ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
מעבד-Core 2 Quad Q9450 Intel2.66mhz 1348ש"ח לוח אם-שבו אני לא כל כך בטוח רוצה לקצץ בו אולי-יש למישו הצעה Gigabyte GA-EX38-DS4 740 ש"ח 2-קשיח למחשב 250GB {ביחד 500GB} WD2500AAKSוWestern Digital 230 ש"ח זיכרון-2X2GB או 1X4GB-מה עדיף? KINGSTON DDR II 1GB 1066MHz 170 ש"ח DDR II 2 GB 800MHz KINGSTONE 200 ש"ח צורב ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 125 ש"ח כרטיס מסךnVIDIA GeForce 9800GX X2 1GB 2400 ש"ח ספק כח HEC 600DR-AT EPS 600W PSU 100 ש"ח עד כאן כימעט 3000 שקל בלי כרטיס מסך {שכניראה יגיע מחו"ל-EBAY}-ואני רוצה הצעה לכרטיס מסך אולי עדיף לעשות SLI ל-9600 המסך 19" אולי ישודרג בעתיד אני צריך הצעה למארז זול וכן קירור למעבד תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
לצוות האתר HWzon בוקר טוב ושלום רב . שמי מוטי חכים וברשותי מחשב נייד יחסית ישן נכון להיום במחשב מותקן זכרון מסוג SDRAM 256 133MHZ ברצוני לשדרג לזכרון SDRAM 512 133MHZ היכן ניתן למצוא זכרונות מהדגם הנ"ל במחיר שפוי רוב המשווקים טוענים שהיות שהזכרון יישן שה להשיגו ולכן הם מפקיעים מיחירים לא הגיוניים לכן אני פונה אליכם בבקשת עזרה המלצה על זכרון בבמחיר שפוי
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך המלצה למחשב נייד: השימושים שלו הם:שמשחקים יעבדו בצורה טובה,לימודים(OFFICE), ואינטרנט מהיר... אני נוב חבל על הזמן בניידים אז אם מישהו יכול גם לסביר לי על הדרך מה זה כל דבר אני אשמח. תודה מראש לכולם...
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום כאשר אני פותח את הpresonlize ונכנס ל display setting נפתח לי חלון עם 2 מסכים גם כאשר אין מסך חיצוני מחובר וכאשר אני מחבר מסך חיצוני זה לא פועל בתודה יורם
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי, אשמח לשמוע מבעלי המחשבים הנ"ל, מה בערך זמן הסוללה האמיתי בשתי רמות: - שימוש בסיסי: אינטרנט, אופיס, מוזיקה - שימוש יותר אינטנסיבי: צפיה מתמשכת (כאילו 10) של סירטוני youtube ברמה נמוכה, או סרט מלא. אני גם עושה מוזיקה ומתכנת, אבל על זה הרוב לא ידעו לענות, אני מניח. על ה-Q330 אני מוצא נתונים שונים בכל מני כתבות, או בסקירות ב-youtube (מישהו דיווח על 2.5 שעות של שימוש לא מאוד אנטנסיבי). אודה לכם אם תענו לי, וולטר
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב הוא בשאיפה - מכיוון שאני מוסיף SSD יש סיכוי לא קטן שזה יחרוג - לא נורא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, עריכה גרפית, תכני HD, עבודה עם המון תוכנות במקביל. השימוש במחשב הוא כבד במיוחד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל. מ- Battlefield 3 ועם משחקי Indie מפוקסלים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כל עוד שיש עלות תועלת משתלמת עד 7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנת 3D MAX בעיקר וקצת תוכנות דומות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לצורכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את המחשב הזה, איך הוא בשביל סטודנט שלא מצריך תוכונת כבדות בעיקר וורד וכאלו ויוטיוב ומה הכוונה שהוא מוגדר עסקי? מה זה בידיוק אומר אשמח לפירוט האם למישהו יש את המחשב הזה?, האם יש בדגם הזה בעיות נפוצות או דברים שעצבנו או עלולים לעצבן במהלך השמימוש איתו? תודה ולילה טוב
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים! צריך עזרה. רוצה לעזור לידידה שלי לקנות מחשב חדש. . מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בסיסי כמו גלישה פלוס משחקים (בינתיים רק PES 2013 אבל לא יודע מה ילד ירצה לשחק) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PES 2013 (אולי יותר כבדים בהמשך). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעות בנוגע לכרטיס מסך שיעבוד לי הכי טוב במשחקים כבדים. יש לי מסך 19 אינץ', ואת המחשב אני עומד לקנות עם מפרט טוב לגיימינג, ההתלבטות היא בין הכרטיסים: HD4770, HD4850, HD4870, או בכלל של ניוידיה היותר עוצמתיים... האם עדיף ניוידיה DDR3 עם יותר זיכרון או שמא רדיאון עם DDR5? וגם אם אפשר לומר לי מאיזה חברה לקנות את הרכיב.. PALIT,CLUB3D, או שיש אחרות יותר טובות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם להלן מפרט: מעבד: Intel Core i7-7700 3.6GHz 8M LGA1151 לוח אם: Z270H STRIX GAMING LGA1151,USB3.1,M.2,MB מאוורר: Intel Thermal Solution TS15A LGA1151 CPU Cooler זיכרון RAM: 16GB 2400MHz DDR4 CL15 DIMM HyperX FURY Black - כפול 2 (סה"כ 32 ג'יגה זיכרון) SSD: 240GB SSDNow M.2 SATA 6Gbps (Single Side) כרטיס מסך: STRIX-GTX1060-O6G-GAMING (לשים לב שמדובר בגרסאת האוברקלוק) כונן קשיח: …
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות שרת קטן לעבודה שלי. אציין את הדברים החשובים לי: 1. 4 ג'גה זיכרון לפחות. 2. גודל דיסק סביר, לא צריך RAID או משהו מטורף. 3. שיהיה יחסית מהיר. 4. שיריץ לינוקס ולא יהיו בעיות דרייברים עם הפצות סטנדרטיות. אני מחפש משהו יחסית זול, לעבודה פנימית שלנו. יש לכם המלצות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
גודל 13-14 אינץ'. דרישות לפי סדר חשיבות: איכות בניה. יציאת eSATA חובה. מסך מאט. ללא כרטיס מסך נפרד זמן סוללה ארוך ככל האפשר. הארד דיסק קטן ככל האפשר (יוחלף ידנית ב SSD). מתוצרת DELL (בחשיבות תחתונה)
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
מעבד: ?AMD? Price Units Total Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם: ?AMD? GIGABYTE Price Units Total M55GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked) זכרון: DDR II 667 Price Units Total 512MB Spectek דיסק קשיח: Hitachi Price Units Total Deskstar 160GB SATA II צורב: DVD Recorders Price Units Total LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 כרטיס מסך: Lead Tec Price Units Total 7600GT 256MB DDRII, TV, DVI, PCI-E מארז וספק:סדררת E-BOX ,500W מחיר:3300ש"ח. מה אתם אומרים?! האם מפרט כזה הוא מפרט שקט? הוא מהיר? אגב אני מתכנן בקרוב להוסיף עוד 512MB זיכרון. אני משאר שירדו קצת המחירים, עוד מעט.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
גיסתי שמתחילה ללמוד באוניברסיטה רוצה לקנות מחשב נייד. היא שאלה אותי לגבי שני המוזכרים בכותרת ואני מעביר את שאלתה אל מלומדי הפורום. מבין השניים מי עדיף: Dell Inspiron 1545 T4200 X4500 Dell Studio 1537 T3200 4500MHD כל המלצה אחרת עבור נייד לשימוש משרדי (עדיפות לקל) גם תתקבל בברכה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים ומולטימדיה * גודל המסך? עדיפות 17.3 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שלא כל המקשים יהיו בבלוק אחד, שיהיה נוח. * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שכן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא פחות מטרה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אין תודה מראש וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
היי בעקבות חוות דעת שונות על קניית והתאמת מחשבים לעסק מחפשת יועץ מחשבים לעסק גרפי מתפתח שיגיע ויביא את חוות דעתו אודות רכישת מחשבים לחברה יעוץ מקצועי בהתאמה לנושא הגרפי יש בקהל המלצות? רעות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר לנעול אני רואה שכ"כ מומלץ לחכות לכרטיסי מסך החדשים אז אני אחכה למרות שאני כבר 5 שנים אם אותו מחשב
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש לי צורב, הארד דיסק (IDE אבל זה יספיק בעקרון אם יש מקום בתקציב אפשר הארד דיסק) וספק כוח, צריך: לוח אם, מעבד, זכרון אפילו 512 יספיק, כרטיס מסך (אפשר מובנה בלוח), ומארז.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים (מפרט בימין), לא משנה לי AMD או אינטל, אבל אני כן רוצה לשמור על הספק ואולי על הזכרונות, אלא אם משתלם כבר לעבור לזכרונות מסוג DDR3 מבחינת מחיר (אהיה מוכן להוסיף עוד ~300שח לזה). כמו-כן, אני כנראה אקנה כרטיס מסך מסוג Radeon 5770. לסיכום, דרושים מעבד ולוח אם (זכרונות?) בתקציב של 1000שח (1300 עם זכרונות).
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד עם מסך 15.4 אינץ' ומעבד של אינטל עם אפשרות ל4GB זכרון פנימי. עיקר השימוש של המחשב הינה חיבוריות לרשת, עיבוד תמלילים, עריכת מצגות הקרנת סרטונים וכד'. אין לי דרישות לעיבוד גראפי מתקדם, למרות שאפשרויות חיבור לכרטיסים חיצוניים תהיה נחמדה. אני מעוניין בחיבוריות גבוהה ככל האפשר: Fire-Wire, Wi-Fi, יציאות USB 2.0 ו-Bluetooth רבות ככל שניתן וכד'. על אף ש-99% מהזמן המחשב יהיה נייח ומחובר לציוד היקפי, אני מעוניין במחשב קל ככל האפשר עם חיי סוללה ארוכים, כדי שאוכל לשאת אותו איתי למקומות שונים. אני מעוניין במחשב מחברה מוכרת כמו IBM, DELL או HP - וכמה שיותר שנות אחריות. עוד דבר חשוב - בתחנת העגינה יש לי כונן קשיח נייד גדול מאוד, כך שאני לא זקוק לזכרון רב במחשב. מאחר ו…
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
-
כל דבר שאני קונה של מיקרוסופט או לוגיטק נהרס כמו שעון אחרי שנה עד שנה וחצי. אשמח להמלצחה. לא גיימרים ולא עיצוב מתחכם. פשוט ואלחוטי. אגב, האם כדאי להזמין דבר כה מחו"ל? מקלדות עם עברית זמינות לרכישה מחו"ל או שאין דבר כזה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי ? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך ? - 8000 - אפשר חריגה קלה 2. . מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - משחקים ועריכת וידאו (FORTNITE , PREMIERE ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - מסך 4. . האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - כן מערכת הפעלה וינדוס והרכב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! במעבדי INTEL DUAL CORE נניח בסביבות 2GHZהאם יש הבדל משמעותי במהירות ה- FSB בין 533 ל - 667? ןהאם יש מעבדים עם 800 FSB? למחשבים ניידים. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-