ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי כמה מפרטים למחשב נייד של חברות שונות מה דעתכם המטרה זה מחשב כללי לא משהו ספציפי. יותר להפעלת תוכנות כלליות ולימודים. יש לי כמה חברות וכמה הצעות toshiba 300-15b ,toshiba a300 1ec fujitsu esprimo v55352,fujitsu esprimo v55359 dell studio 1353 bk 237,dell studio 1535 bk/bl 575 ויש גם acer השאלה היא איזו חברה הכי מומלצת ומאיזו כדאי להתרחק? ואיזה מחשב מומלץ מבין אלו? או אולי יש המלצות אחרות? תודה
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב בזמן הקרוב מTMS, והרכבתי מפרט, התקציב המקסימלי הוא 4150... http://www.tms.co.il/preview/spec/z1qm3psv הדבר שבעיקר מדאיג אותי זה המארז, אני מדגיש רק בTMS, אני לא הולך לקנות בחנות אחרת... גם תראו אם אפשר לעשות משהו עם הכרטיס מסך, תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה דעתכם? האם מומלץ? הצרכים: אני חייב מעבד 2GHZ ומעלה (ליבה כפולה ומעלה). זכרון - השאיפה ל4 GHZ DDR2 ומעלה HD 200 גיגה ומעלה (כבר לא משנה אם יהיה 200/300/400 גיגה אבל מינימום 200). כרטיס מסך לא מובנה, שיאפשר להריץ משחקים באופן סביר. יציאות לUSB וכו'... ייעוד שימוש: מיועד לסטונדט להנדסה מחשבים, אצטרך לאפשר יחדיו/לא יחדיו: ויזואל סטודיו, מטלב, לעיתים כמה IE פתוחים במקביל (נניח 8 ), אולי נגן שירים, מצגות כבדות. לעיתים תוכנות להדמיות, תוכנות לתכנות (דברים שיכולים לרוץ בבית, ההדמיות והתכנות הבאמת רציני ירוצו מן הסתם באוניברסיטה). פחות מיועד למשחקים ויותר ללימודים למרות שמידי פעם נעשה ניקוי ראש ונכנס לקצת לאיזה משחק נחמד או לסרט טוב לנקות את הראש לאיזה GTA נחמד או C…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤418 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤421 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤404 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤399 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤442 1 צורבים LG H44NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤166 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950Pro 256Mb HDMI DualDVI Retail SX195P256H ¤965 1 מקלדות סט מקלדת+עכבר אופטי Genius Easy Touch Optical II ¤80 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤5 1 משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤48 1 Total Price : ¤3348 המעבד צריך להיות למשחקים בבקשה מי של…
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, לאחר שחפרתי לא מעט ושיניתי תקציה למעלה ולמטה הגיעו שני מתחרים שונים לגמר: 1. hp 6820 +הרחבה ל3 שנים אחריות כולל מ"ע הפעלה - 4500 ש"ח 2. דל ווסטרו (שכבר ראיתי וכמעט קניתי ) כולל מ"ע הפעלה הום בייסיק 4400 אני יודע שמדובר בשני מחשבים מעט שונים בגישה , אבל שניהם עונים לדרישותי. שאלתי: מי בסך כל המשתנים יותר איכותי ? תודה וסליחה על החפירה.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום, צריך מחשב נייד שישמש בעיקר לאירועי קריוקי, על מה לשים את הדגש כאשר בוחרים נייד לקריוקי? אשמח לקבל הצעות, תקציב עד 2500 ש"ח!!!
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש או של DELL או של LG עוד לא החלטתי. אני מחפש מפרט של מחשב המתאים גם למערכת ההפעלה לינוקס (Linux) ולא רק לווינדוס. חיפשתי באתר http://www.jaya.co.il שזה אתר של לינוקס מפרטים למחשבים ניידים שאפשר להריץ בהם לינוקס אך המידע שם לא מספק אותי ואני רוצה לדעת אם יש פה אנשים שקנו מחשבים ניידים ומריצים עלייהם לינוקס והאם זה רץ להם תקין או שיש להם בעיות ואילו בעיות? תודה לכל העוזרים איתמר
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עד 3500 חשוב לי שיהיה עם I5 או I7 וגם הכרטיס מסך הטוב ביותר. ובשימושים שלי הם בעיקר גלישה ועבודה משרדית וגם גיימינג ולא אכפת שיהיה על איכות נמוכה.
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500 (אפשר גם בפחות כמובן) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משרדי - שיחזיק למספר שנים ויהיה מהיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך (לא חובה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא ירעיש 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?…
-
- 24 תגובות
- 19.1k צפיות
-
-
צריך מפרט למשחקים בתקציב של 2000 שקל יש כבר מסך של 26" ולא צריך שום ציוד היקפי. אם התקציב לא מספיק למחשב שיריץ משחקים שיוצאים היום בבקשה תגידו לי מראש ואל תרכיבו מפרט. עדיף כמה שיותר שקט. ואני גר בחדרה אז עדיף מפנדה או מאייבורי תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 גג גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס. עיקר ההתמקדות היא בתכנות WEB, אני עובד כרגע עם VS CODE , תוכנה די קלילה , לא כבד מידי. בונה אתרים פשוטים, בהמשך גם מסבוכים, אבל הבנתי שזה לא מכביד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, לא קריטי 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? היום 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: מכיוון שאני מתכנת ג'וניור אז אני לא יודע בדיוק באיזה עוד תוכנות משתמשים בהמשך, אבל כרגע למיטב הבנתי בעיקר בVS CODE. אם משהו יודע שיש שימוש גם בתוכנות כבדות יות…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב נייד ללמידה באוניברסיטה. הוא נועד בעיקר לאופיס ולאינטרנט ומדי פעם לסרטים. העדפה: סוללה כמה שיותר ארוכה מסך "12+ תקציב של עד 3000 ש"ח חשבתי על NetBook Lenovo IdeaPad S12 2959-JWG אבל אני לא לגמרי בטוח... למישהו יש רעיון יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום רב אני זקוק להכוונות באשר למפרט בסביבות 4000+- ש"ח ללא ציוד היקפי, מסך וצורב כאשר הכיוון הכללי כבר ידוע, רק חסרה לי קצת אינפורמציה. בבקשה קחו בחשבון שמדובר במחשב שאמור להריץ משחקים בצורה סבירה ללא כוונות OC. מעבד AMD 64 3200 לוח - האם יש טעם לקחת ultra? איזו חברה מומלצת? די חשבתי על ה ABIT AN8 ultra אבל קראתי כמה ביקורות לא מחמיאות באשר לקירור שלו. זיכרון 1GB מה זול ואמין? דיסק קשיח 160GB - האם יש עדיפות לחברה מסויימת? יש הבדל אמיתי בין SATA ל- SATA II? האם NCQ באמת משנה משהו? כרטיס מסך - התקציב לרכיב הזה הוא 1000+- ש"ח, חשבתי בכיוון של 6600GT, האם הוא יסחוב את המשחקים הפופולרים? אני לא גיימר מטורף אבל עדיין רוצה להינות מהרכישה שלי. אילו יצרנים מומלצים? יש גם אופציה …
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אהלן אני צריך שתתנו לי המלצה על מפרט חזק שיריץ משחקים כבדים כמו bf4, gta v, crysis 3, far cry 3 על ההגדרות הכי גבוהות וגם כן מיועד לעריכה גרפית עדיפות גבוהה מאוד לכרטיס Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2G הינה מחשב לדוגמא שאני מתעניין בו, אני אודה אם תביאו עליו חוות דעת גם: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10195 1. מה התקציב המקסימאלי?: 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: 100 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: גיימינג כבד ועיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד ל…
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
-
כרגע בתכנון: Asus P5B Deluxe/Wifi-AP = 1240 Intel E6400 = 1180 Thermaltake BigTyp VX = 280 G.skill 2Gb (2x1G) 800Mhz 4-4-4-12 2.0-2.1v F2-6400CL4D-2GPK = 1520 Asus 1950Pro = 1300 Zalman VF900-Cu LED = 200 WD2500YS 250Gb 7200rpm = 470 Samsung SHS182M DVDRW x18 DL Lightscribe = 230 LG 1970HR 19" 2ms = 1750 Thermaltake Mozart TX VE1000SWA = 1450 Thermaltake Pure 500W -57 / Tough 600W -103 = 680/830 זה כבר הגיע לסה"כ = 10500 כל זה בתנאי שהכל נקנה בארץ. אם אצליח להסתדר עם חבר מארה"ב הוא יקנה לי בחנות NEWEGG שהמלצתם וכך אצליח להוזיל משמעותית את המחשב ואולי לשפר חלקים מסוימים כמו הזכרון למשל. בנוסף אני מעוניין לקחת בחשבון גם VISTA Home Primium חוקית ככה שזה כבר יגיע מעל 11K - קצ…
-
- 35 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3K ככל הנראה מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חשוב שיהיה שקט, אבל לא קריטי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב אבל לא על חשבון דברים אחרים. 10. האם מתוכנן OC? לא מתוכנן. 11. במפרט למשחקים - משחקים חדשים/כבדים הרזולוציה יחסית נמוכה - 1280 * 1024. הבסיס למפרט לפי מה שאני מצאתי לנכון להרכיב: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333M…
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הכותרת די מסגירה את מה שאני מחפש אני מניח.. כמו כן שורה תחתונה לא הבנתי איזה מפרט עדיף לגיימינג המפרטים לגיימינג או מפרטי מקסימום גיימינג מינומים מחיר. כמו כן עיינתי במפרט הגיימינג שתקציב ה5000 שקל האם זה המקסימום שאני יכול להשיג בתקציב הזה? 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזו…
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני לא אוהב את כבל ההטענה של Ipad Pro 2017 , מקווה שאפל פאן בויז לא ייכעסו עליי עכשיו. אני מעוניין בהטענה אלחוטית ל Ipad Pro. 1. כן אני יודע שזה יהיה איטי יותר מהטענה רגילה, לא אכפת לי. 2. אני לא רוצה את הטענה אלחוטית שמערבת את הכבלים ו/או את התקע התקניים של Apple. 3. כסף זה לא בעיה. 4. אם ההטענה האלחוטית עלולה להזיק לאייפד שלי באיזה דרך כלשהיא, זה דווקא כן אכפת לי ואשמח לשמוע את דעתכם. אם תוכלו לשלוח לי קישור למשהו שטוען אלחוטית, ותואם ל Ipad Pro 2017, ויש לו תקע שמתאים לתקן האירופאי (באמזון כל הזמן מציגים תקעים בתקן האמריקאי, אבל אני לא מבין כזה גדול באמזון - יש מצב שהם שולחים לישראל אוטומטית תקעים שמתאימים לתקן האירופי…
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הנ"ל: כמובן שאני מחכה לקופון כלשהו שיפחית את המחיר... 15% הנחה משמע 880 $... אני גם צריך להוסיף מס... אני שולח את המחשב לדודה במיאמי ואין לי מושג כמה המיסים שם Memory 4 GB DDR2 SDRAM 800MHz (2 DIMMs) -------------------------------------------------------------------------------- Hard Disk Drive 250 GB Free Fall Sensor Hard Drive (7200 RPM) -------------------------------------------------------------------------------- Video 256MB NVIDIA Quadro NVS 160M -------------------------------------------------------------------------------- Web Camera Integrated Webcam with digital microphone ---------------------------------------------------------------------…
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי המחשב שלי קצת התעייף וקשה לו להריץ סרטים באיכות של 4K הסרט לאגי ולא זורם i5 3570k gigabyte z68xp-ud3p ram 16gb(2x8) 1033mhz amd readon 7970 3gb בנוסף אני משחק מטרו:אקסודוס והצמשחק גם בקושי סוחב על המחשב האם זה חכם להוסיף עוד כרטיס מסך לCF על מנת להעלות ביצועים או שזה נובע מהמעבד? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אז ככה , בזמן האחרון אחותי משתלטת על המחשבים שלי ושל אחי וחורשת את Vice City , Underground ועוד.. החלטנו לקנות לה מחשב משלה , -דל תקציב-. אז זה המפרט כמו שנראה לי , אני אשמח לתגובות : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU : 390 nis Gigabyte GA-7VT600-L VIA KT600 Motherboard (DDR 400,AGPX8,5.1 Sound,ATA133,LAN,USB 2.0) : 390 nis Abit Siluro GeForce FX 5200 128MB DDR Retail : 390 nis HEC 300AR-T PSU : 180 nis ואלו החלקים הישנים שיש לי בבית שאני מחבר למחשב הזה : WD 20GB HD 256MB DDR266 PC2100 MICRON Case LG X52 CD-ROM AOPEN X24X10X40 CD-RW Floppy 1.44 Mouse & Keyboard Speakers Monitor 15" אני צריך גם המלצה לקירור , לא יקר , ויעיל..(רצוי שקט). יש סיכוי שאני אבצע OC …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מחפש לשדרג את המחשב הנוכחי (מפרט מלא למטה). חשבתי להשתדרג רק בכרטיס מסך אבל הבנתי שהמעבד ולוח האם כבר ישנים וצריך להחליף. בגדול אשמח להשאיר כמה שיותר חלקים, אבל אם צריך להחליף אז נחליף. תודה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 300 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) זה המפרט המלא הנוכחי מעבד - Intel Core i5-4590 …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
החברה חייבת להיות דל [מחירים מיוחדים ואחריות אישית במיוחד ] המחשב בעיקרון יתנייד אבל בעיקר כדי להיות נייח במקום אחר ולכן גודל של 15 נראה לי יהיה אופטימלי המחשב ישמש עבודות משרדיות, אינטרנט, סרטים [גם HD] ורצוי שיהיה עם HDMI [לא חובה] וקצת משחקים רצוי ואף חובה הארדיסק של מעל 200 וכמו כן 2-3 ג'יגה ראם וכרטיס מסך נחמד ++ חשבתי על אולי : DELL XPS M1530 2.5GHz יש משהו אחר שיענה לי על הדרישות בדל? ואם לא בדל אז איזה כן יענו לי על הדרישות בתקציב סביר? [5000 אני מעריך]
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחשב לסטודנט בתקציב 4,000. מטרות המחשב: סטודנט לכלכלה ופילוסופיה. לא נראה שאצטרך הרבה מעבר לשימושים הבסיסיים (אינטרנט, אופיס) ואולי כמה תוכנות בינוניות. גודל המסך: לפחות 15", אשמח אפילו ל-16" אם זה לא חורג מהתקציב - הראייה שלי דפוקה ואני חייב מסך גדול. הכי חשוב לי פרופורציות באזור 3:4 ולא באזור 9:16. משקל: מעדיף שיהיה יחסית קל (פחות מ-3 קילו), אבל אני בהחלט מוכן להתפשר על חשבון ביצועים ו/או זמן סוללה. זמן סוללה: רצוי יותר מ-3.5 שעות, באופן כללי זמן הסוללה הוא מאפיין מועדף על ידי לעומת המשקל. יציאות מיוחדות: מעדיף שיהיה אפשר לחבר לטלוויזיה מודרנית (אני לא יודע כמה יקר החיבור הזה, לא רוצה לשלם עליו יותר מ-200 שקלים יותר). לא מדובר על צפייה בסרטים מהמחשב בטלוויזי…
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-