עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by jabbahutt,

-

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  2. אני צריך עזרה בבניית מפרט לבת דודה שלי ( סטודנטית)... המפרט צריך להכיל גם: 1. מסך 19 אינצ' לפחות... 2.ציוד היקפי מלא ( מקלדת עכבר). 3.צורב די וי די.. 4.מדפסת. דגשים למפרט: 1.אינו מיועד למשחקים כלל, אז כרטיס מסך מובנה יעשה את העבודה. 2.מן הסתם שיהיה חזק כך שהעבודה בו תזרום, אבל שקט ככל שאפשר (אני לא מדבר על חרישי, אני חושב שהפריזר פרו יספיק , ומארז די שקט) 3.אחנו גרים צמוד לאשדוד. אז אני חושב שiqpc היא האופציה הכי טובה, לכן צריך לקנות משם. אני יודע שזה קצת חופר, אבל ניסיתי לעשות את זה קולע כמה שאפשר.... תודה רבה מראש לכל העוזרים... 8)

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  3. שלום לכולם, מבקש עזרה בבניית מפרט למחשב מבוסס אינטל (יש לי הנחה על חלק מהרכיבים), בעיקר עבור גיימינג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K, יכול לחרוג אך מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג וצפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קונה מעבד בנפרד - האם לקנות: Intel® Core™ i9-10980XE Extreme Edition Processor (24.75M Cache, 3.00 GHz) - 500$ או Intel® Core™ i7-107…

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  4. Started by aga123,

אהלן,אחרי כמעט חודשיים נזכרתי לראות את החוברת הדרכה(מי באמת צריך חוברת הדרכה להתקנת וינדוס LOL) אז פתאום אני רואה שבחוברת כתוב שיש יציאת HDMI,חריץ זיכרון,כפתורי שמע ולי אצלי אין.. למרות שבפירוש שקניתי את הLENOVO המוכר אמר שמגיע עם הHDMI(קניתי LCD אז חפשתי לדעת אם יש לי יציאת HDMI שאוכל לחבר לLCD....) גם בסרטונים בYOUTUBE עם אותו דגם,יש להם את מה שאין לי... אז מה צריך לעשות? שלחתי מייל לחנות שקניתי ממנה(לא אנקוט בשמות שלא יצא שם רע לחנות) האם יחליפו לי את המחשב? אני שלמתי מחיר מלא והHDMI מאוד חשוב לי.......

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  5. שלום רב חברי הפורום, אז אני מחפש לקנות מחשב חדש שהשימוש העיקרי בו הולך להיות גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, אופיס, תוכנת AutoCad ומעט פוטושופ. המסך הרצוי הוא 15.6, אך אם יש מסך מעט גדול יותר אז זה יכול להיות ממש נחמד. המסך צריך להיות מט, שכן לא נוח לי לעבוד מול מסכים מבריקים. המשקל והסוללה פחות משנים משום שהמחשב יהיה נייח רוב הזמן. חיבור USB3 נראה לי חשוב, הרדיסק 500 ג'יגה יספיק לכל הדעות, חשוב שיהיה מהיר. צריך להיות מצוייד בכונן DVD. האחריות רצוי שתהיה כמה שיותר זמן, ואם יש חברות שידוע שהן עושות בעיות בתחום הזה אז אני מעדיף לא להתעסק איתן. אין צורך שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה. חשוב לי שלמחשב תהיה מקלדת נוחה ואיכות בנייה טובה. התקציב הוא 4000 ש"ח, אך אם אין צורך לנצל…

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  6. שלום לחברי הפורום, אשמח אם תזרקו כמה רעיונות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כדאי לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, משחקים, עריכת תלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזמדן בתוכנות: , solid works, autodesk inventor, photoshop, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Assassin's Creed: Brotherhood, Warhammer 40,000: Dawn of War II -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  7. שבוע טוב מעוניין במפרט למחשב שישמש לאינטרנט (גלישה, הורדות), אופיס ולמשחקים (לא ברמה גבוהה) מדובר במחשב למשפחה והילדים קטנים גילאים 4-10 כך שאין דרישה לביצועים מהמשחקים הכי חדשים יש להכניס במפרט מסך 19 אינץ' אין צורך בצורב ורמקולים ואפשרות נחמדה היא מקלדת ועכבר אלחוטיים תודה והמשך שבוע טוב לכולנו

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  8. שלום, בידי תקציב של עד כ 4500 שח לקניית מחשב נייד, לשימוש ראשי אוניברסיטאי (כולל MATLAB וכדומה), שימוש משני של הורדות ביתיות (אף כי אין לי כוונה לצפות בסרטים על מסך המחשב), וללא כל צורך בהתאמה למשחקים. איש מכירות בחברה גדולה ייעץ לי לוותר על lenovo TY2EMIV (מכיל CORE 2DUO 5750 וגם 2 ג' זכרון, וגם Nvidia 7300 וגם 160 הרד דיסק, 15.4" במשקל בערך 2.9 קג) וללכת על MSI, זול יותר, קל יותר ולפחות על הנייר בעל חומרה אפילו טובה יותר. למטה מצורף המפרט הטכני המלא של ה MSI וגם של ה lenovo. שאלותיי הן: 1. מה דעתכם על יחס העלות מול מה שאני מקבל? 2. האם מדובר במחשב טוב? 3. האם עדיף דווקא ה lenovo ואם כן, מאיזו סיבה 4. או אולי עדיף דווקא ללכת על משהו אחר שאני לא ממש מודע אליו, באותה מסגרת…

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  9. Started by lalamor123,

כבר תקופה אני שוקל לשדרג את המחשב, וזה המפרט שלי: מעבד: QuadCore Intel Core i5 750, 2.67 GHz לוח אם: Gigabyte GA-P55M-UD2 זיכרונות: Kingston HyperX KHX1600C10D3/8GX 8 GB DDR3-1333 Kingston HyperX KHX1600C10D3/8GX 8 GB DDR3-1333 כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 7970 Dual-X 3GB ספק כח: Corsair TX750W Power Supply קירור: קאבוטו רגיל וישן. קשיח רגיל, 500GB WD עכשיו אני שוקל לשדרג מעבד (נראה לי כמו צוואר בקבוק לכרטיס מסך), יש צורך לדעתכם להשקיע גם בלוח אם חדש? בכלל, יש עוד משהו שצריך לשדרג לדעתכם?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by snitzik,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד..!! בסביבות המחיר 5000 משהו טוב אני צריך אותו בשביל תקליטן שיעבוד טוב מה לקחת?

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  11. מחפש לקבל מספר אופציות למחשבים ניידים בטווח המחירים 3,000-3,300 ש"ח גג. שימושים של אימייל, אופיס, אינטרנט, הורדות, והשמעת שירים. מחפש מחשב עם HD של כ 250GB, מעבד שיוכל להריץ אופיס 2007, אינטרנט, ולהשמיע שירים, ואימיליים במקביל. שיהיה עם WIFI ובלוטות'. שיתמוך בויסטה אבל לא חובה. אם עדיף XP אז זה גם טוב. לא צריך קורא טביעות אצבע, HDMI ןכו'. מה מומלץ מבין הדגמים היום שנותנים תמורה טובה למחיר הזה? מבחינת מעבד, מסך טוב, אחריות טובה לפחות שנתיים. ושיהיה טוב לפחות לעוד 4 שנים. אשמח לקבל המלצות לכמה דגמים למרות התקציב הנמוך.... תודה!!!

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  12. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב. 1. תקציב 4,500 2. המחשב מיועד למשחקים (כבדים) ולצפיה בסרטים. אני מתכנן לחבר את המחשב למסך טלויזיה LCD 32'' FULL HD 3 . אין צורך בציוד הקפי 4. רצוי כונן HD בגודל 1TB 5. רצוי שיהיה שקט (7) 7. לא מתוכנן OC 8. הרכבת המחשב בחנות ללא מערכת הפעלה 9. אני מאיזור אשדוד. שמעתי המלצות על חנות IQPC רצוי שהמפרט יהיה משם. האם יש חנויות מומלצות יותר באיזור? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by Guy King,

אני מחפש מחשב נייד, כאשר הסדרי עדיפויות שלי (במסגרת התקציב) הם: 1. ווינדוס 7 2. זיכרון 4 ג'יגה 3. זמן סוללה ארוך יחסית (עדיף 6 תאים, אפשר אפילו 9). 4. מסך לפחות 15 אינץ' (לא 13.3) 5. משקל יחסית נמוך (פחות מ-3 קילו, רצוי גם פחות מ-2.5 קילו). מה הדגמים המומלצים הקיימים?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by Matan Raviv,

מחפש מחשב נייד לשימוש יומי, בגדול אני מתעסק בפרסום דיגיטלי. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר מאוד גם עם המון תוכנות פועלות, שתהיה סוללה חזקה ורמקול חזק. מאמין שאולי ארצה לשחק במשחקים בהמשך אבל זה לא קריטי עדיפות ראשונה שיענה על הצרכים של העבודה... יש לי תקציב של 5000+- חשבתי לקנות בבלאק פרידי אולי יש הזדמנויות טובות מאמזון. אשמח לעזרה.

15. חברים שלום, אני מעוניין לרכוש מיני נייד - ללא מגבלת תקציב כאשר אני מעוניין שהמחשב יהיה יחסית חזק ויוכל להריץ אינטרנט אופיס באופן חלק וללא קרטועים שיתאפשר לשחק בו משחקים (לא מתכוון למשחקים מתקדמים מידיי) ולהריץ בו סרטים חשוב לי מאוד שהמקלדת תהייה נוחה ככל שניתן ושהמחשב יהיה יחסית קל - ולכן אני מעדיף מיני ולא מחשב נייד רגיל הדגמים שאיתרתי בינתיים ונראים לי מתאימים פחות או יותר למה שאני מחפש HP 311C ASUS 1201 N HP DV2- 1125 EA אשמח אם מי שייענה ינמק למה אותו דגם עדיף על האחרים - אני פתוח גם להצעות/דגמים אחרים אם ישנן כמו כן, מנצל את הפוסט לשאלה כללית האם ישנה בעייה להריץ על מיני נייד WINDOWS 7 ובדגש על דגם ACER D250 אותו אני שוקל לקנות במידה ואחליט ללכת על אופציה של מיני נ…

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. Started by Jin-G,

1 Abit AV8-3rd Eye socket 939 VIA K8T800 Pro 815 ש"ח 1 NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 460 ש"ח 2 OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Premier Series 1,286 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6920 MIDI ATX / HEC400 LDT 565 ש"ח 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 1,050 ש"ח 1 Altec lansing ATP 3 2.1 440 ש"ח 1 Leadtek WinFast A400 TDH GeForce 6800 256-bit 128MB 1,978 ש"ח סה"כ: 6,593 ש"ח (התלבטתי בין הכטיס מסך של Point Of View GeForce 6800 128MB לבין זה) איך??.......

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  17. שלום חברים! מחפש מפרט ל-2 מחשבים בתקציב של -5500-5000 ש"ח לשניהם מהחנות של KSP בירושלים סניף הר חוצבים. המחשבים יכולים להיות זהים - זה לא משנה לי... אלא אם כן זה משתנה בהתאם לגודל המסך - ברשותי מסך 17" ולמחשב השני אני רוצה מסך 22-23 המחשבים מיועדים למשחקים קלים, לאינטרנט, סרטים ולאופיס. יש צורך בציוד היקפי הכולל מסך (22-23 אינטש), מקלדת, עכבר ורמקולים למחשב אחד בלבד - למחשב השני כבר יש לי הכל - כולל מסך 17" לא קריטי שיהיה שקט מערכת הפעלה XP לשניהם כולל הרכבה לשניהם חשוב שלא אצטרך לשדרג שוב את המחשבים ב-3 השנים הקרובות לפחות. תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  18. Started by david_comp,

מעוניין במחשב נייד: למטרת: 1. כל הפעולות הביסיסיות 2. לתיכנות דרישות: (בעיקר) אחראיות: 3 שנים לפחות גודל המסך עד 14 אינץ זיכרון 4GB עלות: עד 4K מתלבט בין שני דגמים: Vostro 3450 מול Vostro 131 מה כדאי? (כמובן עם שיקולים) (אם יש המלצות על חברה אחרת גם יתקבל) תודה

• 33 תגובות
    • 4.8k צפיות
  19. Started by proevo4ever,

היי חברים *תקציב - 2500 מעדיף לא לחרוג מהתקציב * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, עריכה קלה של תמונות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשוב שיראו עם יש קצת שמש עליו .. גודל מסך 13.3 או 15.6 * רזולוציית המסך? מינימום HD READY * משקל - משקל ממוצע למחשב נייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעל 320GB * כונן אופטי? ממש לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, נדרשת אחריות לשלוש שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה שמספקת בארץ אחראיות טובה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by glory,

שלום חבר'ה. אני מעוניין לקנות מחשב חזק למטרה כללית- תכנות, גלישה, סרטים, משחקים לפעמים. חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ את וינדוס ויסטה ללא קושי בעתיד. בקשר לכרטיס מסך אני חשבתי לקנות לוח אם עם כרטיס מסך מבוסס עליו כדי לקנות כרטיס נורמלי ביוני בערך..חשוב לי שגם יהיה ניתן לשדרג בעתיד. חשוב לציין שOC לא יהיה והתקציב למפרט המחשב בלבד. איך המפרט הבא: מעבד: Core™2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB לוח-אם: 965G-DS3 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E -האם הכרטיס המובנה יוכל לשרת אותי מבחינה בסיסית כמו גלישה, תוכנות..ויזואל, סרטים? זכרונות: 1 ג'יגה של קינגסטון צורב: LG DVD±RW GSA-H42NK x18 Black דיסק קשיח: ‏200GB 7200RPM, 8MB, SATA II‎ בקשר למארז וספק ..אין לי מושג מה לקחת..היופי לא…

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. היי, אני מעונניין לקנות מחשב לצרכים משרדיים ,אינטרנט ווידאו וצריבות פה ושם. לא משנה לי המעבד. מה דעתכם על ההצעה הזאת: מעבד: AMD ATHLON 64 4850e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADH4850DOBOX - BOX ¤329 לוח אם: ASUS M3A78EMH HDMI ¤372 מסך: SAMSUNG LCD 20" 2043BW 5ms DVI WIDE ¤815 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤255 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-215DBK X20 - SATA - BLACK ¤113 זיכרון: ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ¤290 מארז: ANTEC NSK4480B + 380W EARTHWATS PSU ¤455 קרור למעבד: GLACIALTECH IGLOO 7311 SILENT FOR AMD S754/939/AM2 ¤62 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤2766

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  22. Started by roeyel,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לקניה בארה"ב: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ללא משחקים, צפיה בסרטים וסדרות אבל לא מחייב HD, עריכה גרפית מקסימום פוטושופ, לא יותר. * גודל המסך? 13.3. * משקל רצוי? רצוי עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר יותר טוב. מינימום 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI, אבל לא חובה * בלוטות? יהיה נחמד אבל לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? מתלבט לגבי החשיבות, מה דעתכם? האם נחוץ? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, רצוי 3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. חשבתי על Toshiba Satellite T135-S1310 בעל המפרט הבא: Intel® Pentium® Processor SU4100 Genuin…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by broken,

הייתי טיפש דיי והסקתי שהוא הבעייתי, במקום הזיכרון. רכשתי R7 250 ב415 ש"ח מTMS, ואז גיליתי שאחד הסטיקים של הזיכרון בעייתי. אני צריך לרכוש סטיק של 2GB DDR2 800 ומקווה לכסות לפחות את העלות הזו, זה ריאלי, או ששווה למכור את כR7? (פורסם בטעות גם בפורום כ. מסך, לא מצאתי איך למחוק אותו משם)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הוא ממש לא גיימר, אבל הוא רוצה להנות מהמחשב. התקציב כבייכול בלתי מוגבל (הוא הזמין מערוץ הקניות מחשב ב-9000 שקל!!!!!) ואז אמרתי לו שייבטל.. בקיצור, מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.