עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני מחפש לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 4K השימוש במחשב יהיה ל אינטרנט, סרטי HD, תיכנות (כולל הפעלת vmware) וקצת גיימינג כרגע המחשב ייתחבר למסך 22' אבל יכול להיות שבהמשך הוא ייתחבר למסך גדול יותר. אני רוצה שיהיה למחשב כונן SSD שעליו אני אתקין את המערכת הפעלה וכונן HDD רגיל שישמש ככונן אכסון. אם המחשב יוכל להריץ את המחשקים החדשים זה יהיה נחמד, אבל לא הכי קריטי, מעדיף לא להתפשר על שאר הדברים. רוב הסיכויים שהמשחקים שאני אריץ על המחשב יהיו בסגנון diablo 3 או משחקי ספורט (nba\pes) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכנ…

2. שלום לכולם יש לי מחשב נייד של דל עם כרטיס מסך יעודי של nvidia ואת הליבה הגרפית של אינטל i5. יש לי תקלה של נגיעות לא רצויות במסך הטאץ', ורק כשאני מכבה את הדרייבר של הליבה הגרפית של אינטל, אזי הבעיה נעלמת (אבל אז לא ניתן לשלוט בבהירות) רציתי לשאול כיצד ניתן להגדיר שהנייד ישתמש רק בליבה של nvidia בתקווה שאולי זה יפתור את ההתנגשות..?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333MHz 6MB + OCZ OCZ Vendetta CPU Cooler ¤1020 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1125 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤483 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤419 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=965 BFG NVIDIA GeForce 8800 GTS OC 512MB PCIe 2.0 ¤1399 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=967 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤320 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=211 צורב פנימי DVD+\-RW X 20 תוצרת SAMSUNG דגם 203B SATA ¤149 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1081 NZXT ALPHA + SeaSonic 500…

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  4. שלום לכולם לאור מחשבה רבה האם להשקיע בלפטופ מאק פרו או PC נייח מפלצת החלטתי ללכת על המפלצת, לצורך עבודות מגוונות של גרפיקה - אך עם דגש לעבודות מסך - אנימציה (וקטורית ותלת), עיצוב אתרים, וידיאו HD עם זאת, מאוד חשובה לי הורסטיליות ושכן אוכל להינות מיצירת עבודות דפוס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 (שוב, כולל מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב 1000-2000 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מטרות גרפיות ורסטיליות, חשיבות עליונה לעבודות מסך ברזולוציה גבוהה - עריכת וידיאו, עריכת דו ותלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספצי…

• 3 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. Started by lompy,

זה היה די קשה להישאר בתקציב במיוחד בגלל הלוחות היקרים של הקונרו אבל ניראה לי שיצא משהו סבבה 1280 שקל E6300 760 שקל ASUS P5LD2 520 שקל WD 250GB 16M 700 שקל 7600GS 360 שקל COMPUCASE+HEC300 650 שקל 1G PQI TURBO 667 סה"כ 4270 וצריך להוסיף הרכבה +מקלדת+עכבר (לא צריך צורב כבר יש לי אחד) אז דבר ריאשון מה דעתכם,האם לשנות משהו ,אם כן אז המפרט מנועה אם יש לכם רעיונות טובים יותר מחנות אחרת בסביבה אז אין בעיה בכל מקרה אני לא רוצה לפצל קניה זה סתם כאב ראש. דבר שני אני רוצה לעשות OC ,בו נגיד משהוא קטן להגיע לBUS 366 לא ניראה לי בשמים. האם המפרט יאפשר לי במיוחד כשזה על קירור סטוק? וכמעט שכחתי לציין שזה לא מפרט למשחקים זה בעיקר לתיכנות וכל השאר ,משחקים זה נחמד אבל אני אסתפק בכרטי…

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  6. Started by treva42,

שלום רב, אשמח לקבל חוות דעת על מפרט קיים- כמובן אשמח להצעות ושיפורים וגם לענות על כל שאלה 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 5500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן להגיע עד ל5500 וגם לחרוג מעט (מאד) אם צריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 ARMA 3\2 ועוד כאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עוד לא יד…

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  7. לשרת אמורים להתחבר 4 מחשבים ברשת משרדית ומלבד העובדה שנדרשים שני כוננים קשיחים שאחד מהם ישמש לגיבוי אינני יודע מה נדרש למחשב כזה, כך שאשמח לקצת כיוון והמלצות. התקציב - המינימום הנדרש למחשב כזה. אני מקווה שתקציב של 3000 ש"ח יספיק.

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by Kzer-Za,

הי, עבור מסך Samsung Syncmaster T220P במצב מצויין (ללא אחריות) שהיה בשימוש מועט. כמה הוגן לבקש? ומה הסכום המקסימלי שאפשר לבקש מבלי שזו תהיה חוצפה? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by Alex89,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות מאסיבי + סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Android Studio, Visual Studio, Intellij פרנסה/תדיר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6.5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ksp 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרו…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אני מחפש מחשב למשחקים קלים+ הורדות מדי פעם וככה סתם אינטרנט...אין עדיפות לחברה מסוימת.. ללא oc

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  11. שלום, אני צריך לשדרג את המחשב, מחשב למשחקים gta iv, crysis - גם עריכת וידאו, vmware המפרט שלי כרגע לוח אם Gigabyte P35-DS3 כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8800 GTS 320mb מעבד Intel Core 2 E4400 עם OC ל 3.2Ghz קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 זיכרון 2X2GB DDR2 800 מארז Compucase HEC 6A19 Black WITH PSU כונן קשיח 640GB WD אני חייב לשדרג את הכרטיס מסך כי הוא יעבור למחשב אחר. עדיף חלקים שקטים. עד ~ 1800 ש"ח ללא ציוד הקפי, OC אפשרי

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  12. אני משדרג מערכת ישנה כך שאת רוב הרכיבים אני מחליף אבל לא את כולם (מיד אפרט). המערכת נועדה בעיקר לעבודה, עריכת וידאו ב-HD ועיבוד תמונה כמו גם לגיימינג ושימושים כלליים. תוכנות עיקריות- פרמייר, פוטושופ, אפטר אקפטס (מדי פעם), דה וינצ'י, מדיה אנקודר, אנקור... אני עובד על קבצים גדולים מאוד ומעביר כמויות גדולות מאות של חומר על בסיס קבוע אל ומכוננים חיצוניים ובתוך המערכת. חשובה לי היכולת לעבוד במקביל על מספר יישומים והאפשרות לקודד קבצים גדולים במהירות יחסית. חשובה לי היכולת לשדרג את המערכת בעתיד כי אין לי כוונה לקנות מחשב חדש כל שנתיים. חשוב לי שהמערכת תהיה שקטה. רעש של מאווררים לא עושה לי את זה גם אם הם של כרטיסי מסך... רכיבים שיהגרו למערכת החדשה מהמערכת הקיימת: 4-6 כוננים קשיחי…

13. Started by itye,

היי, אני מחפש מקום לראות את המחשב לפני שאני קונה אותו. דיברתי עם חיון - המפיץ של סמסונג, ואין להם בתצוגה להראות את המחשב. התקשרתי ל- win price ואמרו לי שהם לא מציגים. גם התקשרתי לאופיס דיפו - אותו סיפור - בכלל אין להם את הדגם הזה אפילו. תגידו - מישהו יודע אם בכלל אפשר לראות אותו בארץ בחנות כלשהי (עדיף במרכז)? אם כן איפה?? תודה, איתי

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  14. Started by yamamoto,

האם זה אפשרי להחליף לכל מחשב נייד את ההרד דיסק לכונן SSD? או שצריך לבדוק משהו לפני קניה של נייד

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by ftzahi22,

המפרט שלי מופיע בחתימה -- יש לטעם לשדרג ? עד 700 שח

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  16. Started by symbol,

שלום לכולם אחלה פורום. לפני שנה וחצי בביקור בהולנד רכשתי נייד של IBM LENOVO הכל טוב ויפה עד לפני שבוע השאלתי אותו לחבר ליומיים ומאז אני אוכל את עצמי הוא כנרה משעמום או חתתנות שיחק במחשב ושינה לי את סיסמת ה BIOS עכשיו נינעל לי המחשב עם סיסמת SVP סיסמת ביוס. בשרות IBM בארץ ניפנפו אותי בתענה שלא רכשתי בארץ ואין אחריות כבר. ההצעה היחידה שלהם היתה לדחוף לי לוח אם חדש חחחחח. ניסיתי לפי כמה עצות לפתוח את המחשב להוציא את הסוללה הקטנה ו... אומנם אומנם היתאפסה לי הסיסמה לביוס ( זאת אומרת אין סיסמה) אבל אני תקוע עם ציור של סוללה ומקום ל סיסמה ואם אני לוחץF1 אז יש ציור של HD ו מקום לסיסמה. הסיסמה המקורית שלי לא מתאימה אני אובד עצות. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם, ברצוני לקבל עזרה בהרכבת מפרט מחשב, כאשר שאיפתי להגיע למחיר מינימאלי בהגבלות הבאות: 1. לוח אם תומך מעבד עם bus800, זיכרון פנימי D.C , וממשק דיסק קשיח SATA. 2. רצוי לוח עם כרטיס מסך on board סביר כאשר בעתיד תהיה אפשרות להוסיף כרטיס מסך. המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ומעט משחקים וישומים משרדיים. אין לי צורך כעת במסך. ???

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  18. Started by liiight,

שלום, אני מחפש המלצה לכרטיס מסך מיד ריינג' עד 500 ש"ח. היה לי ב-4 שנים אחרונות 9800GTX ולאחרונה הוא נפטר. אני ממש לא שחקן כבד, ורק פעם במשחק איזה משחק קצת יותר אינטנסיבי ממשחקי קסואל. מעבד: Intel core 2 quad q9300 ל. אם: Gigabyte EP45-DS3 תודה מראש

• 35 תגובות
    • 4.6k צפיות
  19. Started by aboren,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, עם יכולת לראות סרטונים וסרטים. לא משחקים (אולי סוליטר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. טוב אז העליתי את התקציב ל3000 אני רוצה מחשב שיתאים למשחקים הרכבתי מפרט מKSP אני צריך דעה ושאלה אם עדיף מעבד X2 או מעבד אחר בתמורה לכ. מסך חזק יותר? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 900 900 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS כמות מחיר סה"כ M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 1 590 590 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB Aeneon 2 215 430 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 160GB SATA II 7200RPM 8MB 1 390 390 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 1 195 195 מארזים? כמות מחיר סה"כ HJA-7610 ATX MIDI 500W Max Beige 1 170 170 מקלדות? כמות מחיר סה"כ 2 Lang. 1 20 20 עכברי…

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by mariuscov,

שלום, אשמח לשמוע דעתכם על נייד של HP מדגם 2750, שנועד בעיקר לצרכי עבודה ומולטימדיה ופחות לצרכי משחקים. למחשב יש מפרט טוב- מעבד Intel Core 2 Duo T5550 1.83GHz זכרון 2048MB DDR2 667MHz דיסק קשיח בנפח 160GB כרטיס גרפי Intel graphic Accelerator X3100 מסך 14.1 שנראה מצויין (בדקתי אותו בחנות) המחשב כולל אבטחת טביעות אצבע, שלט רחוק וקורא כרטיסי זכרון המחיר שלו הוא טוב בתקופה זו- קצת מעל 4K ש"ח, ואפשר אפילו בפחות בדיוטי פרי. מה דעתכם על לפטופים של חברת HP בכלל ועל הדגם ספציפי הזה בפרט? האם החברה שיפרה את נושא השירות שלה בארץ? האם כדאי להרחיב את האחריות משנה לשלוש שנים תמורת 650 ש"ח נוספים? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  22. Started by smoke_man,

מעבד Intel e6750 2.66 core2duo 1333mhz 4m נקנה בתאריך 18.12.2007 זיכרון DDR2 1gb 800mhz cl5 twister twinmos שני יחידות נקנה בתאריך 18.12.2007 עוד יחידה של ג'יגה אחד נוספה יותר מאוחר arctic cooling freezer 7 pro lga775 נקנה בתאריך 19.10.2008 דיסק קשיח wd6400aaks נקנה בתאריך 10.5.2009 תודה והמשך ערב מהנה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מישהו ביקש לי לבנות לו מפרט למשחקים לא ל OC והכל זה. הנה מה שיצא אם למישהו יש רעיונות איך לשפר לשנות שיגיד התקציב כתוב בטופיק.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. 1 מטרות המחשב - פיתוח בסביבת eclipse ב-linux ו visual basic ב-windows, קצת אופיס, הרבה גלישה באינטרנט עם הרבה טאבים(בעיקר PDFS). 2.גודל מסך- לפחות 14.1", אם לא יותר(במסגרת המשקל..) 3. משקל -עד 2KG עדיף פחות(כל יום על הגב ברגל וזמן משמעותי גם באופניים) 4. זמן סוללה - לפחות 6 שעות 5. יציאות מיוחדת - שיהיה USB 3.0(מניח שזה לא מיוחד היום) וגם HDMI 6. bluetooth - לא קריטי. 7. כונן CD - לא קריטי 8. מערכת הפעלה - עדיף שיבוא עם אבל לא קריטי. ( בכל מקרה צריך להיות 64bit) 9. אחריות בינלאומית - לא נדרשת. 10. העדפה לחברה מסויימת - אין העדפה מיוחדת, כרגע יש לי dell שמתפקד בסדר. אני רוצה שהמחשב יריץ windows 7 ( או 8 ) ובמקביל לubuntu + KDE, הייתי מאוד שמח …

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. שלום! רציתי בבקשה שמישהו ימליץ לי על מערכת מחשב, לצרכי צפיה בסרטים בעיקר (DVD וMPEG4), ולעתים גם משחקים פה ושם... (מטריקס למשל...). הנה על מה חשבתי קצת: התצוגה חשובה לי, הסאונד דיי חשוב לי - חשבתי על האודיג'י הפשוט (400 ש"ח) - בעיקר כדי להפחית מעומס על המעבד שגורר כרטיס משולב וגם כדי להעלות טיפה בביצועים, ומצד שני - האם הONBPARDS כיום מספקים סאונד טוב ואיכותי ל6 רמקולים בתקני DTS ו5.1? עדיף לי מארז ללא ברגים. כונן DVD כמובן, צורב לא חשוב כרגע (יש), מערכת רמקולים שלמה תיקנה בעתיד, אני לא חושב שיש צורך ביותר מ2.6 GHZ לא? והאם עדיף בכלל פנטיום או אתלון? עדיף לי כונן קשיח עם 120 GB ולא 80... כמובן 8MB באפר וSATA (הרבה יותר עדיף לא?) כרטיס מסך ATI 128MB עם יציאת תצוג…

• 1 תגובה
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים