עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מתלבט בין שני המחשבים הבאים; http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=17161 http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=17228 המחשב מיועד בעיקר לעבודות סטודנטיאליות אך גם למשחקים והצגת סרטים ב-Full HD בטלוויזיה. הדל הוא קטן ונייד יותר וגם בעל כונן SSD. הסמסונג כמובן הוא עוצמתי יותר. אשמח לעזרה ובנוסף להמלצות מאנשים שיש להם נסיון עם אחד מהמחשבים. תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי צורך במחשב חזק לתלת מימד (סולידוורקס). היה לי בעבר dell precision 4700 (נייד). הוא היה מעולה! וזה מה שאני מחפש מבחינת מפרט ותכונות. עכשיו ככה, את עבודת התלת מימד אני לא צריך בצורה ניידת, אבל כן יש לי צורך בניידות לצרכים בסיסיים. האופציות שחשבתי עליהן: 1. מחשב נייח חזק לתלת מימד+מחשב טאבלט קליל לשאר הדברים. 2. לפטופ חזק (dell precision אשמח לשמוע מה דעתכם על הסיפור הזה. תקציב לכל הסיפור סביב העלות של הדל בארה"ב: 1400-1700$ תודה רבה!

3. Started by inuse,

תגידו אם אתם מוצאים משהו לשפר \ להוריד , יש דברים שסתם דחפתי בלי לדעת אם צריך כמו מאווררים .. http://www.tms.co.il/preview/spec/j9v46ys7

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  4. מטרות המחשב? עבודה משרדית חלקה (אופיס, אינטרנט), צפייה בסרטי HD ורגיל * גודל המסך? מ 12.5 עד 15.5 בבקשה * משקל רצוי? כמובן שההעדפה היא נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף זמן סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI* בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD חובה! * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. נדרשת אחריות בישראל ל-1 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. WIN 7 PRO* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. דברים נוספים - לא מבין בתקציבים - העדיפות היא לצמצם ככל הניתן. הדרישות בסה"כ אינן גבוהות. ,סוגי העריכה שיעשו במחשב - פוטושופ, לייטרום, קצת עריכת מוזיקה, עריכת סרטים ברמה חובבנית. אמינות ועמידות -…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  5. אני פשוט שום חריץ סביב הסוללה ואין לי ממש מושג איך לפתוח אותה. אני רוצה להחליף לה את הסוללות שבפנים(כנראה שהלכו לעולמן). אשמח לעזרה בנושא. דגם הסוללה הוא hstnn-db72/

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  6. שלום לכל החברים, המומחים ויודעי הדבר 8) אני פותח דיון היות ואני מחפש לקנות מחשב נייד שנותן הכי הרבה תמורה לכסף, דרישות הבסיס הן אמינות ואורך חיים כל השאר נתון לפרשנות אישית שלכם. כמובן שאני מצפה שהמחשב יעמוד בעומסים ובדרישות של המשתמש הסביר, כמו הישראלי הממוצע אני אשמח לקנות חללית גיימינג במחיר מחשבון כיס אבל זה לא ממש עובד ככה, אז מה דעתכם? תשובות מנומקות יתקבלו בברכה, דארוק.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  7. שלום רב, מעוניין לשפר את המחשב אחרי 4 שנים קשות של משחקים, נשרף לי הכרטיס מסך לפני כמספר חודשים ולא הייתה הדחיפות לתקן, הבקשה שלי היא האם המפרט הנוכחי יחזיק מעמד או שצריך לשפר יותר מהכרטיס מסך: MSI GeForce GTX460, 2GB, GDDR5, 256bits ב625 שח וכונן קשיח שהיה מלא בזבל: Seagate 3.5" 80GB PATA Cache 2MB 380215A ב313שח באתר שממנו חושב לקנות יש גם מבצע עם זיכרון 4GB בזול..אז אם זה יעזור המחשב מיועד למשחקים כמו DODS, BATTLEFIELD BADCOMPANY2, BATTLEFIELD3 אם ירוץ בסדר התקציב שמוכן להשקיע זה בסביבות ה1000 עם חריגה מועטה, בבקשה עזרה חברים

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  8. שלום חברים , נא עזרתכם. מעוניין לרכוש מחשב שכרגע אערוך בו בתוכנת PINNACLE 12 ולאחר מכן אשקול מעבר לתוכנה רצינית יותר. אני גר באיזור הדרום כך שמבחינתי החנויות הרצויות הם אייבורי ו KSP (אפילו באילת). ניתן לחסוך או אפילו לחרוג במידת הצורך.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  9. Started by AisA,

בבעלותי מחשב Lenovo ThinkPad T500 2089 Notebook Core 2 Duo T9400 2.53 GHz, 4GBHard Drive: 160 GB, Serial ATA-150, 5400 rpm מדי פעם המחשב קורס (נכבה) ללא הודעה מוקדמת מדי פעם יש רעשים מכיוון הכונן הקשיח המחשב בן 3+ ומשמש לצורכי מחקר (הרצת חישובים) שאלתי: האם כדאי להחיף את הדיסק הקשיח? אם כן, איזה דיסק מומלץ? כרגע אני משתמש בפחות מ100GB ולכן SSD הוא אופציה ריאלית תודה רבה

10. Started by MrKlin,

שלום, הייתי מעוניין בהתייעצות לגבי 2 מפרטים: הראשון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500~ שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית\עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יכול להיות שמסך (בנפרד) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? עדיף שקט 6. האם מתוכנן א…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by itamar_moa,

שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מחשב HTPC בתקציב זול של עד 1500 ש"ח ללא ציוד היקפי. הצרכים הם גלישה באינטרנט, צפייה בYOUTUBE וVIMEO, ניגון של סרטי FHD ותלת מימד לטלויזיה. אין צורך בכרטיס קול מיוחד, למה גם ככה זה מחובר למערכת סטריאו. רצוי שיהיה מארז קטן יחסית אבל לא היסטרי אם לא. אולי אבל לא היסטרי אופציה לשדרוג עתידי לכרטיס מסך יותר רציני מה אתם אומרים? יש מצב להצליח להרכיב בתקציב הזה? או שהגזמתי? תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  12. המחשב הינו לעבודות משרדיות כגון: אינטרנט, סרטים בקטנה, אופיס.. עדיפות לכמה שיותר זול התקציב הוא עד 2000 ש"ח [glow=red,2,300][/glow] [glow=red,2,300]* גודל המסך? 15[/glow] [glow=red,2,300][/glow] [glow=red,2,300]* משקל רצוי? [/glow] [glow=red,2,300][/glow] [glow=red,2,300]לא משנה[/glow] [glow=red,2,300][/glow] [glow=red,2,300]* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? [/glow] [glow=red,2,300][/glow] [glow=red,2,300]לא משנה[/glow] [glow=red,2,300][/glow] [glow=red,2,300]* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ([/glow] [glow=red,2,300][/glow] [glow=red,2,300] ESATA[/glow] [glow=red,2,300][/glow] [glow=red,2,300], [/glow] [g…

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  13. Started by mamasnik,

שלום לכולם אני רוצה להחליף את המחשב הישן שלי במשהו יותר איכותי. אני חובב משחקי מחשב. יותר נכון-משחק אחד. עוד יותר נכון- אחד מהמודים של משחק DIABLO 2 בשם ZY-EL. המחשב הישן שלי לא סוחב את זה בקלות ואחרי פעולות מסויימות אני נאלץ לחכות זמן לא מעט (אם לא הייתי מפסיק לעשן,הייתי מספיק לגמור סיגריה או אפילו שתיים. אבל מהעצבים אני מרגיש שאתחיל באמת לעשן מחדש). אז איני יודע מה הדרישות של המשחק, אמנם יש לי כמעט 4GB של קינגסטון, וכרטיס מסך 5450 RADEON. את שם המעבד איני זוכר, מתחיל מ-2 (אינטל). איני רוצה כבר להחליף חלקים אלא פשוט לקנות מחשב חדש שיריץ לי את המשחק, שיהיה אמין ואם כבר, אז שיתאים גם לזמן שלנו, שתהיה אופציה להוסיף תוכנה יותר כבדה וכו' כי אני מתכוון ללמוד הנדסאי אלקטרוניקה…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  14. אתמול המחשב הנייח שלי נשרף (נשרף = עלה בלהבות.. אין לי מושג איך זה קרה.. זה התחיל מהכבל מתח SATA של ההארדיסק) אלו החלקים שהוצאתי מהמחשב ועובדים תקין כונן קשיח WD SATA2 160GB 7200RPM כונן קשיח (של המחשב הנייד) WD SATA2 160GB 5400RPM 2.5 INCH זיכרון CEON 1GB DDR2 800MHZ יש לי שני זכרונות כאלה... ככה שביחד זה 2GB צורב DVD LG X22 IDE אז השאלות שלי כאלה איזה מעבד כדאי לי להתאים לחומרה הזאת? (ברור לי שזה משהו במהירות רצפה) העניין הוא שאני ממש מגורד בכסף... ואני מחפש מחשב שסך הכל יעבוד.. לא יותר מזה.. (אינטרנט פייסבוק כאלה) מה אתם ממליצים לי לעשות עם החלקים האלה, ואיזה מעבד להתאים להם?

• 9 תגובות
    • 642 צפיות
  15. שלום רב, אני מעונין לשדרג את המחשב. המפרט כיום: Operating System MS Windows 7 Ultimate 32-bit SP1 CPU Intel Core i5 760 @ 2.80GHz 39 °C Lynnfield 45nm Technology RAM 4.0GB Dual-Channel DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. P55A-UD4 (Socket 1156) Graphics DELL 2408WFP @ 1920x1200 NVIDIA GeForce GTX 460 NVIDIA GeForce GTX 460 Hard Drives 977GB SAMSUNG SAMSUNG HD103SJ ATA Device (IDE) בנוסף אני עם מארז: Cooler Master 690 2 Advance Black וספק כוח: HEC Win+ 700 700W אני חושב על השדרוג הבא: א. הוספת דיסק SSD בנפח 128GB. אשמח לקבל המלצות לקניה. ב. החלפת הזכרון הקיים ל-8GB מהיר יותר (1333MHZ או 1666M…

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  16. Started by swisaman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 2209WA -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  17. היי חברים :-) אני מתכנן לקנות מחשב חדש, רוב השימוש זה אינטרנט + מידי פעם למשחקים. ישנה חנות שכונתית אצלנו שאני מאד אוהב ויש לי ניסיון טוב איתה, כך שאני מעדיף לקנות מהם. להלן המפרט למחשב שאני שוקל לקנות: מעבד: Intel Core i7 -2600 3.4Ghz 8MB לוח אם: Intel DP67BA 4*DDR3 זיכרון: 8GB DDR3 1333 Kingston - שני סטיקים של 4 ג'יגה הארדיסק: 1TB SATA3 WB Black כרטיס מסך: Geforce GTX560Ti 1024MB כונן LG DVD מארז ATX MIDI 500W סך הכל 5200 ש"ח. מה דעתכם? מכיוון שאני מעדיף לקנות מהחנות, חשוב לי לקבל את דעתכם האם המחשב יתאים למשחקים החדשים+המחיר הגיוני (פחות בעניין של הצעות אחרות כרגע..) תודה!

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  18. אהלן אני רוצה לקנות מחשב ומבקש את חוות דעתכם לגבי המחשב הבא לשים לב שאני לא גיימר מדי פעם אוהב לשחק משחקי מחשב .... מארז ATX מעבד INTEL I5 3450 זיכרון 4GB/DDR3 X2 דיסק קשיח 500 GB כרטיס מסך- GT610/2GB צורב DVD RW לוח אם - GIGABYT H67MA

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  19. הי אנשים זה מפרט מחשב שגיבשתי לאחר מחקר בנושא. השימוש הוא לאנימציית פלאש עריכה (פרמייר) פוטושופ ואפטר. בגדול חבילת adobe cs5 ומעלה. והמחשב צריך להיות שקט מהיר מאוורר היטב ואמין..ובכל זאת, לצרכים שלי - איפה אפשר לקצץ ועדיין לקבל ביצועים פחות או יותר באותה רמה? ובאופן כללי , דעתכם על המפרט. תודה אנשים! המפרט - (הורכב ב"זיגזג" ,קיבלתי עליהם המלצה ) מוצרים כמות סה"כ Intel Core i7-3770 Tray מעבד ח"ש 1,576 Gigabyte GA-H77-D3H אם לוח 586 ש"ח G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz 9-9-9-24 RipjawsX זיכרון 290 ש"ח Zalman CNPS7000V-Al למעבד קירור 69 ש"ח Crucial 2.5" M4 9.5mm 128GB SATA3 SSD כונן 690 ש"ח Seagate Barracuda ST1000DM003 3.5" 1TB 64MB SATA3 קשיח כונן 445 ש"ח Gainward GeFor…

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  20. Started by Linga,

היי,אשמח אם תוכלו לעזור . זה המחשב הקיים : http://img99.imageshack.us/img99/909/imngb.jpg האם כדאי לשדרג את המחשב בעקבות שדרוג לWIN7 וקניית BF3? התקציב הוא 2000 לשדרוג..האם כדאי לשדרג?המשתמש מתגייס עוד 3 חודשים ולכן הוא רוצה להנות מהזמן שנותר לו בBF3 באיכות טובה וחלקה. האם בכל זאת כדאי לחשוב על רכישת מחשב? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 +- לשדרוג.. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם צריך.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית+תכני HD+משחקים[bF3] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by dor974,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪569 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪58 לוח אם: Gigabyte GA-P61-USB3-B3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪264 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪455 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪118 קשיח למחשב שולחני: WD 500GB Sata 3 Caviar Blue כמות: 1 - מחיר: ₪370 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E BULK - בק…

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by SEPHIEBH,

מפרט מחשבמעבד: Intel Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3 Cache, Trayלוח אם:Asus Rampage IV Gene ( החלופה היחידה שמשתלמת GIGABYTE X79 UD3)זיכרונות: QUAD CHANNEL 1600MHZ CL 9-9-9- G.SKILL ARES 4X4 SSD: Crucial m4 128gb 2.5inch X2*(על אחד מערכת הפעלה רגילה ועל השני מערכת הפעלה וכל מה שקשור למוזיקה-מחשב לעבודה על דברים מקורים אסור שיהיה בו אינטרנט)כונן קשיח: Seagate Barracuda ST3000MDM001 3TB 7200RPM 64MB CHACEקירור למעבד:- Noctua NH-D14 S2011 CPU COOLER- מארז:מחפש משהו משקיט וביצועי ככל האפשר. חייבת להיות גישה נוחה ושליפה מהירה של כונני SSD (אם קיים), רצוי גם נגישות הוחלפה מהירה גם לכונני 3.5SATA. גודל:כאמור שיתאים ללוח אם, לא מחייב ענק, מקסימום חומרה בפנים היא עד 3 כונני SAT…

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  23. Started by dovik,

שלום חברים. הגיע תורי לשאול עצתכם\ן.. אז ככה. * מטרות המחשב - בעיקר הרצת תוכנות כמו ORCAD,MULTISIM,AHDL,VHDL,כמו כן צפיה בסרטים והעברת קבצים באופן תדיר, וגם גלישה באינטרנט כמובן. לא שולל אופציית הקלטת אודיו ו\או וידאו (דרך הגב אשמח לדעת על התוכנות) * גודל המסך- מהנסיון אני יודע שתוכנה ORCAD לא מופעלת במסכים קטנים ("10.1), אז עדיף 15.6 אינץ' כדי להיות בטוח. * משקל רצוי-לא משנה. ב"ה, אין לי בעיה עם המשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?-לא קריטי, אך עדיף שתהיה התרעה של כמה דקות לפחות עד שהסוללה נגמרת.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי, אך אם זה יהיה בין האופציות ולא ישפיע משמעותית על המחיר-לא לוותר. * בלוטות-לא קריטי (כנ"ל) * גודל מינימלי וסוג של כונן קש…

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by baruch28,

השימושים ביתיים + קצת פוטו שופ וקיובס המחשב הנוכחי הוא חלש כך שהמחשבים הבאים שתיהם אמורים להתאים http://www.ivory.co.il/Dell_Inspiron_5520_i3-2370M_white.html http://www.ivory.co.il/HP_G6-1254EJ_A5G76EA_2.2GHz.html המחשב מיועד לבת כך שלא צריך להיבהל מהצבעים לי נראה שעדיף ה- HP שהמעבד חלש טיפה אבל יש לו 6 ג'יגה ודיסק קשיח של 750 מה דעתכם? ואיך הכרטיס מסך של ה - HP? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  25. התחלתי בחודש האחרון ללמוד ניהול רשתות. אני מעוניין להתקין מערכת Win server 2008 R2 בתחנה שלי בבית ללמידה. בגלל בעיות תקציב לא אוכל לרכוש מעבד I7 או חזק יותר... מה דעתכם על שני המעבדים האלו : Intel® Core™2 Quad Processor Q8400 (יותר זול) (4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz FSB) Intel® Core™ i5-2300 Processor (יותר יקר) (6M Cache,2.8GHZ- up to 3.10 GHz) האם לדעתכם עם שניהם אוכל לעבוד ללא בעיה עם Win server 2008 R2 במחשב ? אשמח לתגובה . במיוחד למי שעבד עם Win serv 2008

• 1 תגובה
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.