ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש בתחילת אוקטובר לצורך גיימינג. האם כדאי לכלול במפרט כרטיס GTX570 או שני HD6870? אבקש 8GB זכרון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים עכשוויים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אז ככה, זה יהיה קצת מורכב. בניתי פחות או יותר את המחשב שאני מעוניין לקנות, פשוט על כל פריט יש לי כמה דילמות שאותם אני ירשום ותגידו לי מה דעתכם זה המפרט בגדול: http://planet.nana.co.il/gabi911/Computer.JPG לגביי לוח אם... ההתלבטות שלי היא עם הלוחות הבאים: GIGABYTE GA-K8NF-9 ULTRA ASUS A8N-E NF4U DFI LanParty UT nF4 Ultra-D Foxconn NF4UK8AA-8EKRS ECS KN1 EXTREME ובאותו נושא אם תוכלו להסביר לי מה ההבדל בין nForce4 SLi ו- nForce4 ULTRA לגביי כרטיס מסך: Gainword GF6600 ULTRA 128MB לעומת זאת עם הבדל של 400 ש"ח GIGABYTE gForce6600GT 128MB השאלה עם ההבדל גדול ששווה להוסיף את ה-400 ש"ח האלה לגביי זיכרון: אהבתי את ה-GAIL הכל סובב את ה-DUAL 1GB השאלה אם יש הבדל בחברות כגון: OCZ, CO…
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי מפרט שנראה לי הגיוני פחות או יותר. האם אפשר לקבל אותה רמה של ביצועים ולקצץ קצת בהוצאה... אני נעול על המעבד והספק. אפשר לשחק עם שאר המרכיבים. מעבד: [..] INTEL 3770K : IVY BRIDGE, CORE I7, S1155, 3.5Ghz - TRAY ₪1772 לוח אם: [..] ASROCK Z77 PRO4 - זמין במלאי ₪647 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 8GB (4GBX2) DDR3 1600MHz CL9 ₪289 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX660TI "OC" 2048MB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪1893 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪105 מארז: [..] FRACTAL DESIGN CORE 3000 ₪404 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W - זמין במלאי ₪434 קרור למעבד: [..] NOCTUA NH-U12P SE2 ₪272 דיסק קשיח: [..] OCZ SSD VE…
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט מחשב לבן דוד שלי שיהיה למשחקים הוא לא צריך ציוד היקפי מסך יהיה לו את שלי שזה 22" אם אפשר שהחנויות יהיו קרובות לאשקלון כגון IQPC או KSP או אם יש עוד חנות שאני לא יודע עליה לא משנה אם המפרט יהיה מבוסס INTEL או AMD ושכחתי משהו אחד יש לו כ.מסך של 9600GT האם כדאי להשתמש בו או לקנות חדש?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מצרף מפרט שבניתי. אין צורך בהארד דיסק מכני אלא רק ב SSD לצורך מערכת הפעלה ובנוסף אין צורך בDVD. איך המארז והספק? הן מבחינת רמת הרעש והן מבחינת אמינות/קירור וכדומה. אשמח לקבל הצעות ושיפורים. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי - 6300. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - אפשר לנסת לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב - למשחקים,סרטי HD, תיכנות, שימוש בתוכנות גראפיות . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע יש מסך 19, מעוניין לקנות עם המחשב מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) רק מסך 4. האם יש רכיב …
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן אז עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות שלא אך אם יהיה הבדל משמעותי במפרט ולמטרה משמעותית אפשרי לחרוג בתקציב עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי במחשב הוא בעיקר צפייה בסרטים וכדומה, אך ישומש גם למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחק החדש של סאות'פארק, משחקי ELDER SCROOLS והסגנון הזה בעיקר. -מהי הרזולוצ…
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אוקיי חבר של בן דוד שלי מעוניין לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים כבדים מאוד כגון GTA, Far cry 2 וכל המשחקים החדשים שיצאו או שייצאו בשנים הקרובות. התקציב שלו הוא 5000 ש''ח. הוא לא רוצה לעשות OC ואין לו בקשות מיוחדות. ציוד היקפי יש לו והוא לא צריך שום דבר. הוא מעוניין בהרכבת המחשב על ידי החנות והוא רוצה לקנות את המחשב בPandas.co.il. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מה קדאי לי מחשב עם מעבדamd 9393700 או לחקות שיצאו מעבדי הamd 1027
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מבקש סליחה אם אני בפורום הלא נכון אבל האם מישהוא מכיר מקום שמוכר מחשבים ניידים משומשים? או מחודשים REFURBISHED ומדובר על דגמים כמו T60 T61 אודה מאוד על כל עזרה
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים בינונים-כבדים, עריכת וידאו, אופיס, סרטים ואינטרנט. אני לא מתכוון לעשות OC. התקציב הוא 6000 ש"ח עם חריגות קטנות. אני לא צריך ציוד היקפי, אני צריך רק את המחשב עצמו. שימו לב שבמפרט הבא יש כרטיס טלויזיה: מעבד- Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1524 לוח אם- GIGABYTE GA-P35-DS3R ¤684 כונן קשיח- Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 ¤465 זיכרון- Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤483 כרטיס גרפי- Sapphire ATI Radeon X1950XT 256MB PCIe ¤1171 כרטיס TV ועריכה- Leadtek TV PVR2000 ¤434 צורב LG GSA-H62N X18 -DVD ¤180 מארז ללא ספק- GIGABYTE 3D AURORA ¤615 ספק כח- OCZ STEALTHXSTREAM 600W ¤550 סה"כ מחיר לכל המוצרים:6106¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il מה אתם…
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש נייד שהשימוש בו הוא בעיקר לאינטרנט, עבודה עם אופיס. כמובן שאני רוצה גם קצת משחקים עד כמה שאפשר אבל זה לא השימוש העיקרי בו Intel® Core 2 Duo Processor T5800, 2MB L2 Cache, 2.0GHz, 800MHz FSB 2GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots) Intel® Turbo Memory 1.6 (2GB) Intel Turbo Memory 15.4 WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology Mobile Intel® GMA 4500MHD 320GB (SATA) 5400rpm SATA DVD SuperMulti Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM) צורב Intel® Pro/Wireless 3945BG(802.11b/g) אלחוטית 56kbps Modem מודם Gigabit Ethernet רשת 5-in-1 (xD/SD/MMC/MS/MS Pro) קורא זכרונות ExpressCard/34 תקשורת מהירה Stereo Speakers (1.5W/ch), SRS WOW HD, SRS TruSurround…
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקי ספורט כמו פיפא, , nba2k וכו', מסך 23 אינץ' רזולוציה 1920X1080. מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.93GHz E6500 : "SLGUH" - BOX ₪479 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P31-ES3G ₪306 זיכרון: [..] PATRIOT 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL5 : PSD24G800K ₪307 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTS250 512MB GDDR3 DVI HDMI - RETAIL ₪579 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ₪122 מארז: [..] ANTEC TWO HUNDRED w/o PSU ₪261 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 500W BRONZE - RETAIL ₪404 דיסק קשיח: [..] WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ₪234 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח ₪0 מחיר סופי: ₪2692 המפרט הורכ…
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורך לימודים, אין שום צורך במשחקים וכו' עם זאת התוכנות איתם אני עובד הן תוכנות שדורשות גרפיקה אחרי הכל, וממש נתפסתי על המחשבים הניידים של DELL, עכשיו מצאתי מחשב שממה שאני מבין במחשבים הנתונים שלו יתאימו לי ללימודים, הבעיה היחידה זה הכ.מסך שלו, שאותו אני לא מכיר, ולא יודע אם הוא יספיק לי, אשמח לתגובה בנושא. http://cutimg.net/img/viewimg.php?fileid=0d5ec5.jpg
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
http://ark.intel.com/Product.aspx?id=42925 לפי מה שרשום פה הבנתי שכן אבל באופיס דיפו הוא אמר לי שלא כי זה פנטיום. בבקשה אני צריך את המידע הזה בשביל לדעת אם לקחת תמחשב. ועוד כמה שאלות: 1) המעבד הזה נחשב סבבה סביר כזה? או שהוא לא מומלץ? 2) יש לו כרטיס מסך: Intel HD Graphics הוא יותר טוב מ: Intel® GMA 4500M ? תודה רבה לעונים!@
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
בשביל משחקים. לוח אם וכרטיס מסך אני חייב לקנות, כי ללוח אם שלי יש חריץ agp והכרטיס מסך שלי הוא 7600gt. בקשר למעבד, אני חושב שאני יכול להשאיר אותו, כרגע יש לי E6300. מה אתם אומרים? אם אני צריך מעבד חדש אז אני יכול להעלות את התקציב. בקשר לכרטיס מסך, חשבתי על Gigabyte 8800GT 512MB ולוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L. תודה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט ואני מחפש מחשב נייד שיהיה קודם כל אמין. עד עכשיו הייתי עם מחשב ישן נושן של IBM ולמרות שהוא לא זז, יאמר לזכותו שהייתה לו רק תקלת תוכנה אחת במשך שנתיים ותו לא. אני צריך מחשב עם זמן סוללה ארוך, משקל סביר של עד 2.8 ק"ג (רצוי כמה שפחות), מסך 15.6 אינטש. מעבד, זיכרון פנימי - הביצועים פחות קריטיים לי - אבל אני מעדיף שיהיו מספקים ברמה כזו שתוכנות עתידיות יפעלו כראוי בטווח זמן של שלוש שנים. דיסק קשיח - לא ממש משנה הגודל, כל עוד יש צורב - 250 GB זה די והותר. תקשורת אלחוטית - חשוב שיהיה טווח ראוי וקליטה טובה. כרטיס מסך - ברמה של לראות סרטים - מעבר לכך אין משחקים אז זה לא ממש משנה... רמקולים - שוב, בגלל הסרטים, עדיף סטריאופוני - לא פרט חשוב במיוחד. בגלל…
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום! אני עומד לפני רכישת של מחשב נייד, ומעוניין להשקיע לשם כך עד 3,000 ש"ח. המחשב אמור לשמש אותי לצרכי גלישה באינטרנט ועבודה משרדית (= "מחשב סטודנטים"). ראיתי פוסטים קודמים כאן בפורום באותו עניין, ולכן לא אחזור על אותו נושא שנית, אבל בחיפושיי נתקלתי בדגמים הבאים: Dell Vostro A860 וגם Dell Vostro A840. איך זה יכול להיות שדגם 840 יקר יותר, אם המסך שלו קטן יותר?? כמו כן רציתי לשאול מה ההבדל בין לנובו לבין דל, ולמה דל הוזכר כעדיף מביניהם? האם ההבדל הוא קריטי? (בהתחשב בצרכיי...) תודה רבה רבה לכל מי שיסייע!!
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אהלן, אני חייל דל אמצעים עם שאיפות. אשמח לקבל המלצה לשילוש עבור משחקים ועריכת תמונות ב Capture NX של ניקון. בנוסף, חשוב מאוד שיהיה ללוח חיבור PCI Express x1 עבור כרטיס קול Xonar Essence. התקציב: 2000 ש"ח. המפרט הנוכחי: Athlon 64 3200+ S939 DFI nForce 4 Ultra-D G.Skill 2X1gb PC4000 HZ Gigabyte 8800GTS 512MB Viewonic VP930 תודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, אני חדש בפורום, חיפשתי לקנות מחשב והגעתי לכאן. נראה שיש פה אנשים מבינים עיניין. בכל מקרה, אני צריך מחשב למשחקים וסרטים בעיקר. אפשר לחרוג ב100-200 ש"ח מהתקציב, זה לא נורא. חשוב לי שיהיה שקט יחסית ושאוכל לעשות לו OC רציני... לא צריך שום ציוד היקפי, ללא מסך אה, ועוד משהו, אני מתכנן לקנות 500GB, אז מה עדיף, raid או היברידי או שזה בכלל לא שווה את הכסף? בכל מקרה, תודה רבה לעוזרים! אהה, אם אפשר אז או בksp או בzigzag
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=16113 עם ההרחבה ל-4 Ram או http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12858 לשימוש כללי (משחקים עד גבול הטעם הטוב [לא מצפה לביצועים מרשימים] אינטרנט סרטים וכדומה)
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש מחשב נייד לבית כאשר הוא מעוניין ב SVIDEO במיוחד, ו HDMI יהיה יתרון משמעותי. גודל המסך לא קריטי. המחשב צריך להיות מסוגל לבצע אינטרנט ומטלות רגילות, אבל הוא מעוניין גם לשחק בפיפ"א מדי פעם. זה המשחק היחידי שהוא רוצה שיעבוד על המחשב. למישהו יש רעיונות מה מתאים?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
-
שלום,אני מעוניין במחשב שישמש לי למשחקים(שיעברו בצורה חלקה) ושאר הצרכים הבסיסיים. מתוכנן OC בעתיד מערכת הפעלה vista(שיעבוד בצורה חלקה) וזיכרון שיספיק לתוכנת ההפעלה ולמשחקים. תודה רבה, אור.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, הגיע אלינו מחשב נייד ישן ששם הדגם אינו ידוע לי. הלייבלים היחידים שאני מוצא על המחשב הם Dell P52F על המחשב עצמו וM5Y1K על הסוללה. כרגע יש למחשב דיסק 1TB ישן ואני מעוניין לשדרג אותו לSSD בשביל להנות ממנו. אני חושש ללכת לחנות סתם ככה ולקנות SSD שיכול להיות ולא יהיה מתאים. האם תוכלו לעזור לי? אני משער שSSD של 240~ יהיה מושלם.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-