ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,367 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב מחשב נייד ACER ASPIRE ONE 150 . NETBOOK. שהמצלמה שלו מובנית במסך. אלא שהיא לא עובדת. המחשב לא מזהה אותו. בהתחלה זה פעל כמובן. אבל פרמטתי והתקנתי מחדש את המחשב. התקנתי דרייברים [כמו שאפרש לקמן.] ועדין לא הולך.. נסיתי את הדרייבר המופיע באתר ACER, בקטגוריה של הדגם הנ"ל. דרייבר הקרוי WebCam LiteOn Aspire One וכן את זה הקרוי WebCam Suyin Aspire One. כמו כן התקנתי מחדש את הדריברים ל chipset, vga intel למרות כל הנ"ל המחשב לא מזהה את המצלמה המובנית. אם למישו פתרון לבעיה. או שיוכל למצוא לי דרייבר מתאים. אודה לו. יש ברשותי מערכת הפעלה XP PRO. תודה יניב.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אשמח אם תתנו את חוות דעתכם על המפרט הבא: מיועד למשחקים כבדים, ולתקופה של שלוש שנים לפחות. התקציב הוא עד 5000 ש"ח. נדרש מסך (19'' לפחות) אך לא נדרשים מקלדת או עכבר. מעבד: Core i5 661, 3.33GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 995 ש"ח לוח אם: P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 655 ש"ח זכרון DDR3 1333MHZ: 2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channel 620 ש"ח כרטיס מסך GYGABYTE: HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 880 ש"ח דיסק קשיח WESTERN DIGITAL: 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD1600AAJS 195 ש"ח צורבים SAMSUNG: SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA 125 ש"ח מאווררים ARCTIC COOLING: Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan 130 ש"ח מארז ANTEC: Three Hundred Mini Tower Ga…
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום חברים , הכותרת פחות או יותר אומרת הכל. אין תקציב למסך לכן נישאר עם הענתיקה כנראה. אני מתלבט בכללי לגבי הרכישה אבל רציתי לשמוע רעיונות. אין חשיבות מיוחדת לשקט, רק לביצועי גיימינג. מה שזה לא יהייה אני בטח גם יעשה OC למעבד אם זה יהייה כדאי, מה אתם מציעים?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב ללא ציוד היקפי לשימושי אינטרנט, עבודה משרדית ומולטימדיה (מוזיקה וסרטים). תקציב: 2000 ש"ח. יתרון יהיה אם ניתן יהיה לחברו לטלויזיה בסלון (ממש לא חובה). גם יתרון יהיה יכולת הצגת סרטי HD בטכנולוגיה גבוהה (גם לא ממש חובה). אם תוכלו להכניס לו כרטיס מסך יעודי, כך שניתן יהיה להריץ בו משחקים פשוטים זה גם יהיה נחמד, אך שוב, לא חובה. יש צורך שהוא יחזיק הרבה שנים, כך שיכולת שדרוג זה בונוס טוב (זה קצת יותר חובה ) תודה רבה, גיל.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לקבל מכם המלצה על מחשב נייד לאמא שלי. תודה רבה: התקציב הוא בין 2000-3000 ש"ח * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, קבלה ושליחה של קבצים גדולים * גודל המסך?[bמשהו נורמטיבי(אינני יודע את הגודל באינצ'ים) * משקל רצוי? צריך להיות קל ונוח לנשיאה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, נדרש זמן סוללה ארוך! * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)לא * בלוטות?מה זה בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח?80 ג'יגה * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לשני מפרטים לאחותי. אחד בתקציב 2,000 ש"ח ללא ציוד הקפי וישמש בעיקר לאופיס, גלישה וצפייה בסרטים (לפעמים גם קצת משחקים על הגדרות נמוכות) אין שימוש ב OC. ועוד אחד בתקציב 3,500 ש"ח ללא ציוד הקפי וישמש בעיקר לאופיס, גלישה וצפייה בסרטים (לפעמים גם קצת משחקים הגדרות נמוכות), אין שימוש ב OC. אין צורך במערכת הפעלה לא מתוכנן שדרוג מחשב בהמשך אבל יתכנו שדרוגים קלים ולכן כדאי שיהיה קצת אפשרויות שדרוג. לא יהיה שימוש רב למשחקים (משחקים על הגדרות נמוכות) אין חשיבות רבה לשקט מהמחשב עדיפות לחנויות באזור הצפון אבל אפשר גם במרכז. בקשתי 2 מפרטים בגלל שאני מתלבט אם כדאי להשקיע עוד 1500 ש"ח במחשב .
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני אחדד. ראיתי כרטיס זה בדגם G550 NTDK3IV. אני מתלבט לגבי רכישה שלו. 1. איך הכרטיס הזה? האם הוא של GEFORcE? 2. מה הזכרון שלו? באמת עצמאית512מ"ג או שזה UPTO? 3. בהשוואה ל 105M GEFORCE 512M מי מהשניים עדיף? 4. האם הכרטיס הזה Nvidia 10M-GE1 512MB יוכל להריץ משחקי מחשב (עם נייד מעבד קור 2 טו דו 2.1 ו4 גיגה זכרון) כמו ג'יטיאי במדיום? 5. יש טעם להסתכל עליו? 6. המחשב הזה יתאים ללימודים לסטודנט ממוצע? תודה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום חברים! אני צריך מפרט בשביל החברה ,השימוש העיקרי וכמעט היחידי הוא הרצת סרטי HD לרוב 720P ,פעם ב...1080P. כרגע יש לה אינטל פנטיום 4 2.8 עם 768MB של זיכרון והסרטי 720P רצים די חלק (לא 1080P), הבעיה שהמחשב התחיל לעשות המון בעיות לכן היא רוצה חדש. מה שחשוב זה שהיה לו יציאת HDMI/DVI לחיבור לטלויזיה, אין שום כוונה להריץ משחקים עם המחשב ככה שלוח אם עם יציאה כזאת יספיק. אין צורך בציוד היקפי, רק מעבד, לוח אם, זיכרונות, דיסק קשיח, ספק ומארז (אם אפשר מארז הכי קטן זה היה טוב). התקציב עומד על 1000+- אבל עדיף כמובן כמה שיותר זול. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני סטודנט, ורוצה מחשב שיחזיק איזה שנתיים-שלוש. מוכן להשקיע עד 5000 ש"ח. מבדיקה זריזה של האינטרנט בחרתי לתמקד בשני דגמים של לנובו - ה-T וה-SL (אני די נעול על מסך 14). א למישהו יש משהו חכם להגיד בנושא אני מאד אשמח...
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
חשוב לי שיהיה מחברות מוכרות כ DELL או LENOVO אני רוצה להריץ משחקים ברמה בינונית, כלומר שיהיה עם כ"מ חזק יחסית של NVIDIA או ATI (לא INTEL). כמו כן רזולוציית מסך של מעל 1280X800. הרד דיסק עדיף מעל 320GB. מצאתי את זה, אמנם בקצת יותר מ 5000: http://www.notebookclub.co.il/cat-DELL+Studio+1555.htm בנוגע ללנובו, אשמח למחשב מסדרת THINKPAD, אם יש. אם יש המלצה על חברות אחרות, אשמח לשמוע, אבל כמו שאמרתי, עדיף לי ממה שציינתי. שאלה נוספת, לאיזה כרטיס של NVIDIA מקביל ה ATI Radeon 4570HD במחשב של DELL שראיתי (לינק למעלה). תודה רבה, רועי.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד השנה ורציתי לקנות מחשב עד 4000 ש"ח שיוכל להריץ תוכנות, סרטים אבל גם משחקים (כמו red alert 3 למשל). על מה מומלץ? אני רוצה תמורה מלאה למחיר שאני משלם. ראיתי מחשבים של החברה olidata אבל הבנתי שהם ממש לא טובים אז על מה מומלץ?[br]פורסם בתאריך: 27.07.2009 בשעה 00:13:09 מה לגבי הנייד הזה:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3678
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
**אני יוסיף כרטיס מסך 8400GT או X550 ישן שיש לי. מסך: T22P שאלות: 1. אם אוכל לראות בצורה חלקה סרטים וסדרות 1080P. המחשב לשימוש אישי באינטרנט ובצפייה בסרטים וסדרות בHD. אני רוצה לדעת אם החלקים במפרט תואמים. ואם אני יכול להרכיב מפרט כזה לבד? לדעתי אני יסתדר עם הכל חוץ מחיבור המעבד ללוח אם, למרוח משחה טרמית וחיבור הלוח אם למארז. עד כמה זה קשה.? כי אני לא רוצה שירכיבו לי את המחשב בKSP. אני קונה משם כי זה זול וקרוב לבית (ירושלים).
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ללא ציוד הקפי. לא מתוכנן OC. דרישות מינימום: לפחות 4GB RAM. דיסק קשיח 1000GB. מעבד E8400/Q8200 או יותר טוב. חשוב שיהיה שקט - אבל שהשקט לא יעלה יותר מדי כסף. מתכוון לקנות בסוף החודש או בסוף ספטמבר. המחשב אמור לעבוד בהתחלה עם CRT 17". אבל אני מאמין חודש חודשיים אחרי זה אני יקנה LCD איכותי, כנראה FULL HD. לא גיימר אבל אשחק מדי פעם. אני מעדיף שתתנו לי הערות והארות על המפרט שהרכבתי ולא תרכיבו חדש. התלבטות שלי היא האם כדאי ללכת על DDR3? האם E8XXX/Q8XXX תומכים בזה? וכן האם ללכת על כפול ליבות או על מרובע במהירות שעון נמוכה יותר? 4GB או 8GB - המחשב אמור להחזיק 3 שנים לפחות ובמחירים של הזיכרונות היום נראה לי הגיוני ללכת על 8GB בשביל שבעתיד לא אצתרך לשדרג. האם כדאי ללכת על Freeze…
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קניתי מחשב מסוג asus 1000he. האם יש אפשרות להוריד את הרגישות של הפד כאשר לוחצים עליו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ערב טוב, חשבתי לאחרונה לקנות מחשב חדש עקב התיישנות יתר (ראו מפרט בצד). המחשב הנוכחי דיי מספק אותי אבל הביצועים דיי צולעים הזמן האחרון. החלטתי לקנות לפטופ כיוןן שהצרכים לא כאלו רציניים זאת אומרת ביצועים גרפיים צריכים להיות קצת יותר טובים מהמחשב הנוכחי שלי (אני עדיין משחק קצת 8)) וכמו כן צפייה בHD בצורה חלקה יותר, מעבר לזה עבודות משרדיות. עברתי על כמה מחשבים ניידים אבל עדיין אין לי דעה מגובשת בנוגע ליצרנים וכרטיסי מסך וכמה זה משפיע. איך זה בתור התחלה? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4019&CatCode=315
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט עם מעבד i7 בתקציב עד 6,000 ש"ח. אמרו לי שאני צריך לוח אם תומך X58 כדי שיהיו ביצועים טובים, האם זה הכרחי? המסך שלי הוא LG FLATRON L1960TR בגודל 19'
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מחשב עד 5K למטרת משחקים כמו CALL OF DUTY פרו. GTA וכד. אני צריך מחשב חזק אני מוריד המון סרטים,צריך הרבה מקום. המחשב אמור להתחבר לטלויזה סמסונג עם חיבור לHD 32 אניצ' אשמח אם תעזרו לי תודה
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? אין תקציב מקסימלי מוגדר. התקציב בערך הוא כמחיר המפרט הנ"ל אם אפשרות לחריגות מוצדקות. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? גיימינג כבד, סרטי HD, סרטים, עיצוב גרפי (2D). א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Photoshop, Flash... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה. לא. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מעוניין בקניית מסך FHD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך? כן. 24". 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? חשוב, אך לטיב הקירור…
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, משחקים, צפיית סרטים. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אני צריך מסך 20"-22" 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינ…
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנה השאלון... 1. מה התקציב המקסימלי? *2500 ש"ח* 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? אינטרנט, שימוש מישרדי, קצת סרטים, הרבה אופיס (קבצי וורד ומצגות כבדים). 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. *לא* 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? *לא* 5. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? *לא* 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? *ללא מ"ה, הרכבת מחשב בחנות* 8. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין …
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום מחשפ מחשב נייד קטן (12.1"~) וקל (לכיוון הק"ג) עבור יישומי אופיס, פוטושופ, Autocad, Sketchup תקציב גמיש תודה !!! זה דחוף
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
1.אני מעוניין שהמעבד יהיה בעל 4 ליבות 2.אין צורך במסך ואין צורך בציוד היקפי למחשב 3.אפשרות לחריגה של 200-100 ש"ח. 4.לא חשוב לי עיצוב חיצוני כמעט בכלל. חשוב שיהיה שקט. מעוניין בקירור סטנדרטי. 5.האם חשוב שקט? עד כמה? - חשוב. 6. האם מתוכנן OC? - לא.
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייח לילדים שמיועד למשחקים. 1700 ש"ח זהו המחיר שאני מוכן להוציא ללא עזרים נלווים (מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים וכו' שכבר יש לי) אם תוכלו לבנות לי מפרט אני אשמח מאוד! (אני מניח שתקבעו את המחירים לפי זאפ) תודה מראש תום
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מחשב מיני נייד לגלישה באינטרנט ולסרטים בחוץ (בתי קפה, בבסיס) חשוב יותר: ניידות אחריות בטרייה משקל גודל מסך גודל מקלדת מראה חשוב פחות: משחקים (לא מתכוון להתקין משהו שיצא אחרי 2002) מצלמה (לא צריך) כל מיני שטויות כמו טביעת אצבע תוכנות נפח אחסון חיבורים מאד אהבתי את הסדרה של MSI WIND. מה מומלץ משם? יש אחריות בארץ?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
1. הדרישות הן: מטרות המחשב: עבודה משרדית (אינטרנט, word), רצוי שיוכל להריץ משחקים קלים. גודל המסך: 15" ומעלה. כרטיס מסך: מעדיף שלא יהיה מובנה. משקל רצוי: פחות מ-7 ליברות. זמן סוללה נדרש: לפחות 3 שעות עבודה רצופות. יציאות מיוחדות: HDMI (לא נורא אם אין). בלוטות':יכול להיות נחמד, אך אין צורך מיוחד. כונן קשיח: לפחות GB250. זיכרון: GB2 DDR3 לפחות. צורב DVD: חייב. אחריות בינלאומית: בהחלט רצויה. לפחות שתהיה חברה מייצגת בארץ המספקת תמיכה. חברות מועדפות: dell, toshiba, lenovo, asus. חשוב שיהיה כמה שיותר מהיר (מעבד וזיכרון), גם אם זה עולה על חשבון כרטיס המסך. 2. האם כדאי לחכות לחידושים כלשהם היוצאים בקרוב? 3. באתר של טושיבה, במדור ה-satellite, אצל חלק מהסדרות (למשל http://laptops.t…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-