עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Hitman_47,

אז ככה אין הרבה גג שבגג ככה 4 אלף מערז אמרתי לו שיבחר לבד אין תיכנון ל OC CPU AMD Units Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 800 M.BOARDS for AMD GIGABYTE Units Price Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 590 MEMORY DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos 2 570 VGA CARDS Sapphire ATI X800GTO 256MB DDR III, PCI-E 1190 HARDS DISKS SEAGATE Units Price Total 80GB SATA ST380817AS 370 Floppy Teac/SONY 1.44 50 DVD Recorders NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 255 מחיר 3825 מה אומרים ???

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  2. טוב זה מיפרט לאחי שרוצה ליקנות מחשב והוא כימאת לא משחק ובעיקר גולש ומישתמש באופיס הוא לא מבין כלום בOC ולא צריך גם OC אז בבקשה תנו לי מיפרט שיתאים לו

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by shahar77,

מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 1 930 930 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ KN8 Ultra S-939, nForce4U,GBL,SATA II 1 590 590 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 2 270 540 כרטיסי מסך? Powercolor כמות מחיר סה"כ X800GTO16 256MB, TV, Dual DVI, PCI-E 1 1150 1150 דיסקים קשיחים? Hitachi כמות מחיר סה"כ Deskstar 80GB Sata II 1 340 340 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 50 50 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 1 240 240 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 400W 1 395 395 SYSTEM ASSEMLY 190 סה"כ 4425 אפ…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 200 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן אתה משתמש?סרטים בHD,מוזיקה,אינטרנט,משחקים כמו MF2,DIABLO 3 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) שום דבר ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?מסך LCD 32 אינץ,רזולוציה גבוהה. * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  5. או קיי , אז כמו שאמרתי , המפרט מיועד למשחקים כבדים ולאוברקלוק שייאפשר עוד עוצמה במשחקים זה הולך ככה , אני רוצה חוות דעת על המפרט האם הוא מתאים למטרות שציינתי ועם יש חלקים באותה יכולת במחיר יותר זול מפרט : מעבד : CORE 2 DOU E6300 (CORE TYPE : ALLENDALE) TRAY DEAL + THERMALTAKE BIG TYPHOON VX לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DS4 LGA775 (אם אתם חושבים שזה כדאי , אני ארד לDS3 או אפילו לDFI INFINITY FOR LGA775 ) זכרונות : G.SKILL DDR II PC6400 800MHZ 2GB DUAL CHANNEL KIT CL 5 כרטיס מסך : CONNECT3D RADEON X1900XT + ARCTIC COOLING ACCELRO X2 דיסק קשיח : MAXTOR DIAMONDMAX 10 250 GB 7200 RPM צורב DVD : LG H10A ספק : ENERMAX 400W E400AWT LIBRETY 20/24 PIN POWER SUPPLY מארז : COOLER MA…

6. לשימושים ביתיים רגילים. זמן סוללה סביר ומעלה כונן DVD i3 לפחות מסך נוח מקלדת נוחה כל היציאות הסטנדרטיות חברה אמינה עם שירות טוב (עדיפות ללנובו) (המחיר לא צריך לכלול מערכת הפעלה)

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by egozoid,

מפרט נוכחי : מעבד : INTEL PENTIUM 1 , 63 Mhz לוח אם asus 1x agp 2x כרטיס מסך ati rage 8Mbyte מחובר לעוד אחד כזה ב SLI עם אוברקלוק של 5 HZ זכרון 2GB ram DDR2 Corsair כרטיס קול mega blaster creative ultra edition 0.01 קירור : THERMALTAKER 5 PRO , ARCTIC COOLER 500K ואני גם מקרר אותו בחנקן נוזלי --------------- תודה מרגל.

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by Ro3eK,

המפרט השתנה אני אפתח חדש... תודה בכל מקרה

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  9. אהלן... אני מחפש מחשב נייד ללימודים שיהיה מספיק חזק לתוכנות גרפיות ועבודה עם כמה יישומים במקביל. לכן הדרישות הן מעבד חזק (Intel Core2 Duo מסדרה 6 ומעלה) עדיפות ל2GB זיכרון ומעלה. דיסק קשיח גדול (250GB ומעלה) מסך"15.4 וכרטיס מסך חזק (כנראה שעדיף של NVIDIA GeForce). מצאתי מעל 15 דגמים שעומדים בכל הדרישות האלו, כולל המחיר.. אבל לא הצלחתי למצוא חוות דעת על אותם מחשבים. לפי דעתי המפרט הטכני זה דבר אחד אבל הביצועים בפועל זה דבר שונה לגמרי ולכן חשוב לי מאד לקבל המלצות מאנשים שמכירים את המחשבים ויולו לייעץ לי איזה מחשב לבחור. אלו חלק מהדגמים שמצאתי: ג'יגבייט http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=71121&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.goldtop.co.il/show_d…

10. Started by 111SHAR,

ישנה עדיפות ל3000 אבל ניתן לחרוג עד 4000 אני צריכה את המחשב לכל מיני תוכנות, לפעמים כבדות(כמו visual studio) ודומיהן, אני צריכה שהמחשב יחזיק מעמד אם אני משתמשת בכל מיני קבצים, אתרים, תוכנות באותו הזמן, ישנה עדיפות לסוללה עמידה(משהו כמו שעתיים לפחות)(אם זה מעלה את המחיר משמעותיתי אז אין צורך) אם יש המלצות גם לתיקי מחשב מכגנים(אני מסתובבת איתו הרבה ונפלו לי הקודמים)(אשמח גם לקישורים לתיק מחשב מסויים אם אתם מכירים) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך, אם זה לא מעלה משמעותית את המחיר אז אשמח 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, אורות אם זה לא מעלה משמעותית אשמח 7. האם האם י…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  11. שלום לכולם. יש לי הזדמנות לרכוש מחשב בנסיעה לארה"ב, לפי מה שהבנתי(וגם השוותי) אפשר לחסוך אלפי שקלים בקניית מחשב(לצורך העניין בלי מכס). אני מעוניין במחשב קטן(13 או 14 אינטש), בעל יכולת סבירה להריץ משחקי תלת מימד, לא יקר(600-700$ פלוס מינוס) ופרמטר חשוב הוא שהמחשב יהיה בעל משקל נמוך ככל האפשר. אני מוכן עם זאת להתפשר על : חוסר במערכת הפעלה, סוללה חלשה, כונן קשיח גדול או מהיר, זכרון פנימי, מהירות מעבד- לא צריך מיליון ליבות, צורב(או כונן BT - אפשר מצדי בלי קורא מדיה אופטית בכלל). כמובן שאם במסגרת התקציב אפשר לא להתפשר אז אני אשמח. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  12. שלום אני מתכנן לקנות שני נייידים. כפי שהכותרת רומזת אחד מהם יגיע בוודאות מארה"ב עם דוד שלי, לגבי השני אני די מתלבט מכיוון שהתקציב בשבילו הוא לא גבוה כול כך ולכן אני לא יודע עד כמה משתלם להביא אותו מארה"ב(בעזרת שילוח). דבר ראשון הייתי שמח אם מישהו היה נותן סקירה קטנה על מצב הניידים בשוק, קראתי את הסטיקי אבל הוא די מבולגן וכולל בתוכו המון מידע ישן. לא ממש מצאתי שם מידע עדכני על הפלטפורמות החדשות של AMD כולל מעבדים(שהבנתי שבניגוד לעבר נותנות פייט לאינטל), וגם בכרטיסי המסך לא ראיתי הסבר על הכרטיסים החדשים של שתי החברות. איזה מעבדים עדיפים כרגע? מה נחשב הכרטיס מסך החזק ביותר? מה נחשב המשתלם ביותר? כמובן שלא ציינתי שימושים המחשב הזול יותר אמור להיות לסטודנטית, הוא לא צריך כרטיס…

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  13. בבקשה מפרט למחשב משחקים ושימוש ביתי ב- 2700 ש"ח ללא מסך, ציוד הקפי וללא OC... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by tomermu,

אחרי אין סוף חפירות בפורום, ובקשות ושאלות וטענות ומענות, קיבלתי אתמול את המחשב החדש לאחר המפרט המומלץ שקיבלתי כאן. ועכשיו אני יושב מולו עם מסך T260 והוא יפה, ושקט ועובד מהר וכל מה שרציתי- יש בו. אז שוב תודה לכל מי שעזר.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  15. Started by law89,

אני מאוד מקווה שלא אצטרך להגיע לזה. יש לי מחשב של סדר גודל של שנתיים והוא עושה כרגע בעיות ואיני יודע אם ימצא פתרון (ראו בפורום תמיכה טכנית). אם לא, אז אני רוצה כבר להכין אופציה חליפית ולא להיתקע. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 ש"ח. עדיפות לפחות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים וכו', קצת דברים שקשורים ללימודים ותכנות בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. אלא אם יש אופציה לחבר שני מסכים ואז אולי אשקול לקנות עוד אחד.המסך שלי הוא של samsung S24F350FH 4. האם יש רכיב בסיס…

16. מפרט מחשב:מעבד:i5 2500 3.3 מאוורר מעבד:katana 3 לוח אם:GA-Z68MA-D2H-B3 זכרון ראם:kingston 2x4gb 1333 דיסק קשיח:samsung f3 1TB כרטיס מסך:Radeon HD 6870 OC ספק כוח:seasonic 620w bronze כונן: lg מערכת הפעלה:win 7 מארז:Armor A60 אני קונה את המחשב מאייבורי (ואל תגידו למה כי רק משם אני יכול) המחשב הוא בשביל משחקים (גיימינג) ואני לא מתכנן OC למעבד (הכרטיס בא מהחנות עם OC) תקציב 4500 וכולו מנוצל במפרט שלי....אי יש לכם משהו להגיד על המפרט טוב רע או לשפר אני ישמח תודה

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  17. שלום לכולם אני מעוניין שתעזרו לי לבנות מפרט למחשב משרדי בתקציב של 3000-3500 ש"ח. אני אציין מאפיינם שיעזרו לכם לעזור לי במידה ואתם רוצים: *המחשב אינו מיועד למשחקים כבדים בכלל . *המחשב לא מיועד לשירים ( כמובן שנשמע מידיי פעם שיר או שניים) *המחשב לא מיועד לעריכת גרפיקות *המחשב מתוכנן לטווח הארוך ( עד 4-5 שנים) *המחשב צריך לכלול מסך (19) מקלדת ועכבר אלחוטיים איכותיים (לא כולל רמקולים) *אני אינני מעוניין בכרטיס קול איכותי ו כרטיס מסך איכותי *המחשב צריך לכלול כונן DVD RW, כונן דיסקטים. *אני מעדיף את חברת AMD מכיוון שאני רוצה מחשב שיתאים לטווח הארוך ורק להם יש מעבד 64 BIT. *המחשב צריך להיות שקט ( שלא ירעיש כמו שואב אבק) ובעניין העיצוב אני לא מעוניין במחשב עם פאנלים שקופים אלא רק…

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  18. אהלן חברייה 8) חבר שלי ביקש ממני להכין לו מפרט בסביבות 5K. המפרט צריך לכלול גם מסך (זהו שיקול בפני עצמו) הוא מתכנת, עובד עם תלת מימד פשוט ועם כל מיני חישובים. בינתיים בניתי את זה: http://tms.co.il/preview/spec/qhb7f9zg השארתי 2K למסך ורמקולים, מקלדת ועכבר זה מה שהוא בחר, בשום אופן לא רוצה אלחוטי. אני מעדיף שלא תסבכו אותי עם מפרטים מ0, עדיף שפשוט תעירו ותתקנו בצורה הכי מקצועית שאפשר, גם המלצות למסכים ורמקולים יתקבלו בברכה. תודה לכולם מראש!

• 10 תגובות
    • 665 צפיות
  19. שלום, אני זקוק למפרט מחשב עבור חבר, שיש לו כמה דרישות בסיסיות אבל קריטיות מבחינתו. אני אמלא את השאלון של הפורום, ולאחר מכן אציין מספר נקודות נוספות ואת המפרט עליו אני חשבתי. אשמח אם תוכלו להביע דעה, לשנות, או להציע משהו אחר בהתאם לדרישות. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח כולל מסך וציוד היקפי (אין צורך ברמקולים) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי, אין צורך לבזבז סתם, מצד שני לא צריך לחסוך, יש תקציב שאמור להספיק למשהו טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך לחרוג, מה שלא נראה לי הכרחי, ניתן לחרוג בעוד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, אינטרנט, דואר אלקטרוני, כמו …

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  20. שלום אני מחפש מפרט למחשב שקט ב3000 שח ללא ציוד היקפי לעבודה משרדית

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  21. שלום לכולם, בשבועיים האחרונים הקדשתי זמן לא מועט על מנת להתעדכן בחידושים בשוק. עברו 6 שנים מאז קניתי את המחשב האחרון שלי (יהי זכרו ברוך ) נעזרתי המון במידע הקיים באתר זה ולבסוף הרכבתי את המפרט הבא: לוח אם - Gigabyte P35 DS3L מעבד - Intel E8400 זיכרון - 2x1GB Kingston Module DDR2-800Mhz דיסק קשיח - Western Digital 500GB SATA2 7200RPM 16MB כרטיס מסך - Gigabyte 8600GT 512MB המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט ותיכנות אבל אני מניח שארצה מידי פעם לשחק במשחקים קלים כאלו ואחרים (C&C, UT וכו') אני יודע שבשביל השימושים שלי ניתן להסתפק בפחות אבל המחירים לא בשמיים ואני מתכוון להישאר עם אותו המחשב לפחות ב - 3 שנים הקרובות. שמתי לב שכמעט בכל מפרט המופיע באתר קיים ד…

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by daphne_n,

אחי רוצה לקנות מחשב חדש לעבודה משרדית, המחשב הפשוט ביותר מוכן להשקיע עד 1500 ש"ח. נתקלתי במפרט של אייבורי (מחירים לריצפה זה משהו) תגידו לי מה דעתכם. מארז קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מבחר מארזים בתצוגה בסניפים ניתן לרכישה עם כל מארז מכל יצרן מעבד PD 820 2.8Ghz DUAL CORE 64BIT פחות 30 ש"ח DUAL CORE 2.6 זיכוי למעבד 805 רק 35ש"ח DUAL CORE 2.8 4M שידרוג למעבד 915 רק 170ש"ח DUAL CORE 3.0 4M 925 שידרוג למעבד רק 270ש"ח DUAL CORE 3.4 4M 945 שידרוג למעבד לוח אם GIGABYTE 8VM800PMD או MSI PM8PM ניתן לרכישה גם עם לוח של ASUS כרטיס קול 5.1 ( 6 ערוצים) כרטיס רשת 10/100 דיסק קשיח 80GB SATA 1&2 7200 RPM (Western Digital,MAXTOR,HITACHI) ניתן לשדרג לכל דיסק אחר זיכרו…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  23. היי, אשמח מאוד לעזרתכם לגבי מפרט שהוצע לי ב 5000 ש"ח, להלן הפרטים: מארז case hpc ATX2713B+250W לוח ASUS P4S800D-X-UAYZ 478 מעבד אינטל P4 3.0 GB 800 1M זיכרון PQI DDR400 256MBX2 דיסק קשיח WD80 7200 שלוש שנות אחריות כרטיס מסך Gforce FX 5500 128MB כונן 1.44 צורב DVDRW NEC16 XND-3520A מקלדת LOGITECH MULTIMEDIA HE מסך LCD LG TFT 17" 12MS 1730S עכבר אלחוטי LOGITECh אופטי שחור רמקולים 800 W UTOPIA מצלמת אינטרנט SILVERLINE 330p תודה לכל מי שיענה )

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  24. שלום. אני צריך בבקשה מפרט מחשב למשחקים (בעיקר לרשת) הכי טוב שאפשר במסגרת התקציב, ללא ציוד היקפי. צריך שיהיה בו את הרכיבים האלו: מעבד INTEL CORE 2 DUO כפול ליבה במהירות 1.86 עד 2.4. - אך ורק 4MB CACHE. זכרונות DDR 2 800MHZ CL 4 - של חברה טובה. בגודל של 1GB - 512x2. - עדיף עם קירור מובנה עליהם. לוח אם של חברת ASUS (אלא אם יש לכם חברה יותר טובה להציע), שתומך במהירות 800 MHZ לזכרונות. כרטיס מסך של חברת NVIDIA GEFORCE 8500 ומעלה. עם 256 מינימום ומעלה. - עדיף 512MB. חיבור PCIEX16. מארז עד 250 שקל. עם אוורור כמה שיותר טוב. כרטיס קול שישאר מובנה. ספק כוח טוב (לא סתם חברה לא מוכרת) שיחזיק את המחשב לאורך זמן. משהו אמין וטוב. כונן קשיח של 80 GB של חברת WD. זהו נראה לי, אם…

• 10 תגובות
    • 665 צפיות
  25. Started by matu89,

1. המחשב יממש צרכים כמו גלישה באינטרנט אתרים וכאלה ( מחשב לאבא ). 2. בנוסף לכך , אני מחפש לראות סרטי HD בטלויזית LCD בסלון ונאמר יל כי ע"י חיבור כבלים מהמחשב אפשר להריץ את הסרט בLCD . מתוך עניין זה אני שואל אם אני אצטרך לשדרג את הכרטיס מסך למשהו יותר טוב או שמספיק כרטיס מובנה לסדר את כל העסק והאם בתקציב כזה הוא יתאים ל- 2 הסעיפים שרשמתי למעלה . אני פעם ראשונה מתעניין בקניית מחשב נייד כך שאין לי שום ידע בנושא . עריכה : לא שמתי לב שכתבתי את ההודעה בפורום הזה .. תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.