ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש מקום לראות את המחשב לפני שאני קונה אותו. דיברתי עם חיון - המפיץ של סמסונג, ואין להם בתצוגה להראות את המחשב. התקשרתי ל- win price ואמרו לי שהם לא מציגים. גם התקשרתי לאופיס דיפו - אותו סיפור - בכלל אין להם את הדגם הזה אפילו. תגידו - מישהו יודע אם בכלל אפשר לראות אותו בארץ בחנות כלשהי (עדיף במרכז)? אם כן איפה?? תודה, איתי
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
האם זה אפשרי להחליף לכל מחשב נייד את ההרד דיסק לכונן SSD? או שצריך לבדוק משהו לפני קניה של נייד
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אחלה פורום. לפני שנה וחצי בביקור בהולנד רכשתי נייד של IBM LENOVO הכל טוב ויפה עד לפני שבוע השאלתי אותו לחבר ליומיים ומאז אני אוכל את עצמי הוא כנרה משעמום או חתתנות שיחק במחשב ושינה לי את סיסמת ה BIOS עכשיו נינעל לי המחשב עם סיסמת SVP סיסמת ביוס. בשרות IBM בארץ ניפנפו אותי בתענה שלא רכשתי בארץ ואין אחריות כבר. ההצעה היחידה שלהם היתה לדחוף לי לוח אם חדש חחחחח. ניסיתי לפי כמה עצות לפתוח את המחשב להוציא את הסוללה הקטנה ו... אומנם אומנם היתאפסה לי הסיסמה לביוס ( זאת אומרת אין סיסמה) אבל אני תקוע עם ציור של סוללה ומקום ל סיסמה ואם אני לוחץF1 אז יש ציור של HD ו מקום לסיסמה. הסיסמה המקורית שלי לא מתאימה אני אובד עצות. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקבל עזרה בהרכבת מפרט מחשב, כאשר שאיפתי להגיע למחיר מינימאלי בהגבלות הבאות: 1. לוח אם תומך מעבד עם bus800, זיכרון פנימי D.C , וממשק דיסק קשיח SATA. 2. רצוי לוח עם כרטיס מסך on board סביר כאשר בעתיד תהיה אפשרות להוסיף כרטיס מסך. המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ומעט משחקים וישומים משרדיים. אין לי צורך כעת במסך. ???
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לכרטיס מסך מיד ריינג' עד 500 ש"ח. היה לי ב-4 שנים אחרונות 9800GTX ולאחרונה הוא נפטר. אני ממש לא שחקן כבד, ורק פעם במשחק איזה משחק קצת יותר אינטנסיבי ממשחקי קסואל. מעבד: Intel core 2 quad q9300 ל. אם: Gigabyte EP45-DS3 תודה מראש
-
- 35 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, עם יכולת לראות סרטונים וסרטים. לא משחקים (אולי סוליטר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז העליתי את התקציב ל3000 אני רוצה מחשב שיתאים למשחקים הרכבתי מפרט מKSP אני צריך דעה ושאלה אם עדיף מעבד X2 או מעבד אחר בתמורה לכ. מסך חזק יותר? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 900 900 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS כמות מחיר סה"כ M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 1 590 590 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB Aeneon 2 215 430 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 160GB SATA II 7200RPM 8MB 1 390 390 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 1 195 195 מארזים? כמות מחיר סה"כ HJA-7610 ATX MIDI 500W Max Beige 1 170 170 מקלדות? כמות מחיר סה"כ 2 Lang. 1 20 20 עכברי…
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע דעתכם על נייד של HP מדגם 2750, שנועד בעיקר לצרכי עבודה ומולטימדיה ופחות לצרכי משחקים. למחשב יש מפרט טוב- מעבד Intel Core 2 Duo T5550 1.83GHz זכרון 2048MB DDR2 667MHz דיסק קשיח בנפח 160GB כרטיס גרפי Intel graphic Accelerator X3100 מסך 14.1 שנראה מצויין (בדקתי אותו בחנות) המחשב כולל אבטחת טביעות אצבע, שלט רחוק וקורא כרטיסי זכרון המחיר שלו הוא טוב בתקופה זו- קצת מעל 4K ש"ח, ואפשר אפילו בפחות בדיוטי פרי. מה דעתכם על לפטופים של חברת HP בכלל ועל הדגם ספציפי הזה בפרט? האם החברה שיפרה את נושא השירות שלה בארץ? האם כדאי להרחיב את האחריות משנה לשלוש שנים תמורת 650 ש"ח נוספים? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מעבד Intel e6750 2.66 core2duo 1333mhz 4m נקנה בתאריך 18.12.2007 זיכרון DDR2 1gb 800mhz cl5 twister twinmos שני יחידות נקנה בתאריך 18.12.2007 עוד יחידה של ג'יגה אחד נוספה יותר מאוחר arctic cooling freezer 7 pro lga775 נקנה בתאריך 19.10.2008 דיסק קשיח wd6400aaks נקנה בתאריך 10.5.2009 תודה והמשך ערב מהנה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו ביקש לי לבנות לו מפרט למשחקים לא ל OC והכל זה. הנה מה שיצא אם למישהו יש רעיונות איך לשפר לשנות שיגיד התקציב כתוב בטופיק.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1 מטרות המחשב - פיתוח בסביבת eclipse ב-linux ו visual basic ב-windows, קצת אופיס, הרבה גלישה באינטרנט עם הרבה טאבים(בעיקר PDFS). 2.גודל מסך- לפחות 14.1", אם לא יותר(במסגרת המשקל..) 3. משקל -עד 2KG עדיף פחות(כל יום על הגב ברגל וזמן משמעותי גם באופניים) 4. זמן סוללה - לפחות 6 שעות 5. יציאות מיוחדת - שיהיה USB 3.0(מניח שזה לא מיוחד היום) וגם HDMI 6. bluetooth - לא קריטי. 7. כונן CD - לא קריטי 8. מערכת הפעלה - עדיף שיבוא עם אבל לא קריטי. ( בכל מקרה צריך להיות 64bit) 9. אחריות בינלאומית - לא נדרשת. 10. העדפה לחברה מסויימת - אין העדפה מיוחדת, כרגע יש לי dell שמתפקד בסדר. אני רוצה שהמחשב יריץ windows 7 ( או 8 ) ובמקביל לubuntu + KDE, הייתי מאוד שמח …
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום! רציתי בבקשה שמישהו ימליץ לי על מערכת מחשב, לצרכי צפיה בסרטים בעיקר (DVD וMPEG4), ולעתים גם משחקים פה ושם... (מטריקס למשל...). הנה על מה חשבתי קצת: התצוגה חשובה לי, הסאונד דיי חשוב לי - חשבתי על האודיג'י הפשוט (400 ש"ח) - בעיקר כדי להפחית מעומס על המעבד שגורר כרטיס משולב וגם כדי להעלות טיפה בביצועים, ומצד שני - האם הONBPARDS כיום מספקים סאונד טוב ואיכותי ל6 רמקולים בתקני DTS ו5.1? עדיף לי מארז ללא ברגים. כונן DVD כמובן, צורב לא חשוב כרגע (יש), מערכת רמקולים שלמה תיקנה בעתיד, אני לא חושב שיש צורך ביותר מ2.6 GHZ לא? והאם עדיף בכלל פנטיום או אתלון? עדיף לי כונן קשיח עם 120 GB ולא 80... כמובן 8MB באפר וSATA (הרבה יותר עדיף לא?) כרטיס מסך ATI 128MB עם יציאת תצוג…
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב AMD בחנות צג מערכות מיידע בירושלים ורציתי לדעת אם הם אמינים כי לא שמעתי עליהם שום דבר באינטרנט. האם ידוע לכם על החנות? האם הם אמינים וכדאי לקנות שם?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
היי... יש לי מחשב של HP שבא בילט-אין עם ויסטה , לאחר שהוא גרם ליותר מידי בעיות פירמטתי והתקנתי עליו XP. הבעיה היא שעכשיו אני לא יודע כיצד להגיע לחיפוש רשת אלחוטית מה שהיה בויסטה ? האם צריך גרסה מיוחדת של XP לניידים או שניתן להתקין את החלק הזה בנפרד ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מעבד Zalman SZ CC92HS CPU Cooler קירור למעבד Asus P8H61-M LE R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI לוח אם Kingston 1x4GB DDR3 1333Mhz (כפול 2 סה"כ 8 ג'יגה) Asus GT630 2GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX Samsung SH-224BB DVD±RW x24 Black Sata On Board 5.1 Channel Audio Thermaltake Smart 530W Active PFC 14cm Fan PSU (Retail) ספק כח Element T Midi Tower Series Black Case No PSU מארז מחיר: 3365 מבחינת צרכים: בעיקר הורדה וצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט ובעיקרון שיחזיק ל-4-5 שנים הקרובות. עכשיו מס' שאלות של צעיר שלא מבין יותר מדי במפרטי מחשב: ה…
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בשביל להרכיב מפרט של מחשב שכל מטרתו היא להיות מעבד תמלילים. למחשב צריך להיות לוח אם שיעשה את העבודה ויהיו מובנים עליו כרטיס רשת וכרטיס מסך שיעבדו טוב עם וינדווז 98. אני רוצה שיהיה כונן דיסקים מאוד איכותי שלא יעשה בעיות אבל שלא יעלה גם מלא כסף. ספק כוח שלא יהיה יקר וידע לשמור טוב על המסמכים. מעבד שיעשה עבודה טובה עם קבצים מאוד גדולים של וורד וגם מספיק זיכרון שיעשה עבודה טובה עם קבצים גדולים. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
שלום אנשים! במזל טוב החלטתי סוף סוף על הדגם של ACER 5672 : http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=2750&catcode=507 בטעות הגעתי עד ליבואן וקיבלתי הבטחה שהוא יכול לשווק רק אם זה לפחות 3 מחשבים ושזה יהיה בהנחה יפה מהמחיר בחנויות. אני צריך את המחשב לאמצע אוקטובר ואני הולך לרכוש אותו בחודש הקרוב, כך שמי שחושב ברצינות על הדגם הזה שידבר איתי ונלך בצוותא מצפה להענות בהודעות האישיות אם אפשר, ולתגובות לגבי הדגם הספציפי הזה... בתודה מראש, עפר
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
קיבלתי את ההצעה הזו למחשב גרפיקה (דו מימדית בעיקר) ותכנות רציתי לדעת האם המחירים ריאליים ואם הרכיבים טובים ואמינים. תודה! 1 Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 1,299.00 ש"ח 1 WD 500GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 699.03 ש"ח 1 GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 644.41 ש"ח 2 1GB KINGSTON DDR II - 667 - KINGSTON Original 454.05 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8500 GT 512MB TDH - PCX - retail 568.34 ש"ח 1 ASUS DVD-RW 1814BLT LightScribe x18 (Black) - SATA- RETAIL 206.46 ש"ח 1 Thermaltake SonicTower reV.2 (0db) fanless 4 in 1 heatpipe tech 204.62 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.98 ש"ח 1 Thermaltake Bach VX - Window - black + …
-
- 10 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אין לי מושג במפרטים של מחשב נייד והתקציב שלי הוא 2000 ש"ח. אין לי העדפה מיוחדת לכלום, רציתי לדעת אם הסכום הזה יספיק להביא מחשב סבבה.. משחקים לא גדולים משו בשביל פרו ומנג'ר בעיקר אם התקציב לא מספיק אז תגידו לכמה אני צריך להעלות אותו. תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלשום הייתי בדיזנגוף סנטר והמחשב היה באותו מחיר עד סוף השבוע (לא צריך דרך האתר). אתמול הייתי באופיס דיפו וגם היה. למי שמעוניין ב-15.6 אינץ', ב-3000 זה נראה משתלם מאוד מעבד i3-350 4Gb זיכרון דיסק של 320 Gb מהירות 7200 RPM DVD עם LightScribe מעבד גרפי פשוט של Intel סוללה של 6 תאים Windows 7 Home Premium אחריות לשנה, עם איסוף והחזרה יש בצבע לבן ושחור, למרות שנראה לי שרק נשארו לבנים המחשב נראה די סביר, ושוקל רק 2.2 קג כולל סוללה (ככה אמרו לי) המקלדת גם בסדר, ובאופן מפתיע לא שוקעת כמו כל כך הרבה דגמים (אני שונא את התופעה הזאת). 2949 בבאג. 3000 באופיס דיפו. כמעט קניתי, אבל אני עדיין בהתלבטויות. אם מישהו כבר הודיע על זה, מצטער. לא מצאתי בפורום.
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אהלן , אני כרגע מתכנן לבנות לי מחשב גיימרים , אומנם לא צריך להחליף את כל החלקים במחשב. אבל אני מתכנן להחליף כמה חלקים.. מה שהחלטתי בנתיים לקנות זה: Logitech® MX518 Gaming-Grade- עכבר Kingston 1024MB 400Mhz PC 3200 C3 - זכרון . התקציב לא ממש גדול , לכן אני לא יכול ממש ממש להפציץ , אבל אני חושב על איזה כרטיס מסך עד 2000 שקל . ואני צריך גם אוזניות (Headset) ואולי מקלדת טובה. תנו לי את עצותכם!
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, אני צריך הצעה למפרט מחשב במחיר 3000-3500, המחשב אמור לשמש בעיקר להאזנה למוזיקה ולגלישה פשוטה (לא להורדות!) לכן אני צריך כרטיס קול איכותי ורמקולים איכותיים, עד כמה שאפשר במסגרת תקציב זה (לדעתי השקעה של בסביבות 1000 ש"ח רק בסאונד). אם כרטיס קול/מערכת רמקולים 5.1 לא יתנו לי כלום מבחינת איכות האזנה למוזיקה אז אני מעדיף 2.1 יותר איכותי (לא מיועד למשחקים/סרטים). כרטיס מסך - כמובן שאפשר להתפשר על פשוט יחסית. הארד דיסק - עדיף שיהיה עם נפח נורמלי שיהיה אפשרי גם לאחסן בו את המוסיקה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט מבוסס AMD שצירפתי? השימושים העיקריים הם בעיקר אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים ושמיעת מוזיקה ואולי קצת MATLAB ותכנות. התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח עם חריגה של גג 200 ש"ח. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-