עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by House M.D.,

היי. לאמא שלי יש מחשב נייד בן 3 שנים, בעל המפרט הבא: מעבד כפול ליבה 1.8GHZ של אינטל, לא זכור לי דגם זיכרון 1GB DDR2 דיסק קשיח 5400RPM חיבור SATA2 המחשב מריץ XP. לאחרונה היא שמה לב שהמחשב איטי יותר ממה שהיה בעבר, כמובן שבוצע פרמוט ואיחוי. האיטיות מתבטאת בעיקר בהפעלת תוכנות, צפייה בתמונות, גלילה באתרים מסוימים. מהו השדרוג שהכי כדאי לי לבצע במחשב הזה? אני יודע שהמעבד ניתן להחלפה אבל לא ידוע לי בדיוק אילו מעבדים ייתמכו ע"י המחשב. יש אפשרות לשדרג זיכרון ל2GB שזה המקס' שנתמך ע"י הלוח, או כונן SSD קטן. התקציב לשדרוג הוא בסביבות ה 400-500 ש"ח. מה כדאי לי לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  2. היי אני מחפש מחשב חזק מאוד שיוכל לסחוב תוכנות מוסיקה כבדות תוכנות מיקסוס ועבודה כללית עם מוסיקה, אין לי כל צורך בכרטיסי מסך או בגדלי המסך וכו. התקציב שלי הוא באיזור ה3000 שקלים אולי מעט יותר. תודה מראש

3. כבר שבוע וחצי עבר מאז שכתבתי את השאלה ואיש לא עזר אני אנסה שוב בפעם האחרונה שלום מחפש המלצה למפרט למשחקים ב3800 ש"ח כולל מסך 17 אינץ LCD הערה: 1) חלקים מחברות נורמליות לא ASROCK וכדומה 2) עדיף מחנות באיזור חיפה והקריות לדוגמה KSP IVORY MARDANIT וכו 3) המחשב אינו מיועד לOC 4) תהרכבה אני מבצע כך שזה חוסך 200 ש"ח תודה מראש לכל המגיבים!!!

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  4. שלום לכולם , אני זקוק למפרט מחשב כמה שיותר חזק לגיימינג אם אפשר אז לשלב את הכרטיס Sapphire HD 4890 Toxic/Vapor-X המחשב מיועד למסך Dell 2209wa תודה מאש

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by was950,

צריך חוות דעת על המפרט הזה ב 6000 ש"ח בשביל ביצועים גבוהים תוכניות כבדות לא גרפיקה קצת משחקים מעבדי אינטל‏ Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB 1 1515 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS Commando s775 Conroe, P965, DDRII800, Crossfire 1 1125 זכרונות‏ DDR II 667Mhz 1GB Kingston 2 230 460 כרטיסי מסך‏ Point Of View 8500GT 512MB GDDRII HDTV, DVI, PCI-E 1 520 דיסקים קשיחים‏ Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 595 צורבים‏ Optiarc AD-7173S DVD±RW x18, DL x8 Labelflash Sata Black 1 210 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )‏‏ Zalman Zalman CNPS9700 LED 1 360 מארזים‏ Thermaltake Thermaltake Armor Jr VC3000BWS 1 595 ספקי כוח‏ Thermaltake …

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by elioz,

היי אני הרכבתי מחשב ב2990 שקל תגידו אם הוא טוב ומה לשפר. כנסו לפה זה המפרט והמטרה העיקרית שלו היא משחקים כבדים:

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  7. המפרט: מעבד:586ש''ח Intel Pentium E (C2C technology) E2180 2.0GHZ 1MB FSB800 OEM לוח אם:598ש''ח Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DSL ספק כוח 455ש''ח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU זכרונות 458ש''ח Corsair @GB (2X1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 המפרט הורכב מTMS. וזה יוצא 1997 ש''ח אבל אם יש חנות מאזור המרכז- ר''ג ת''א, וזה בערך אותו מחיר וזה חנות טובה (שיש לכם ניסיון איתה) זה יעזור. עכשיו הבעיה היא הכרטיס מסך. המסך שלי הוא 2407WFP של דל, וכמו שאתם יודעים הוא FHD, לכן אני מחפש כרטיס חדש שמשחקים ברזולציה 1900X1200 או טיפהפחות, ירוצו חלק, לא מעניין אותי כלכך פילטרים וכו', שירוץ חלק! מה שמשאיר לי או את 2900PRO, או 8800GTS320. אין לי מושג מה מהם. HD, כונן DV…

8. היי, המחשב נועד למשחקים, סרטים, מוזיקה, אינטרנט, ואני מכין אותו למקרה שאצטרך CF בעתיד: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1242 עם שדרוגים של: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=704 - הארדיסק של 500 ג'יגה במקום ה-320 ג'יגה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=956 - זיכרונות 1000MHZ במקום 800MHZ. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1245 - לוח אם P5Q PRO במקום ה-ABIT P35. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1096 - מארז NZXT Tempest Airflow King. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=436 - ספק PCP&COOLING Silencer 610W ATX מתכנן OC בינוני (אמרו לי שהשישים ש"ח הבדל בין זיכרונות 800 ל-1000 שווה אם אתה עושה …

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  9. אין צורך במסך ואביזרים נלווים רק את המחשב תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  10. שלום לכולם! יש לי מחשב נייד מסוג fujtsu lifebook דגם s-4510 אתמול הדיסק הקשיח שלו נהרס ואת האמת אין לי שמץ של מושג איזה דיסק קשיח צריך לקנות מאיפה וכמה עולה אני ישמח עם תעזרו לי!!! דרך אגב לא אכפת לי לקנות גם יד שניה במצב טוב תודה...

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by rondon,

שלום רב, כפי שציינתי בכותרת אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב שלא עולה על 2000 ש"ח. * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט,צפייה בסרטים (720p,1080p) בחיבור לטלויזיה,משחקים ישנים,תוכנות אופיס וכו'. * גודל המסך? 15.6. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? אין צורך בזמן סוללה ארוך מהרגיל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500Gb * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? נדרשת אחריות ארוכה ככל שניתן בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * הערה : חשוב שהמסך יהיה כמה שפחות מזיק לעיניים כי המחשב מיועד לשעות רבות של שי…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  12. זה המפרט שבחרתי: (צורב ודיסק קשיח כבר יש לי ) מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - מחיר: 1150 ש"ח לוח אם:LGA775 Intel965P - 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E - מחיר: 1000 ש"ח זכרון: DDR-2 - 512mb PC5300 - Twinmos 667mhz - CL5-5-5 פעמיים - מחיר: 600 ש"ח כ. מסך: CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO - מחיר: 1350 ש"ח ספק: ENERMAX LIBERTY 400W - מחיר: 475 ש"ח 1. לגבי לוח האם יש לי התלבטות בין הסוגים הבאים (אין לי צורך ב OC אבל הם פחות או יותר באותו טווח מחיר): ASUS P5B ASUS P5LD2 DELUXE LGA775 DFI Infinity 975X for LGA775 GIGABYTE GA-965P-DS3 LGA775 2. לגבי מארז גם יש התלבטות - אני מוכן להשקיע על…

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by נועם אבוטובול,

שלום לכולם אני מעונין במחשב ASUS M580VD-EB54 VivoBook 15.6" FHD thin and light Gaming Laptop (Intel Core i5-7300HQ, GTX 1050 2GB, 8GB DDR4, 256GB SSD), backlit keyboard קישור למי שמעוניין https://www.amazon.com/dp/B072C7TNBZ/ref=twister_B073WXB41S?_encoding=UTF8&th=1 חיפשתי בהמון מקומות ביקירות על המחשב ולא מצאתי כמעט כלום לדגם שאני מחפש הזול יותר ,אפילו בפורומים שונים ,אומנם יש דברים חופפים בניו לבין הדגם היקר יותר ,אבל יש דברים שונים . אשמח לשמוע את דעתכם האליו או אפילו להביא לי ביקורות ? בכללי אני תלמיד ומריץ משחקים קלים תודה מראש

14. Started by Oz.,

1. מה התקציב? 4000 שקלים 2. מטרות המחשב? משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא חשוב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? סביר 10. האם מתוכנן OC? לא מתוכנן 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. רזולוציה 1600*1200 / 1024*1280 פיפא 09 PES 09 CRYSIS COD4/5 NFS הכל על הגדרות הכי גבוהות שאפשר לתקציב. תודה רבה, עוז

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם לגבי מחשב שמצאתי, לא בדיוק בתקציב שלי, אבל נראה לי טוב, רציתי עיצה לגבי המעבד שלו, ראשית אפרט את הדרישות: * מטרות המחשב? מחשב לסטודנט, צריך להריץ תוכנות כמו MatLab * גודל המסך? 15.6 או 15.4 * משקל רצוי? לא משנה, אבל שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי, כמובן שתהיה סוללה מודרנית, שיחזיק זמן ממוצע של לפטופים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי, אבל רצוי שמרבית היציאות המודרניות יהיו קיימות * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * צורב DVD? בוודאי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? צריך אחריות של היצרן ו/או היבואן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה גדולה ומוכרת אני חשבתי את המחשב הבא: HP Pavillion dv6 1320ej יש למחשב זיכרון 4GB מהיר, D…

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  16. Started by 1liran1,

אני מיתלבט בין שני מחשבים שאני צריך אותם בעיקר ללימודים וגם חשוב לי הכוח שלו למישחקים ולא משנה לי איזה מישקל לא משנה לי כלום אני מיתלבט בין http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=83&subcatid=172&prodid=566&keySearch= המחשב הזה למשחב הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7800&perur=2&t=1&c=339 חשוב לי שהוא יהיה חזק למישחקים ולא משנה לי המחיר כמה שעולה עולה תעזרו לי בבקשה... ותודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by malren,

אהלן, אני מעוניין לקנות את הנייד studio XPS 16 i7 מהאתר של DELL ולשלוח אותו לNY. שאני באתר שלהם אני רואה שיש לפחות 3 מחירים שונים לנייד שאני רוצה: http://www.dell.com/us/en/home/notebooks/laptop-studio-xps-16/pd.aspx?refid=laptop-studio-xps-16&s=dhs&cs=19 בלינק זה ניתן לראות ששתיים מתוך הארבע הם עם מעבד i7 ומחיר שונה. http://www.dell.com/home/laptops#subcats=laptop-studio-xps&navla=&a= ובלינק הזה ניתן לראות ששתיים מתוך השלושה הם עם מעבד i7 ומחיר שונה. עכשיו אני יודע שאם מסתכלים על המפרטים של כל אחד מהם יש קצת שוני (מה שאני מצליח לראות זה השנות אחריות) אבל בכל אחד מהאופציות אם לוחצים על "רכישה" אז אתה מועבר לדף customize שם אתה ממש בוחר את כל הרכיבים, לכן …

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  18. אני מחפש מחשב נייד לחברה של המשפחה. התקציב שלה הוא בסביבות ה-5000 שקל אבל יתכנו חריגות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). * גודל המסך? בעקרון 12.1, בעיקר בגלל המשקל * משקל רצוי? קל ככל האפשר. המחשב נועד לאשת עסקים שצריכה להתנייד איתו מחברה לחברה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? יהיה נחמד, אבל לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 40 לפחות - יהיו במחשב בעיקר מסמכים. * צורב DVD? לא הכרחי, nice to have * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בעקרון כבר קיבלנו הצעה למחשב ישן יחסית (lenovo x40 עם ג'יגה זכרון ב-750 דולר פלוס מינוס) אבל אני לא משוכנע שזה המחשב הכי טוב שהיא יכולה …

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by רז יחזקאל,

שלום מה המפרט הכי טוב בין 5000-5500 שקל?

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by os87,

מסך הלפטופ הפסיק פתאום לעבוד. המחשב עצמו עובד, אבל כל מה שניסיתי לא מצליח להחיות את הקשר ביניהם. חיפשתי פתרונות ברשת ושום דבר ממה שאיתרתי לא עבד. המחשב עצמו הוא Asus GS1

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  21. חברים, אני צריך המלצה לנייד לסטודנטית (Office ואינטרנט בעיקר), בעל מסך "15.4 ובתקציב של 3.5-4Kש"ח (עדיפות לכמה שפחות). דגש גדול על אחריות, מינימום שנתיים, ומראה סביר (כלומר Lenovo לא בא בחשבון). בינתיים ראיתי את האופציה הזו - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715011 איזה עוד אופציות מומלצות שאני יכול לשקול ? תודה

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  22. צהריים טובים. אז כמו שרשמתי בכותרת, אני החלטתי לקנות לאחי מתנה ליום הולדת , הבחור פשוט אוהב לראות סרטים עם חברה שלו בחדר, בדרך כלל מה שהוא עושה זה - לוקח את המחשב הנייח שלי ומחבר אותו לטלוויזיה שלו (Phillips 42 Full HD) ואחרי שהוא מסיים לראות את הסרט הוא מחזיר לי את המחשב באמצע הלילה. לאח יש גם מחשב בחדר , די ישן עם חומרה ישנה , וכרטיס מסך דיי טוב 6800 GT (שדרך אגב כבר עשה את שלו, הוא מראה סימנים ירוקים על כל המסך ) מעבד AMD ישן שאני לא זוכר את הדגם שלו ולוח אם MSI שלא תומך ב PCI Express , לכן הוא לא יכול לחבר את המחשב עם כבל HD שיעביר סאונד ותמונה. חשבתי רק לקנות לו כרטיס מסך ולסדר את כל העניין אבל הבנתי שאי אפשר להעביר סאונד גם אם אני קונה כרטיס מסך עם יציאת HDMI , כי …

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  23. מחפש מפרט למחשב לשימוש ביתי סולידי הכולל בעיקר גלישה, מעט סרטים, מעט משחקי מחשב (ישנים כאלו שעבדו על המחשב בן ה-6 הקודם).מלבד פיקאסה אין תוכנה שנמצאת בשימוש קבוע 1. מה התקציב המקסימאלי? 1.5k-1.2 עם מקסימום חריגה כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב: כאמור לעיל, .המסך הקיים הינו בגודל 19 אינץ. לא ידועה הרזולוציה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? לא קריטי - רעש סטנדרטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ו/או הרכבה? windows7 לשימוש ביתי (בתקציב נפרד) והרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. עדיפות לירושלים/ ת"א. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המ…

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  24. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4K עם חריגה אפשרית ל4.5K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מולטי-טסקינג, משחקים פה ושם, שימושיים בייתים למינהם 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כונן דיסקטים בכלל צריך להוריד אותו מהשאלה הנ"ל :-\ 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התא…

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  25. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד בתקציב של 3000 פחות או יותר (חריגה של כמה מאות שקלים היא אפשרית). אני עדיין לא יודע אם יהיה לי כדאי להזמין מארה"ב, אבל אם זה זה יצא משתלם אז זו אכן אופציה. מטרות המחשב הן משרדיות, ובנוסף צפייה בסרטים ב 720p. אין צורך במשחקים כלל. חשוב שהוא יהיה מהיר ויוכל להריץ תוכנות כבדות יחסית. גודל המסך שאני מעוניין בו הוא 15". מומלץ שיהיה קל כמובן, אבל זה לא באמת משנה. בקשר לסוללה, כמה שיותר, יותר טוב. גודל הכונן הקשיח המינימלי שאני צריך הוא 320GB, אין לי באמת צורך ביותר ואני לא רוצה סתם לייקר. תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.