ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
מפרט עד 3600 ש"ח, לאינטרנט ותוכנות מסרים מידיים בעיקר, ומעט משחקים. איך המפרט הזה מskypc? מעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box מחיר לפריט - 680.00 ¤ לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 מחיר לפריט - 516.00 ¤ זכרון למחשב SUPER TALENT 512MB 667MHZ - שניים כאלה מחיר לפריט - 334.00 ¤ 668.00 ¤ 160JS דיסק קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB מחיר לפריט - 304.00 ¤ כרטיס מסך PALIT GeForce 7600GT 256MB PCI-E מחיר לפריט - 707.00 ¤ GSA-H22 צורב LG GSA-H22 X18 DVD מחיר לפריט - 214.00 ¤ כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB מחיר לפריט - 31.00 ¤ מארז מחשב כולל ספק HEC 6A19B-400 400W מחיר לפריט - 415.00 ¤ סה"כ: 3,535 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
פה ראיתי מפרט ש-FOXPC מציע כחבילה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=1354 אם אני מוסיף Samsung 640GB 7200RPM 16MB (בתוספת של 170 ש"ח) ו- E8400 3.0Ghz (בתוספת של 245 ש"ח) זה נראה שכדאי ללכת על זה? או יש פאקים שאני לא רואה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אז שלום לכולם שמעתי שזה פורום החומרה הכי טוב ברשת אז באתי להתייעץ איתכם אם לא איכפת... אז טוב זה מה שאני רוצה לקנות: מעבד אינטל? P-4 2,4 Ghz (800MHz HT 1050 לוח אם למעבד אינטל? MSI 865 NEO2-S(865PE) DDR 128b,sb,sata 550 זכרונות? DDR 333 256MB 230 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI RADEON 9600Pro TV,DVI 128MB 970 דיסק קשיח? WESTERN DIGITAL 80GB 7200 ATA-100 8M 490 מארז ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver 280 סה"כ 3570 אז מה דעתכם כדי לי לשנות איזה משהו, אשמח לשמוע בעצתכם.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! בררתי בכל מיני מקומות ובאחד מהם נתו לי את ההצעה הבא. אני אשמח לקבל עצות לשיפור או אחלפת חלקים כדי להוזי את זה כמה שאפר אבל לשמור על רמה. אני צריך את המפרט בעיקר למשחקים. כרטיס קול יכול להיות מובנה ואני מעדיף יותר דגש על כ.מסך. CPU - intel p4 3Ghz 2mb kash 630 MB - asus dual P5 LD2VM (זה תומך דבל קור בשביל שידרוגים עתידיים) RAM - 2x 512MB DDR2 533 כרטיס מסך - GF 6200 PCI-EX 256MB H.D - 80G S-ATA של WD מארז - ספק 500W שני מאווררים פנימיים + תעלת איוורור זה כל הפרטים שנתנו לי לגבי יצרניות של הרכיבים יש כמה לכל רכיב אז לא בררתי כרגע כי אני עדיין בשלב של חיפוש ולא קנייה עכשיו אני יודע שזה יוצא יקר בגלל ה MB אז אם משהו יכול להמליץ על שיפורים או דברים בעלי תפו…
-
- 16 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלא יכלול מסך. זה בשביל חבר שאין לי כח לבנות לו אז תנו הצעות או תעשו טובה ותבנו משהו סבבה.... הנה משהו שהרכבתי אין לי מושג אם זה טוב אבל זה נראה סבבה לגמריי... המטרה משחקי מחשב באיכות לפחות לשנתיים הקרובות.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי בהמלצה שלכם מחשב לפני חודש לעיצוב אתרים וגם עריכת מוסיקה קיבלתי את המחשב אני מרוצה ותודה רבה עכשיו הגיע הזמן לעוד מחשב לצורך עבודה הפעם אני צריך מחשב לבניית אתרים ועיצוב , אינטרנט וכו, לא למשחקים בכלל. התקציב הפעם הוא 3600 ואני צריך מחשב בלבד בלי מסך..... הר דיסק מספיק לי 80 ואני צריך גם צורב DVD אין לי מושג מה כדי INTEL AMD מה שאני יכול להגיד זה שהמחשב הולך לעבוד על PHOTOSHOP ' FLASH ' MACROMEDIA DREAMWAVER ודברים נוספים קטנים זה MSN ICQ וכאלה.... אשמח לקבל הצעות בתודה לירן,
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה יחסית מאוד נמוכה אבל אני אקנה בקרוב מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3000, עדיף שלא יהיו חריגות, אבל אם חריגה קטנה תעשה שינוי משמעותי אז נראה מה אפשר לעשות. 2. מטרות המחשב? משחקים, לא מעוניין לשחק עם רזולוציות מטורפות והכל, שיריץ שנוכל להנות (: 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא מבין בזה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? המחשב יכול להרעיש, הוא לא פועל בלילה. רק שלא יהיה רעש מטורף... לא חשוב התאמה בין צבעים, המחשב נמצא בכונן כזה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת המחשב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אני בדרך כלל עובד עם המון דבר…
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
רוצה מעבד דואל קור 2, או משהו ברמה. לא צריך מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר. רצוי שיהיה שקט. USB 2.0 המהיר, עם יציאות גם מקדימה. 250 ג'יגה .
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
המלצתם לי בעבר על המפרט הזה: מעבד: Intel Core 2 Quad Q8200 2.33Ghz 4MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤916 קירור למעבד: Arctic Cooling Alphine 7 כמות: 1 - מחיר: ¤58 לוח אם: Gigabyte GA-EP43C-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤570 מארז: ANTEC NSK4480 V2 380W Black כמות: 1 - מחיר: ¤461 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤255 כרטיס מסך: Sparkle Geforce 9600GT 512MB Retail כמות: 1 - מחיר: ¤490 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה כמות: 1 - מחיר: ¤75 סה"כ: ¤2825 אבל המפרט מכיל חלקים שאין ל KSP אודה להמלצה עבור רכיבים שווי ערך מ KSP או חנות אחרת בת"א כאשר במקום כ.המסך הנ"ל אני מעוניין ב 4850 512m תודה
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
בוקר טוב ושבת שלום אנשים אני צריך מפרט עד 3000 שקלים אני רוצה לקנות מחשב נייח לאמא שלי כמתנה ליום הולדת .. המחשב בעיקרון מיועד לשימוש ביתי לאינטרנט אבל עדיין אני רוצה שיהיה מחשב נורמלי שהכל זורם ואפשר לעבוד איתו חופשי לגבי המסך אני רוצה לקנות לה מסך DELL 22-23 אינץ' יש להם מסכים מאוד איכותיים אם יש לכם המלצות אני מודה לכם מאוד . ולרי.
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם, היות והכותרת דיי מתומצתת אני אפרט, זקוק למפרט לחלקים הבאים לוח אם, מעבד, ספק, זכרונות וכרטיס מסך. כל השאר יש לי. תקציב 3000 שקל. מה הדרישות: - עבודה שוטפת עם מס' תוכנות כבדות של אדובי בו"ז (פוטושופ, פלאש, דרים וויבר כ'ו) - לבמידה וארצה להריץ איזה משחק פעם ב, שלא יקרטע לי אחרי שנה אני רוצה שיריץ משחקים בצורה מעולה(אני לא גיימר מה שכן, איזה רד אלרט 3 או איזה ניד פור ספיד מידי פעם). - צפיה בסרטים ב full HD ללא גמגום גם כן חשוב לי נורא. המחשב שלי מחובר בין היתר ל LCD 32 שלי ... - אני ממדל(3dsmax) מודלים כבדים מידי פעם(לא כמקצוע מה שכן) אז ארצה שגם זה ירוץ חלק. - לטובת כל אלה אני חושב שחשוב שיהיה 4 ג'יגה זכרון. במידה ולהערכתכם מומלץ לי להוסיף תקציב על מנת להגיע לבי…
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי, דרוש מפרט עד 3K לצורך עבודה עם תוכנות תלת-מימד (מהנדס מכונות פרילאנס) כגוון CATIA ו-Solidworks. בנוסף, יהיה שימוש למשחקים עם גרפיקה קלה-בינונית (כגון DOTA וכו'). מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Solidworks, CATIA, משחקי מחשב פה ושם (DOTA) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרכבתי מפרט לגרפיקה Gigabyte "GA-8IPE775G" i865PE/ AGPX8 w/ sock-LGA775 Intel Celeron 335J 2.8 Ghz fsb533 Sock775 BOX GIGABYTE "GA-N52128DS" Geforce FX5200 / 128MB 64-bit AGPX8 GeIL Value "GE5123200" DDR400 / 512MB CL2.5 + Blue Aluminum Heat Spreader X 2 (1GB) - Must stay 1GB Western Digital "WD1600JD" 160GB / Serial-ATA150 / 7200RPM 8MB Cache - At least 160GB is Must NEC "NEC-3540A" Double Layer DVD±R/W/DL 16X White - Must. Standard case + MS mouse, Genius KB10X keyboard, Floppy. כתבתי על הדברים החשובים שהם חייבים להישאר, זיכרון ג'יגה בשביל פוטושופ ופריהנד, צורב דיסקים וכונן של לפחות 160 סאטא. אם למישהו יש הצעה בנוגע למפרט, אשמח לשמוע. כל זה יצא לי אחרי הנחת מז…
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שימוש בעיקר למשחקים מאוד קלים ואינטרנט, חייב 4GB RAM (ה2GB RAM שיש אצלי עובר למחשב הזה, המחשב מיועד לאחותי הקטנה) אם אפשר ללכת על KSP או חנות באיזור ירושלים אני אשמח כמו שציינתי בכותרת לא דרוש אובר קלוק, משחקים קלים מאוד, שימוש עיקרי זהו אינטרנט חריגה עד 100 שקל
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב לעבודה משרדית, Office ואינטרנט. כמו כן גם לצפיה והקלטה של טלויזיה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. צפיה והקלטה של טלויזיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכנן לחבר את זה למסך U2410 שיקנה בנפרד. הרזולוצי…
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
הצרכים מהמחשב: אינטרנט/עבודה משרדית סרטים/מוזיקה ולפעמים משחקים לא כל כך כבדים חשוב שיריץ טוב ויסטה. הרכבתי את המפרט הזה מנועה: דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E4300 1.8GHz 2Mb Box 685 ¤ 1 GIGABYTE GA-945GMF-S2 475 ¤ 1 CORSAIR VALUE 2048MB 667MHZ DDR2 CL5 320 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 8MB SATAII 385 ¤ 1 SAPPHIRE RADEON X1550 512MB PCI-E 380 ¤ 1 ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18 LIGHTSCRIBE SATA WHITE/BLACK 185 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 40 ¤ 1 ASUS TA861 210 ¤ 1 HEC 400ART 210 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 3060 מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום! אני צריך את המפרט הכי טוב שאפשר למטרת משחקים בתקציב הנ"ל והמלצה על חנויות שנמצאות במרכז הארץ(אני מחולון)
-
- 10 תגובות
- 736 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3000, עדיף שלא יהיו חריגות, אבל אם חריגה קטנה תעשה שינוי משמעותי אז נראה מה אפשר לעשות. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, בינוניים, קלים - הכל. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? עדיף שהמחשב יהיה קר ושקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת המחשב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אני בדרך כלל עובד עם המון דברים במקביל, כרגע המחשב שלי עובד מאוד לאט, שלא יקרה במחשב החדש :] 9. האם חשוב שקט? עד כמה? אני מעדיף מחשב שקט. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בי…
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב. בעיקר עבודה משרדית, בדגש על תיכנות והרצת הרבה תוכנות במקביל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות-בינוניות, אני משחק DOTA 2 ומשחקים ישנים שלא דורשים הרבה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש לקנות מחשב חדש בימים אלה ואשמח לעזרתכם. אשמח לכל עזרה בנושא, שרון.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש לקנות מחשב חדש בימים אלה ואשמח לעזרתכם. אשמח לכל עזרה בנושא, שרון.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-3000 ש"ח (עדיף כמה שיותר קרוב ל2000 ש"ח) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א. למשחקים, אבל לא משחקים כבדים מאוד. המשחקים שאני משחק בהם בעיקר זה GTA, PES ומשחקי סימולטור טיסה (בעיקר הסימולטורים). אני לא מעוניין בכרטיס מסך לא אנושי, אבל שיהיה איכותי ושמשחקים חדשים, בעיקר אלה שהוזכרו, בגרסאות הכי חדשות, ירוצו עליו חלק. ב. סאונד. אני מקליט הרבה (יש לי מיקרופון באיכות טובה כך שגם אחד כזה אני לא צריך) ומשתמש הרבה בתוכנות מיקסוס כמן VIRTUAL DJ וADOBE AUDITION. אני מעוניין בכרטיס קול איכו…
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, אני מתבלט בין 2 מפרטים שבניתי, ורציתי אולי שגם אנשים אחרים ינסו לראות אם אפשר למצוא משהו יותר טוב בתקציב. הנה המפרטים : http://tms.co.il/preview/spec/qv1bak38 .VS. http://tms.co.il/preview/spec/2bmgwdfy איזה יותר טוב ?
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, זקוק להמלצות על מפרט ב-3K גג, ללא מסך. הדרישות אינן גבוהות למעשה - המחשב ישמש בעיקר לטובת אינטרנט ופחות למשחקים וסרטים.
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-