עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kosabwena,

היי אני מחפש מחשב גיימינג לא כבד יותר מדי אבל שבכל זאת יסחוב איתי זמן טוב ראיתי את המחשב הזה באתר של KSP, לפי המוכר זה מחשבים שהם עשו בבניה ויהיה אפשר לשדרג אם אני ארצה בעתיד בכל מקרה אני שם פה לינק תגידו אם שווה את המחיר ואם יש דברים שעדיף לשנות https://ksp.co.il/?store=kspnatania&changeSnif&uin=18779&select=.269..397..6072. תודה לעונים (:

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by Hydr0,

מה קורה? חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים התקציב הוא 5000 ש"ח וזה כולל מסך שהוא יקנה 2253BW שלפי דעתי המסך הכי טוב במחיר נמוך. אז בעיקרון נשאר 4000 ש"ח לבניית המחשב. מארז ספק מעבד לוח אם כונן קשיח.. קירורים.. כרטיס מסך.. וקיצר כל מה שאתם תותחים בו תבנו מפרט מהאתר TMS וההם כבר יעשו לו OC תודה רבה!!! רמקולים,עכבר,מקלדת לא צריך תודה שוב!

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  3. Started by GetRich,

* גודל המסך? משהו באמצע, לא גדול מדי ולא קטן מדי. (15.4 נראה לי). * משקל רצוי? לא משנה יותר מדי, אבל זה מחשב נייד אז מן הסתם לא יותר מדי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI יהיה בונוס רציני. * בלוטות? יש כבר בכל מחשב בערך, לא? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB? * צורב DVD? שוב, כבר יש בפחות או יותר כל מחשב, לא? * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. שימושים עיקריים: אופיס, סרטים, אינטרנט (גם יש כוונה לחבר את המחשב ל-LCD, אבל זה לא חובה אם זה לא במסגרת התקציב). תודה!

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  4. מעבד 2500 Barton mobile+ קירור של VAntec (עובד יציב כבר שנה ב- 2.4 גיגה הרץ 3600+) לוח Epox 8rda3+ rev3.2 זכרון 512MB DDR333 GEIL הארדיסק 160GB Samsung (נקנה לפני חודש) כ.מסך BFG6800 - צינורות פתוחים חוץ מזה בלי אוברקלוק ועובד מצוייי מארז compucase + HEC300W סידירום X52\צורב X24 מקלדת ועכבר סטנדרטיים ללא מסך.. חלק מהרכיבים עדיין באחריות יצרן... אז כמה לדעתכם הוא שווה ? אבל תהיו הגיוניים תודה

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  5. Started by GolanBerlin,

בס"ד אנחנו מחפשים לאחותי מחשב נייד (בת 12), והייתי רוצה שתוכלו לתת לי המלצות: - יש דרישה ל-Intel - זכרון 2 - דיסק קשיח סביר - מערכת הפעלה של Windows - השימושים: לא משהו כבד. אינטרנט, פייסבוק, מסרים מיידים, תוכנות קלות כגון Word ומשחקי מחשב לא חזקים גרפית. - התקציב: 1,500 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה. מצאנו איזה מבצע של נייד ב-1,500 עם זכרון 2 אבל המעבד היה T4300. כדאי ללכת עליו? או אולי אתם יכולים להציע על משהו יותר טוב במחיר? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by bebe1987,

מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1036 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪616 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950201 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪285 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪463 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ₪834 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4870M5 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪117 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק Lian-…

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  7. Started by liav12,

שלום, לפני קניית מחשב נייד חדש רציתי לדעת לאיזה כרטיס מסך יש יתרון על השני מבני השניים? 4650 במחשב מדגם טושיבה וה 130 בשל LG, ההבדל הוא שהטושיבה זול באלף שח יותר. מה מהם חזק יותר? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  8. אהלן! מבקש את עצתכם בקנית מחשב נייד שישמש בעיקר ללימודים, אבל גם לתקלוט (שזה אומר לפחות 16GB זכרון ומעבד עם ביצועים טובים - לא גיימר אבל גם לא מעבד מוחלש). התקציב שלי הוא עד 4000, ויש לי העדפה למחשב שיכול לשמש גם טאבלט, אבל זה לא קריטי - מה שהכי חשוב זה איזון בין ביצועים למחיר ומשקל (לא רוצה מחשב שמעל קילו וחצי). תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. טוב לשכן שלי הלך המחשב והוא ביקש ממני מפרט כי הוא לא מבין כלום(יותר גרוע ממני) הוא רוצה מחשב למשחקים עד 4500 שקל כולל מסך דק בגודל 17-19... תודה... אה ואם אפשר גם המלצה על כרטיס רשת בשבילי הכרטיס מתחבר עם כבל לנתב אלחוטי(בלוח-אם שאני קונה אין חיבור רשת מובנה)...

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב נייד של GIGABYTE דגם W468N ובכל אתרי האינטרנט תחת קטגוריה של חיבורים מופיע על האוזניות והמיקרופון בסוגריים מיני סטריאו, " (MINI STEREO)" אני רוצה לדעת האם מישהו יודע באיזה חיבור מדובר? החיבור הסטנדרטי שקיים ברוב המחשבים הניידים ובכרטיסי קול הוא חיבור 3.5מ"מ אך אני לא בטוח באיזה חיבור מדובר פה. אם יש למישהו תשובה בשבילי אני מאוד אשמח. תודה

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  11. שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד חדש. אני מוכן להשקיע עד 5.5K, אם יש צורך אז עד 6K. המחשב יהיה מחשב יעודי לעיצוב פנים עם התוכנה Dilix Interio. כלומר, יש צורך בכוח עיבוד חזק וכמובן כרטיס מסך מתקדם. בנוסף, המחשב צריך לעמוד בשעות עבודה ארוכות. קבלתי הרבה המלצות על סדרת הThinkPad של Lenovo, מה אתם חושבים? אני אשמח לדגם קצת יותר ספציפי, אם אפשר. מחכה להמלצות. תודה רבה לכולם!

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  12. קיבלתי את הt400 של עם xp ורישיון לvista business, אני רוצה להתקין את הויסטה ורציתי לדעת אם יש דרך לדעת מה יש על המחיצה הנסתרת בלי "להעלות" אותה?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by galitalker,

היי.. אני חדשה פה ואני לא בדיוק יודעת איפה מדברים על זה.. קניתי סוללה חדשה לנייד שלי ואני רוצה לדעת כמה דברים 1.כשאני רוצה לראות כמה אחוזים נשארו אני נכנסת לחלון וזה מראה לי כמה דברים שיש שתי בטריות 1פועלת השניה כתוב שהיא לא קיימת.יש דבר כזה?? 2.כשהיו לי 98 אחוזים,הזמן של הסוללה היה פחות וכשיש לי 75 אחוז הזמן הרבה יותר.. 3.בדר"כ תוך כמה זמן נגמרת סוללה..בממוצע..? תודה

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  14. Started by DJ_VAKNIN,

שלום. קניתי את המחשב הנייד הנ"ל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2224&CatCode=315 ישנם לי מספר שאלות: המחשב הגיע כאשר יש בתוכו תוכנת ויסטה ותוכנות רבות. מעולם לא השתמשתי בויסטה ולא בנייד ואני לא מבין כמה דברים: 1.המחשב הגיע ללא דרייברים (דיסקים) כלשהם-מה קורה אם מפרמטים את המחשב? 2.המחשב הגיע עם ויסטה ורציתי לדעת איך אני יכול לפרמט את המחשב? 3.בנוסף יש מלא תוכנות שהם תוכנות נסיון שמעצבנות -האם אני יכול לעשות פרמוט ושהם לא יהיו לאחריו? (אין לי כח להוריד אחת אחת-וגם אני לא יודע מהם) 4.ישנה תוכנת אנטיוירוס מקאפי כלולה-האם היא לתמיד? ואם היא לא לתמיד איך אני יידע עד מתי היא? 5.האם רוב התוכנות שעולות ב-XP יעלו בויסטה? 6.המחשב הגיע עם כונן C ן-D שווים בגודלם-האם…

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  15. אהלן, הדליק אותי המחשב הנל שיש בו גם מסך מגע וגם אפשרות לשליפת המסך כך שהוא יהיה טאבלט עם ווינדוס 8. התקציב שלי הוא 2000 שח וזה נכנס לי בול לתקציב http://ksp.co.il/?uin=23312 השימוש שלי זה 70% אינטרנט, סרטים, עבודה ו30% משחקים עכשיו ראיתי שאחד הדגמים של המחשב הנל (בעל מעבד z3740) מריץ באיכות נמוכה-טובה משחקים כמו Dayz, Call of duty, Gta iv וכו והמחשב שהבאתי פה הוא בעל מעבד יותר משודרג כך שאני מנחש שהם ירוצו אפילו יותר טוב ממה שראיתי ביוטיוב לדעתכם המחשב שווה את הכסף והוא יענה על דרישותיי? תודה מראש *חבר בעל ידע בתחום אמר שהמחשב לא יהיה מהיר לאורך זמן כי הוא חלש, האם זה נכון?

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  16. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=13457 אני חושב לקנות אותו .. השימושים של הם אינטרנט עבודה בבית וקצת משחקים קלים.. חשוב שיהיה USB 3.0 חומרה חדשה ועדכנית וכרטיס מסך גודל 15.6.. למי שיש משהו יותר טוב להציע במחיר הזה?? לא יותר מ 3300..

17. 1) אני קונה עוד יומיים מחשב רציתי לשאול את דעתכם? והנה המפרט: Gigabyte GA-7VAX KT 400 512 ש"ח AMD ATHLON XP 2200 + FAN 1,046 ש"ח Corsair CMX256A-2700C2 638 ש"ח WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version 555 ש"ח Triplex Silver Geforce 4 Ti4200 128MB DDR TV-Out Retail 992 ש"ח LITE ON 48X12X48 OEM + SOFT 409 ש"ח FLATRON 17 795 FT 1,269 ש"ח סה"כ הכל: 5422 2) רציתי לדעת עם תוכלו לתת לי מארז שאני יכול לקנות עד 400 שקל??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. רקע כללי: חשבתי על משהו בסגנון NUC או הקופסא של אפל. משהו קטן להחליף את המחשב העומד הישן שלי. זה מחשב ישן עם 4 ליבות 2.67HZ עוד לפני עידן הHDMI. אבל אני ממש חלוד - אז בוודאי השתנו המון דברים.... תקציב: עד 2500~ שימושים: אני רוצה משהו שבוודאי יהיה יותר חזק מהקודם השולחני שהזכרתי (שאגב אכל יפה סביבות פיתוח כבדות). משהו שהוא ב90 אחוז שימוש ביתי והשאר השלמה ללפטופ של העבודה (טיפה פיתוח VS\ECLIPSE וטיפה פוטושופ). אבל בעיקר גלישה וחיבור לטלווזיה לפעמים ולכן שלא ירעיש מידי. יהיה נחמד עם... מעבד חזק i5 שטח אחסון עם SSD היברידי למערכת ההפעלה. usb3

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום לכולם, איך המפרט הבא? , ב 4000 שקל. המחשב מיועד למשחקים. מעבד: INTEL DUAL CORE / 920 P4 2.8G 64BIT 2MB X 2, BOX לוח אם: GIGABYTE GA-8N-SLI S8C, LAN 1GB, 2 X PCI X 16**SLI 1066 DDR2 677 זכרון: KINGSTON DDR II 2X512MB PC533 - 1GB DC כרטיס מסך: GIGABYTE NX66256DP2 6600 256MB DDR2, MEM CLOCK 800 (אח"כ נוסיף עוד אחד) דיסק קשיח: WD 160GB 7200 RPM 8MB SATAII מארז + ספק כח: VIENTO 011 ATX2, 450W, USB Air Guide, Pci X, Silver/Black, 12CM+8CM קישור לאתר המארז: http://www.frontier.com.tw/htm/product/11a/irock.htm את שאר הדברים כמו צורב מקלדת, עכבר, איוורור לכרטיס מסך זלמן, כבר יש לי... כל זה ב 4000 מה אתם אומרים? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by kobiperez,

שלום לכולם, אחרי תקופה ארוכה מאוד (5 שנים) שהפסקתי לשחק אני מעוניין לחזור לתחביבי הישן. אשמח אם תעזרו לי להרכיב מחשב שיאכל את כל מה שאני אזרוק עליו. תודה מראש לעוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים אין לי פרטים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1…

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by idanyyyy,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט טוב למחשב לצורכי משחק. התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח ללא מסך וציוד נלווה. דברים שחשוב שיהיו: 1. מינימום זיכרון 2GB מהירות 800 2. כרטיס מסך חזק. GEFORCE או RADEON המחשב לא הולך לעבור OC. יש עדיפות למעבדי QUAD אשמח בנוסף לשמוע דעה בנושא AMD או INTEL ועדיפויות לצורכי משחקים. תודה מראש על כל העזרה!

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  22. בניתי מחשב חדש עם לוח אם GA-MA790X-UD4P של ג'יגה בייט ! ksp הרכיבו את המחשב הכל טוב ויפה אך לטענתם מס' זכרונות שהם ניסו אינם תואמים ללוח אם כי לאחר בדיקת עומס ככל הנראה יש שגיאה של הזכרונות! ניסינו כמעט כל הדגמים שיש להם בddr21066!! מישהו יודע לומר לי בוודאות דגם של זכרונות ddr21066 שכן פועל חלק עם הלוח הזה?? אשמח לכל דגם גם אם אין אותו בksp

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  23. שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד עם מסך 17 אינטץ'. הדגש העיקרי זהו מעבד חזק ככל האפשר, אין דגש על גרפיקה כלל. רצוי שיהיה הרבה זיכרון(כמובן אינטרנט אלחוטי,צורב דיוידי וכו'). דגש נוסף וחשוב ביותר שהוא יהיה בעל מצלמה QUICKCAM מובנית שיחסוך בכל מני חיבורים מיותרים.דגש נוסף זהו מחשב אמין לאורך שנים. ולא איכפת לי ממשקל, מיקומו הוא בבית. כמו כן אשמח לקבל המלצות למעבדים החזקים והמומלצים בשוק ופרטים נוספים שאדע אם צריך לחפש לעצמי וכמו כן יצרני מחשבים מובילים. ועוד נקודה איפה הכי כדאי לקנות, האם אייבורי ? תקציב. 7 עד 7 וחצי אלף שקל. ידוע לי שהמעבדים של אינטל מהמובילים וכן רצוי שהוא יהיה בנוי ממעבד של אינטל אלא אם יש טוב יותר של AMD. לא להתפשר על החזק ביותר. ראיתי דגם במחיר מפתה שע…

24. Started by z800,

שלום, זקוק למפרט הבא - מסך 14 אינץ' מעבד i5 Haswell (החסכוני מספיק). כונן SSD (נפח החל מ-120). מקלדת מוארת. עדיפות לתוצרת Dell. מערכת הפעלה כלולה. סוללה טובה. די מקובע על הדרישות. באחרונה רכשנו 4 ניידים של דל מסדרת הלטיטוד ואנחנו מרוצים, הציבו לי דרישה לאחד נוסף עם המפרט שלמעלה (לא קריטי לטיטוד). אם אפשר המלצה גם מהיכן לרכוש אשמח, כל ה-4 שרכשנו היו מחודשים אז זו גם אפשרות. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אוקיי אז השאלה היא : למה הטמפרטורה של המעבד כל כך גבוהה? בלי שאני מריץ כלום ?59/138 system 29/84 cpu cpu fan:3125 rpm החלפתי את המאווור שהיה על המעבד לפני שבועיים למאורר ענק של gigabyte ככה שזה לא הבעיה . אין שום בעיה של מאוררים גם במארז. שאלה שנייה : בשר למסך שלי אני לא יודע אם הוא טוב למשחקים או לא כיוון שאני לא יודי מה ה response time שלו ..ובכלל מה אומרות ההגדרות כאן שבלינק http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=3103 מישהוא יכול להסביר לי מה אומר כל מה שרשום באתר בדיוק? כי לא מבין את הנתונים של המסך... אני אישית לא מרוצה ממנו כי משחקים נראים בלי צבעים כזה.האם זה קשור לכרטיס מסך או שלא? שאלה שלישית : אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים . וכמובן שמתם לב שיש לי כרט…

• 2 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.