דיי קשיש מפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ספק כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-675 CL4-4-4-12 2 כרטיסי מסך Gigabyte NVIDIA Geforce 8800GTS 320MB DDR3 DualDVI Retail 1 אני מעוניין לשרג את הכרטיס מסך (חשבתי על GTX560) ותוהה אם אני צריך גם ספק חדש למחשב עבורו ולוח אם חדש. (אני אשמח להוציא פחות מהתקציב מן הסתם) מצד שני המחשב מאוד ישן, ואולי כבר כדאי להוסיף קצת כסף ולרכוש חדש. דעות/הצעות וכו' (המחשב כרגע מספיק לכל השימושים פרט למשחקים - לכן מטרת השידרוג לאפשר למשחקים חדשים לרוץ בצורה סבירה.) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  6. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, אינטרנט, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24אינ'ץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני - גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש מפרט מחשב לאמא שלי. השימוש הכללי של המחשב זה אינטרנט ואופיס. ואני רוצה לבדוק אפשרות לשדרג למשחקים כמו : SIMS 3 , COD וכו' תודה רבה מראש, איתמר

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  8. Started by darkquest,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט לשימוש יום יומי כגון: סרטים באיכות HD על מסך 22 בעתיד קריאה באינטרנט משחקים מעט (יש לי אקס בוקס אז זה לא כזה קריטי) שיריץ vista כמו שצריך שיאפשר מולטי טסקינג ללא תקיעות ואיטיות ציוד הקיפי לא נחוץ.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  9. אני מחפש לקנות מחשב חדש (כבר 3 שנים אני עם נייד של HP שמקרטע לי והחלטתי לקנות גם נייח שיהיה למשחקים בין היתר). התקציב נע בסביבות ה-3500 ש"ח (לא כולל מסך). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה ממש נחוץ אז עד 200-300 גג... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר אבל גם לכל השאר, סרטים ועבודה.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, MW3, ועוד.. …

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  10. השימושים משרדיים. יש לא מעט מחשבים כאלה אבל לפי מה שאני רואה לכולם יש GLOSSY DISPLAY. האם יש מחשב שיתאים לדרישות הללו עם תצוגת MATTE? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  11. 1.מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 800 ש"ח (אם זה עניין של עוד 100-200 ש"ח לשדרוג רציני אז אפשר) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD (בלוריי/1080P) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? משחקים כגון the witcher 3 , באטמן שיצא, באטלפילד 4 ושאר משחקי הרשת/סינגל פלייר הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 , מסך של MAG rd24l -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר - ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אז ככה,המחשב ניהיה קצת חלש לאחרונה וברצוני לשדרגו כדי שיפיק גרפיקה טובה יותר ושיהיה חזק יותר-במילה אחת-למשחקים. המפרט הוא כזה: לוח אם :asus p4xp-x uayz ddr מעבד:intel pentium® CPU 2.66Ghz כ.מסך :ג'יפורס 440MX זיכרון :512 מגה האם יש אפשרות להחליף מעבד? אם כן אז תנסו לקזז את זה עם כ.מסך וכו'... בקיצור שיהיה יותר חזק בתודה אליעד

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  13. Started by natush,

1. מה התקציב המקסימאלי ? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך מעט ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לגלישה כמצויין למטה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות לא יודע, סטנדרטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (…

14. שלום לכולם, התקציב שלי למחשב הוא כ - 3500 ש"ח. השימושים העיקריים: ויז'ואל סטודיו 2010, SQL SERVER (במקביל), תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט. הוצע לי המחשב הנ"ל http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20009 חשוב לי לדעת האם הוא יענה על הצרכים שלי מבחינת המפרט שלו וכן אם יש למישהו מידע על הדגם הספציפי האם הוא נחשב לאמין או בעייתי וכמובן חשוב לי מאוד לדעת האם מבחינת התמורה למחיר אני מקבל כאן את המקסימום. תודה מראש לכל המסייעים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Miyota,

תודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אהלן כולם, אני מחפש מחשב נייד לצורכי פיתוח כאשר רצים במקביל IDE (אקליפס או ויזואל סטודיו) כמובן שצריך שיהיה מסוגל להריץ עוד מס' אפליקציות במקביל בצורה טובה. בנוסף משהו שמאוד חשוב לי שהוא יהיה מסוגל להריץ את המשחק Starcraft 2 בהגדרות די גבוהות ללא ירידה בקצב פריימים (בשביל לשחק באונליין בצורה הכי טובה). תודה מראש, ירין.

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  17. Started by Kenny,

היי אנשים, לפני כמה שנים קניתי את הנוטבוק של אייסר. מחשב דיי חלש, מעבד Atom Z560 עם 2 גיגה זכרון. בעבר יכולתי בלי שום בעיה לפתוח אתרי אינטרנט (כמה במקביל) לעבוד על אקסל\וורד (שימש אותי בלימודים) ולראות סרטים (רגילים, לא HD). העניין המוזר שבשנה האחרונה לוקח למחשב לפעמים דקה שלמה להכנס לאתר (האינטרנט תקין) הוא ממש איטי ברמות בלתי נסבלות. לפעמים לוקח לו 5-10 שניות לפתוח את המיני תפריט אחרי שאני לוחץ כפתור ימני בעכבר. מעבר לזה, כל וידאו (סרט) שאני מנסה להריץ, ה BSplayer \ VLC נותנים לי שגיאה. התקנתי codec packs ונתתי ל BSplayer להוריד את כל הקודקים שהיו חסרים - כך שזו לא בעיית קודק. חשוב לציין שזה המצב גם לאחר שחזור מלא של המחשב (פירמוט + התקנת הווינודס והדרייברים כמו שהמחשב…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by shimonasulin2012,

שלום לכולם! נעזרתי בכם המון לאורך השנים במחשבים נייחים והמון תודה על כך -אבל אין לי מושג במחשבים ניידים. אני צריך לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3300 ש"ח גג (בלי חריגות). האם מישהו יכול להמליץ לי על מחשב מומלץ. חשובה לי אחריות טובה ושיחזיק הרבה זמן. תקציב -עד 3300 ש"ח (ללא חריגות) מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים (HD) * גודל המסך? 15.6 - לא ממש הולך לטייל איתו -בעיקר כדי להזיז בתוך הדירה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, אולי USB3? * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא -אבל אני רוצה אחריות טובה של לפחות שלוש שני…

19. היי, אני מתחיל ללמוד באוקטובר מדמ"ח, מחפש המלצה ללפטופ. בעקרון אלה הדגמים שנראים לי - אשמח לחוו"ד. [h=1]HP ProBook 430 G2 L3Q50ES - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=902303[/h][h=1]Asus X302LJ-R4004H - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=898534[/h][h=1]Dell Vostro 5480 VM-RD33-8935 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=901200[/h] מצרף גם את הפורמט הקבוע על מנת שתוכלו להציע גם אתם. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סטודנט למדמ"ח – אופיס, אינטרנט, IDEים, youtube, כמובן שאשמח להשתמש בו גם בשעות הפנאי, לא צריך לתמוך במשחקים משום שאיני משחק אבל סרטים (האמת בע…

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. Started by fUry,

שלום לכולם, אני צריך מפרט מחשב לגיימינג ושיהיה חזק ועמיד לאורך זמן, תקציב עד 4 אלף שקל. מחשב למשחקים, ללא מסך וללא ציוד היקפי אחר וללא OC. ישלי מסך BenQ G2420HDBL גודל המסך : 24 אינץ' שאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? 4,000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים חדשים שיצאו בזמן הקרוב. (על הגדרות גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך הכל. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. יש לכלול הרכבה. מעוניין שמחשב יהיה מקורר …

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  21. Started by nevoy,

שלום, אני מחפש מחשב עם מעבד i5 או i3, זיכרון DDR3 4GB, מסך 15.6 אינץ'. עדיפות לכרטיס מסך לא משולב. לא חייב להגיע עם מערכת הפעלה. השימוש העיקרי הוא עיבוד תמונות (פוטושופ, לייטרום...) בנוסף - גלישה, צפייה בסרטים, משחקים. תקציב - 4000 ש"ח. מצאתי למשל את המחשב הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=3146 נראה שיש בו הכל... מישהו מכיר? אשמח לקבל המלצות נוספות. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by R3gM4n,

שלום, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים עד בינוניים... למרות שבתקציב הנתון, יהיה נחמד גם לקבל ביצועים מספיקים למשחקים חדישים יותר), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6" עד 17"... עדיפות ל-17". * בלוטות'? עדיף שכן. לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב... * כונן Bluray? לא חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף מאוד שכן. אציין שצפיתי בנושא ובעזרה שניתנה בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535311.0 ;D ראיתי את ההמלצות על: http://www.fre.co.il/sg_product~999999912452~39~89.htm מאוד קרץ לי…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by I7210I,

שלום אני נמצא כגע בחו"ל וראיתי את המחשבים ניידים הבאים והמחיר שלהם אטרקטיבי השאלה מה מהם הוא הכי כדאי אם בכלל הדגמים הם LENOVO NOTEPAD IDEAPAD U550 SU7300 1.3GHZ ACER ASPIRE 5541 HP NOTEBOOK G72A-A17SZ TOSHIBA SATELITE L500-1T9 מה הכי כדאי מהרביעיה הזאת?מה הכי טוב?מבחינת המחיר הם כולם אותו דבר הבדל של 50$לפה ולשם זה הכל. עוד שאלה. לגבי עברית במקלדת מה עושים?הבנתי שהאפשרויות הם חריטה או מדבקות מה הכי מומלץ? וכן מבחינת אחריות..איזה חברה הי אחראית מבין הרביעייה הנ"ל.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי לאחר כ-4 שנים טובות. (שאגב, את המפרט הרכבתי [מזמן] בעזרת הפורום - תודה!!) אני בסה"כ מרוצה ממנו אבל רציתי לשפר מעט את הביצועים ע"י קניית זיכרון פיזי ואולי כרטיס מסך. הבעיה היא שלוח האם שלי ישן יחסית ותואם רק: DDR2 זה אומר שאני צריך לקנות לוח אם חדש. רציתי לשאול אתכם אם זה באמת מומלץ להחליף את הלוח-אם, אם זה סיפור גדול, ואם חברות כמו קיי-אס-פי עושים דברים מהסוג הזה. עוד שאלה מתבקשת היא - אם זה בסדר להחליף לוח אם, איזה דגם כדאי? (תכלס רק לצורך שידרוג זיכרון\כ. מסך) כנ"ל גם לגבי כרטיס המסך. צירפתי את המפרט עבור המחשב שלי. תודה רבה על העזרה Motherboard: CPU Type DualCore Intel Core 2 D…

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  25. אני רוצה לקנות מחשב פשוט (מעבד אינטל) לאינטרנט כולל מסך הכי פשוט 19 אינצ' (עדיף 4:3) ב1700 ללא חריגות ומחשב למשחקים (מעבד אינטל) בלי שום ציוד הקפי טווח מחירים בין 2500-3000 גם בלי צורב DVD יש מצב לOC תודה מראש. ;D

• 7 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.