עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אין תקציב מסויים, אבל רצוי כמה שפחות יקר. הצרכים שלי הם לא תחנת משחקים מי יודע מה אבל שcall of duty ירוץ יותר מחלק... כמו כן אני רוצה כרטיס קול בנוי על הלוח, אבל ברמה גבוהה מאוד, מעיקר למוזיקה, יחובר לatp3.... הלוח אני רוצה שיהיה ברמה טובה. זיכרון 512 400... אפשר דואל אם הלוח מאפשר... מארז חשבתי על הchenbro xpider כחול... (האם הוא בא עם ניאון?- אם לא אז גם ניאון ושמעתי שהוא בא בלי ספק אז גם ספק, לא משו רציני, 300-350W מקסימום) .. גם כרטיס מסך... לא הרדאון 9800 ... הוא לא בתקציב... שכל החבילה תהיה סביב 3200 ש"ח, אבל לא חנוק...

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  2. Started by bbka,

האם מישהו יכל להמליץ על מפרט טוב למחשב שאוכל לעבוד על פוטושופ+ פריהנד בסביבות מחיר של 3,000 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  3. Started by shloosh,

המחשב שלי (מקבוק) מוטען ומחובר רוב הזמן לשקע שכנראה לא מוארק. אני משתמש בכבל 3 פינים,אבל כנראה הבעיה בשקע. האם זה יכול לפגוע במחשב? אני מקבל ממנו לפעמים זרמים, קטענים כמו שקיבלתי גם בעבר ממארזים של מחשבים רגילים שהיו לי. אך האם זה מזיק?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  4. Started by asa_s1,

1. מה התקציב המירבי: בסביביות 3K האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיף שלא, מוכן לחרוג עד 4K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה, אופיס ומשחקים של הילדים. 3. האם יש רכיב בסיסי שצריך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה), חובה SSD, לפחות 256G, אפשר גם שילוב עם כונן נוסף לאכסון, מעדיף גם צורב. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אפשר ללא מערכת הפעלה או עם Win10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …

5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל / עריכת וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? קיים. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, קל-בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …

6. Started by MiniMizer,

היי, חיפשתי בימים האחרונים תיק גב למחשב נייד 17" ודי התפלאתי שכמעט אין כאלו בארץ, והדגמים הבודדים שקיימים הם די מעפנים, בשפת המעטה. אני יודע שיש תיקים של Swiss Gear למחשבים בגודל הזה, אבל לא מצאתי עדיין אף חנות שמוכרת אותם (בכל סניפי אופיס דיפו שדיברתי איתם יש רק עד 15.4"). האם מישהו מכיר חנות שבה ניתן למצוא תיקי Swiss בגודל כזה? או לחילופין תיק גב אחר למחשב 17" באיכות גבוהה?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  7. Started by oriel dolinsky,

אני רוצה ללמוד עריכת ווידאו וגרפיקה במקביל,ואני לא יודע איזה נתונים אני צריך שיהיו למחשב הנייד שאקנה אשמח לעזרה ממישהו

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  8. אוקיי,אז מזה זמן רב שאני רוצה לקנות מחשב חדש-לא כי המחשב שלי ממש ישן (שלא תקפצו למחשבים בבית ספר D:) אלא להיות עדכני ובשביל להעלות את GTA IV ושאר משחקי מלחמה כגון Americas Army 3 (מי ייתן והוא יצא בעוד חצי שנה) וכ'. אז בניתי הרבה הרבה מפרטים,ורוב הזמן נעזרתי בכם ובמפרטים שבניתם כחומר עזר. הנה המפרט שיצא לי, (הארד דיסק 250/320 יספיק לי מעל ומעבר),כמו כן לאחר בדיקה מקיפה הגעתי למסקנה שאני לוקח ATI Radeon HD4850. 4 ג'יגה בייט מינימום D: וכ'. החלפות לוח אם,מארז וספק כוח ייתקבלו בברכה,כמו-כן אני לא רוצה לבצע OC. וללא ציוד היקפי. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤845 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP45T-DS3R ¤678 כמות:1 http://www.skyp…

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח כתלות בביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המטרה העיקרית היא שימוש בתוכנת SOLID EDGE - CAD. מעט אם בכלל גיימינג, הרבה אינטרנט וגם סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SOLID EDGE, כבד, לא פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  10. Started by ranker,

צהריים טובים, אני מחפש מחשב נייד להמשך התואר במדעי המחשב בתקציב של כ3K, עם חריגה של עד 200 ש"ח. במהלך השנה הראשונה עבדתי עם המחשב הנייח בלי יותר מידי בעיות אבל מעוניין לעבור לנייד, כמו כן הנייח כבר מבוגר למדי (מעבד בן 10 שנים). אני יכול למשוך את החודש הראשון של הלימודים עד לבלאק פריידי עם הנייח, השאלה היא האם המבצעים יהיו שווים את ההמתנה. שבת שלום ותודה רבה לעוזרים.

11. Started by ebwb66,

מי מהם יותר טוב,יותר אמין?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  12. Started by CollisionE,

אני מחפש מחשב נייד עד 4K... בעיקר לעבודות ואולי משחקים קלים כמו פיפא... שאורך זמן הסלולה יהיה כמה שיותר תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  13. היי, אני מחפש לפטופ עד 800$, אולי טיפה יותר אם צריך. הוא הולך להחליף את המחשב האישי שלי, השימושים שלו הם עבודות תכנות כולל VMWARE (בשביל IOS), אינטרנט וסרטים אני מחפש משהו שלא יהיה כבד/עבה יותר מידי לפחות 15.6" לפחות USB3 אחד זמן בטריה סביר מקלדת נוחה עדיף 6 גיגה זכרון לפחות, אבל אם יכול להיכנס משהו טוב בתמורה לרק 4 גיגה, אז זורם רמת רעש נמוכה שלא יהפוך לתנור, רמת חום - מקסימום ממוצע. וכמובן שלא תיהיה בעיה עם האחריות שלו בארץ. ממה שבדקתי קצת יש את ASUS U56E שעולה 630$ והוא נותן המון למחיר שלו, כאמור אין לי בעיה להשקיע עוד - אבל לא ראיתי משהו ששווה את זה. ואין לי בעיה לחכות עוד טיפה אם הולך לצאת משהו טוב. בקיצור אשמח להמלצות! תודה ואחלה יום.

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  14. שלום רב אני זקוק להמלצה על טאבלט שאמור לשמש אדם מבוגר לזום אני מעוניין לחבר את עצמי מרחוק ע"י השתלטות על המכשיר וכך להפעיל לו את הזום מעוניין בטאבלט עם יכולת טכנית להריץ את הנ"ל במקביל+ מודם סלולרי ומצלמה טובה לזום. תודה רבה

15. כרגע אני עושה מאסטר בתחום של סימולציות מולקולריות. התוכנות שאני משתמש בהן (VMD, LAMMPS), מרוויחות המון מחישובים מקביליים, גם על כרטיסים גראפיים. חלק על openCL , כולן על CUDA. מחפש מחשב עם כרטיס גרפי ומעבד חזקים. אפשר לקנייה בארץ או בחו"ל (AMAZON/EBAY+משלוח) אבל עם אחריות בינלאומית * מטרות המחשב? חישובים מתמטיים, תכנות, וגם ישומים משרדיים ואינטרנט. * גודל המסך? 14-15" צריך מקום לעבוד עם חלונות פתוחים. * האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט. * רזולוציית המסך? עדיף רזולוציה גבוהה FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? מתחת ל-3 ק"ג - ברור לי שנייד זה לא בדיוק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של …

16. Started by Gfjhfhffbhchc,

חשוב לי לציין אני לא מבין בזה המחיר עד 4200

17. Started by DeadHunt,

אני רוצה לקנות מחשב חדש המטרה של המחשב: בעיקר למשחקים כבדים שהיהי pci-e לא להתפרע במחיר תנו מפרטים וגם תגידו מאיפה כדאי לקנות

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  18. Started by o_talmi,

מה ההבדלים העיקריים בינהם? חוץ מאחריות של שנתיים לעומת 3 האם האחריות של HP באמת כל כך גרועה ? כל הזמן הייתי בטוח לגבי הדל עד שהגעתי לחנות וראיתי שהHP הרבה יותר יפה וגם עם HDMI בתודה, עומר.

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  19. Started by mic3mic4,

הי, קניתי מחשב חדש והחלטתי בכל אופן לקנות גם מסך. אני מתלבטת בין שניים - סביב אותו המחיר משום מה (לא מצליחה להבין איפה הקאטצ' ב-29"): https://www.pc-online.co.il/single_product.php?ps=13090 או זה https://www.pc-online.co.il/single_product.php?ps=19223 השימוש הוא עבודות גרפיות ותלת מימד (לא גיימינג) אשמח לדעתכם. תודה!!

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  20. Started by LeftRight,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כמה שיותר קטן יותר טוב, אם מכוער מוזיל את העלות אז שיהיה מכוער 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? 8…

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  21. אהלן חברה, לאחרונה נשרף לי הלוח אם. אני נמצא כרגע בלבטים האם כדאי לי רק לקנות לוח אם חדש, או אולי לשדרג טיפה את המערכת. זה המפרט שלי: מעבד AMD Athlon X2 Dual-Core +5200. הלוח אם שהיה לי Asus m2n-e זכרון G.Skill DDR2 2 GB כרטיס מסך ATI Radeon HD4850 ספק כוח Crossair 520W אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וסרטים HD. אני לא כל כך מתעניין בOC. ההתלבטות שלי היא כזו, אם אני רק משדרג את הלוח אם, חשבתי על ASRock 770DE+ אבל חשבתי שאם אני כבר צריך לקנות לוח אם חדש עדיף לי לשדרג טיפה את המערכת. משהו בכיוון של: מעבד AMD Phenom II X4 965 לוח אם ASUS M4A87TD EVO וזכרון DDR3 איזשהו אני מוכן להשקיע עד 1500₪. אני צריך עזרה בעיקר להחליט האם לפי דעתכם כדאי לי לשדרג או להשאר עם אותה מערכ…

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  22. שלום אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה אינטרנט ותוכנות,צפייה בסרטים + חיבור לטלוויזיה LCD,משחקים פיפא,פרו אבולושיין,nba2010 שיהיה מהיר,שווינדוס ירוץ חלק ושהתיקיות יפתחו מהר.אני לא כל כך מבין במחשבים ניידים אז אם תוכלו להמליץ לי על מחשב טוב שיספק את כל הצרכים. ראיתי כמה מחשבים אבל אני לא יודע מה לבחור בדקתי . STUDIO 1557 Core i7 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH03B6BD678 HP Pavilion dm3-1010ej VJ265EA http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXVJ265EA Satellite A500-1C0 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NMPSAR3E01300UH2 Dell Inspiron 1564 Core i5 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH37C33B6 GIGABYTE P8700 500GB 4GB GEFORCE 130M http://w…

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  23. אני יודע שהתקציב נמוך אבל חייב להיות מחשב נייד על מסך של 10+ שיריץ משחקים כמו battlefield 3 ו-dayz אפילו על low ללא תקיעות קנייה רק מהארץ תודה

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  24. Started by rotem22,

שלום, אני טס להתגורר בשוויץ לתקופה של שנתיים. אני צריך מחשב נייד לשימוש ביתי לאינטרנט,סקייפ,סרטים ומשחקים לא כבדים במיוחד(מנג'ר,פיפא,NBA) רציתי לדעת איזה מחשב כדאי לקנות ומה התכונות החשובות שאני צריך לחפש במחשב(אחריות בינלאומית,מעבד,מסך,זיכרון,דיסק קשיח,מאוורר טוב,זיכרון מטמון,אמינות) בנוסף הבנתי שהחברות המומלצות הן Dell או Lenovo. ושהמחיר לא יעלה על 4500 רציתי לדעת איזה מחשב כדאי ומומלץ לקנות?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  25. היי יש לי E6400 שמחובר כרגע כל הזמן לחשמל. רציתי לדעת בהתאם לשימוש שלי מהי הדרך הכי טובה לשמור על הבטריה? קראתי שכדאי לשמור את הבטריה במצב של 40% במקרר. מישהו עשה את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים