ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים ורציתי להתייעץ בנוגע למפרט: מעבד: Intel Core i5 750 2.66Ghz 8MB Cache Tray לוח אם: Gigabyte P55A-UD3 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR3-1600 X-Series CL7-7-7-20 כרטיס מסך: NVIDIA Geforce 9800 GTX מה דעתכם? את הכרטיס מסך אני לוקח מהמחשב הישן ואני לא רואה סיבה להחליף אותו כרגע. אגב, אם יש לכם המלצות למפרט שונה לחלוטין אני פתוח להצעות. התקציב בנושא הוא רק למעבד + לוח אם + זיכרון. תודה, שחר[br]פורסם בתאריך: 6.08.2010 בשעה 22:24:49 הסתכלתי על המפרטים המומלצים של הפורום ונראה שהייתי בכיוון הנכון. המפרט שאני כנראה אלך עליו הוא:מעבד: Intel Core i5 750 2.66Ghz 8MB Cache Tray מחיר: ₪941 קירור למעבד: Thermaltake Contact 29 1156+1366 מחיר: ₪160 לוח אם:…
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אין אפשרות ל SCROLL ב SYNAPTIC TOUCHPAD דרייברים מעודכנים לגרסא 14 - עודכן הרגע. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מתכוון לעבוד עם המחשבים בעיקר בתוכנות משרדיות, וכפי שכתבתי בכותרת בעיקר עם Sap Business One שעובדת במקביל עם SQL Server 2005/2008. אני עובד עם מספר גדול של תוכנות במקביל, ולכן חשוב שהוא גם יוכל לעמוד בכך ולא יתחיל לגמגם. דרישות: מסך: "13.3. משקל: עד 2 ק"ג. יציאות: שתהיה יציאת HDMI, עדיפות למספר גדול של כניסות USB. בלוטות': הכרחי. גודל מינימלי של כונן קשיח: לא רלוונטי. צורב DVD: לא הכרחי. לא נדרשת אחריות בינלאומית, אך רצוי שתהיה ל-3 שנים. אשמח לשמוע המלצות, תודה.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד,המחשב מיודע לאמא שלי ולא לי ובגלל שאין לי מושג במחשבים ניידים אני צריך את העזרה שלכם.התקציב עומד על 2650 ש"ח גג המחשב הוא לשימוש כללי סרטים,אינטרנט וכו'.אמא שלי לא צריכה משהו מטורף שיריץ משחקים חדשים אבל גם לא משהו חלש מידי.אורך הסוללה לא הכי כריטי כי המחשב ישומש רובו בבית.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי למחשב - 3300 שימושים, למה מיועד המחשב? (לסמן באדום) משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית/ עבודה גראפית/ קידוד וידאו/ מערכת HTPC/ אחר (נא לציין)/. משחקים ברמה בינונית (crysis וכו) - במידה והמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו -Cod 2 Multi,Crsysis,ועוד... - במידה והמחשב מיועד לתוכנות גראפיקה ועריכה, נא לציין באילו תוכנות תשתמשו - לא מיועד OverClock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש? לא - במידה וכן, נא לציין על איזה חלק יבוצע אוברקלוק: - האם לקונה יש ידע בביצוע אוברקלוק? ציוד היקפי - - מהו גודל וסוג המסך שיתחבר למחשב?(מומלץ לציין גם דגם) Samsung Cream 2333T 23" Wide 8ms 1:…
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי, יצא לי להתרשם מאוד מהאתר והעזרה הרבה שאתם נותנים למשתמשים רבים, אשמח אם תתנו לי גם אחת. ניגש לדרישות ולאחר מכן להערות נוספות שיש לי לומר.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט וסרטים, משחקים בעלי גרפיקה בינונית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of warcraft , shogun 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני צריך שמישהו יתן לי טיפה מידע על שרתי הrackmount של חברת hp. תודה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנט לצילום ואני צריך מחשב המיועד לעיבוד תמונה דו מימדי (פוטושופ) ועריכת וידאו. התקציב שלי הוא בערך 4000 שקלים, לא כולל מסך וציוד היקפי. עוד פרט חשוב הוא שהמחשב יעבוד בשקט, אם זה קשור למאווררים, מארז וקירור פנימי. אשמח מאוד לכל עזרה מכיוון שאין לי מושג בנושא הזה. תודה רבה אייל
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אחותי נוסעת עוד שבוע ויכולה להביא לי מחשב. ההעדפה שלי היא לdell אבל פתוח להצעות גודל מסך 15.6 זמן סוללה ומשקל לא גורלי יציאת hdmi כונן קשיח לפחות 500gb צורב dvd כמובן עדיף עם אחריות בינלאומית ואם מישהו מבין בזה קצת והמלצות לגבי מערכת הפעלה אשמח לשמוע פרטים האם ניתן להתקין xp pro sp2 אם זה רלבנטי אז אחותי תהיה בשיקגו אם זה משנה משהו תודה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אחרי שנים עם קונסולות ולפ-טופים החלטתי לקנות מחשב טוב לגיימינג. עבר הרבה זמן מאז שקניתי מחשב חדש, אשמח לעזרה והמלצות. זה המפרט שהרכבתי בעצמי: CPU: Core I7 2600K MOBO:Intel DZ68BC (http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-board-dz68bc.html) RAM: DDR3 1600Mhz 4x4GB Corsair Vengeance LP Blue Dual Channel CL9-9-9-24 GPU: ASUS - AMD HD 6970 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI 4xDP PCI-E HDD: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX PSU: Thermaltake TR2 700W PSU Active PFC CASE: CoolerMaster Elite 310 Black/Blue ATX Case (No PSU) SCREEN: Samsung S23A350B LED 23'' 5ms VGA DVI WideScreen Black את המעבד ולוח-האם אני מקבל …
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אהלן, נכנסתי לאתר של ATI, ואני רוצה להוריד דרייברים לכרטיס מסך, הכרטיס מסך המדובר הוא 4650M אבל שאני בא להוריד דרייברים רשום שם Catalyst Software Suite שזה בכלל 1.11 מגה בייט, אני עובר לטאב השני ושם רשום Catalyst Control Center וזה 80 מגה בייט. עכשיו מה מהם אני יוריד? את שניהם? אם כן מה להתקין קודם? להסיר דרייברים בעזרת ה DRIVER CLEANER? אגב, מה זה HydraVision Package? למה זה תורם והאם יש צורך בכלל?.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
תקציב:3300 חברת המחשב הניד המועדפת:HP / Samsung / Sony / Asus מערכת הפעלה מועדפת:XP או7 גודל כונן קשיח מועדף:200GB + גודל הצג:15 + אינץ' צבע המחשב הרצוי:שחור , לבן , כחול . כסף , הצבע לא כל כך חשוב המחשב מיועד לסרטים , מוזיקה , גלישה באינטרנט וגיימינג מומלץ עד רמה של GTA IV ... תודה לעוזרים ...
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?כמה שפחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מסמכים ,משחקים וסרטים לילדים ואינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין …
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
ערב טוב, להלהן התייחסות לשאלות הקבועות: 1. מה התקציב המקסימלי? 5.5K 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים (כגון NBA ,Fallout3, TotalWar), פוטושופ, סרטים. מסך שלי הינו T240 של סאמסונג (24 אינץ עם רזולוציה 1920-1200) 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? המחשב יהיה בחדר שינה ולכן 8. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? בשלב הזה לא, לא פוסל בהמשך. לפי הכרות שעשיתי עם הפורום בניתי מפרט לפי אוסף המלצות שכתבתם פה, אשמח לקבל אליו התייחוסות. או לחלופין להמליץ על מפרט אחר: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1036 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪601 כמות:1 http://www.sky…
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט למחשב המיועד למשחקים. התקציב הינו 4000 ש"ח. פרטים: ללא OC אין חשיבות לרעש HDD 500 ומעלה כולל מסך מקלדת ועכבר אלחוטיים ורמקולים 2.1 מעדיף לקבל הצעות מחנויות בסביבת המרכז והשרון מתכוון לשלם בתשלומים (3-4) תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מעבד Intel Core i7-920 Tray ¤1417 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7920ay לוח אם Asus P6T SE ¤1247 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31304 כונן קשיח Seagate ST31000520AS Barracuda LP 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤402 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000520AS זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 9-9-9-24 NQ ¤743 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL9T-6GBNQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 Vapor-X 1024MB DDR5 PCIe ¤1003 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4870G1V צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤115 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק CoolerMaster CM 6…
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
בס"ד שלום אני רוצה לדעת אם יש תוכנה שאפשר לשחק במחשב ניד דרך הרשת במחשב והמחשב הניח יעשה את כול העיבוד וישלח ברשת (כמו באיפון עם הwow או כמו שסלקום עושים)
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני זקוק למפרט מחשב כמה שיותר חזק לגיימינג אם אפשר אז לשלב את הכרטיס Sapphire HD 4890 Toxic/Vapor-X המחשב מיועד למסך Dell 2209wa תודה מאש
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
1. מה התקציב? תקציב כ-3700 ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים(crysis,WOW,COD וכד') וגרפיקה קלה(פוטושופ) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, 22", הכי זול שאפשר שיש לו FULL HD 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אני רוצה שהוא יהיה קריר אבל לא ממש אכפת לי מהעיצוב..גם לא אכפת לי אם הוא שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא ממש חשוב אבל לא רועש כמו שדה תעופה X= 10. האם מתוכנן OC? אם כן - ע…
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ערכתי: לא צריך דיסק קשיח וצורב שימושים משחקים כבדים האם המפרט הזה יהיה טוב למשחקים כבדים? מעבד: [..] AMD PHENOM II X3 TRIPLE CORE 710 (2.6GHz) - BOX ¤671 לוח אם: [..] BIOSTAR TA780G M2+ - RETAIL ¤380 כרטיס מסך: [..] PALIT HD4850 512MB DDR3 DVI - RETAIL - זמין במלאי ¤590 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤259 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 341 RC-341-KKN1-GP w/o PSU ¤202 ספק כוח: [..] SEASONIC 400W : SS-400ET ¤271
-
- 10 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי אנשים, רציתי לבקש שתכינו לי בבקשה מפרט עם תקציב של עד 4K. המחשב מיועד למשחקים, סרטים וכ"ו. לא מתוכנן OC. אין צורך בציוד היקפי אלא רק בצורב. הרזולציה המקסימלית תהיה 1680x1050. מעדיף שהמחשב יבוסס על Core i5 750, ושיהיה כמה שיותר חזק ושקט.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום! צריך הצעה למחשב נייד לצרכי גרפיקה עם הנתונים הבאים: - כרטיס מסך חזק לפחות 1 ג'יגה עם תמיכה בHD - זיכרון לפחות 4ג'יגה - מעבד חזק ומהיר. - מסך לפחות 17". ראיתי של טושיבה אבל הם מאוד יקרים בארץ קרוב ל10 אלף שקל ובחו"ל זה חצי מחיר... תודה!
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כרגע אני עובד עם c2q q6600 ולוח אם של ג'יגהבייט שבעייתי עם הכרטיס קול שלי (RME HDSP9632) אשמח להמלצה על לוח אם חדש בשאיפה של אסוס (הביקורות עליהם טובות) אלא אם כן יש לוח תחליפי שיהיה מעולה לעבודה עם אודיו בנוסף אשמח לכרטיס מסך עם 2 יציאות DVI וקירור פסיבי אשמח לכל המלצה בתודה אור
-
- 9 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב למטרות גיימינג ואינטרנט בעיקר. את המחשב אני רוצה לקנות אצל מכר שלי שנותן לי 3 שנות אחריות על כל המחשב (חוץ מהכרטיס מסך שאני קונה באינטרנט) והחנות שלו קרובה לי לבית ככה שכל בעייה הוא בא ומתקן תמחשב. אני לא צריך צורב ולא ציוד היקפי. הוא הציע לי את המפרט הבא ב2100 שקל (לא כולל הכ"מ ב770 מIQPC) מעבד אינטל Q8200 לוח גיגהבייט מבוסס P45 4 גיגה זכרונות 500 גיגה כונן קשיח ספק משולב עם מארז 500W והכרטיס מסך 260GTX מכאן:IQPC.co.il *מה אתם אומרים על המפרט עצמו ומה אפשר לשפר בו? *יש סיכוי שאני ירכוש גם מסך 22'' אז קחו בחשבון! אני יודע שיכול להיות שזה יוצא קצת יותר יקר מלקנות באינטרנט אבל האחריות פה בטוחה וקלה יותר. תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד עוד מעט ועובר מהבית אז אני צריך לקנות מחשב נייד שאני צריך לצרכים הבאים: עבודה שוטפת בוינדוס אופיס אינטרנט (הרבה חלונות פתוחים) סרטים HD יותר מ 4 ג'יגה מוזיקה ריבוי פעולות בו זמנית שני מסמכי וורד ואקסל פתוחים בזמן זה גם עוד 10 אתרים עולים ובנוסף על זה מוזיקה מאייטונס זה בערך השימוש שלי במחשב איך המחשב הזה? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t56.htm סוללה וניידות פחות חשובים
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-