עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אשמח לקבל מפרט למחשב מבוסס Intel, בתקציב מקסימלי של 2500 ש"ח ללא מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב: עריכה גרפית (קצת פוטושופ -לא משהו רציני), עבודה משרדית, אינטרנט וסרטים. 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 7. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור תל אביב והסביבה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  2. Started by TheLordBoiko,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 שקל, חריגה קלה מאוד אפשר. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא סופר משנה, שיהיה רגיל. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל רגיל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה וינדוז 11. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב …

3. Started by ShOw-Time,

אפשר בבקשה המלצה למחשב נייד לסטודנטית לצורכיי לימודים ואינטרנט,שיהיה מהיר,איכותי לא יותר מ4500 שקל,שיהיה קל,עם מסך גדול עדיפות לחנויות באזור הקריות וחיפה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  4. שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין סדרת המעבדים T לסדרת U ולאיזה מעבד U שווה למשל T4300 ? שאלה נוספת אם ברשותי R380 של LG עם T4300 ויש ברשותי עוד נייד של DELL עם מעבד T7200 האם ניתן להחליף בין המעבדים באופן עצמאי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. היי חברים, רכשתי היום מחשב נייד חדש http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9899 אשמח לדעת מה דעתכם עליו אני אישית לא אוהב את המחשבים של HP (אחרי חוויה קשה עם המחשב הקודם) ולכן חיפשתי משהו קצת אחר. אשמח שתגידו לי מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by nirzx,

Asus G73Jh-A2 האם גם בדגם הזה של חברת asus ביצועי כרטיס המסך הופכתו? כדי שלא יהיו בעיות התחממות? לינק למפרט -http://www.btotech.com/_e/17_Asus_Laptops/product/asus_g73jh-a2/Asus_G73Jh_A2.htm ועוד שאלה: ידידה שלי טסה לחו"ל בעוד חודש, מה עדיף לקנות את המחשב אוןלין ולשלוח אותו לכתובת של חבר ושהיא כבר תאסוף אותו? או שהיא תלך לחנות עצמה בניו יורק ותרכוש את המחשב?

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך אבל לא על חשבון איכות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 200-300 ש"ח, עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: לא משו מיוחד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: FIFA ,NBA שירוצו על איכות גבוהה ומשחקי פעולה כמו FAR CRY על איכות בינונית +/- -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה של 1920*1080. המסך הוא 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  8. Started by ofir_bl,

אני יודע שזה יחסית מעט אבל המחשב הוא לא בשביל עורך מקצועי אלה מתלמד אז לא צריך בשבילו 2 HD ודברים כאלה... אני חושב שכדאי שיהיה 4GB RAM, בקשר לכרטיס מסך ומעבד אני לא יודע מה הכי מתאים, מארז מספיק אחד פשוט... אודה לכם אם תוכלו לבנות לי מפרט המחשב כמובן ללא מסך, התקציב הוא למארז ומה שבתוכו... תודה אופיר

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  9. Started by kfir_dnd,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית הכוללת שימוש בדפדפן (גלישה באינטרנט), שימוש בOffice, שימוש בתוכנות הבאות: DreamWeaver, Photoshop, Flash * גודל המסך? 14.1 אינץ' * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות אך לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 GB * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? IBM תודה מראש

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  10. מה דעתכם ? CPU: E8500, 3.16GHz Dual Core MB: P35EC Intel RAM: 4G 800MHz Kingston. HD: 320G, 16M Cache Seagate. G- force 8400 DVD Drive x22 Keyboard Logitech Mouse Microsoft ----------------------------------- 3K ¤ מארז מאושר Intel , לא זוכר את שמו ספק 500W האם יש ערך מוסף בלמשוך את המחשב הישן עוד חצי שנה ולחכות לi7 (מבחינת מחירים). האם כדי ללכת על מחשב עם ארבע ליבות 64bit ? זה נכון שמרבית התוכנות יעשו בעיות על מחשב 64bit ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  11. אני זקוק למפרט מבוסס מעבדי אינטל השרת יחזיק SOURCE SAFE מערכת הפעלה XP יתחברו אליו לא יותר מ 5 משתמשים ביחד דרוש שטח איחסון של 500 ג'יגה שירוץ ב RAID 1 בנוסף דיסק למערכת הפעלה הלוח כאמור צריך לתמוך RAID כרטיס מסך לא חשוב - עדיף מובנה כרטיס קול לא קריטי כמה שיותר יציאות USB יציאת SATA2 מארז נוח לשליפת דיסקים וצורב מקרר היטב צורב DVD זכרונות 2 ג'יגה תודה ניר

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  12. תקציב מקסימלי בסביבות 3000 שקל אבל אפשר לחרוג או לחסוך בהתאם למה שאני צריכה את המחשב אליו השימושים הם אינטרנט אופיס וקצת משחקים לילדים קטנים באופן מזדמן המחשב לא מיועד בעיקר למשחקים יש צורך בציוד היקפי כמו הציוד ההיקפי שמצויין במפרטים אין רכיב בו אין צורך השקט חשוב ברמה 7 בערך לא צריך אובר קלוק אין צורך במערכת הפעלה העדפה לרכוש מחשב באיזור רמת גן בקשות מיוחדות: המחשב רחוק מהנתב ולא בטוח שאפשר לחבר בצורה אלחוטית צבע, לא בצבע שחור, אלא לבן אולי עוד כמה שנים יהיה צורך בשדרוג המפרט אולי עוד כמה שנים יהיה צורך באופק שדרוג ראיתי את המפרטים הקיימים והאם הם רלוונטיים מספיק תודה ליאת

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  13. Started by fly by wire,

שלום לכולם זקוק לעזרתכם בבניית מפרט למחשב ביתי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גלישה, HD ועבודה משרדית בחיבור VMWARE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. הפרטישן הראשון שוקל 10 ג'יגה ושם יש את הקובץ שיחזור,איך אני גורם לו למחשב לעלות מהפרטישן הזה? יש ניידים שזה לחיצה על F11 פה ניסתי וזה לא עבד,אשמח לעזרה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  15. Started by RJ1,

על בסיס המפרט שהצעתם: Intel i5-2300- Tray Gigabyte GA-B75M-D3H400 4GB RAM AMD (ATI) Radeon HD6450 1GB Antec NSK2480 380W אני רוצה להוסיף כרטיס קול CLARO halo: http://www.htomega.com/clarohalo.html בגלל השאלה הבאה: הרמקולים של הטלוויזיה שלי חלשים. אני רוצה לחבר גם את ה-HTPC וגם את הממיר לרמקולים? חשבתי לחבר את הממיר ל-Optical In ואת הרמקולים לאדום ולבן סטנדרטי- האם יש בכלל רמקולים שיודעים להתחבר ישירות לאדום ולבן? יש לכם אולי עוד רעיון בו אני יכול לעשות את זה בלי מגבר?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  16. Started by kobi_af,

שלום אני זקוק למחשב בין 1400 ל 1800 ש"ח. אני צריך את המחשב לגלישה באינטרנט ומשחקים. אם אפשר תרכיבו שתי מפרטים אחד צנוע יותר ואחד קצת יותר יקר במגבלות התקציב. 1. מה התקציב המקסימלי? 1400-1800 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : אינטרנט,משחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בלבד 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, …

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  17. אהלן, קודם כל אני נכנסתי לשאלות הנפוצות על סוללות של מחשבים ניידים אך לא מצאתי תשובה ברורה, יש לי מחשב נייד שקניית באוקטובר האחרון מדובר ב Lenovo G50-80, עכשיו המחשב הנייח שלי מושבת (עד שיהיה לי כוח לתקן אותו) על כן אני משתמש בנתיים בנייד בכך שאני מחבר אותו למסך חיצוני + מקלדת ועכבר. עד כה המחשב עובד מצוין ואני שוקל להישאר כך לעוד הרבה זמן, (הוא גם יותר חזק מהנייח) *מה הנהלים הנכונים לשימוש במחשב נייד מחובר לשקע תמידית? *יש צורך אמיתי בלהשאיר את הסוללה מחוץ למחשב? *האם יש סיכון למטען עצמו של המחשב? אשמח לדעת :] קראתי איפשהו שיש אופציה לקבוע את הגדרות המחשב כחיבור תמידי לחשמל, אין לי מושג למה הייתה הכוונה ואיפה. בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  18. Started by doec10,

ה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכ…

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  19. http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&ServiceTag=&SystemID=XPS_M1330&os=WLH&osl=en&catid=&impid=

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  20. שלום לכולם אני קניתי מחשב חדש של טושיבה מדגם satellite a200-1j0 המחשב הגיע עם ויסטה ואני רוצה לעבור לxp ואני לא מצליח לעבור מפני שכל פעם שאני שם את הדיסק של הxp הוא רושם לי "לא נימצא שם ארדיסק במחשב" מה לעשות?יש למישהוא מושג?אך המחשב מזהה את הארדיסק ?תודה מראש שחר

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  21. שלום רב, אני צריך עזרה במפרט למחשב מבוסס AMD/INTEL - מה שיותר משתלם . המחשב אמור לשמש לעריכת סרטים בעיקר באמצעות תוכנת AVID . על המחשב להיות לפחות בעל זכרון של 2G . חשוב שהמחשב יהיה שקט . המחשב יהיה מחובר ל - 2 מסכים LCD בו זמנית . אשמח לקבל גם המלצה למסך מחשב LCD full HD . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  22. Started by FastJack,

מישהו יודע מתי הנטבוק הנ"ל מגיע לארץ? ואם כן בכמה הוא יתומחר?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  23. בניתי את המפרט הזה: לוח אם: Gigabyte MA-790GPT-UD3H AMD790FX+SB750 CHIPSET מעבד: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX זכרון: Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 2 דיסק קשיח: Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon 6870 1GB GDDR5 צורב: Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black מארז: NZXT Tempest Evo ספק כח: SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze מסך Dell UltraSharp 2209wa Rev A02 22" E-IPS Panel מקלדת חוטית Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 USB הרכבה של המחשב כל זה ב-5600 ש"ח איך המפרט? והאם המחיר מצדיק את המפרט?

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  24. שלום רב, אשמח לעזרה לגבי קניית המחשב, כרגע חייל משוחרר שעומד להיכנס ללימודים בשנה הקרובה עם תחביב של עריכת סרטים . מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, עריכת סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרימייר מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאי…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. זה המפרט שקיבלו מהחנות, איזה שינויים כדאי לעשות? המחשב צריך להפעיל תוכנות לא כבדות מידי, כמובן שהולכים לראות בו סרטים ואולי להפעיל משחקים לא חזקים מידי.. נראה לכם יעבוד פה OVERWATCH? כמה יעלה להוסיף פה כרטיס מסך סביר? מעבד אינטל ‏Intel Core i7 6700 3.4Ghz 8MB Cache s1151 - Tray‎ 1 21051 מאוורר למעבד ‏Arctic Freezer 13 CPU Cooler‎ 1 36620 לוחות אם למעבדי אינטל ‏Asus H110M-K LGA1151, Intel H110, DDR4, PCI-E, VGA, DVI‎ 1 37769 זכרונות ‏Kingst…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים