עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, התקנתי דרייברים לכרטיס מסך מהאתר של דל שמתאימים לדגם שלי. אך המסך מבצע שינוי רזולוציה לבד ל800X600 ואחרי 2 שניות חוזר לבד לרזולוציה. יש לציין שהדבר קורה כל 20 דקות לערך, ולפעמים קורה ברצף מספר פעמים. יש לציין שהסרתי לגמרי את הדרייבר והתקנתי מחדש, וכמו כן ניסיתי את הדרייבר שהווינדוס אפדייט מציע. שום דרייבר לא פתר את הבעיה. מה ניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  2. Started by hiden,

המפרט הוא הצעת מחיר בקובץ PDF להורדה. המפרט הוא על 3 יחידות מחשבים. האם המפרט שווה את המחיר או שהוא יקר מידי? ד"א המחשבים הם לשימוש ספריה. הורדה: http://rapidshare.com/files/160598615/price.pdf.html

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  3. Started by arield,

המחשב נקנה בנוב 11. (עלה לי 10 אלף שקל) המפרט : לוח אם : asrock extreme4 gen 3 מעבד : i5 2500k כרטיסי מסך : gigabyte geforce 570gtx sli X2 קירור למעבד : noctua NH-U14S מארז : NZXT Source 210 Elite USB3 Black שחור זיכרון : Corsair 16GB Kit DDR3 1600Mhz CL8 GT+AirFlow 2 ספק כח: antec 900w HCG-900 כונן קשיח : wd black caviar 1TB במארז מחוברים 5 מאווררים גדולים (לא כולל קירור למעבד כמובן) זהו , בכמה אני יכול למכור אותו??

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם אני אשמח לקצת עזרה מכל המבינים... אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מחשב למטרות עבודה בלבד שיריץ כמה תוכנות במקביל (גם תוכנות כמו office וfirefox וגם תוכנות קצת יותר כבדות למטרות קידום אתרים) ושהולך לעבוד רצוף בערך 18-20 שעות ביממה כל יום. כמה דברים שחשוב לי שיהיו/לא יהיו במחשב: 1. מעבד טוב, נראה לי שintel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray או משהו דומה זה הכיוון 2. אין צורך בכרטיס מסך חיצוני 3. כונן קשיח לא צריך להיות גדול, 500GB מספיק בהחלט 4. 8GB זיכרון נראה לי שיהיה עדיף אבל אם נראה לכם ש4 מספיק למטרות הנ"ל אז אין שום בעיה 5. אין צורך במערכת הפעלה, מסך, תוכנות כלשהן או ציוד היקפי 6. סה"כ מחיר בסביבות 2000-2500 ש"ח כל הצעה תתקבל בברכה, ת…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. לקחנו תקציב של 11K. הדרישות היו מחשב אולטימטיבי לגיימינג,אוברקלוק סרטי FULL HD ובשורה התחתונה,מערכת שלא מגמגמת תחת שום עומס של ריבוי משימות. לאחר שלושה חודשים בדיוק של המון עבודה שכללה בדיקות,סקירות,השוואות,בירורים והמתנה רבה הורכב המפרט הבא: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Thermalright ULTRA 120 eXtreme Asus Rampage Extreme Sapphire Radeon 4870x2 1GBx2 GDDR5 OCZ DDR3 Reaper 1600Mhz 4GB 2GBx2 WD 150GB SATA II 10K 16MB VelociRaptor Seagate 500GB Sata II 32MB Raid Edition LG DVDX22 DL GH22NS SATA Black Enermax Modu82+ 625W 50A @ 12V Antec Twelve Hundred (1200) Gaming Case ההרכבה הסתיימה אתמול,כעת מתבצעות בדיקות למערכת ההפעלה שתבחר ואחר כך נתחיל עם הבנצ'ים. בינ…

• 44 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 6,500 ש"ח . • חריגה מקסימלית מהתקציב: 100-200 שקל.. לא להגזים בבקשה . שימושים: • מהם השימושים במחשב? גיימינג כבד. • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): 64 כמובן, לא חוקי... • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): לא. • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא): לפי המלצתכם.. . ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב את גודל המסך במקום (באינ…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Ninja,

ערב טוב,ברצוני לקנות מחשב חדש - מ-א 'ועד ת' (זאת אומרת הכל פרט למסך.) כאמור אינני מתפשר על טיב ואיכות הרכיבים. אני שואף תמיד להכי מתקדם,הכי איכותי,הכי חזק (תוכלו לראות מפרט מצד ימין) התרגלתי לעבוד עם מחשב אמין ויציב כך שלא אוכל להרשות לעצמי עכשיו לחסוך פה ושם אלא אצטרך להשקיע מכל הכיוונים כי כשאני קונה מחשב זה לכמה שנים טובות(3 לפחות) - אי לכך נשאלת השאלה : האם עכשיו,זאת אומרת בתקופה הזאת-זה זמן טוב לקנות מחשב? איך המחירים? הטכונולוגייה נחשבת ליציבה? או שמחר ייצא איזה סוקט\חריץ\או שבב שלא יתאים לחומרה של מחר? במידה וזה זמן טוב,אפשר לבקש מכם שתבנו לי מפרט שיכלול את הפרטים הבאים : לוח - שיידע לעמוד ב OC,שיכלול כמה שיותר פצ'רים,ותמיכה טובה של דרייברים,ביוסים וכיו"ב…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם , אני סטודנט למדעי המחשב מעוניין מחשב למטרות : תכנות - VISUAL STUDIO ואפליקציות בסדר גודל דומה . אינטרנט - גלישה וכו אופיס הורדת קבצים מולטי טאסקינג - עבודה של הכל ביחד מבלי לגרוע עומס על המערכת. דרישה להרצת WIN7 . סוללה חזקה , בנוגע למסך מתלבט בין גדול לקטן - מניסיון שלכם מה עדיף ? עד 5K , בעבר היה לי מחשב נייד IBM מעדיף מחשב ברמת גימור דומה .

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  9. אהלן חברה, קודם כל, גיליתי את האתר הזה עכשיו לראשונה ואני די כועס על עצמי שלא גיליתי אותו לפני כן, פשוט אתר מעולה . המפרט שאני מחפש כאמור: - תקציב של עד 4000 ש"ח, - למטרות משחקים בעיקר (רצויה מאוד גם תמיכה במשחקים כבדים יחסית), הצגת HD - יתרון. - ברשותי מסך samsung 2253bw בעל רזולוציה של 1680x1050 - אין לי צורך בציוד היקפי, בצורב, או במערכת הפעלה. - חשיבות לשקט- בערך 6.5-7 - יכול להיות מאוד שארצה לעשות OC בדרגה קלה עד בינונית (מתמצא למדיי) - עדיף הרכבה בחנות. תודה רבה מראש לעונים..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. CPU AMD¤ Athlon XP 1800+ = 627 M.BOARDS for AMD¤ EPOX 8K5A3+ - (DDR333/RAID 133/Audio/Lan/USB2.0) = 767 MEMORY¤ 512MB DDR (333) Kingston = 1000 VGA CARDS¤ Leadtek WinFast A250LE TD MyVIVO Geforce 4 Ti 4200 128Mb = 1190 HARD DISKS¤ 40GB 7200/133 = 472 Floppy/CD¤ SONY 1.44 = 55 ASUS x52 (Retail) = 160 CD-RW Recorders¤ LiteOn 32 x 10 x 40 (Retail) = 360 CASES¤ TSUNAMI VIRGO :nono:350W = 245 KEYBOARD¤ MS Internet + MS Mouse = 130 SERVICE¤ SYSTEM ASSEMBLY - 162 מחיר סופי כולל הרכבה = 5168 ---------------------------------------------------- ולא לדאוג אני לא קונה מ-Ksp, לא צריך מסך ורמקולים, התקציב הוא 5111.

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. השאלה שלי היא מתי שאני קונה מחשב נגיד את המחשב הזה שאני הולך לקנות: המעבד לא בא אם קירור כבר? שאלה דחופה מפרט: מעבד: Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח אם: P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרון פנימי: DDR II 800Mhz 1GB TwinMOS CL5 x2 כרטיס מסך:GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8800 GT 512MB PCIe דיסק קשיח: W.D 250GB 7200RPM 16MB, SATA II צורב: LG DVD±RW GSA-H55NK x20 Black מארז: ‏Foxconn TLA 436 ספק: Foxconn 400W +Active PFC רמקולים: Micro Lab 2+1 מקלדת :Multimedia Logitech Keyboard + Mouse optical מסך: Proview 22'' LCD EP-2230W (5ms) 1:3000+dvi+sp

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אני זקוק למחשב לגיסתי בתקציב של עד 2000 ש"ח כולל מסך. השימוש בסיסי ביותר, כלומר אינטרנט, אופיס, סרטים SD ומוזיקה. חשוב מאוד שהמחשב יהיה אמין, אפילו אם זה בא על חשבון ביצועים. ראיתי באתר מפרט ב-1930 ש"ח, רציתי לברר היכן אפשר לרכוש את המחשב באזור ראשון לציון\נס ציונה. ל-K.S.P אני לא מתקרב. תודה מראש

13. המחשב הוא לצרכי אודיו (עריכת\יצירת מוזיקה) P. INTEL 2GHZ 512MB DDR KINGSTON PC266 ASUS P4B-266C MBOARD HD WESTERN DIGITAL WD800JB 8MB CACHE 7200RPM CASE ENERMAX FS-710-B-350 YAMAHA CD-RW40X10X20 CRW2200E IDE 8MB BUFFER CDROM SONY X52 SOUNDCARD M-AUDIO DELTA66 במידה שאתם יודעים על חומרה טובה יותר במחיר דומה אשמח לדעת..או בכלל סתם לחוות דעה על המחשב..בכיף תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by Omri^Turgeman,

שלום אני חדש כאן באתר וצריך עזרה בנוגע למפרט למחשב אני רוצה לקנות מחשב שיריץ משחקים כבדים בלי למצמץ אפילו כגון: GTA IV, CALL OF DUTY וכו'. המחשב הוא מחשב פרטי ביתי שישמש אותי לעבודה כללית, גלישה באינטרנט, משחקים ומשחקי רשת וכו'. אני צריך את המפרט הבא שאוכל להזמין אותו מחנות אחת באזור נתניה: מארז מחשב- דלת צד שקופה עם מאוורר, עם לדים מנורות (באות כבר מורכבות על המארז) אפשרות להוספת מאווררים במארז, שיראה מעוצב מבחוץ ויפה , יציאות USB וקול מקדימה, דלת נפתחת מקדימה, שיהיה מקדימה תצוגת שעה וטמפטורת מארז, עדיפות לידית נשיאה (לא חייב). לוח אם- כמובן לוח אם טוב שיתאים למעבדים חזקים, מינימום 3 סלוטים של PCI ככל שיהיה יותר יותר טוב, סלוט אחד של PCI-E לכרטיס מסך שיתאים לכרטיס מסך טו…

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  15. טוב אז אני צריך מפרט עד 7000 שקל כולל הכל!יש אפשרות לחריגה קלה המפרט למשחקים כדים בMDS הציעו לי את המפרט הבא לוח אם:של אינטל lsleto 946 מעבד:E6300 זכרון:1GB X2 דיסק קשיח:250GB WD 16MB כרטיס מסך:ASUS 7600GT 256MB כונן DVD:LG 16X48 צורב:NEC 5170 מארז:HEC 6A19 400W מאורר למארז:12 ס"מ וחיישן של HEC מקלדת ועכבר:לוג'יטק רמקולים:CREATIVE SBS 380 מסך:LG L1970HR כרטיס רשת(יש לי רשת אלחוטית)EDIMEX LAN PCI 54MB איך המפרט?תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by kamal_,

שלום מישהו מכיר את הדגמים של DELL D630 D830 1. ויודע מה ההבדלים ביניהם חוץ מהמעבד ? 2. מה עדיף ? D830 מעבד 1.8 או D630 מעבד 2.2 -(במחיר אין הבדל ,לפחות ב- notebookclub) 3. איך נחשבת הסדרה הזאת..,או אחד הדמים הספציפים .? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by SiteMap,

מישהו יודע היכן ניתן לרכוש סוללה חדשה למחשב נייד LG LW20 Express, וכמה בערך (סדר גודל) זה אמור לעלות ? תודה !

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, אז הושלם הפרויקט שלי שעבדתי עליו בחודש האחרון, וזה להרכיב מחשב חזק יחסית בעלות מינימלית ככל הניתן. רוב החומרה נרכשה מיד שניה, או בדרכים לא דרכים, הכל במטרה לצמצם עלות. סימנתי ב-* את החומרה שנרכשה מחנות. יש לציין שכל החומרה תחת אחריות. מעבד: i5 4670K - עלה 700 ש"ח. קירור: Noctua NB9 SE2 - עלה 170 ש"ח. זכרון*: Kingston Hyper-X Fury CL10 1x8GB - עלה 375 ש"ח. לוח אם*: Gigabyte GA-Z97-HD3 - עלה 575 ש"ח. כרטיס מסך: Sapphire 280X Vapor-X - עלה לצערי 750 ש"ח. לדעתי אפשר היה להוריד עוד. ספק: +Anter TruePower 650W 90 - עלה 300 ש"ח. מארז: Zalman GS1000 Plus - עלה 250 ש"ח. הגיע עם 6 מאווררים של זלמן. מסך, הארד דיסק, מקלדת, עכבר, מע' אודיו - היו אצלי. כסף שבוזבז על נסיעות: 30 ש"…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 16K, פלוס מינוס, אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי תלת-מימד (סימולטורים, מירוצים, הרפתקאות), עריכת תמונה ווידאו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? נדרשים מקלדת, עכבר ומסך 31" ומעלה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רלוונטי כלל. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7…

20. שלום אני צריך לעזרה בבנית מפרט הכי טוב שיש למשחקים ב8K אפשרות חריגה של עד 400 ש"ח אם אפשר שהוא יכלול את SAPPHIRE ATI Radeon HD4870X2 2GB GDD כי שמעתי שהוא הכי טוב היום. גם אם אפשר שהמארז היה קריר ושקט תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by nirgilad1,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש בתקציב של בערך 8000 שקל. תכננתי את המחשב לפי ההכרות המעוטה שיש לי עם עולם המחשבים המחשב מותאם בעיקר למשחקים כבדים זה המפרט שהיה לי בראש בערך Intel Pentium P-4 3,2 Ghz Bus:800MHz, H-T, 1MB S775 מעבד Asus P-4C800-E(875P)SATA,GBL לוח אם 2*512 Mb DDR 500 samsung זכרון Ati Radeon 9800xt כרטיס מסך מעבד אינטל ... חזק אמין מהירות 3200 אמור להיות יותר ממספיק בלוח אם אין לי מושג שאלתי וקיבלתי המלצה טובה על זה למרות שהוא יקר זכרון אני די בטוח במה שאני רוצה למרות שזה די יקר אני לא סגור על החברה כרטיס מסך זה הכי טוב שהמליצו לי עליו, הוא נורא יקר אך הוא אמור להיות בין הטובים ביותר. מכיוון שלא הייתי בטוח בקשר ללוח אם וגם רציתי חוות דעת על המפרט של המחשב פרסמתי ב…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by hellfire03,

קניתי לאחרונה dell vostro v131 בלי מערכת הפעלה התקנתי עליו ubuntu 11.10 X64 וגם WIN 8 DEV PREVIEW כמה שאלות: האם יש משהו שדומה לדריברים באובונטו? (משהו שיתן לי לקבוע את התפקיד של המקשי קיצור, ואם אני לא טועה גם יסדר בעיות עם הtouchpad) יש לי ויסטה מהנייד הקודם שלי האם עדיף להשתמש ב WIN 8 או בויסטה? (בזמנו היא הייתה ממש לא טובה, האם אחרי ה SP שיצאו לה היא כמו WIN 7 בערך?) כמובן שיש לי כל מני בעיות עם הדריברים ב WIN8 האם יש סיכוי לפתור את זה? (הדריבר של ה tuchpad נתקע בתחילת ההתקנה, וגם של הסאונד וגם חלק מהדריברים של הכרטיס רשת) ואיזו תוכנה באה עם הנייד בדרך כלל כדי לתפעל את הקורא טביעת אצבע (למרות שאני מנחש שזה יותר גימיק מאשר שימושי)? תודה מראש אריה

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  23. Started by diablo4u,

מחשב קל מבחינתי אפילו מסך פחות מ15 שיריץ תכני HDMI וחיבור HDMI אפשרי עם כרטיס מסך לא ONBOARD שגם יהיה חזק? או שזה לא מסתדר עם הקל? המלצות מאיפה להזמין או מאיזה חנות לקנות זה כנראה לא יהיה בהרכבה אישית - צריך עד יום רביעי הבא להגיע למלון של חבר שלי בניו יורק אפשרי?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by nathan14,

מעבד Pentium 4 3.4Ghz, s775, 2MB (650 Intel לוח אם Gigabyte 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E זיכרון 1GB Kingston HyperX כרטיס מסך Asus 7600GS Silent 256MB, TV, DVI, PCI-E דיסק קשיח Western Digital 200GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורב דיוידי LG DVD±RW GSA-H12 x18 Beige כרטיס טלויזיה AverMedia DVD EZMaker Gold PCI מארז HJA-806DT MIDI 500W Max Black אני רוצה לקנות מחשב שיהיה מהיר מאוד, שיריץ משחקים טוב ובצורה יפה וגם סרטים. מה דעתכם? תנו הצעות לשיפור אם יש לכם. תודה מראש :]

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  25. שלום לפורום, מחפש מחשב נייד לשימושים בסיסיים (אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים) עם מסך 13", משקל מתחת ל 2ק"ג שנמכר בארץ ומקבל תמיכה מלאה בארץ. באופן אידיאלי הייתי קונה ASUS UL30A, אבל הוא נופל בגלל שאינו משווק בארץ ואני לא רואה מתי הוא הולך להיות מיובא ונתמך באופן רשמי בארץ. כרגע קיימים בארץ HP Pavilion DM3-1100ej ו - Toshiba Satellite T130-10G שאני מתלבט בינהם אבל נוטה לכיוון ה HP. חשבתי גם על LENOVO U350 אבל הדגמים של הסדרה הזו שנמכרים בארץ חלשים משמעותית (מעבד/סוללה) מהשניים שהזכרתי למעלה. הייתי שמח לדעות לכאן או לכאן או אולי כיוון חדש (חייב להיות דגם שנמכר ונתמך בארץ, מחשב שנמכר עם WIN7 וניידות מנצחת כוח עיבוד).

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.