עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zabal12,

1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוךלנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LOL בעיקר ייתכנו גם משחקים יותר כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by nsgil85,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש המכיל 1) intel i5 750 box 2) Gigabyte GA-P55-US3L או לחילופין ה UD3L לא סגור על זה עדין, (חשוב שיהיה Parallel port הישן לחיבור קיטים של רכיבי FPGA) 3) זיכרון Corsair 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 4) כרטיס מסך GigaByte Gforce 9400 GT 1GB 5ׂ מארז Thermaktake WING RS 201 או המלצה אחרת שלכם 6) ספק כוח FSP Epsilon 80PLUS 450W או הcorsair 450W או המלצה אחרת חשוב לציין!! כרגע התקציב שיש לי הוא 3200 - 3300 כלומר לא יהיה לי כסף להרד דיסק חדש ולכן אקח את הישן שלי שהוא 8M WD 160GB SATA1 ובנוסף כי המחשב נועד לעבודות שוטפות ותוכנות חישוביות כמו MATLAB וכו' עבודה עם מספר תוכנות כבדות במקביל, ועבודה מול 2 מסכי סמסונג FULL HD שכרגע פעילים אצלי עם מעבד ה…

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  3. Started by מדוזה,

שלום אני מחפש מחשב מחשב ב3000 ש''ח אני לא כל כך מבין במחשבים המחשב שיש לי כרגע הוא מ2014 מעבד i5 ישן יחסית אינני יודע מה לבחור אני צריך עצה האם אפשר גם מפרט[חריגה של 210 ש''ח

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  4. שלום אנשים, אני קונה השבוע מחשב רציתי חוות דעת אחרונה מה כדאי לשנות אז ככה זה המפרט: ( 4500 שקל למשחקים)CPU: Intel PENTIUM 4 2.8ghz 800mhz [970¤] M. Board: Gigabyte 8IPE1000G(Intel865PE), DDR 128b, GBL [530¤] Memory: 256MB Samsung 400MHZ (X2) [600¤] H. Disk: Maxtor 80GB 7200/133 8MB Buffer [440¤] V. Card: MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB [1200¤] DVD: LG x16 [170¤] Floppy: 1.44 [50¤] Case: COMPUCASE CI-6A19 [370¤] Optical Mouse + Keybord [100¤] מה טוב, מה לא טוב מה כדאי להחליף?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  5. היי, אני מחפש מחשב נייד בסיסי למדי, שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, קצת עבודה משרדית ולפעמים גם סרטים. גודל המסך צריך להיות 15", הוא צריך להכיל 4GB של זיכרון וכמובן מעבד Core 2 Duo, אבל אין לי דרישות ספציפיות מעבר לזה. בעקרון זו נראית לי אופציה טובה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NJV65453 אבל הייתי רוצה לדעת אם יש דגמים עדיפים יותר (של חברות אחרות אולי) בטווח המחירים הזה.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  6. Started by maxth,

שלום, ברשותי מחשב נייד הנל ASUS ZenBook UX510UX-CN135T בעל מפרט הבא : מעבד Intel® Core™ i7-7500U Processor, 4M Cache, 2.7 GHz up to 3.50 GHz זיכרון 8GB (1 x 8GB) DDR4 2133 MHz SDRAM OnBoard Memory, 2xDIMM socket, up to 16 GB כונן קשיח 1TB (SATA) 5400rpm + 128GB SSD תצוגה 15.6 Inch 16:9 LED backlit FHD (1920×1080) Anit-Glaire Panel מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® GTX 950M with 2GB GDDR5 VRAM ללא אחריות בכמה ניתן למכור אותו? תודה

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  7. Started by Zippy,

מעוניין לקנות מחשב חדש כולל מסך (20 -22 אינץ', עדיפות לאכות ולא לגודל) מקלדת (לא אל-חוטית) ורמקולים, (ללא עכבר). שימוש: בסיסי למדי - אינטרנט, אופיס, מוזיקה וכו', ללא שום משחקים. תקציב: 3000 - 4000 ש"ח. אשמח לקבל עזרה בנוגע לבנית המפרט, תודה רבה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  8. Started by ran500,

אהלן חברים אומנם השאלה כללית מידי נהרס לי המחשב הנייח תמיד רציתי מחשב נייד שיש את הקטע של הנוחות ואפשרות להשתמש לעיתים מחוץ לבית מתלבט בין נייח לנייד אני מחפש מחשב שיתמוך במשחקים מודרניים (אני לא גיימר אין לי דוגמאות למשחקים תוך כדי השימוש אוריד) הבנתי שנייח יתן ביצועים יותר טובים ויהיהי אפשר לשדרג בעת הצורך לרכוש 2 קצת נטל כלכלי כבד לדעתכם אם אני מעדיף מחשב נייד ללכת על מחשב נייד פשוט? או כדאי ללכת על נייח ולחפש בהמשך מחשב נייד זול יד שנייה לשימושים בסיסיים? (גלישה ויוטיוב) אני מחפש מחשב בטווח של 4k תודה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  9. Started by Tal Israeli,

שלום, ברשותי מחשב נייד מדגם HP Pavilion dv4 1430us בן כמה שנים שנרכש בארה"ב. בזמן האחרון הסוללה כבר ממש מזייפת ומספיקה לזמן קצר מאוד. אני מעוניין לרכוש סוללה חדשה. כמה דבר כזה אמור לעלות והיכן ניתן לרכוש?

10. Started by R_G,

אהלן! שאלה זריזה - בבזק יש מבצע של שדרוג האינטרנט ל-5 מגה במחיר 99 לחודש ואז מקבלים מחשב נייד במחיר 1993 ש"ח ב-6 תשלום. אין לי את הדגם של המחשב אך יש לי את המפרט: מעבד - intel pentium core DUO T2390 1.86GHz כונן קשיח - 160GB זיכרון - 2DB DDR2 (ניתן לשדרג עד 4) מע' הפעלה ויסטה הום בייסיק מסך 15.4 כ. מסך X3100 סוללה 6 תאים אחריות של שנה ומשקל מוערך של 2.75. אחרי הצבת הנתונים בזאפ גיליתי שככל הנראה מדובר ב- Acer Aspire AS5715Z-4A1G16MI 1.86GHz 160GB. כמה שאלות: 1. איך המחשב הזה? 2. האם המחשב מומלץ במחיר זה? מה דעתכם על המחיר? 3. מה ההבדל בין מחשב זה לבין Acer 5730Z שעולה 1K יותר ממנו, והאם ההבדלים באמת מצדיקים הפרש של 1K? תודה רבה! עריכה - כשאני שואל איך המחשב, המטרה היא …

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  11. Started by morpheus211,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחשב לנסיעות למטרת עבודה משרדית ועריכת תמונות קלה גודל המסך? [12.5-13.3 משקל רצוי? כמה שיותר קל במסגרת התקציב והדרישות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיפות לסוללה שתחזיק בין 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3] * בלוטות? לא חייב אבל כדאי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשובה חברה המעניקה אחריות טובה בארץ אשמח להמלצה למחשב מסדרה עסקית, בעל א…

12. . מה התקציב המקסימאלי?4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין בכלל 2. מה שימושי המחשב : גיימינג וסרטים בסטרימינג חשוב שיהיה הכי טוב שאפשר לגיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קונה מסך עם המפרט (כלול במחיר) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מעוניין באיכות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא…

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  13. היי אשמח שמיהשהו יעזור לי לפנות מפרט טוב למחשב עד 5000 שקלים ללא חריגה משמעותית עם rtx3060 תודה לעוזרים

14. Started by מבד72,

מבקש המלצה למחשב נייד (אם אפשר חדש מ2023) לא לגיימינג ולא לסטודנט אלא לתוכנות (עריכת וידאו/אודיאו ומסמכים). אני צריך שיהיה במחשב הנייד גם מקום להכנסת דיסק נוסף במשקל 2T . תקציב של עד 3500 ש"ח. המחשב יכול להיות נרכש גם באילת. אין לי חברה מועדפת. מערכת הפעלה ווינדוס 11. גודל מסך שכיח (15-16). אני מעדיף מחשב קל משקל. )

15. שלום לכם אני מעוניין בקניית מחשב בשבוע הקרוב והייתי רוצה לקבל ממכם עצה טובה לבחירת מחשב טוב אני מעוניין ב INTEL המחשב יהיה מיועד בעיכר לתוכנות וסרטי HD וקצת גם למשחקים הסכום שעומד לרשותי הוא בסביבות ה 2,300 שקל. השמח לקבל מפרט טוב במחיר הזה תודה רבה לכם.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  16. Started by le011,

מעבדי ‏AMD‏ Price Units Total Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 650 1 650 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ ASUS Price Units Total M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 480 1 480 זכרונות‏ DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 405 1 405 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 160GB 7200RPM, 8MB 300 1 300 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GSA-H12 x18 Beige 175 1 175 מארזים‏ Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 210 1 210 ספקי כוח‏ JSP-TECH Price Units Total PS-05 BIG FAN 400W (12cm Fan) (24pin) 160 1 160 המחשב מיועד לשימושים כלליים ומשחקים מיזדמנים(לא מחשב גיימר) -האם שימוש במודול 1 של זיכרון(1 גיגה אם אופציה לשידרוג זיכרון)…

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  17. Started by StormT,

שלום אני כבר יום שלם מחפש בכל מני אתרים דגמים של מחשבים ניידים עם טכנ' חדשה של core duo מישהו יכול להמליץ על דגם מסוים או על ניסיון שלו בתחום. תקציב בערך עד 8000 חייב להיות לפחות מעבד 1.6, זיכרון 512MB/533MHz-667MHz DDRII, מינימום 60GB דיסק קשיח וכרטיס וידאו לא INTEL פנימי אלה או של ATI או של NVIDIA. מצאתי כמה דגמים של LG ו של ACER. ויש מלא דגמים באתרים אבל מעניין למה לא מבאים אותם לפה.

18. Started by tzahi20,

צרפתי מפרט למחשב שאני רוצה להזמין, מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by owen10,

שלום! אני צריך אתרי קניות באמריקה, חבר שלי נוסע עוד שבועיים ואני רוצה לקנות מחשב נייד משם. תודה!

20. שלום לכל אנשיי הפורום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של בין 4K ל-5K. השימושים שלו הם שימושים משרדיים וגם סרטים ומוזיקה (הוא לא עורך מוזיקה ווידיאו) אני הצעתי לו לקנות מחשב של DELL אבל אני לא כלכך מבין בדגמים של ניידים, לכן אני מבקש את עזרתכם. תודה רבה לכולם, אלדד כהן

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  21. Started by kvodi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכמה שצריך כדי לקבל מחשב מצויין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 , 24 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by yonatan1681,

שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבניית מחשב לקנייה השבוע. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, האזנה למוסיקה, צפיה ישירה בסרטים וסדרות, משחקים מסוימים (GTA, פיפ"א 15 פרו אבולושן 15) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: פרו אבולושן 15, פיפא 15, GTA 4 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  23. המפרט מיועד לילד בן 15 לשימושי משחקים בעיקר מסך 19 1024X1280 דעתכם? ואם יש הצעות לשיפור [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  24. שלום לכולם אני קונה מחשב לאחיינית שלי בת 16 כמתנת יום הולדת. אני מחשפ מחשב נייד שיענה לצרכים שלה : אינטרנט אופיס ושאר השטויות שילדות עושות במחשב (מסנג'ר וכל השאר) התקציב הוא 3000 ש"ח + (לא יותר מדי) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3, Tomb Rider, Just Cause 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 1 תגובה
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.