עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן חבר מתעניין במחשב גיימינג בתקציב הנ"ל, קיבל את ההצעה הזאת מפלונטר: לינק מה דעתכם? אותי מעניין אם הספק כוח מספיק, כמה CL לראם, האם המארז טוב ואם יש פה עוד איזה קאצ'..

2. יש לי מחשב ישן בעליית הגג זה פנטיום 3 די ישן ואני רוצה לשדרג אותו בצורה די סבירה ל קולנוע ביתי מה אתם מציעים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  3. שלום, אלה הן הדרישות: 10-12 אינץ' קל משקל יחסית (לא יותר מ-2 ק"ג) מבוסס חלונות בלבד עדיפות לכזה שמגיע עם Office באופן מובנה אפשר להימתח עם התקציב עד 1700 ש"ח, אבל רצוי כמה שפחות. תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Classic notion,

שלום לכולם, קיבלתי הצעה לאחר שביקשתי מפרט בסביבות ה3000 ש"ח למחשב שיוכל בין היתר להריץ משחקים על מסך 17 אינטש. למרות שהמחיר קופץ בגלל הבעיה היום עם הדיסקים הקשיחים, עדין נראה לי שביחס למה שאני מקבל פה המחיר גבוה. אשמח לקבל את דעתכם. בנוסף, אני שוקל לחכות עד שהמחירים של הדיסקים הקשיחים יחזרו להיות סבירים, מתי נראה לכם שזה יקרה? [table] [tr] [td] לוח אם [/td] [td][/td][td] GIGABYTE – Intel H67 CHIPSET [/td] [/tr] [tr] [td] מעבד [/td] [td][/td][td] Dual Core i3 2130 /3.4 / 3 MB CACHE [/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון [/td] [td][/td][td] 4 GB DDR 3 \ 1333 [/td] [/tr] [tr] [td] דיסק קשיח [/td] [td][/td][td] WESTERN DIGITAL 500 GB SATA 3 [/td] [/tr] [tr]…

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  5. מפרט א מבוסס לוח אם מיקרוATX פשוט+ עם כרטיס מסך ATI הכולל יציאת HDMI וUVD. לא מעוניין בכל המארזים של ANTEC למנהם הHEC מתאים לי מבחינת גודל (גובה 10 ס"מ) מפרט א מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤422 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-EG31MF-S2 ¤352 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39268 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-15 NY ¤72 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-1GBNY כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4350 Silent LP 512MB DDR2 PCIe ¤224 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid…

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  6. איזה מבין שתי המפרטיף עדיף והאם יש מה לשפר/להוריד? המפרט מחנות TMS אז אם יש מה לשפר אז בבקשה רק מהחנות הזאת, תודה. מעבד Intel Core 2 Quad Q8400 2.66Ghz 4MB Cache Penryn קירור מעבד Evercool Buffalo 100mm Cooper 3 Heatpipes לוח אם MSI P45 Neo-FR מארז Thermaltake V3 1x120mm Black Edition קירור מארז Evercool 120mm Case Fan EC-EGF-12 12 ספק כוח Seasonic ET 500W 34A @ 12V זיכרון A-Data Samsung 4GB (2x2GB) DDR2-800 דיסק קשיח ראשי Samsung 500GB Sata II 16MB Buffer Spinpoint F3 1 ₪0 כרטיס מסך Powercolor Radeon HD 4890 1GB GDDR5 Retail 1 כרטיס קול כרטיס קול מובנה Realtek HD 7.1 1 כרטיס רשת כרטיס רשת מובנה 1Gbit כונן אופטי צורב DVD תוצרת LG מהירות X24 דגם GH24NS50 סט …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by 4djklef3,

היי לכולם! אחותי התעוררה היום והתקשרה אלי בבהלה "אני צריכה מחשב נייד!", אז החלטתי להיעזר בכם מכיוון שאני לא עוקב אחר החידושים בתחום כבר זמן רב. בלי הרבה ירקות - המחשב שהיא צריכה: *בעיקר לאינטרנט ולסרטים, אין לה כוונה לשחק במשחקים. * מסך גדול - בסביבות ה-17", או עד כמה שהתקציב יאפשר בהתאם לשאר המאפיינים. *עיצוב יפה עד כמה שאפשר. התקציב גמיש, אבל לדעתי בשבילה אפילו 4000 זה הגזמה. אבל לא יודע, אתם המומחים, תציעו הצעות בתודה מראש! ;D

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  8. אז ככה אני רוצה לשרדג מחשב קיים שיש לו רק 256 זיכרון ו80 ג'יגה נפח דיסק קשיח, וכרטיס מסך geforce 4 mx. ופנטיום 4- 3 ג'יגה הרץ. אני רוצה רק לקנות לו כרטיס מסך שיהיה סבבה להפעיל את unreal 3 וגם להוסיף זיכרון ואיזה 80-120 לנפח. חוץ מזה לקנות מחשב עם כל הציוד ההיקפי שהוא צריך כולל מסך כמובן, ושיהיה אם יש מצב geforce 8400. תוכלו לעזור לי?

• 11 תגובות
    • 788 צפיות
  9. שלום לחברי הפורום, אני עומד לפני רכישת מחשב נייח לבית, ואחרי שהיה נראה לי שאני נסגר על כיוון, עלו אצלי לבטים חדשים. השימוש שאני מייעד למחשב הוא משרדי-ביתי אינטנסיבי: בהערכה גסה 70% עבודה מול הרשת ואופיס, עם שימוש מעל הממוצע ב-streaming מהרשת של וידאו ואודיו. 30% בתוכנות נוספות, צפיה בוידאו, סקייפ, google earth, לא שימוש במשחקים. אחסון כמות גדולה יחסית של data. אני מעדיף ללכת על המוכר מהבחינה הזו שאני סגור על פלטפורמה מבוססת אינטל, ומערכת הפעלה Windows. אופק שדרוג: חשוב. מעוניין שהמערכת תוכל להתמודד בקלות עם שדרוגים והכבדות שיתכנו בעתיד בתוכנות שהיא עובדת איתה, כולל מערכת ההפעלה. אני לא רוצה לעמוד בעוד פחות משנתיים מול מצב שאצטרך שוב להחליף את כל המחשב. התקציב המקסימלי: 3,…

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  10. שלום לכולם אני צריך מחשב משרדי ב 2500 שקל בערך. כרטיס מסך לא חשוב שיהיה אפילו מובנה בלוח אם זה לא משנה 2 ג'יגה זיכרון פנימי 250 גיגה זכרון חיצוני מחשב למשחקים בתקציב של 5000 שקל 2-3 גי'גה זיכרון פנימי 500 גיגה sata או אחד של 320 ועוד 160 נגיד משהו בסגנון.. כרטיס מסך טוב עם יציאת dvi hdmi מאוד חשוב כרטיס קול סביר ומעלה בלי רמקולים אם יש אפשרות לכרטיס קול עם 2 יציאות קול כאילו אחד לאוזניות ואחד ל רמקולים זה יהיה טוב בלי ציוד היקפי וזהו בעיקרון לדעתי תודה מראש

• 11 תגובות
    • 760 צפיות
  11. יש לי כרגע i5 משנת 2010 הוא עובד סביר עם 4GB, יש לו בעיות קצת שהוא עולה לאט מSLEEP, לא יודע למה זה אבל כנראה משהו בוינדוס כי זה קרה מאז שפירמטתי והתקנתי מחדש את הוינדוס. האם להוסיף כונן SSD למחשב יאיץ אותו משמעותית ? או לפחות את העלייה מהSLEEP ? או שמא כדאי להשתדרג ליוםהולדת במחשב חדש ? * מטרות המחשב? סרטים, MATLAB, תיכנות, קצת משחקים (לא ממש חשובה האיכות תמונה של המשחק אבל שיעבדו בלי תקיעות, קיצר לא הכרטיס מובנה של אינטל) . אני מעדיף i7 בגדול. * גודל המסך? 15.6 אינץ' גם 14 סבבה אבל מעדיף את הראשון. .האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? 1366x768 או יותר. (?טובה) * משקל רצוי? כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה …

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. הרעיון הקודם לרכישת מחשב עד 1.5K נגנז. עליתי עכשיו ל-2500 ש"ח (עם עדיפות ללמטה). שימושים: פוטושופ (גרפיקה דו-מימדית). משחקים: GTA החדש וסדרות NFS. זהו. אין לי זמן למשהו אחר (וגם לא יהיה לי בקרוב). לא אכפת לי אם לא רץ על המקסימום. מתלבט בין 4670 ל-9600. סרטים: יש לי ASUS 22 אבל אני לא רואה סרטי HD, לא פוסל אפשרות לראות בעתיד. שקט: יושב אצלי בחדר, אבל אני לא הרבה בבית, אז לא הכי חשוב בעולם. תאימות: יש לי HD ב-IDE/PATA, אשמח לשלב אותו במחשב החדש. אשמח לחנות באיזור נתניה. עוד משהו: אני שונא לשדרג. אז אם אפשר משהו שיחזיק מעמד בשנים הקרובות תודה!

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  13. Started by egozy,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים.* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינצ', 15.6 גם אפשרי אם הוא קל (מתחת ל2 ק"ג). לא קריטי סוג המסך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? רק touchpad רגיל, מקלדת לא צפופה. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. הכי חשוב. עדיפות ל 1.7-1.8 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): לא דרוש משהו מיוחד, 3-4 שעות לפחות זה מספיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...): לפחות 2 חיבורי USB (רצוי יותר), HDMI. לא נדרש כונן DVD. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש…

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  14. טחנתי את הנושא הזה מכל הכיוונים האפשריים ולכאורה לא מצאתי מידע מדוייק באתר המיסוי בחיפוש באתר מצאתי דעות חלוקות בנושא ?? אשמח אם מישהו ישפוך אור על הסוגיה תודה ניר

• 4 תגובות
    • 4.9k צפיות
  15. שלום לכולם. אני מחפש לקנות מחשב נייד מאוד פשוט. אני לרוב עובד מהבית אך מידי פעם צריך לצאת ולהמשיך את העבודה בחוץ המחשב ישמש אך ורק להוצאת שיחות טלפוניות (יהיה לי חיבור WIFI) ולשימוש בתוכנות OFFICE. צריך חיבור בלוטוס לאוזניה (יש לי תוכנת חיוג מהמחשב) מעבר לכך לא יהיה בו שימוש אחר. כן חשוב לי שיהיה אמין. לא איטי שיתפגר לי אחרי שנה. יש המלצה לחנות/מפרט? תודה לעוזרים. אגב, אני שואל דווקא בגלל שאני רואה מפרטים באלפי שקלים שלא באמת מדברים אליי. אני מניח שאני יכול לחסוך הרבה כסף מיותר.

16. Started by yoni8866,

שלום, לפני כמה חודשים קניתי ב-TMS מחשב, שנועד בעיקר לעריכת וידיאו ואנימציה, אבל גם לגיימינג. המעבד שכרגע יושב לי הוא Intel core i5 - 4570 CPU כרטיס המסך: sapphire 7870 xt 2gb gddr5 ו: AMD radeon HD 7800 series כשאני משתמש בתוכנת כמו Premire וAfter Effects. לפעמים זה קצת מקרטע, לא שזה לא יכול להריץ, פשוט לפעמים קבצים כבדים ובאיכות גבוהה מאוד מקרטעים וקצת נתקעים, כמובן שזה אומר שאני צריך לעשות הרבה יותר רינדורים. הייתי ב-TMS ואמרו לי שאפשר לשדרג למעבד i7 ב-1400 ש"ח, אבל מישהו שאני מכיר שמבין במחשבים אמר לי שזה לא בעיה במעבד אלא בכרטיס מסך, וזה יעלה הרבה יותר. אז רציתי לדעת מה דעתכם, והאם כדאי לעשות את השדרוג הזה. המחשב בקושי בן שנה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Rule The Pc,

חבר שלי קנה מה אתם אומרים עליו?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  18. לוח אם p5b-vm s775 conroe g956 ddr 2 800 pci-e vga מעבד intel core 2 duo 775p intel core 2 duo (6300) 1.86ghz\1066mhz\2*1mb em64t 775p box זיכרון Kingston 1gb 667mhz ddr 2 דיסק קשיח sata 2 3.5" - wd wd1600js 3.5" 160gb 7200rpm 8mb sata 2 צורב dvd-rw פנימי lg gsa-h10a(b) dvd-rw dual layer 16* ide bulk whith software black מארז מחשב- hec 6k31 mini tower matx 2*5.25"+2*3.5 300w 24p black כ.מסך- asus 7300gt silent 256mb tv dvi pci-e האם כל החלקים מתאימים? יש שלושה דברים שממש חשובים לי שיהיו במחשב: יציאה קואקסיאלית , יציאת S VIDEO , ולפחות 2 יציאות USB קדמיות... התבלבלתי עם המפרטים שלהם אז אשמח לאישור אם כל מה שאמרתי נמצא במפרט... וכמובן... האם הייתם משנים משהו במחיר הזה?…

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  19. שלום, 1.תקציב עד 3500 ש"ח (ניתן לחרוג עד כ100 ש"ח) כאשר ההתלבטות הרצינית שלי אם להשאר באיזור 2000 ש"ח או באזור 3500 ש"ח 2. א) המחשב בעיקר לצורך משרדי אבל אני מחפש מחשב משולב שיתאים גם למשחקים לצורך לימודי (סטודנט שנה ג' בתחום המדעים) אני נוהג להשתמש בנייח - שימושי אופיס, קבצי תמונות, אינטרנט וכו'. ב)לא צפויים שימושים כבדים כמו רינדורים. ג)כעת אני לא משחק כך שאני לא ממש יודע מה אני צריך אך אני מניח שארצה לראות את המשחק באיכות טובה. 3.אין צורך בציוד היקפי כלל. 4. אין לי צורך בכונן 1.44 כמו כן ניתן לשלב את הציוד שבסעיף 5 במפרט.(אך לא חובה) 5. יש לי כרגע צורב LG בצבע בז' ודיסק קשיח 250 ג'יגה 16MB BUFFER. 6. השקט חשוב אבל לא הכי חשוב ז"א 6-7 מתוך 10. 7. אני לא יודע כיצד מבצעי…

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  20. מעבד: intel core i7 2600 3.4ghz 8mbקירור למעבד: thermaltake silent 1156 92mm CPU Fan זיכרון:kingstone (4x4) 16gb DDR3 1333Mhz כונן קשיח: Western Digital caviar Blue 1TB 32MB 7200RPM SATA III ספק כוח: Chieftec 650W Modular PSU 14 cm fan מארז:thermaltake Element T Middle Tower Black מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium Hebrew 64Bit כרטיס מסך: Gigabyte GTX660 Ti OverClock 1GB GDDR5 DX11

21. Started by GerberMan,

שלום לכולם! בשעה טובה ומוצלחת סוף סוף קניתי לי מחשב חדש! המחשב יגיע שבוע הבא ורציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט: (המפרט הוא חיבור של כמה מפרטים שהציעו לי... תודות ל"YairZ"!!) מעבד - Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz 3MB Cache s775 1066Mhz לוח אם - Gigabyte GA-P31-ES3G (775 C2Q 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066,PCI-E, HDAudio, GBL) זכרונות - Kingston ValueRam 2GB DDR II 800 כונן קשיח - WD Caviar 320GB 16MB 7200RPM SATA II כרטיס מסך - Gigabyte 9600GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX 10 HDTV 2xDVI PCI-e 2.0 צורב - LG GH22NS DVD EW x22 Black SATA מארז - Hec Compucase 6C28 Midi Tower No PSU ספק - HEC 500TD - TF PSU 500W הכל ביחד 2600 ש"ח וזהו...כמה דברים - דבר ראשון, מה אתם חושבים? דב…

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  22. Started by x-boy_24,

שלום. אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי ולאחותי . השימושים במחשה יהיו די בסיסיים . גלישה באינטרנט (דרך WIFI או משהו ) צפייה בסרטים +שירים. אולי משחקים , אבל משחקים ממש קלים ואם אפשר שיהיה למחשב יציאת HDMI בשביל לחבר אותו לטלויזית LCD בשביל לראות דרכה סרטים . ואני רוצה שתנסו למצוא איזה מחשב באתר BEST BUY שכנראה ממנו אני יקנה את המחשב . וזה די דחוף כי נראה לי שביום שני נקנה אותו . ובבקשה בלי חריגה (מקסימום 100 שקל עם זה שווה ) כי זה המקסימום שאני יכול להוציא כרגע . תודה רבה לעוזרים . http://www.bestbuy.co.il/homepage.aspx?FolderID=14〈=he

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  23. היי מחפשת לרכוש מחשב נייד בטווח מחירים בין 2300-2600₪ הדרישות שלי הן: זכרון פנימי 8G זכרון אחסון 512g מעבד core i5 גודל מסך 15.6 רצוי כבר עם מערכת הפעלה ווינדוס נתקלתי בחיפוש במחשב הזה שנראה שלכאורה עונה על הצרכים שלי Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAH8 83ER003RIV לנובו אמח לחוות דעתכם המקצועית או להכוונה למחשבים חלופיים הצרכים שלי בעיקר ישמוש באופיס וורד, גלישה צפייה ללא גיימינג או תוכנות עריכה כלשהן תודה לעונים!!

24. Started by yakiros,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)עבודה משרדית+משחקים כמו באטלפילד,הגדרות משחק מדיום שזה בסדר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: באטלפילד ,NBA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות בינוניות ,יש לי מסך 24 אינץ טוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by yotam.m,

היי, כבר לא מעודכן בחומרה עכשווית כמו בעבר. מחפש מחשב סביב 6000 שח (אפשר לחרוג בכמה מאות לפה או לשם במידה וישפר כרטיס מסך למשל) מתוכננת קניה באילת. דרושים מסך מקלדת ועכבר תואמים לגיימינג. ומארז נחמד עם דלת ו-RGB בשביל הילדים. תודה רבה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.