עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קודם כל, לא יודע אם זה המקום המתאים, פשוט לא ראיתי מקום יותר טוב מזה. לעיניין- יש לי עוד חודש (בערך) בר מצווה, ואני מתכנן לקנות מחשב (נייח). השאלה היא האם להרכיב את המפרט (כולל ציוד היקפי) כבר עכשיו, ואז אני יוכל לבקש לפחות חלק מהציוד ההיקפי (כמתנות); או לחכות עוד חודש אחרי הבר מצווה ולקנות אז (כי יכולים להיות שינויים במחיר)? בתודה אביב.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  2. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX אחריות: אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤886 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤464 מסך: SAMSUNG LCD 19" 953BW 2ms DVI WIDE אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤692 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4830 512MB GDDR3 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤688 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤234 צורב DVD: LG DVDRW GH-22LS30 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤163 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤238 מארז: ANTEC SONATA III w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤…

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  3. שלום לכולם, התייעצתי פה בעבר לגבי קניית מחשב נייד לצורכי צילום עיתונות. לבסוף החלטתי ללכת על ה-Lenovo T400. יש לי שלוש שאלות לפני קניה: 1) האם יש הבדל תהומי בין מעבד ה-Intel Core 2 Duo processor T9400 (2.53GHz 1066MHz 6MBL2) למעבד-Intel Core 2 Duo Processor P8600 (2.40GHz 1066MHz 3MBL2). אני מזכיר שוב שמירב השימושים שלי הם עיבוד בסיסי בפוטושופ, שליחת התמונות למערכת דרך המייל ואיחסונן במחשב, אני לא מתעסק בתלת מימד, משחקים וסרטים. ההבדל בין שני המעבדים הוא של 100$. השאלה מה ההבדל ביניהם למטרת עבודתי? 2) האם 2gb במהירות 1067MHz מספיק היום או שחובה לקחת כבר .4gb? 3) איזו מערכת הפעלה מומלצת היום?. אני זוכר שבזמנו אמרו לא לעבור לוויסטה?, האם יש שינוי בדעה הזו ואם כן אז ללכת על …

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  4. Started by QASHOA,

יש לי נייד של HP DV5 בערב שהאזור שקט אני שומיע מין רעש כמו ריצוץ כזה אזור הרעש זה בצד שאיפא שמחברים את כבל ההזנה לנייד וזה מפריע לי זה מין רעש של גלגל שהלאגר שלו גמור ולפעמים זה הופך לריצוצים ולתקופות קצרות זה נעלם וחוזר האם זו תקלה? מישהוא נתקל בבעיה כזו?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  5. Started by Iv0ry,

שלום, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט: . מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4, GTA V, RUST -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…

6. Started by Dudu312,

שלום, אני כרגע מתלבט האם כדי לקנות את המחשב הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9023&perur=2&t=1&c=441 אני סטודנט הנדסת תוכנה, אז השימושים העיקרים הם תכנות, אני כמעט ולא אשחק עליו. אולי כדי לבחור מחשב בלי כרטיס מסך חיצוני? או שאולי כדי לקנות מKSP? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10908 אבל זה 430 המעבד, ובלי כרטיס חיצוני. יש לכם אולי עוד המלצות למחשבים אחרים? זה מאוד יעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by lilach12,

היי, אני מחפשת מחשב נייד מיני ללימודם ואני ממש לא מבינה במחשבים אז אשמח לקצת עזרה. השימוש העיקרי של המחשב יהיה אופיס, אינטרנט וצפיה בסרטים. * גודל המסך? עדיף 13 (לא חובה) * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך שיספיק ליום לימודים (6-8 שעות בערך) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMIוכו) HDMI לא חובה, השני אני לא יודעת מה זה אז סביר להניח שאני לא צריכה את זה. * בלוטות? כנראה שלא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD,SSD, או שילוב - דורש mSata) לא יודעת * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכ…

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  8. Started by guy878,

אני ממש דל בתקציב אבל מצד שני אין מצב שאני לא נוגע ב fallout 4. לא יכול להרשות לעצמי כרגע מחשב חדש אז השאלה אם יש לי למה לשדרג בשביל שיסחוב עוד שנה/שנתיים או פשוט לא לעשות כלום. וגם במידה וכן מה כדאי להחליף וכמה זה יעלה, תבורכו(: זה המפרט שלי: לוח אם MA770T-UD3P מעבד AMD Phenom II X4 945 זיכרון 4GB של G.SKILL הארד דיסק SAMSUNG HD103SJ כ.מסך ATI Radeon HD 4870 מסך DELL U2312HM

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידת הצורך ניתן לחרוג עד 6000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מיועד בעיקר לגיימינג. יחובר למסך Full HD. שימושים נוספים - קצת פוטושופ, מטלב, סרטים וסדרות וכדומה. נדרש להריץ משחקים מודרניים ב-Full HD בהגדרות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אני כבר יודע איזה מסך אקנה, אז לא צריך לכלול אותו בתקציב. נדרשים רמקולים (2.1 מספיק, אין לי כוונה למתוח כבלים לסראונד), עכבר ומקלדת (אין צורך בציוד גיימינג מטורף, מקלדת נורמלית ועכבר בסגנון MX518 יספיקו). 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך…

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך אם זה לא פוגם ביכולת המחשב להריץ משחקים טובים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

11. אין הרבה מה לפרט... יש לי מארז ישן של טרמלטייק, בלי ספק, אז לא צריך מארז רק ספק, יש לי הארדיסק סולידסטייט m4 ועוד סיגייט320 אז גם לא צריך הארדיסק גם כונן אופטי יש כבר חשוב לי שיהיה על הלוח אם סלוט פיסיאיי ישן, אני עובד עם כרטיס קול פיסיאיי לקיובייס בנוסף חשוב יציאת פיירואייר לציוד סאונד ווידאו מתכנן להתקיי ווינדוס 8

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מתחיל באוקטובר לימודי תואר ראשון בהנדסת תוכנה ומתלבט איזה מחשב נייד לקנות, או איזה הכי טוב לעבודה בתכנות. לא חשוב לי משחקים, יותר חשוב לי מהירות, וביצועים ושיהיה ניתן להריץ תוכנות בקלות. התקציב שלי הוא 5500 ש"ח בערך, למרות שגם חריגה קטנה תהיה אפשרית. אשמח לקבל חוות דעת מקצועיות. תודה רבה וערב טוב, שגיא

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  13. Started by פרי פרי,

אני מחפש מחשב נייד 15' חזק וזול, אין חשיבות למשקל וחיי סוללה. בינתיים אני מתלבט בין הדגמים האלה לפי הסדר שלהם ברשימה: http://goo.gl/ytVcI HP 620 WT261EA http://goo.gl/hu8JJ HP 620 WK344EA http://goo.gl/PR6GL Fujitsu Siemens Lifebook AH530-13 2.0GHz http://goo.gl/QA1UD Dell Vostro 1015 T6570 4500MHD http://goo.gl/ugq0U Dell Inspiron N5030 T4500 GMA 4500MHD http://goo.gl/LxaBk Lenovo G550 2958-BMG

14. Started by kobibo,

לאחר תגובות שלכם והמלצות שלכם הנה המפרט החדש אנא תגובותכם. באם ניתן להשיג רכיבים באותה רמה אך זולים יותר אודה להצעתכם. ( גם ככה עברתי את רף התקציב ). המחשב מיועד בעיקר למשחקים קידוד וצפייה בסרטים. 0 Case SUNBEAM SAMURAI GAMING CASE SILVER NO PSU 1 AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray 2 Igloo 7200 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 3 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 4 DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 5 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory x2 (Total 1024MB) 6 Enarmax 370W 20Pin Noisetaker Ver 2.0 P Series, Dual 12V rails, FMA EG375P-V 7 Sapphire ATI X800GT 256 mb 256 bit DDR3 PCI…

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  15. הראשון: http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-1800.htm מצאתי ב 5600 ש"ח כולל WIN XP. 3 שנים אחריות מלאה. סוללה רק שנה. השני: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=3464 יש לי אפשרות חד פעמית (רק להיום) לקבל אותו חדש מחנות ב 5500 ש"ח. שנה אחריות מלאה. שמעתי ש HP לא אמינים, בנווסף חיפשתי את הדגם הזה באתר ומצאתי אותו באתר הבינלאומי של HP תחת הכותרת "דגמים שכבר לא מיוצרים"... בבקשה, זה באמת דחוף (אחרת ההזדמנות של ה HP תחלוף). בבקשה, תעזרו לי בכך שתנמקו את הבחירה שלכם.. תודה! נ.ב. אני סטודנט. המחשב ישמש בעיקר לסרטים, מוסיקה, אופיס ואינטרנט. משחקים רק לעתים.

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  16. אחרי הרבה הרבה כאב ראש והחלפת חלקים, אני מאמין שהגעתי למפרט הסופי ואני דיי מרוצה מהבחירה אפשר קצת חוות דעת? מפרט למשחקים, מסך 26 אינצ' המחיר הוא סופי ובול בתקציב, אם מישהו רוצה לשנות מפה משהו שידאג בבקשה שזה יהיה באותו טווח מחירים מעבדים Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray ¤852 פתרונות קירור למעבד Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler ¤116 ל TMS אין Arctic Cooling F7P אז נסתפק בזה, או שעדיף לוותר ולקנות רק את הקירור במקום אחר? (הבעיה היא שאני רוצה לשהם יעשו לי OC ואני לא יודע אם הם יוכלו להרכיב את המחשב ולבצע OC אם אני לא יבחר קירור) לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3 ¤442 מארזים NZXT APOLLO BLACK NO PSU ¤190 ספקי כח SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 ¤263 רק 400 אבל קיבל…

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  17. שלום חברים, זקוק לנייד חדש בו אפשר להפעיל המון תוכנות בו זמנית ובמהירות גבוהה (למשל: כמה קבצי וורד, כמה אקסל, עשרות לשוניות כרום, תוכנת ניהול משרד, דרופבוקס ועוד), בלי לחוות תקיעות והאטה. מה לחפש? מעבד i7 או i5? האם יש הבדלים שצריך לשים אליהם לב? זכרון? איזה סוג ונפח הכי מומלץ כיום? מניח ש-ssd.. בתוך ssd יש תתי קטגוריות? אשמח לעוד נתונים טכניים שמומלץ לוודא שקיימים. תודה!

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  18. שלום אני צריך מחשב לילדה בכיתה ד' כולל מסך מחשב עם חלקים טובים שיכולים להספיק לה השימוש העיקרי הוא אינטרנט משחקים ועבודות של בית ספר עם מעבד אינטל וכרטיס מסך יחסית חזק שאפשר להשיג בסכום הזה... תודה רבה לעוזרים

19. צריך מחשב שיהיה טוב עד תקציב של 1.5K לא יותר בבקשה שיחזיק גם אחרי כמה שנים ושיחזיק לי פיפא גם בעוד שנתיים שלוש יש ברשותי מסך 17CRT ככה שפיפא לא צריכה להיות בעיה לרוץ ושכ.מ מובנה אפילו יעשה לי תעבודה מצויין חשוב לציין שעם המיפרט שאתם בונים לי אני ילך לIVORY שיביאו לי הצעת מחיר יותר זולה לא חשוב לי שקט של המארז או הספק אז תודה לכל בוני המפרטים וחשבתי על מיפרט מעבד AMD Athlon 64 X2 5000 Box ¤327 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1196 לוח אם ASUS M3A78-EMH HDMI ¤375 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31622 כונן קשיח Hitachi Deskstar 320GB SATA2 16MB ¤264 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar320S זיכרון Exceleram DDR2 2048MB (10…

20. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי, אין לי בעיה איתו אבל פשוט הוא איטי ואין לי מקום. המפרט בכללי: פנטים 3, 600 מג"ה, 256 מ"ב זיכרון, כרטיס מסך 32 מ"ב (RIVA THT2), ועוד כמה דברים שאני לא זוכר. האם אני יכול לשדרג בלי לעבור את ה-1,000 ש"ח? -אני לא מחפש את הטופ שבטופ כמובן. אני צריך את המחשב לגלישה באינטרנט, סרטים וכו'. אולי אשדרג את המחשב שתרכיבו לי אחרי זמן מה, אני לא רוצה לקנות פשוט מחשב חדש.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  21. שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט ע"פ הפרמטרים הבאים: 1. תקציב: 5500 ש"ח (חריגה מקסימלית עד 500 ש"ח) 2. שימוש המחשב: המחשב ישמש בעיקר למשחקים ולעריכת וידאו קלה אפליקציות לדוגמא בהם אשתמש: Sony Vegas, Adobe After Effects רזולוציה טבעית של המסך (1920X1080) 3. ציוד היקפי: אין צורך בציוד היקפי 4. אין צורך בכונן דיסקטים ובצורב DVD 5. השקט חשוב יחסית ואפשר להשקיע בו סכום סביר 6. לא מתוכנן OC 7. המחשב ירוץ על Windows 7 64bit, אין צורך לכלול מערכת הפעלה במפרט 8. על החנות להימצא באזור תל אביב, אודה להמלצות על חנויות אמינות ועם מחירים הוגנים. 9. לוח אם עם עם אפשרות לקרוספייר עתידי 10. הארד דיסק עם קיבולת של 1.5TB בתודה מראש, דניאל.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  22. Started by david6655,

מעבד Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוחות אם Z68X-UD3H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E זכרונות 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 כרטיס מסך GTX560 Ti 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E דיסק קשיח Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX צורבי DVD SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מאווררים Arctic Freezer 13 מארז Elite 370 Black No PSU ספקי כוח 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET Oem

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  23. Started by omriza,

הי חברים, אשמח לשמוע על מפרט מומלץ למחשב משרדי חזק מאוד שיכול להריץ כל מיני כלים כמו אקסל,וורד, פאוורפוינט, מספר דפדנים שונים, תוכנות כמו camtasia, teamviewer ועוד במקביל בצורה חלקה. חשוב להדגיש שהמטרה היא שהמחשב יוכל להתמודד גם עם קבצי אקסל גדולים של כ150-200 מגה עם מאות אלפי רשומות והרבה נוסחאות בצורה יחסית חלקה מבלי להיתקע. המחשב לא ישמש לצרכי גיימינג אבל כן ישמש מדי פעם לעבודות בסיסיות מאוד בפוטושופ. התקציב הוא בערך של 2000-2500 ש"ח. אשמח לשמוע לגבי מפרטים מומלצים עבור מחשב שיענה על הצרכים האלו. תודה רבה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  24. Started by freidkin.gilad,

מישהו יכול לעזור לי להרכיב מפרט לגיימינג ב 5K או קצת מתחת? וגם בכמה בערך אני יכול למכור מחשב ביד שנייה עם GTX 560 TI מעבד i5 3.3 ghz עם זיכרון 8GB וסה"כ שטח איחסון של 800 GB? 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 crysis 3 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  25. שלום יש לי הלפטופ lenovo g560 והכרטיס מסך שלו הוא intel HD 4500 שיניתי את ההגדרות צבעים של המסך דרך לוח הבקרה של הכרטיס מסך והבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב אז כשהמערכת עולה אז רואים שהפרופיל צבעים עובד אבל אחרי כמה שניות אחרי שהמערכת עולה הפרופיל צבעים מפסיק לעבוד והצבעים פתאום חוזרים לאיך שהם היו בהתחלה. כאילו המערכת עולה עם ההגדרות צבעים שלי ואז כעבור כמה שניות פתאום זה חוזר לצבעים המקוריים. הקטע המוזר הוא שכשאני פותח את לוח הבקרה אז אני שההגדרות צבעים שלי מוגדרות שם אז כשאני סתם מזיז הבהירות של הצבע אדום שהגדרתי אז ההגדרות נכנסות לתוקף זה באג מוזר כזה שאין לי מושג איך לפתור אותו. אין הגדרות פרופילים בלוח הבקרה הפשוט של אינטל וגם לא בתוכנה UltraMon

• 1 תגובה
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.