ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
שלום! מבקש מפרט למחשב ביתי בכ- 2000 ש"ח לשימושים הבאים: - שימושים משרדיים (אינטרנט, אופיס) - פוטושופ - עריכת קלטות וידאו ביתיות רוצה דיסק קשיח: 500GB-1000GB (ראיתי שבד"כ את ממליצים על 16MB, למה לא 32MB?) בקשות מיוחדות: מעבד 4 ליבות AMD ATHLON X4 620, זכרון GB 2 ,כרטיס מסך בנפרד מלוח אם, כרטיס טלויזיה (לצרכי עריכה). אין צורך בציוד היקפי (מסך, צרוב, מקלדת , עכבר). תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש כולל מסך LCD "סמסונג 19", ואני משתמש באינטרנט, משחקים, וכו' מה אתם מציעים לי לפרט על המחשב חדש עד 7,000 - 8,000? תודה, מעופר דוד
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך שמתוכנן הוא dell 2407wfp וכרטיס מסך זמני 7600GT ולאחר שהחדשים ( RD600 ... ) יצאו לקנות אחד שתומך בDX10 ולכן לא חלק מתקציב. התכנון הוא לOC בינוני (קירור אוויר) ו משחקים כבדים (ומעט גרפיקה). דרוש גם ציוד היקפי כגון עכבר (G5) ומקלדת , רמקולים ( לא 5.1 כי אין מקום, חשבתי על הZ2300 ) ודיסקים קשיחים אני רוצה 250*2 לחיבור Raid0. תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. 3000 ש"ח לנסות לא לחרוג אלא יותר להוריד.. 2. המחשב למטרות צפיית סרטיםHD,אינטרנט,עבודה משרדית,ומשחקים החדשים..יש לי מסך LCD 22 והוא תומך ברזולוציה הכי גבוה.. 3. לא צריך ציוד היקפי. 4. במחשב רק צריך צורב DVD מהיר וטוב. 6. השקט לא כזה משנה,אבל להשתדל שיהיה שקט. 7. בלי OC. 8.בלי מערכת הפעלה. 9. הכי עדיף סקיי פיסי כי זה 5 דקות מהבית,אבל גם קיי אס פי ופוקס פיסי בא בחשבון. 10. המחשב הקודם שלי נשרף,ולא הספקתי לגבות את המידע מההארד דיסק,לכן אני רוצה לחבר את ההארד דיסק הישן למחשב החדש כדי להעתק את הקבצים.ההארד דיסק הישן בחיבור SATA. גם לפי מה שהבנתי צריך לקחת כרטיס מסך שתומך בDX11.
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, אודה להמלצה מצד אחד המומחים לחומרה המיועדת למשחקים. אני רוצה להרכיב מחשב בתקציב של עד 3000 שקלים - אין צורך ברכיבים הבאים: יש צורך ב: לוח מעבד זכרונות כ. מסך מארז * קיים ספק כח של CORSAIR 500 ודיסקים קשיחים ( SATA ) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
היי חבר'ס, המחשב שלי נדפק והוא גם ישן אז החלטתי לקנות חדש. הטכנאי שמטפל לאבא שלי במחשבים מציע משהו ב2000 אולי קצת יותר, אז זה הסכום שנראה לי הגיוני להוציא[אין לי כרגע ת'הצעה שלו]. המחשב יישמש בעיקר להקלטות[Cubase , סמפלים גדולים וכו, יש כבר כרטיס קול חיצוני לא רע בכלל]. עכשיו לקיובייס[תוכנת ההקלטות] אני יודע שאני צריך הרבה זיכרון. אני חושב שכרגע אבל 2G זה מספיק, מה גם שאם אני ארצה להוסיף, אפשר גם להוסיף יותר מאוחר, וזה גם בטח יהיה קצת יותר זול. בקשר למאפיינים/רכיבים האחרים, מה מומלץ בשביל מחשב הקלטות? אני לא רוצה לשים הרבה כסף על מחשב למשחקים מה גם שאני מתגייס עוד כמה חודשים, אבל אם הוא יוכל להריץ אססין קריד על ההגדרות גראפיקה המאקסימליות זה מאוד יישמח אותי, אבל זה שולי ;…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך : עדיף לחסוך אם זה לא משמעותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: 500 2. מה שימושי המחשב : משחקים, סרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ; fhd . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במארז, דיסק קשיח, כונן דיסקים וכנראה גם בספק( יש לי ספק של thermal take 500w בן 3 שנים, השאלה אם צריך להחליף אותו. דרישות נוספות הם שיהיו לפחות 6 כניסות USB ו חיבור ל Sata3. המפרט שיש לי כרגע הוא- E8400 4gb ram Thermal take 500w ati hd6850. התקציב שלי מספיק כדי שאוכל להריץ את גל המשחקים החדשים על האיכות הכי גבוהה?
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
עריכה: קניתי חלקים למחשב חדש....יאי! כרגע אני עם מחשב אינטל z270 ,מעבד i7 7700k , זיכרון 32 gb וכרטיס מסך 1080gtx . (הם בני חמש עוד חודש) אני משחק על מסך 2k 144 hrz , ומחובר למחשב עוד מסך 4K שאני משתמש בו לעבודה וכד' בדרך אליי יש כרטיס מסך rtx 3080ti , ולוח אם Gigabyte Z590 AORUS PRO AX . השאלה שלי היא האם לבנות סביב החלקים החדשים מערכת , או להשתמש במערכת הנוכחית עם כרטיס המסך החדש? (ולמכור את הלוח אם ביד 2). צדדי הספק הם: אין לי כל כך כח להתעסק עם יד 2 , וגם המערכת כבר בת 5- עוד כמה זמן היא תחזיק? מצד שני אולי התועלת בקניה לא שווה מספיק בשלב זה. במידה ולבנות מערכת רציתי להשמיש את שני המחשבים , (כדי לתת אחד לבן משפחה)-…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ראיתי מפרט שהצעתם פה http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=134897§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D הלכתי לחנות מחשבים והוא הציע לי להחליף את הספק לבונד 650W COOLRMASTER REAL ואת הזכרון לGAMER WD KINGSTON +צלעות קירור ב3250
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כמובן ללא מסך. שימוש עיקרי לאינטרנט ואופיס, אבל שלא יקרטע בסרטים או במוזיקה. כולל ציוד היקפי (עכבר מקלדת) אם אפשר 512 זכרון וצורב רגיל.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מחשב נייד Core 2 Duo 2.0Ghz מבית: LG דגם: E500-G.AP1DE P מעבד עוצמתי יותר Intel® Core 2 Duo 2Ghz ברוחב 800Mhz כרטיס גרפי מתקדם יותר Intel® GMA X3100 תקשורת אלחוטית WLAN חזקה יותר אנטנה אלחוטית Dual Quad-band סוללת נייד חזקה יותר עד 20% שיפור בזמן סוללה נפח דיסק גדול 120GB S.ATA המאפשר איחסון מידע רב זיכרון 1024MB DDR2 במהירות 667Mhzלביצועים מהירים! כולל את מערכת ההפעלה החדשנית Windows VISTA Home Premium מצלמת אינטרנט מובנית 1.3 מגה פיקסל מסך רחב 15.4'' Glare ומקלדת ברוחב מלא! בעל צורב DVD LG Super-Multi DL בפורמטים DVD±R/RW תכנסו לפה אם תוכלו...כי זה לא ברור פה http://www.getit.co.il/IE2/Group.asp?PID=43037&Ref= ואני מצפה מהמחשב שיריץ משחקים קלים לא כבדים כ"כ ..…
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים משחקים כבדים מאוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים החדשים BF4 watchdog -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 HD 120hz benqxl2420 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר מתעניין במחשב גיימינג בתקציב הנ"ל, קיבל את ההצעה הזאת מפלונטר: לינק מה דעתכם? אותי מעניין אם הספק כוח מספיק, כמה CL לראם, האם המארז טוב ואם יש פה עוד איזה קאצ'..
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב ישן בעליית הגג זה פנטיום 3 די ישן ואני רוצה לשדרג אותו בצורה די סבירה ל קולנוע ביתי מה אתם מציעים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, אלה הן הדרישות: 10-12 אינץ' קל משקל יחסית (לא יותר מ-2 ק"ג) מבוסס חלונות בלבד עדיפות לכזה שמגיע עם Office באופן מובנה אפשר להימתח עם התקציב עד 1700 ש"ח, אבל רצוי כמה שפחות. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי הצעה לאחר שביקשתי מפרט בסביבות ה3000 ש"ח למחשב שיוכל בין היתר להריץ משחקים על מסך 17 אינטש. למרות שהמחיר קופץ בגלל הבעיה היום עם הדיסקים הקשיחים, עדין נראה לי שביחס למה שאני מקבל פה המחיר גבוה. אשמח לקבל את דעתכם. בנוסף, אני שוקל לחכות עד שהמחירים של הדיסקים הקשיחים יחזרו להיות סבירים, מתי נראה לכם שזה יקרה? [table] [tr] [td] לוח אם [/td] [td][/td][td] GIGABYTE – Intel H67 CHIPSET [/td] [/tr] [tr] [td] מעבד [/td] [td][/td][td] Dual Core i3 2130 /3.4 / 3 MB CACHE [/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון [/td] [td][/td][td] 4 GB DDR 3 \ 1333 [/td] [/tr] [tr] [td] דיסק קשיח [/td] [td][/td][td] WESTERN DIGITAL 500 GB SATA 3 [/td] [/tr] [tr]…
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מפרט א מבוסס לוח אם מיקרוATX פשוט+ עם כרטיס מסך ATI הכולל יציאת HDMI וUVD. לא מעוניין בכל המארזים של ANTEC למנהם הHEC מתאים לי מבחינת גודל (גובה 10 ס"מ) מפרט א מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤422 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-EG31MF-S2 ¤352 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39268 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-15 NY ¤72 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-1GBNY כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4350 Silent LP 512MB DDR2 PCIe ¤224 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid…
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
איזה מבין שתי המפרטיף עדיף והאם יש מה לשפר/להוריד? המפרט מחנות TMS אז אם יש מה לשפר אז בבקשה רק מהחנות הזאת, תודה. מעבד Intel Core 2 Quad Q8400 2.66Ghz 4MB Cache Penryn קירור מעבד Evercool Buffalo 100mm Cooper 3 Heatpipes לוח אם MSI P45 Neo-FR מארז Thermaltake V3 1x120mm Black Edition קירור מארז Evercool 120mm Case Fan EC-EGF-12 12 ספק כוח Seasonic ET 500W 34A @ 12V זיכרון A-Data Samsung 4GB (2x2GB) DDR2-800 דיסק קשיח ראשי Samsung 500GB Sata II 16MB Buffer Spinpoint F3 1 ₪0 כרטיס מסך Powercolor Radeon HD 4890 1GB GDDR5 Retail 1 כרטיס קול כרטיס קול מובנה Realtek HD 7.1 1 כרטיס רשת כרטיס רשת מובנה 1Gbit כונן אופטי צורב DVD תוצרת LG מהירות X24 דגם GH24NS50 סט …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם! אחותי התעוררה היום והתקשרה אלי בבהלה "אני צריכה מחשב נייד!", אז החלטתי להיעזר בכם מכיוון שאני לא עוקב אחר החידושים בתחום כבר זמן רב. בלי הרבה ירקות - המחשב שהיא צריכה: *בעיקר לאינטרנט ולסרטים, אין לה כוונה לשחק במשחקים. * מסך גדול - בסביבות ה-17", או עד כמה שהתקציב יאפשר בהתאם לשאר המאפיינים. *עיצוב יפה עד כמה שאפשר. התקציב גמיש, אבל לדעתי בשבילה אפילו 4000 זה הגזמה. אבל לא יודע, אתם המומחים, תציעו הצעות בתודה מראש! ;D
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לשרדג מחשב קיים שיש לו רק 256 זיכרון ו80 ג'יגה נפח דיסק קשיח, וכרטיס מסך geforce 4 mx. ופנטיום 4- 3 ג'יגה הרץ. אני רוצה רק לקנות לו כרטיס מסך שיהיה סבבה להפעיל את unreal 3 וגם להוסיף זיכרון ואיזה 80-120 לנפח. חוץ מזה לקנות מחשב עם כל הציוד ההיקפי שהוא צריך כולל מסך כמובן, ושיהיה אם יש מצב geforce 8400. תוכלו לעזור לי?
-
- 11 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני עומד לפני רכישת מחשב נייח לבית, ואחרי שהיה נראה לי שאני נסגר על כיוון, עלו אצלי לבטים חדשים. השימוש שאני מייעד למחשב הוא משרדי-ביתי אינטנסיבי: בהערכה גסה 70% עבודה מול הרשת ואופיס, עם שימוש מעל הממוצע ב-streaming מהרשת של וידאו ואודיו. 30% בתוכנות נוספות, צפיה בוידאו, סקייפ, google earth, לא שימוש במשחקים. אחסון כמות גדולה יחסית של data. אני מעדיף ללכת על המוכר מהבחינה הזו שאני סגור על פלטפורמה מבוססת אינטל, ומערכת הפעלה Windows. אופק שדרוג: חשוב. מעוניין שהמערכת תוכל להתמודד בקלות עם שדרוגים והכבדות שיתכנו בעתיד בתוכנות שהיא עובדת איתה, כולל מערכת ההפעלה. אני לא רוצה לעמוד בעוד פחות משנתיים מול מצב שאצטרך שוב להחליף את כל המחשב. התקציב המקסימלי: 3,…
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מחשב משרדי ב 2500 שקל בערך. כרטיס מסך לא חשוב שיהיה אפילו מובנה בלוח אם זה לא משנה 2 ג'יגה זיכרון פנימי 250 גיגה זכרון חיצוני מחשב למשחקים בתקציב של 5000 שקל 2-3 גי'גה זיכרון פנימי 500 גיגה sata או אחד של 320 ועוד 160 נגיד משהו בסגנון.. כרטיס מסך טוב עם יציאת dvi hdmi מאוד חשוב כרטיס קול סביר ומעלה בלי רמקולים אם יש אפשרות לכרטיס קול עם 2 יציאות קול כאילו אחד לאוזניות ואחד ל רמקולים זה יהיה טוב בלי ציוד היקפי וזהו בעיקרון לדעתי תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי כרגע i5 משנת 2010 הוא עובד סביר עם 4GB, יש לו בעיות קצת שהוא עולה לאט מSLEEP, לא יודע למה זה אבל כנראה משהו בוינדוס כי זה קרה מאז שפירמטתי והתקנתי מחדש את הוינדוס. האם להוסיף כונן SSD למחשב יאיץ אותו משמעותית ? או לפחות את העלייה מהSLEEP ? או שמא כדאי להשתדרג ליוםהולדת במחשב חדש ? * מטרות המחשב? סרטים, MATLAB, תיכנות, קצת משחקים (לא ממש חשובה האיכות תמונה של המשחק אבל שיעבדו בלי תקיעות, קיצר לא הכרטיס מובנה של אינטל) . אני מעדיף i7 בגדול. * גודל המסך? 15.6 אינץ' גם 14 סבבה אבל מעדיף את הראשון. .האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? 1366x768 או יותר. (?טובה) * משקל רצוי? כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה …
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הרעיון הקודם לרכישת מחשב עד 1.5K נגנז. עליתי עכשיו ל-2500 ש"ח (עם עדיפות ללמטה). שימושים: פוטושופ (גרפיקה דו-מימדית). משחקים: GTA החדש וסדרות NFS. זהו. אין לי זמן למשהו אחר (וגם לא יהיה לי בקרוב). לא אכפת לי אם לא רץ על המקסימום. מתלבט בין 4670 ל-9600. סרטים: יש לי ASUS 22 אבל אני לא רואה סרטי HD, לא פוסל אפשרות לראות בעתיד. שקט: יושב אצלי בחדר, אבל אני לא הרבה בבית, אז לא הכי חשוב בעולם. תאימות: יש לי HD ב-IDE/PATA, אשמח לשלב אותו במחשב החדש. אשמח לחנות באיזור נתניה. עוד משהו: אני שונא לשדרג. אז אם אפשר משהו שיחזיק מעמד בשנים הקרובות תודה!
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים.* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינצ', 15.6 גם אפשרי אם הוא קל (מתחת ל2 ק"ג). לא קריטי סוג המסך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? רק touchpad רגיל, מקלדת לא צפופה. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. הכי חשוב. עדיפות ל 1.7-1.8 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): לא דרוש משהו מיוחד, 3-4 שעות לפחות זה מספיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...): לפחות 2 חיבורי USB (רצוי יותר), HDMI. לא נדרש כונן DVD. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש…
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-