עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ערב טוב! אבא שלי מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי, לא הולך לשחק עליו משחקים או משהו כזה, השימוש העיקרי יהיה אינטרנט, להעביר וידאו ממצלמת וידאו (לכן דרוש פיירוייר וכונן קשיח גדול), כנ"ל לגבי תמונות מהמצלמה הדיגיטלית. בKSP הציעו לו 2 מחשבים HP Pavilion DV5-1160 ב-5250 ש"ח HP Pavilion DV6-1260 ב-4650 ש"ח יש הצעות טובות יותר? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  2. שלום לכולם פעם ראשונה שאני כותב בפורום, נראה לי שיש פה אנשים שיכולים לעזור מכיוון שאני כבר לא כל כך מעודכן בכל הרכיבים והטכנולוגיות החדשות אני מחפש מפרט בתקציב של עד 5500 (ללא מסך וציוד היקפי), אין תיכנון לOC...לפחות בינתיים השימושים העיקריים יהיו גרפיקה (פוטושופ, פלאש) ומשחקים (בשאיפה לכמה שיותר כבדים) המסך שיש לי הוא 19'' של סמסונג כבר ברור לי שאני הולך על QUAD CORE כנראה על Q6600 או יותר גבוה. אני צריך עזרה בהחלטה על לוח אם (כדאי אחד שתומך DDR3? באיזה צ'יפסט לבחור..ובאיזה יצרן??) כרטיס מסך- פה אין לי מושג מה יתן לי את התועלת המירבית לכסף, אני מעוניין להשקיע כ1000 ש"ח (100+- ) בכרטיס כדאי לעשות מערך SLI? או פשוט להשקיע באחד חזק וזהו? מארז- אני צריך המלצה על מארז איכותי …

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  3. היי חבר'ה אני מחפש נטבוק לאינטרנט ושימושים משרדיים. מסך 10-13 עם עדיפות למעל 10 אין צורך ביציאות מיוחדות, אין חשיבות לגודל דיסק קשיח אחריות מעל 12 חודשים - יתרון אפשר לקחת בחשבון גם הזמנה מחול במידה ויש משהו משתלם עם אחריות בינלאומית (בהתחשב בעלות משלוח של 60-70 דולר) כמה דגמים אפשריים שאשמח לקבל אחחת דעת לגביהם : Asus 1215N http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16075 Dell Inspiron mini 1018http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-mini-1018.htm Dell Inspiron 1120 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1120.htm Lenovo IdeaPad S12 2959-JWG N270 http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=3493 בתודה מראש !

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  4. Started by chanand,

אני זקוק למפרט מחשב (ללא ציוד הקפי): אין שום כוונה לבצע OC. המחשב ישמש לצורכי פיתוח תוכנה (כמפתח אין לי הבנה מספקת בחומרה) בסביבת WINDOWS כאשר חשובה לי מאוד המהירות (עבודה אינטנסיבת מאוד בvisual studio) כמובן המחשב צריך לעמוד בדרישות המערכת של WINDOWS 7. אין העדפה למותג מסוים. אין צורך בהרכבה או התקנה. האם יש טעם לחשוב על המבוסס על i7? האם תהיה לדבר השפעה מורגשת על ביצועי המחשב? איך נמנעים מצווארי בקבוק למינהם? מה לגבי כוננן פלאש לשימוש מערכת ההפעלה? האם זה רלוונטי\מומלץ? אגב, כבר אפשר להזמין windows7 או שבאמת צריך להמתין בסבלנות ל22 באוק'? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  5. Started by naory99,

שלום הינה מפרט של מחשב נייד http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=7198 רציתי שתתנו לי חוות דעת על המחשב והמחיר שלו אם הוא שווה ואני רוצה שהמחשב יהיה חזק למשחקים

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  6. Started by sha1823,

לשימוש :סטודנט בעיקר (הרצה של משחקים סבבה כמו pes ) בחרתי בדגם הזה מכיוון שאני מחפש מסך מגע עם מחשב שהוא דיי חזק שיכול להחזיק לי לאורך זמן דעתכם בנושא התקציב הוא עד 4600 +- אשמח גם לעוד הצעות . Asus VivoBook S550CM-CJ072H [table][tr][td]מחשב ניידAsus[/td][/tr][/table][table][tr][td]דגםS550CM-CJ072H[/td][/tr][tr][td]מעבדIntel® Core™ i7-3517U Processor 1.9GHz[/td][/tr][tr][td]מסך"15.6 LED 1366x768 Touch Screen[/td][/tr][tr][td]מצלמהיש[/td][/tr][tr][td]מאיץ גרפי - VideoNVIDIA® GeForce® GT 635M 2GB[/td][/tr][tr][td]זכרון4GB DDR3[/td][/tr][tr][td]דיסק קשיח500GB 5400RM + 24GB SSD[/td][/tr][tr][td]מערכת הפעלהWindows 8[/td][/tr][tr][td]שפת ממשקעברית או אנגלית[/td][/tr][tr][td]חי…

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  7. Started by ninja29,

זה מפרט שהכנתי המחיר עבורי מעולה דברים שאני חייב ---- לוח אם עם כניסה אופטית , מעבד I7 (אני קונה רק I7 לא להציע I5 ) מחובר למסך 32 אינצ , i7 בגלל שאני משתמש בתוכנות חזקות וכו. לדעתכם האם אפשר להפוך מחשב לשקט ביותר בלי קירור מים וכו,,, כמו מחשב נייד וגם יש לי כבר ספק איכותי מאד של אנמרקס 400W יתאים למערכת נכון ? 6 גיגה זכרון , וכמובן הכרטיס מסך שיספיק לי רק בשביל דיאבלו 3 . זה המפרט \ בבקשה אני ממש לפני קניה אז רצינות תודה לכולם 1507שח מעבד מעבד Intel Core i7-920 D0 Box 697 שח זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ F3-10666CL9T-6GBNQ 1183שח לוח אם Asus P6T SE 31304 584 שח כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe 9S4770M5H

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  8. שלום צריך עזרה במפרט: עבודה בסיסה גרפית כגון autocad, תוכנת MATHLAB (אם מכירים) משחקים (לא מהכבדים ביותר). כמה תוכנות OFFICE (יותר PPT וEXCELL ) במקביל. נורטון אנטיוירוס WINDOWS 7 אינטרנט כל זאת ושירוץ מהר. צפיה בסרטים באיכות טובה (לא צריך הכי טובה) תקציב עד 6.5 אלף

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by Albetron,

אני בדקתי באתר Buy2usa מחירים של רכיבים כולל משלוח ומצאתי הפרשים גדולים מול חנויות בישראל..יש כאן איזשהו קאץ' או בעיות עם אחריות?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by adamadamadam,

שלום אני מעוניין בחוות דעת עלהמפרט הבא מפרט טכני : מעבד 3000 AMD K8 64BIT S939 512K לוח אם : GIGABYTE GA-K8NF-939 HyperTransport Technology \ AMD Atlon 64 FX \ PCI EXPRESS X16 2PCI EXPRESSx16 \ DUAL CHANNEL DDR \ USB 2.0 \ NVIDIA nForce4 4X \ 4xSerial ATA \ 3xPci זיכרון MB DDR 400Mhz 512 WESTERN DIGITAL \ HITACHI 80GB SERIAL ATA 8MB CACHE צורב די.וי.די DVDRW TOSHIBA X16 כרטיס מסך PCI EXPRESS X16 GeForce PCX-6200 256MB TURBO CACHE DDR+ TV OUT NVIDIA כולל יציאת TV להצגת המחשב על גבי מסך הטלוויזיה DVI למסכים דקים LCD כרטיס קול 8 ערוצים Realtek ALC850 Audio AC97 Codec Audio 8-channel 2x IEEE 1394B FIREWIRE כרטיס רשת מהיר Ethernet 10/100Mb LAN CICADA8201 Gigabit LAN PH…

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by bider10,

היי יש לי תקציב של 2000 שקל +\- אני רוצה שהמחשב יהיה בעיקר לאינטרנט ולראות סרטים ותוכנות עזרו לי תודה נ.ב אני רוצה גם כרטיס מסך

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by ycarmon,

לאחר שהצלחתי לעדכן את ה- BIOS (פשוט התקנתי עדכון יותר ישן שעדיין תומך ב- XP), התקנתי את מערכת ההפעלה. כרגע הבעיות הן: 1. הכרטיס רשת אינו מזוהה. התקנתי את ה- install supplements וזה לא עזר. מישהו יודע איזה דרייברים אני צריך?

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by reviZor,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש עד 8000 ש"ח אם חריגה של עד 500 ש"ח מטרת המחשב היא משחקים כבדים ועיצוב תלת מימד המסכים שיש לי זה EIZO LCD 24 FlexScan SX2461W שניים כאלו אם רזולוציה 1920 על 1200 הייתי מאוד רוצה מערכת I7 מכיוון שלפי בנצ'ם שראיתי יש שיפור ביצועים ניכר ברינדורים של 3D STUDIO MAX. תודה מראש עריכה: אין צורך בציוד היקפי וגם בדיסק קשיח (יש לי 2 הארד דיסקים של 1TB)

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by x-pac,

אני רוצה מפרט ל o.c ומשחקים ב5000 שקל ושהייה למערכת אינטל בבקשה

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by troxa,

איזה מערכת הפעלה כדאי להתקין על msi pr601 עם מעבד intel Penryn T4200? xp או vista ? 64bit או 32bit?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  16. כמו שכתבתי בכותרת מפרט ב3000-5000 לאינטרנט ושמיעת מוזיקה .. כולל ציוד היקיפי מסך דק מקלדת עכבר שיהיו איכותיים אלחותיים או משהו .. אפשר גם להכניס איזה רמקולים רציניים וכרטיס קול טוב .. והכי חשוב הרבה מקום לפחות 200 .. מה דעתכם ?

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  17. שלום רב לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד לצרכים לימודיים כך שזמן הסוללה שלו תחזיק כמה שיותר. (5-6 שעות) המחשב חייב להיות כמה שיותר נייד ולכן המסך חייב להיות 13.3. בנוסף לכל אני זקוק למחשב שיריץ MODERN WARFARE 2. לא דרישות מקסימליות אך שיריץ הכל על מינימום בצורה חלקה. כמו שכבר כתבתי בכותרת תקציב של 4500 אך אם אין חייה כזו אז אני יכול לזלוג עד ל5000 אך רצוי שלא. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  18. Started by chubakon,

אני מתכוון למעבדים, לוחות, כרטיסי מסך? מישהו יודע?

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  19. Started by esaly,

היי לכולם! באופן די מוזר ממש לא ברור איך להפעיל את המשדר BLUETOOTH בנייד הזה, גם לאחר מעבר על הספר לא מצויין כלום לגבי זה. מישהו אולי יודע?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  20. חשוב מאוד שהשרת יהיה מאוד יציב השרת יריץ מערכת לינוקס יעודית לצורך מסוים, השרת יהיה מחובר לשני חיבורי רשת (אחת לגיבוי ) רוב העבודה שלו זה מול הרשת בעברת נתונים מהירה 24/7 אני גם מעונין שהיה RAID (אני לא בטוח איזה אבל זה לא בשביל שהיה יותר מהיר אלא בשביל שהיה גיבוי) פלוס כוננן נפרד בשביל מערכת הלינוקס. אין לי שמץ של מושג מה עדיף שרת עם מעבד יעודי לזה או מעבד רגיל שרת של IBM או לבנות מערכת משלי. והכי חשוב זה שהמחשב יהיה מהיר ולא יתקע ליץ תודה רבה לכל מי שמגיב(אבל בבקשה לא סתם תגובות אלא רק של מי שמבין)

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  21. איזה משני המפרטים המצורפים חזק/טוב יותר? תודה לעונים. נ.ב. באותו תקציב (2000 ש"ח) הצלחתי לדחוס מאיץ גרפי למפרט של AMD, ןהמפרט של אינטל בא עם כרטיס מובנה. ובכל זאת מה עדיף לעבודה משרדית ותיכנות בעיקר? (לא מתוכננים משחקים ולא מתוכנן OC).[br]פורסם בתאריך: 3.05.2007 בשעה 09:43:01 אני אמקד קצת את השאלה: האם עדיף ללכת על INTEL E4300 עם מפרט כללי סטנדרטי. או על AMD 4600 DUAL CORE עם מפרט כללי חזק יותר?תודה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by erap129,

שלום, אני מחפש מחשב מותג (Hp, Dell,Siemens) בסביבות ה2000 ש"ח. המחשב מיועד לשימוש משרדי ואינטרנט בעיקר, עם דגש על איכות סאונד (כרטיס קול איכותי יתקבל בברכה) אני יודע שזו קטגוריה להרכבת מפרטים אבל לא מצאתי קטגוריה אחרת לשאלה שלי, אם מישהו מכם יכול לעזור לי או לכוון אותי למקום אחר שיכול לעזור לי יותר אני אשמח. תודה!

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by demultiplexer,

איך זה למשחקים ? לסרטים ? עבודה משרדית ובכלל ?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  24. שלום, אני מחפש נטבוק קטן וקל (10 אינצ' יספיקו) לעבודת משרד קלה וגלישה בכל שעה. אין דרישות מיוחדות למעט: ניידות, עמידות, חיבור רציף לאינטרנט. מוכן לשלם עוד קצת (לכיוון הרף העליון של התקציב) עבור מסך מט באיכות גבוהה יותר וחסכון בזמן סוללה. יש צורך באינטרנט זמין בכל מצב - לכן חשבתי על נטבוק בתוספת מודם סלולארי (או אפילו ipad עם יכולת 3G). העזרה שאני מבקש מכם היא בהחלטה: אפשרות א' - נטבוק ומודם סלולארי - במקרה זה אבקש המלצה על שני מחשבים: (1) נטבוק קל, אמין וזול יחסית. (2) נטבוק עם מסך איכותי (רצוי מט) וזמן סוללה ארוך יותר - כמובן שבמחיר גבוה יותר. אפשרות ב' - האם יש חלופה זולה יותר לאייפד, שכוללת אינטרנט סלולארי מובנה? אשמח גם לתגובות חלקיות (המלצה על מודל שעונה רק על אחד …

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by sd1,

שלום אני מעונין לקנות מחשב חדש והתקציב שלי הוא 6000ש"ח מחשב ביתי אשר יריץ את המשחקים הכי כבדים שיש הכי חלק אז הייתי רוצה שתעזור לי במפרט מחשב הככי טוב שאפשר לתקציב אשר ציניתי מקודם 6000ש"ח זה רק המחשב עצמו בלי שום מסכים או מקלדות וכדמוה המחשב בלבד!!

• 5 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים