ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לאיזור ה-5,000 ש"ח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1,000 2. מה שימושי המחשב? תוכנות Adobe (ריבוי שכבות), פיתוח ושימושי ביתיים כגון גלישה, אופיס, מוזיקה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. Photoshop, Illustrator, Indesign, Visual studio 2012 - שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בכלל לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. // -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב. 2 מסכים של 23" Full-HD (צריך גרטיס מסך תומך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות, לא גיימינג 3. האם יש …
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם... הייתי רוצה לשמוע הצעות לגבי מחשב נייה שתם ממליצים בתקציב של 5000 ש"ח פחות ו יות. היעוד: הפעלת משחקי מחשב חדשיים - מתקמד בקול אוף דיוטי בלאק אופס cod:bo הכוון הוא מעבד i5 וכאטיס מסך שיהי חזק יותר מה 450se nvidia שיש לי .... אני לא מבין בחומרה של מחשבים ניידים לכן... אשמח לעזרתם.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אח שלי מעוניין לקנות מחשב נייד הוא סטודנט הוא צריך מחשב נייד טוב עם מסך 15 אינץ לפחות שיהיה מחשב מהיר... משחקים לא צריך משו רציני שיפעיל נגיד סימ סיטי זה מה שהוא אוהב... תודה מראש=] צריך גם שסוללה תהיה חזקה לאורך זמן וגיגה זכרון ועדיפות למעבדים כפולי ליבה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
מחפש מפרט לשימוש כללי. גלישה באינטרנט + הורדות (יוטרנט) + אופיס + דואר אלקטרוני (אואטלוק). המחשב דלוק כל הזמן לכן אני מניח שצריך קירור טוב וספק כוח טוב. תודה. עמית 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, יוטורנט, אופיס, אימיילים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - יוטרנט ואופיס כל הזמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודה עם תמונות, מחשב שפוטו שופ יעבוד ולא יקרטע (לא לעריכה כבדה ) ולעבוד אם תוכנות אחרות קלות להוספת אפקטים וכו'..פוטו פריים וכדומה המחשב מייועד להדפסת תמונות באירועים..(מגנטים באירועים) איזה המלצות יש ומה עדיף לקנות נייד רגיל או נט בוק ראיתי שהמחירים לא בשמיים מה ההבדלים בינהים גדולים כלכך? מה עדייף לעיסוק שלי ? להוסיף עוד 700 שח ולא לחשוש מכלום? 2500 שח מחשב נייד רגיל מ.נייד T4200/2Gb/160G/15W/VB Lenovo G530 (444635U) BT - 1800 (צריך להוסיף עוד 1 גיגה זיכרון) נט בוק מחשב נייד N270/1G/160G/10W לבן Acer Aspire One Atom/XPH
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
היי חברים, המחשב הזקן החליט שהוא עושה בעיות ואנחנו נוטשים אותו לטובת אחד צעיר. אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב "חזק, מהיר, ושישרוד כמה שנים טובות", כהגדרת הקונים... חשבתי לכיוון של מעבדי i3 או i5. הסתכלתי באתר של KSP וראיתי שכל המחשבים(הזולים) באים ללא צורב, מה הסיבה? . ושאלה קטנה - עד כמה קריטי יהיה ההבדל בין ספק/קירור/מארז ג'נריים למותגים??? אז בגדול זה הכיוון: - מעבד טוב וחזק(i3/i5). - זיכרון מספק (4/8GB). - צורב מינימאלי. - שיהיה שקט (חשוב). - שיהיה מצוייד בחיבורים קידמיים. - אין צורך ברטיס מסך. - אין צורך בציוד הקפי בכלל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150. …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הנייד של HP COMPAQ NX9010 יש לו בעיה מוזרה עם המקלדת כשאני לוחץ על כל מני מקשים זה פותח לי אפליקציות אחרות,לדוגמא אם אני לוחץ על האות U אז זה פותח את הזכוכית מגדלת,אם אני לוחץ על האות M זה זה ממזער חלונות ועוד ועוד... בהתחלה חשבתי שזה וירוס אז הרצתי כל מני תוכנות אנטי רוגלות וזה לא פתר את הבעיה, שמתי מקלדת USB וזה גם אותו דבר עם מקלדת אחרת,שמתי את הביוס לברירת מחדל וגם לא הסתדר בסוף החלטתי לפרמט ולהפתעתי גם אחרי הפירמוט זה עם אותה תופעה,איך אני יוצא מזה? אשמח לפיתרון תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנטית לאמנות ואני מחפשת לקנות מחשב נייד חדש. אני מחפשת משהו שיידע לסחוב פרימייר אך לא יותר מזה. אני לא משתמשת באיליסטרייטר,פוטושופ ותוכנות אחרות. הסתכלתי על הכתבה באתר של איך לבחור מחשב לתוכנות גרפיקה אך המחשבים שהוצעו שם כבדים מדי.(סביב ה2.5 ק"ג) N550JV ו-N551JK של חברת אסוס. IdeaPad Y510P ,Y50-70 ו-Z510 של חברתלנובו. Satellite P70 ו-P50 של חברת טושיבה תקציב עד 5000. האם קיים משהו כזה?כבר הלכתי לאיבוד וממש אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה השימושים העיקריים שלי הם הורדות וצפייה בסרטים,משחקים בקושי ואם כבר משחקי ספורט אני מתכוון לרכוש מסך סמסונג 2253 22 אינץ המפרט שהציעו לי: מארז-SILVERSTONE דגם SST-PSO1B-W מעבד-ליבה משולשת AM2 8450X3 לוח אם-GIGABYTE GA-MA78GM S2H דיסק קשיח-SEAGATE 360GB SATA II זיכרון פנימי-GEIL ULTRA 2048MB DDR II צורב-LG X22 SATA DVD כרטיס מסך-PCLE NVIDIA GEFORCE 9400GT 512MB אני מתכוון להגדיל את הדיסק הקשיח ל-500 ומתכוון להגדיל את הזיכרון ל-4 גיגה מה דעתכם על המפרט?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד בתקציב של 3000 פחות או יותר (חריגה של כמה מאות שקלים היא אפשרית). אני עדיין לא יודע אם יהיה לי כדאי להזמין מארה"ב, אבל אם זה זה יצא משתלם אז זו אכן אופציה. מטרות המחשב הן משרדיות, ובנוסף צפייה בסרטים ב 720p. אין צורך במשחקים כלל. חשוב שהוא יהיה מהיר ויוכל להריץ תוכנות כבדות יחסית. גודל המסך שאני מעוניין בו הוא 15". מומלץ שיהיה קל כמובן, אבל זה לא באמת משנה. בקשר לסוללה, כמה שיותר, יותר טוב. גודל הכונן הקשיח המינימלי שאני צריך הוא 320GB, אין לי באמת צורך ביותר ואני לא רוצה סתם לייקר. תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מסך עם רזולוציית 1440×3440 כשכרטיס המסך שלי במחשב הוא RTX2060?
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הצעות לשלושה מחשבים ניידים. השימוש הוא שימוש משרדי עבור סטודנט. האפשרויות הן dell vostro 1500 (עם מעבד core 2 duo t5470) dell inspiron 6400 1702 (עם מעבד core duo t2450) hp nx530 gh 638aa (עם מעבד core duo t2050) רציתי לדעת גם לגבי משפחות המעבדים - יש הבדלים גדולים בין core duo לבין core 2 duo? מאתר אינטל לגבי המעבדים: T5470 65 nm 2 MB L2 1.6 GHz 800 MHz - core 2 duo T2450 65 nm 2 MB L2 2.0 GHz 533 MHz - core duo T2050 65 nm 2 MB L2 1.6 GHz 533 MHz - core duo איך העוצמה שלהם אחד ביחס לשני?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
חבובים , קודם כלפרגון קל, אין על הפורום הזה , זה כבר פעם שלישית שאני עובר דרכו לפני רכישה וכל פעם מבסוט מחדש! תודה לכם על כל מה שאתם עושים! כמו כן, אז אני רק שאלה בבקשה - אני באילת, מתכנן לקנות dell vostro 5481 אני מחפש בעקרון מחשב שישמש אותי למקסימום פיפא ולהרבה תכנות וחומרה עם Fpga ונטפליקס. השאלה שלי היא לגבי הכרטיס מסך - mx130. האם הוא מספיק ? האם יש משהו בksp (ספציפית) שהוא יותר טוב ? אולי לנובו עם אחריות מורחבת? המלצה זריזה לפני מחר?? תודה רבה לכל העוזרים מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
בעיקר למוזיקה ולאינטרנט ושאר משימות פשוטות - לא הולך לשחק עליו משהו יותר כבר ממשחקי דפדפן וגם זה נדיר. רמקולים מקלדת עכבר לא צריך, מסך שהיה 22 שחור. חשוב מאוד מאוד שהיה שקט עד חרישי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אני משדרג וצריך קצת עזרה. אני צריך מעבד, זיכרון, כרטיס מסך ולוח-אם בסה"כ 2500 ש"ח. אני רוצה מעבד 3000 של AMD ו 1G זיכרון. תודה מראש על העזרה. אני אשמח לשמוע המלצות.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
עיקר המחשב הוא לשימוש ביתי משמע - משחקים (מדי פעם מה שיוצא), גלישה באינטרנט, צורכי משרד וכו. המפרט שהרכבתי עד כה לא כולל מארז... אני אשמח אם תמליצו על משהו. ורציתי לדעת אם כדי להחליף את המאוורר של המעבד במשהו טוב יותר. אם אתם מחליפים משהו מהחומרה אני אשמח אם תציינו למה. תודה. והנה המפרט: Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E GIGABYTE 1GB TwinMOS DDR II 667 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E GIGABYTE 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD PIONEER DVR-111D DVD±RW Liberty ELT400AWT 400W Enermax בנוסף אני אשמח אם תמליצו לי על חנויות (אני גרה באיזור ירושלים)
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה על שרטוטים כבדים ב- Autocad 2020. השרטוטים הם דו מימד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בין 1-10 אז 7. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז כמה שיותר קטן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של ASUS [חדש], כפי שאתם זוכרים מאשכולות קודמים שלי.. הוא זבל טהור.. בכל אופן, אני לא מצליח להיכנס ל-BIOS. שום כפתור לא עובד, לא משנה כמה ניסיתי. ניסיתי DEL, F10, F8, F2, INSERT, שום דבר לא עובד. אני חייב להיכנס ל-BIOS כדי לשנות משהו. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד שהשימוש העיקרי שלו הוא צפייה בסרטים דרך הטלוויזיה כלומר לחבר אותו לטלוויזיה בעזרת כבל HDMI ולהשתמש בתוכנת media center (כמו boxee) הדרישות: -חזק מספיק כדי לנגן 1080p בצורה חלקה ובלי בעיות -בעל חיבור HDMI כמובן -כמה שפחות מרעיש ומתחמם -גודל כונן קשיח לא משנה -עדיף חברה HP או DELL -זמין בארץ,בחנות מוכרת ואמינה -תקציב עד 3K מחיפוש שלי יש המון דגמים עם שינויים מינוריים, כך שממש קשה לבחור..ואני לא יודעת אם מעבד i3 מספיק חזק או שצריך i5.. אני אשמח לעזרה. תודה רבה (:
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד של HP דגם DV6000 ואני מעוניין להחליף את הארדיסק לאחד עם נפח גדול יותר. האם זה אפשרי? במידה שכן, האם תוכלו להמליץ לי על מקום לעשות זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כבר חודש מחשב נייד מושלם ב 5000 שקל משחקים כמו GTA IV , סרטים , מוזיקה , וכו' אני צריך מינימום 15 אי'נץ מסך (לא פחות) אני צריך מינימום 500GB HD כרטיס מסך חזק מעבד חזק מינימום 4 GB DDR3 נ.ב = חשוב חשוב USB3!!! לא משנה לי האחריות,לא משנה לי זמן סוללה,לא משנה לי משקל,לא משנה לי חום המחשב... תודה רבה מה אתם אומרים על זה? מחשב נייד Dell Studio XPS 15 i5-560M 420M דל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=778650 HP Pavilion dv6-6020ej LH776EA = AMD Radeon HD 6770m http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792348 http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=A665&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796261 http://www.zap.c…
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
כפי שציינתי חברים לשימושים בסיסיים בלבד: אינטרנט,סרטים, מוזיקה. לא יתבצע O.C כמובן. אין חשיבות מיוחדת לשקט. ההתלבטות הגדולה היא אם ללכת על מערכת מבוססת ddr2+G31+775, או להרחיק לכת ל 1156(שהולך עם DDR3 ולוח יקר). אשמח גם להמלצה על סט מקלדת ועכבר אל-חוטיים סטנדרטיים על הדרך (צריך להיכנס בתקציב). לשימושים בסיסיים בלבד, לשיקולכם אם יש צורך בכ"מ ייעודי או לא. אני גם מאמין שאין צורך לנצל את התקציב עד תומו. Intel בלבד בבקשה. תודה ולילה טוב.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
הציוד הקפי יהיה רמקולים Logitech X-530 ואני עוד משהו אני צריך שזה יהיה AMD וכרטיס מסך טוב למשחקים ושזה יהיה GeForce ויהיה מותאם לVISTA והמארז שיהיה Mambo של THERMALTAKE תודה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום ... בניתי לי מפרט של amd 3000 939 6600gt albrton... בבקשה אל תשנו לי את זה ... k8ns 939 adata 512 mb אני צריך בבקשה עצות ומארז.... בסביבות ה 300 שיספק אותי
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני מחשב נייד אשר יהיה מיועד ברובו למשחקים המשחקים שאני מעוניין בהם הם בסיגנון World of warcraft (בעיקר) ולא משחקים עם דרישות מטורפות אלא מחשב סביר ולא חייב שיריץ למשל CRYSIS על דרישות SUPER HIGH אלא דרישות סבירות, לא ביצועים מטורפים אני מוכן להשקיע בין 3 ל-3.5 אלף צריך שלפחות יהיה 2G RAM זיכרון 667Mb מינימום מעבד Dual core 1.6ghz לסיכום אני רוצה מחשב טוב ואמין, אם אפשר עם אחריות של לפחות שנתיים, חברה אמינה ושהמחיר יהיה בין 3 ל-3.5 אלף
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-