עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tovtov,

שלום, אני בונה מחשב חדש מבוסס AMD 3000 - 939 עם כרטיס מסך x600PRO המארז שאני רוצה הוא מה שכולם ממליצים: HEC Midi Tower CI-6A19 השאלה האם לקחת את הדגם עם מאוורר אחד או עם שני מאווררים. ב GLOB-NET אמרו לי שאין צורך במאוורר שני כי המארז מספיק טוב עם מאוורר אחד. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by zuq,

שלום, מחשבה הישן של סבתי שבק חיים-לוח אם התקצר ולקח עמו גם את הכרטיס מסך(או שקרה בדיוק ההפך). כרגע יש כונן קשיח, מסך, ציוד ההיקפי ויש לי בבית גיפה 2 מקס ישן שכנראה עדיין פועל. מכיוון שזהו מחשב לסבתא ולנכדים הקטנים שלה(גילאי 3-9) לא דרוש מחשב חזק אלא רק משהו שיעבוד ובמחיר נמוך. אשמח לקבל מפרט מתאים. תודה מראש, עמר

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by Linga,

היי,אשמח אם תוכלו לעזור . זה המחשב הקיים : http://img99.imageshack.us/img99/909/imngb.jpg האם כדאי לשדרג את המחשב בעקבות שדרוג לWIN7 וקניית BF3? התקציב הוא 2000 לשדרוג..האם כדאי לשדרג?המשתמש מתגייס עוד 3 חודשים ולכן הוא רוצה להנות מהזמן שנותר לו בBF3 באיכות טובה וחלקה. האם בכל זאת כדאי לחשוב על רכישת מחשב? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 +- לשדרוג.. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם צריך.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית+תכני HD+משחקים[bF3] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה…

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by יונתן123,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב דל חדש בארה"ב, תקציב עד 800$ (לא כולל מערכת הפעלה) השימוש העיקרי של המחשב הוא לי כסטודנט אך גם כמחשב נייח, ולראות סרטים וכו'. בעיקר חשוב לי שהביצועים שלו יהיו מהירים (כמה שאפשר בתקציב הזה), יציאת HDMI (הבנתי שיש כזו לכל מחשבי dell). גודל מסך בין 13-15.. ומשקל עד 3 קילו. בעיקרון כרגע אני מתלבט בין שני מחשבים - 1. http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=fncws15&model_id=inspiron-n411z&c=us&l=en&s=dhs&cs=19& New Inspirision 15 - Inspiron 5520 מעבד - 3rd Gen Intel® CoreTM i5 processor הארד דיסק - 1TB 5400RPM זיכרון - 8GB Shared Dual Channel DDR3 Memory מחיר - 650$ בעיקר מפריע לי שההארד דיסק איטי.. הגודל והמשקל …

5. Started by sagiv,

דרושה חוות דעת על מפרט ותיקונו תודה וסוף שבוע נעים

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by EliranC,

שלום אני מעוניין במחשב נייד בעיקר לעריכת מסמכים ואינטרנט אבל גם שיתאים לי למשחק דיאבלו 3 שיריץ אותו חלק, אני מעוניין במחשב עם מסך בגודל 17 אינץ לפחות עדיפות לצבע לבן ... אגב יותר משתלם להביא מחשב מהאיביי או לקנות בארץ?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  7. Started by avihy,

אחותי מתחילה ללמוד הנדסת תוכנה ורצה לקנות מחשב נייד חזק שישמש אותה בלימודים. תקציב: 6,000 ש"ח * מטרות המחשב? לצורך לימודים, קצת סרטים. אין צורך במחשב למשחקים * גודל המסך? אין העדפה * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI (לא חובה) * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB HDD * כונן CD/DVD? צורב? חובה צורב DVD * כונן Bluray? לא חובה (רק אם אפשרי מבחינת משקל ומחיר) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה

8. Started by SEPHIEBH,

מפרט מחשבמעבד: Intel Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3 Cache, Trayלוח אם:Asus Rampage IV Gene ( החלופה היחידה שמשתלמת GIGABYTE X79 UD3)זיכרונות: QUAD CHANNEL 1600MHZ CL 9-9-9- G.SKILL ARES 4X4 SSD: Crucial m4 128gb 2.5inch X2*(על אחד מערכת הפעלה רגילה ועל השני מערכת הפעלה וכל מה שקשור למוזיקה-מחשב לעבודה על דברים מקורים אסור שיהיה בו אינטרנט)כונן קשיח: Seagate Barracuda ST3000MDM001 3TB 7200RPM 64MB CHACEקירור למעבד:- Noctua NH-D14 S2011 CPU COOLER- מארז:מחפש משהו משקיט וביצועי ככל האפשר. חייבת להיות גישה נוחה ושליפה מהירה של כונני SSD (אם קיים), רצוי גם נגישות הוחלפה מהירה גם לכונני 3.5SATA. גודל:כאמור שיתאים ללוח אם, לא מחייב ענק, מקסימום חומרה בפנים היא עד 3 כונני SAT…

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  9. Started by Style_Shachar,

ערב טוב, אני רוצה לקנות מחשב חדש לגיימינג. עכשיו אני מבקש שתעזרו לי להבין בחלקים שאני קונה ומרכיב, כי יש דברים שאני לא כל כך מבין. ראיתי פה באתר, את המפרט הזה. מה אתם אומרים עליו, הוא משתלם? התקציב שלי הוא 5.5K. ויש לי כמה שאלות: במפרט יש מעבד i5 3570K אם המטרה שלי היא רק גיימינג ולא גראפיקה וכו' לתקציב שלי המעבד הזה עדיף על ה- i7 3770K? ובכלל לתקציב שלי המעבד הזה הכי טוב? במפרט הזה הביאו מעבד- Tray בלי קירור, וקירור בנוסף. אם אני אקנה מעבד Box אז אני לא אצטרך את הקירור הנוסף הזה? איך אני אמור לבחור את ה- לוח אם, פתרונות קירור, כונן קשיח, זכרונות, מארז וספק כח, כל שאר הדברים חוץ מכרטיס המסך והמעבד?? אני אודה לכם מאוד אם תוכלו להדריך אותי בהבנה של הדברים! תודה רבה רבה רבה…

10. אהלן אנשים, ידידה טובה שלי מעוניינת לרכוש מחשב נייח חדש לשימוש ביתי. מדובר במחשב שמיועד לגלישה באינטרנט, מוסיקה, קצת סרטים [אפילו לא בטוח אם בHD, אבל נניח שכן] ומשחקי אינטרנט בסיסיים אולי יכולות בסיסיות להריץ sims3. התקציב הוא 2000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי ו\או מסך. ניתן לחרוג קלות מהתקציב עד 2500 ש"ח. רצוי כמה שקרוב לאזור ה2000. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  11. Started by dovik,

שלום חברים. הגיע תורי לשאול עצתכם\ן.. אז ככה. * מטרות המחשב - בעיקר הרצת תוכנות כמו ORCAD,MULTISIM,AHDL,VHDL,כמו כן צפיה בסרטים והעברת קבצים באופן תדיר, וגם גלישה באינטרנט כמובן. לא שולל אופציית הקלטת אודיו ו\או וידאו (דרך הגב אשמח לדעת על התוכנות) * גודל המסך- מהנסיון אני יודע שתוכנה ORCAD לא מופעלת במסכים קטנים ("10.1), אז עדיף 15.6 אינץ' כדי להיות בטוח. * משקל רצוי-לא משנה. ב"ה, אין לי בעיה עם המשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?-לא קריטי, אך עדיף שתהיה התרעה של כמה דקות לפחות עד שהסוללה נגמרת.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי, אך אם זה יהיה בין האופציות ולא ישפיע משמעותית על המחיר-לא לוותר. * בלוטות-לא קריטי (כנ"ל) * גודל מינימלי וסוג של כונן קש…

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by baruch28,

השימושים ביתיים + קצת פוטו שופ וקיובס המחשב הנוכחי הוא חלש כך שהמחשבים הבאים שתיהם אמורים להתאים http://www.ivory.co.il/Dell_Inspiron_5520_i3-2370M_white.html http://www.ivory.co.il/HP_G6-1254EJ_A5G76EA_2.2GHz.html המחשב מיועד לבת כך שלא צריך להיבהל מהצבעים לי נראה שעדיף ה- HP שהמעבד חלש טיפה אבל יש לו 6 ג'יגה ודיסק קשיח של 750 מה דעתכם? ואיך הכרטיס מסך של ה - HP? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  13. Started by amobi,

שלום, אני מבולבל בעניין הזה אם מישהו יכול לעזור לי, חשבתי לקנות (במחשב חדש) לוח H77 כי אני לא רוצה אוברקלוק למעבד והלוח הזה מעט זול יותר מה-Z77. אבל התחלתי לחשוב אולי אני ארצה בעתיד לחבר 2 כרטיסי מסך )לדוגמא 660GTX). והבנתי שה-H77 תומך רק בחיבור PCI 16 אחד .. ? ובכלל לא ברור לי מה ההבדל בין SLI ל - CROSSFIRE והאם אפשר לחבר 2 כרטיסי 660 ב-CROSSFIRE או שזה מתאים רק לכרטיסי AMD, ואיפה נכנס כאן ה-SLI ? אודה לכל מי שיעזור לי להבין בגדול מה מתאים למה, ומה אני צריך לקנות בשביל שתהיה לי אופציה להוסיף עוד כרטיס מסך בעתיד אם ארצה (כולל איזה גודל ספק אהיה צריך) תודה.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים, וורד, קצת הורדות, תוכנת אקליפס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא הכרחי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן! גם ווינדוס וגם אופיס, עדיף שיותקן בחנות 8. האם ישנה העדפה ל…

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  15. שלום לכולם, אז לפני שאני נותן לכם פרטים אני רוצה להסביר המפרט שאני מבקש כרגע הוא מתוכנן לקנייה בעוד מספר חודשים ולא בזמן הקרוב נניח בעוד חודשיים שלושה, המפרט מתוכנן לכלול את החלקים החדשים שצריכים להגיע בקרוב מבוססים בצ'יפ החדש, שזה אומר לוח אם מעבד, כך שהשאלה שלי כאן היא גם מתי הם צריכים להגיע לארץ והאם יש כבר תמחור שלהם? 1. מה התקציב המקסימאלי? הכי הרבה 18 אלף שקל כולל מסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני מחפש מפלצת כך שהכל תלוי אם החיסכון משפיע בצורה רצינית על הביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן תקציב אחרון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד+OC וכמובן אינטרנט סרטים וכו…

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  16. מה התקציב המקסימאלי - 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Battlefield 3, Rage, Crysis 2, The Witcher 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 23" (1920x1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  17. http://www.malibal.com/ זה האתר שלהם רציתי לדעת האם מישהו מכיר אותם על מנת לחוות דיעה על הניידים שלהם?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה מתוכננת 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד ועבודה משרדית רגילה לחלוטין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 BC2 GTA IV MAX PAYNE 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' רזולוציה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, …

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  19. אתמול המחשב הנייח שלי נשרף (נשרף = עלה בלהבות.. אין לי מושג איך זה קרה.. זה התחיל מהכבל מתח SATA של ההארדיסק) אלו החלקים שהוצאתי מהמחשב ועובדים תקין כונן קשיח WD SATA2 160GB 7200RPM כונן קשיח (של המחשב הנייד) WD SATA2 160GB 5400RPM 2.5 INCH זיכרון CEON 1GB DDR2 800MHZ יש לי שני זכרונות כאלה... ככה שביחד זה 2GB צורב DVD LG X22 IDE אז השאלות שלי כאלה איזה מעבד כדאי לי להתאים לחומרה הזאת? (ברור לי שזה משהו במהירות רצפה) העניין הוא שאני ממש מגורד בכסף... ואני מחפש מחשב שסך הכל יעבוד.. לא יותר מזה.. (אינטרנט פייסבוק כאלה) מה אתם ממליצים לי לעשות עם החלקים האלה, ואיזה מעבד להתאים להם?

• 9 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by Eli124,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000. אפשר לחרוג אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש קל בתוכנות Solidworks ו Autocad. סיכומים וכדומה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן, אבל 256 בלבד, אז עדיף שלא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את…

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by law89,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני משאיר את השאלה הזאת פתוחה. אני לא מספיק מבין במחירים. אני צריך משהו שיעשה את העבודה לתקופה של חצי שנה - שנה וכנראה אחרי זה כמעט ולא יהיה שימוש בו 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות. יהיה נחמד אם יתמוך בהעברת סרטים עם רזולציית 4k. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגב…

22. Started by Noa Shani,

הי כולם :) אני רוצה לקנות מחשב נייח לחיבור לטלויזיה בסלון. בגדול הוא ישתמש לרוב להורדת סרטים, סטרימינג, גלישה באינטרנט ולעיתים קצת עבודה באופיס - בלי גיימינג או תוכנות כבדות. עדיין אני מוכנה להשקיע כדי לקנות משהו שיחזיק לי כמה שנים טובות (אחרי שקניתי מיני PC ב 500 ש"ח שבקושי עובד) ראיתי ב KSP כמה ערכות של מחשבים סלוניים ואין לי שמץ מה כדי לקנות. https://ksp.co.il/?select=269..398 אני לא מבינה במפרטים של מחשבים אז אודה אם מישהו יוכל פשוט לשלוח לי לינק למחשב שאני יכולה להזמין . תודה!!

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  23. Started by Itamar saraf,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2700, אם אתם חושבים שיש משהו שמצדיק חריגה (3000) אשמח גם לשמוע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית תכני hd משחקים והרצת תוכנות כגון אוטוכאד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? חיובי -עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? נמצאבחדר עבודה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע מה זה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן…

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  24. ללא ציוד היקפי ללא צורב OC? רק טורבו בוסט לא משהו מיוחד.. משחק על רזולוציית 1920X1200 דגש על שקט קירור? האנטק 200 בסדר בשבילי.. איך המפרט הבא? מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪533 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪288 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪477 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD5870 1024MB DDR5 PCIe ₪1999 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product…

• 9 תגובות
    • 641 צפיות
  25. Started by yuvesch,

שלום! אני מעוניין לנקות מחשב חדש (מחליף יש בן 6 שנים) השימוש שלו יהיה הרבה מאוד אינטרנט, בין היתר גם תוכנות גרפיקה (לא בשביל זה המחשב אבל אני פה ושם משתמש בפוטושופ וכו') ומשחקים לרוב משחקי רשת אבל בעזרת השם המחשב החדש יהיה חייה רעה אז גם משחקים רציניים יותר. קיבלתי שתי הצעות כשאחת היא מינימום ואחת היא (כנראה) מקסימום, רציתי להתייעץ לגבי הצרכים שלי מה עדיף? כמובן שאפשר לשנות\להוסיף וכו'. הצעה ראשונה: quad 8400 לוח G41 זכרון 4GB DDR3 הארד דיסק 1TR ספק THERMALTAKE 470W כרטיס מסך GT9600 כונן DVD צורב מארז של אינטל 2 מאווררים סה"כ 3496 ש"ח הצעה שניה: Dual 7500 לוח G41 הארד דיסק 1TR זכרון 2GB DDR3 ספק ZUMAX 400W כרטיס מסך GT9600 מארז של אינטל 2 מאווררים כונן DVD צורב בגדול ההבד…

• 5 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.