עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחשב נייח: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, וירטואליזציה (VMWARE workstation), סרטים, מוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE workstation, Visual Studio, Python, Eclipse, DataBase (MySQL, SQL Server, ..) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד למשחקים אך רצוי שמשחקים נפוצים יפעלו בו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקס…

2. היי, אבא שלי ביקש את עצתי. הוא צריך לקנות מחשב חדש למשרד והוא קיבל הצעה למפרט (תמונה מצורפת). אשמח לביקורת על המפרט והצעות לשיפור. אמרתי לו שאני ממליץ לו לשדרג את המסך למסך 24 אינץ' במקום 21.5, שנוח יותר לעבודה משרדית, אקסלים, וכו'. אני לא בטוח איזה דגם מסך מומלץ לעבודה משרדית (איזה פאנל למשל). מעבר לזה, אני לא יודע אם i3 יספיק או שיהיה אולי חלש מדי. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, עדיף ב-3000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תוכנות להנהלת חשב…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by KobyC92,

היי, אני מחפש מחשב + מסך שמצופה מהם לגיימינג ופעולות בסיסיות (גלישה באינטרנט וכו'). 1. מה התקציב המקסימאלי? - כ7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Assasins creed origin, NFS payback, far cry 5, the witcher 3, COD:WW2, Overwatch ומוכנות למשחקים עתידיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  4. שלום. מחפש המלצה למחשב נייד חזק המסוגל להתמודד עם תוכנות כבדות כמו android studio, photoshop וכו ועם אימולטרים של מכשירים ניידים הכל במקביל. חשוב: יצרנית מחשב אמינה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי לחרוג. עדיפות לאיזור ה4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות והפעלת תוכנות כבדות במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר+פרנסה: android studio, photoshop, git, אימולטור המדמה סמארטפון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש ל…

• 38 תגובות
    • 5.1k צפיות
  5. Started by moshe barel,

שלום, אני צריך לפטופ שישמש אותי לצרכי עבודה - אופיס, אינטרנט ולא מעבר לזה. הוא צריך להיות קל מאוד 1.2 קילו ומטה, לא בתצורת 2 ב-1, אמין מאוד שלא יהיה איטי אחרי שנה, גוף מתכת ולא פלסטיק. מה המפרט המומלץ היום למעבד? איזה דור, איזה ליבה, מהירות וכו. כמו- כן אשמח למפרט לשאר הרכיבים כמו זכרון ram וכו׳. אשמח לדעת אם המקבוק 12״ בגרסת הבסיס עם מעבד m3 מהירות של 1.2 ghz יכול לתת מענה טוב. אמרו שאם אריץ עליו חלונות זה יהיה לו כבד מדי.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  6. אורח עמית
    Started by אורח עמית,

אהלן חברים, שמעתי דברים טובים על המומחים בפורום ורציתי את חוות דעתכם על מפרט למחשב גיימרים בתקציב של 9k כולל מסך (מכיוון שמדובר בחלום ילדות, זה התקציב שאני מוכן ורוצה לשים. אם יש כאלה שחושבים שאפשר להגיע לאותם ביצועים בסכום נמוך יותר, אשמח לשמוע אתכם). נתונים שחשוב לדעת: 1. כבר יש לי עכבר, אוזניות ומקלדת. 2. אין לי מושג איך להרכיב מחשב, ולכן לא רלונטי הזמנת חלקים מהאנטרנט. אשמח למפרטים מחנויות שנחשבות לאטרקטיביות מבחינת מחיר ושמרכיבים אצליהם. 3. אני משחק בעיקר ליג אוף לגנדס, אבל אני לא רוצה להיות מוגבל עם משחקים חדשים שיוצאים לשוק (בעיקר משחקי FPS). תודה רבה על העזרה !

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לנסות לחסוך אלא אם כן זה פשוט ביזבוז כסף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 10K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הייעוד המרכזי הוא לצורך עריכת והמרה של קבצי וידאו / אודיו של דיונים שנערכו. העריכה היא בסיסית: חיתוך קטעים מיותרים, הכפלת הסאונד לערוץ נוסף, המרה לפורמט המתאים לצורך העלאה לאינטרנט (כיום wmv שמחליפים את הסיומת שלו לASF ואז המערכת כאן יודעת להעלות אותו, השתקת רעשי לוואי והכי חשוב שהרינדור יהיה מהיר - מדובר בקבצים ארוכים הרבה פעמים (4-5 שעות וצריך להצליח לעבוד איתם ולהעלות אותם בהקדם, ולא לחכות יומיים שיסתיים הרי…

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by rico,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש״ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 ש״ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod, Battlefield 1 החדש וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי הוא DELL רזולוציה 1920X1080, ורענון 60Hz. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. נתקלתי ב2 מחשבים בזאפ מדעתכם? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=939161 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=938904 . מה התקציב המקסימאלי? אלפיים שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכי חשוב לי היא תמורה עבור הכסף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, גלישה באינטרנט עם הרבה טאבים פתוחים, צפייה בסרטים,לימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -…

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 750 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימניג של משחק(OSRS-Old School RuneScape, משחק מאוד קל, גרפיקה נמוכה), ולימודי פסיכולוגה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). OBS Studio, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רק OSRS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מינימום 720P, העדפה ל1080×1920, מסך מטת גודל של לפחות 14…

11. Started by MasterNaor,

שלום לכולם, אני מעוניין לדעת האם ישנם אנשי מחשבים ירושלים בפורום? אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג + 2-3 מחשבי עבודה (Mini-Pc תהיה אופציה טובה...) אשמח לקבל הצעות לאנשי מחשבים ירושלמים בפרטי. תודה רבה, נאור. נ.ב: במידה וההודעה לא מתאימה לפורום, נא להעביר אותה לפורום הנכון.. תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  12. Started by קיפוד,

היי אנחנו רוצים להשתדרג ולקנות מחשב עבור שימושים כללים וגם גרפיקה (ADOBE לסוגיו) תודה לעוזרים יניב 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - ADOBE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות ג…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם, שמעתי המלצות חמות על המומחים בפורום הזה ולכן אשמח לעזרתכם להגשים חלום ילדות. אני מחפש מפרט למחשב גיימינג נייח באיזור ה9K כולל מסך. הנה השאלון המלא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 9K - חשבתי מתוך זה לשים בערך 1500 על המסך (לגבי זה אני גם צריך ייעוץ) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין לי בעיה לנצל את כל התקציב אם מדובר בהבדל ביצועים משמעותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - בעיקר ליג אוף לג'נדס (אני מודע לכך שהדרישות לא גבוהות למשחק) אב…

14. Started by Sivan Franke,

שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למטרות גיימינג והבנתי שזה המקום לקבל עצות בנושא, אז לענייננו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי Blizzard בכלל ובעיקר Heroes of the Storm & OverW…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. היי, הולך ללמוד הנדסת מחשבים בבן גוריון בתחילת שנת הלימודים הבאה, אני מחפש לפטופ שישמש אותי כסטודנט וכן שיתאים לתכנות. טס לניו-יורק שבוע הבא, מתכנן לקנות שם (אמור להיות יותר זול, לא?) הDell XPS 15" מאוד קורץ לי, אבל הוא דיי יקר ואני לא בטוח שצריך כרטיס מסך? אשמח לעזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעוניין שהיעדים יושגו, אם אפשר בפחות כסף אז עדיף. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, שימוש כללי לסטודנט. בחלומות הלילה גם גיימינג, אך זוהי לא מטרתו את הנייד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנ…

• 28 תגובות
    • 5k צפיות
  16. Started by יוני גל,

היי, אני מעוניין לבדוק האם כרטיס מסך שאבא שלי קנה מיד שניה יתאים למחשב שלי: Nvidia geforce gtx970 זה המפרט של המחשב שלי: Windows 10 Enterprise x64 gpu: i5 4460 3.20GHZ RAM: 8gb Power Supply: 500w MotherBoard: ASRock H91M-S1 PLUS תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by carz12345,

זה המפרט שאני מתכוון לקנות ביום יומיים הקרובים דרך TMS: I7 8700K ASUS Z370 MAXIMUS X HERO CROSAIR VENGENCE 16GB DDR4 RGB 3200 CL16 NOCTUA NH-D15 ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX 1080TI WD 1TB SATA3 CAVIAR BLUE 1TB PLATTER SAMSUNG SSD EVO 850 500GB CORSAIR RM750X WHITE 750W PSU 80+ GOLD FD DEFINE C אני מתכוון לקנות בארץ דרך חברת tms. השאלה היא האם יש לי למה לחכות עוד חודש להנחות של הבלאק פריידי (24/11/17)? בגלל שאני בלי מחשב כבר זמן מה ואני די לחוץ להביא את המחשב החדש, ואם כן אז כמה הנחה כי אם זה בסביבות ה200 עד 600 אז אני לא אחכה... אשמח אם למישהו יהיה מידע אמיתי בעניין. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  18. Started by AleXarcasM,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, FatCry 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full Hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  19. Started by darkonerxd,

1. מה התקציב המקסימאלי? 9500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל בשביל להוציא את המיטב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו מקצועית, עריכת וידאו קלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כמו AE, PS, ADOBE ADUITION, CUBASE, PRO TOOLS. פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 60HZ, יכול להיות יהיה שדרוג בעתיד. -לאילו הג…

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  20. Started by Nadav__,

1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד אלף ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות (הרצת מכונות וירטואליות, אמולטורים וכו'.). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין מטרה ספציפית עבור שתי הסעיפים האלה, חשוב לי ה Future proofness של המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין…

21. שלום לכולם, האם המחשב הזה https://ksp.co.il/?uin=36239&select=.268..271..1358..413..347..466. מתאים לצרכים שתיארתי בשאלון? בגדול, אם צריך לבחור לשפר רכיב אחד על חשבון האחר, מה הכי חשוב מבחינת מהירות העבודה של המחשב : המעבד, הזיכרונות או ה-SSD? או שלשימושים של המחשב הזה זה לא באמת משנה? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחש…

22. Started by gilboag,

צריך להחליף את המחשב הישן של ההורים שלי (E7500) במשהו מעודכן יותר.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי כללי , ללא גיימינג שמצריך כ.מ אבל כן יש מעט עריכת תמונה ווידאו ברמה ביתית בסיסית .... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080*23אינטש ... 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש SSD של 120GB שאפשר להשתמש בו אם זה רלוונטי לדעתכם 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ול…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by OrBen91,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חושב שזה יספיק .. עדיף לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תמונות, סרטונים, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -לא- -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. אורח אסי
    Started by אורח אסי,

אני זוכר שרציתי לקנות מחשב נייד לפני כמה חודשים ואמרו לי שעדיף לחכות לאוקטובר כי יוצאים מעבדים חדשים. הם נכנסו לשוק?

25. Started by עידו ים,

מחשב נייד מחשב נייד לגיימרים Asus ROG STRIX GL702VI-GC060T - צבע שחור.מחשב 1 או מחשב נייד לגיימרים - HP Omen 17-AN001NJ / 1ZL39EA - צבע שחור.מחשב 2 שימו לב בבקשה למפרט של כול מחשב ולאיכות 4K של המחשב השני אבל לעומת זאת למחשב הראשון יש 1080 GTX ולמחשב השני 1070 GTX אני לא יודע אם זה שאלה טיפשית או לא אני פשוט לא כול כך מבין במחשבים בבקשה תתיחסו ברצינות ולא על פי שמן של החברות אלה על פי מפרט המחשבים

• 1 תגובה
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים