עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המפרט הבא בניתי שמיועד לקצת משחקים(ברמה בינונית ככה,וגם עריכת וידאו) (אני יודע שלעריכת וידאו רצוי כרטיס עריכה ייעודי אך כרגע אין לי תקציב בשביל זה) לא צריך ציוד היקפי(עכבר רמקולים ומקלדת) אבל כן כלול מ ס ך ! אשמח להצעות לשיפור או אם אין תאימות בין החלקים כרגע המפרט שגיבשתי: לוח אם - ASUS P5B Deluxe (965P) - ATX מעבד - Intel Core 2 Duo 6700 - 2.67 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 מסך - Samsung LCD 20" - SyncMaster 203B - DVI - 8ms ספק כוח - Antec TruePower Trio 550 Watt EC מארז - Coolermaster Centurion 530 הארד דיסק - WD 500GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II X2 (הסיבה לשני הארדיסקים היא בעיקר לחומר גלם של עריכת וידאו ושמירת חומר גלם) כ. מסך - Gigabyte 7600 GS 51…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by iNtro7,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 12000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא צריך מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים, בהתחשב בעתיד * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, ברצוני לרכוש מחשב בסיסי ביותר שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט והרצה של XBMC (תוכנת media center) עד עכשיו שימשו אותי זוג מחשבים ישנים נושנים (שניהם היו Athlon XP) אבל נמאס לי להחליף להם ספקים / לוחות אם... יש לי בנוסף צורב די חדש + שני דיסקים קשיחים (120G + 160G) שכנראה אעביר בנוסף. חשבתי על המפרט הזה: מעבדי ‏AMD‏ Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 265 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ ASUS M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 1 250 זכרונות‏ DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB Kingston Value 2 140 דיסקים קשיחים‏ Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 1 265 מארזים‏ JSPTech N-630B Black Midi ATX 400W 1 200 מחירון עבודות במעבדה‏ הרכבת מחשב חדש עד 300…

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  4. Started by mihFir,

שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש. המחשב אמור להיות בעיקר לתלת מימד,גרפיקה, ואולי עריכת וידאו, ולפעמים OC. בכל מקרה הינה המפרט, אני אשמח אם למישהו יהיו הצעות לשפר את המפרט. צריך גם המלצות לספק/קירור למחשב, אשמח לשמוע הצעות INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ASUS P5B-E EVGA PCI-EX GeForce 8800GTX ACS3 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - 768-P2-E837-AR - DX10 - RETAIL WD 500GB (250GB/WD2500KS X 2) 16MB SATA2 7200 RPM KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ANTEC P180-B ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום חברים אני צריך המלצה ל מארז+ספק+לוח אם +מעבד+זכרונות בלבד . מעבד - של אינטל מטעם חסכון בחשמל וחום לוח אם - עם כרטיס מסך מובנה של גיגה ביט או אסוס בלבד זכרונות - 2 גיגה מחברה מוכרת מארז - רצוי בצבע אפור בבקשה תמליצו לי מ TMS כי היא קרובה אלי . תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). word, כל דפדפן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר ומקדלת הכי בסיסים שיש. 4. האם…

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by --Adidas,

המחשב צריך להיות עם ספק טוב כי יש לי כבר כרטיס מסך 1950 פרו שלפי מה שזכור לי צריך ספק חזק בשבילו

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  8. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי,אינטרנט,וורד ,פשוט 3 . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש לי עכבר מקלדת ורמקולים, ומסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? , לפי סעיף 3 -יש לי עכבר מקלדת רמקולים ומסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6(די חשוב) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מח…

• 30 תגובות
    • 6.7k צפיות
  9. Started by reisel,

אהלן. אפשר לקבל מפרד עד 1500 שקל רק מחשב. המטרות העיקריות הן אופיס ואינטרנט לא צריך חזק במיוחד אבל שיהיה די עמיד. תודה מראש! 1. מה התקציב? עד 1500 מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקי פלאש באינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: צורב, 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא AMD

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by ate5502,

המחשב הישן מת - ואני נתפסתי לא מעודכן במוצרים הנוכחיים בשוק. צריך מעבד - לוח אם - זכרונות, ואולי גם דיסק קשיח ומארז. ספק יש, ולוח אם צריך שיתמוך בחיבורים ישנים של כוננים קשיחים - לא הsata. (קוראים לזה ide לא?) צריך 3 חיבורים, אז 2 לפחות על הלוח אם... רצוי לוח אם עם חיבורים למקלדת ועכבר גם - ולא רק usb... שימושי המחשב הם עבודה משרדית, ואינטרנט.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  11. שלום לכולם, אשמח לקבל מפרט למחשב בסכום של עד 1500 ש"ח וללא ציוד הקפי. אמור להריץ אינטרנט ומשחקים קלים כמו פיפה (לא בהכרח של השנה האחרונה). אני מניח שיהיה כרטיס מסך און-בורד, אם לא אז יותר טוב כמובן :-) אשמח לקבל גם מפרט אינטל וגם מפרט AMD. תודה רבה ויום טוב לכולם.

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by zxcvbnm,

שלום, אני צריך מפרט שמיועד למשחקים (לא כבדים במיוחד) ללא ציוד היקפי וללא הארדיסק עד 1500 ש"ח. תודה מראש

13. Started by baruch28,

איך המפרט הבא עבור משרד/ספריה עד 1500? מעבד: Intel Pentium Dual-Core E5200 לוח: MSI P43 Neo דיסק קשיח: ווסטרן דיגיטל - 250GB זיכרון: Kingston 2GB DDR II 800MHz צורב DVD LG X 22 מארז MIDI ATX ספק: EZ COOL 450W קירור: ‏Alpine 7 Pro אנטי וירוס - (כנראה נורטון) מקלדת פשוטה ועכבר לוג'יטק הלוח: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&cat2_no=170&prod_no=1484

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  14. amd am2 5000 dual core 65w gigabyte ga-m56s-s3 ddr2 transcend 2 gb ddr 3 800 mhz wd 160 gb sata 2 xperet vision gf 8600 gts 512 mb בעקרון מחפש מחשב שיהיה רב שימושי משחקים ברמה סבירה + ועבודה עם תוכנות בלי לדאוג שהמחשב יתחיל להתקע תודה מראש חבר'ה

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  15. אני רוצה לבנות מפרט מחשב לחבר עם תקציב מצומצם משהו של 1500 ש"ח. עיינתי במפרטים המומלצים שמופיעים באתר, אבל אני חושב שאולי אפשר להשיג יותר מזה. בינתיים המפרט שהצלחתי להרכיב חורג מעט מהתקציב, ואשמח לשמוע חוות דעת ואיפה עוד אני יכול לצמצם. אז ככה - מעבד - Sempron 2500+ (S-754) 350 לוח - gigabyte k8vm800m 370 זיכרון - twinmos 512Mb 400ddr 270 צורב די.וי.די - nec 3540a 235 פלופי - 50 הארד דיסק - 340 wd 80Gb Sata מארז - foxconn alaska 210 סה"כ 1825 ש"ח. לא הצלחתי לצמצם מעבר לזה. חשבתי אולי לקחת צורב רגיל ב-150ש"ח, ואולי מארז יותר פשוט.. ממתין לשמוע את תגובתכם.

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  16. שלום אני צריך מפרט ב-1500 ש"ח או פחות אפילו, לעבודה משרדית(וורד בעיקר) ואינטרנט + מקלדת ועכבר.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  17. Started by Asafalfa,

היי אנשים ההורים שלי צריכים מפרט לעבודה ב OFFICE גלישה ותוכנת הנהלת חשבונות פשוטה שעובדת ב XP בלבד ... מסך כבר יש אז לא צריך כל מה שאני צירך זה מחשב נטו ... אתם יכולי בבקשה לעזור לי :\? שבאמת יוציא את המקסימום שיפעל בצורה טובה יחיסת ... תודה !!

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by no_way,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 עם חריגה של 200~350 2. מה שימושי המחשב? גיימינג קל (מיינקראפט) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? ללא ציוד הקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 1 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה הרכבה בחנות בלבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP ירושלים 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? סביר

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by hta,

. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב - עבודה משרדית בעיקר )ואם אפשר שיתאים קצת למשחקים בעלי דרישות נמוכות) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי -אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי בכלל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן(לגבי כול הסעיפים שצוינו פה) 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? מעדיף בחנות שנמצאת באזור השרון. תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  20. Started by HairyAss,

אהלן, אני מחפש מפרט לשימושים כלליים: קצת משחקים (COD4) עריכת תמונות בלייטרום ופוטושופ, אולי גם קצת עריכת סרטים. אני לא מחפש מחשב על, רק שיעשה מה שאני מבקש ולא יתקע.. וכמובן סרטים/מוזיקה/אינטרנט יש לי כרטיס מסך 8800GT אז אני חושב שזה יספיק (?) אני רוצה הרדיסק 500GB ו.. זהו בערך. תודה רבה מראש! אור

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by MoAv,

טוב , מפרט לחבר שלי ,שרוצה לקנות מחשב למטרות תיכנות גראפי ( הוא בונה מנועי גרפיקה למשחקים ) אז ככה , התקציב כמעט בלתי מוגבל , חשוב שכל הרכיבים יהיו ברמה גבוהה , בלי יותר מדיי פשרות . אוקיי אז זה מה שהוא חשב עליו : ASUS A8N-SLI Premium AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX SATA 7.2k 200GB Maxtor ASUS(!) nVidia 7800 GT beQuiet! Backline BQT-P5 420 Watts DVD Burner -לא משנה יותר מדיי , גם לא חייב Dual Layer CASE - חשוב מאוד שיהיה שקט ומצד שני קריר קריר קריר . יש אופציה ל-watercooling אם זה לא יחרוג מהתקציב מסך "LCD 19 - חשוב מאוד מאוד שיהיה איכותי . זיכרון - ג'יגה לפחות PC3500 . אולי על 533MHZ . מקווה שלא בילבלתי פה יותר מדיי אתכם .

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by stingeR-,

עדיף 1300 אם אפשר , אז ככה המפרט מיועד לאח שלי התאום שחוץ מCS הוא לא משחק כלום אז אני מבקש ממכם ליצור מפרט מבוסס AMD שיהיה בו : לוח אם micro ATX מכוון שהמארז יחסית קטן ושעל הלוח יהיה כרטיס קול ושאר הפיצ'רים הנחוצים בימינו.. צריך כמו כן מעבד (אפשר גם 1700+) וזיכרון יספיק 256 אבל אם יש מספיק כסף אז כדי 512 וצריך גם gf4mx אבל אם אין תקציב אז לא כי כבר יש לי gf2mx בבית שאני לא יודע אם יספיק לCS אז זהו. עריכה : זה מה שאני הצלחתי לעשות אבל אני רוצה לקבל תגובות על כך : CPU : AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU [ ¤ 334.88 ] 1 Motherboards for AMD : Asus A7N8X-VM nVidia nForce 2 Motherboard (m.ATX, AGPx8, GF4MX VGA, Dual DDR, 5.1 Sound, LAN, USB 2) [ ¤ 643.86 ] 1 Memory : GeIL DDR…

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by RUONXHEV50,

1. מה התקציב המקסימלי?15,000 נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?הכול:עריכות ודיאו,עריכות 3D,עריכות אודיו,משחקים ברמה בינונית,אופיס,אינטרנט ועוד. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לשם פרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לא * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?לא יודע * באיזה סוג משחקים תשחקו?ברמה בינונית * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. הא…

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. אתם יכולים להמליץ על מפרט שישמש אותי בעיקר לסרטים, ומחשקים קלים מדיי פעם. אם אפשר, תרכיבו את המפרט פה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva דגשים חשובים: דגש על כרטיס מסך חזק, אפשר להתפשר על לוח, כי אני מתכנן לשדרג בעתיד את הלוח. מעבד חזק של Intel. מארז טוב, עם קירור + קירור למעבד. תודה רבה. אם יש לכם המלצה על חנות אחרת זולה בבאר שבע אז תמליצו.

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  25. Started by omerdav,

שלום, אמרתי לעצמי שהמחשב החדש שלי יעלה 3000 ש"ח. בתחילה קניתי מסך (L1953TR) והוא אחלה. המסך עלה 1250 ש"ח מה שמשאיר 1750 ש"ח לשאר המפרט. המפרט שאני מחפש הוא לשימוש ביתי כללי,אינטרנט,אופיס וסרטים. אני צריך רמקולים,מקלדת,עכבר. רצוי גם צורב DVD וגם הרכבה במעבדה. מה המפרט המתאים כאן עד 1750 ש"ח?

• 5 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים