עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by cosinusminus,

שלום רב אני זקוק להכוונות באשר למפרט בסביבות 4000+- ש"ח ללא ציוד היקפי, מסך וצורב כאשר הכיוון הכללי כבר ידוע, רק חסרה לי קצת אינפורמציה. בבקשה קחו בחשבון שמדובר במחשב שאמור להריץ משחקים בצורה סבירה ללא כוונות OC. מעבד AMD 64 3200 לוח - האם יש טעם לקחת ultra? איזו חברה מומלצת? די חשבתי על ה ABIT AN8 ultra אבל קראתי כמה ביקורות לא מחמיאות באשר לקירור שלו. זיכרון 1GB מה זול ואמין? דיסק קשיח 160GB - האם יש עדיפות לחברה מסויימת? יש הבדל אמיתי בין SATA ל- SATA II? האם NCQ באמת משנה משהו? כרטיס מסך - התקציב לרכיב הזה הוא 1000+- ש"ח, חשבתי בכיוון של 6600GT, האם הוא יסחוב את המשחקים הפופולרים? אני לא גיימר מטורף אבל עדיין רוצה להינות מהרכישה שלי. אילו יצרנים מומלצים? יש גם אופציה …

2. Started by beasst,

אהלן אני צריך שתתנו לי המלצה על מפרט חזק שיריץ משחקים כבדים כמו bf4, gta v, crysis 3, far cry 3 על ההגדרות הכי גבוהות וגם כן מיועד לעריכה גרפית עדיפות גבוהה מאוד לכרטיס Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2G הינה מחשב לדוגמא שאני מתעניין בו, אני אודה אם תביאו עליו חוות דעת גם: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10195 1. מה התקציב המקסימאלי?: 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: 100 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: גיימינג כבד ועיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד ל…

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  3. Started by vivogd,

מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  4. Started by bv500,

כרגע בתכנון: Asus P5B Deluxe/Wifi-AP = 1240 Intel E6400 = 1180 Thermaltake BigTyp VX = 280 G.skill 2Gb (2x1G) 800Mhz 4-4-4-12 2.0-2.1v F2-6400CL4D-2GPK = 1520 Asus 1950Pro = 1300 Zalman VF900-Cu LED = 200 WD2500YS 250Gb 7200rpm = 470 Samsung SHS182M DVDRW x18 DL Lightscribe = 230 LG 1970HR 19" 2ms = 1750 Thermaltake Mozart TX VE1000SWA = 1450 Thermaltake Pure 500W -57 / Tough 600W -103 = 680/830 זה כבר הגיע לסה"כ = 10500 כל זה בתנאי שהכל נקנה בארץ. אם אצליח להסתדר עם חבר מארה"ב הוא יקנה לי בחנות NEWEGG שהמלצתם וכך אצליח להוזיל משמעותית את המחשב ואולי לשפר חלקים מסוימים כמו הזכרון למשל. בנוסף אני מעוניין לקחת בחשבון גם VISTA Home Primium חוקית ככה שזה כבר יגיע מעל 11K - קצ…

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by darkie,

1. מה התקציב? 3K ככל הנראה מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חשוב שיהיה שקט, אבל לא קריטי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב אבל לא על חשבון דברים אחרים. 10. האם מתוכנן OC? לא מתוכנן. 11. במפרט למשחקים - משחקים חדשים/כבדים הרזולוציה יחסית נמוכה - 1280 * 1024. הבסיס למפרט לפי מה שאני מצאתי לנכון להרכיב: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333M…

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  6. הכותרת די מסגירה את מה שאני מחפש אני מניח.. כמו כן שורה תחתונה לא הבנתי איזה מפרט עדיף לגיימינג המפרטים לגיימינג או מפרטי מקסימום גיימינג מינומים מחיר. כמו כן עיינתי במפרט הגיימינג שתקציב ה5000 שקל האם זה המקסימום שאני יכול להשיג בתקציב הזה? 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזו…

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  7. אני לא אוהב את כבל ההטענה של Ipad Pro 2017 , מקווה שאפל פאן בויז לא ייכעסו עליי עכשיו. אני מעוניין בהטענה אלחוטית ל Ipad Pro. 1. כן אני יודע שזה יהיה איטי יותר מהטענה רגילה, לא אכפת לי. 2. אני לא רוצה את הטענה אלחוטית שמערבת את הכבלים ו/או את התקע התקניים של Apple. 3. כסף זה לא בעיה. 4. אם ההטענה האלחוטית עלולה להזיק לאייפד שלי באיזה דרך כלשהיא, זה דווקא כן אכפת לי ואשמח לשמוע את דעתכם. אם תוכלו לשלוח לי קישור למשהו שטוען אלחוטית, ותואם ל Ipad Pro 2017, ויש לו תקע שמתאים לתקן האירופאי (באמזון כל הזמן מציגים תקעים בתקן האמריקאי, אבל אני לא מבין כזה גדול באמזון - יש מצב שהם שולחים לישראל אוטומטית תקעים שמתאימים לתקן האירופי…

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by Franky 4 Fingers,

מה דעתכם על המפרט הנ"ל: כמובן שאני מחכה לקופון כלשהו שיפחית את המחיר... 15% הנחה משמע 880 $... אני גם צריך להוסיף מס... אני שולח את המחשב לדודה במיאמי ואין לי מושג כמה המיסים שם Memory 4 GB DDR2 SDRAM 800MHz (2 DIMMs) -------------------------------------------------------------------------------- Hard Disk Drive 250 GB Free Fall Sensor Hard Drive (7200 RPM) -------------------------------------------------------------------------------- Video 256MB NVIDIA Quadro NVS 160M -------------------------------------------------------------------------------- Web Camera Integrated Webcam with digital microphone ---------------------------------------------------------------------…

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  9. Started by yakir4u,

היי המחשב שלי קצת התעייף וקשה לו להריץ סרטים באיכות של 4K הסרט לאגי ולא זורם i5 3570k gigabyte z68xp-ud3p ram 16gb(2x8) 1033mhz amd readon 7970 3gb בנוסף אני משחק מטרו:אקסודוס והצמשחק גם בקושי סוחב על המחשב האם זה חכם להוסיף עוד כרטיס מסך לCF על מנת להעלות ביצועים או שזה נובע מהמעבד? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by NuXeR,

שלום , אז ככה , בזמן האחרון אחותי משתלטת על המחשבים שלי ושל אחי וחורשת את Vice City , Underground ועוד.. החלטנו לקנות לה מחשב משלה , -דל תקציב-. אז זה המפרט כמו שנראה לי , אני אשמח לתגובות : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU : 390 nis Gigabyte GA-7VT600-L VIA KT600 Motherboard (DDR 400,AGPX8,5.1 Sound,ATA133,LAN,USB 2.0) : 390 nis Abit Siluro GeForce FX 5200 128MB DDR Retail : 390 nis HEC 300AR-T PSU : 180 nis ואלו החלקים הישנים שיש לי בבית שאני מחבר למחשב הזה : WD 20GB HD 256MB DDR266 PC2100 MICRON Case LG X52 CD-ROM AOPEN X24X10X40 CD-RW Floppy 1.44 Mouse & Keyboard Speakers Monitor 15" אני צריך גם המלצה לקירור , לא יקר , ויעיל..(רצוי שקט). יש סיכוי שאני אבצע OC …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by TF,

היי מחפש לשדרג את המחשב הנוכחי (מפרט מלא למטה). חשבתי להשתדרג רק בכרטיס מסך אבל הבנתי שהמעבד ולוח האם כבר ישנים וצריך להחליף. בגדול אשמח להשאיר כמה שיותר חלקים, אבל אם צריך להחליף אז נחליף. תודה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 300 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) זה המפרט המלא הנוכחי מעבד - Intel Core i5-4590 …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. החברה חייבת להיות דל [מחירים מיוחדים ואחריות אישית במיוחד ] המחשב בעיקרון יתנייד אבל בעיקר כדי להיות נייח במקום אחר ולכן גודל של 15 נראה לי יהיה אופטימלי המחשב ישמש עבודות משרדיות, אינטרנט, סרטים [גם HD] ורצוי שיהיה עם HDMI [לא חובה] וקצת משחקים רצוי ואף חובה הארדיסק של מעל 200 וכמו כן 2-3 ג'יגה ראם וכרטיס מסך נחמד ++ חשבתי על אולי : DELL XPS M1530 2.5GHz יש משהו אחר שיענה לי על הדרישות בדל? ואם לא בדל אז איזה כן יענו לי על הדרישות בתקציב סביר? [5000 אני מעריך]

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by AviaE,

שלום לכולם, מחשב לסטודנט בתקציב 4,000. מטרות המחשב: סטודנט לכלכלה ופילוסופיה. לא נראה שאצטרך הרבה מעבר לשימושים הבסיסיים (אינטרנט, אופיס) ואולי כמה תוכנות בינוניות. גודל המסך: לפחות 15", אשמח אפילו ל-16" אם זה לא חורג מהתקציב - הראייה שלי דפוקה ואני חייב מסך גדול. הכי חשוב לי פרופורציות באזור 3:4 ולא באזור 9:16. משקל: מעדיף שיהיה יחסית קל (פחות מ-3 קילו), אבל אני בהחלט מוכן להתפשר על חשבון ביצועים ו/או זמן סוללה. זמן סוללה: רצוי יותר מ-3.5 שעות, באופן כללי זמן הסוללה הוא מאפיין מועדף על ידי לעומת המשקל. יציאות מיוחדות: מעדיף שיהיה אפשר לחבר לטלוויזיה מודרנית (אני לא יודע כמה יקר החיבור הזה, לא רוצה לשלם עליו יותר מ-200 שקלים יותר). לא מדובר על צפייה בסרטים מהמחשב בטלוויזי…

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  14. המפרט מתבסס ברובו על אחד מהמדור מפרטים מומלצים כאן. athlon II X3 450 coolerMaster 120mm AC freezer 7pro rev.2 Gigabyte GA-Ma78LMT WD 500gb 7200 Sony Nec ad7260s gainward GeForce GT 430 1gb ddr3 Huntkey Hespers h403 kingston 2x2gb cl9 1333mhz [סה"כ 2150] יש משהו שהייתם משנים בו לטובת איכות יותר טוב או התאמה מוצלחת יותר בין הרכיבים? [ניתן לחרוג טיפה מהסכום אבל לא להתפרע] תודה

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  15. המפרט הוא למחשב מהיר לא ממש למשחקים וזהו.... מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 9146 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB (P/S Not Inc) Case 241.00 ¤ 1 241 ¤ 1 9415 Intel Pentium D 3.0GHz 2X2M Cache 925 Dual Core 800MHz 775 Box CPU 900.00 ¤ 1 900 ¤ 2 8252 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 259.00 ¤ 1 259 ¤ 3 1222 Microsoft K4900124 Multimedia Keyboard 90.00 ¤ 1 90 ¤ 4 6596 Gigabyte GA-8I915PLG Intel 915PL Bulk Motherboard 455.00 ¤ 1 455 ¤ 5 7550 Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory 307.00 ¤ 2 614 ¤ 6 8820 17'' Proview CQ-729DG (8ms) + Speakers DVI LCD Monitor 1064.00 ¤ 1 1064 ¤ 7 6955 Logitech Wheel White Optical USB OEM Mouse 67.00 ¤ 1 67 …

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  16. Started by bermangroup,

יש לי מחשב נייד של DELL מדגם STUDIO 1555 ואני רוצה להתקין עליו בשבוע הבא חלונות 7. (אני מתכוון להתקין עליו את חלונות 7 בגירסת: "Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x86.OEM.DVD-BIE" ,ששמעתי שהיא הכי מומלצת ובכלל טובה לניידים). אז השאלה שלי היא כזאת: האם יהיו לי את כל הדרייברים שאני צריך בכדי להישתמש בכל האפליקציות שבמחשב. *לפי מה שאמרו לי מספר אנשים ששאלתי אותם,חלונות 7 מעדכנת ומתקינה את כל הדרייברים הנחוצים למחשב בזמן ההתקנה של הווינדאוז,ובנוסף לכך במקרה שחסר איזה דריבר או שאין באפשרות הווינדאוז למצוא ולהתקין לי אותו, אני יוכל לקחת את הדיסק של הדרייברים שקיבלתי עם המחשב (כאמור הדרייברים הם של vista home premium) ולהתקין אותם בחלונות 7 והמחשב אכן יתקין לי אותם בלי שום בעיה. - האם…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום, אני מחפש לפטופ לשימושים קלים - בעיקר אופיס ואינטרנט. חשבתי על I5 דור 8 עם 8G זיכרון ודיסק 256 SSD. התקציב שלי בסביבות 2500. לפני כחודש כשהתחלתי לחפש לא מצאתי משהו מתאים בפחות מ-2800 ש"ח כולל מערכת הפעלה. בסוף השבוע בדקתי שוב ומצאתי 3 אופציות - אחת ל-"מוחדש" - מחשב נייד 15.6" Dell דגם 5570 Inspiron מעבד Core i5-8250U דור 8 זיכרון 8GB דיסק קשיח 256GB SSD ב- 2,300 ש"ח: https://www.wallashops.co.il/%D7%9E%...5/pi7ti23de90d והשנייה למחשב חדש של ASUS - X507UA - ב-2,388 ש"ח https://www.winprice.co.il/product/%...ff=Zap&aff_a=1 בנוסף ראיתי הצעה מעניינת עם I3 - אני לא בטוח אם זה מספקי טוב לי - Dell Inspiron 15 3583 IN-RD33-11380 ב- 2,122 …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by BlueBlood,

טוב אני קונה בקרוב מחשב חדש... הרכבתי כבר כמה הצעות ואניה רוצה לדעת כמה השצעות שתיתנו לי: אז ככה: מחשב ב 6000 שקל (אפשר לחרוג בטיפטיפה) עם מסך וציוד הקיפי שימוש: משחקים כבדים... (חייב להיות DUAL 2 CORE ו חייב כרטיס מסך חזק)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yotam360,

מתכנן לשדרג את המחשב שלי בגלל שהוא כבר לא סוחב משחק בצורה חלקה. השידרוג יכלול החלפה של הלוח אם, מעבד, הארד דיסק, וזכרונות. השידרוג נועד למשחקים וגם קצת OC. תודה מראש! אני מתכוון לקנות אותו או בפנדה מחשבים או בנועה מחשבים

• 12 תגובות
    • 763 צפיות
  20. Started by Snir Weitzman,

היי אני מחפש מחשב נייד שיהיה לי טוב לעריכת ווידאו (לתוכנות כמו Premire Pro, After Effects, Sony Vegas) ולעיצוב גרפי למרות שאני מתעסק בזה כרגע פחות כמו פוטושופ ואילוסטרייטור. אלה השימושים העיקריים, בנוסף לזה אולי אעשה בו שימוש לגיימינג קל יחסית כמו PES ו- FIFA אבל זה בגדר בונוס נקרא לזה. בכל אופן כרגע מצאתי 2 מחשבים שאני שוקל לקנות זה האחד: Lenovo Legion Y540-15IRH 81SX00D7IV https://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&changeSnif&uin=66252 וזה השני: Lenovo Legion Y540-17IRH 81Q40065IV https://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&changeSnif&uin=66750 הם בעקרון זהים אבל ההפרש ביניהם הוא בגלל הRAM שבראשון יש 16…

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by go_basil,

חברי הפורום היקרים, אני מחפש מחשב בתקציב של עד 4000 ש"ח, לצרכים משרדיים בלבד. קיבלתי הצעת מחיר למחשב טושיבה מדגם a200 1m4 3699 ב 12 תשלומים או 3850 ב 24 תשלומים. המחירים יחסית זולים, מאחר והדגם קרוב לסיום חייו, וכנראה לא יחודש (כך נמסר לי). מפרש המחשב כולל: שנתיים אחריות מעבד dual core t2130 זיכרון 1 ג"ב כונן קשיח 120 ג"ב מתאם מסך GMS945 צורב DVD מערכת הפעלה ויסטה פרמיום האם לדעכת מפרט המחשב מספיק לצורכי משרד. החולשה היחידה של המחשב היא המעבד שאינו core dou או core2dou אלא dualcore, מעין גירסה של pentium d למחשבים ניידים. האם לדעתעם המפרט של המחשב יוכל להריץ את מערכת ההפעלה בצרה טובה? והאם מחשבי טושיבה אמינים ? תודה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by natgun0,

לפני חודש קניתי מחשב שהיה די בזבוז כסף אבל נאלצתי למכור אותו בשביל הכסף. עברתי פה בין הודעה להודעה אבל לא מצאתי משהו שאני מחפש,אז אני צריך מפרט של מחשב גיימינג שבמחיר יכלל גם מסך . 1. מה התקציב המקסימאלי? 4800. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים(nfs,call of duty,gta iv),גלישה בכרום . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ביז'ו המוס,

שלום. אני מחפש לפטופ טוב ללימודים. הדרישות שלי הם: שיהיה קל יחסית,שיהיה אם כמה שיותר שעות בטריה, עדיף אם 512 מגה בייט. התקציב שלי דיי גמיש ואני מחפש משהו טוב שילווה אותי עד סוף יב' (אני בי') ואולי גם אחריי זה. נראה לי מעדיף סנטרינו או AMD מובייל, תלוי למי יש יותר שעות בטריה ותאמת מה אתם חושבים על APPLE powerbook לדרישות שלי? אני לא הולך לשחק על המחשב בכלל ונראה שאפשר להכניס את הלפטופ הזה גם כאפשרות.. אז מה אתם אומרים? תודה מראש אור

24. במקום חלק מהרכיבים במיפרט עד 2500 למישחקים הציעו לי את הרכיבים הבאים: לוח אם MSI-K8MM-V כ-מסך MSI NX6600LE TD256E PCI-E מה דעתכם? האם רכיבים אלה טובים? תודה ali baba

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by blacklfag,

נכון להיום אני לא משתמש במחשב לשום דבר חוץ מאינטרנט וסרטים. אבל חשוב לי שאני אוכל לשדרג אותו בעתיד כדי שאני אוכל להשתמש בו גם למשחקים. עוד דברים שאני צריך: -מקלדת ועכבר אלחוטיים, כי השולחן מחשב שלי הוא גם השולחן עבודה/כתיבה. -דיסק קשיח גדול (לסרטים, מוזיקה). ראיתי את המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/view/122/ אם הכרטיס מסך מובנה זה אומר שאי אפשר בעתיד לשדרג אותו? ואם אפשר גם המלצה לחנות.

• 10 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.