עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by DrLoco,

קודם כל הבנתי שעכשיו זו תקופה פחות טובה לקנות מחשב (DX10...) בעיקר אם רוצים לדאוג שהמחשב יהיה סבבה גם לעוד שנתיים-שלוש ככה. הרבה זמן לא חקרתי לגבי מפרטי מחשבים אבל אני דיי חייב לקנות אותו עד תחילת אוקטובר ואשמח לעזרה. מדובר על מחשב למשחקים בתקציב 3000.. אפשר תכלס לחרוג אבל חשוב שיהיה כמה שיותר זול כי אני לא יודע אם אוכל לעמוד בזה.. ובגלל הבעיה שעכשיו כרטיסי המסך לא יהיו יעילים עם הDX10 לגבי משחקים בעוד שנתיים ככה, חשבתי להשקיע פחות בכרטיס מסך ובעוד שנה או משהו כזה, לקנות כרטיס מסך חדש וחזק יותר. במילים אחרות - בגלל שאני חייב לקנות מחשב עכשיו באוקטובר אני מעדיף לקנות כמה שיותר זול שאוכל לשדרג ולהשקיע בו יותר בעוד כשנה. לא צריך מסך, מקלדת או עכבר למפרט.. המפרט שהציעו לי לענ…

• 11 תגובות
    • 606 צפיות
  2. המחשב הוא בשביל דוד שלי והוא ביקש ממני למצוא לו מחשב נייד חזק שיוכל לעבוד בנוחות ובמהירות יחסית בתוכנת אוטוקד. דוד שלי אמר לי שהוא מעדיף מחשב שיהיה קטן וקל כמה שיותר אבל אמרתי לו שזה יכול לעלות לא מעט... http://www.arcenter.co.il/Product.asp?Pid=1701&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=34&aff=Zap〈=HE ראיתי את המחשב המחשב הזה ובשביל השימושים שלו זה נראה לא רע תודה מראש לעונים!

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  3. אודה אם מישהו יוכל להמליץ לי על מפרט לעבודה עם גרפיקה (תוכנות כמו MAYA, 3DS MAX)

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  4. יש לי לוח D946GZIS ומעבד חלש D925! שאני רוצה להחליף. באחד הפוסטים נאמר לי שהלוח לא תומך ביותר מ 533 באס, באתר של אינטל מצויין שהוא תומך 1066/800/533 (http://www.intel.com/products/motherboard/D946GZIS/index.htm) אני מתלבט בין שני מעבדים, קחו בחשבון עריכה גרפית (פוטושופ, פלאש, אילוסטרטור וכד') הראשון Intel® Core2 Quad Processor Q6600 2.4Ghz והשני Intel Core 2 Duo E6600 מה דעתכם? תודה

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  5. Started by Yehudaa,

קשור הוא מוצע למכירה ב 4.8 אלף משתלם ? האם איכותי כמו כל סדרת הr60 ?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום פורום יקר, אני סטודנט בשנה החמישית ללימודי ארכיטקטורה ומחפש למצוא לי חבר חדש ונייד כעיקרון, אני זקוק לו לצרכים הארכיטקטונים הרגילים, פוטושופ, אוטוקאד וכו אבל גם, ואולי זה הקוץ, גם לצרכי תלת מימד 3DMAX ומשפחתו למשל התקציב שלי הוא בסביבות ה6000 ש"ח וכל דבר מעבר לזה יגרום לי לקשיי עיכול קשים בארנק בקיצור, אני מחפש משהו טוב, חזק, נוח לנשיאה ושלא ימשכן לי את המכנסיים. מה דעתכם? אשמח לשמוע הצעות ובתמורה אתן הכרת תודה וחיוך וירטואלי.

7. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב לבית שלי (מיועד בעיקר להורים שלי), ייעודו של המחשב הוא לפי הגדרת האתר - עבודה משרדית. חשוב לי לציין כי המחשב צריך לעבוד בצורה מהירה מאוד בעבודה עם מספר תוכנות בו-זמנית (תוכנות כגון: picasa,emule,messneger,media player,acdsee,utorrnet ועוד תוכנות בסגנון). הדגש שלי הוא על עבודה מהירה מכיוון שאני מוכן להשקיע כמה שצריך , במסגרת התקציב שלי, בשביל למנוע עבודה איטית או טעינה ממושכת של המחשב. המחשב החדש לא צריך לכלול: עכבר,מקדלת,רמקולים,מסך,כונןCD. התקציב שלי הוא עד: 3500-4000 ש"ח (אשמח כמובן אם יהיה ניתן שיצא פחות) שני המפרטים שהתבלטתי ביניהם:1.מחשב ב- 2500 http://hwzone.co.il/specslist/view/1/ 2.מחשב ב -3000 http://hwzone.co…

• 13 תגובות
    • 875 צפיות
  8. אני מחפש מחשב בעיקר לווינדוס,אינטרנט ואופיס.המחשב הזה יתאים לי? המחיר שקיבלתי שווה את זה? מעבד AMD 4000+ AM2 DualCore AM2 לוח אם Gigabyte M61 DDR2 PCI-X SOUND LAN זיכרון DDR2 677Mhz 1024MB ביחידה אחת מארז ATX כולל ספק 500 וואט + יציאות USB בחזית כונן קשיח Hitachi 160GB SATA2 8MB 7200 מקלדת מולטימדיה מפוארת G-Smart שחור\כסוף עכבר אופטי PS2 רמקולים סטנדרטיים 400W מסך דק Proview 19" LCD Wide כולל 3 שנים אחריות צורב DVDRW NEC Sony 5170 +/-R x18 DualLayer תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  9. שלום , ברצוני לקנות מחשב נייד לצורך אופיס , אינטרנט ותוכנות קלות. המחשב לא צריך להיות מהיר ולהפעיל משחקים כבדים , הוא לא נועד לזה - אלה לעבודה. חשוב שהמקשים יהיו נוחים להקלדה מהירה (מחשב לסטודנט ללמידה). תודה רבה, אבי

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  10. Started by parAzoid,

שלום לכולם. אמי נוסעת בסוכות לארה"ב והיא מסכימה להביא לי חלק חדש למחשב עד 200$ [מכס מ****] קיצר אני מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט מה להביא. בנתיים החלקים למחשב החדש שלי הם: g.Skill DDr2 800MHZ HZ seagate barracuda 320GB מארז יש לי ואני לא מתכוון להחליף אותו. אני בעיקר משחק במשחקים כבדים, והעדיפות השניה היא OC. ***לאימא שלי אין בעיה להביא חלק גדול כמו ספק כח*** המערכת שלי כרגע היא AMD 64 3000+ GEFORCE 6600GT GIGABYTE K8NF 1GB DDR 400 ספק כח 500 ג'נרי. מה אני יכול לקנות מארה"ב למחשב חדש לגמרי [פרט למארז ולדברים שציינתי למעלה]? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  11. היי, אני עובד משמרות ערב לבדי ודי משתעמם בעבודה על המחשב הפרימיטיבי שם... מה גם שאני רוצה להתחיל ללמוד גרפיקה בקרוב ועל המחשב שם פשוט זה בילתי אפשרי להתקין תוכנות גרפיות.. גם מסיבות כי זה מחשב לעבודה ואם אני דופק משהו אז די אכלתי אותה אפשר לאמר... לכן חשבתי על לשים מחשב במארז של LANBOX ולסחוב את המחשב לעבודה כל פעם... מה אתם מציעים לי? 1) את המחשב הרגיל שלי בבית לשים פשוט במארז הזה.. המחשב כולל 8800 GTS מעבד 6400 על אובר ל 3000 מגה הרץ עם קירור של זלמן 9700 עם לוח של אסוס 650 I. 2)לקנות מחשב עם חלקים קרירים יותר כי המארז די קטן ולא מאוורר? אם כן אז תציעו איזה חלקים כדי לי לקחת עד 5000 שקל. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  12. Started by shdor,

עזרה בבניית מחשב לא כל כך לגיימרים, פיפא פה ושם... אבל בכל זאת שיהיה DX10. צריך מסך. ומארז אם אפשר שיהיה קטן ויפה אם זה בעייתי אז midi. תודה! (:

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  13. אהלן,אני רוצה לחדש טיפה את המחשב שלי הנוכחי כרגע יש לי amd sempron 2800 לוח אם של גיגהבייט בעל AGP כרטיס מסך geforce6600gt זיכרון 512 ddr אהרד דיסק 250 גיגה ומסך סמסונג SYNCMASTER המשחק ביושוק לא עובד על המפרט הזה וכל כך רציתי לבדוק אותו כרגע אני לא מעונין לזרוק כסף על ימין ועל שמאל כי אני מתגייס עוד מעט,בנתיים עד הגיוס למצוא דרך להעביר את הזמן חוץ מעבודה. בחרתי לי את הפריטים הבאים מעבד-Athlon 64 4000+ (Socket AM2) X2 DualCore 430 שקל לוח אם - MA69VM-S2 AM2, 690V, DDRII 800, PCI-E, ATI X1200 GIGABYTE 375 שקל זיכרון-1GB TwinMOS CL5 מחיר - 300 שקל כרטיס מסך-7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E POINT OF VIEW מחיר - 620 שקל סך הכול יוצא 1725 שקלים. …

• 5 תגובות
    • 507 צפיות
  14. שלומות, אני לפני קניית מחשב. כנראה אני רוצה ללכת על HP, אבל לא שאלתי אם הם אמינים? האם החלקים עצמם אמינים? והאם השירות שלהם אמין? לאחרונה נתקלתי בהמון סיפורים בעודי עושה מחקרים וסקרים לגבי האמינות והאיכות של המוצרים שלהם וגיליתי סיפורים מזעזעים לגבי האחריות שלהם. מה אתם חושבים על HP? האם בטוח לקנות מהם מחשב נייד? מצאתי לא אחד ולא שני סיפורים על זה שלא כדאי להתקרב לניידים של HP. אז באתי לשאול דעות של מומחים. מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by DsDs,

רציתי לשאול אם הכרטיס הנ"ל טוב למשחקים כמו: PES6 ורד אלרט הכי חדש (או קומנד אנד קונקוור איך שקוראים לזה..) הכרטיס הוא: RADEON ATI 2400 PRO 256 DVI האם הוא מספיק טוב? תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  16. מדובר במשחקים כמו סימס. כרגע המשחק רץ על פנטיום III עם כרטיס מסך RADEON 7000 64MB. אני מחפש חלופות זולות יותר לכרטיס המסך ולמארז, כלומר כרטיס מסך בסביבות 400-500 ומארז בסביבות 200 שח. תודה.

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  17. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, מוזיקה והורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך בדיסק קשיח, ולא בכונני דיסקים או דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אינטל בלבד. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? רצוי שהמחשב יהיה שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? המחשב ממש לא צריך להיות State of the art. יספיק מעבד פנטיום 4 פשוט ולוח אם עם כ"מ וקול מובנים. כל עוד הוא יריץ קבצי סרטים וDVD ללא בעיות. אני מצטער על הבק…

18. שלום לכולם, המחשב הקודם שלי (פנטיום 4 2.8 עם ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך 4400TI) החליט להתאבד במידה וניסיונות החייאה לא יעלו בטוב אני אזדקק לאחד חדש בהתחלה חשבתי על 1500 שקל אבל הבנתי שזה לא בדיוק אטרקציה... אני חושב ש 3000 זה מחיר סביר ביותר, אני לא צריך מסך אבל צריך כרטיס מסך שיהיו לו שתי יציאות (יש לי היום פשוט שני מסכים) החלקים שאני צריך הם לוח, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך (עם שתי יציאות) כוננים קשיחים יש לי 2 כוננים של SATA בגדלים של (120 ג'יגה ו 250) בנוסף ל 320 חיצוני צורב DVD וכונן DVD כבר יש, וגם כרטיס קול של Creative (מעט ישן אבל הוא ייעודי למערכת רמקולים שלי, 5700 גם כן Creative) מתוך ה 3000 ככל הנראה 400 ש"ח ילכו למארז של טרמלטאק שראיתי (נראה יפה ומאורר טוב) אשמח לקב…

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  19. מחפש מחשב לאייסקיו סרטים ודברים כאלה ללא מסך שייהיה לאחותי. אין לי כול כך הרבה זמן למה היא בלי מחשב כי נישרף לה שלה והיא רוצה ללכת לקנות היום ואני לא יכול לשכנע אותה לחכות. שלא יהיה מksp ושהיה סניף בקריות. עם אתם רוצים אתם יכולים לתת לי הצעה של מפרט מוכן מאחת החנויות תודה רבה לעוזרים מחכה לתושבה.

• 8 תגובות
    • 548 צפיות
  20. Started by ofer1928,

הציעו לי לקנות מחשב ואלה הפרטים: 1) לוח אם foxconn 6627ma-ts2h סוג ציפסט sis 2) מעבד e4400 מבוסס טכנולוגית intel core 2 duo החדשה, מהירות 2.0ghz 3) זיכרון 1024mb ddr-2 533mhz 4) כרטיס רשת משולב 10/100 5) דיסק קשיח 160gb sata2 7200rpm 8m 6) כרטיס מסך משולב integrated sis 3d 128mb graphics 7) כרטיס קול משולב: 6 ערוצים (5.1) 8) כונן: צורב של חברת lg 9) מארז ATX מפואר כולל ספק כוח בעוצמה של 450w כולל 6 יציאות usb2 10) סט מקלדת ועכבר מולטימדיה, עכבר אופטי ורמקולים 11) כולל מסך למחשב דק lcd19 דגם liteon wide 19 5ms, spk. dvi איך המחשב הזה? הוא טוב? וכמה בערך הוא אמור לעלות.?

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  21. Started by eyaler,

שלום אני בשלבים מתקדמים לרכישת המחשב הבא שלי השימושים העיקריים הם: עבודה עם טקסט, הורדות, צפייה בסרטים, ו..חישובי floating point כבדים. אני לא משחק משחקים, ואם כבר כן אז RTS ולא FPS. אני מתכנן לעשות OC מתון (פעם ראשונה שלי). מה דעתכם על המפרט הבא: cpu: quad 6600 G0 cooler: thermalright ultra 120 extreme + tt thunderblade 120mm fan mb: asus p5k-e mem: 2 GB crucial ballistix DDR2 800 psu: enermax liberty 400W case: nzxt lexa blackline hdd: WD 500GB aaks dvd: LITEON LH-20A1S video: PALIT RADEON HD2600PRO SONIC 256MB display: dell 2407wfp (לא כלול במחיר)

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by DsDs,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש.. ואני מאוד מתלבט מה כדאי לי ומה לא.. אני רוצה שהוא לא יעלה על 2500 ש"ח.. מסך וכונן DVD כבר יש לי, אז זה לא נכלל בסכום.. אני נוטה יותר למעבד של INTEL, אבל אשמח לשמוע גם אופציות נוספות.. בכל מקרה.. אני מעוניין שהמחשב שלי יתמוך במשחקים יחסית טובים, אבל אני לא גיימר או משהו, ככה שזה לא צריך להיות משהו מטורף, אבל שיהיה ברמה סבירה!! תודה רבה לכולם, ערב טוב.

• 14 תגובות
    • 743 צפיות
  23. Started by boyboy2,

שלום לכולם אני מחפש מחשב שיהיה בעיקר לאינטרנט,ווינדוס ואופיס.תקציב באזור 3600.בעיקר אני צריך מעבד טוב וזכרון 1 GB. אני לא ישתמש במחשב הזה למשחקים רציניים אז הכרטיס מסך יכול להיות סטנדרטי.בנוסף מסך LCD. יש הצעות? תודה מראש

24. 2. מטרות המחשב? עיצוב תלת מימד בסביבת 3DSmax, הורדות ומשחקים כבדים (רצוי מחשב שיחזיק את כל התותחים הכבדים של ימינו ושל השנתיים שלוש הקרובות על הגדרות גבוהות-מקסימליות בצורה חלקה [60 FPS]) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך בצורב\נגן דיסקים או DVD כלל, גם לא כונן דיסקטים. אני מאמין כי כרטיס קול מובנה יספק את צרכי, אך חשוב לציין כי איכות המידי שלו חייבת להיות גבוהה. למשל, כרטיס הקול הנוכחי שלי (מובנה על Asus p4p800) עולה על כל דרישותי. (שוב, איכות המידי חשובה מאוד). 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחש…

• 8 תגובות
    • 623 צפיות
  25. אחרי ששבוע שעבר הרכבתם לי מפרט למחשב שישמש כ -htpc ואחרי שביררתי עוד טיפה על מארזים שוכבים, על רכיבים שקטים, ועל כרטיס מסך שמומלץ לשידור תכני hd הרכבתי את המפרט הבא: לקחתי כרטיס 2600xt ולא 8600 כמו שהמליצו, שכן בשידורי מדיה יש לכרטיס הזה יתרון מובהק על פני nvidia. הבנתי שהספק שלקחתי שקט יוצא סה"כ 4659 ש"ח למחשב יתווסף כרטיס לכידת וידאו, כרטיס קול של קריאטיב וומקלדת מדיה אלחוטית שירכשו בנפרד אשמח לשמוע הערות לשיפור [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים