עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המטרות: לימודים, עבודה, סרטים, גלישה באינטרנט. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10460&perur=2&t=1&c=441 תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. אני רוצה לקנות מחשב מסוג ASUS 1215P באתר של BUG מצויין שיש שם כרטיס מסך Next Generation NVIDIA ION לעומת זאת באתרים אחרים רשום שאין לו כרטיס מסך כזה, מישהו יודע אם הוא כן מכיל את הכרטיס הזה? זה פשוט מה שחשוב לי במחשב או אם יש למישהו דגם אחר שיוכל לעזור לי...

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  3. אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב הנייד שלי כרגע יש לי 2g ואני רוצה 4 אין לי מושג מה טווח המחירים ככה שאם אתם יכולים להציע לי זיכרון איכותי אבל לא הכי יקר יש לי עוד סלוט אחד פנוי של זיכרון מסוג ddr2

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייח לצרכים די פשוטים(מפורט בהמשך). לצרכים הפשוטים האלה הייתי מעוניין שהמחשב ירוץ חלק בלי לעשות בעיות. אחד הדברים החשובים לי במחשב זה שהוא יחזיק לטווח ארוך(כמה שיותר שנים), ואני מוכן לשדרג אותו קצת אחת לתקופה. הצרכים לא הולכים להשתנות בעתיד הנראה לעין.. למיטב הבנתי הדברים החשובים על מנת שמחשב יחזיק זמן רב זה בעיקר ספק כוח מוצלח + פתרונות קירור ולוח אם שיהיו בו מספיק slot-ים לשדרוגים בעתיד. האם אני צודק? אני לא מבין גדול בנושא, ציינתי תקציב מקסימלי די גבוה(בעיניי), אני מאוד מקווה להסתפק בפחות מזה, ואשמח לשמוע את דעתכם מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שימוש: OFFICE, קצת משחקים לנער לפעמים (לא כבדים), צפייה בטלויזיה דרך כרטיס TV והרבה גלישה. תקציב לפי הפירוט הבא: בצד ימין המחיר האפשרויות: P43-DS3L - 475 P43-DS3 - 560 הכולל בנוסף TPM + 1394 + 4 PCI ההפרש הכספי=85 ש"ח מעבד: E7200-530 E8400-780 ההפרש הכספי=250 ש"ח, שזה די הרבה. ספק כח כנראה SEASONIC 430W 350 ש"ח או ANTEC מארז - מבקש המלצה על מארז טוב ואיכותי עד 300 ש"ח (אני חושב ללכת על אחד מדגמי HEC או ANTEC) זיכרון : יש לי 2GB של ADATA. מהמחשב הישן: דיסק SATA WD 200GB, צורב DVD, מסך סמסונג LCD 931BF

6. Started by mmm333,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעקרון העדפה עד 3500, אם יש דיל ממש טוב אז אפשר ב 4000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, לימודים, וורד אופיס וכאלה, קצת סרטים HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך, יש צורך רק במחשב נייד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אם הכונן הקשיח מהיר אין צורך, ssd יהיה נחמד. שיהיה לפחות 512 gb אחסון. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יחסית. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו …

7. אהלן אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד לידידה שלי להלן השאלון: תקציב 5K קנייה בארץ רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עריכה גרפית. AUTOCAD SKETCHUP REVIT * גודל המסך? 15.6. מבריק * רזולוציית המסך? מה שצריך לטובת עריכה גרפית. לשימוש אדריכלות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בינוני * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? לא. * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, גודל שיתאים לתוכנות כבדות. עדיפות לSDD אם אפשר. * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by KaPOcHinI,

בעיקרון לתוכנות לא כבדות...אולי קצת משחקים(לא כבדים, סימס וכו') ואינטרנט מעדיף אינטל ורצוי מסך גדול... 20 או 22 אינצ' תודה רבה

9. שלום. אני צריך מחשב נייד, הוא ישמש אותי לכמעט הכל ובעיקר לעבודה משרדית, גלישה, צפייה בסרטים, שמיעת מוזיקה וכו' וגם משחקים אבל לא כבדים מידי, אני לא הולך לטחון אותו עם DOOM3, אני מדבר על משחקים שאני מריץ באופן סביר עם GF4MX שולחני כיום. חשוב שאני אוכל לחבר אותו לטלוויזיה כדי לראות סרטים וגם יהיה טוב אם אני אוכל להשתמש ברמקולים 5.1 שבחדר שלי. חיי סוללה של לפחות 4 שעות ואם תהיה אפשרות לסוללה יותר גדולה או לקנות עוד סוללה בזול יחסית זה יהיה אחלה. המשקל לא ממש משנה לי וכמובן ככל שהמסך יהיה יותר גדול יהיה יותר טוב. חשבתי על משהו כמו הdell inspiron 1150 שיש לו הכל כולל חיי סוללה טובים אבל יש לו חרא של כרטיס מסך, יש אפשרות אולי לשדרג אותו או משהו למשהו סביר כמו GF FX5200 או משהו …

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  10. Started by nirock,

שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש לגיימרים.. תקציב מאוד מאוד גבוה! אני לא יכתוב פה את המחירים(מהסיבה שהמחשב בן כמה חודשים) אבל אני מעוד מעוניין לדעת את דעתכם על המפרט.. היה חשוב לי מאוד לשלב ביצועים מקסימלים ושקט בהתאמה. בעניין של השקט אני לא חושב שבאמת הלך לי טוב.. לא יצא לי לקרוא פה את התוכן יותר מדי ואני מאוד מאוכזב מרמת הרעש של המחשב.. אני ישמח לדעת מה היה עדיף לי לשנות בכדי ליצור מצב של רעש מינימלי. מפרט: AMD Radeon HD 6950 WDC WD1002FAEX-007BA0 ATA Device (931 GB, IDE) OCZ-VERTEX2 ATA Device (51 GB, IDE) מארז Thermaltek Element G Core i7 2600 8GB Ram ddr3 G.skill crosair a70 - קירור למעבד אשמח גם לדעת מהו המארז השקט ביותר שקיים היום ושמתאים למפרט שלי.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  11. Started by House M.D.,

היי, קניתי מחשב n5010 של דל מארה"ב (שם הדגם נקרא 15R) ושלחתי אותו אלי דרך חברת ezbuyus (כמו mustop). נקנה ב 1.1, עם אחריות לשנה בארה"ב. יש לי כרגע בעיה עם חלק ספיציפי וקטן, כרטיס הבלוטוס שנמצא בתוך המחשב. אני משתמש באוזניות בלוטוס, ולפעמים הכרטיס נכבה מעצמו וכמובן מנתק את האוזניה (אני יודע שהוא נכבה כי אייקון הבלוטוס נעלם וגם הוא נעלם ממנהל ההתקנים). ואז יש צורך לשים את המחשב למצב שינה ולהפעיל כדי שהבלוטוס יחזור לפעול. נראה שמדובר בבעיית חומרה, כי בוצע פירמוט בתקופה האחרונה. אבל האם אוכל לקבל אחריות כלשהי מדל? האחריות כאמור לא זמינה בארץ, אבל בסך הכול מדובר בחלק קטן שאני יכול גם להרכיב בעצמי, פתחתי את המחשב כבר מספר פעמים כדי לנקות אותו. בפעם האחרונה גם ניסיתי לנקות את המ…

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  12. שלום, מצרף כאן לינק של מפרט שבניתי. המטרה של המחשב היא גיימינג, אני משחק במשחקים כגון: Call of duty MDW, League of legends, GTA, CoH3. מה דעתכם על המפרט? האם החלקים עובדים טוב זה עם זה? האם הייתם משנים משהו? חיים https://pcpartpicker.com/list/jQBbwc

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  13. Started by baz0r-,

צריך מפרט 4500 ש''ח. מקודם התבלבלתי בטעות כתבתי 4000 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? ^ 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים, וקצת בפוטושופ 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?אני צריל צורב DVD RW וכרטיס קול שתומך ב5.1 ערוצים, אם יש ON BOARD אז לא חשוב. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אני צריך מחשב שקט כי הוא בחדר שלי והוא אולי ישאר דלוק בלילה, אז חשוב שהוא יהיה שקט. אם אפשר שיהיה יפה, אבל לא אם זה יוסיף במחיר. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבד…

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  14. Started by igoldman,

זה המפרט: AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 WD 120GB 7200RPM 8MB בכמות של 2 יחידות ל RAID ASUS CDROM X 52 Retail Mitsumi floppy 1.44 Compucase super Midi Tower CI 6a21 400w LDT - Black & Blue KINGSTON 1GB PC3200 בכמות של 2 יחידות Gigabyte GeForce MX440-8X 64MB DDR TV-Out Bulk מה אתם אומרים ? המטרה זה שרת לאתרי אינטרנט , יכולת הרצת שרתי MYSQL ומסדי MSSQL

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  15. שלום לכולם. התייעצות קבלתי את המפרט הנ"ל מעבד Intel Core i5 14600KF / 1700 Tray קירור למעבד מאוורר למעבד Coolleo Etian P50i לוח אםGigabyte B760M GAMING X AX זכרון Corsair DDR5 32G (2x16G) מארז Antec P20CE Case ספק כח CoolerMaster MWE GOLD 850W - V2 Full Modular קירור למארז be quiet! PURE Wings 3 120mm PWM כרטיס מסך Gigabyte RTX 4070 SUPER GV-N407SEAGLE OC-12GD דיסק SSD Samsung SSD 1.0TB 990 EVO NVMe M.2 שתי שאלות. האם מפרט מקביל המבוסס על AMD ייצא זול יותר ? או שאותו הדבר? המלצות דיס המלצות? הציעו לי לבנות מפרט המבוסס על זה: כרטיס מסך rx 7800 xt מעבד Ryzen 7800X3d זהו שינמוך? אותו הדבר? לא מבין חצי דבר בחברה

16. אני מחפש מחשב שיכול להתאים לצורך הבסיסי ללימודים ושיהיה במחיר טוב ואיכותי, יש דברים שהייתי רוצה שיהיו במחשבה שיהיה לי נוח איתם כגון: *מסך מתקפל או נשלף *גודל 14 שיהיה בגודל סטנדרטי ושיכנס לתיק *סוללה חזקה *זיכרון שיספיק לי *שיעבוד מהר לא מחפש משהו יקר מחפש דברים שהם טובים ושווים את הכסף שלהם.

17. שלום לכולם, אני חדשה כאן ומתכוננת לקנות בימים הקרובים מחשב חדש וחזק לצרכים שלי. מה שחשוב לי שזמן ה"רינדורים" ילך ויצמצם כיוון שרוב העבודה שלי היא ב after effects התקציב שלי הוא עד 7000 ש"ח, ללא מסך. הייתי רוצה לדעת מס' דברים. 1. מה עדיף- מעבד פנטיום או מעבד AMD? 2. האם קנייה של זכרון פנימי של 1G עדיפה על שניים של 512MB או ההפך הוא הנכון? 3. והאם זכרון של 512mb ddr2 533 שהוא יחסית חדש בשוק, עדיף על ddr400 4. איזה כרטיס מסך אני צריכה לקנות. 5. אם אני קונה צורב dvd האם אני זקוקה גם לכונן dvd , או שמספיק לי כונן רגיל? 6. ספק כוח. מאווררים. מארז. מה חשוב לדעת, לפני שאני קונה. (וגם חשוב לי שהמארז יהיה מעוצב ) תודה..

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  18. שלום, ברצוני לרכוש מחשב בסיסי ביותר שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט והרצה של XBMC (תוכנת media center) עד עכשיו שימשו אותי זוג מחשבים ישנים נושנים (שניהם היו Athlon XP) אבל נמאס לי להחליף להם ספקים / לוחות אם... יש לי בנוסף צורב די חדש + שני דיסקים קשיחים (120G + 160G) שכנראה אעביר בנוסף. חשבתי על המפרט הזה: מעבדי ‏AMD‏ Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 265 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ ASUS M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 1 250 זכרונות‏ DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB Kingston Value 2 140 דיסקים קשיחים‏ Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 1 265 מארזים‏ JSPTech N-630B Black Midi ATX 400W 1 200 מחירון עבודות במעבדה‏ הרכבת מחשב חדש עד 300…

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  19. צריך מפרט למחשב גיימינג חזק שיריץ משחקים כמו: CoD Portal Half Life GTA IV Mass Effect Halo 2 Skyrim ועוד..... ישמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים, ואולי קצת פוטושופ CS5. רצוי שקט (אך זה לא קריטי) מסך טוב יש לחרוג קלות מהתקציב שהוא 3500 ש"ח אני לא ממש מבין במחשבים ואני חדש ב-HW אז סלחו לי אם אני לא מפרט מספיק. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  20. מדובר במחשב בגודל 11.6 אינצ' במשקל של פחות מקילו וחצי של חברת לנובו. סדרה שיצאה לשוק לפני שחודשיים. מה שיפה במחשב הזה שיש לו מעבד מקביל ל-SU3500 לפי הדירוג של Notebookcheck וכרטיס מסך מובנה של AMD מסוג HD3200, בנוסף יש לו 2 גי'גה זכרון (מול 1 כסטנדרט בנטבוק) ומסך לא מבריק וכל זה במחיר של 2500 שח בלבד. משהו אמר שה-1201 של אסוס משתלם? ביקורת: http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.notebookcheck.it%2FRecensione-del-subnotebook-Lenovo-Thinkpad-X100e.26553.0.html&sl=auto&tl=en מחיר לדוגמה: http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=35082DG&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד שיתאים לשני צרכים עיקריים: 1. צפייה בסרטים 2. שימוש בתוכנות גרפיקה ואנימציה הסיבה לסעיף 2 היא שלאחרונה אני מתעניין בתחום האנימציה והחלטתי להתחיל בלהתנסות בתוכנות הבסיס (photoshop, flesh) ובהמשך גם בתוכנות המתקדמות יותר (after efect, 3dmax וכו'). קיבלתי המלצה על מחשב dell studio 1557 להלן המפרט באייבןרי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4716&CatCode=315 הבעיה היא שבמחשב הזה כרטיס המסך הוא של ATI ושמעתי מהרבה אנשים שלתוכנות גרפיקה מומלץ להשתמש בכרטיס מסך של NVIDIA ברור לי שבמחשב הזה אני לא ייצור את הסרט החדש של PIXAR אבל בכל זאת חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ויתמוך בתוכנות הרלוונטיות כדי שתהיה לי התחלה חלקה. מה בעצם אני שואל? 1. מה ד…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by lphnt,

1. התקציב המקסימאלי 3500 א) האם לנצל את כל התקציב לנצל ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב 500 2. מה שימושי המחשב תכנות א) תוכנות עיקריות: Visual Studio, VMWare, LAMP ב) גיימינג: המחשב לא מיועד לגיימינג, אבל אני כן רוצה אופציה של חיבור 2 מסכים במקביל 3. ציוד הקפי: אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלול (OC) לא 7. מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות: בלי תוכנות, עם הרכבה. 8. העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית: כל חנות באיזור המרכז 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן: ממש לא קריטי, אבל לוח אם שבא עם חיבור IDE אם קיים כזה 10. שדרוג המחשב: לא תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  23. gigabyte - GA-Z77X-D3H intel Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, Tray 2X4GB 1600Mhz DDR3 readon HD 7850 case- Zalman Z9/Cougar Evolution power supply - Antec Neo-Eco 620W hard drive - wd/seagate 500gb

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  24. אני רוצה לשדרג את ההזיכרון השאלה אם כל הזכרונות מתאימים ואיך אני יודע אם הזכרונות מתאימים לדוגמא http://cgi.ebay.com/Samsung-2GB-2x-1GB-PC2-5300-DDR2-Laptop-Memory_W0QQitemZ140213216439QQihZ004QQcategoryZ152542QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  25. אחר התייעצו בפורום קניתי את הלנובו שלא תבינו- מחשב פצצה מהיר נוח אבל המידות שלו קצת גדולות למה שאני צריך. הוא דק מאדד אבל רחב מדי בשבילי והמקלדת לא נוחה לי. אחרי שהארכתי לו אחריות ל 3 שנים והתקנתי עליו אופיס החלטתי למכור אותו- ברור לי שאפסיד עליו אבל אלה החיים. אם מישהו מעוניין שיפנה אליי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.