עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Lukin,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ומשחקים (לדוגמא Overwatch, Total war) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן א…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. שלום יש לי WIND ויש לי בעיה נמחק לי מד הבטריה שהיה ליד השעון ואני לא יודע איך מחזירים את מד הסוללה בWIND לאחר שגם אחרי שעשיתי V בהצג תמיד בשורת המשימות במתקדם באפשרויות צריכת חשמל וזה לא עוזר!! תודה

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  3. Started by Burkey,

שלום, אני מעוניין בהמלצה למפרט. המחשב אמור לשמש בעיקר לגלישה באינטרנט, צ'ט קולי הכולל וידאו, שימוש בסיסי פלוס באופיס ותוספות קלות. ( מעט הורדות מהאינטרנט, תוכנה מקצועית אחת או שתיים - לא כבדות ). כמו כן, אני מעוניין שאורך החיים של המחשב לא יהיה קצר מדי, כלומר מחשב מבוסס סלרון או פנטיום 4 לא בא בחשבון, אני מעוניין במשהו מודרני עם ליבה כפולה. המחשב גם צריך להריץ ויסטה כמו שצריך, וגם אופיס 2007. התקציב הוא 2.5-3k כולל מסך דק, נניח 19 אינץ', עם זמן תגובה של לא יותר מ - 6ms וניגודיות של לפחות 1:800. משהו כזה פלוס מינוס. תודה רבה !!!!!

4. Started by costello,

מבקש הצעות למפרט חלקי (מעבד, לוח אם, זכרון, כ. מסך) שיקולים - * מסגרת תקציב - ~2500 ש"ח * אין חובה לכ. רשת ו/או כ. קול on-board שימושים - * לינוקס, כמערכת הפעלה בלעדית. אם יש נושאים מיוחדים שדורשים התייחסות - אני אשמח לדעת. * אינטרנט. * פיתוח (קומפילציה) * עבודה עם מסדי נתונים (לעיתים כבדים - דרוש זיכרון 1gb) * רינדור 3D (לא בתדירות גבוה, ולא בreal-time) המלצות למפרטים - עם שיקולים לבחירת הרכיבים, ו/או הפנייה למאמרים לקריאה בנושא יתקבלו בשמחה.

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  5. Started by masmeri,

שלום, לפני שבוע פירסמתי את הנושא הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=494365.0, שם ביקשתי חוות דעת על מפרט המוצא בKSP http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnaharia&comp=31 לאחר בירור, הבנתי שמפרט טוב והבעיה היא רק המפרט והספק. דחקתי את המחיר עוד קצת ושיניתי קצת את המפרט לפי ההמלצות שקיבלתי, ואשמח לחוות דעת נוספת: דגם מחשב: i00 מעבדי אינטל: Core i3 550, 3.2GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12021 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8717 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI http://ww…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. אז ככה חשבתי על לקנות את המחשב הזה למטרת גיימינג חשוב לי שידע להריץ משחקים כמו cs:source , counter strike ברמה מעולה! http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=844058 מה אתם אומרים עליו ? אם אתם חושבים שאתם יכולים להציע משהו יותר טוב בצ

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  7. Started by omricho,

תקציב של עד 5000 ללא ציוד היקפי ועדיפות למעבד Q6600 או Q9300 לגלישה באינטרנט תוכנות גרפיקה ומשחקים :COD 4 ,CRYSIS מסך 32 LG בלי עדיפות לכרטיס מסך תודה מראש ,עומרי[

8. Started by shuki_1987,

היי, אני מחפש לקנות מחשב להורדות וצפייה בסרטים באיכות גבוהה, תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3,000 וכן אפשר לחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורדות של סרטים וסדרות וצפייה באיכות גבוהה (4k) בטלוויזה, גם עם כבל hdmi וגם סטרימיניג לchromecast עם תוכנות כמו videostream 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי 2 כרטיסי ראם ישנים של 2 GB ועוד 2 מלפטופ ישן עם מתאמים למחשב נייח של 4 GB, אבל אפשר חדש ואוסיף 5. ע…

9. מחפש מפרט למחשב לא מאד יקר השימושים הם לעריכת וידאו + עריכת מוסיקה כלומר אני צריך כרטיס קול עם כניסות למיני דיסק, כניסה אופטית וכו' כרטיס מסך עם כניסות ויציאות לוידאו (VIVO?) לא חייב להיות 3D חזק זכרון גדול איזה לוח אם איזה ספק ? המלצה לצורב DVD טוב עם LIGHTSCRIBE ללא מסך- עד 4000-4500 ש"ח מקסימום (לא כולל מערכת הפעלה)

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  10. Started by or150,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח. אפשר לחרוג ב100-200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, קצת וירטואליזציה, קצת גיימינג, קצת פיתוח. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך. יש כבר RX 580. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10? 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא כרגע. סביר שלא יקרה אף פעם. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by koby100,

מחפש עבור קרובי משפחה מחשב נייד שישמש כמחשב ביתי בבית קטן עם מגבלת מקום. יהיה רוב הזמן בבית ולכן אין בעיה אם הוא יהיה כבד. עדיף לא לעבור את 2000 ש"ח. מקסימום 2500 ש"ח. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך: לפחות 15.6 כמה שיותר גדול יותר טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? אין מגבלה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא. יוכל לעבוד רוב הזמן מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB רגיל או 250GB SSD * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכ…

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  12. Started by yuval brenner,

שלום, רציתי למכור את הלפטופ שלי, lenovo yoga 510, מלפני שנתיים, אני יודע שהוא יחסית ישן, עם מעבר intel core i5, אבל לפני כפחות מחצי שנה הוא עבר החלפת סוללה והחלפה ל ssd, כך שהוא יותר טוב מרוב המחשבים מסוגו, הבעיה היחידה שלו היא חיבור usb שמסיבה כלשהי לא עובד, אבל עדיין נשארו לו 2, ורציתי לדעת כמה הוא שווה. המחשב הוא טאץ ויכול להפוך לטאבלט

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  13. Started by meidan,

אשמח לקבל הצעות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3-4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC עם אפשרות לשדרוג למכונת משחקים ברמה בינונית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? Win8 Pro 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/E…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. האם לרשתות יש נטיה להקפיץ את המחירים בכמה אחוזים בתקופת החגים? למשל יצא לי להתקל בהודעה הזאת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351847.msg3042122#msg3042122 אמנם בהודעה רשום שהנייד עולה 4200, אבל באתר כבר רשום 4670... וההודעה נכתה רק לפני חודשיים. אם כבר הייתי מצפה שהמחיר ירד מאז. ועוד משהו.. אילו ניידים מתחרים ב vostro 1310? אין לי דרישות גבוהות מביצועים, שימוש משרדי סטנדרטי בלבד, עם העדפה למסך מאט. התקציב הוא עד 4500

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  15. מחשב לעבודה משרדית - יישומי Office, יוטיוב, גלישה אין צורך במסך, מע"ה או ציוד היקפי. רמת שקט - 5 המסך שיחובר צריך רזולוציה של 1440X900 המחשב צריך להיות מסוגל להריץ בצורה חלקה Win7/Win8 התקציב הוא סדר גודל של 2K, ניתן לחרוג עד 3K אבל ממה שיצא לי לראות לא נראה לי שצריך. אם אפשר לחסוך - תמיד טוב. המפרט צריך להיות מחנות באיזור באר שבע תודה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  16. שלום, הייתי רוצה לקבל בבקשה מפרט למחשב ביתי להפעלות של OFFICE, תוכנות מסחר, משחקים לא כבדים, גלישה נוחה באינטרנט, הורדות באימיול, צפייה בסרטים וכו' אך מאוד חשוב שיהיה יציב ומהיר עם חלקים איכותיים. 1. מסך של LG במחיר: 900. מכאן נשארים עוד כ2000 להרכבת המחשב עצמו! 2. חשוב שיהיה מעבד של אינטל לא מאמין בAMD כנראה את המעבד הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~IE8400~3~0.htm מחיר: 780. 3. ללוח אם אני מחפש המלצה לאחד שאתם יודעים שהוא יציב כי זה מה שחשוב בלוח אם! מחברה טובה כגון MSI או ASUS. 4. זיכרון 2 זיכרות של 1G חובה של חברת kingston השאלה DDR2 או DDR3 במסגרת התקציב- בערך עוד 500 שקל. 5. כרטיס מסך במחיר של כ 300 ש"ח של nVIDIA 6. כונן קשיח יציב של חברה טובה אבל עם קיבולת…

17. שלום לכולם. האמת שאני לא יודע אם זה המקום המתאים לפוסט הזה ואם לא נא להעביר בבקשה תודה טוב כך.. אני רואה המון המלצות על מחשבי AMD מה הסוד בזה ? ולמה שווה לקנות מחשב שכולו AMD מה הוא יותר טוב מאינטל ? אשמח להסבר תודה

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  18. Started by wreith,

שלום אנשים, אני קונה השבוע מחשב רציתי חוות דעת אחרונה מה כדאי לשנות אז ככה זה המפרט: ( 4500 שקל למשחקים)CPU: Intel PENTIUM 4 2.8ghz 800mhz [970¤] M. Board: Gigabyte 8IPE1000G(Intel865PE), DDR 128b, GBL [530¤] Memory: 256MB Samsung 400MHZ (X2) [600¤] H. Disk: Maxtor 80GB 7200/133 8MB Buffer [440¤] V. Card: MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB [1200¤] DVD: LG x16 [170¤] Floppy: 1.44 [50¤] Case: COMPUCASE CI-6A19 [370¤] Optical Mouse + Keybord [100¤] מה טוב, מה לא טוב מה כדאי להחליף?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  19. Started by ggaall,

שלום. דבר ראשון הוא שאני חדש בפורום הזה, אז אם יש דרך כלשהי להציג שאלות כאלה, בבקשה תכתבו לי. אני מעוניין לשדרג את החומרה הקיימת שלי כך שתריץ יותר טוב את המשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר, לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.(כשיצא)assassins creed 3+4. far cry 3.watch dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  20. Started by losha,

האם ווינדוס XP למחשב נייד ולמחשב רגיל זה אותו ווינדוס או שאני צריך להוריד מיוחד לנייד?. כי הוא ניקנה ללא וינוס..

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  21. Started by Shlomiooster,

אני יודע שיש DDR2 1066 לנייחים האם המהירות הזו קיימת גם לניידים זאת אומרת DDR2 1066MHZ SODIMM והמחשב תומך במהירות כזו.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  22. שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש.. הדבר הכי חשוב לי זה שהוא יריץ את NBA 2K12 באיכות הכי גבוהה.. עכשיו עשיתי כמה בירורים והבנתי שבמחשב (המפרט מוצג בהמשך) ASUS G53SW-A1 אין 3D.. השאלה שלי היא אם אני קונה את הערכה של NVIDIA של ה-3D (עם המשקפיים וכאלה) ומתקין על המחשב אני אוכל לשחק NBA 2K11-2K12 בתלת מימד עליו? ואם כן באיזה איכות? זה המפרט של המחשב: 2GHz Intel Core i7-2630QM Quad-Core 8GB RAM 750GB 7200rpm Hard Drive SuperMulti DVD Burner nVIDIA GeForce GTX 460M 1.5GB GDDR5 GPU 15.6" LED Backlit Widescreen DisplayIntegrated Camera and Microphone Bluetooth 2.1+EDR, 802.11b/g/n Wi-Fi Windows 7 Home Premium (64-bit)7.9 lb וזה קישור לערכה של NVIDIA: http://…

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  23. Started by b_11,

אני מתחילה לימודי הנדסת מחשבים ואני מעוניינת לקנות מחשב נייד שישמש לי ללימודים ולתכנת איתו בהמשך . יש לי תקציב של 3500 ש"ח, אני מתלבטת בין מעב I5 לבין I7. אני רוצה כרטיס מסך נפרד (לא על לוח M) האם עדיף לקחת דגם ישן של I7 מהירות מעבד 2.0 או דגם חדש של I5 (חדש-חדש יוצא עכשיו בחו"ל עדיין לא נמכר כ"כ בארץ) מהירות 2.4 בכלל, אם יש הצעות הערות דברים שכדי שאני אדע ואשים לב ......

24. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מעוניין בלקנות מחשב בתקציב של 5500 שקל למשחקים לא כולל ציוד היקפי... יש לי כמה שאלות. האם כדאי היום לקנות מחשב או לחכות עוד כמה חודשים שיצאו הכרטיסי מסך geforce 8300 וכל זה... [סדרת dx 10] תודה לעוזרים או למנסים [= נ.ב לא מתוכנן לעבור oc

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  25. לא מצאתי פורום מתאים יותר, אבל אם יש כזה - אודה על העברת השאלה אליו. כיום יש לי E8400, עם Win7-32, זכרון 4 ג'יגה (בעצם 3.5 כמובן), כ. מסך 4890. מאז השדרוג האחרון של BF3, אני מצליח לשחק רק בהגדרות LOW, אחרת הוא מתרסק. תופעה זו מתרחשת רק במולטי פלייר. אין בעיה לשחק קו-אופ על ההגדרות האוטומטיות שהמשחק בחר (חלקן MEDIUM חלקן HIGH). השאלה היא - האם שדרוג כ.מסך נניח ל- 6870 (תקציב סביב 1K) אמור לפתור זאת, או שלהערכתכם אני חייב להחליף כבר ל- i5 ואת כל המערכת? כאמור, זו שאלה על ביצועי המחשב במשחק, אבל עוסקת בשדרוגו - אודה על תשובה או הפניה לפורום המתאים.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.