עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט ואופיס וצפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא חייב אך עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, Expr…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by clutchless,

שוב שלום. ביקשתי פה עזרה בהכנת מפרט, קבלתי 2 תשובות. נעזרתי בשני המפרטים שקבלתי ובחבר והגעתי למפרט שאני הולך לקנות, חסר לי רק ספק כוח. אני לא מבין בתחום אז אקח את מה שתמליצו לי. אני לא רוצה להשתגע עם המחיר, הקצבתי לעצמי 4000 שקל, המפרט הוא מskpc הלא זולים במיוחד ואני מניח שבחנות שאקנה את המחשב המחיר יהיה נמוך יותר כך שאפשר להוציא על הספק עד 350 ש"ח (אם אתם חושבים שזול יותר יספיק לי אקשיב לעצתכם). אם משהו ממש מציק לכם במפרט שלי אתם מוזמנים להעיר גם על כך. תודה לכל מי שעזר לי ולכל מי שמתכוון לעזור. המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Tray ¤511 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?…

• 13 תגובות
    • 881 צפיות
  3. Started by Transfer,

מתנה לבר מצוה (ילד בן 13) אינטרנט, משחקים ב 4000~ (ניתן לחרוג לפלוס מעט אם שווה במקרה ספציפיים) כולל מסך וציוד היקפי אני לא כ"כ מתמצא בחלקים היום ולכן מבקש את עזרתכם להגיע למירב הביצועים שאפשר להגיע במסגרת התקציב של עד 4.5K

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by Athorzz,

אחרי שהסתכלתי קצת בפורומים, בניתי משהו שאני חושב שיחסית יתאים לי, רציתי עוד כמה דעות לפני שאני מזמין סופית. קודם כל, המחשב מיועד למשחקים(ומן הסתם סרטים וכו' אך זה לא המוקד). השקט חשוב לי במיוחד ובגלל זה החלטתי ללכת על המארז הזה(בכל מקום שקראתי הוא יותר שקט מהDEEP SILENCE1 ואחרים בטווח מחירים הזה). אשמח לתיקונים או סתם רעיונות תודה מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1115 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪123 לוח אם: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪465 מארז: באנדל Fractal Design Define XL R2 + Se…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dj shay 30010,

יש לי מחפב LENOVO 3000 N100 יש מקשי שיחזור בביוס מישהו זכר איך אני מפעיל את השחזור רציתי להתקין מחדש וינדוס וראיתי שיש פרטישן אחד ש 4500 GB

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by evgeni99,

אבקש חוות דעתכם בנוגע ל 4 מפרטי מחשב השימוש למחשב יהיה לצורך גלישה אופיס ומעט משחקים אבקש התייחסות בנוגע לחלקים לא מומלצים למשל לוח אם,ספק ומעבד אם יש צורך בשדרוג חלק מסויים כדי לשפר בצורה משמעותית את ביצועי המחשב התקציב שעומד לרשותי הוא עד 1500 ש"ח מפרט 1: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7063&CatCode=1 מארז + ספק כח מארז הכולל יציאות אודיו ו-USB קדמיות ואחוריות ספק כח מותג FSP 300-60HCN 300W מעבד Intel® Core™ i3 2100 3.1GHz לוח אם Chipset Intel H61 B3 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100 דיסק קשיח Western Digital 500GB SATA2\SATA3 7200RPM 16MB Buffer זכרון פנימי Kingston/Ceon 2GB DDR3 1333MHz כונן אופטי צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 מחיר: 1285 מפרט …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. עריכה: בפוסט 9 הוספתי מפרט סופי. אשמח לחוות דעת! שלום! זקוק לעזרתכם בבקשה 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבות עבודה (NETBEANS, ECLIPSE, QT CREATOR) בשימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. אני צרייך מחשב למשחקים ללא ציוד הקפי שהיה מותאם לאוברקלוק גובה יחסית שמחשב יוכל להריץ את DOOM 3

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  9. שבת שלום לכל חברי הפורום. אז ככה, אני בבעיה תקציבית... ואני זקוק נואשות למחשב. הבעיה התקציבית היא שאני כל הזמן עובר את גבול העשרת אלפים שקל שהקצבתי לעצמי. אני בניתי מפרט ב"נעה קומפ"... למשחקים. ללא ציוד היקפי. להלן... כמות מחיר דגם Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 1850 ¤ 1 ASUS P5W DH Deluxe 1550 ¤ 1 G.Skill DDR II PC5400 667MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1450 ¤ 1 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII 270 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 470 ¤ 2 GIGABYTE 8800GTS 640MB DDR3 PCI-E 3100 ¤ 1 NEC DVD-RW AD-7173A x16 DUAL LAYER Labelflash 240 ¤ 1 ANTEC P180 960 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 500W 660 ¤ 1 Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler 250 ¤ 1 מחיר סופי: ¤ 11270…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. קודם כל אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, על מנת שיהיה כמה שיותר מוצלח בחיבור לLCD 32 של שארפ מדגם WD1, עכשיו אני רוצה לחבר את הממיר למחשב ואת המחשב לטלויזיה בHDMI ככה שאני יוכל להשתמש במדיה סנטר בצורה הטובה ביותר, בנוסף יש לי PS3 ידוע לכם מה רמת האיכות שהוא משדר סרטים והאם עדיף בכלל הרד דיסק משותף למחשב ולפלייסטישן לתכני HD? בנוסף אני צריך להרכיב מחשב לבן אדם מבוגר שרוצה רק שימושים של אינטרנט ומוזיקה ותו לא.. לא צריך מחשב חזק מידי, הדברים החשובים שצריך הוא מחשב שהמעבד שלו יהיה D920 והזכרונות שלו יהיו 4*512 במהירות 800 מגהרץ, אני צריך את המחשב עם מסך 19 אינץ. אז קודם כל נתחיל בזה שבזכות האתר הזה קניתי את מחשבי הנוכחי ואני מאוד מאוד מרוצה, ולכן אני רוצה המלצה לשדרוג ולמחשב חדש.…

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  11. שלום למומחים. המחשב מיועד לילדה של קרוב משפחה. הילדה בת 12. הוא אומר שהיא לא משחקת במשחקים "כבדים" אבל אני לא חושב שהוא יודע מה זה משחקים כבדים, מה גם שהמחשב אמור להחזיק כמה שנים אז הייתי כן רוצה להכניס חומרה כמה שיותר חזקה שנכנסת במסגרת התקציב (דהיינו כרטיס מסך למשחקים). השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ש"ח. ללא חריגות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סרטים, משחקים, אופיס (בית ספר), גלישה וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD…

12. אבא שלי צריך מחשב נייד לעבודה.. תקציב עד 10 אלף שקל וצריך שהמחשב יהיה עמיד ואמין שיוכל לעבוד לאיזה 5-6 שנים ושלא יאכזב.. ושיהיה קל לנשיאה תודה. נ.ב. לא צריך כרטיס מסך טוב בשביל גראפיקה או משו, כי אין שימוש במשחקים או גרפיקה.. נ.ב. 2 - הקנייה צריכה להתבצע ביומיים- 3 הקרובים כי המחשב הנוכחי מראה סימני גסיסה (אחרי +-6 שנים של עבודה) אז בבקשה תענו.. עוד נ.ב.- נזכרתי שאבא שלי תמיד מפציץ בחלונות פתוחים, אז בטח צריך לזה ram.. הארדיסק מינימום60-80GB מעבד טוב

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by udist,

אני קונה את כרטיס המסך באילת ואין באפשרותי לקחת את כל החלקים משם (אפשר עוד חלקים "קטנים" נוספים יקרים אחרים במידה ויהיו קיימים במלאי - למשל כן מעבד או ספק כוח אבל לא מארז) כאמור כרטיס המסך יהיה GTX780Ti ואני מתלבט בין הבאים: http://ksp.co.il/?uin=21211 http://ksp.co.il/?uin=21263 את יתר המפרט (למעט כרטיס המסך או חלקים אחרים נוספים שתמליצו לקנות באילת) אני מעדיף לקנות בירושלים. וקדימה אל השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ניתן לחרוג בתוספת 1000 ש"ח נוספים. למרות שאני מעדיף לא להשתולל. 2. מה שימושי המחשב ? - משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגי…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. 6600E 2GB 800MHZ TRANSCEND עדיין איני יודע מה הדגם ASUS P5B DELUXE 8800GTS HD WD 2500SK LIBERTY 400W Gigabyte GZ-FA1CA

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  15. התקציב: המחיר הנמוך ביותר שניתן. בשל הצרכים: MS OFFICE MS WORD MS EXCEL הדגמת גלישה באינטרנט (חיבור USB, חיבור WIFI, חיבור רשת ביתית) מערכת הפעלה: WINDOWS XP במידת האפשר מדובר במחשב לצרכים משרדיים ואנשי מכירות שטח. המחשב יכול להיות ישן, כל עוד מדובר בטכנולוגיה שנמכרת וניתן לספק עבורה שירותי תמיכה טכנית ותחלופה נורמאלית של רכיבים. מסיבה זו אין צורך בכרטיס מסך רציני, כרטיס קול רציני וכיו"ב. בתודה מראש, אוהד

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. הי, לא מזמן קיבלתי מחשב חדש, המפרט שלו : מעבד Intel Core i5-2310 2.90GHZ לוח אם Intel H61M-VS זכרון ( Kingston 2GB DDR3 1333 ( x2 הרדיסק WD 1T SATA3 1333 כרטיס מסך GeForce DDR3 GT 220 1GB HD ספק כח 520W כונן LG DVD-RW NS40 SATA X22 BLACK והמסך SENSE 22" LED התחלתי לשחק על המחשב, והמשחקים החזקים - CRYSIS2 , GTA IV , רצים רע מאוד, ואפילו במשחקים כמו TF2 אני מרגיש ששהמחשב לא מחזיק חלק לגמרי, כיאילו ברגע שיש יותר מידי פרטים במסך הוא מתחיל לקרטע. עכשיו אני לא מבין בזה כל כך אבל אני מרגיש שהכרטיס מסך מוריד מהפוטנציאל ביצועים של המחשב, אני רוצה לשדרג אותו בתקציב של 800 שקל גמיש. אני אשמח לדעת אם אני באמת צודק והכרטיס לא מתאים ברמה לשאר המפרט, אם לא למה, ומה כן משפיע, ואם כן אז…

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by Mr Gadget,

AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120NIS DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 820NIS PQI 400MHZ PC3200 DUAL CHANNEL 1024MB Mirrored Black Copper 2-3-3-6 690NIS SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1400NIS THERMALTAKE ARMOR VA8000 BLACK 960NIS OCZ PS 520W ATX POWERSTREAM 845NIS SAMSUNG 730B 8MS 1830NIS WD 120GB 7200RPM 8MB SATAII 500NIS THERMALTAKE BIGTYPHOON 235NIS

• 49 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. מה דעתכם על המפרט של החבר : 1. מעבד E8400 BOX 2. לוח אם Asus P5Q Deluxe 3.כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIe 4.זכרונות G.Skill DDR2 4096MB 900MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 BLACK EDITION 5. מארז מחשב:Antec Sonata III 500W 6. מסך :LG L1953TR 7 יתר רכיבי המחשב קיימים אצלי כגון HDD וציוד הקפי.

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  19. Started by GAGO,

אהלן, אני חייב לקנות עד מחר מחשב נייד וממש רוצה לסיים את הסיפור הזה. אני רוצה מחש​ב חזק מהיר שאפשר לסמוך עליו, משהו שישמש אותי לכמה שנים טובות מטרות : לימודים (Office,אינטרנט,סרטים המשחק היחידי אולי אולי FIFA 14 גודל : כ 13-14". רזולוציה : מה שהכי טוב אני לא מבין גדול בזה FHD?. משקל : לא רוצה מחשב כבד וגדול מעדיף משקל נמוך זמן סוללה: 5 שעות אם זה קריטי אז אני אקנה כבר סוללת גיבוי או מטען נייד. יציאות :HDMI יותר מ 2 יציאות USB. הארד דיסק- 500 GB ומעלה מערכת הפעלה : עם. אחריות-עדיף של היבואן תקציב: 3500-5000 הערות נוספות-קליטת WIFI טובה, אפשר גם מסך טאצ' אבל שזה לא ייקח מהמחשב ביצועים ,אני מעדיף לקנות את המחשב מאשדוד(IVORY, KSP ,OFFICE DEPOT ,BUG …

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  20. שלום אנשים אני רוצה לקנות מחשב בתקציב של 5500 ש"ח לא כולל מסך אני מעוניין במחשב חזק כרטיס המסך לא חייב להיות מוגזם יכול להיות סבבה כי אחרי 3 חודשים אני ישים כבר משהו רציני תנו כמה שיותר הצעות אפשריות

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by gabishpak1,

אני יודע שהתקציב קטן אבל זה מה שנתנו לי אין הרבה לכתוב בלי OC גימינג בינוני בלי חריגות תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by nazgull,

אני נמצא ממש לפני קנייה רוצה לדעת איך המחשבים הניידים של אסוס ואיך הולכת האחריות שלהם במקרה של תקלה? k50ij-643 של אסוס, דגם שנמצא בחנות באג

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  23. Started by priimo,

שלום לכולם, אבקש לקבל מפרט למחשב נייח לשימוש ביתי (סרטים, מוזיקה, גלישה, אופיס וכד'). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי- כאמור לעיל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אורח Saar_G
    Started by אורח Saar_G,

צריך לכלול ציוד היקפי(עכבר,מקלדת,מצלמת אינטרנט ומסך) צריך צורב וכונן DVD עם עדיפות למבוסס אינטל המחשב הוא לא לי לחבר ואפשר לחרוג קצת

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  25. היי חברה לאחר 4 שנים מספקות הגיע הזמן לחדש את המחשב (את הישן אני מייעד לHTPC). הוספתי לא מזמן כרטיס גראפי 6970 ואני לא זקוק לציוד היקפי. אני עובד עם מסך DELL 23 ברזולוציה של FULL HD. ארצה לבצע OC גבוהה ככל הניתן. ארצה כמות זכרון גדולה ככל האפשר (עובד על VM ועל sql, .net ולעתים עריכה גראפית). כמה דגשים שחשובים לי: מעבד 2500k כרגע יושב לי על המעבד מאוורר Scythe Mugen והגם שעשה את עבודתו נאמנה עד היום, ארצה להתקדם למשהו פחות מפלצתי בגודל אם אפשר ולכן חשבתי על ‏Corsair Hydro H100 שאמנם לא פחות גדול וגם יותר יקר, אך מפנה הרבה מקום לאוויר במארז. האם הוא יעמוד במשימה של קירור מעבד i5 2500k בOC? אני מחפש מארז full tower עם מקום בתקרה לרדיאטור (אם אקח...) כשחשוב לי השקט …

• 2 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.