עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי רכשתי מחשב NC6230 של HP עם מעבד T5500 ו 1 גיגה זכרון משום מה כשאני י מריץ VMSERVER או VIRTUAL PC 2007 אזי אין גישה ל VT-X הוירטואליזציה המובנת תחת WIN XP 32 או WINXP64 האם מישהו יכול לעזור ? מצאתי רק את זה : http://softwarecommunity.intel.com/isn/Community/en-US/forums/thread/30236521.aspx אודה לכם על תשובתכם במהרה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  2. Started by nirgrauer,

שלום , אני מחפש לי מחשב גיימניג כבד שיוכל להריץ משחקים כמו bf3 על ultra ובנוסף כול משחק , אני רוצה i5 וכרטיס מסך של geforce [מחיר שאפשר לחרוג עד 3500] תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by miim17,

עד כמה העובדה שהוא LOW VOLTAGE מפריעה? הוא מגיע עם דיסק 7200. האם הוא יסחוב סביבות כמו ויזואל סטודיו ואקליפס (לא בתור מחשב ראשי) מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  4. הי מעולם לא התעסקתי בזה - ולא ממש נכנסתי למאמרי האוברקלוקינג - ועד כמה שאני יודע אין אפשרות לזה בניידים. אז אני לא מבין: במחשב http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11244 לזיכרון מהירות 677 FSB של 1066 ומהירות המעבד 2GH עם מכפלה של 7.5 כלאמר תדר בסיס 266 - (נכון?) לעומת זה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11414 זיברון במהירות 800, FSB של 1066 ומהירות מעבד 2.26 עם מכפלה של 8.5 כלאמר תדר בסיס זהה 266 (- שוב, נכון? ???). האם הדל פשוט בא אם זיכרון מהיר באופן מיותר? האם בלנובו מהירות הזיכרון תגביל במשהו? האם הכל חסר משמעות/חשיבות? תודה, יאיר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. שלום ח'ברה אני חדש בפורום, התרשמתי לטובה מהמקצועיות שמפגינים פה חברי הפורום בכל הנוגע להרכבת מפרטי מחשב. הייתי רוצה לשמוע כמה חוות דעת על המפרט שאני אתן פה, אני מעוניין לרכוש מערכת מחשוב חדשה ואני דיי נעול על הרכיבים. המערכת מיועדת לאוברקלוק, ומשחקים כבדים ברזולוציות גבוהות. אם למישהו יש עצה טובה יותר לגבי רכיב מסויים אני מעוניין לשמוע. תודה... מעבד : Intel Core I7 920 2.66ghz 8mb chache קירור למעבד : Thermalfight Ultra-120A 1366 לוח אם : DFI LANPARTY JR X58 T3eH6 זכרונות : OCZ Platinum Tri Channel Kit 3x2gb 1600MHZ CL7 כונן קשיח : Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SARA II 16MB Chach כ.מסך : BFG GeForce GTX 275 896MB ספק כח : Thetmaltake ToughPower 650W או SeaSonic Sil…

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  6. מחשב שיתפוס מינימום מקום (לא נייד)לשימוש משרדי תמיכה בגרפיקה (פיקסה)אבל לא משחקים 3D

7. שלום, לאחר שהנטבוק הישן שלי נפח את נשמתו (Asus eeePC 1101HA) ונשבר לי מסך ה-Nexus 7, החלטתי לקנות מכשיר משולב שיכול להיות גם טאבלט וגם מחשב נייד, בסדר הזה. כטאבלט - בעיקר לצריכת מדיה כמו גלישה באינטרנט, סרטים, סדרות, נטפליקס... חשוב שיהיה נוח יחסית לאחיזה מבלי להכביד במשך סרט שלם. כמחשב נייד - ישומש מדי פעם לגלישה באינטרנט, בניית מצגות, הקלדת מסמכים... לא ישמש לגיימינג. גודל מסך - מעדיף סדר גודל של ~10 אינץ' לצורך נוחות אחיזה. אם המפרט שווה גודל יותר מסורבל - ניתן לשקול. תקציב עד 2,500 ש"ח, מסוגל גם להביא מחו"ל. מכירים מכשירים מומלצים? תודה, מדוקס.

8. Started by anakin,

היי. חשבתי כבר שהחלטתי אבל אז... אם אני אקח עכשיו מעבד 3000+ וניס האם בעוד חצי שנה/שנה הוא לא יהייה כבר מאוד ישן? האם עדיף עכשיו לקחת סאן דייגו 3700 או 4000 או אפילו dc ולצמצם נגיד בכרטיס מסך ובהמשך להחליף את הכרטיס מסך? ההבדל במחיר הוא כפול ואף יותר, וגומר לי שליש מהתקציב רק על המעבד אבל מצד שני אני צריך ורוצה מחשב לפחות לשלוש שנים עם שידרוגים מינימלים... ועוד דבר, אני מתכנן לקנות 1 g זיכרון והמליצו לי כאן לקנות סטיק אחד כדי להשאיר מקום לשידרוג אבל המליצו לי היום לקנות דווקא בשני סטיקים כי הלוחות החדשים יודעים לעבוד עם שני סטיקים במקביל וכך הם מהירים יותר...נכון? לא נכון?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  9. Started by bd,

הדגם הזה מחשב נייד T5550/160/15.4/2GB Lenovo N200-TY2EDIV Intel Core2Duo Processor T5550, 1.83Ghz _sound יציאת התקן קול ALC861VD כללי סט רכיבים Intel Crestline GM945 + ICH8M תצוגה גודל מסך 15.4" רזולוציה מקסימלית 1280*800 Vibrant View כרטיס מסך Intel X3100 upto 256M זיכרון זיכרון פנימי 2GB DDR2 (667Mhz) איחסון (דיסקים קשיחים וכוננים אופטיים) דיסק קשיח 160GB SATA 2.5" כונן אופטי DVD Multi Burner רכיבי תקשורת כרטיס רשת 10/100 Ethernet רשת אלחוטית 54M 802.11g מודם (RJ11) 56K יציאת BlueTooth יש יציאות וחריצי הרחבה יציאות USB 4 X USB 2.0 יציאת טלויזיה יש יציאת FireWire יש מצלמת אינטרנט יש תוכנות כלולות (מע' הפעלה ואחרים) מערכת הפעלה Microsoft Windows …

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  10. לשימוש עם תוכנות פוטושופ ואילוסטרייטור אין צורך בשום ציוד היקפי תודה לכל העוזרים!

11. Started by IMAGUY1X,

שלום לכולם מחר מגיע המחשב שלי ויש שמה 2GB RAM X 2 סה"כ 4 עכשיו יש לי דיסק של WINDOWS 7 לא מקורי ותמיד היה לי 32 לא יודע איך איך אני יכל לשנות ל 64? אני דיי חושב שזה לא קשור לפה פשוט אין לי שמץ מאיפה

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  12. אשמח אם אנשים יתנו את דעתם לגבי המפרט הבא, במחיר הנ"ל. אני מתחיל ללמוד השנה ואלו השימושים העיקריים: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (לא גיימר מושבע, בעיקר אוהב לשחק משחקים שיצאו לפני 2-3 שנים), צפיה בסרטים, הורדות, מוזיקה, פוטושופ. תודה ויום טוב... מעבד סוג: Intel® Core2 Duo Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T6500 BUS SPEED: 800 Mhz מסך גודל המסך: 15.6 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: nVidia N10M-GE1 זכרון כרטיס מסך (UP TO): 512 MB מסך: White LED מסך רחב- WIDE: כלול זכרון נפח: 4096 MB הרכב: (4096MB (2048MB X 2 מהירות: 1066 MHz סוג זכרון: DDR 3 אפשרות להרחבה עד: 4096 MB כוננים כונן: צורב DVD…

13. Started by eliXir,

ברשותי מחשב נייד Lenovo 3000 N100, והסאונד שלו נמוך מאוד. במידה ואני רוצה לשמוע באמצעות הרמקולים הנמצאים במחשב עצמו, כמעט ולא שומעים. ואם אני מחבר אביזר חיצוני כגון אוזניות או רמקולים, אז החוזק עולה. בכל אופן, השאלה שלי היא האם ניתן איכשהו להגביר את העוצמה של הרמקולים אשר נמצאים במחשב, בעזרת דרייברים, או כל שיטה אחרת. תודה מראש. עריכה: לא שמתי לב שהפורום הזה נועד אך ורק לעזרה בקניית מחשב. בבקשה להעביר לפורום "אודיו וקולנוע ביתי" אם אפשר.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by romansah9,

שלום לכולם. דוד שלי החליט להחליף את המחשב הנייח הישן של המשפחה שלו (פנטיום 3 מתפרק עם וינדוז xpלא מקורי) בלפטופ זול יחסית. זה לא המחשב היחיד שלהם, והם מסתדרים טוב מאוד מחשב נייח של HP עם i3 בלי כרטיס גרפי. דרישות מהלפטופ: שימושים- עבודה משרדית עם קצת צפייה בסרטים. מסך- 15 אינץ', לא יותר. זה סתם יגרע בניידות שלו (למרות שהוא לא יזוז יותר מידי). מחיר- עד 3k עם חריגה מקסימלית של 100₪, למרות שנראה לי שאפשר להסתדר עם פחות. דיסק קשיח- לפחות 500GB. סוללה: סביר פלוס. לא צריכים להגזים אבל נראה לי ש 4+ שעות יספיק בהחלט. מערכת הפעלה- נראה לי הגיוני פה לבקש גם וינדוז 8.1. אם אפשר לכלול גם אופיס בחבילה זה יכול להיות ממש טוב. יצרן+אחריות- לא מתעקש יותר מידי, אבל לדעתי Dell. דרוש מו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by danielly,

אני מתכנן לקנות מחשב בחודש וחצי הקרובים לדעתכם כדאי לי לחקות לסדרה החדשה של GeForce או ללכת על 5850?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  16. Started by alon2500,

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: ivory, office depot, bigbox, bug מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ, רק ממודיעין (החנויות שציינתי נמצאות שם). מתי מתוכננת הרכישה: בחודש הקרוב תקציב: עד 3000 שקל יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: תלוי. יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר. חברת המחשב הניד המועדפת: מוכרים כמו dell, hp, toshiba, apple, מה שמומלץ. מערכת הפעלה מועדפת: windows 8\7\mac גודל כונן קשיח מועדף: 500GB ומעלה משקל הנייד המועדף: לא משנה, עדיף קל D: גודל הצג: בינוני כזה, לא קטן ולא גדול מדי, באמצע כזה.. זמן סוללה רצוי: כמה שיותר. צבע המחשב הרצוי: כסוף, לבן. אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה DVD, ומחשב טוב! מה מטרת שימוש המחשב? …

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  17. Started by miim17,

קונה ב KSP. במידה ואפשר לקצץ קצת במחיר, אני אשמח . מה דעתכם ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  18. שלום, הגיע אלינו מחשב נייד ישן ששם הדגם אינו ידוע לי. הלייבלים היחידים שאני מוצא על המחשב הם Dell P52F על המחשב עצמו וM5Y1K על הסוללה. כרגע יש למחשב דיסק 1TB ישן ואני מעוניין לשדרג אותו לSSD בשביל להנות ממנו. אני חושש ללכת לחנות סתם ככה ולקנות SSD שיכול להיות ולא יהיה מתאים. האם תוכלו לעזור לי? אני משער שSSD של 240~ יהיה מושלם.

19. שימוש: סרטים מוזיקה תיכנות (ECLIPSE + VISUAL STUDIO) אינטרנט אופיס בקיצור הכל חוץ ממשחקים ועיצוב גרפי כבד. המחשב שיש לי עכשיו יש בו בעיה אחת המעבד הפך להיות חלש בשבילי. אם אני מפעיל כמה תוכנות כבדות במקביל המחשב מתחיל לעבוד לאט. מחשב נוכחי: פנטיום Intel Pentium 4, 2433 MHz לוח אם MSI 865PE Neo2-PS זיכרון DDR 1.5GB כ.מסך: GEFORCE 6200 משהוא שהרכבתי: (פעם ראשונה שאני מרכיב מיפרט), מה אתם חושבים? הצעות אחרות?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  20. Started by eitan770,

ב"ה שלום. אני עורך וידיאו שחזר לתחום אחרי כמה שנות הפסקה. היתי רוצה לקבל המלצות למחשב עריכת וידיאו. אני עורך בעיקר בפרמייר קצת אפטר וצריך מחשב שתומך בצילומי hd עם יכולת רינדור גבוהה

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  21. שלום. כמו שמצויין בכותרת אני זקוק למחשב חדש אחרי שהישן הלך לעולמו.. אני צריך בעיקר מעבד חזק ונפח זיכרון אני עובד המון עם מטלב לחישובים שונים וזמן חשוב לי בנוסף אני עובד עם מספר רב של תוכנות במקביל ואין ספור טאבים פתוחים. אני כמעט ולא משחק במשחקים.. פעם בחופשת סימסטר כנל גם סרטים אבל יהיה נחמד אם הם ירוצו באופן סביר..(כלומר רק שירוצו.. אין צורך בפילטרים) - התקציב כמו שציינתי 3500 שח (אפשר עם חריגה קטנה.. אני לא הולך להיתחשבן על 150 שח אם ישנו הבדל שמצדיק את זה) - עדיפות לרכיבים אמינים ( ולא חברות סוג ת') - למסך בעל רזולוציה של 1920X1080 - אין צורך בציוד הקפי לרבות צורב - שיהיה שקט ברמה סבירה כמו כן אין תכנון לo.c וגם לא היה, פשוט אין לי זמן פנוי בחיים לזה. - אין…

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  22. Started by skydancing,

שלום היום אבא שלי הפתיעה אותי וקנה לי מחשב חלקי אני צריך את דעתכם מעבד - lga775 dual core 3 /2x2m/800 mhz לוח אם - gigabyte ga-vm900m retail מארז +ספק כח קרור למעבד - igloo 5062s 775 p4 black plate זכרון- stt ddr2-667 1g/s-rigid אכשיו אני רוצנ לדעת מה אתם חושבים על הלוח אם,מעבד ובנוסף אני רוצה להוסיף זכרון והארד דיסק. ואני צריך הצעה לכרטיס מסך תודה!!! [br]פורסם בתאריך: 2.12.2007 בשעה 15:36:12 אני ממש צריך את העזרה שלכם בקשר למעבד והלוח אם. זה המעבד הוא טוב? http://vilcom.co.il/shop/product_info.php?cPath=29_30&products_id=259&osCsid=af99958407f3bfabe4ad87dc4d445355

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  23. http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t5800.htm

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  24. היי, אני מחפש מפרט למעבד+לוח אם+כרטיס מסך ב - 1500. מטרת המחשב היא עבודה משרדית "כבדה" על שני מסכים, אופציית חיבור לטלוויזיה (עדיף כרטיס מסך עם 3 יציאות, 2 למסכים ואחת לטלוויזיה) ואופציה למעט משחקים. יש כל כך הרבה אופציות, אז פניתי אליכם . אין לי עניין ב - OC, אבל יש לי עניין רב במחשב שקט. אין לי בעיה שכרטיס המסך יהיה על הלוח אם, כל עוד הוא עומד בציפיות. כמו כן, אני מעדיף מעבד של Intel (ואולי קצת לחרוג מהתקציב), אבל אשמח לשמוע גם על אופציות של AMD. כבר יש לי: 1. שני זכרונות KVR667D2N5 של Kingston, קצב 667, סה"כ 2GB 2. כונן קשיח WD3200AAKS 3. שCompucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 400W 4. כונן DVD-RW של LG אני רק מחפש את ההשלמות למחשב המלא. תודה רבה!

25. Started by ShahafH,

שלום לכם.. חשבתי לקנות מחשב נייד. השימושים בעיקר משרדיים מסמכים מסנג'ר אינטרנט וקצת משחקים קלים לא כבדים.. לדוגמא משחק הרשת FLYFF. אמ.. הדרישות היחידות שלי זה מסך 15.4 3: תודה.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.