עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אשמח לדעת האם הלפטופ הזה של שניידר סבבה מבחינת עמידות, מריץ אופיס וגלישה ויוטיוב במקביל סבבה? https://www.pc365.co.il/product-26407-Lenovo_ThinkPad_E14_Gen_2_20TA005EIV_%D7%9C%D7%9C%D7%90_%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA_%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94_%D7%99%D7%91%D7%95%D7%90%D7%9F_%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99

2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, סרטים בHD , מעוניין לערוך סרטים ביתיים למשפחה מדי פעם. לא יודע באיזו תוכנה עדיין. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, סרטים וגלישה באינטרנט - כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים (אין זמן) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  3. Started by madror,

מבקש לקבל המלצה למפרט למחשב כללי וקצת שימושים של פוטו שופ בתקציב של עד 2500 שקל. כן אני יודע שיקפצו ויגידו איך כמה ולמה , אבל גם היום עם הפנטיום מינוס D שלי אני עושה עבודות בלי לחץ ובכיף רציני. אשמח לקבל המלצה למפרט שכזה , בהעדפה על המלאי המצוי ב KSP ( מה לעשות בגליל זו החנות הנורמאלית היחידה למחשבים שיש - איזור התבור) . זה מה שחשבתי לעצמי , השאלה עם מספיק טוב (או שאולי אפשר לשנות כאן) : מעבדי אינטל Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA זכרונות DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill …

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5-5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך, אך במחיר לא באיכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נתתי טווח מחירים כדי לסמן חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש למשחקים+ קומפילציה כבדה, עריכה והקלטת מוזיקה, עבודה עם VM עבודה עם VNC וחיבורים מרחוק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אני לא בעולם הגיימינג כבר 8 שנים לפחות... משחקי אסטרטגיה וגוף ראשון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by s-h-m-u-e-l,

מבקש את עזרתכם בבניית מחשב למשחקים התקציב הוא 3400 שקל בלי מסך ובלי ציוד הקיפי תודה

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  6. שלום רב. אשמח לקבל הצעות למפרט עבור מחשב גיימינג בינוני - גבוה. אני יודע שארצה מחשב עם זיכרון 16GB, כאשר יש אפשרות להרחבה. ממחקר קצר שעשיתי על מפרטי מחשבים ברמה הבנינונית, ראיתי שכרטיס גרפי מסוג NVIDIA Geforce RTX 4070\ NVIDIA Geforce RTX 4070 TI מומלצים, אך אשמח גם לסבר למה הם עדיף על פני גרסאות 4060, לפני שאשקיע את כספי בכרטיס. אשמח גם לשמוע דעות נוספות כמובן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא באזור ה-5000 עם אפשרות לחריגה של עד 1000 ש"ח ללא מסך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג בינוני - גבוה, המשחק ELDEN RING…

7. Started by Incubator,

1. מה התקציב המקסימלי? עד 3000 ש"ח, בלי חריגות כלל. אם אפשר לחסוך - מה טוב. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? המחשב מיועד למשחקים (ושימוש יום יומי רגיל). אני אשחק במשחקים כבדים כגון Assassin creed, GTA IV , Prototype. אני מעוניין לשחק בהגדרות גבוהות. רוזולוציית המסך שאני משתמש בה היא 1024*1280 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. צריך הכל. מפרט מלא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קרי…

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  8. Started by RJ1,

אהלן! אני מחפש מחשב בשביל אחותי. לפני האוניברסיטה קנינו לה Asus EEE שהיה אומנם חלש אבל סיפק חיי סוללה ארוכים במשקל מאוד קל. היא רוצה עכשיו מחשב חזק ומהיר יותר. * תקציב: סביב ה-3,000 גג 4,000. * מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים * גודל המסך: סביב ה14" לא יותר מ15" * רזולוציית המסך: לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * משקל רצוי: כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: המחשב הקודם החזיק 10-12 שעות, אבל נראה לי שהיא תסתפק גם במחשב שמחזיק יותר מ-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: אין * Bluetooth: כדאי שיהיה, לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB עדיף SSD. האם הכוננים ההיברידים עם ה-8GB בכלל נותנים שיפור לעומת כונן HDD רגיל? אם יש אפשרות שבמעמד הקנ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by roei_s,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של אסוס, עם כרטיס מסך לא מובנה של ניבידיה ג'יפורס 310M 1G, בנוסף יש למחשב כרטיס מסך מובנה INTEL HD, משום מה המחשב מזהה רק את הכרטיס מסך מובנה, גם ב EVEREST לא הצלחתי למצוא איזכור לכרטיס מסך הלא מובנה, הוא מראה שם רק את ה INTEL HD, מה אפשר לעשות? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Yiii,

האם צפויה ירידה במחירים של מעבדי AMD ו/או חומרה נוספת בקרוב? ואם כן, עד כמה היא משמעותית? (אם בכלל) תודה

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by מתחכם,

השאלה בקצרה תקציב- 1000-1500. ניתן לחריגה עד 3K, אבל רצוי בגיזרת ה1K (בעיקר כיון שאינני רואה סיבה טובה להשקיע יותר מהנדרש לצרכיי, כאשר המוצר פג תוקף במקרה הטוב אחרי כ-5 שנים) שימוש- אופיס (99% וורד, בעתיד הקרוב תיתכן נגיסה לטובת פאוור פוינט, ועדיין הוורד יהיה מרכזי מאוד), PDF, אינטרנט (מרובה כרטיסיות). בשעות הפנאי ישמש גם לצפייה בסרטים אך האיכות פחות חשובה כאן, העיקר המהירות. דרישות מרכזיות- מהירות: התעוררות מהירה, ותגובה מהירה בשלב העירנות. יתרונות לנוחות: בהקלדה, בזמן סוללה, בחימום. יד שניה- אפשרי. שאר התוספות- לא ממש מעלות ולא מורידות (משקל, מסך מגע, חיבורים ועוד) האופציות שבחנתי לאחרונה: thinkpad t410- קסם לי הנוחות (שיש לה מועדון מעריצים) והעובדה שזה דגם שיועד במ…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. מתנצל מראש על אי התרגום HP Pavilion Slimline s5213w Desktop, 2.2 GHz Sempron LE-1250, 4GB,320GB, DVD+RW, GeForce 6150se, HD audio, Keyboard, Mouse, Microsoft Windows 7 Home Premium, Refurbished - NY646AAR#ABA Tech Specs Product number: NY646AA Base processor:Sempron LE-1250 (S) 2.2 GHz (45W) 1600 MT/s (mega transfers/second) Socket AM2 Chipset:GeForce 6150SE nForce 430 Motherboard: Manufacturer: Pegatron Motherboard Name: M2N68-LA HP/Compaq motherboard name: Narra5-GL6 Power supply: 220W (100V-240V) Hard drive: 320 GB SATA 3G (3.0 Gb/sec) 7200 rpm SuperMulti DVD Burner with LightScribe Technology drive: Interface: SATA Dat…

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  13. אהלן קיבלתי בפורום מפרטים מפרט למחשב נייח לגרפיקאים, יש אפשרות שמישהו פה יוכל לעזור לי עם נייד?... אני כעקרון צריכה מחשב נייד בעל אותן יכולות בדיוק של המחשב הנייח שהורכב לי, ואין מגבלת תקציב. קודם כל, למען הפרוטוקול... עונה על השאלות הבסיסיות: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות - המון אינטרנט ואופיס, עריכה גרפית שיוצאת לדפוס - 2D, 3D, ועריכה קלה מאוד של סרטים (למשל הוספת/שינוי פסקול, חיתוך קטעים וכד') * גודל המסך: 15" או יותר (גודל המסך באמת לא מאוד חשוב כיוון שתהיה גם תחנת עגינה) * משקל רצוי: לא מאוד חשוב, המחשב כנראה ישאר במשרד רוב הזמן * זמן סוללה: רצוי זמן סוללה של שלוש שעות ויותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: ESATA, HDMI, USB3 * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כו…

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  14. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤954 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤508 כמות:1 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤331 כמות:1 זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL5 ¤162 כמות:2 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe ¤716 כמות:1 מארז כולל ספק Enermax Chakra ECA3052 BLUE Liberty 400W ¤714 כמות:1 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב ¤79 כמות:1 סה"כ מחיר לכל המוצרים: 3626¤ למשחקים .. לא בהכרך כבדים.. ללא ציוד היקפי..

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  15. הכותרת אומרת בערך הכל, עדיף שזה יהיה זכרון 2GB. בתודה מראש עידן

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  16. Started by dor sas,

שלום רציתי לדעת אם ידוע אם asus g73 יכלול את הכרטיס nvidia geforce gtx 480m אם כן,ידוע מתי יצא וכמה יעלה? אם לא,אתם יודעים אם יצא\מתי יצא דגם של asus אם nvidia geforce gtx 480m תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. המחשב מיועד לעיבוד וידאו ועריכת וידאו.. תודה רבה לכל מי שעוזר סליחה : טעיתי בהקשת המחיר חשוב שיהיה פיירוייר... 1גיגה ראם גם חיוני מאוד והרבה מקום אחסון תודה

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  18. אני מחפש 2 מחשבים - בסביבות 1500 ש"ח כל אחד - אפשר גם פחות. השימושים: תוכנות אופיס. שמיעת מוסיקה (MP3). לראות סרטים (בעיקר DIVX, לפעמים DVD). למחשב הראשון אני מחבר רמקולים של ALTEC למחשב - הייתי רוצה אולי, אם זה משנה, כרטיס קול קצת יותר איכותי ממה שיש על הלוח - רק אם זה באמת משפיע על איכות הצליל. למחשב השני אני צריך כרטיס מסך שיתמוך במשחקי מחשב - לא High End - משהו ל-FIFA 2007 ודומיו.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  19. ללא ציוד הקפי וללא מסך יש לי מסך סמסונג 19 אינצ'

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  20. ראיתי את הנייד הזה: https://goo.gl/Z251wb לפי המעבד((i7-5500U), יש כרטיס גרפי שמגיע עם המעבד: HD Graphics 5500 בנוסף, במפרט של המחשב רואים שיש גם כרטיס מסך של nוידיה: geforce gt 820m. למה בעצם? בהנחה שממילא שני הכרטיסים לא חזקים במיוחד, למה הוסיפו את כרטיס המסך של nvidia, כאשר(אני מניח) לולא הכרטיס הזה, המחשב היה יכול להיות זול יותר ולתפקד נורמלי כמו שאר המחשבים שמגיעים עם כרטיס גרפי מובנה של אינטל וללא תוספת של כרטיס חיצוני.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  21. 1. התקציב המקסימאלי הוא 4,200 ש"ח, כולל עכבר חוטי ניתן לנצל את כל התקציב, אך כמובן שאשמח לחסוך. אני מעריך שניתן לחרוג ב100-200 ש"ח, לא מעבר. 2. שימושי המחשב: בעיקר ללימודים, לראות סרטים, ושיוכל להריץ משחקים: TF2 Call of Duty: Black Ops Mass Effect 3 FarCry 3 Serious Sam: BFE GTA V מסך 15.6 ומעלה 1920X1080 הגדרות בינוניות ומעלה 3. ציוד היקפי: עכבר גיימינג (חוטי בלבד) עם לחצנים בצד (ולא בלמעלה) 4. "האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?" סיבכתם אותי עם השלילה.. לכלול הכל בבקשה 5. מבחינת רעש: אני מניח ש4 ומטה..שלא יהיה ר-ו-ע-ש, אבל אין צורך באיזה חמקן של הצבא האמריקאי 6. לא מתוכנן OC …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אשמח לקבל המלצות למחשבים הניידים המומולצים ביותר כיום בתקציב של $1000 מארה"ב צרכים: רצוי מחשב בקטגורית משקל בינוני (עד-2.5 ק"ג בערך) כמו גם אחריות בינלאומית. ביצועים/תמורה ביחס למחיר הטובים ביותר. השימושים יהיו די רגילים; מולטיטסקינג, צפיה בסרטים, אינטרנט וכו' שיהיה חזק מספיק בשביל להזרים סרטי HD ברשת האלחוטית. (אני משתמש ב-PMS ל-PS3) לפי הידוע לי ישנם אתרים של קופונים שמקנים הנחות ברכישה מהרשת. אשמח לקבל כאלו ואם ידוע לכם על קופון כזה במחשב שהומלץ/שאתם ממליצים עליו אשמח לקבל אותו. תודה רבה, yosside

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  23. לא מצאתי את זה ברשימת מפרטי המחשב. אני לא רוצה להשתולל עם הכסף, אז נגיד שהסכום הוא משהו עד 5,000 ש'ח כולל מסך. האם זה אפשרי ביכלל בסכום כזה להרכיב תחנת עבודה סבירה? ועוד דבר שחשוב לי... בגלל שהתחלתי "לפזול" ללינוקס, אז חשוב לי שהרכיבים יתאימו. כמו כן המחשב יהיה מחשב שני בבית אז בטח צריך חיבור רשת. תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by parker,

מהכותרת משתמע שאני לא זקוק למערכת חזקה במיוחד, אבל שתהיה סבירה במסגרת המחיר. בנוסף לכך צריך עכבר, מקלדת ומסך lcd. תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור :]

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  25. Started by UnPluggeD,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו, לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? MMORPG, FPS, rise of the tomb raider BF1 וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח וכונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.