ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד של ASUS [חדש], כפי שאתם זוכרים מאשכולות קודמים שלי.. הוא זבל טהור.. בכל אופן, אני לא מצליח להיכנס ל-BIOS. שום כפתור לא עובד, לא משנה כמה ניסיתי. ניסיתי DEL, F10, F8, F2, INSERT, שום דבר לא עובד. אני חייב להיכנס ל-BIOS כדי לשנות משהו. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד שהשימוש העיקרי שלו הוא צפייה בסרטים דרך הטלוויזיה כלומר לחבר אותו לטלוויזיה בעזרת כבל HDMI ולהשתמש בתוכנת media center (כמו boxee) הדרישות: -חזק מספיק כדי לנגן 1080p בצורה חלקה ובלי בעיות -בעל חיבור HDMI כמובן -כמה שפחות מרעיש ומתחמם -גודל כונן קשיח לא משנה -עדיף חברה HP או DELL -זמין בארץ,בחנות מוכרת ואמינה -תקציב עד 3K מחיפוש שלי יש המון דגמים עם שינויים מינוריים, כך שממש קשה לבחור..ואני לא יודעת אם מעבד i3 מספיק חזק או שצריך i5.. אני אשמח לעזרה. תודה רבה (:
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד של HP דגם DV6000 ואני מעוניין להחליף את הארדיסק לאחד עם נפח גדול יותר. האם זה אפשרי? במידה שכן, האם תוכלו להמליץ לי על מקום לעשות זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כבר חודש מחשב נייד מושלם ב 5000 שקל משחקים כמו GTA IV , סרטים , מוזיקה , וכו' אני צריך מינימום 15 אי'נץ מסך (לא פחות) אני צריך מינימום 500GB HD כרטיס מסך חזק מעבד חזק מינימום 4 GB DDR3 נ.ב = חשוב חשוב USB3!!! לא משנה לי האחריות,לא משנה לי זמן סוללה,לא משנה לי משקל,לא משנה לי חום המחשב... תודה רבה מה אתם אומרים על זה? מחשב נייד Dell Studio XPS 15 i5-560M 420M דל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=778650 HP Pavilion dv6-6020ej LH776EA = AMD Radeon HD 6770m http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792348 http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=A665&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796261 http://www.zap.c…
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
כפי שציינתי חברים לשימושים בסיסיים בלבד: אינטרנט,סרטים, מוזיקה. לא יתבצע O.C כמובן. אין חשיבות מיוחדת לשקט. ההתלבטות הגדולה היא אם ללכת על מערכת מבוססת ddr2+G31+775, או להרחיק לכת ל 1156(שהולך עם DDR3 ולוח יקר). אשמח גם להמלצה על סט מקלדת ועכבר אל-חוטיים סטנדרטיים על הדרך (צריך להיכנס בתקציב). לשימושים בסיסיים בלבד, לשיקולכם אם יש צורך בכ"מ ייעודי או לא. אני גם מאמין שאין צורך לנצל את התקציב עד תומו. Intel בלבד בבקשה. תודה ולילה טוב.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
הציוד הקפי יהיה רמקולים Logitech X-530 ואני עוד משהו אני צריך שזה יהיה AMD וכרטיס מסך טוב למשחקים ושזה יהיה GeForce ויהיה מותאם לVISTA והמארז שיהיה Mambo של THERMALTAKE תודה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום ... בניתי לי מפרט של amd 3000 939 6600gt albrton... בבקשה אל תשנו לי את זה ... k8ns 939 adata 512 mb אני צריך בבקשה עצות ומארז.... בסביבות ה 300 שיספק אותי
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני מחשב נייד אשר יהיה מיועד ברובו למשחקים המשחקים שאני מעוניין בהם הם בסיגנון World of warcraft (בעיקר) ולא משחקים עם דרישות מטורפות אלא מחשב סביר ולא חייב שיריץ למשל CRYSIS על דרישות SUPER HIGH אלא דרישות סבירות, לא ביצועים מטורפים אני מוכן להשקיע בין 3 ל-3.5 אלף צריך שלפחות יהיה 2G RAM זיכרון 667Mb מינימום מעבד Dual core 1.6ghz לסיכום אני רוצה מחשב טוב ואמין, אם אפשר עם אחריות של לפחות שנתיים, חברה אמינה ושהמחיר יהיה בין 3 ל-3.5 אלף
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני רוצה שתציעו לי שידרוג למפרט שלי ב 1500 ש''ח תגידו לי איזה דברים ליקנות תציעו לי הצעות ואני גר בבאר שבע אז תביאו לי חנות בבאר שבע תודה דיסק קשיח : 320gb wd3200ks מעבד : core 2 duo e6300 ספק: gyro 500w ps044 כרטיס מסך : geforce 7300 le זיכרון:ddr2 1gb 667mhz לוח אם: Gigabyte GA-965P-S3
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
שלום אני צריך לזוג מבוגר שאין לו יד או רגל בענייני אלו מפרט למחשב אשר ישמש לגלישה, אופיס, חיבור מצלמה דיגטלית (קאנון עם זכור לי טוב) אחסון התמונות (לא צריך נפח גדול מדי סביבות ה300 הם די והותר) לעתים רחוקות יצפו בסרטים. יש מצב שאצטרך להחבר לאינטרנט אלחוטי ובמילא אצטרך חומרה מתאימה. אשמח לקרוא על האופציות העומדות לפני. תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום מבקש סיוע ברכישה מתאימה של מחשב לעריכת וידאו. תקציב של עד 5000 ש"ח ללא מסך.ניתן להוסיף להמלצה גם מסך. תוכנת העריכה היא PINICLE STUDIO 14. על ההמלצה להיות בדגש על רכיבי מערכת החשובים (לוח ,מעבד,זיכרונות,דיסק/אחד או שניים,ספק כח). אשמח לתגובה תודה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטות מוזיקה בקיובייס,אינטרנט,צפיה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס ופוטושופ ממש בקטנה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מחשב נייד Dell Inspiron 1525 מלפני שנתיים וחצי. יום בהיר אחד הסוללה לא נטענה יותר והנורת טעינה החלה להבהב בצבע כתום, במקום בצבע המקורי - כחול. לא ידעתי אם הבעיה הינה בסוללה או במטען/שקע טעינה ולכן שלחתי את המחשב למעבדה של Dell לבדיקה (שירות לקוי ביותר יש לציין). הם טענו שהבעיה הינה בסוללה - נפגמה ולכן יש לקנות חדשה. קניתי חדשה - מטעמי תקציב חליפית (מ - EBay). גם הסוללה הזו לא נטענת (והנורת טעינה כלל לא נדלקת - לא בכחול ולא בכתום). כשקיבלתי את הסוללה היא היתה כ60% מלאה והמחשב היה מחובר איתה כשעה וחצי אך הסוללה לא נטענה. בביוס מזוהה שיש בטריה (לעומת הבטריה המקורית שכתוב שהבטריה לא מותקנת) וכתוב שזה גם נטען - אך זה נשאר תקוע על 0 אחוז. השערה מה יכולה להיות הבעיה? המחשב …
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אודדה לעזרתכם המהירה . יש לי אפשרות לרכוש נייד בארה"ב דרך אחי שחוזר ארצה ב8 ליוני. הנייד הדרוש הוא לסטודנטית, רצוי שיריץ אופיס , אך בעיקר גלישה וסרטים. חשובה הסוללה כמובן התקציב הוא כ-2500 -3000 ש"ח לניד עם מסך עד 13 אינץ' רצוי 12 אינני יודע מאיפה להזמין בארה"C אך קודם אני צריך להיסגר על דגם בבקשה תעזרו לי הנושא בהול
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
היי ! זה המפרט של הנייד החדש שאני הולך לקבל מה דעתכם עליו? Processor: Centrino Pentium Mobile 1.6 GHz Memory: 512 MB (max. 2 GB) Harddisk: 40 GB HD Display: 14.1" TFT XGA 1024X768 Drive: CDRW/DVD 16X/10X/24X/8X Video Card: Radeon 7500 Video Memory: 32MB DDR AGPx4 Communication: Intel 10/100 Ethernet / 56K V.90 Modem / Wi-Fi / Bluetooth Bat: Lithium-Ion 4.5Hrs Travel-weight: 2.25 kg Warranty: 3 years worldwide
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מחשב נייד עד 2800 ש"ח שיהיה מעבד i5 ומעלה, סאונד טוב, (המחשב הקודם שלי היה עם אוידיו של beats) לא משנה לי חברה, גודל מסך מינימום 13, סוללה כמה שיותר טוב, לא חייב ווינדוז ,שירציץ משחקים (כמו דיאבלו וכאלה). משתשמת במחשב בעיקר לגלוש, סרטים, משחקים, ופוטושופ. תודה מאוד אשמח להמלצות!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אודה לכם מאוד למפרט מחשב מדיה סנטר עם הצרכים הבאים: 1. יכולת צפיה בטלוויזיה בסרטים דרך רשת ביתית וכן הרצאות באינטרנט (יש שקע תקשורת). 2. יכולת התחברות עתידית למגבר (לשם שמיעת מוזיקה ברמה טובה וכן ללא תלות בהדלקת המחשב). 3. מחשב שקט עם מארז סלוני פונקציונאלי ונוח (למרות שהוא מתוכנן להיות בתוך ארון ספריה). 4. יכולת איחסון סבירה . 5. תקציב של כ-2 א' ש"ח אפשר קצת לחרוג אך לא יזיק אם נחסוך . 6. לא מחשב לצורכי משחקים!!! . נ.ב. מה אתם אומרים על המפרט שמציעה אייבורי למחשב סלוני הכולל מעבד אינטל Core™ i3 ב-2300 ש"ח (קצת יקר לי...)? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3475&CatCode=142 אנא העירו את עיניי אם אני אצטרך פונקציות נוספות... תודה רב…
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
איך מונעים קרינה ממחשב נייד ? האם משטח קירור הוא הפתרון ? אני משתדל שלא לשים אותו על הבירכיים אבל מה לעשות? זה הרבה יותר נוח.. שמעתי שמשטח קירור זה פתרון טוב.. האומנם ? יש הצעות אחרות ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Model 5740G-624G Colur Blue Navy CPU Intel® Core™ i7-620M Processor, 2.66 GHz,4MB Cache,DDR3-800/1066 Memory 4GB DDR3 1066MHz (2 x 2048 MB), Up to 4 GB HD 640GB (5400 rpm) Display 15.6'' HD Acer CineCrystal LED LCD (1366 x 768) GPU ATI Mobility Radeon HD 5650, Up to 2746 MB HyperMemory (1 GB Dedicated) Optical Device DVD Super Multi Dual Layer Wireless Acer Nplify 802.11b/g/n Bluetooth No Webcam ACER Crystal Eye Webcam Sound Card Dolby®-optimized surround sound system with two built-in stereo speakers Card Reader 5-in-1 card reader (SD™, MMC, MS, MS PRO, ) Ports 4x USB 2.0 ports HDMI™ p…
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב למשחקים עד 3500 ¤ ללא מסך , רמקולים , עכבר , מקלדת וצורב יש לי צורב אנ'לא צריך עוד אחד תודה :-) ראיתי את מה שיש פה במפרטים באתר ואני לא מהמבינים הגדולים ואמרתי אולי יש לכם עוד הצעות שאני אשמח לשמוע. לא אעשה OC כמו שכבר אני מנחש שהבנתם כשאמרתי שאנ'לא מהמבינים הגדולים..ולא נעול על שום דבר..אולי על 2 ג'יגה זיכרון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה בנוגע לשני דגמים של LENOVO R500 וסידרה SL500 (זה לא המלצה אלא רק חוות דעת) זהו R500 http://cgi.ebay.com/NEW-SEALED-Lenovo-Thinkpad-R500-C2D-T9550-2-66Ghz-320GB_W0QQitemZ140313200269QQcmdZViewItemQQptZLaptops_Nov05?hash=item140313200269&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50 האם הוא שווה את המחיר הנקוב שם וסידרה SL500 http://cgi.ebay.ca/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300298187963&ssPageName=ADME:X:AAQ:CA:1123#ShippingPayment בעייה שאני לא כל כך מתמצא בין שני הגרסאות האלו. מה שכן היה חשוב לי זה HDMI PORT אבל ממה שהבנתי בכמה פורומים ב-R500 זה לא קיים אבל יש שם DISPLAYPORT. האם ניתן לח…
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש נייד לצרכי אוניברסיטה. אני מתחיל השנה ללמוד מדעי הרפואה (מדעים ביו-רפואיים) , עד כמה שידוע לי אין לי צורך בתוכנות בעלות דרישות מיוחדות וצרכיי היחידים יהיו עיבוד תמלילים, גלישה באינטרנט, העברת מידע (מהמחשב אל כונן פלאש וכו') וצפייה בסרטים. מן הסתם, חשוב לי שיהיה כמה שיותר קל וחסכוני בסוללה (אך אין לי דרישה מיוחדת לחיי הסוללה, למיטב הבנתי חיי סוללה סטנדרטים הם כ3-4 שעות וזה סבבה). אני חושב שאני ארצה גודל מסך בסביבות ה-15.4', אלא אם כן ה-14' הוא משמעותית קל\זול יותר. בכל מקרה, לא יותר קטן מ-14'. תקציב: 3000 ש"ח אשמח להמלצות על כמה דגמים והסבר על ייתרונות וחסרונות של כל דגם.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיהיה מהיר, יחסית שקט, למטרות לימודים ועבודה משרדית, ולשימוש בתוכנות עריכת וידיאו וגרפיקה (פוטושופ, אפטר, פרימייר, אילוסטרייטור...). אין לי בדיוק תקציב מוגדר אז אני משתדל גם לחסוך כמה שניתן וגם תוך כדי להגיע למפרט יעיל וטוב שיספק לי את הדרישות. יש לציין שאני לא צריך שהמחשב יגיע לביצועים בשמיים לטובת הגרפיקה. אני מניח שכיום השימוש שלי בעריכה וגרפיקה הוא 10% מכלל השימוש במחשב ואני בשאיפה ללמוד ולהגיע ל30%-40% שימוש בעזרת המפרט שהרכבתי. אשמח אם תוכלו להשלים למפרט הבא ספק כוח מתאים, אין צורך בציוד היקפי, וגם להעביר ביקורת על המפרט שהרכבתי. זו פעם ראשונה שאני מנסה להרכיב משהו כזה אז אין לי עוד מושג ממש אם זה טוב או לא, אולי אפילו יש פאקים בין החיבור של החלקים אז…
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני נמצא כרגע בהתלבטות חיי, אני ממש קרוב לקנות את המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=17217 ורציתי לשמוע מכם כמה דברים לפני שאני חותם את הדין. 1.מה דעתכם על המפרט של המחשב? שווה\הולם את המכיר? יספק אותי בכל מה שקשור לעבודות בתחום הפיתוח, וקצת למשחקים בינוניים? 2.מה זאת החברה הזאת FUJISTU? ועד כמה היא אמינה? 3.מה זה WIDI? והאם זה כולל WIFI בתוכו? 4. מה המשמעות של FREE DOS? איך זה אמור להשפיע עלי? והאם כדאי לשקול קניה של מחשב FREE DOS? יש לי רשיון לwindows XP עוד מהמחשב הישן שלי, האם אני יוכל להתקין אותו על זה? תודה רבה מראש, כל פיסת מידע שתוכלו לתרום לדיון תעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום לכם, תהיתי, האם מישהו יכול להמליץ על חנות מקוונת לקניית זיכרון למחשב נייד. תודה מראש צחי
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-