עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מתלבט בין שני המחשבים הבאים; http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=17161 http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=17228 המחשב מיועד בעיקר לעבודות סטודנטיאליות אך גם למשחקים והצגת סרטים ב-Full HD בטלוויזיה. הדל הוא קטן ונייד יותר וגם בעל כונן SSD. הסמסונג כמובן הוא עוצמתי יותר. אשמח לעזרה ובנוסף להמלצות מאנשים שיש להם נסיון עם אחד מהמחשבים. תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  2. אני מחפש מחשב נייד לעבודה גרפית ויש לי התלבטויות בקשר לאיזה מעבד גרפי המחשב הזה צריך לכלול. ההתלבטות שלי היא האם לפסול לחלוטין מחשבים שבהם המעבד הגרפי לא יעודי, כלומר X4500 או X3100? השימושים שלי לא יהיו בכלל למשחקים וגם לא לתוכנות יעודיות כמו פוטושופ אלא למידול תלת מימדי ב-C++. השאלה היא אם לשימוש כזה, שאני מניח שהוא פחות תובעני ממשחקים אבל עדיין דורש מעבד גרפי טוב, יספיק ה-X4500 או שכדאי לחפש מחשב עם כרטיס יעודי כמו למשל ה-NVIDIA GeForce 9300GS?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפש המלצה\ות למחשב נייד לשימושים של גלישה, כתיבת מסמכים ושמיעת מוזיקה. מה שהכי חשוב לי במחשב הוא שטווח הקליטה שלו לקליטת אינטרנט יהיה כמה שיותר חזק (אני לא ממש מתמצא בכל העניין אבל אם הבנתי נכון יש כרטיסי רשת אלחוטיים חזקים וחזקים פחות). חשוב לי גם שיהיה מבית טוב, והחלקים יהיו איכותיים ואמינים. התקציב שלי הוא כ - 4000 ש"ח, אני לא ממש בעניינים מבחינת מחירים, אבל השימושים שלי סך הכל די פשוטים.. ואני מניח שזה מספיק. אין לי צורך במערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת שיגיע עם המחשב (הבנתי שזה מוריד מהמחיר..) אם יש מצב לקבל גם המלצות לחנויות ספציפיות אני ממש אשמח. תודה רבה לכולם !

4. Started by joker2511,

היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב. השימושים שלי הם הכי פשוטים בעולם, גלישה והורדות ומשחק יחיד - FM2014. אני רוצה לקנות i5, וחשוב לי שיהיה לי מספיק כניסות USB 2 ו-3, וכמו כן גם יציאת HDMI. ראיתי שלשדרג מ500 GB ל1T זה בסביבות ה50-60 שקל אז אני מעדיף 1T. לגבי כל השאר - אני פנוי להצעות.. כמובן שאתם לא חייבים להגיע עד 2300, אני מעדיף להוציא כמה שפחות, רק שכרטיס המסך יצליח להעלות את המשחק כמו שצריך ושאני לא אצטרך להחליף אותו גם בשנה הבאה.. לא ציינתי - אין צורך בציוד היקפי או מערכת הפעלה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  5. שלום, תודה לעוזרים/מגיבים המפרט לבדיקה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤811 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤463 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Western Digital WD3201ABYS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤389 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1203 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤293 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 9400GT LP 512MB DDR2 PCIe ¤337 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=32171 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤137 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N …

• 11 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by asypeer,

הי. אני צריך להזמין לאחד העובדים אצלנו מחשב נייד, אני רוצה להזמין LENOVO (עדיפות לTHINKPAD ולא לדגמים של לנובו החדשים). מחיר של 1200$. יש למישהו המלצה ?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  7. שלום אני מעוניינת לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי תקציב : עד 3000 ש"ח המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ותוכנת האופיס בעיקר בשימוש תדיר ולא למשחקים ציוד היקפי: מדפסת , מקלדת ועכבר. רצוי שהמחשב יהיה שקט אין העדפה לחנות ספציפית תודה

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  8. היי לכולם, אני רוצה לקנות מחשב "הדור הבא" מבחינתי. יש לי כיום מחשב שעומד די יפה ואין לי צורך אמיתי להחליף אותו מלבד הרצון להשתדרג שוב ושוב ושוב... קודם כל אני רוצה מסך דק, אחד כזה שיעמוד יפה ברזלוציות גבוהות בלי לאגים, אני מניח שאני מדבר כיום על מסך עם 2MS זמן תגובה. בנוסף אני רוצה 2 ג'יגה זיכרון לפחות, כשהשאלה המרכזית שלי היא, מה ההבדל בין 800MHZ לבין 667MHZ? חוץ מזה אני כמובן רוצה מעבד עם ליבה כפולה, צורב דיוידי, מארז שגם נראה טוב (האורורה לדעתי מכוער...) וגם איכותי בעיקר מבחינת זרימת אוויר וקירור. חוצמיזה רציתי לדעת האם אני צריך קירור נוסף ואם כן אשמח להמלצות (ולא, אני לא מתעסק עם אוברקלוקינג). בנוסף לזה אני רוצה דיסק קשיח מינימום 250 ג'יגה, וכאן השאלה הנשאלת היא האם י…

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by ychamp,

אני רוצה לקבל דעה על מחשב לגיימר כולל ציוד הקפי כולל עכבר מקלדת מסך ורמקולים הנה המפרט שאני בניתי AMD Athlon 64 3000+ Integrated into Chip FSB Socket 939 Processor GIGABYTE GA-K8VT890-9 Socket 939 VIA K8T890 ATX AMD Motherboard SAMSUNG SpinPoint P Series 3.5" Serial ATA150 Hard Drive CORSAIR 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM Dual Channel Kit System Memory RAIDMAX ATX-847WUP Blue Computer Case SAMSUNG Black 16X DVD-ROM 52X CD-R 32X CD-RW 52X CD-ROM 2M Cache IDE Combo Drive eNERMAX Noisetaker EG375P-VE-SFMA 370W Power Supply RAZER Diamondback Precision Gaming Mouse RZ-1600 Salamander Red 7 Buttons 1x Wheel USB Optical Mouse Logitech Cordless Internet Pro Desktop 967461-0403…

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  10. Started by boyboy2,

שלום לכולם אני מחפש מחשב שיישמש בעיקר לוונדוס,אופיס וגלישה באינטרנט,עם מסך LCD.תקציב באזור ה 3000. תודה...

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  11. טוב ההארד דיסק, מארז, מסך וצורב לא דורשים שינוי (יש סיבה לשנות..?) אני מתלבט רק בזיכרון,מעבד, לוח אם.. המחשב הוא לעבודה משרדית עם המון חלונות.. תוכנות ברקע (פוטושופ, אופיס, מסנגר, דפדפנים והכל במקביל שיעבוד מהר) אני מתלבט בין: המפרט הזול.. (עם כרטיס מסך חיצוני לפוטושופ והרצת סרטונים יותר מהר) המעבד עם הליבה הכפולה (כרטיס מסך מובנה, אך ליבה כפולה עם DDR3 1333 האם המפרטים כ"כ משנים לשימושים שאני צריך ? על מה כדאי ללכת? אולי כדאי לשנות משהו? אשמח לעצות ותודה רבה! ואולי המלצה לאיפה לקנות באזור אשדוד.. אייבורי KSP ?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  12. היי, אני מחפש המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח, קנייה בארץ * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תכנות, עבודות גרפיקה פשוטות (PHOTOSHOP) וצפייה בסרטים * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? עדיפות לרזולוצייה גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה, מסך מגע * משקל רצוי? קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל-1T עם SSD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - מסך מגע, Core I7, יותר מ-4GB זכרון תודה!

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  13. שלום המחשב הישן שלי קרס, ואני צריך בדחיפות מחשב חדש אשמח אם תוכלו להציע לי מפרט טוב וזול למחשב המיועד לעריכה בפוטושופ,סריקת תמונות ברזולוציה גבוהה ותכנות לא מיועד להמהרה! מתלבט עם אינטל/AMD,אשמח אם תעזרו מה עדיף ושמחשב לא יעבור את ה-2000-1500 ש"ח לא כולל מסך מעבד חזק(לא חייב להיות מהדגמים החדשים דוקא) זכרון 1 או 2 גיגה עוד לא החלטתי, וכרטיס מסך בסיסי וטוב של 128 או 256 +TVOUT מספיק לי דיסק של 160 גיגה צורב DVD כונן DVD מארז+ספק פשוטים וטובים אם אפשר לכתוב לי על מה לא כדאי להתפשר,אודה לכם ואם אפשר,אולי זו בקשה מוגזמת כבר..אבל שויסטה יוכל לעבוד עליו טוב בעתיד אני מתכנן לקנות באייבורי, אם זה יעזור לכם על מנת לפרט מחירים ובדגמים תודה רבה

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by anima,

שלום לכולם אם יש מישהו שיכול להמליץ לי על נייד למטרות הבאות ( ע"פ סדר העדיפויות ): 1. עבודה בתלת מימד MAYA 2. Afterefect 3. משחקים כבדים. התקציב שלי הוא 7000 - 8500 ש"ח

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by Iko89,

הייתי רוצה לדעת איך הם .. אני מדבר על הניידים מיסדרת Eee .. איך הם ? אם אני קונה להם נגיד כונן קשיח חיצוני .. הייתי רוצה לדעת האם הם עונים על הבקשות שלי ? 1. אני רוצה מחשב כדי להקליט מוזיקה (לא לערוך, רק להקליט ..) אני צריך לפחות 2 חיבורים .. אחד ליצאית שמע ואחד להקלטת שמע .. יש להם ? 2. אם אני יקנה כ. לכידת וידאו, הם יוכלו לעמוד בהקלטות של וידאו ? (שוב לא עריכה, רק הקלטה מכ. חיצוני) 3. יש להם חיבור של אינטרט כזה ? כאילו לחבר אותם חוטית לראוטר ? 4. מהי הרזולציה המירבית שלהם ? 5. ראיתי את הנייד Asus Eee 900, למישהוא יש נסיון איתו ? וביכלל, האם הם נוחים ?

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by CordM,

מעבד אינטל – i5-3470t – אפשר גם i7 זה עוד בערך 500-700 שח לוח אם גיגהבייט - GA-Z77-DS3H כרטיס מסך: ATI GV-R785OC-2GD [/]16 גיגה זיכרון דיסק SSD 120 גיגה דיסק 1 טרה מארז- Setto II 142 Gigabyte ספק כח - Element PLUS 500W [/5,900 ₪ שווה לקנות? יש משהו שכדי לשדרג? (המחשב לצורך גיימינג)

17. Started by NI4NI,

שלום אני צריך מחשב נייד שמיועד בעיקר לעבודה. אלו הדרישות: 1. מעבד i5 או i7 עם 4 ליבות (רצוי haswell אבל לא חייב). 2. כונן של לפחות 500GB עם SSD Cache. 3. לא חייב כונן DVD 4. 8GB זיכרון, או 4GB עם מקום לתוספת. 5. מסך 15.6 אינטש 6. משקל קל ככל האפשר, רצוי מתחת ל-2 קילו. 7. 3 שנות אחריות לפחות. לא יהיה שימוש במשחקים רציניים, מעט צפיה בסרטים. עיקר השימוש יהיה תיכנות, התחברות מרחוק ותמיכה בלקוחות. המפרט צריך להיות חזק יחסית כי לפעמים אני אריץ שם VMים. לא אכפת לי שלא תהיה מערכת הפעלה ואני אתקין בעצמי. תקציב: עד 5000 שקל. האם יש חיה כזאת ? על מה אתם ממליצים ? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - מה דעתכם על הבחור הזה ? http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210246

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by elirank9,

אפשר לסגור תודה

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by Yoava333,

אני רוצה לקנות מחשב, התקציב שלי עומד על 6500 ש"ח ומצאתי שני מפרטים מאוד מעניינים בהפרש מחירים לא גדול, מבחינת ביצועים נטו ללא שום דעה על המחיר הייתי רוצה לדעת איזה מפרט הוא יותר טוב. מפרט ראשון: אינטל P4, 3GH 64bit זכרון ocz 512 X 2 MSI 945PL דיסק 250GB SATA2 כ. מסך Radeon rx1300 pro 256MB צורב DVD X 16 מקלדת + עכבר לוגיטק מסך AOC 17 LM7658 כרטיס רשת אלחוטי PCI רמקולים מפרט שני: מעבד פנטיום 4 775 3GHz לוח אם Gigabyte 945 זיכרון DDRII 2 X 512MB דיסק קשיח 250 GB צורב DVD X 16 כרטיס מסך Gigabyte RX600 pro מסך proview 17 LCD v712 מקלדת + עכבר MS אלחוטי רמקולים + sub כרטיס רשת אלחוטי PCI

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends ועוד משחקי רשת וגם משחקים שאמורים לצאת בקרוב שהם לא רשת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x…

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by Aviad Shahar - Tendler,

אהלן אנשים. יש לי תקציב של 4000-5000 שקל לקניית מחשב גיימינג. לא קריטי לי אם הוא נייח או נייד מה אתם אומרים על helios 300 החדש של acer? הוא במבצע של amazon prime ועכשיו נמכר באלף דולר פלוס משלוח https://www.amazon.com/gp/product/B07QXLFLXT/ref=as_li_qf_asin_il_tl?ie=UTF8&tag=dav0d2-20&creative=9325&linkCode=as2&creativeASIN=B07QXLFLXT&linkId=824e283807d2b023ae196a703f8a4695

22. שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי לבית לסרטים בעיקרון עם קצת אינטרנט ואופיס פה ושם מסך גדול חובה (לא פחות מ-14 ז"א), אם יהיה כבד לא נורא מדי נא לא לחרוג מהתקציב תודה =)

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  23. מעבד Q9550 לוח אם GA P43DS3 זיכרון MUSKIN 4 GB 1000MHZ כרטיס מסך HD4850 ספק HEC TDT 500W דיסק קשיח 320GB מסך lcd 22 חשוב לי לדעת האם הספק מספיק לכרטיס המסך. ואים הוא לא מתאים תנו המלצה לספק בסביבות 300 ש"ח

24. Started by pc10,

אני צריך מפרט למחשב בעיקר למשחקים כבדים, הנה הפרטים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל אם משתלם במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD ומשחקים חזקים! א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 אינצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי חזקים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי …

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  25. שלום לכם ושנה טובה לכולם!. רציתי לבקש המלצה למחשב שישמש למשחקים ו OC ללא שום ציוד היקפי כלומר רק מחשב וללא כרטיס מסך יש לי כבר כרגע 8800 GTS 640MB התקציב למחשב הוא עד 8000 שקלים. תודה רבה ושתהיה לכולם שנה טובה ומבורכת.

• 8 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים