עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by op29,

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14807 איך המחשב? איך השירות של acer בארץ?

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  2. כמה המחשב הזה שווה? נקנה בחודש יולי.. בסטארטפיסי כל החלקים באחריות, ל3 שנים .. - Intel Quad Core i7 4790 3.6Ghz S1150 - Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 S1150 16G (2x8GB) Crucial DDR3 1600Mhz - NVIDIA Gigabyte GTX780Ti WF3 3GB - SSD Samsung 840 EVO 250GB SATA III - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty - NZXT Phantom 530 Black - Seasonic S12G-650 650W Active PFC 80+ Gold - Lite-On DVD-RW X24 iHAS124 XB360 Burn Compatible - - Scythe Ninja 3 REV B נקנה עם מסך של DELL 24 אינץ׳..

3. האם מישהו יוכל לעזור לי לבנות מפרט לחבר שלי שישמש אותו למשחקים,פוטושופ ולעבודה משרדית,וכמו שצויין בכותרת תקציב עד 3000 שקל. בלי OC,בלי ציוד היקפי ובלי מסך ,סוג המארז אינו משנה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  4. מחשב למשחקים לא כולל מסך מקדלת רמקולים וכו.... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  5. Started by yarl,

ברצוני לרכוש מחשב נייד מ- 4500 עד ל-5500 מסוג טוב מה הכי כדאי לי והכי טוב בטווח המחירים המצוינים ! המחשב לא מיועד למשחקים כבדים וכוי עבודה + אינטרנט מסמכים אולי משחקים ...! וכמובן אפשרויות הרחבה בבקשה הצעות תגובות

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  6. Started by kira,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז עדיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) גלישה באינטרנט FLASH PRO , FLASH BUILDER , PGHOTOSHOP רמה בסיסית ואולי הרצה של מספר מערכות הפעלה במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בכלל לא למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אולי בעתיד עוד מסך ". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3…

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  7. Started by Evilized,

המחשב מיועד לאינטרנט ואופיס פה ושם(המחשב להורים) ללא ציוד הקפי ומחברה באיזור חיפה והקריות: SKYPC נועה מחשבים TMS... אפשר חריגה של 50 ש"ח תודה!

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  8. Started by talvi8942,

היי, אני מתכנן לשדרג את המחשב ויש לי כמה רכיבים שאני שומר מהמחשב הישן רציתי לקבל חוות דעת לגבי המפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידה ואפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ושימוש במכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. acu , dying light ואת כל המשחקים החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאיל…

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  9. שלום רב לכם חברים המליצו לי עליכם אז באתי לשאול שאלה קטנה אם אפשר כמובן אנחנו יוצרים מוזיקה אלקטרונית ויש לנו אולפן ביתי מקצועי ביותר... 1. בין 15-20K א) אין צורך לחסוך בכלום! מעוניינים בטופ שבטופ 2. אולפן יצירה אלקטרונית, עריכת סאונד ומאסטרינג א) CuBase + diffrent Plugins, synths, audio card - alva nanoface. (יש צורך בכרטיס מסך חזק) 3. מקלדת + עכבר אלחוטי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. השקט חשוב ביותר! אנחנו צריכים שקט מוחלט מהמחשב 6. אין צורך בOC 7. אין צורך בתוכנות נוספות 8. אין העדפה לחנות מסויימת, אבל באזור הדרום 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? 10. תמיכה מוחלטת בכול חיבור אפשרי שמתאים לעבודה באולפן 11. מחשב רציני ביותר חבר'ה אשמח …

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  10. Started by omer_sutovsky,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends, bf hardline, farcry 4, shadow of mordor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  11. Started by snir2007,

שלום יש לי מחשב נייד ASUS עם ווינדוס ויסטה. משהו קרה למחשב, לא מתחבר לו האנטרנט, דיברתי עם חברת בזק הם ניסו לסדר לי אמרו לי שהמחשב שלי לא מצליח לקרוא תכתובת של האתרים ולא מקבל אייפי. ניסינו לשחזר הגדרות לא הצלחנו הם אמרו לי שיש רק אפשרות לפרמט תמחשב. כאשר קניתי את המחשב דרך "וואלה שופס" רכשתי גם את הווינדוס, אבל לא קיבלתי שום דיסק עם המחשב. הבנתי שיש איזה שהיא דרך לפרמט תמחשב בלי דיסק. דרך אגב, ניסיתי לעשות שחזור מערכת של הווינדוס אבל זה נותן לי רק יומים אחורה באותו יום שנהרס המחשב. וזה עדיין לא טוב אשמח אם תעזרו לי לפרמט את המחשב. מקווה להנות ולתרום לפורום הזה מה שאני יכול, במידה וטעיתי וזה לא המקום המתאים, מנהלים אני מצטער מראש ואשמח עם תעביר לי תהודעה לפורום המ…

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  12. Started by guuner,

היי. מדובר על הנייד הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13947 היה בשימוש של חצי שנה. דעתכם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by roei88,

שלום, יש ברשותי מחשב LG X-120 שזה מחשב נטבוק עם מעבד INTEL ATOM N270 ו-2 ג'יגה זיכרון ראם 800MHZ. לאחונה שמתי לב שהוא פועל קצת לאט מהרגיל, מה גם שסרטים בצפייה ישירה כמו יוטיוב לדוגמא הסרט מקרטע ופעם היה עובד חלק.. הרצתי בדיקה עם performance test וכמו שחשבתי בהשוואה למחשבים מאותו הדגם התוצאות שלי היה תמיד יותר נמוכות, לפעמים ביותר מחצי. אפשר לציין שמספר פעם המחשב נפל ונחבט קלות, אך לא עשה בעיות מיוחדות לאחר מכן. רציתי לשאול אם יש משהו שאני יכול לעשות לפני שאני מפעיל את האחריות? תודה!

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  14. Started by omridomi,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות ? 4500 אפשר בשטרות 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים (כבדים), צפיה בסרטים HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? קירור כן 5. האם חשוב שקט? עד כמה? הכי חשוב , מחשב כמה שיותר שקט. 6. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? אולי בעתיד 7. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. הכי גבוההות מסך 22 lcd להלן המפרט שהרכבתי , מה אתם אומרים ? , שוב אני מחפש כמה שיותר שקט בקנייה בסניפים תשלום בכרטיס אשראי הוא עפ"י המחירון הרגיל הגבוה מהמחיר במזומן ונמצא בסניפים. מעבדי אינטל‏ Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 845 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE …

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעל האופציות הבאות: יציאת SPDIF סוללה לפחות ל5 שעות משקל עד 2 קילו מסך מינימום 13" מעבד - שאיפה לחדשים. כרטיס מסך - שאיפה לטוב אבל לא חובה. אני מצאתי את הMACBOOK החדש אבל אני רוצה לעבוד עם WIN. יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  16. Started by SharkGever,

שלום שוב, לפי האתר הזה שבדקו את הכרטיס מסך 650M GT: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-650M.71887.0.html יש משחק כבד שיצא בשנת 2013 -Max Payne 3 ultra: 16.3 18.9 ~ 18 fps Compare חבר שלי אמר לי שפחות מ-20 fps זה ממש גרוע, אם אני שם על איכות אולטרה זה פחות מ-20 אז אני שואל אם הם מגדירים באתר שלהם את הfps על פי שעובד ה fraps או לא? כי אני רוצה לדעת אם אין לי ברירה ולחכות שיצא מחשב נייד טוב עוד כמה חודשים בסביבות מחיר כזה, או שבאמת הכרטיס מסך שלו טוב שהמחשב נייד יריץ משחקים כבדים של שנת ,2013

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  17. Started by NiSo19,

אני מזמן לא מעודכן בשוק המחשבים ניידים / טאבלטים למיניהם ראיתי כמה מודעות של טאבלטים משולבים נטבוקים למינהם ויש לי כמה שאלות: 1. עד כמה כדאי לי ללכת עליהם ולא על ניידים רגילים? (לצרכים בסיסיים כמו אינטרנט וסרטים ובמקביל תכנות בשתי פלטפורמות, וינדוס ויוניקס) 2. האם יש דגמים עם מסכים גדולים יותר מ 10.1 אינץ'? אם כן, אתם יכולים לתת דוגמא לכאלה עם מסכים בגודל 13 עד 15 אינץ'? זהו לבינתיים תודה מראש לעונים!

18. שלום לכולם, מבקש מפרט למחשב שישמש בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה, קצת גיימינג באיכות טובה והרבה מוזיקה. חשוב מאוד השקט - המחשב יוצב בסלון, ואחרי המחשב האחרון שפשוט חפר לי את המוח עם הרעש שלו (מחשב אייבורי המסחרי של פעם) אני פשוט חייב שקט. 1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים, מוזיקה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מחשב ביתי שאני משתמש בו כל הזמן. אימיול, תוכנות סרטים, סרטים און ליין, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד …

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  19. שלומות אנשים אחותי מחפשת כרגע מחשב נייד שיענה לצרכים שלה כסטודנטית, והם בעיקר: עבודות בOffice, גלישה באינטרנט והורדות מרובות של שירים וסרטים. כמו שכתבתי התקציב הוא בין 4.5K ל5K עם חריגה ל5.5K אבל לא יותר(!), ואם אפשר(לא חובה) שיכלל גם תיק לנשיאת המחשב. תודה רבה לעוזרים. -אגב מערכת הפעלה לא הכי חובה, מאקסימום אני אתקין לה.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  20. http://ksp.co.il/?uin=17216יש אותו עכשיו ב ksp במחיר של 3k, האם החברה אמינה ואפשרי לקנות מחשב זה?. תודה !

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  21. Started by Yaarit,

שלום, אני מעוניינית לקנות מחשב נייד. הצרכים שלי הם לימודים, הורדות מוזיקה וסרטים וקצת פוטושופ. חקרתי מעט בנושא והלכתי לחנות ksp, שם הציעו לי מחשב נייד מסוג Dell Inspiron N5030. רציתי לדעת אם הדגם הנ"ל אכן מתאים לצרכים שלי והאם הוא מומלץ. בנוסף, רציתי לשאול אם ksp הם חנות אמינה ואם תוכלו להמליץ לי על חנויות או אתרים שניתן לקנות מהם באחריות של 3 שנים. טווח המחיר שלי הוא עד 3000 ש"ח, ואני רוצה שיהיה לי קל להתנייד עם המחשב, כך שאחד התנאים הוא שלא יהיה כבד מדי. תודה רבה, יערית

22. Started by yr_mail,

ברשותי נייד T42 עם 512KB זכרון מקורי DDR1 במהירות 333 שנרכש עמו. (לפי CPU-Z זכרון PC2700 166MHZ) קניתי יחידת זכרון נוספת שהוצאה מנייד אחר 512KB DDR1 במהירות 333MHZ שסימנו על המדבקה gpm333x64sc25/512/j והתקנתי במקום הפנוי - אולם המחשב אינו עובד עם השניים. (מסך כחול עם הודעות שגיאה) מה לא מתאים בזכרון זה? היש לכך פתרון?

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  23. Started by Judas Iscariot,

שלומות, ההארד דרייב בלפטופ IBM ThinkPad Pentium 3 הלך לעולמו, האם אני יכול לקנות חדש? אם כן, איפה? כמו כן, האם אפשר להרחיב זיכרון בלפטופ הנ"ל?(יש לו 128).

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. מאיזה חנות כדאי לי לקנות מפרט שאני ירכיב התקציב שלי 4000-5500 בבקשה תענו לי אני צריך שהחנות תיהיה זולה ככל שאפשר ואמינה תודה למי שעונה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. Started by pak82,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב (ללא מסך) בסכום של 4000 ש"ח, הדרישות שלי מהמחשב זה שיעמוד במשחקים החדשים ביותר (וגם באה שעומדים לצאת בחודשים הקרובים) ובעריכת וידאו של סרטים ביתיים במפרט אני חייב כרטיס מסך של geforce כי אני משתמש בכניסת הs-video שלו ובati זה לא אותה כניסה המפרט שלי צריך לכלול : מעבד , לוח אם , כרטיס מסך , זיכרון , מארז , כונן cd או צורב dvd , כונן קשיח מה אתם ממליצים ? (אם אפשר אז להוסיף את המחיר של כל רכיב ומאיזה אתר בדקתם)

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.