עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מפרט שהוציא לי לפני כחודש+ לתחנה גרפית / מחשב גיימינג: מעבד CM8064601560516 - Intel i5-4690 Quad core CPU - LGA1150 - 3.5 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh – Tray 1070 ₪ קירור CNPS8X-OPTIMA-PC – Zalman 129 ₪ לוח אם Z97-P - ASUS Socket LGA1150 CPU - Intel Z97 chipset – ATX 514 ₪ כרטיס מסך 426018336-3361-PC - Gainward GeForce GTX970 GPU - 4GB 256 bits GDDR5 memory - Mini HDMI, DVI-I , 3 x Mini DisplayPort video outputs - GPU/Memory clocks 1152/7000 MHz - Phantom Edition - With new PC Only 1652 ₪ דיסק קשיח ST1000DM003 - Seagate 1TB - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 series 250 ₪ די…

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  2. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למחשב נייד. הוא עתיד לשמש סטודנטית, התקציב עד4000 ש"ח. דגש על גודל - כ14", זמן סוללה ארוך, יציאת HDMI, עדיפות לצבע אדום. חשבתי בכיוון הsamsung r580. מה אתם מציעים? תודה

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  3. Started by Yossarian22,

שלום רב, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט להנדסה. אני עוד לא ממש יודע מה הדרישות מהמחשב בתואר (בהיבט המעבד, רזולוציה וכו') אבל אני מניח שיש פה אנשים שידעו, ובנוסף אני מניח שאלה דרישות די סטנדרטיות מכל מחשב של סטודנט.. מה שכן אני הולך לסחוב אותו עליי אז אני מעדיף שהוא יהיה כמה שיותר קל, ובנוסף שיהיה לו חיבור לכבל רשת כי אין לי חיבור לWIFI. חוץ מזה אלה הדרישות בגדול: * מטרות המחשב? כאמור, לימודים (תכנות?) ובנוסף שימושים כלליים כמו סרטים ואינטרנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בעיקרון אני מעדיף 13.3 (אני מניח שהם יותר קלים), אבל אם יש מחשב יוצא דופן שמתאים לדרישות והוא גם קל אבל 15.6 זאת גם יכולה להיות אופציה. עדיפות למסך מאט. אין צורך במסך מגע. * רזולוציית המסך? FHD אנ…

4. Started by (iriver H10),

אני מחפש מחשב נייד ....לא למשחקים, יותר לעבודה למוזיקה ולסרטים. לא צריך משהו רציני רק שיהיה טוב ושיעבוד מהר.

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  5. Started by tidan26,

מה אתם אומרים על המפרט שלי כמה זמן אני יוכל להמשיך איתו לשחק משחקים על ההגדרות הכי גבוהות? PC Wizard 2012 Version 2.0 ------------------------------------------------------------------------------------------ Owner: Microsoft Organisation: Microsoft User: idan tamir Computer Name: IDAN Operating System: Windows Vista Home Premium Home Edition Media Center 6.00.6002 Service Pack 2 Report Date: יום שישי 20 יולי 2012 at 21:39 ------------------------------------------------------------------------------------------ <<< System Summary >>> > Mainboard : Asus Rampage II GENE > Chipset : Intel X58 > Processor : Intel Core i7 975 @ 3333MHz > Ph…

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  6. צריך עזרה בבניית מפרט. המחשב ישמש לעבודה בmatlab (סימולציות די כבדות) משחקים (starcraft2, civ5) אבל איכות התמונה לא מאוד חשובה לי. חשבתי על כרטיס מסך ATI HD5670. המחשב ישמש גם לצפיה בסרטים בטלוויזיה ב fullHD מסך 20". אין חשיבות לשקט. 1 מתוך 10 בלי OC הרכבת מחשב בחנות. בלי OS. אין חנות מועדפת. אזור רחובות. חשוב: 4 ג'יגה זיכרון. דגש על מעבד חזק. כנראה שלא ייערכו שינויים במפרט עד שהוא יגיע לשלבי גסיסה מתקדמים. בלי חריגה. תודה.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו א…

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורך עבודה. עיקר השימוש הינו לפיתוח תוכנה בvisual studio 2010, תוך שימוש בבסיס נתונים 2008 SQL Server. התקציב המשוער לקניית המחשב 5500-7500 ש"ח * מטרות המחשב - פיתוח והרצת בסיס נתונים * מעבד - רצוי i7 (אפשרות גם ל-i5) * זכרון RAM - 8GB * גודל המסך - 15.6 1080P * כונן קשיח - לפחות 500 GB מהירות 7200 RPM. אם ניתן בתקציב - 2 דיסקים כאשר הדיסק של מערכת הפעלה - SSD והשני הוא רגיל . * כולל מערכת הפעלה win 7 pro 64 bit eng * העדפה לחברה כלשהי - Dell or Lenovo * ללא בעיות התחממות יתר. * אחריות - רצוי 3 שנים באתר הלקוח. * משקל רצוי - 2-3 ק"ג * זמן סוללה - עדיף מעל שעתים * יציאות - USB 3.0 + eSata * בלוטות + wifi - כולל * צורבCD/DVD - כולל ר…

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  9. Started by kresa3333,

היי ברצוני להרכיב מחשב + מסך + רמקולים + סי די רום בתקציב כולל של 5000 ש"ח מעדיף לחסוך קצת במקום לחרוג מהתקציב (אלא אם כן החריגה שווה את זה) המחשב מיועד בעיקר למשחקים (כבדים וקלים). עדיף שיהיה שקט ושיכלול את הרכבת המחשב בחנות. *כמו כן רציתי לשאול לגביי כרטיס מסך : GeForce GTX460 1GB מה ההבדל בין GainWard ל LeadTek מבחינת משחקים? (אם יש הבדל כזה)

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  10. Started by nkkk,

יש לי נייד שהוא נורא נורא איטי, לא זז. והוא נורא חם. חוץ מלשפר תזיכרון ל 512 בראם, כי עכשיו יש לו 120 ומערכת ההפעלה היא xp שהיא מצריכה בעצמה 256 מגה ראם. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  11. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם ניתן לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא בכלל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר אינטרנט ואופיס אך גם תוכנות לימודים (לא כבדות מדי - לא תכנות או גרפיקה) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - אינטרנט ואופיס שימוש יום יומי (גם למשחקי אינטרנט) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינו…

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  12. Started by taltola,

היי חברים, אני מתלבט בין 2 הדגמים הבאים. ההפרש בינהם הוא 400 דולר. השאלה שלי האם ההפרש שווה את ההשקעה? תודה. http://www.harveynorman.com.au/computers-tablets/computers/laptops/hp-envy-15-as043tu-15-6-laptop.html http://www.harveynorman.com.sg/computers-tablets-and-gaming/computers/laptops/hp-nb-15-ae139tx-t9g13pa-w10.html

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  13. Started by JohnnyBravo,

יש לי נייד(הנ"ל) יש שם את המאיץ הגרפי של אינטל+Radeon HD 7730M,המחשב מריץ Win 8.אני לא מצליח לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך.כל דרייבר שאני מוריד שנועד לכרטיס הנ"ל ול win 8 -לא נכתב בשביל win 8! AMD גם לא מזהה שיש במחשב את הכרטיס שלהם(תוכנות צד שלישי כן מזהות כמו gpu-z וכדומה) ואז אני לא יכול להתקין את הדריברים ולא את ה control center.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מנסה לעזור לחברה. ברשותה מחשב בן שנה וחצי, נרכש ככל הנראה מאייבורי. היא אינה יודעת מפרט מדוייק - רק זוכרת שהמעבד הוא של 1.8. היא תוהה אם היא יכולה לשדרג מחשב כזה כך שיתאים ל- SIMS3 עפ"י הפרטים באתר הבא - http://www.thesims3.com/game/systemreq - מערכת הפעלה XPSP3. היא צריכה לטעמי מחשב שיענה על יותר מדרישות המינימום - כיום שימוש עיקרי אינטרנט וקצת אופיס. מה המשמעות של שדרוג כזה? אפשרי על מחשב בגיל הנ"ל - ע"ס ההיכרות עם מפרטי אייבורי, או שעדיף מחשב חדש? ניתן לפחות להחליף את המעבד על הלוח הקיים או לוח פלוס מעבד בתוך המארז הקיים? וכמובן, כל זה בסכום של עד גג 1500 ש"ח למרות שהיא מעדיפה בפחות אם ניתן. כל מידע אחר או שאלות שאני יכולה להפנות אליה בהקשר לזה, אשמח לד…

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  15. אהלן אנשים צריך חוות דעת + תגובות או שינויים או הצעה חדשה למחשב ביתי - אינטרנט....משחקים.... מולטימדיה וכו'.... מה שקיבלתי זה ככה : מעבד intel core2 E4400 2.13G לוח Gigabyte GA-8I945GZM-S2 זכרון 1G DDR2 667 כרטיס מסך POINT OF VIEW GF7200GS מארז "סטנדרטי" + ספק ג'נרי 400W מקלדת + עכבר אלחוטי LOGITECH CORLDESS X110 דיסק קשיח WD 160GB SATA2 צורב NEC AD7170A מסך SAMSUNG 940BX 19'' DVI 5MS 1:1000 PIVOT רמקולים CREASTIVE SBS380 מדפסת HP F380 סה"כ ======> 4400 ש"ח אני לא "נעול" על INTEL כך שאם אפשר לעבור לכיוון AMD אין בעיה - רק שהביצועים יהיו מעולים ביחס למחיר. המון תודה לאנשים שבגללם אני כל פעם רוכש מחשב לחברים ואף פעם לא התאכזבתי... :yelclap:

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  16. Started by amit24,

היי, חג שמח אני לקראת רכישה של מחשב חדש, אני סטודנטית, ואני מחפשת מחשב נייד שיהיה הטוב ביותר עבורי, התוכנה הכבדה ביותר שאני ישים עליו תיהיה SPSS, התקציב עד 2000 ש"ח (לא מעוניית במחודשים כלל) אשמח ממש להמלצות שלכם ! תודה למסייעים

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  17. מתלבט ולא יכול להחליט בין שני ניידים עם מפרטים די זהים (כ.גרפי 1060/6GB, מעבדים 6700/7700HQ) : - MSI GS63VR STEALTH קומפקטי וסקסי, מאד חם בעת משקחים חדשים , מקלדת יפה , זה מאיביי שזה אומר חתול בשק , כונן SSD קטן יחסית של 128GB שיזדקק להחלפה בבלק פריידיי , שידרוג עצמי בעייתי (SSD + זכרון נמצאים מתחת ללוח האם כחלק מניסיון לשמור על קור תחתית המחשב -- גם המעבד וכ.מסך נמצאים שם) . מחיר: כ-1200 דולר , פלוס איזה אלף ש"ח מע"מ בארץ (אחרי משלוח) , פלוס כמה שזה יעלה החריטה של עברית על המקלדת . המעבד הוא משנה שעברה וזה מוזיל את המחיר ההתחלתי , והמחשב גם קצת זול יותר בגלל שהוא "refurbished " (כלומר חזר למפעל לצורך תיקון) . במחיר כזה (היחסית זול למוצר פרמיום…

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  18. Started by Elad87,

היי אני לקראת קניה של המחשב הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=38979&catid=919#details אני כמובן מתכנן לשמנך את מערכת ההפעלה ל ווינדוס 7. חיפשתי באתרי תמיכה של סמסונג את הדגם הזה, מצד אחד הוא שם (לא באתר הישראלי) מצד שני אין שם שום מקום שמאפשר להוריד את הדרייבירים של המחשב. מישהו מכיר את התופעה ? http://www.samsung.com/hk_en/support/model/NP530U4E-S01HK-techspecs

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  19. Started by fatalico,

אז העניין הוא כזה. אני קונה מחשב חדש, יש לי 4500 שקל או טיפה יותר (אולי 4800 ככה אבל לא יותר). בניתי מפרט אבל אני ממש לא סגור בעניין. אני רוצה לקנות ב KSP כי זאת החנות היחידה שמוכרת בירושלים. אין לי כוונות לאוברקלוקינג רציני אולי של 10% או משהו כזה. Intel P4 3.2 GHz s-775 2m cache 64 bit 1360 Asus P5GD1 (915p) S-775 (PCI-E) 615 2X 512 mb Kingston 400 MHz CL3 600 GigaByte Gforce 6600 256 MB (Bulk) 660 Western Digital 80 GB Sata 340 ThermalTake Soprano VB1000BWS 460 HEC 475 Watts 420 Building 190 …

20. Started by Socrates,

קודם כל, מה הסיפור של ניידים של טושיבה? ראיתי אנשים משתמשים בהם והם נראים לי די עמידים. לפני כמה ימים ראיתי בספריה בחורה עם נייד טושיבה ענתיקה(פנטיום 1 !) עם מסך מקרובי, שמריץ חלונות 95 וורוד 7(לה זה מספיק, כי לא צריך באמת יותר מהגרסה הזאת של וורד). יש איתם אילו שהן בעיות ידועות? בבאג יש עכשיו אחד ב3600 דגם: L30-134 המעבד, וזה צריך להספיק לי בהחלט, הוא celeron(Yonah) processor 410a 1.5ghz הזכרון 512MB DDR2 ודיסק קשיח של 60GB. הכרטיס מסך הוא raedeon 200M. על פניו, המפרט נראה די טוב, אני לא מבין גדול בניידים, והמחיר לא כ"כ יקר בהשוואה למחירים של ניידים אחרים שנמכרים במחירים דומים(וגבוהים יותר) עם 256MB ודיסק של 40 GB. אין לי כרגע כוונה לקנות lenovo מהסיבה, שאני לא מעוניין ל…

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  21. Started by arielf19,

שלום, אני צריך מחשב נייד חזק בעיקר בכדי להריץ מכונות וירטואליות ותוכנות כמו visual studio וכמובן הדברים הבסיסיים כמו סרטים סדרות סרטי הדרכה, אם אפשר לתת כאן המלצות למחשבים עם 16G זיכרון או מחשבים עם פחות זיכרון ואפשרות לשידרוג בעתיד אבל לפחות שיתמכו בשידרוג כי הבנתי שלא כל מחשב יכול לתמוך ב16G כמובן i7 , אבל אם לדעתכם i5 גם יעשה את העבודה אז מה טוב ולגבי המחיר אם אפשר בפחות ממה שציינתי אני אשמח חח אבל אם צריך להשקיע יותר אז אין בעיה, ושאלה נוספת, ראיתי שהרבה ממליצים לחכות לאוקטובר ולקנות סמוך ללימודים ורציתי לדעת למה? בגלל שיש צפי בירידת המחירים או צפי לדגמים חדשים או בכלל משהו אחר.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  22. Started by shaharZur,

צריך מפרט לחבר ב7000 שקל למשחקים

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  23. Started by קומנט,

יש לי נייד LG LW20 Express, עבד מצויין עם Windows 7, הייית צריך לפרמט ולהתקין שוב Windows 7, וכעת חסרים לי שני דרייברים (הראשון קריטי מכיוון שאינני יכול לצפות בסרטים בלעדיו) :Video Controller ו Mass Storage Controller חיפשתי באתר של LG לפי הדגם, לא מצאתי משהו מועיל, זכרתי שיש תוכנה טובה של LG שנקראת LG Intelligent Update Program אבל היא לא עובדת ב Windows 7 חיפשתי באתר של אינטל לפי הצ'יפסט (i915), לא מצאתי משהו מועיל, הרצתי באתר של אינטל סריקה אונליין של דרייברים חסרים, משום מה זה לא עובד טוב, חיפשתי בפורומים וכו', לא מצאתי. לא יכול להיות שאין, מכיוון שלפני הפרמוט המחשב עבד עם Windows 7 ללא בעיה, למישהו יש לינק מועיל ? :-( תודה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by superman2000,

אוקיי אז ככה הנה מפרט שאמור להיות טוב למשחקים ולהכל: לוח אם:ASUS\GIGABYTE זיכרון מהיר:512DDR2 533 דיסק קשיח:WD 160GB SATA2 מאיץ גרפי:GFORCE 7300 UP 256MB כונן אופטי:SONT X52X32X52 כרטיס קול: 7 CHANNEL (6.1)128BIT כרטיס רשת:10/100 לאינטרנט מהיר מקלדת:אופיס מהודרת עכבר:אופטי אופיס רמקולים:400W EXPRESSION מארז:מקצועי כולל כונס אוויר 500W וזה:intel pentium D 3Ghz 4mb 64 bit וכל זה ב 2500 שקל עכשיו אני רוצה לדעת אם המפרט טוב ושווה את המחיר ואם הוא טוב למשחקים והאם שמדברים על הפנטיום ואומרים D אז זה שווה לפנטיום 4 מן הסתם לא?! טוב בכל מקרה תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  25. Started by Henme,

Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray סקייפיסי ₪367 MSI P45-8D אייבורי ₪700 OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-4-4-18 Fatal1ty סקייפיסי ₪341 Sapphire ATI Radeon HD 4850 512MB PCIe אייבורי ₪565 Seasonic SS-400ET 400W סקייפיסי ₪257 Arctic Cooling Alpine 7 Pro סקייפיסי ₪86 מארז CM590 קיים וHDD 160 GB קיים מסתפק בינתיים מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.