עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by danr,

אהלן, אמא שלי היא מעצבת גראפית עצמאית (עסק משלה) עם סטודיו אישי בבית. היא מעוניינת לקנות מקבוק ומכיוון שבארה"ב הוא זול הרבה יותר עלתה השאלה הבאה: אם היא מזמינה מAmazon למשל ושולחת לארץ באמצעות FEDEX\UPS, היא יכולה להכריז על זה כהוצאה מוכרת? אם כן, ממה היא פטורה? רק מה16% מע"מ? גם מהמשלוח? כי הבנתי שלניידים אין מכס, רק מע"מ. ואני לא מתכוון שהם יחזיקו את זה אצלם יותר מדי (אל תחשיבו דמי אחסון) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  2. הולך לעשות הזמנה ביום ראשון זה המיפרט מעבד - Intel Core i5-750 box כרטיס מסך - Asus ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe לוח אם - AsusP7P55D כונן קשיח - Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB צורב- LG GSA-GH22N X22 SATA DVD זיכרון - G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-21 Ripjaws מארז- ללא ספק CoolerMaster CM 690 ספק כוח- Seasonic S12 Energy Plus 550W קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 מאוורר למארז- Arctic Cooling F12 2 איך המיפרט המחיר 6000 שקל

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  3. שלום חברים אחרי חיפושים רבים הגעתי ל2 דגמים שיענו לדרישותי כמעצב אינטראקטיב אשמח לקבל ביקורת ממכם מה עדיף ואם יש דגם נוסף ברמה זאת אשמח שתשתפו אותי http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=453&mid=796216&cid=6860 או http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18826 תודה,

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  4. אני מעצבת גרפית וחשוב לי לרכוש מחשב שיהיה חזק במיוחד , מהיר, מסוגל לעבוד על כמה תוכנות גרפיות במקביל ויכולת רינדור איזה רכיבים הכי חשובים במחשב למטרות אלה ?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  5. בטעות יצא לי דאבל פוסט, מצטער, נא למחוק

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by bmwstp,

שלום, אני מעוניין לקנות נטבוק או מחשב נייד עד מחיר של 1000 שח. הוא מיועד רק לכתיבה כשהמחשב הרגיל שלי לא איתי. גודל מסך 10-13 אינץ'. תמיכה במערכת הפעלה WIN7 (גם אם לא מותקנת. יש לי כזו, אני צריך רק דגם שתומך באחת הגרסאות) גודל RAM וכונן קשיח לא משנה כ"כ. WIFI עדיפות ברורה לBLUETOOTH זמן סוללה כמה שיותר. אפשר גם שעה וחצי. USB ללא כונן דיסקים יש חיה כזו??? (אם יש יד שנייה במצב מצויין לכתוב בפרטי) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  7. מדובר במחשב בעיקר בשביל אינטרנט וסרטים (HD) אבל דרושה אפשרות לשדרוג למשחקים כמו BF3 בעתיד (יש לי כבר כ. מסך HD4850 אבל יש לו מאוורר שאולי אפשר לוותר עליו...). ללא ציוד היקפי וללא כונן קשיח (אלא אם כן כונן איטי יותר שקט יותר...) וללא מארז (יש לי כבר מארז antec solo). מע' הפעלה מיועדת winfows 7 ו-ubuntu. רצוי מספיק זיכרון בשביל וירטואליזציה. תודה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by TalSedaka,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5 אלף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שיהיה שקט, לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית…

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by yar9013,

היי למבינים מחפש מחשב נייד להודו. רוצה לדעת את ההבדלים או הדירוג בין הגרסאות: x,t,l,v,e כלומר מי יותר טוב או יותר רכיבים טובים X480 T480 L480 E480

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4K ללא חריגה לצערי (רצוי באזור השלוש וחצי) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), גיימינג קל לילד בן 13 ועריכה קלה בוידאו, acrobat,photoshop, premiere ורמת עבודה של FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא,תודה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא,תודה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב כלל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה בכלל, רצוי מה שזול יותר. 7. האם האם יש צורך לכלול מ…

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  11. אהלן, מחפש מחשב נייד להורים שלי. ישמש לשימוש רגיל של אינטרנט ואופיס(אין צורך ברישיון לאופיס) ומסך בגודל לפחות 15.6' מצאתי את המחשב הבא במבצעים בבלאק פריידי, מה דעתכם? משתלם? (אין אפשרות לרכוש באילת): Lenovo IdeaPad L3-15IML 81Y30085IV חשב נייד מבית Lenovo בעל מסך 15.6 אינטש ברזולוצית Full HD, מעבד Intel® Core™ i7-10510U 1.8GHz - 4.9GHz, זיכרון פנימי בנפח 8GB, כונן SSD בנפח 512GB וכולל מערכת הפעלה יצרן: Lenovo‏, דגם: IdeaPad L3‏, אינצ': 15.6''‏, מעבד: Intel Core i7 - U‏, מערכת הפעלה: Windows 10 Home‏, שפה: אנגלית‏, עברית‏, נפח: 512GB‏, כרטיס מסך: Intel‏, זיכרון כרטיס מסך: ללא‏, גודל זכרון: 8…

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  12. הבנתי שלמעבד I7 של טייגר ליק דור 11 יש את אותם ביצועים +- ל MAX 330, יש סיבה ששמו את שניהם באותו מחשב?

13. Started by Shahar Levy Zlekha,

שלום אני אופק, סטודנט לאנימציה, ואשמח לקבל את עזרתכם בהרכבת מחשב עבור הלימודים שלי. תודה רבה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K, לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסטודנט לאנימציה, רצוי שיריץ טוב אפטר ותוכנות של אדובי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רעש לא מפריע 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן…

14. שלום, אשמח לקבל חוות דעת למפרט שהרכבתי, אין לי ניסיון בתחום כך שמקווה שאין צווארי בקבוק והחלקים יודעים לדבר אחד עם השני. השימושים העיקריים יהיו עבודה משרדית, ניגון סרטים ועריכת סרטוני גופרו מידי פעם ולכן נדרש כרטיס מסך. אין כוונה להשתמש במחשב להריץ משחקים כבדים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,200 אפשר לחרוג עד 3,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, ניגון סרטים, עריכת סרטוני גו פרו ב- full HD לפחות (כנראה גם 4K בעתיד) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול …

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by hilasayag,

היוש!! ממש מקווה שתעזרו לי! אני מתחילה עוד חודש ללמוד באוניברסיטה ולכן אני מחפשת לקנות מחשב חדש:) אחרי מחקר ארוך על איזה מחשב לקנות, קניתי לפני יומיים את dell inspiron 7306 13.3 עם מעבד i7. כשפתחתי אותו גיליתי שהוא מרעיש מהמאווררים בצורה מזעזעת, אפילו אם לא עושים בו פעולות ואין עליו שום עומס. ממש התאכזבתי והתווכחתי עם החברה שיסכימו להחזיר אותו (הרי לא ידעתי שהוא רועש כזה) בסוף הסכימו. עכשיו אני מחפשת לקנות מחשב נייד אחר שנחשב טוב לסטודנטים ועדיפות לפחות מרעיש. בנוסף, אני מתעסקת בתכנות אז שיהיה טוב גם עם תוכנות כבדות (כמו אנדרואיד סטודיו) שמעתי המלצות על dell xps ו asus zenbook. אתם ממליצים עליהם? הם מרעישים?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  16. שלום, אני מועניין לקנות מחשב חדש לעבוד איתו ובמפרטים אני לא הכי מבין אז הפנו אותי לפה [=. יש לי תקציב של עד 7000 ש"ח ואני צריך לבנות מחשב (כולל מסך לגרפיקה מיוחד הבנתי שיש כאלה ) בעיקר לעבודה בפוטושופ אילוסטרייטור ותוכנות עיצוב בכללי (ללא הרבה עיצוב ב3D אבל גם ) . עדיפות לחסיכה בתקציב ואין אפשר לחרוג ממנו לצורכי גרפיקה חיבור לשני מסכים בHD בעיקר פוטושופ ואילוסטרייטרו לעבודות גדולות לדפוס ועבודות לאינטרנט אני מעוניין לרכוש מסך בנוסף למסך הטלוויזיה 32 " שאני מחבר אליו שהוא בHDready צריך מסך וכרטיס גרפי עם קלבריציה גבוה של צבעים ויכולת עיבוד גבוהה חשוב שהמחשב יהיה שקט ככל שאפשר לא מתכונן אוברקלוק אין צורך לכלול תוכנות צריך לתמוך במסכים מרובים קליברציה גבוהה של צבעים …

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by Yoav Bitton,

מחפש להשלים את המחשב. לום אם ומארז, עקרונית. מטרות גיימינג בעיקר. חשבתי אולי על ה x79 dark / asus rampage iv/ asus x99 deluxe ? Corsair Platinum DDR3 32gb 2666mhz Gtx titan black supercloced 6gb DDR5 i7 4930k Corsair hydro H100i cpu cooling evo 840 500gb ssd evga supernova 1200 p2 power supply תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  18. Started by itzhak22,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם משמעותי 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות תלת מימד MAYA בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש ר…

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by arielcom,

Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪937 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: Gigabyte *GA-B85M-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪442 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח FSP RAIDER 550W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪485 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪146 כרטיס מסך: Sparkle GTX660 TI 2GB GDDR5 HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1049 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪453 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪109 כמה דברים שמדאיגים אותי: @@*****יש לקחת בחשבון שאנ…

20. מטרות המחשב: בעיקר שימוש בית ספרי של אופיס. גלישה באינטרנט וסרטונים. צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה. הייתי שמח גם לשחק משחקים ברמה בינונית אבל פחות קריטי גודל וסוג המסך: סדרות ה 13 אינץ' רזולוציית המסך: 1366x768 זה בסדר, עקרונית הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: רוב הזמן אשתמש בעכבר נפרד, הייתי שמח לקליק פד אבל לא קריטי. הייתי שמח לתאורה אחורית במקשי המקלדת. (דיי חשוב לי) משקל רצוי: עד 2 ק"ג. רצוי פחות! זמן סוללה: סביבות ה 5 שעות זה בסדר... דרישות ביצאות: חובה יצאיה של HDMI. מעדיף גם יציאה של USB3. אין צורך בקונן דיסקים! (סתם שמן ותופס משקל). Bluetooth: רצוי שכן גודל וסוג כונן קשיח: כונן קשי…

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  21. אני צריך עזרה בבנית מפרט ב4000 ש"ח פלוס מינוס לא כולל מסך רצוי עם רמקולים אבל לא חייב המחשב מיועד למשחקים סרטים ומוסיקה ... תודה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  22. שלום לכם רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב החדש שאני כניראה עומד ליקנות לצורך קצת משחקים לא משהו רציני אבל חביב, קצת גרפיקה ויותר לימודים ותוכנות בית ספר.. הינה הקישור למוצא: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2373&scat=181&tcat=20 אני מבקש להתייחס רק למחשב הזה ולא למחשבים אחרים כי זה האופציה שניתנת לי ליקנות , רציתי לדעת עם המחיר שלו שווה ואיך הוא ביחס למיתבחרים ולמעבדי דותן , זה מעבד AMD 64 TURION תסתכלו בקישור למעלה זה יותר מפורט תודה !

23. שלום אנשים, אני קונה השבוע מחשב רציתי חוות דעת אחרונה מה כדאי לשנות אז ככה זה המפרט: ( 4500 שקל למשחקים)CPU: Intel PENTIUM 4 2.8ghz 800mhz [970¤] M. Board: Gigabyte 8IPE1000G(Intel865PE), DDR 128b, GBL [530¤] Memory: 256MB Samsung 400MHZ (X2) [600¤] H. Disk: Maxtor 80GB 7200/133 8MB Buffer [440¤] V. Card: MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB [1200¤] DVD: LG x16 [170¤] Floppy: 1.44 [50¤] Case: COMPUCASE CI-6A19 [370¤] Optical Mouse + Keybord [100¤] מה טוב, מה לא טוב מה כדאי להחליף?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  24. Started by mayeast2,

צריך לשמש כשרת פיתוח לשני אנשים. אני חייב לרכוש BRAND NAME כי זוהי מדיניות החברה. חשוב לי שיהיה בקר RAID שיעשה MIRROR בין שני דיסקים (בגודל כ 120GB) וכמובן שתהיה תמיכה ב RH enterprise linux זכרון 1GB כרטיס מסך לא חשוב המליצו לי על workstation של IBM או HP אבל הבעיה היא זמינות של חומרה שכזו בארץ טווח המחירים כ 1500-2000 דולר (לפני מעמ) תודה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by nim901,

שלום, היום הלכתי לקנות עוד סטיק של 512 לזיכון של המחשב כמו שכתבתי כבר בפורום. והמוכרת רצתה על זה 700! שקל! ואז היא התחילה לשכנע את אבא שלי שהמחשב שלי ישן וכל זה (אני מודה לה על זה) ועכשיו הוא מעונינן שאני אתן לו הצעות והוא ילך לבדוק עם ה"חברים" שלו ויחזיר לי תשובה. אז פה החלק שלכם, לתת לי הצעות למחשב חדש. המחשב מיועד בעיקר למשחקים וסרטים וכל שאר הדברים. עדיף שיהיה הארד דיסק עם לפחות 160 גיגה צורב DVD וגם כונן DVD והכי חשוב 1 גיגה ראם. מארז - קומפיוקס 6200 או משהו כזה. וכרטיס מסך עם יציאת TV OUT, חובה מה שאני גם רוצה מהמחשב הזה זה - שקט! נמאס לי בלילה לשמוע פסססססססססס בקולי קולות. (זה עוד שקט לעומת המחשב השני) כמו כן אין צורך בציוד הקפי - מסך, מקלדת ועכבר. א…

• 2 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.