ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
אני מבקש המלצה למחשב נייד בעל מסך 12.1 או 13.3 מחברה אמינה בתקציב של 6000 ש"ח פלוס מינוס. חשוב לי מאוד שזמן הסוללה יהיה ארוך והצרכים הם בעיקר גלישה מייל איסי כתיבת מיסמכים טיפה מישחקים זהו בערך תודה על ההיתיחסות הקודמת ושוב עיזרו לי בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום, מישהו שאני מכיר שאל לגבי מחשב נייד בסביבות האלפיים. הוא היה רוצה להריץ בו משחקים, אמרתי לו שבמחיר הזה לא ניראה לי סביר כלכך. לכן אני שואל פה אם יש חיה כזאת? אם כן או לא - מה המחשב נייד הכי מומלץ למחיר הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחר שעשיתי מחקר גדול אני מתלבט בין 4 מחשבים: http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=13367 http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=13358 http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=13337 http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=13342 מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
Gigabyte w468n מעבד: T7250 2.0GHz זיכרון: 2048mb*1 800MHz דיסק קשיח: 160gb 5400rpm כרטיס מסך: 8400M GS 256mb גודל מסך: 14.1" 1280*800 מצלמה: 2.0mp יציאות : S-Video Out *4 USB RJ-11 RJ-45 FireWir משקל: 2.5 קילו אחריות: שנתיים סוללה: שישה תאים dell XPS1330 CORE 2 DUO 2.0GHz T7250 זיכרון פנימי 667 2GB, מסך 13.3 אינץ +מצלמה ,כרטיס מסך 128MB NVIDIA8400 ,דיסק קשיח 160GB 5400RPM ,צורב DVD,ויסטה פרמיום ,שלט אינפרא,אלחוטי +בלוטו'ת,קורא טביעות, אחריות עכשיו השאלה...... אני משיג את ה דל בהפרש של 500 -600 שח יותר ... מה עדיף?? (המפרט של ה גיגבייט טוב יותר מבחינת מהירות זכרונות, וזכרון כרטיס מסך..) האם שווה להוסיף או שחבל על הכסף דברו איתי..
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
הי חברים. אני זקוק למשחבים כאלו לחברה בה אני עובד: http://www.geekbuying.com/item/Vorke-V1-Intel-Celeron-J3160-4G-64G-MINI-PC-802-11b-g-n-Gigabit-LAN-Bluetooth4-0-HDMI---Black-367582.html?source=ShareAsale לא חייב להיות זהה אבל בתצורה דומה. הבעיה שאני לא מוצא את זה בארץ, ולהזמין מחו"ל לחברה כרגע לא אופציה. יש למישהו מושג היכן ניתן לרכוש כאלו/דומים לאלו בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש השבוע את המחשב (אני מתחיל לעבוד כפריילנסר וצריך מערכת חזקה ויציבה) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (גם ככה לא תקציב מדהים למחשב לגרפיקה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - לימודים ופרנסה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות אדובי למינהן, בעיקר פוטושופ, אפטר אפקטס ואילוסטריטור , הכבדה ביותר היא פרימייר (לעריכה ממש קלה - לא 4K מטורפים של שעות), בד"כ עובד עם 2-3 במקביל. ב) במידה והמחש…
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום האם כרטיס מסך של מחשב נייד- 8400GSM משתווה ל8400GS של המחשב הנייח? מה ההבדל בינהם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).עבודה משרדית, קל movie maker, Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעלות של כ-5,000-6,000 שקלים. המחשב מיועד למטרות משחקים (מעל הסטנדרט) וכמובן סרטים איכותיים. המטרה היא שהמחשב יחזיק תקופה ארוכה ככל האפשר וישרת את המטרה בלי יותר מדי תקלות (בעיקר בעיות חימום וכדומה). הכוונה שהמחשב יוכל להפעיל משחקים בצורה טובה בנוסף, על איזה חברה הייתם ממליצים? HP, DELL, MSI או משהו אחר? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום, בקצרה ולעניין עושה רושם שהמסך בלפטופ שלי (HP DV5) נדלק אבל אני לא מקבל תמונה (המסך לא שחור אלא אפרפר אבל אין תמונה בכלל). כאשר אני מחבר את הלפטופ למסך חיצוני אני מקבל תמונה על המסך החיצוני, אז נראה לי שהכרטיס מסך בסדר. יש דרך לבדוק האם מדובר באינוורטר או במסך עצמו? צילמתי סרטון של המסך בחדר חשוך, כך שאפשר לראות שהמסך מאיר. באמצע הסרטון כיביתי את המסך (באמצעות מגנט שמדמה סגירה של ה lid מה שמכבה את המסך), וניתן לראות שאז המסך מחשיך לחלוטין. מה נראה לכם? תודה. סיפור רקע הייתה לי בעייה של כבל LCD (תמונה מרצדת בגוונים של אדום), פתחתי את המחשב וראיתי שבאמת הכבל LCD כבר ישן, אם הייתי משחק ומזיז אותו קצת התמונה הייתה מסתדרת. פתחתי את המסך בשביל לנתק את הכבל …
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט שנה א' למדעי המחשב וברצוני לרכוש מחשב נייד בארה"ב (מכיוון שיש לי אפשרות ולפי מה שאני רואה ישנם פערי מחירים גדולים), לפני הכל אצהיר כי יש העדפה כלשהי למחשבים של DELL ו LENOVO (ראיתי את סידרת היוגה החדשה - והיא נראית אמינהו טובה, לאחי ולחבר יש דגמי ביניים שלהם). השאלה הקריטית היא, אם אני רוכש מחשב של DELL או LENOVO ב- AMAZON או BESTBUY האם האחריות תהיה תקפה בארץ, האם עלי לרכוש את תוכנית האחריות באתרים עולים כ80-200$ נוספים, ואם יהיה לי "אבא" לפנות אליו בארץ? באם מסיבה כלשהי עדיף לי לרכוש בארץ בכל זאת? אז כמו שציינתי, עדיפות לאמזון / בסט-ביי.... 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K - אך גמיש א) האם לנצל את כל התקציב או ל…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מצ"ב תמונה עם שני זכרונות לכאורה בעלות אותו מפרט, 8GB, אותה חברה, DDR3, ועדיין ההפרש ביניהם עומד על 65 ש"ח. אשמח לדעת מה ההבדל המהותי ביניהם? תודה רבה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב שגודל המסך לא יעלה על 14.1" ושיעבוד כמה שיותר זמן (בעיקר בלי WIFI או כל קישורית אחרת) ולא יהיה ממש כבד (2 או 2.5 ק"ג זה בגבול הסביר). המחשב אמור להריץ שני גרסאות של לינוקס (אחת מהם היא RED HAT), וכמו-כן כמה VMWARE במקביל שיריצו WINDOWS SERVER 2008 ו EXCHANGE 2008. וכמו-כן שיהיה אפשר להריץ קומפיילרים שונים. יהיה טוב אם יצליח להריץ גם כמה משחקים בינוניים. התקציב עדין לא הוחלט אבל הוא כנראה יקנה בארה"ב... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
עדיף לחסוך, ניתן לחרוג בלכל היותר 250 ש"ח. אין צורך במסך. אני מעוניין בתמיכה בסרטים בHD, ויציאת HDMI חובה. לא יהיה שימוש במשחקים, אלא רק סרטים, גלישה באינטרנט והורדות. שקט - חשוב, אך לא ברמת הקבר. 7 מתוך 10. לא יתבצע OC. יש צורך בהרכבה בחנות. עדיף עם תמיכה במערכת 64 ביט. (וינדוז 7) המחשב לא ישודרג. יש עדיפות למארז שנראה יפה, אך לא להתעלל במחיר. אני מעוניין במעבדי אינטל. ראיתי שזה אפשרי במחיר הנ"ל, במיוחד מאחר והמחשב לא ישמש למשחקים.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
1. להשאיר נייד מחובר באופן קבוע לחשמל - כדאי? איך זה משפיע על חיי הסוללה? האם זה כמו מחשב רגיל שמחובר באופן קבוע לחשמל? 2. לא לכבות נייד באופן קבוע אלא רק לסגור את המסך - בהשהיה- האם זה טוב? על מה זה משפיע? תודה.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום, הנייד שלי הוא W468N של גיגהבייט, והוא אצלי במשך שנה וחודש/חודשיים. זמן הסוללה אף פעם לא היה טוב מידי אבל בשיא הוא היה בערך שעתיים. אולי לא עקבתי בצורה עקבית אחר זמן הסוללה שהולך וקטן אבל פתאום ברגע אחד גיליתי שהזמן התקצר ל- 20 דקות עד לצפצופים ל- 10% סוללה וקצת אחרי הנייד בדרך כלל נרדם. בהתחלה חשבתי שזהו, הסוללה כבר בסוף חייה, אבל לפעמים אני רואה שמד אחוזי הסוללה תקוע על 7% והוא ממשיך לעבוד עוד 10 דקות, ולפעמים הוא לא נתקע על 7% ונרדם כעבור חצי דקה. חשבתי שאולי זה אומר שהתוכנה אשר עוקבת אחר הסוללה צריכה כמה מחזורים כדי "ללמוד" את הזמנים שנותרו (אצלי האחוזים), אז אולי משהו נדפק בתהליך הזה והסוללה שלי לא כזו גרוע. עצם זה שהיא נתקעת/לא נתקעת על 7% מעיד על משהו לא תקין …
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום חברים. שבוע שעבר קניתי את המחשב HP DV-4 1030 http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/321957-321957-3329744-64354-64354-3745837.html לאחר מכן התברר, שיש ל -HP שלש טעויות במפרט שהם מפרסמים. 1. אין מודם פקס. 2. אין חיבור IEEE 1394 3. יש רק 2 USB ולא 3. עכשיו יש לי שתי אפשרויות שהם הציעו לי ברוב טובם... 1. להחזיר לי את התשלום ששילמתי עבור המחשב. 2. להחזיר לי תשלום עבור רכישת אביזרים אלו חיצוניים. (לקנות מודם ופיירוור חיצוני) השאלה היא האם שווה לי לקנות מודם ופיירוור חיצונים? האם יש בכלל מכשיר שמשלב את שניהם יחד? (אם אפשר לינק - זה מעולה!!!) עכשיו אני גם שואל האם כדאי לי להחליף למחשב 12.1 של HP אבל עם מעבד AMD ולא Intel® Core 2 Duo Processor P8400 ובכלל המפרט…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי E6400 (תענוג של מכונה), אני זקוק למחשב שני לעבודות מזכירות + (אופיס, אינטרנט, קצת פוטושופ) בכיף הייתי קונה עוד E6400 אבל... תקציב חשבתי ללכת בכיוון המחשבים הבאים: Dell A840 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14007 dell E5400 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13973 vostro 1320 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11752 חשובה לי אחריות של מינימום 3 שנים, מעבד שיהיה מסוגל להחזיק כמה תוכנות רצות באוויר וזכרון (מינימום) 2G. אשמח לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש והייתי מעוניין לדעת מהו ההבדל בין שני לוחות אילו Gigabyte GA-P31-S3L לבין Gigabyte GA-P35-S3L והאם בסכום הנ"ל אפשר לקנות משהו אחר שהוא יותר טוב? או אולי כמעט אותו דבר אך יותר זול? מפרט של החלקים שחשבתי עליהם הוא כזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6550, 2.33Ghz, 4 Mb Cache, LGA775, FSB1333, 64-bit, Tray כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon X1950 PRO, 512 Mb DDR3, 256-bit, Dual DVI, PCI-Express, Retail ספק: Thermaltake 500W PFC +120mm+PCI-E+SATA+24/20 pin+ DUAL 12V RAILS W0093RI או שאולי אפשר גם לקחת 450W? ולוח אם כמו שאמרתי: Gigabyte GA-P31-S3L או Gigabyte GA-P35-S3L תלוי מהי ההמלצה ומהו ההבדל בין לוחות אם. זיכרון: OCZ 2G KIT DDR2 800MHz CL4 האם…
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
מחשב לשימוש אישי בעיקר לימוד בנושא המחשבים, מכונות וירטואליות קצת קוד וכאלה * גודל המסך - בערך 15.6 זה אחלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא טאץ'!! * משקל רצוי - שיהיה משקל סביר * זמן סוללה - פחות חשוב אבל עדיף כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - hdmi, vga, usb 3.0 * Bluetooth - עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - 750 ל1tb (לא מחייב בssd) * כונן אופטי - גם לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא אפשר לציין שאני יכול לקנות את המחשב באילת
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 7K אין העדפות לחברות... המחשב יהיה מיועד למשחקים כבדים מקלדת,עכבר ומסך (לא LCD) צורב DVD טוב תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
-
I5 3470 8GB RAM לוח אם של GIGABYTE, לא יודע דגם במדויק. HD7950 SAPPHIRE SEAGATE 1TB ספק כוח SEASONIC S12II 520W מארז של TMS (הישן) נקנה בתחילת 2013
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום רב אני מעוניין לקבל הצעה למפרט מחשב שישמש אותי לגלישה,צפייה בסרטים ועריכתם עבודה עם תוכנות אופיס ועבודה עם תוכנות גרפיות. התקציב שלי הוא עד 5500k חשוב לי שיהיה מעבד של אינטל חזק עדיף מרובע ליבה זכרון 4-6 ג'יגה,מה עדיף לקחת זכרונות של ddr2-ddr3 ? יש צורך במסך (מעדיף led ולא lcd ) יש צורך במקלדת ועכבר ורמקולים(מבקש הצעה לרמקולים איכותים ולא יקרים) המחשב לא מיועד לoc ולא לגיימרים, אני מעוניין שהמחשב יורכב ותותקן עליו מ"ה win7 חשוב לי שהמחשב לא יהיה רועש מידיי בסולם 1-10 נניח 7 המחשב לא מיועד לשדרוגים עתידיים,אם אפשרי שיהיו יציאות usb3 וfw תודה רבה לעונים כל טוב שלומי
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-