ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לפני כמה חודשים התייעצתי עם הפורם ובעזרתו קניתי asus n550jv ושדרגתי ל 128ssd+hddהמקורי במתאם ו 16 g ram יש לי בעייה שקצת קשה לי לשים עלייה את האצבע . לפעמים המחשב עובד לאט בתוכנות, ולפעמים יוצר דיליי במשחקים בדגש על ה לפעמים אני לא מוצא שום חזרתיות. להשוואה מחשב של חבר קרוב שלי בן 4 i5 8g מריץ משחקים מסויימים יותר מהר ממני ובלי תקיעות שלי יש. ובכלל הרגשה שהמחשב איטי (! ) כמו כן יש לפעמים קריסה רגעית של הדסקטופ. לפתע המסך נעלם עם כול האייקונים איתו ונשאר רק שורת ההתחל ערומה מאייקונים . אולי יש איזה כלי איבחון למחשב שיבדוק מה שלומו??! תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתלבט בין שני דגמי מחשבים של חברת ASUS 1. ASUS G51Vx-A1 "15.6 Intel PM45 + ICH9M chipset מעבד: Q9000 Quad Core כרטיס מסך: NVIDIA® GeForce® GTX 260M with 1GB DDR3 VRAM 4GB DDR2 RAM 800mhz דיסק קשיח: 640 ג"ב, 7200 RPM Windows Vista Home Premium 64-Bit מחיר: 6500 ₪ 2. G51J-A1 "15.6 Core™ i7 Processor 720QM Mobile Intel PM55 Express Chipset +ICH9M DDR3 1066 MHz SDRAM 4GB 15.6" FULL HD 640GB (320GB X2) HDD NVIDIA® GeForce® GTX 260M with 1GB DDR3 VRAM Microsoft Windows 7 Home Premium 64 bit מחיר: 8300 ₪ ההבדלים המשמעותיים בין שני הדגמים הם הזכרונות והמעבדים. באחד משולב מעבד i7 עם זכרון DDR3 1066mhz ובשני משולב מעבד QUAD עם זכרון DDR2 800mhz המון אנשים טוענים…
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד, הכיוון הוא לMACBOOK PRO מחו"ל, או DELL מהארץ, אם לא תהיה אפשרות של חו"ל. יש שמועה שMAC מתכננים להשדרג את המעבדים שלהם לכיוון של I7 ושות', האם השמועות נכונות? ואם כן, יש תאריך? תודה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K כולל ציוד היקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק אם יש צורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם מכונות, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio,eclipse,vmware. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - לא יודע. צריך גם מסך, 23" נשמע לי סבבה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך,עכב…
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
נתנו לי מפרט למחשב: מעבד: INTEL PENTIUM S775 2.0GHz(E2180) 800MHz/FSB 1MB - TRAY אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤450 לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤385 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 8600GT 256MB DDR3 - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤559 דיסק קשיח: WD 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAJS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤361 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤184 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤305 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN אחריות: שנה. מחיר: ¤393 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בד…
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
· סביב 6K כולל מע"מ · המחשב ישמש לעריכה גרפית - photoshop, Illustrator, indesign ועבודה משרדית אופיס אינטרנט וכו' · כרגע מסך LG – L200CP בעתיד אולי מסך נוסף חדש · שקט ב- 1-8 = 6-7 · לא 3D, לא OC, ללא תוכנות · אזור המרכז הגעתי למפרט הנ"ל. האם יש פה רכיבים שכדאי לשדרג? לדוגמא הספק? או רכיבים שאני יכול לחסוך בהם? תודה רבה [TABLE=align: right] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]1. [/TD] [TD]מארז[/TD] [TD]CM 690 II Advenced - RC-692A-KKN5[/TD] [/TR] [TR] [TD]2. [/TD] [TD]לוח אם[/TD] [TD]Gigabyte GA-Z97-D3H[/TD] [/TR] [TR] [TD]3. [/TD] [TD]מעבד[/TD] [TD]i7-4790[/TD] [/TR] [TR] [TD]4. [/TD] […
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, שבוע טוב לכולנו! הנה מפרט של מחשב שהכנתי ב-7500 ש"ח. ברצוני להזמין אותו כבר היום (יום ראשון), אבל רציתי רק אישור סופי על כל חלקיו (כל הערה/תגובה/רעיון יתקבל בברכה). והרי המפרט: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Silver ¤ 399 1 קירור למעבד Scythe Ninja Plus Rev. B AM2 Support ¤ 228 1 ספקי כוח Antec 500W Neo HE (High Efficiency) NEOHE500 ¤ 667 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 ¤ 361 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 627 1 כרטיסי מסך Sapph…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לאנשי הפורום. נתבקשתי לסייע לקרוב משפחה שלי לרכוש מחשב נייד ואשמח לכל סיוע. מדובר באדם מבוגר שזקוק למחשב לצרכי עבודה משרדית (וורד, אקסל וכ"ב). רצוי שלא יהיה כבד מדי ומאידך בעל גודל מסך ורזולוציה נוחים לצפיה גם לבעלי ראיה שכבר קהתה. זמן סוללה וגודל הדיסק אינם קריטיים. הדברים שכן חשובים לי הם אמינות המחשב, שירות היבואן והחנות שממנה ירכש המחשב, ובענין זה, אשמח לקבל המלצה על חנות המספקת שירות אדיב ואמין באזור ירושלים. ההעדפה היא לחלונות XP כמערכת הפעלה. לא פירטתי תכונות נוספות כי לעניות דעתי אינן קריטיות, כלומר אם יהיה בלוטות' ברוך הבא, אם לא לא נורא. אם ישנם דברים שבכל זאת יש צורך שאפרט אנא אימרו. גילוי נאות: ראיתי דיונים דומים אך בגלל שאני מעונין גם בדעתכם על גודל המסך…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לשמוע הצעות למפרט תחת ההגבלות הבאות: אין צורך בציוד היקפי. לא יבוצע אוברקלוק. המחשב מיועד למשחקים כבדים ברזולוצייה 1280X1024, והרצת מספר רב של אפליקציות במקביל כולל מערכות וירטואליות. שקט נחוץ. תקציב 3500 ש"ח. לוח אם - ASUS\GIGABYTE צ'יפסט - Intel H55 מעבד - Intel Core I5 כרטיס מסך - ATI HD5750 GIGABYTE\ASUS ספק כוח - 550W מחברה מוכרת ואיכותית. זיכרון - 4GB DDR3 מחברה מוכרת ואיכותית. הארד דיסק - 500GB WD קירור - מאוורר אחורי וקידמי מחברה מוכרת ואיכותית. מארז - Mini atx\כמה שיותר קטן. מיועד לשבת על שולחן. צורב דיוידי - LG\SAMSUNG. כונן פלופי. תודה מראש לכל העוזרים !
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט חזק הכי חזק שיכול להיות למשחקים, בתקציב של 3675 ש"ח. מדובר על מערכת מחשב בלבד, ללא ציוד נלווה. אבל חייב להיות עם הכרטיס החזק של Nvidia (העתקתי מהפרטים שקיימים באתר) PCX - GeForce 8800 GT 512MB 256 bit ואוליי למעבד יותר חזק מאשר כפול ליבה אולי בעל 3 ליבות של AMD אתם תחליטו כי אתם המבינים. תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי ברצוני לקבל חוות דעת על המחשב הבא, מדובר במחשב מותג של HP . השאלה העיקרית היא האם במחיר כזה אפשר לקבל משהו הרבה יותר טוב(כאשר מרכיבים מפרט לבד) או שההבדלים אינם משמעותיים ? בעיקרון אהבתי אתה עובדה שהכל מגיע "אוגינאלי" ולא מרכיבים לך חלקים בחנות .. תודה מראש הנה הלינק http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/12454-12454-3329740-64546-64546-3733085-3765420.html?jumpid=oc_R1002_ILHEC-001_HP%20Pavilion%20a6553.is%20Desktop%20PC〈=he&cc=il
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על המשחב הבא , למשחקים Red Alert 3 , New call Of dute , Fifa09 The New GTA וכו ובנוסף עבודה משרדית מוסיקה וצפיה בסרטים http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1506 כנראה אני יחבר רת המחשב למסך מסך מחשב Samsung 2043BW שירכש בנפרד תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד יותר לצורכי לימודים, מצגות וכו' וכו' ... (בטריה חזקה) איך הניידים של טושיבה? בכלליות אני רוצה לדעת .. לא על דגמים ספציפים. ומישהו שמע על Gateway? הציעו לי מחשב טוב שלהם במחיר מאוד טוב אבל הם לא מוכרים בארץ כאילו אני לא יודע איך הם.. אמינים ואיכותים? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
לוח: Intel DQ67SW עם vPro ו-AMT לצורך שליטה מרחוק. מעבד: i5-2500 זכרון: 4x4GB G-Skill 1333MHz גוף קירור: Arctic Cooling Freezer 13, או לחילופין גוף קירור מקורי של אינטל. תודה,
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש אנשים שהרעש של המחשב מפריע להם מאוד ובארץ אין מפרטים מומלצים למחשבים ללא רעש אני מחפש מחשב כזה , האם למישהו יש המלצות?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?): תכנות, בעיקר לקנייה כדי ללכת למפגשים ועוד. אולי אני אשחק במשחק שנקרא CS:GO לדעתי לא עוד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה ג…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי: AMD ryzen r5 5600x Asus ROG strix x570-f MSI gaming trio z RTX 3080 Corsier 850W 80+ platinum Noktua NH-U9S אני מעוניין לקנות כבר את לוח אם שיתמוך לי לשאר הדורות של Ryzen הקטע שאמרו לי שעדיף לי לקנות מעבד 5800x3D מאשר לקנות את השילוש של: X670 Extreme Ryzen R5 7600x 32GB DDR5 Cooler CPU water מה אתם אומרים עם מחשבה על העתיד
-
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
- 1 follower
-
-
איך אפשר לחבר מחשב נייד למסך של מחשב נייד אחר ,בכדי להשתמש רק במסך שלו. ואיך אפשר לחבר מחשב שולחני ללא מסך למסך של מחשב נייד . כמו שמחברים מחשב נייד למסך רגיל.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כמה שווה הקירור הנוזלי שלי? Antec Kuhler H2O 950 המוצר חדש ונקנה רק אתמול (18.08.14) עדיין באריזה ועם 3 שנים אחריות ב- KSP נמכר בגלל שהוא לא מתאים ללוח אם שברשותי (הרכיבים של ה- Military Class גבוהים מדי ) KSP לא מוכנים לקחת בחזרה את המוצר כי המשחה הטרמית טיפה מרוחה... בלית ברירה נאלץ למכור אותו בתור יד שנייה. בכמה אתם חושבים שאני יכול למכור אותו? קישור למוצר ב- KSP כאן תודה מראש דולב
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה דיסק קשיח מקלדת מסך עכבר וכרטיס מסך יש לי אני יציין איזה גם בהמשך הזה ככה: אני קונה> מארז: Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum - VA1000BWA מפרט קצר: מארז מאוורר במיוחד - כולל 2 מאורריי 120מ"מ להוצעת והכנסת אוויר וכן מאורר 9 2מ"מ בחלון להכנסת אוויר ציפוי מראה חלון צד שקוף בצורת X. תאורת LANMOTO EL משקל כללי: 5 kg כולל נעילה לדלת המארז הצידית כולל 3 מאוררים רגלים נפתחות מארז אלומניום קל ביותר 0-0-0-0 לינק לפרטים נוספים ותמונות: http://www.thermaltake.com/xaserCase/lanmoto/bwa.htm ספק: Thermaltake Silent PurePower 480W 2-fan Power Supply ספק כח איכותי 480W TRUE POWER 2 מאווררים שקטים במיוחד כולל כל ההתקנים והחיבורים איכותי ביותר מתאים למארזי XA…
-
- 34 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט לשימוש כללי בווינדוס, שאולי יעשה בו שימוש למעט משחקים פשוטים בעתיד (מקסימום אז נקנה כ.מסך). המחשב בעקרון ישמש ילדים קטנים, לכן הדרישות לא גבוהות, ולא יעשה OC. התקציב למפרט הוא 3500 ש"ח (כולל כל הציוד ההיקפי ומסך). לבינתיים בניתי את המפרט הזה ב-3000 ש"ח מ-KSP, איך הוא? (תתעלמו מזה שהספק והמארז ג'נרים, זה לא מפריע לי במחשב הזה). Athlon64 3800+ X2 (Socket AM2) לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT NF-M2s AM2, nForce 6100, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיסי מסך GF 6100 128MB ON BOARD כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Sony DVD±R AW-G170A x18 מארזים HJA-70 MIDI Beige מסכים LG L175…
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הסבר ינתן למטה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים קלים , שימוש רב באינטרנט ובפתיחה של הרבה קבצים + חלונות בו זמנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המון חלונות דפדפן + תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים קלים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CS GO , LEAGUE OF LEGENDS , TERA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 24 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מבקש לקבל מפרט עבור קניית מחשב. תודה לכל העוזרים . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), בעיקר משחקים ברמת גרפיקה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך הכל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז פשוט, המשקל לא משנה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני צריך להכניס 2 מחשבים בקופיגורציה משרדית (אין צורך ב 3D) לארון בעומק ----47 רוחב------35 גובה------50 ס"מ מן הסתם צריך לקחת בחשבון את החיווט מאחורי המחשב הדרישות במפרט הן: תקשורת LAN מהירה יציאת DVI (ואם אפשר HDMI --לא חובה) הרשת תהייה של בין 10-16 מחשבים עם אפשרות ל STREAMER דוגמת POPCORN HOUR או מחשב מרכזי עם כל האודיו וידאו בנוסף מבקש המלצה על מסך 22" לתליה על הקיר (כנו תמונה)החיווט מוכן בקיר! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב שהלך לעולמו מצריך ממני קנייה של מחשב חדש בסכום לא גבוה מדי; 3000 ש"ח. הדברים שאני זקוקה להם: - זיכרון גדול - לפחות 4 ג'יגה. - HD גדול - לפחות 1 טרה. - אני עורכת סאונד במחשבי, וברשותי כרטיס קול של ליין 6, UX2 - צריכה שהמחשב יקבל אותו כמו שצריך. - בקרוב מתחילה לימודי עריכת וידיאו, יודעת שכרטיס מסך זה עסק יקר ולא בטוחה שייכנס בתקציב הדל שלי, כך שיכול להיות שאשמור את קניית הכרטיס המסך המשוכלל לעוד מספר חודשים - כאשר יהיה רלוונטי (אשמח כמובן לדעת שאני טועה ולא אצטרך לעשות החלפת חלקים ושאוכל להשיג משהו נחמד בתקציב הנ"ל). - ושיהיה שקט, שקט, שקט. המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-