עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Limorit,

מחפשת מחשב נייד עם מסך בגודל 14, עם אינטל i7 ומסך מגע. רוצה להגיע לסכום של עד 4000 שח (עדיפות לפחות) ראיתי שיש לאסוס ו- hp אשמח לעזרה למשהו טוב עם הפונקציות שרשמתי ובמחיר סביר. יש ״חיה״ כזו?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  2. Started by Admondi,

שלום, החלטתי לחכות עם רכישת מחשב נייד להגעת מחשבים חדשים לארץ עם מעבדי אינטל החדשים. ספצפיפית כיוונתי לדל אינספירון 7,000. אבל עכשיו אני רואה שהמחשבים לא מגיעים לארץ. מישהו יודע משהו לגבי זה? האם יש צפי מתי יגיעו מחשבים? האם זה בגלל הקורונה? או שיש תאריך שבדכ מגיעים הדגמים החדשים? האם יצא כבר בחול? אשמח לכל מידע כדי להבין האם לחכות או לנסות למצוא מחשב חלופי. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by לנגר,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 עם חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אני סטודנטית ולכן בעיקר עבודה משרדית, XL, וורד וכו.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, 13 או 14 אינץ' בשאיפה לכמה שיותר קל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מו…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  4. שלום פניתי לTMS לצורך קבלת הצעת מחיר למפרט הזה https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=147978 רצ"ב המפרט המוצע http://www.tms.co.il/preview/spec/lnf1dra9 הם המליצו להחליף את הלוח אם Asus PRIME B350-PLUS AM4 ב Gigabyte AB350-Gaming 3 / AM4 ואת הכרטיס מסך Geforce GTX 1060 6GB GDDR5 ב Gigabyte GTX 1060 G1 Gaming 6GD - בנוסף אני רואה שהם לא שמו ספק כח. האם המארז Antec GX500 + HP500S בא אם ספק כח? …

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by oriel dolinsky,

אני רוצה ללמוד עריכת ווידאו וגרפיקה במקביל,ואני לא יודע איזה נתונים אני צריך שיהיו למחשב הנייד שאקנה אשמח לעזרה ממישהו

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 18000, חריגה עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

7. Started by bar14,

היי לכולם, התחלתי קורס עיצוב גרפי, ואני מעוניינת לרכוש מחשב שיענה על כלל הצרכים והתוכנות של העבודה.. חשוב לי שיהיה אמין ונוח לשימוש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא מגבילה במחיר למרות שמעדיפה לא לשחוט את הכיס (בכל זאת סטודנטית...) , אך כמובן שמוכנה להשקיע מה שצריך... 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש למחשב לעיצוב גרפי הכולל פוטושופ אינדזיין ואילוסטרייטור 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא אין צרוך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

8. שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2000 שקלים עבור המחשב עצמו, תתאפשר חריגה קלה אבל אני לא רואה צורך. עד 1200 שקלים למסך + רמקולים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד, שיוכל להריץ Windows 10, Office וכמה טאבים של Chrome אולי עם Spotify ברקע, אבל שום משחק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך, הסתכלתי קצת וחשבתי לקנות מסך ברזולוציה 1440p, ספציפית את זה: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=942372 הסיבה שאני חושב על מסך ברזולוציה גבוהה יותר היא ששמתי לב…

9. Started by A.J,

שלום, צריך המלצה למחשב גיימינג בשביל קרוב משפחה, יש מסך 1080P 240Hz אין צורך בציוד היקיפי תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  10. היי זה מפרט מבוקש למחשב של אחותי. השימוש העיקרי שלו זה הורדת סרטים ושימוש כמחשב סלון (HTPC אני מניח) לא יהיה בו שימוש למשחקים, PS3 משמש לזה. נתונים למחשב מבוקשים מחשב טוב ושקט סהכ השקעה עד 3000 שח . 1) סוג הטלויזיה שלנו היא led47" המשמש כמסך המחשב (לצפייה בסרטים) 2)שיהיה המון זיכרון בארדיסק - (1 הדברים החשובים להם) 3)כרטיס מסך חזק עם יציאות hdmi (לא למשחקים) 4) הרבה יציאות USB במארז 5)זיכרון 8 ג׳יגה (לא בטוח עד כמה הדרישה הזו שלהם היא על בסיס ידע) 6)מארז עם דלת אחת שקופה שנראה את כמות האבק 7) השימושים שלנו במחשב הוא המון הורדות סרטים וצפיה בהם באיכות hdmi. תודה לעוזרים מכיוון שאני לא ממש יודע איך להרכיב מפרט לHTPC, אשמח לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  11. Started by doronsolomon,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב לעצמי אני מתכנת ווב ואפליקציות סלולאריות אבל בזמני החופשי מת על משחקי מחשב :-) אשמח אם תוכלו לעזור בהמלצת מחשב. כמו כן אני חדש בפורום ובאתר ואם פספסתי משהו וצריך עוד מידע אשמח לספק תודה רבה דורון 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות עבור סביבות WEB ומובייל - תוכנות עיקריות יהיו ECLIPSE, INTERDEV מבחינת סביבות WAMP וIIS יתכן התקנה של .NET תוכנות גראפיות פוטושופ וישמש למשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שיו…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  12. שלום לכולם, ברשותי מחשב LENOVO G550 עם INTEL CORE 2 DOU T6400 (אם אני זוכר נכון). לאחר ששמתי לב שהמחשב מבצע REBOOT באופן עקבי אחרי שאני מפעיל את INTERNET EXPLORER החלטתי לבדוק את העניין. ההימור הראשוני היה שזה באג באקספלורר אבל חיפוש מהיר ב GOOGLE לא הצביע על קיומו של באג כזה. ההימור הבא היה בעיית התחממות אז התכבדתי והורדתי את HWMonitor ולהפתעתי הרבה גיליתי שהמעבד קופץ לטמפרטורה מדאיגה של 75 מעלות בזמן גלישה באינטרנט ומגיע עד 88 מעלות אם משלבים את זה עם קצת סקייפ ומסנג'ר. יש לציין שאני דואג לפתוח את המחשב כל חודשיים בערך כדי להוציא את האבק שהצטבר במאוורר ובצלעות הקירור. נשאלת השאלה: 1. למה הוא מתנהג אליי ככה? 2. האם מישהו חווה בעיה דומה עם מחשבים מהסדרה הזאת? 3…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  13. שלום, אני מחפש מחשב נייד טוב לשימוש באינטרנט וצפייה בסרטים. התקציב שלי הוא 2700 ש"ח. חשוב לי שהוא יהיה עם מסך 15", ולא פחות. אני חשבתי על המחשב הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12431 אשמח לקבל הצעות ותגובות. תודה, עריכה: הקישור מוביל משום מה למחשב עם כרטיס מסך של NVDIA. המחשב שאני מתכוון אליו מגיע עם כרטיס מובנה, ועולה 2700.

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by Rule The Pc,

שלום יש לי מעבד INTEL QUAD Q8400 סוקט 775. אני רוצה לשדרג את הלוח אם המעפן שלי (INTEL DG35EC) ללוח אם שיש לו USB 3.0 או לפחות אפשרות לחבר לו כרטיס USB 3.0. (במידה ואין לו USB 3.0 מובנה זה כמובן דורש שיהיה סלוט PCI-E נוסף חוץ מסלוט לכרטיס מסך). יש לי RAM DDR2 אז צריך שהלוח אם יתמוך גם את זה. וגם הכרטיס מסך שלי מתחיל להיות מיושן אז אני אולי ארצה להחליף אותו בקרוב. יש לי GTS250. תקציב ללוח אם עד 400 שקל. עריכה: ASUS LGA-775 P5N32-E 680I SLI 1333MHZ FSB האם הלוח אם הזה מומלץ?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  15. Started by amit887,

בעיקרון אני לא מחפש מסך יותר מדי גדול ככה שבסביבות 15 אינץ' יהיה בסדר נפח הארד דיסק לא כזה משנה רק חשוב שיהיה 72K RPM חובה יציאת HDMI המחשב בעיקר לעבודות אופיס ותכנות ( שפת C,C# ג'אווה), סרטים , ומשחקים קלים (בעיקר מנג'ר) וכמובן עדיף זמן סוללה כמה שיותר ארוך ומשקל נורמלי

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  16. אני מעוניין במערכת מחשב חדשה (ללא ציוד הקפי) לאחייניתי סטודנטית לאדריכלות. תקציב עד 4500 ש"ח. רוב העיבודים הם רינדור 3D המתבצעים בתוכנות כגון REVIT / SKETCH UP PRO / AUTOCAD לפי מה שראיתי רוב (או כמעט כולו) העומס נופל על המעבד ומספיק כרטיס גרפי עם 256GB עם תמיכה ב OPENGL 1.5 אני מתכוון להשתמש בחלק מהציוד מהמחשב הקודם: מארז THERMALTEK KENDELF ספק SEASONUC S12II 620W מודולרי כרטיס מסך 9800GX2 המפרט החדש: מעבד INTEL CORE i7 2600K Tray אוורור MUGEN II לוח אם ASRock Z68 PRO3 זיכרון 4x2GB או 2x4GB מסוג RipJaws 1600 דיסק קשיח בנפח 1TB WD SATA3 CAVIAR BLUE צורב LightScribe LG אשמח מאוד לקבל הערות/הארות על המפרט שינויים/הוספות לשיפור ביצועים

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  17. מחפש נייד שיהיה חזק הרבה זיכרון לפחות 8 עבודה מרובה עם מערכות ווירטואלי VMWARE וכדומה אשמח להצעות הכוללת גם ארדיסק SSD רצוי I7 QUAD CORE ראיתי את http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350470490210&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_11059wt_1139 הבעיה רק עם הארדיסק אבל אפשר להסתדר ולקנות מאוחר יותר SSD מה אתם אומרים תודה רבה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  18. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=13457 אני חושב לקנות אותו .. השימושים של הם אינטרנט עבודה בבית וקצת משחקים קלים.. חשוב שיהיה USB 3.0 חומרה חדשה ועדכנית וכרטיס מסך גודל 15.6.. למי שיש משהו יותר טוב להציע במחיר הזה?? לא יותר מ 3300..

19. Started by TheKiLLEr,

המחשב שלי מתחמם הרבה,, אני מחפש משטח קירור טוב למחשב נייד..עד 150 אגב רק מKSP..

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  20. שלום! ברצוני לקבל מפרט שמיועד בעיקר לשימוש משרדי, קצת סרטים, SKYPE ודברים בסיסים שכאלה. אין צורך בכרטיס מסך מטורף וכ'ו. התקציב הוא 2500 שקל בעקרון. יש אפשרות לחריגה אבל אני מאמין שאין צורך. כמו כן, אני מעוניין ב500GB כונן קשיח,4 GB זכרון, מעבד CORE I5 של אינטל ואין צורך בשום ציוד הקפי, גם לא מסך. קירור איכותי, לוח אם איכותי, מארז ברמה נאותה יתקבלו בברכה.. המון המון תודה [=

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by isMeir,

שלום לכולם, מקווה שמישהו יוכל לעזור לי: אז ככה אני רוצה לפרמט את הלפטופ שקיבלתי מויסטה לXP. יש לי במחשב 4GB DDR3 ומשום מה קיבלתי ויסטה 32BIT שתומך רק ב3GB... השאלה שלי היא אם אני חייב XP 64BIT או שכול XP שאתקין יתמוך לי בכול הזיכרון? שאל הנוספת - מישהו מכיר את האתר הזה: http://komku.blogspot.com/2008/11/acer-aspire-8930-windows-xp-drivers.html החברה של הלפטופ (ACER) לא תומכת בXP ומפרסמת דרייורים רק לויסטה, באתר הנ"ל קיימים דרייורים ל-XP... יעני אפשר לסמוך על האתר הזה? תודה רבה ולילה טוב!

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  22. אז ככה הזמנתי מחשב חדש לעצמי השימושים יהיו בעיקר לעבודה גרפית דו ותלת מימדית...רנדרים והכל.. המפרט הוא מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 (קניתי אותו בשל יציאת FW שאני חייב.. שווה ת'השקעה של עוד 60 שקל) כונן קשיח Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black (אופציות OC לעתיד) צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ( בא עם 3 מאווררים 12" עליו - מרווח מאוד ונוח) הרכבת מערכת מחשב + בדיקה סה"כ ב 3100.. לקחתי בחשבון שאין לי כרגע כסף לכרטיס מסך ולספק ממש טוב מה גם שיש לי את שלי שנתייים יעשו תעבודה. כרטיס GIGABYTE 8500GT 512MB וספק SEASONIC 400W אני…

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  23. Started by Tals-,

אוקיי. מחשב לצרכי משחקים, עבודות ווידאו ושלא יפול לאחר הפעלת המון דברים!. רצוי מעל 200 גיג'ה דיסק קשיח. הכי חשוב לי שיהיה לכרטיס מסך תמיכה Hybrid-SLI שלא תגמר לי הבטריה כל הזמן , רק שאני ירצה לשחק במשהו מסויים. רצוי שיהיה יציאת טלוויזיה ויציאת 5.1 של הכרטיס קול. צורב DVD כמובן. תודה רבה, יש אפשרות להזמין מחול גם אם זה יותר זול עוד שאלה, מחר אני טס לברצלונה, שם יותר זול לקנות? תודה רבה, טל.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  24. Started by ASoliD,

שלום חברים, לפני שנה קניתי נייד מסוג HP dv6760ej (כמפורט בקישור הבא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01361789&cc=us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN ) ועכשיו כשהאחריות עליו פגה אני מחפש איך לשפר אותו. תקציב: בערך 1000 שקל. אודה על כל עזרה.

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  25. Started by laviko1,

שבוע טוב... האם כדאי למכור את המפרט שיש לי בצד בלי הכרטיס מסך והספק ולקנות משהוא חדש? או שעדיף להשאיר וליקנות מעבד חדש ולהוסיף זיכרון?? תודה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.