ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
אהלן, דרוש מחשב נייד לא גדול שנכנס בקלות לתיק בינוני. עד 2k שח ועדיף אפילו פחות. עבור עבודה משרדית הכוללת כתיבה בוורד, ושימוש בסיסי בפוטושופ (עריכת תמונה בלבד). אין צורך בציוד הקפי. תוכנות windows and office. גר במרכז ירושלים, רוצה לקנות כבר בשבוע הבא. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
במפרט של המחשב רשום שיש לכ.מסך 128 מגה עד 380 מגה אבל בביוס אני רואה שיש לו רק 8 מגה ואני לא מוצא שום אופציה בביוס לשנות את זה אשמח לעזרתכם בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
האם זה נכון שעדיף שההארד דיסק יהיה כמה שיותר ריק מלבד התקנות ו-ווינדוס כדי שהוא יהיה מהיר יותר?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום, אני מעצב גרפי לאינטרנט שמשתמש הרבה בפטושופ\פלאש\אילוסטריטור. אני צריך נייד בגלל אופי העבודה שלי ולא יכול לעבוד עם נייח, אבל כן יהיה לי חיבור למסך ומקלדת. התקציב שלי הוא באזור 8000 ש"ח. מה שחשוב לי זה יכולת לעבוד עם הרבה קבצים ותוכנות (8 ג'גה ראם לפחות) מהירות עיבוד תצוגה - רזולוציה גבוהה וצבעים טובים. הציעו לי גם לחשוב על טאבלט למטרה הזו. יש לדומה את Dell XPS 12 שיכול אולי להתאים. אשמח להמלצות!
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום ושבת שלום! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס ומולטיקסטינג ביניהם), צפייה בסרטים * גודל המסך? בין 10-13"ל * משקל רצוי? קל, הוא יסתובב הרבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, לפחות 3-4 שעות, ועדיף יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא צריך SSD, ולפחות 320GB * כונן CD/DVD? צורב? עדיף * כונן Bluray? ממש לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רק אם מסתדר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? lenovo או asus התקציב הוא עד 2000 גג ללא אפשרות חריגה... תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שפניתי אליכם עברתי על המפרטים המוצעים כאן בפורום אך לא מצאתי מחשב שעונה על דרישותיי. אני מחפש מחשב שאני אוכל לעבוד איתו עם תוכנת הקיובייס, ולהלן הדרישות: שיהיה מהיר זה מאוד חשוב לי אני לא חושב שאני צריך כרטיס מסך חיצוני כי אני לא הולך לערוך גרפיקה או משחקים אך אני צריך שיהיה לו חיבור לשני מסכים השאלה אם קיים לוח שיש לו כזה חיבור תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
-
מחשב נייד לחבר 4 אלף בערך למשחקים כמו League of legends /overwatch/global offensive לא דברים יותר מדי גדולים אבל שיחזיק מעמד ויהיה טוב תודה רבה לממליצים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה מפרט עד 4000 שקל , אני מעדיף שיהיו כמה שיותר רכיבים של סמסונג בתוך המחשב....(im a fan boy!! ;D( אני לא כל כך משחק במשחקים כבדים ודברים כאלה , אהה וצריך שיהיה כרטיס רשת. ללא מקלדת, עכבר, רמקולים, מודם, כונן תקליטונים, מסך וזהו בעצם.... חוץ ממה שרשמתי תשימו הכל(40HDD וכו') ואני רוצה מארז פשוט , לא מפואר מדי אולי אני יעשה לו מודינג טוב כזה...
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את הרכיבים הבאים: לוח אם מעבד זכרון הרדיסק כרטיס מסך מארז התקציב הוא כפי שציינתי כ 1500-2000 ש"ח הצעות יתקבלו בברכה. היעוד של המחשב הוא גלישה באינטרנט, תוכנות כמו WORD, EXCEL צפייה בסרטים וכו'. העניין הכספי חשוב. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אני מתבלט אם לרכוש ultrabook עכשיו או לחכות למעבדי haswell ? הבנתי זה לא רק שיוזיל את המחשבים אלא גם הזמן בטריה יהיה ארוך יותר. השאלה מתי הצפי הראשון למחשבים אלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מעדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מעדיף עם מסך מגע אבל אני לא חושב שזה שיקול במחירים האלה. * משקל רצוי? לא משנה כל עוד זה בתווח האולטרבוקים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש…
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
האם אין נידים בארץ עם מעבד sandy brige core i5 ומתי היהיו כבר אם משהו יודע
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. דרישות סף יכולת תמיכה מלאה ב 4K 2. רצוי שיהיה כמה שיותר קטן (יוצב בסלון) 3. תקציב 1500 ש"ח (ללא מסך) תודה,
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
הי. אני צריך להזמין לאחד העובדים אצלנו מחשב נייד, אני רוצה להזמין LENOVO (עדיפות לTHINKPAD ולא לדגמים של לנובו החדשים). מחיר של 1200$. יש למישהו המלצה ?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד עד 4K. המחשב הולך להיות לשימוש כללי במקום מחשב רגיל, מטעמי מקום. עדיפות לללא מערכת הפעלה וחובה 4GB זיכרון. הרדיסק לפחות 320GB. תודה.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח עם אפשרות לחריגה של עד 500 שקל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר שימוש משרדי וסרטים ב-FHD אבל גם משחקים (בעיקר המון Starcraft 2 וקצת FPS). יש לי כבר מסך 24 אינץ' (1920x1200) שלא ניכנס לתקציב אז אם אפשר בבקשה להתחשב בבחירת כרטיס המסך ברזולוציה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כן! יש לי מעבד core i5 2500k sandy bridge שלא ניכנס לתקציב לכן על הלוח אם לתמוך במעבד מסוג זה. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 9 , אני רוצה לשמוע את הצרצרים בחוץ. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? OC קל עד בינוני - ללא קירור חיצוני. 8. האם יש צ…
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
היי, 1. CPU: Intel Celeron N3450 Quad Core 2. CPU: Intel GEMINI LAKE Pentium Silver Processor J5005 64bit 14nm 4 Cores 4 Threads 1.5 UP TO 2.8Ghz Cache 4M תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אנשים אני צריך מחשב נייד ב-2000$ המחשב ייקנה בארצות הברית. שימוש: office, אינטרנט אלחוטי צפייה בסרטים, Icq messnger, skype, משחקים. אם אפשר גם שיהיה ניתן לחבר את המחשב לטלוויזיה כך שיהיה ניתן לראות סרטים דרך הטלוויזיה. המחשב צריך לעלות בטיל ושלא יעבוד לאט אחרי כמה זמן. אנשים תענו מהר צריכים להזמין עוד היום. תודה
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום לפורום. אני מקווה שעמדתי בסטנדרטים של נושא תקין, זאת ההודעה הראשונה שלי כאן... בכל אופן, אני כרגע גר בארה"ב, ואני זקוק לעזרה בהרכבת מפרט למחשב להרכבה עצמית (אני שוקל להזמין את הרכיבים מ- newegg, למשל). אני כבר מעט לא בקיא בכל החידושים האחרונים ובכל המגמות האחרונות, ולכן אני אודה לכם מאד על כל עזרה והצעה. אמנם מדובר בהרכבה ראשונית, ועדיין אין לי אפילו דגמים של רכיבים שאני מעוניין בהם, אבל אני מקווה שעל סמך ההצעות שלכם אני אוכל לגבש מפרט הולם. המפרט הדרוש הוא בתחום ה- 1200$, כשחריגות לשני התחומים יתקבלו בהבנה (ננסה לא לחרוג מה- 1500$, ברשותכם). יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים), כאשר רמקולים ייתכן ואני אקנה בשלב מאוחר יותר. שימושי המערכת העיקריים: 1. עריכה גרפית בינו…
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום, מעוניין בהמלצה למחשב אשר יעמוד בדרישות הבאות: 1.צפייה ב HD בטלויזיה חיצונית (יציאה + תמיכה מהכרטיס) 2. משחקים , לא מדובר במחשב ייעודי לגיימרים אבל יהיה נחמד למחשב שיעמוד בדרישות למשחקים החדשים 3.חיבור eSATA , עדיף לשמור על אופציה זאת זמינה (אם מייקר מדי אז ניתן לוותר). 4. "15.4 לפחות. 5.כמובן כל הדרישות הרגילות : זכרון סביר ( מינ' 320GB ) , סוללה נורמלית , 4GB RAM , ווינדוס 7 . 6.נעים לעין ונוח לשימוש. מדובר בתקציב של 6500 ש"ח כאשר אני לא קטנוני , ניתן לחרוג (בגבולות הסביר). תודה מראש לצוות התומך...
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
עזרה לבנות מחשב לגיימינג עם כרטיס מסך של Ati radeon 5850 1gb gddr5 hdmi תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אהלן, אשמח אם אוכל לקבל כאן כמה מפרטים למחשב נייח ומסך האם עדיף היום לעבוד עם מעבר וכרטיס של AMD או שכדאי להשאר בחיקם של INTEL NIVIDIA ?? המחשב ישמש ברובו לגיימינג וקצת לתוכנות מידול (SOLIDWORKS,FUSION 360) מחשב: טווח מחירים: 6500 +- מעבד וכרטיס מסך AMD SSD 1T 16-32 RAM ספק כוח 750W ( יותר מידי? ) מסך: 144hz 23-24 אינצ' טווח מחירים: 1000-1500 +- תודה רבה רבה לכל מי שיעזור, אחלה יום אנשים
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום למומחים ולמנוסים, הדסקטופ שלנו כבר זקן ועייף אפילו לשדרוגים, והגיע הזמן לקנות חדש. צרכים: אינטרנט ואופיס מרובי חלונות, הורדות (של תוכנות מעניינות ומוזיקה\סרטים) ומעט עריכת תמונות (לא ברמה מקצועית). (ללא משחקים\מסיבות רשת). [ *הערה: מיועד לשמש כמחשב עיקרי למיני-רשת ביתית עם המחשב הנייד (HP nx9110 P4). יש לנו S-Box אלחוטי: http://www.sofaware.com/general.aspx?boneID=155&objID=194) ] דרישות: בראש ובראשונה - איכות ואמינות של כל הרכיבים (יצרנים מוכרים ואמינים), מהירות תגובה מצויינת, אופציה לשדרוג בעתיד. העדפות: מארז קומפקטי, פרקטי (קל ונוח לפתיחה לצורך תיקונים\שדרוגים) ו"חתיך" (אבל אין צורך בניאונים כחולים ). ציוד הקפי דרוש: מסך "LCD 17, צורב DVD. תקציב: עד 5,…
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
תקציב: 7000 1000 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד או קל • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: GTA - BF - AC - COD- FIFA -NBA FAR CRY וכו' •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): 64 • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): לא • אם כן, לאילו רכיבים?: • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא): לא ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב את גודל המסך במ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-