ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
שלום. חברה של אבא שלי היא מעצבת תכשיטים ועובדת בחברת תכשיטים ידועה.. אתם בטח יודעים שהחברות שקונות את המחשבים האלה באמת קונות ג'אנק אז רציתי לשאול אותכם חוות דעת לגבי המפרט הבא ואם תוכלו להגיד לי מה אפשר לשפר באותו סכום כסף. המחשב מיועד בעיקר לעיצוב כבד בPS (הם קונים את התוכנה ב4700 שקל D:) אוקי המפרט: לוח אם: EATONVILLE-915GEVL 800Mhz, PCI Express, 4 PCI, 6 USB Invtel P-IV 3GHz 800FSP 2 cache A775 DDR 2 512MB 533MHz כרטיס מסך PCI EXPRESS 6600*256*64 (לא ממש הבנתי מזה אבל ככה זה כתוב ) תתיחיחסו רק לדברים האלו כי אני מעריך שכל השאר לא באמת משנה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל ממומחי הפורום הצעת מפרט למחשב שיענה על הצרכים: גלישה באינטרנט והורדת קבצים, אופיס, תכנות (visual studio, קצת כבד), משחקים (לא משהו מטורף - FIFA וכאלה). אני מתכנן להתקין עליו בנוסף לWINDOWS גם לינוקס אם זה משפיע על משהו (אולי עדיף שני הרד-דיסקים נפרדים)... חשוב לי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט כי הוא יהיה בחדר שינה ובזמן שהוא עובד בלילה אני רוצה לישון טוב המחיר יכול להתגמש עד 4500 (כולל מסך+מקלדת ועכבר) אם באמת יש צורך בכך. תודה רבה ולילה טוב אביב
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום, אחותי צריכה מחשב נייד לצורך לימודי אדריכלות ועיצוב פנים. האם המחשב בכותרת (Dell דגם G5 5587) מתאים לצרכי הלימודים (ככל הנראה תצטרך להריץ עליו תוכנות גרפיקה למיניהן. ומה דעתכם לגבי מחיר של 6300 עבור מחשב זה עם של אתר הלקוח למשך 3 שנים? מצורף דף עם המפרט הטכני - סליחה ממש על איכות התמונה!! אודה לתשובות בהקדם :) אפשר לראות כאן מפרט טכני: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=989314 ההבדל היחיד הידוע לי הוא שכרטיס המסך הוא לא NVIDIA GeForce GTX1050 אלא NVIDIA GeForce GTX1060 צירפתי קישור פשוט כי לא הצלחתי לצרף קובץ עם המפרט וזה הכי קרוב שמצאתי לדגם.. *לא קונה אותו באחת החנויות בזאפ רק המפ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, הורי רוצים לקנות מחשב חדש, אבל הוא אמור להיכנס באיזה ארון מסויים, לכן אני מצרף כרגע תמונות של הלוח של המחשב, ואשמח לדעת איזה גודל זה (שימו לב שיש מדבקה על הלוח עצמו ויש מדבקה על המארז עצמו) צריך לכולל: מארז יחסית שקט, לוח אם (האם הלוח אם מספיק לצרכים שלי או שכדאי לקנות גם כרטיס וידאו בנוסף), קירור, לא צריך DVD. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לדעתי מחשב טוב כזה לשימושים הנ"ל נע סביב ה 2000 אבל תקנו אותי אם אני טועה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, עבודה משרדית , אי-מיילים, office, סרטים ביו-טוב HD, ואולי משחקים פשוטים . 3. …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אחרי בדיקות רבות והתייעצויות הגעתי למפרט הבא: https://www.tms.co.il/66884 מה אתם חושבים? האם יש משהו לשנות? בקשת הזמנה: מהם השימושים במחשב? • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: skyrim , far cry .LoL , overwatch , pubg , GTAV , AC , CoD , for honor , Battlefield , life is strange , csgo • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: בפוטושופ לייטרום פרמייר סוני וגאס ועוד.. (עורך מתחיל כתחביב) • ללא מערכת הפעלה • האם יש חשיבות לשמור על אפשרות לשדרוג עתידי? כן מהו נפח האחסון שתרצה בדיסק קשיח (2TB ,1TB וכדומה): 2tb • האם ברצונך לכלול SSD במפרט (כן או לא): כן • האם המסך נכלל ב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אם אפשר מפרט מחשב לילד בן 12 למשחקים בעיקר תודה רבה לכולם :
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
היי חברים, התחלתי ללמוד עיצוב פנים ונדרש ממני לרכוש לפטופ חזק במיוחד שיחזיק לי בקלות את התוכנות עיצוב (אוטוקאד, פוטושופ, ריינו וכו..) ל4 שנים הבאות!! המלצת המרצה שלי זכרון מעל 8!! ומעבד חזק !!הדגש החשוב ביותר הןא הכרויב הגרפי של המחשב.., (מעל 700) אני רוצה מחשב של חברת dell.15.6 אינץ׳.התקציב שלי עד 6 וחצי אלף... אשמח לעזרתכם הדחופה ביותר!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
מסך הלפטופ הפסיק פתאום לעבוד. המחשב עצמו עובד, אבל כל מה שניסיתי לא מצליח להחיות את הקשר ביניהם. חיפשתי פתרונות ברשת ושום דבר ממה שאיתרתי לא עבד. המחשב עצמו הוא Asus GS1
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
מעבד i5-2500 8GB RAM 1333Mhz לוח Intel H67-CL http://www.landmarkpc.co.za/store/intel-h67clb3-cold-lake-allinone-revb3-intel-chipset-p-6576.html כרטיס מסך gainward gtx 460 768mb דיסק samsung 1TB תודה
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום, אני מגיע להונג קונג מחר ואני מתכנן לקנות שם מחשב נייד. המחירים שם זולים מבארץ, ואין בעיה אם תביאו קישור למחשב נייד שנמכר בארץ במחיר החורג מ1000$ כי שם הוא כנראה יכנס בתקציב (אלקטרוניקה מאוד זולה שם) שגם ככה גמיש. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, מעט משחקים ושמיעת מוזיקה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13"-15" כדי שיוכל להתנייד באופן נסבל * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים …
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתעניינת על מחשב נייד. השימוש העיקרי יהיה גרפיקה + אופיס. יש לציין שהגרפיקה לא ברמת "על" אלא גרפיקה בסיסית של שימוש בפוטושופ ואופיס. קיבלתי המלצה על המפרט הזה במחיר 3900 שקלים שאלותי? האם המפרט מתאים לדרישה? האם המחיר הוגן ואמין? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
מדינה: יירכש בישראל עדיף KSP במיוחד סניף קרית ביאליק. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, אינטרנט. * גודל המסך בין 13 ל16 אינץ' לא משנה מבריק או מאט. * רזולוציית המסך לא משנה כל כך אבל במינמום 1366-768. * אין דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט. * משקל רצוי פחות מ10 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? > יהיה בחשמל רוב הזמן אבל שיחזיק לפחות שעה שעתיים על סוללה אם צופים בסרט או משהו בנסיעה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 בשביל דיסק גיבוי חיצוני. * Bluetooth לא מחייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה כל כך, SSD יהיה נחמד אם נכנס בתקציב אבל לא מחייב. אם זה דיסק רגיל אז לפחות 500 גיגה אם זה SSD אז לא משנה הגודל קיים דיסק חיצוני ברשותי. * כונן אופ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב לעבודה עם תוכנות אדובי אילוסרייטר פוטושופ ואינדיזיין מה עדיף? 1. I7 או I5 שניהם דור 11? 2. כמה זיכרון RAM מומלץ? 3. האם יש צורך בכרטיס גרפי כשהמעבדים כל כך מתקדמים, ואם כן מה מומלץ. 4. האם עדיף להגדיל זיכרון RAM או להשקיע בכרטיס גרפי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לקרוב משפחה עבור לימודי הנדסת חשמל בטכניון. אין לי מושג באיזה תוכנות משתמשים אבל אשמח לעזרה. צריך לקנות רק את המארז ללא מסך או מקלדת ועכבר שכבר יש. תקציב סביב ה 3500. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
הרכבתי תצורה למחשב מה דעתכם הצעת מחיר - skypc.co.il 09/12/2007 13:11:20 סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 635 635 1 מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box IE4500 578 578 1 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 39207 379 379 1 מארז כולל ספק HEC 6A19 400W 6A19-400 251 126 2 זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 KVR667D2N51G 265 265 1 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8400GS SILENT 256MB PCIe 37352 257 257 1 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB 1600AAJS 183 183 1 צורב LiteOn LH-20A1S X20 DVD LH-20A1S 8 פריטים 2,548 ¤ סכום כולל מע``מ
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אהלן, היה לי NAS של חברת סינולוג'י והוא הפסיק לעבוד באופן מפתיע אחרי שנתיים וחצי. אני מחפש פתרון אמין יותר. לדעתי מערכת מחשב רגילה תעשה את העבודה ותהיה אמינה יותר לאורך זמן. בנוסף אוכל תמיד להחליף או לשדרג רכיבים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 2000 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - שרת NAS 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - יש לי כבר הארדיסקים חדשים של Seagate 5. עד כמה חשוב שקט פע…
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב בן 3 שנים, שקניתי כשהתגייסתי ועכשיו עם השחרור אני מעוניין לשדרג אותו. שימוש: בייחוד צפייה בסרטים/סדרות, שימוש כללי (אינטנט וכו...) ומשחקים. מחיר: חלק מההתייעצות זה הבנה של המחיר שצורך שדרוג פשוט, אין הגבלה, לפי המחיר אני יחליט עם כדאי או לא. החשב על כ1600 ש"ח לפני כ3 שנים. מפרט: מעבדי אינטל Core i3 550, 3.2GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR3 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Intel HD Graphics כרטיסי קול On Board 5.1 Cha…
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
שלום זה שוב אני יש ברשותי מחשב של COMPAQ הוא די ישן ואני רוצה למכור אותו אבל אני לא יודע בכמה להעריך אותו זה פנטים שלוש 1000 MHZ דיסק קשיח 20 GB כרטיס מסך של ATI עם 32 MB כרטיס קול די עלוב ומסך 17" שטוח של קומפאק V710 *** אני לא יודע איזה סוג מעבד (מפרט) איזה כרטיס מסך איזה לוח אם ואיזה כרטיס קול אז אם אפשר בבקשה בערך כזה הוא אז די יקר זה היה כשהפנטים 4 בדיוק יצא***
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים ביותר ואלו שיבואו בעתיד לא חושב שיש צורך לציין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500ש"ח לנצל הכל בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב 3DS MAX + VRAY 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא רק מארז עם כל רכיביו 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 לא חשוב השקט 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? במיידי 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). 128SSD בלבד 32GB RAM או אופציה לשדרוג בעתיד ל32 1TB HARD DISK יספיק תודה לעוזרים!! אני בלימודים של 3DS MAX והגעתי לשלב שהמחשב שלי כבר לא סוחב אני מעונין לקנות במיידי שלא נפסיד חומר…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יום טוב אני מחפש מחשב נייד קטן עם מסך 10" לפחות, אפשר קצת להתגמש אבל רצוי יותר גדול אם אפשר התכונות העיקריות שאני מחפש הם: -זול, תקציב עד 2000 שקל לכל היותר אבל כמה שיותר זול -WIN7 -כמובן שיתאים לצרכי גלישה, סוללה סבירה, מוזיקה וסרטים -חשוב לי גם מצלמת אינטרנט ומיקרופון -מקלדת נורמלית שאפשר לכתוב איתה שורה בלי להתבלבל 10 פעמים אבקש גם המלצות מחברות מוכרות וגדולות כמו LG, HP וכו' כדי שיהיה למחשב אמא ואבא במקרה של תקלה לא עלינו תודה מראש ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
יש צורך במסך מט בגלל שנייד יהיה בחדר עם הרבה אור. השימושים במחשב : גלישה באינטרנט משחקים קלים צפיית סרטים עבודה בפיתוח תוכנה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברס, יש לי את המפרט הנל: ספק כוח 620 וואט. האם השדרוג ע"פ החומרה הזאת תתאים?: [h=1]Kingston 8GB DDR3 1600MHz KVR16N11/8 זכרות כפול 2[/h] [h=1]Gigabyte NVIDIA GeForce GTX970 Gaming 4GB GDDR5 כרטיס מסך[/h] [h=1]מארז מחשב Antec ISK600[/h]
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
נא למלא בדגש על איזור מגורים.. רחובות\באר שבע 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר (זה אחרי החריגה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, וקצת מוזיקה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחפש גם מסך. ובנוגע למשחקים אני רוצה שיריץ בצורה סבירה + את המשחקים הכבדים שיש בשוק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רק מסך ורמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם …
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-