עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ward,

שלום כולם אני צריך מפרט למחשב עם עכבר מקלדת מסך רמקולים ומכשיר משולב זול כנראה X75 של לקסמרק (לא הכרחי) המפרט מקסימום עד 4200 ! ואם אפשר לסחוט את כל הביצועים מהמחיר ועוד דבר מה אתם אומרים על זה..: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1106649 ויותר חשוב מהכל לציין מאיפה לקנות את המפרט במחיר זהה. התשלום במזומן !

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by IdolAdmin,

שלום אני צריך מפרט למחשב הכי טוב שאפשר בתקציב שיעלה משחקים באיכות טובה אבל לא חובה טירוף..והוא הולך להיות מחובר לטלויזיה toshiba WL66 42' ולמערכת סראונד, לא מתוכנן OC. שהכרטיס מסך יהיה בסביבות ה 500-700 שקל, לפי מה שראיתי ה HD 4850 ב560 (מכיוון שעדיף לי עכשיו לקנות ב 600 שקל במקום 1300 ועוד שנה שנתיים לקנות חדש (או בנוסף) את הכרטיס של ה1300 שקל או יותר טוב ב 600 שקל...), ומאמין שמיותר לבקש אבל חובה יציאת HDMI. מעבד ראיתי שמציאים בתקציב הזה את הAMD אבל אני דיי מעדיף אינטל ובכלל אם זה i5 זה נותן לעתיד אפשרות להשתדרג ל i7 כשהוא יהיה זול. אז עדיפות ל i5 או אפילו Quad (אלא אם הAMD הוא הבדל רציני מאוד ואני צריך כמה משפטי שיכנוע) 4 ג'יגה זיכרון זה בטוח חשוב מאוד יציאה אופטית בלו…

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  3. שלום, רבים בטח מתפלאים מהשאלה שלי (מי שמכיר-אני עוסק במערכות וידאו ועריכה). חבר טוב ביקש ממני לבנות לו מחשב. הוא בן 30, והדררשה שלו היא לאינטרנט וקצת משחקים בזמן הפנוי שלו בבית אחרי העבודה.(הוא לא גיימר או משהו,אלא להעביר זמן בכיף) תקציב 4000, שיהיה כולל מסך CRT, מקלדת ,עכבר ורמקולים. (קיצור קומפלט). המחשבים שאני בונה מבוססים על לוחות אסוס יקרים,ומעבדי אינטל בלבד וכרטיסי מסך חזקים כך שאני לא ממש מכיר דברים אחרים ,שיהיו זולים אך טובים. נכון שכל מחשב יעשה את העבודה, אבל אשמח לשמוע דעתכם... ההעדפה היא למעבד אינטל. (וגם אם אפשר- אני מזמין מ"לוגיק" אז אל תתנו לי בבקשה מחירי רצפה של מקומות אחרים) תודה רבה...

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by alex542,

אני צריך מפרט לחבר לפי הדרישות הנ"ל: 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תלוי בהבדל בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 בעתיד כנראה יחובר מסך נוסף באותה רוזולוציה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by Morphine,

שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב חדש, כולל מסך וציוד היקפי. אולי אני אקנה את המסך קצת יותר מאוחר כשאני אחסוך קצת יותר כסף. התקציב כרגע הוא 4000 ש''ח, בלי מסך וציוד היקפי. אני מניח שציוד היקפי שכולל רמקולים, מקלדת ועבר זה עניין של כמה מאות שקלים, אז נעזוב את זה כרגע. אני לא מחפש משהו עתידני, אלא משהו טיפה מעל הממוצע, שיריץ לי משחקים על הגדרות גבוהות ולאורך זמן. כך שאני אוכל לשחק משחק חדש וכבד שיצא ב2011, אם אפשר לחזות דבר כזה בכלל. חשוב לי שהמעבד יהיה של אינטל, הכרטיס מסך של NVIDIA, הארד דיסק של WD ושיהיה מחשב מאוד שקט. המטרה היא משחקים, כמוש אמרתי, ובנוסף, תכנות ומשהו שיתאים ללימודי מדעי המחשב/הנדסת תוכנה. (או שכל מחשב חדש מתאים?) תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by DOOOOb,

שלום, אם מישהו יכול להרכיב לי מפרט מחשב, מבוסס AMD אני מעדיף, עד 4200 ש"ח מקסימום! לא צריך עכבר, מקלדת ומסך. אני רוצה מחשב למשחקים, לפחות 512 MB, וכרטיס מסך מבוסס ATI, תודות! 8)

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by GHOST,

המחשב ישמש בעיקר לתוכנות צילום ועריכה החלקים שאני צריך הם *מעבד (מבוסס AMD) *לוח אם *כרטיס מסך (מבוסס ATI) *הרדיסק (80GB) *זכרון פנימי (512 לפחות)

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by GlolG,

שלום רב, אחי החליט לרכוש מחשב נייד חדש הבעיה היא שחוץ מללחוץ על המקשים הוא לא מבין כל כך גדול במחשבים לכן החלטתי לעזור לו במשימה דרישותיו מהמחשב: מחשב לאינטרנט, OFFICE, צפייה בסרטים (מעוניין במסך גדול) ןמשחקים (כ.מסך חזק עד כמה שניתן במסגרת התקציב) סוללה עדיפות ל- 8 תאים ומשקל כמה שיותר קל (לא מוטרד כל כך מהמשקל...) מעוניין במותגי DELL או Toshiba - כך שזה מצמצם את האפשרויות ..... אשמח לקבל הצעות למפרטים מתאימים העונים על דרישותיו - אם נחוצים פרטים נוספים אשמח להשלימם תודה מראש למגיבים

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  9. שלום מחפש לקנות מחשב כולל כל הציוד ההקפי (מסך, רמקולים מקלדת+עכבר) בעד 4000 ש"ח. המחשב צריך להבנות כך שיוכל להיות משודרג בעתיד בצורה קיצונית, כלומר הספק והמארז חייבים להיות איכותיים, מרווחים ובעלי ואטים מספקים כדי להכיל מחשב יחסית חזק וצורך ואטים שעתיד להקנות בעוד כשנתיים. (כלומר שדרוג זכרון, מעבד וכ"מ) יש לשים לב לעובדה שהיות ואני כרגע חייל אין לי צורך במחשב חזק ואימתני למשחקים. אוכל להסתפק בכ"מ מינמלי, עיקר המשחקים הם משחקי RTS וFPS רמת הפירוט הגרפי אינה קריטית לי מדי כלומר לא איפכת לי לשחק על הגדרות מאוד נמוכות כך שאפילו כ"מ OB אולי יספיק. רצוי מקלדת ועכבר יחסית נוחים. שימו לב קריטי לי כרגע יותר הרמקולים והמסך כיוון שהם הולכים לשרת אותי לתקופה ארוכה (עד שיתפגרו..), …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by WhateverX,

מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray ₪529 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7500ay לוח אם Gigabyte GA-P43-ES3G ₪386 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39477 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪274 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ₪280 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-2GBNT כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4890 Twin Turbo Pro 1024MB DDR5 PCIe ₪1079 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C3D-HD4890-1GD5E-HDMI-AC צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪132 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק CoolerM…

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  11. Started by Acrios,

שלום חברה. אני סטודנט תפרן בטכניון, זקוק למחשב לעבודה בלבד, לא חשובים ביצועי גרפיקה למיניהם. מה שכן חשוב היא המהירות. כלומר זיכרון מינימום 512 ומעבד חזק . (עובד עם תוכנות כגון matlab ו- solidworks די הרבה, למי שמכיר...) והמחיר הזה צריך לכלול מסך (17" רגיל..). המון תודה .

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  12. מחפש לרכוש מחשב חדש ואני מתלבט לגבי המפרט שלו רוב עיקרו של המחשב הוא אינטרנט אימייל וסריקת תמונות אך כמו כן גם הילדים משתמשים במחשב בדרך קבע לשימוש במשחקים החדשים ביותר שיש ולכן המחשב צריך לדעת גם להריץ אותם וגם את המשחקים שיצאו בזמן הקרוב רחוק חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ומהיר ככל הניתן. הייתי רוצה גם אפשרות של הכרטיס מסך להתחבר ישירות לטלוויזית ה LCD בחיבור HDMI אם יש אפשרות כזאת אנא אשמח לשמוע את תגובתכם

• 9 תגובות
    • 571 צפיות
  13. כרגע אני על 2600 כי לקחתי מעבד חלש.. ASUS Radeon EAH2600PRO HTDI 256MB - RETAIL 417.85 ש"ח 1 WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 359.00 ש"ח 1 Intel Core 2 Duo 4500 - 2.2 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 543.77 ש"ח 1 INTEL DP35DPM DRAGONTAIL PEAK 561.33 ש"ח 1 WD 160GB-8MB AAJS - 7200RPM S-ATA II 256.92 ש"ח 2 2GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Original 538.00 ש"ח סך הכל לתשלום: 2,676.87 ש"ח יש לי כבר ספק כוח דיי חדש של טרמלטייק TR2 420 + גוף קירור למעבד BIG TYPOON ומארז XASER. צריך המלצה בעיקר לגבי מעבד ולוח שאני ממש לא סגור עליהם עם דגש על אמינות. קראתי באתר את הביקורת על ה HD2600 ואהבתי , בגלל זה הלכתי עליו. השימושים יהיו מחשב קולנוע בייתי (ללא לכידת וי…

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  14. Started by refaelna11,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וגרפיקה קצת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכ…

• 12 תגובות
    • 957 צפיות
  15. Started by ha_miki,

היי היות שכבר יש לי כרטיס GF8800GTS + 1GB המחשב מיועד למשחקים ועיבוד גרפי אני מחפש חלקים וזה המפרט שמצאתי Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 - 695 JSP-Tech Micro-ATX M-100B +400W EzCool White - 202 Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM - 1485 Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB - 474 Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS - 669 PIONEER DVR-112DSV X18 DUAL LAYER Silver DVR112DSV -191 Thermaltake Cooling Bundle Sonic Tower+Silent Wheel 13mm -266 מחיר המוצרים כולל מע"מ ¤3982 הכל מ www.tms.co.il מה דעתכם ?

• 11 תגובות
    • 831 צפיות
  16. שלום, אני מחפש מפרט מחשב חזק , מיועד למשחקים, אינטרנט, וכל הדברים האלה.. תקציב עד 4000, חרגיה 100 שקל. כולל מסך LCD 22 , ואם אפשר שיהיה מKSP תודה מראש :] ד"א הציעו לי את המפרט הזה: מעבד E7400 CORE 2 DUO 2.8G 3MB לוח אם ASUS INTEL P43 P5QL 1600 זיכרון OCZ 2X2G DDR2 800MHZ דיסק קשיח SAMSUNG 320GB 16M SATA כ.מסך ECS 9600GT 2GB - 256BIT צורב שחור NEC DVD-RW AD7220S SATA מארז שחור + חלון צד PA11A - 500W ספק חזק TRENDSONIC 4FAN 600W מסך KDF 22'' DM226 WIDE BLACK סט מקלדת ועכבר 3 שפות רמקולים BLUSTER SUB 2.1 3200W - 2402 4000 ש"ח

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by Unix,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב חדש כי לשלי עברו כבר 3 שנים (מפרט אתם יכולים לראות ביוזר שלי). מחשב למשחקים שיכול להריץ את כל המשחקים החדשים כמו למשל: Call of Duty Black ops המחשב שלי לא מריץ טוב. מחפש מחשב חזק שיוכל להתמודד עם הרבה דברים ביחד ובעומס. מחשב נטו, בלי מקלדת מסך רמקולים וכו'. תקציב עד 4000-4500ש"ח תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Mesatla,

אני צריך שיהיה בו לפחות אם לא יותר CPU: Dual-core CPU (Athlon X2/Pentium D) Graphics: Nvidia 7800GTX/ATI X1800XT (SM 3.0) or DX10 equivalent RAM: 1.5Gb כדי לשחק CRYSIS X_X אם למישהו יש מפרט טוב בשבילי גם מKSP לא משנה שיסים

• 13 תגובות
    • 887 צפיות
  19. Started by JohnnyBravo,

אני צריך מפרט מחשב לבן משפחה(הלך לו הלוח אם)-עד 4300 ש"ח הוא מצהיר שהוא "...לא גיימר אבל אוהב לשחק"... אז נחשב לשימוש "כללי" מה שנקרא,כלומר לשימוש בייתי 1-חשוב לו ולי שיהיה שם מעבדquad הצעתי לו את הQ6600 2-הוא רוצה גם ספק 500W-הצעתי לו לקחת של ANTEC 3-אני לא סגור על הלוח אם אני די חושב שג'יגהבייט יהיה מספיק(לפי התקציב),אני רק לא סגור על הדגם הספציפי 4-כרטיס מסך 9800GT 512MB יהיה מספיק בשבילו.-לפי דעתי. כל זה עם HD חדש וללא ציוד היקפי(עכבר,מקלדת,מסך,CDROM) זה מריך לצאת לו עד 4300ש"ח לפי התקציב שלו נקודה נוספת הוא רוצה גם DDR3 בזכרונות(2-4GB) אה כן, הוא צריך גם מארז, הצעתי לו לקחת מאלומניום. ---ללא OC או משהו בסיגנון תודה.

• 10 תגובות
    • 783 צפיות
  20. Started by שרון מהוד השרון,

היי, תודה מראש לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי?ח4500 ש"י א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-500 - עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO/Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מפרט כמו שאמרתי עד 5000 ( רצוי הרבה פחות) שכלל הכל תודה לכל העוזרים המפרט למשחקים ( לא צריך כרטיס מסך מטורף) סרטים, גלישה, מוזיקה ( מה שעושה אפילו P-3 ) חשבתי אולי ללכת לכיוון המעבד החדש 805D הכפול ליבה הזול מה דעתכם? ( אולי יהיה גם OC לא משהו רציני)

• 13 תגובות
    • 978 צפיות
  22. Started by 1,

מבקש את המלצתכם למפרט העונה על הדרישות בכותרת... המחשב מיועד בעיקר לסרטים מוזיקה וגלישה אך לפעמים גם למשחקים, לכן תנסו להרכיב את המחשב הכי חזק שאפשר במחיר, ואם אין ברירה ללכת על CRT אז נלך, לשיקולכם... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  23. Started by itaybar,

מישהו יכטול להביא לי מפרט מחשב בבקשה עד 4500 שקל שיריץ לי משחקים בלי בעיות . קיצר מחשב תותחי כמה שאפשר בלי מסך!

• 10 תגובות
    • 740 צפיות
  24. Started by kobibo,

מחפש מחשב עם חלקים טובים ואמינים עם כרטיס מסך סביר ( מחשב בעיקרון לא מיועד למשחקים )כולל מסך 17" LCD +ציוד היקפי בתקציב עד 4500 ש"ח. אודה אם המפרט יהיה מחנות מאזור הרצליה והסביבה.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  25. Started by shlem,

המחשב מיועד למשחקים לא כבדים ובעיקר MULTI-TASKING ללא OC עד 4500 ש"ח ללא ציוד היקפי

• 7 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים