ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
ברצוני עצה לגבי סוג מחשב נייד שיכול להתאים לאיכויות גרפיות גבוהות, צפייה בסרטים HD, עבודות משרדיות והורדות מוזיקה וסרטים באיכות טובה תקציב: 6000ש''ח + -. אנא חזרו אליי בהקדם האפשרי!!!
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום אני עומד לפני קניית מחשב לנייד לצורך לימוד ומשחקים. לאחר מספר שבועות של חיפושים צמצמתי את האפשרויות לשני אלה. אשמח אם משהו מכיר אותם ויוכל לתת המלצה לגבי הבחירה בינהם. asus g53sx-xt1 http://www.laptopdirect.co.il/item.asp?itemid=6240 dell XPS 15 L502X http://www.notebookclub.co.il/products/studio_precision_alienware/dell-xps15-2630qm-fhd.htm תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת את שווי המפרט שלי(המפרט מצד). המחשב ניקנה ב-21/12/2006 עד הייתה לו בעיה אחת, כל החומרה עובדת כמו שצריך ולמרות שזה לא קשור לפורום יש לו XP חוקי. אשמח לעזרה...
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום לכם! מחר אני אקנה מחשב חדש אשר מיועד למשחקים ומתעתד להפעיל משחקים על מסך 22 אינץ'. משחקים הכי כבדים וחדשים שיוצאים כמובן על ההגדרות המירביות. אז הנה לכם המפרט מפוקס פי סי: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1510 עם מספר שינויים: 1) כרטיס מסך 4870 של אותה החברה שיש שם. 2). ספק כוח של seasonic 500w . סך כל המחיר הינו 4150 ש"ח. לא מתוכנן OC. שקט דבר קצת חשוב. משתלם? לשנות משהו דחוף? או שהמפרט די טוב ומתאים לצרכיי? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
**אני מעוניין לשדרג רק מעבד, לוח אם וזכרונות. מחשב נוכחי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? הכרטיס מסך פתוח ל6970 עם OC, מתוכנן OC גם למעבד. 8. האם …
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
יש לי שכן שמוכר את המעבד הזה הוא רצה בהתחלה 400 שקל ועכשיו ירד ל 200 זה מחיר טוב ? יש לי כרגע I3 7100 אני ארגיש הבדל משמעותי ? או שכדאי כבר לקנות R7 1700 משומש ב 170 שקל מסין ?
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אינטרנט, גיימינג קל (כגון סימסיטי 5) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימסיטי 5 לדוגמא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא עד 3,000 שקלים. חריגה קטנה אפשרית במידה ויש הצעה מאוד משתלמת. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, משחקים קלים וישנים האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב במיוחד, אך שיהיה שקט במהלך צפייה בסרטים או שימוש יומיומי. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
- 2 followers
-
-
* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס, אוטוקאד, צפיה בסרטים. ואולי בעתיד ארצה להתקין משחקים קלים כגון התקנת pes. * גודל המסך. לא כזה חשוב לי, שיהיה נוח לצפייה ולהתעסקות במחשב לאורך זמן. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כזה מבין בזה, מה שנראה לכם לאור הדרישות שלי, מעדיף רזולוציה גבוהה ואיכותית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לשימושים בייתיים ( אינטרנט , OFFICE ) + הרצת סרטי HD ( חיבור למסך FULL HD ) עד 4000 ש"ח ראיתי את המחשב הנ"ל (DELL VOSTRO 3500 i3) שנראה מתאים מה דעתכם http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-350m.htm
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
במצב רגיל כשסוגרים את מכסה המחשב, גם המסך הרגיל נכבה.. 10x
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למחשב לוח תקציב עד 10000 ש"ח, המחשב מיועד לצרכי עבודה ולא למשחקים, אני מתכנן להתקין עליו Visual Studio , מה שחשוב לי שהוא יהיה נייד ונוח.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
זה אפשרי אם אני קונה כונן קשיח 2.5" ?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ BOX, יחידות 1 OCZ Vendetta 2 CPU Cooler , יחידות 1 Gigabyte GA-MA790X-DS4 AM2, יחידות 1 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12, יחידות 1 Gainward nVidia GeForce GTX260 Golden Sample 896MB 216SP PCie, יחידות 1 Western Digital 6401AALS 640GB 32MB 7200RPM SATA II, יחידות 1 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA, יחידות 1 Corsair VX Series 550W PSU 41A@12V, יחידות 1 Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case , יחידות 1 Cooler master 120mm Case Fan Bulk, יחידות 2 המחיר כולל הרכבה ו-OC.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
משהו חביב ונחמד. לא צריך יותר מזה... בשביל ידידה שלי מהעבודה. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
טוב, אז אחרי שאחד החברים פה הציע הצעה שאי אפשר לסרב לה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345164.msg2983025#msg2983025), החלטתי להעזר בשרותי המומחים בפורום. אני צריך להרכיב מפרט לעבודות משרדיות, דהיינו: עפ"י רוב כתיבה בWORD, קצת סרטים, ומדי פעם אינטרנט. לא יותר. לא משחק משחקים כבדים, לא מבצע עבודות גרפיות. מה שחשוב לי שיהיה במחשב - נוחות עבודה עם וורד (מסך נורמלי, עם אפשרות לשבת מולו הרבה זמן), מסך עדיף דק 19", אם אפשר להכניס בתקציב גם מסך Pivot מה טוב, ו - עוד דבר די חשוב - עדיף שיהיה בכמה שיותר תשלומים. אשמח לענות על כל שאלה שתצוץ, ולראות הצעות למפרטים כמובן. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד למטרות עבודה. אני מתכנת במקצועי, אז זה נועד בעיקר לתוכנות כמו Visual Studio, Eclipse וכו'. נברתי קצת ב-Zap ושמתי עין על המחשב הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20994 חשבתי לקנות אותו עם הרחבה ל-8 ג'יגה זיכרון. מה שיוצא בסופו של יום 2,808 ש"ח. מה אתם אומרים. כדאי?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם, אקדים ואומר כי חיפשתי פתרון במשך שבועות ארוכים בכל מקום אפשרי ברשת ואני כותב כאן בפורום בתור ברירה אחרונה (מנסיון העבר, יש כמה חבר'ה שפשוט מגיבים ב"חפש בגוגל"). יש לי נייד DELL Vostro 3300, מעבד i5 2.53GHZ, 4 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך מובנה + נוסף (Gegorce 310M). כבר מספר חודשים שהמחשב סובל מבעיית התחממות נוראית (המחשב כולו חם מאוד, צד ימין רותח באופן שאינו מאפשר מגע). פתח האיוורו לא חסום אף פעם ואף על משטח ישר הסוללה נותנת הגבהה של כ3 ס"מ בשיפוע (סוללה 8 תאים קצת גדולה). לאחרונה הוא שוב כבה מס' פעמים במהלך היום, לפעמים בשימוש פשוט (מוזיקה ואינטרנט). באתר של DELL וגם בחיפוש לא מצאתי דרייברים עדכניים יותר מ2010-2011, אשמח לקבל עזרה גם בנושא זה. המחשב באחריו…
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
איך המפרט הזה לעבודה משרדית (אינטרנט ואופיס) והרצה בסיסית של משחקים פופולאריים עתידיים (fifa 09, sims 3 וכו' - למיטב הבנתי מניסיון העבר דרישות המערכת שלהם לא גבוהות). יש טעם בזיכרון ddr3 או 4GB ddr2? (מבחינת יחס תמורה למחיר)... אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך טוב עד 400-500 שקל. אם ההשקעה במעבד מופרזת תגידו... אני קונה מ-ksp , אם אתם רואים שם ספק יותר טוב תגידו. הספק אמור להחזיק את המערכת וכרטיס מסך בסטנדרט הזה? קחו בחשבון שאפשר להוריד ציוד היקפי ולחסוך כ-100 ש"ח. ושאלה אחרונה, הלוח תומך pci-e 2.0? במחשב כזה יש משמעות לציפסט? או שלוח פשוט יספיק? אני חושב על שדרוג עתידי כמו זיכרון או כרטיס מסך... מעבדי אינטל Core 2 Duo E8300, 1333Mhz, s775, 6MB, Life Time Warranty לוחות אם …
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בנושא. אני מגיע השבוע לאילת, ככה שזה יכול לחסוך די הרבה. ולשאלות: 1. התקציב המקסימלי הוא 4K, אפשר לנצל את כולו, אך אני לא יכול לחרוג ממנו. 2. המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית ומשחקים. אין משחקים ספציפים, המטרה היא שיוכל להריץ בצורה חלקה את המשחקים החדשים ואלו העתידים לצאת בשנים הקרובות (לפחות על הגדרות בינוניות, עדיף על גבוהות מן הסתם). המסך בגודל של כ-30 אינץ', אבדוק רזולוציה בהמשך. 3. אין צורך בציוד הקפי (אם יישאר משהו מהתקציב אשמח לעכבר גיימינג, אבל לא קריטי). 4. המחשב נבנה מאפס, ככה שכלל הרכיבים דרושים. 5. השקט די חשוב, בסולם של 1-8 = 5. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. אין צורך לכלול הרכבה או מערכת הפעלה. …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (בינוניים) בעיקר, תכנות וMATLAB א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחק הכבד ביותר כנראה יהיה The Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 אם אופציה לשדרוג ל4K בעתיד -ל…
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המעבד והלוח אמ,זכרונות ולקנות כרטיס קול חיצוני את כל השאר כבר יש לי.. הכרטיס מסך שברשותי זה 6800GT של לידטק (ג'יפורס מלפני שנתיים + אקבל עדיין נותן ביצואים מרשימים.. אז מה שאני בא להגיד זה שהוא תושבת קלאסית של AGP וסתם חפרתי זה כל מה שחשוב.. אז שיהיה לוח אמ מתאים) תקציב בערך2500 שח... יש לי גם שני זכרונות כל אחד 512 אז אם אפשר לשלב גם אותם זה יהיה נהדר.. (שכחתי איזה סוג אבל אם אני לא טועה לפני שנתיים זה היה נחשב לחדשים נראה לי DDR2 או 3 אבל אני לא בטוח אם אני מתבלבל עם הכרטיס מסך, בסהכ עברו שנתיים ואיכשהו צנח לי כל הידע על המפרטים וכל הרכיבים החדשים שיוצאים..) בסהכ העדיפות לחסכון במחיר אז אם אתה רואים שאפשרי לא לגרד את התקציב אז מומלץ כי אני עובד עם CUB…
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום התקציב שלי עומד על 8 אלף יכול להיתגמש מתרות המחשב: MATLAB, ADS, CST,C גודל המחשב 15.6 אינץ דרישות מיוחדות לעמצאי הקלט: מיקלדת מוארת בלילה ועם הגנה (אחריות) נגד שפיחות קפה עליה משקל: לא אכפת לי זמן סוללה: לא אכפת לי רוב הזמן יחובר לחשמל בעבודה יציאות מיוחדות WiFi VGA HDMI גודל מינמלי של כונן קשיח 1TB תמיכה בתחנת עגינה: אין צורך מערכת הפעלה: רצוי ללא לא רוצה לבזבז כסף מה שכן חייב דיסק התקנה לדרייברים בישביל פירמוט מלא ועם התוכנות שלי כך שחייב צורב ורוצה גם מצלמה בישביל skype אחריות: לכמה שיותר זמן כמובן
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום לך קהילה נהדרת. אני בחור מאד רציני שרוצה מחשב נייד לגיימינג, מעניין אותי מחשב זה של לנובו אבל יש לו הרבה דגמים, בעיקר 2 דגמים כרגע בישראל. הדגם הראשון הוא זה: [h=1]Lenovo IdeaPad Y510p Laptop 59403428[/h]http://fre.co.il/items/250207-Lenovo-IdeaPad-Y510p-Laptop-59403428-%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%91%D7%95 מחיר: 4700 וזה הדגם השני:[h=1]Lenovo IdeaPad Y510p 59375357[/h]http://fre.co.il/items/241613-Lenovo-IdeaPad-Y510p-59375357-%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%91%D7%95 מחיר: 4932 ההבדל הוא שפה יש לו 2 כרטיסי מסך SLI, אבל מה שמפריע לי זה שהזכרון רק 1333MHZ ולא 1600 כמו בדגם הראשון, כמו כן זה רק 8GB ולא 16. והוא גם יקר יותר מן הסתם בגלל 2 כרטיסי מסך אבל המחיר לא מפריע לי. וגם המסך הוא A…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי אחותי רוצה לקנות מחשב נייד כדי שיהיה לה ללימודים. אין צורך במחשב חזק.. העיקר שיריץ את הדברים המינימליים שסטודנטים צריכים(אינטרנט,אופיס). כמובן שיהיה מחברה אמינה. יש לכם הצעות? תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-