עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לאחר שהמחשב אשר שימש אותי נאמנה כ7 שנים התחיל לעשות בעיות, החלפת דיסק קשיח כונן דיסקים ופירמוט לא עזרו, החלטתי לקנות מחשב חדש..בדקתי באינטרנט בכל החנויות בראשון (KSP SKYPC) וכו' וכו' ואני בהתלבטות. הגעתי לאתר הזה קראתי וראיתי שפה יש אנשים שמבינים=] אני כעיקרון עוד חודש מתגייס, אז אני רוצה מחשב שיהיה לי בינתיים למשחקים קלים (לא משהו יותר מC&C או COD2/3 וכו') ואחרי שישאר למשפחה. אשמח למפרט למחשב כזה..תודה מראש ירדן-] נ.ב ללא ציוד היקפי, העדפה לINTEL

2. Started by Idani26,

שלום לכולם התבקשתי לבנות מפרט מחשב לקרוב משפחה בתקציב כולל של 3K וללא ציוד הקפי בכלל. קצת רקע-ילד בן 15 משחק הרבה במשחקי מחשב שדורשים גרפיקה גבוהה,אינטרנט ועבודה משרדית,צפייה בסרטים. הסתכלתי במפרטים הממולצים בטווח המחיר שלי כאן http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135014&section=293&target=%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D%20%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92,%20%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D%20%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8 הייתי רוצה ממכם כמה שינויים כמו לוח אם של חברה אחרת,הארד דיסק של 1T ,מארז קצת פחות מפואר, כל דבר שיכול להוסיף למפרט בהתאם לתקציב. *מעדיף שתי חנויות לפחות.באזור המרכז. תודה והמשך יום נעים!!

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Moshe36,

שלום חברים, אני אוטוטו מתחיל לימודים וחשבתי לקנות לפטופ שיוכל לשמש אותי בלימודים, אך ישמש אותי גם בבית לצפייה בסרטים ולמשחקים. התקציב שלי הוא עד 5 אלף, כי אני חושב שמחשב לא קונים כל שנה אז אני מעדיף להשקיע עכשיו ולהיות בראש שקט בעתיד. * מטרות המחשב? לימודים, סרטים, משחקים * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? אני אצפה בדיי הרבה סרטים במחשב, אז שיהיה מסך איכותי... * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB. * כונן אופטי? אפשרי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אתם …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by liiight,

הייתי שמח למפרט מבוסס AMD ולאחד מבוסס אינטל. ללא ציוד הקפי חוץ מצורב DVD. תודה מראש. נ.ב במקרה של AMD, כדאי כבר לחכות לM2?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. נעזרתי בכם כבר כדי להרכיב מפרט, והגעתי למפרט הזה: מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1050 1050 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT כמות מחיר סה"כ IL9 Pro s775 Conroe, Intel 945P, DDRII 667, PCI-E 1 480 480 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB TwinMOS 2 280 560 כרטיסי מסך? Powercolor כמות מחיר סה"כ X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 1200 1200 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 390 390 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 1 180 180 כרטיסי עריכה וטלויזיה? כמות מחיר סה"כ AverMedia AverTV GO 007 Plus 1 230 230 מארזים?…

6. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

Athlon XP 2000+ - 950¤ Caintech 7VJL APOGEE DDR333 USB2.0+sb lan - 775¤ 256Mb DDR (333) Samsung - 490¤ MSI Geforce 4 Ti4200 128Mb+TV+DVI+vivo - 1090¤ 40GB 7200/133 - 450¤ LG x52 - 150¤ SONY 1.44 - 55¤ ATX MIDI 400W for P4 + USB - 260¤ HP Multimedia KeyBoard usb hub - 90¤ Genius Optical USB/PS2 +roll - 95¤ 0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0 Total Price + System Assembly = 4595¤

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. הינה המפרט המלא http://osx86.il.googlepages.com/Tablet.pdf מחשב acer c213 הוא עולה חדש כ 9000 אלפ שקל בחו"ל אני מביא אותו בחצי מחיר בערך השאלות שלי: האם זה כדאי נוכח המכס ואם תוכלו לזרוק לי עצות טיפים וכדומה שקשורים בעניין בתודה מראש אביב

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  8. Started by shmil_y,

זה המפרט שהרכבתי, אשמח להערות והצעות במיוחד ל. המחשב לא מיועד למשחקים בכלל (משחק רק בפליישסטיישן ). כל ההורדות וקבצי המדיה ישבו על המחשב הזה. המחשב יחובר לרסיבר ולמערכת קולנוע ביתית רצינית (5 רמקולים + סאב). צורב כבר יש לי במחשב אחר. אני לא מתכוון להקליט מהטלוויזיה. מעדיף כרטיסים של Nvida על ATI, ומעבדים של אינטל על AMD. בשלב ראשון יחובר לטלוויזיה CRT 29 100Hz, קניית LCD מתוכננת בהמשך... המחירים מ SkyPC CPU Core 2 Duo E4500 2.2GHz ¤ 674 לוח אם GIGABYTE P35-DS3 ¤ 644 Memory G.Skill DDR2 (1024MBx2) 800Mhz ¤ 350 HD WD 500GB 7200RPM, 16MB, SATAII WD5000AAKS ¤ 591 כרטיסי מסך 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E ¤ 694 ספק Enermax Liberty 400W…

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  9. אני סטודנט ואני צריך מחשב נייד חזק בשביל חישובים מסובכים לכן אני פונה לעזרה אני מחפש את הנייד הכי חזק במתקציב שיש לי .. אני מעוניין במעבד חזק ולפחות 3GB זכרון חברה אמינה שיחיזק להרבה זמן ולא יעשה תקלות לגבי זמן חיי סוללה לא משנה לי כל כך .. תודה !!

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  10. שלום, תפריט המפרטים המומלצים בדף הראשי לא מביא שום מפרט, אז אני בא אליכם. צריך להחליף את המכונה, ואני מעוניין במחשב חדש, ללא ציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? אינטרנט, אופיס, אולי מעט משחקים (אבל זה בעדיפות משנית) 3. האם יש צורך בציוד היקפי לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד) צריך הכל 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? השקט חשוב - 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן הרכבה, לא מערכת הפעלה. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורי…

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by Chevy,

מחשב לחבר לספסל הלימודים בתחום האדריכלות, מיועד בעיקר לרינדורים. הרכבתי את המפרט הבא, אני רק לא בקיא בלוחות אם, אם יש משהו עם USB 3.0 זול יותר ועדיין מוגדר כלוח איכותי. יחובר למסך DELL 23" שנקנה לפני מספר חודשים. רכיבים שאני לא בטוח בהם ואולי כדאי לצמצם/לשנות: - לוח אם - זיכרון - ספק כח 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 בממוצע עם רצון לחסוך. 2. מה שימושי המחשב? אוטוקד, סקצ'אפ, Revit, מקס ורינדורים בעיקר - המחשב נקנה כדי לחסוך זמן ברינדורים כאשר במקביל יש מחשב נייד שבו משרטטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הרכיבים אותם פירטתי אלו היחידים שצריכים להיות. 5. עד כמה חשוב השקט? בערך 8~, לא קריטי אבל רצוי שיהיה שקט כי הוא יעבוד …

• 19 תגובות
    • 5.1k צפיות
  12. Started by abarlev,

שלום לפורום, ברשותי מחשב טבלט surface של מיקרוסופט שנרכש בארה"ב. האם משהו יודע איפה ניתן להשיג מקלדת בעברית תואמת לטבלט? תודה, אבי.

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  13. Started by jabbahutt,

-

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  14. אני צריך עזרה בבניית מפרט לבת דודה שלי ( סטודנטית)... המפרט צריך להכיל גם: 1. מסך 19 אינצ' לפחות... 2.ציוד היקפי מלא ( מקלדת עכבר). 3.צורב די וי די.. 4.מדפסת. דגשים למפרט: 1.אינו מיועד למשחקים כלל, אז כרטיס מסך מובנה יעשה את העבודה. 2.מן הסתם שיהיה חזק כך שהעבודה בו תזרום, אבל שקט ככל שאפשר (אני לא מדבר על חרישי, אני חושב שהפריזר פרו יספיק , ומארז די שקט) 3.אחנו גרים צמוד לאשדוד. אז אני חושב שiqpc היא האופציה הכי טובה, לכן צריך לקנות משם. אני יודע שזה קצת חופר, אבל ניסיתי לעשות את זה קולע כמה שאפשר.... תודה רבה מראש לכל העוזרים... 8)

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  15. שלום לכולם, מבקש עזרה בבניית מפרט למחשב מבוסס אינטל (יש לי הנחה על חלק מהרכיבים), בעיקר עבור גיימינג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K, יכול לחרוג אך מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג וצפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קונה מעבד בנפרד - האם לקנות: Intel® Core™ i9-10980XE Extreme Edition Processor (24.75M Cache, 3.00 GHz) - 500$ או Intel® Core™ i7-107…

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  16. Started by aga123,

אהלן,אחרי כמעט חודשיים נזכרתי לראות את החוברת הדרכה(מי באמת צריך חוברת הדרכה להתקנת וינדוס LOL) אז פתאום אני רואה שבחוברת כתוב שיש יציאת HDMI,חריץ זיכרון,כפתורי שמע ולי אצלי אין.. למרות שבפירוש שקניתי את הLENOVO המוכר אמר שמגיע עם הHDMI(קניתי LCD אז חפשתי לדעת אם יש לי יציאת HDMI שאוכל לחבר לLCD....) גם בסרטונים בYOUTUBE עם אותו דגם,יש להם את מה שאין לי... אז מה צריך לעשות? שלחתי מייל לחנות שקניתי ממנה(לא אנקוט בשמות שלא יצא שם רע לחנות) האם יחליפו לי את המחשב? אני שלמתי מחיר מלא והHDMI מאוד חשוב לי.......

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  17. שלום רב חברי הפורום, אז אני מחפש לקנות מחשב חדש שהשימוש העיקרי בו הולך להיות גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, אופיס, תוכנת AutoCad ומעט פוטושופ. המסך הרצוי הוא 15.6, אך אם יש מסך מעט גדול יותר אז זה יכול להיות ממש נחמד. המסך צריך להיות מט, שכן לא נוח לי לעבוד מול מסכים מבריקים. המשקל והסוללה פחות משנים משום שהמחשב יהיה נייח רוב הזמן. חיבור USB3 נראה לי חשוב, הרדיסק 500 ג'יגה יספיק לכל הדעות, חשוב שיהיה מהיר. צריך להיות מצוייד בכונן DVD. האחריות רצוי שתהיה כמה שיותר זמן, ואם יש חברות שידוע שהן עושות בעיות בתחום הזה אז אני מעדיף לא להתעסק איתן. אין צורך שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה. חשוב לי שלמחשב תהיה מקלדת נוחה ואיכות בנייה טובה. התקציב הוא 4000 ש"ח, אך אם אין צורך לנצל…

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  18. שלום לחברי הפורום, אשמח אם תזרקו כמה רעיונות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כדאי לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, משחקים, עריכת תלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזמדן בתוכנות: , solid works, autodesk inventor, photoshop, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Assassin's Creed: Brotherhood, Warhammer 40,000: Dawn of War II -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  19. שבוע טוב מעוניין במפרט למחשב שישמש לאינטרנט (גלישה, הורדות), אופיס ולמשחקים (לא ברמה גבוהה) מדובר במחשב למשפחה והילדים קטנים גילאים 4-10 כך שאין דרישה לביצועים מהמשחקים הכי חדשים יש להכניס במפרט מסך 19 אינץ' אין צורך בצורב ורמקולים ואפשרות נחמדה היא מקלדת ועכבר אלחוטיים תודה והמשך שבוע טוב לכולנו

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  20. שלום, בידי תקציב של עד כ 4500 שח לקניית מחשב נייד, לשימוש ראשי אוניברסיטאי (כולל MATLAB וכדומה), שימוש משני של הורדות ביתיות (אף כי אין לי כוונה לצפות בסרטים על מסך המחשב), וללא כל צורך בהתאמה למשחקים. איש מכירות בחברה גדולה ייעץ לי לוותר על lenovo TY2EMIV (מכיל CORE 2DUO 5750 וגם 2 ג' זכרון, וגם Nvidia 7300 וגם 160 הרד דיסק, 15.4" במשקל בערך 2.9 קג) וללכת על MSI, זול יותר, קל יותר ולפחות על הנייר בעל חומרה אפילו טובה יותר. למטה מצורף המפרט הטכני המלא של ה MSI וגם של ה lenovo. שאלותיי הן: 1. מה דעתכם על יחס העלות מול מה שאני מקבל? 2. האם מדובר במחשב טוב? 3. האם עדיף דווקא ה lenovo ואם כן, מאיזו סיבה 4. או אולי עדיף דווקא ללכת על משהו אחר שאני לא ממש מודע אליו, באותה מסגרת…

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  21. Started by lalamor123,

כבר תקופה אני שוקל לשדרג את המחשב, וזה המפרט שלי: מעבד: QuadCore Intel Core i5 750, 2.67 GHz לוח אם: Gigabyte GA-P55M-UD2 זיכרונות: Kingston HyperX KHX1600C10D3/8GX 8 GB DDR3-1333 Kingston HyperX KHX1600C10D3/8GX 8 GB DDR3-1333 כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 7970 Dual-X 3GB ספק כח: Corsair TX750W Power Supply קירור: קאבוטו רגיל וישן. קשיח רגיל, 500GB WD עכשיו אני שוקל לשדרג מעבד (נראה לי כמו צוואר בקבוק לכרטיס מסך), יש צורך לדעתכם להשקיע גם בלוח אם חדש? בכלל, יש עוד משהו שצריך לשדרג לדעתכם?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by snitzik,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד..!! בסביבות המחיר 5000 משהו טוב אני צריך אותו בשביל תקליטן שיעבוד טוב מה לקחת?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  23. מחפש לקבל מספר אופציות למחשבים ניידים בטווח המחירים 3,000-3,300 ש"ח גג. שימושים של אימייל, אופיס, אינטרנט, הורדות, והשמעת שירים. מחפש מחשב עם HD של כ 250GB, מעבד שיוכל להריץ אופיס 2007, אינטרנט, ולהשמיע שירים, ואימיליים במקביל. שיהיה עם WIFI ובלוטות'. שיתמוך בויסטה אבל לא חובה. אם עדיף XP אז זה גם טוב. לא צריך קורא טביעות אצבע, HDMI ןכו'. מה מומלץ מבין הדגמים היום שנותנים תמורה טובה למחיר הזה? מבחינת מעבד, מסך טוב, אחריות טובה לפחות שנתיים. ושיהיה טוב לפחות לעוד 4 שנים. אשמח לקבל המלצות לכמה דגמים למרות התקציב הנמוך.... תודה!!!

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  24. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב. 1. תקציב 4,500 2. המחשב מיועד למשחקים (כבדים) ולצפיה בסרטים. אני מתכנן לחבר את המחשב למסך טלויזיה LCD 32'' FULL HD 3 . אין צורך בציוד הקפי 4. רצוי כונן HD בגודל 1TB 5. רצוי שיהיה שקט (7) 7. לא מתוכנן OC 8. הרכבת המחשב בחנות ללא מערכת הפעלה 9. אני מאיזור אשדוד. שמעתי המלצות על חנות IQPC רצוי שהמפרט יהיה משם. האם יש חנויות מומלצות יותר באיזור? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  25. Started by Guy King,

אני מחפש מחשב נייד, כאשר הסדרי עדיפויות שלי (במסגרת התקציב) הם: 1. ווינדוס 7 2. זיכרון 4 ג'יגה 3. זמן סוללה ארוך יחסית (עדיף 6 תאים, אפשר אפילו 9). 4. מסך לפחות 15 אינץ' (לא 13.3) 5. משקל יחסית נמוך (פחות מ-3 קילו, רצוי גם פחות מ-2.5 קילו). מה הדגמים המומלצים הקיימים?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים