עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by opdd,

בה שלום אני מעונין לקנות מחשב שולחני ששימושו העיקרי הוא לתכנות, כאשר הוא מריץ את התוכנות windows 7, visual studio 2010, ms sql server 2005, office 2010 אלו התוכנות המרכזיות שרצות, הרבה פעמים בו זמנית, כמו כן לא נדרש שום ציוד הקפי. אני מעונין במחשב 32 BIT (בגלל אילוצי מערכת הפעלה שכבר יש לי) אשמח לקבל מפרט כמה שיותר מפורט שאוכל להבין ולשחק איתו. תודה רבה!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by GeForce93,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ברשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV/V / NBA2K14 / MINECRAFT / JUST CAUSE 2 / BF 4 / CS:GO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20-22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  3. שלום לכולם וצהריים טובים, בן-דודי רוצה לקנות מחשב לעבודה עם MAYA וקצת AFTER EFFECTS. הוא שאל אותי לגבי מפרט ואני גם התייעצתי עם כמה אנשים. בסופו של דבר הגענו ל: מעבד: Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39GHZ - 4MB cache לוח-אם: Intel Westchester G965 זיכרון: 1GB TwinMos DDR 2 - 667 * 2 (סה"כ 2GB) הרד-דיסק: WD 250GB-16MB KS - 7200 RPM SATA2 כרטיס מסך: Leadtek Quadro FX 540 128MB PCX ספק כוח: Thermaltake TR2 470W אני אשמח לשמוע דעות והערות ממכם לגבי המפרט (במיוחד לגבי הכרטיס מסך שזה הנושא שלצערי אני הכי פחות מתמצא בו). כמו-כן, 1. האם למישהו יש המלצה על מסך 22 אינץ' טוב לעבודת תלת-מימד? כי המליצו לנו על BP2219FW 22" MAG ובדקתי והבנתי שהוא עושה DITHERING והצבעים לא מספיק טובים. 2. האם…

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  4. Started by galgal4,

שלום זקוקה לעזרה בבניית מפרט למחשב תלת מימד וגרפיקה. תקציב - בסביבות 7000 ש"ח, ללא ציוד הקפי: לשים לב שמדובר במחשב לעבודת תלת מימד 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה ותלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי בתוכנות : 3d max, revit, aoutocad, photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק …

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by uri101,

הדרישות: ללא מסך וציוד היקפי המרת וידאו אנלוגי למדיה דיגיטלית, שיריץ ויסטה בעתיד, גלישה, אמיול ,סרטים ומשחקים. אם התקציב נמוך מדי, שהכרטיס מסך יהיה מובנה אך שתהיה אפשרות להוסיף בעתיד כרטיס DX10. לא יודע אם צריך oc , למה זה טוב? תודה רבה מראש, אורי

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  6. מצ"ב המפרט הבא לתקציב של כ- 6500 ש"ח, נא הערותיכם. מטרת המחשב - גלישה, סרטים, משחקים (בעיקר STRATEGY, לא DOOM וכדומה), מעוניין ברכיבים יציבים שיעמדו בטמפרטורת חדר של עד 30 מעלות, רעש נמוך ככל הניתן, עם אופציות לשדרוג עתידי - מעוניין שהמחשב ימשוך לפחות 4 שנים. קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 517 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 239 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 455 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 Platinium Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 ¤ 416 1 קשיחים ל…

• 5 תגובות
    • 512 צפיות
  7. Started by Yoniarnon,

מה אתםחושבים על המחשב הזה? הוא מגיע בילד אין מ Tms עולה סביבות ה 350שח 350שח שווה את הכסף?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Bar Naftali,

טופס בקשת המלצה למפרט: קודםכל נתחיל בזה שתודה רבה מראש לכולם מעריך את זה מאוד! אנירוצה לקנות את המחשב מTMSבלבד. ישברשותי את המעבד AMD Ryzen 5 Six Core 1600 Box וכרטיסמסך Sapphire NITRO+ Radeon™ RX 580 8GD5 8GB GDDR5 אניצריך את שער המפרט. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר):1800(ללא מעבד וכרטיס מסך) • חריגה מקסימלית מהתקציב:לא חושב יש צורך במידה וכן וזה קריטי 200 לכל היותר • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן למה לא שימושים: • מהם השימושים במחשב?(לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק:Doom. GTA. Pubg. assassin's …

• 23 תגובות
    • 4.8k צפיות
  9. אוקי הנה החנויות שימו לב שלא בכל חנות זה אותם חלקים תמליצו לי מה הכי כדאי ותתחשבו בקריטריונים: אחריות, מרחק מהחנות (אני גר ברעננה) ומחיר! אז הנה החנויות: LogicPc KSP Noa Pandas שימו לב על החלקים !! **רק על הזיכרון, כרטיס מסך ולוח אם** ממש תודה לכל העוזרים!!! ואני חייב המלצה דחוףף!! כי עוד מעט יגמרו מעבדי AMD כאן בארץ!! תזכרו - מחירים, אחריות, ומרחק מהבית... תודה רבה לכולם!!!!!!!!!!!!!!

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  10. Started by RoNeR,

רצוי בלי חריגות מחיר ושיריץ גם משחקים בסבבה (רצוי מעבד e2160) מארז נורמלי לא מכוער והכי חשוב כרטיס מסך לא משולב

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  11. Started by sh4y,

אלהן, קודם כל אני חדש פה והמליצו לי להכנס לפה לפניי שאני קונה אז ככה, אין לי הרבה כסף וזה המעט שיש לי 2500 שקל ואני צריך את המחשב הכי טוב שיש בסכום הזה.. וכן מ Ivory או KSP *מחשב רגיל לכל דבר משחקים מוזיקה וכו' תודה וסומך עלייכם , שי (:

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  12. Started by st379,

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4985 זה המפרט חוץ מזה שחסר טיפה זיכרון ram לא מצאתי איזו בעיה עם המפרט והמארז שכנראה לא משהו. ספק איכותי, דיסק קשיח טוב, מעבד הכל עונה לצרכים שלי השאלה אם אני מפספס משהו. תודה לכל מי שיוכל לעזור לי. מעוניין בחנות מאיזור מודיעין לכן הלכתי על אייבורי אבל נראה שהמחירים מצויינים אשמח לחוות דעת נוספת.

• 22 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. שלום כולם, לצערי אני כנראה נפרד מהמחשב הישן (מאוד... 2001) שלי. הוא הפך להיות איטי מדי וסבא שלי הציע לקנות לי חדש. בעיקרון אני מחפש מחשב לצרכים סטודנטיאליים כלומר, אופיס ואינטרנט. אני עובד עם לא מעט חלונות פתוחים (מולטיטאסקינג אני חושב) ואני רוצה שהוא לא ייתקע לי באמצע ויעבור במהירות ובקלילות בין החלונות. (ברקע רץ מסנגר ואייסיקיו, ואני עובד במקביל עם אקספלורר בסביבות 3-4 טאבים, אקרובט ווורד או אקסל) ניסיתי לבנות מפרט אבל יש יותר מדי לוחות אם, מעבדים וסוגי זכרונות ואני לא מצליח להשתלט על הכל. אני רוצה לחסוך בעלות כמה שיותר על מנת שביתרת התקציב אוכל לקנות Dell mini 12. מה אני צריך בגדול: יש לי את המארז הישן שאני רוצה לשמור עליו (להחליף כמובן ספק כח כדי שיתאים לחלקים החדשים…

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  14. טוב, בסוף אני קונה כ. מסך בארץ, אז סתכלו בעמ' 2 למפרט, משהו לשנות ? (אני מזמין מחר)

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by cpus,

כולל מסך. השימוש: משחקים לא כבדים, לרוב. לא מתכנן OC. לא כולל: מודם, 1.44, מקלדת ועכבר, כונן CDROM, צורבים למיניהם. נראה לי מפרט אתגרי ! ותודה לכם......

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלוםצ לכולם אני מנסה לבנות לי מפרט ב-6400 ש"ח ולא מצליח אני תמיד מגיע ל-7000 שקל שזה הרבה מעל התקציב שלי בגלל זה אני צריך אתץ עזרתכם... העיסוק שלי במחשב הוא מוזיקה אינטרנט משחקים סרטים ואופיס.... אני רוצה שתיבנו לי מחשב מבוסס amd 64 כולל מסך , צורב, צורב די וידי , וכל שאר החלקים החשובים.... (ואם אפשר שהמארז והצורבים יהיו שחורים) (לא חייב) תודה לעוזרים... נ.ב האם שווה לחקות לnforce 4 (או איך שלא כותבים את ז\ה) ותוך כמה זמן זה יגיע לארץ ומה יהיה מחירו....????

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by TheWave,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב חדש מבוסס על AMD 64 מישהו יכול להכין לי מפרט שיכלול: מעבד, לוח אם, זיכרון, כונן קשיח, כרטיס מסך, כונן דיסקטים, כונן די וי די, צורב, מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים ומארז עד 8000 ש"ח תודה לכל העוזרים

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום לכל חברי הפורום , הרכבתי את המחשב הבא באתר של pchardware . מחיר כולל מע"מ : 1,917.46 ש"ח AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Gigabyte GA-7S748 SIS 748 Motherboard (FSB400, DDR400, AGP8X, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) Thermaltake Slim Volcano 8 CPU Cooler for AMD Innovision Geforce 4 MX440-8X 128MB DDR TV-Out Retail VideoCard DDR-RAM 256MB 3200 Hynix Original Memory Genius KB-09 PS2 Eng/Heb Internet Keyboard + Pad Microsoft Optical Trekker Mouse OEM PS2 | USB Super Midi Tower Case USB Front ATX 300 Watt ועכשיו לשאלות : 1.ידוע לי שמעבדי ה- amd עובדים בטמפרטורה יותר גבוהה מ-INTEL . האם יש הגנות כנגד זה בבורדים במקרה שהמאוורר מפסיק לעבוד . 2. האם …

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  19. Started by sh_idan,

Micron DDr 512 400Mhz P3200 GIGABYTE K8NS (nf3) AMD XP 3000 64bit GIGABYTE RADEON 9800 pro WD 120 7200 SATA SP PRESCOTT 400w 4fans usb ms... איך המפרט הנ"ל? מטרת המחשב להחזיק לעתיד. שמשחקים יעבדו באיכות טובה(לא צריך את ה-איכות)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by nwbugo,

שלום, אני מחפש עכשיו מפרטים מומלצים למערכת מחשב לגיימרים מבוססת i7, גודל תקציב 8k כולל מסך. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  21. Started by abit,

שלום לכם... אני צריך בבקשה שתעזרו לי לבנות מפרט מחשב מבוסס על P3 733MHz 370PIN ... מפרט שלם כולל מארז וספק בלי ציוד היכפי (כגון מסך רמקולים וכו') ד"א שמעתי שיש לוחות לפנטיום 3 שתומכים ב- DDR זה נכון? ואם כן אפשר לשים אותו במפרט? התקציב נע בין 2500-3500 , תודה רבה לכם abit

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן, המפרט ישולב ביחד עם מערכת קירור מים ומיועד לאוברקלוק ומשחקים בהגדרות גבוהות על מסך 22 אנץ' . השאיפה להגיע ל 4GHZ . המפרט כולל : מעבד - AMD PHENOM 940 לוח אם - DFI DK 790FX-M2RS זיכרון - G.SKILL PI Black 4GB DDR2 900(PC2 7200) כרטיס מסך - POWERCOLOR AX4870 1GBD5-PPH Radeon HD 4870 1GB עכשיו המחיר יוצא 2400 שח ללא משלוח . כמה שאלות לגבי המפרט - 1. האם יש לוח אם מומלץ יותר ? מאחר ואני מזמין מחו"ל יש מבחר גדול יותר (חנות NEWEGG) ואני לא כל כך בקיא בלוחות של PHENOM 2 . 2. לא בדיוק הבנתי אם ללוח אם הזה יש RAID ? רצוי שיהיה RAID כי למחשב יחוברו 2 הרדיסקים של 1TB . 3. האם השילוב הנ"ל ללא אוברקלוק יריץ את GTA IV בצורה טובה ? (משחק שאני מאוד אוהב) ומה אתם חושבים בגדול על …

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  23. שלום אני קצת לא מעודכן בכל מה שהולך בחומרה של היום... רציתי בקשת עזרה למפרט מחשב מבוסס Shuttle Barebone כי חשוב לי החסכון במקום ואני יודע שזו החברה הכי איכותית למחשבי Barebone אבל אם ידוע לכם על מתחרים לא רעים אני לא יתנגד... אז ככה אני צריך שהמחשב יהיה חזק לעבודה משרדית שוטפת, בנוסף חשוב שמשחקים חדשים יעבדו עליו כמו שצריך... מסך לא צריך, אבל אם יש איזה סט של עכבר ומקלדת תוסיפי, אני אוהב את המראה המינימלי אז קחו את זה בחשבון... אה וכמובן צריך מצלמת רשת טובה לשיחות ועידה בוידאו... תודה רבה

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  24. מה דעתכם על מפרט זה? לא בטוח לגבי הזיכרון. האם עדיף HD S-ATA? intel p-4 2.8GHZ 800MHZ FSB HYPERTHREADING ASUS P4C800 Deluxe /GBL p-4 Dual CHANNEL DDR 3Y DDR VIVO+DVI 3Y ASUS V9600XT/TVD RADEON 128MB MAXTOR 80GB IDE 7200RPM ATA 133 8MB BUFFER 3Y DDR KINGSTON 400Mhz 512MB CL3A 3-3-3

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) Memory : GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 4000 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Video Cards : ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI OEM Video Card Sound Cards : Creative LIVE! 5.1 Bulk Sound Card Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM LG x 52 Black ! CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Black CD-RW Keyboards : Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboar…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים