ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9,000 למחשב וציוד הקפי, ניתן לחרוג עוד ב 1,000 רק במידה והכרחי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מסחר בשוק ההון כולל שימוש בשני מסכים בשלב הראשון עם אפשרות להוספת מסך נוסף בעתיד. חשוב שהמחשב יעבוד מהר ויבצע פעולות ללא עיכובים. עבודה בתוכנות Trader Workstation ו- TD Ameritrade. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, שני מסכים, מקלדת ועכבר (רצוי אלחוטי),רמקולים ומדפסת משולבת עם פקס סורק 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5.…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מפרט: http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Satellite-A300-1MM/1058876/
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,600 ש"ח ניתן לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים, עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיראה אסתטי, עדיפות לצבע שחור/אפור ולא כבד מידי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה …
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב חדש לעבודה בתלת מימד ורינדורים. תוכנות לדוגמא: Revit, Rhino, Blender, V-ray, Enscape לא מתעסק באוברקלוק והתקציב גמיש בין 8-9. הרכבתי את המפרט הבא ואשמח להתייחסות: מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=106625]Intel Core i9 12900F / 1700 Tray[/url] כמות: 1…
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייד מבית Asus עם יציאות HDMI ו-VGA. עכשיו, יש לי בבסיס טלוויזיה פשוטה עם כניסות RCA, איך אוכל להציג את מה שנמצא במחשב ישירות אל הטלוויזיה. לא מצאתי כבלים של VGA to RCA. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים. * רזולוציית המסך? HD לא משנה איזה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמובן כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר, יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חצי טרה. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מה שקריטי לסטודנט..משקל, סוללה, נוח להקלדה וכו'...
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם, בפעמים הקודמות רכשתי מחשב ע"פ המלצותיכם ואותי אמא למדה שלקוח מרוצה תמיד חוזר לעוד מה עוד? זה המחשב שאני רוצה לרכוש- לאלו שימושים הוא טוב? מה הוא לא יכול לבצע? למה כן? גודל פיזי של המחשב(NETTOP) + קיימת מגבלת מקום בשולחן+מעבד חזק למה לא? - מותג לא מוכר? סיכויי התחממות..?!? מה דעתכם? נ.ב. את המחשב ארכוש באנגליה בעלות של 2.5 א'
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי לפ טופ קצת ישן והיה מותקן פה כרטיס רשת מסוג בי (11 מגה בייט לשנייה). היום התקנתי כרטיס רשת חיצוני (די-לינק) מסוג ג'י (54 מגה בייט לשנייה). עכשיו שניהם עובדים ומחוברים. השאלה היא מה זה אומר- שאני מחובר ב-65 מגה בייט לשנייה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל מפרט למחשב מבוסס Intel, בתקציב מקסימלי של 2500 ש"ח ללא מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב: עריכה גרפית (קצת פוטושופ -לא משהו רציני), עבודה משרדית, אינטרנט וסרטים. 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 7. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור תל אביב והסביבה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה למחשב נייד לסטודנטית לצורכיי לימודים ואינטרנט,שיהיה מהיר,איכותי לא יותר מ4500 שקל,שיהיה קל,עם מסך גדול עדיפות לחנויות באזור הקריות וחיפה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין סדרת המעבדים T לסדרת U ולאיזה מעבד U שווה למשל T4300 ? שאלה נוספת אם ברשותי R380 של LG עם T4300 ויש ברשותי עוד נייד של DELL עם מעבד T7200 האם ניתן להחליף בין המעבדים באופן עצמאי? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, רכשתי היום מחשב נייד חדש http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9899 אשמח לדעת מה דעתכם עליו אני אישית לא אוהב את המחשבים של HP (אחרי חוויה קשה עם המחשב הקודם) ולכן חיפשתי משהו קצת אחר. אשמח שתגידו לי מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
Asus G73Jh-A2 האם גם בדגם הזה של חברת asus ביצועי כרטיס המסך הופכתו? כדי שלא יהיו בעיות התחממות? לינק למפרט -http://www.btotech.com/_e/17_Asus_Laptops/product/asus_g73jh-a2/Asus_G73Jh_A2.htm ועוד שאלה: ידידה שלי טסה לחו"ל בעוד חודש, מה עדיף לקנות את המחשב אוןלין ולשלוח אותו לכתובת של חבר ושהיא כבר תאסוף אותו? או שהיא תלך לחנות עצמה בניו יורק ותרכוש את המחשב?
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך אבל לא על חשבון איכות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 200-300 ש"ח, עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: לא משו מיוחד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: FIFA ,NBA שירוצו על איכות גבוהה ומשחקי פעולה כמו FAR CRY על איכות בינונית +/- -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה של 1920*1080. המסך הוא 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
אני יודע שזה יחסית מעט אבל המחשב הוא לא בשביל עורך מקצועי אלה מתלמד אז לא צריך בשבילו 2 HD ודברים כאלה... אני חושב שכדאי שיהיה 4GB RAM, בקשר לכרטיס מסך ומעבד אני לא יודע מה הכי מתאים, מארז מספיק אחד פשוט... אודה לכם אם תוכלו לבנות לי מפרט המחשב כמובן ללא מסך, התקציב הוא למארז ומה שבתוכו... תודה אופיר
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית הכוללת שימוש בדפדפן (גלישה באינטרנט), שימוש בOffice, שימוש בתוכנות הבאות: DreamWeaver, Photoshop, Flash * גודל המסך? 14.1 אינץ' * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות אך לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 GB * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? IBM תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
מה דעתכם ? CPU: E8500, 3.16GHz Dual Core MB: P35EC Intel RAM: 4G 800MHz Kingston. HD: 320G, 16M Cache Seagate. G- force 8400 DVD Drive x22 Keyboard Logitech Mouse Microsoft ----------------------------------- 3K ¤ מארז מאושר Intel , לא זוכר את שמו ספק 500W האם יש ערך מוסף בלמשוך את המחשב הישן עוד חצי שנה ולחכות לi7 (מבחינת מחירים). האם כדי ללכת על מחשב עם ארבע ליבות 64bit ? זה נכון שמרבית התוכנות יעשו בעיות על מחשב 64bit ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט מבוסס מעבדי אינטל השרת יחזיק SOURCE SAFE מערכת הפעלה XP יתחברו אליו לא יותר מ 5 משתמשים ביחד דרוש שטח איחסון של 500 ג'יגה שירוץ ב RAID 1 בנוסף דיסק למערכת הפעלה הלוח כאמור צריך לתמוך RAID כרטיס מסך לא חשוב - עדיף מובנה כרטיס קול לא קריטי כמה שיותר יציאות USB יציאת SATA2 מארז נוח לשליפת דיסקים וצורב מקרר היטב צורב DVD זכרונות 2 ג'יגה תודה ניר
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי בסביבות 3000 שקל אבל אפשר לחרוג או לחסוך בהתאם למה שאני צריכה את המחשב אליו השימושים הם אינטרנט אופיס וקצת משחקים לילדים קטנים באופן מזדמן המחשב לא מיועד בעיקר למשחקים יש צורך בציוד היקפי כמו הציוד ההיקפי שמצויין במפרטים אין רכיב בו אין צורך השקט חשוב ברמה 7 בערך לא צריך אובר קלוק אין צורך במערכת הפעלה העדפה לרכוש מחשב באיזור רמת גן בקשות מיוחדות: המחשב רחוק מהנתב ולא בטוח שאפשר לחבר בצורה אלחוטית צבע, לא בצבע שחור, אלא לבן אולי עוד כמה שנים יהיה צורך בשדרוג המפרט אולי עוד כמה שנים יהיה צורך באופק שדרוג ראיתי את המפרטים הקיימים והאם הם רלוונטיים מספיק תודה ליאת
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם זקוק לעזרתכם בבניית מפרט למחשב ביתי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גלישה, HD ועבודה משרדית בחיבור VMWARE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הפרטישן הראשון שוקל 10 ג'יגה ושם יש את הקובץ שיחזור,איך אני גורם לו למחשב לעלות מהפרטישן הזה? יש ניידים שזה לחיצה על F11 פה ניסתי וזה לא עבד,אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
על בסיס המפרט שהצעתם: Intel i5-2300- Tray Gigabyte GA-B75M-D3H400 4GB RAM AMD (ATI) Radeon HD6450 1GB Antec NSK2480 380W אני רוצה להוסיף כרטיס קול CLARO halo: http://www.htomega.com/clarohalo.html בגלל השאלה הבאה: הרמקולים של הטלוויזיה שלי חלשים. אני רוצה לחבר גם את ה-HTPC וגם את הממיר לרמקולים? חשבתי לחבר את הממיר ל-Optical In ואת הרמקולים לאדום ולבן סטנדרטי- האם יש בכלל רמקולים שיודעים להתחבר ישירות לאדום ולבן? יש לכם אולי עוד רעיון בו אני יכול לעשות את זה בלי מגבר?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום אני זקוק למחשב בין 1400 ל 1800 ש"ח. אני צריך את המחשב לגלישה באינטרנט ומשחקים. אם אפשר תרכיבו שתי מפרטים אחד צנוע יותר ואחד קצת יותר יקר במגבלות התקציב. 1. מה התקציב המקסימלי? 1400-1800 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : אינטרנט,משחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בלבד 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, …
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אהלן, קודם כל אני נכנסתי לשאלות הנפוצות על סוללות של מחשבים ניידים אך לא מצאתי תשובה ברורה, יש לי מחשב נייד שקניית באוקטובר האחרון מדובר ב Lenovo G50-80, עכשיו המחשב הנייח שלי מושבת (עד שיהיה לי כוח לתקן אותו) על כן אני משתמש בנתיים בנייד בכך שאני מחבר אותו למסך חיצוני + מקלדת ועכבר. עד כה המחשב עובד מצוין ואני שוקל להישאר כך לעוד הרבה זמן, (הוא גם יותר חזק מהנייח) *מה הנהלים הנכונים לשימוש במחשב נייד מחובר לשקע תמידית? *יש צורך אמיתי בלהשאיר את הסוללה מחוץ למחשב? *האם יש סיכון למטען עצמו של המחשב? אשמח לדעת :] קראתי איפשהו שיש אופציה לקבוע את הגדרות המחשב כחיבור תמידי לחשמל, אין לי מושג למה הייתה הכוונה ואיפה. בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
ה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכ…
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-