עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כרטיסי מסך : Sparkle nVIDIA GeForce GTX 460 1024MB DDR5 PCIe X2 SLI מארז thermaltake spedo advance מעבד Intel I7 930 לוח אם: פה אני צריך עזרה אני רוצה רק ASUS , עם ציפסט X58 , אבל הבעיה שהם יצאו לפני חצי שנה שנה , והלוחות לא תומכים Usb 3 ולא Sata 6gb אני לא מוצא דגם P6 כלשהו שתומך בשניהם יש רק את P6X58D Premium אבל הוא יקר ספק כוח : OCZ700GXSSLI 700W הארדיסקים : יש לי כבר 320GB בנוסף אני יקנה WD 2TB 7200 64mb ssd 80gb OCZ Vertex 2 לווינדוס בלבד. זיכרונות פיזיים : מתלבט בין : G.SKILL Trident+ Turbulence II 24GB (6 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600mhz(PC3 12800)- Cas Latency: 7 Timing: 7-8-7-24 לבין Kingston HyperX 24GB (6 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600mhz

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by zahiz007,

שלום, מעבד, לוח אם והארדיסק נרכשים בנפרד (מחוץ לתקציב). אשמח לקבל המלצות גם למוצרים אלו (מוצרי אינטל חובה) אשר כמובן ישתלבו במפרט המוצע. תודה!

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  3. Started by עידן1981,

היי חבר'ה.... זה פחות או יותר המפרט... התקציב רשום למעלה. מעבד core i-5 750 לוח אם Gigabyte p55-ud3L זכרון 2X2GB kingstone כונן קשיח WESTern digital black 1t 32 Mb buffer צורב LG מארז HUNTKEY ספק כח HUNTKEY 550W TRUEPOWER כ.מסך saphire 4870hd 512 mb ddr5 מסך lg 22" 2243t 1:30000 מה אתם חושבים ??? יצא 4,800 בלי עכבר מקלדת ורמקולים....

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  4. Started by optimum,

בוקר טוב ושלום ברצוני לקנות מחשב נייד זול ולא יקר לצורך עבודה עם אינטרנט ואני משחק במחשב אחד בלבד לא יותר מזה battlefiled play4free משחק ברשת . רציתי לדעת אם המפרט זה הוא מפרט טוב בשביל שאני אוכל להריץ את המשחק תודה ואם זה מחשב טוב כמובן ושווה ש"ח 2400 מערכת הפעלה: Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit pre-installed w/CoA with reinstallation partition סוללה: 6 תאים מעבד: Intel Core i5-2450M 2.5 GHz dual-core processor מסך: 15.6-inch LED-Backlit TFT LCD widescreen display 1366 x 768 resolution, 16:9 aspect ratio 3.1 GHz Max Turbo Frequency 3 MB Intel Smart Cache, 5 GT/s DMI, Intel Hyper-Threading Technology זיכרון מטמון: 4 GB DDR3 RAM דיסק קשיח: 500 GB hard drive כונן:…

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  5. Started by dcaspi,

אהלן כולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש. חיפשתי בין הרבה דגמים, כשאני עומד על תקציב של 5,000 ש'ח. ניסיתי למצוא מחשב בלי מערכת הפעלה, אבל לפי מה שהבנתי, כבר קשה למצוא מחשבים ניידים כאלה. בכל-אופן, רגע לפני שאני מזמין, תגידו לי בבקשה מה דעתכם על המחשב הזה (מחיר - 4,879 ש'ח) - מפרט טכני: כללי יצרן Acer דגם TravelMate 4062NLMi מעבד מעבד Intel Pentium M 740 Processor מהירות 1.73GHz זיכרון מטמון Level 2 cache 2MB זיכרון DDR 256MB DDR2 533MHz - 1x256 דיסק קשיח 60GB מסך סוג XGA גודל 15 אינטש רזולוציה 1024x768 כרטיס מסך Intel 915 PCI Express זיכרון מסך 128MB סאונד כרטיס קול 3D S.B STEREO + Microphone רמקולים יש תקשורת מודם 56K יש כר…

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  6. Started by NChen,

שלום לכולם אשמח אם תוכלו למצוא מחשב נייד עם מפרט הנל בתקציב 3500 שח בערך Minimum: 3 GHz processor (supporting SSE2 instruction set or higher) 2 GB RAM 12 GB available hard disk space Shader version 2.0b-capable video card Screen resolutions up to 1920x1200 Support for DirectX v9.0c or better Windows 7, Windows 8, or Windows 10 Recommended: 3 GHz dual-core processor 4 GB of RAM 16 GB available hard disk space Nvidia GeForce 8800/AMD Radeon HD 5670 or equivalent video card (Dedicated GPU with 512MB or higher Video Memory(VRAM)) Support for DirectX v9.0c or better. Window…

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  7. Started by Mr_ShoKo,

שלום, רציתי להתייעץ איתכם לגביי המפרט זה. א. האם הוא טוב ויחזיק מעמד לשנים הבאות ?! ב. האם הוא משלתם מבחינה כספית ?! ג.הערות אחרות בנושא אשמח לקבל. המחשב צריך בעיקר לעבודות , אינטרנט ומשחקים. הנה המפרט !!! http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=657 תודה רבה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  8. היי, קיבלתי הצעה מבחורה נחמדה שקנתה מחשב לפני כ10 חודשים למפרט הבא: מחשב של olidata intel coure 2 due t5550 1.83X2 ghz 896 RAM (הגיוני? או שלא ראיתי נכון?) כרטיס מסך: sis mirage 3 graphics 160 GB של WD DVDRW ולא מצאתי דרך לבדוק האם יש WiFi או לא.. המחשב נראה במצב תקין לגמרי.. היא רוצה עליו 1500 ש"ח, מוגזם? סביר? ישנה אחריות לעוד חודשיים נוספים..

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  9. Started by eyalb70,

שלום, אני מתכוון לקנות 2 מחשבים ניידים בBlack Friday הקרוב. אשמח לעזרתכם למציאת מחשבים מומלצים. מצרף הסבר ע"פ הפורמט למחשב אחד, השני בפוסט נפרד. 1. תקציב - 2,400-3,000 ש"ח. (ללא חריגות) 2. שימושי המחשב - אופיס וגלישה ללא תוכנות כבדות 3. בציוד הקפי - ללא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? - לא 5.פעולה שקטה - ייתרון, אך לא חובה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. מערכת הפעלה/אופיס - בעדיפות למחשב ללא מערכת ואופיס 8. העדפה לחנות/אזור - מרכז/צפון, לא רלוונטית החנות 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? Black Friday, או עד סוף השנה 10. חיבורים …

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by eyalb70,

שלום, אני מתכוון לקנות 2 מחשבים ניידים בBlack Friday הקרוב. אשמח לעזרתכם למציאת מחשבים מומלצים. מצרף הסבר ע"פ הפורמט למחשב אחד, השני בפוסט נפרד. 1. תקציב - 2,400-3,600 ש"ח. (ללא חריגות) 2. שימושי המחשב - עריכה גרפית ויצירת מוזיקה 3. בציוד הקפי - ללא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? - לא 5.פעולה שקטה - ייתרון, אך לא חובה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. מערכת הפעלה/אופיס - בעדיפות למחשב ללא מערכת ואופיס 8. העדפה לחנות/אזור - מרכז/צפון, לא רלוונטית החנות 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? Black Friday, או עד סוף השנה 10. חיבורים - HD…

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  11. Started by yafim1,

תגידו אני לא מבין ממש במחשבים ניידים מישהו יכול להמליץ לי על חלקים חברות של מחשבים

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by dannz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אשמח לחוות דעת על הנושא. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מיועד למשחקים אז אני מניח שאין צורך בהגדרות גרפיות חזקות. …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by omrij,

שלום אני צריך למצוא מחשב בעל המאפיינים הבאים בתקציב של 9000 +/- גודל מסך 14 מעבד דותן 740/750 זכרון 1GB DDR2 כרטיס מסך X600 דיסק קשיח 40-80 כונן DVD אפשר למצוא משהו כזה בתקציב של 9000?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by daphne_n,

אני רוצה לקנות נייד שיהיה חזק למשחקים של היום ולתוכנות עריכה של גרפיקה כגון קוראל דראוו, האם אפשרי למצוא נייד בסביבות המחיר הזה? הסתכלתי באייבורי ויש להם מחשבים ב4900 משהו כזה... תודה על כל תגובה דפנה.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by zaomri3,

שלום, מעוניין לקנות מחשב נייד שיתאים לעבודת אדריכלות, עבודה עם אוטוקאד בעיקר, לא עושה רינדורים וכו' אבל כן רוצה אופציה לתוכנות תלת מימד ברמה בסיסית גם אם המחשב לא יטוס. מצאתי שני מפרטים עם הבדל של כ1000 ש"ח בניהם, שההבדל העיקרי שאני רואה זה הכרטיס מסך GTX 1650 לעומת gtx1660 אשמח לחוות דעת האם מפרט הזול חזק מספיק, ואם לא האם המחשב היקר יותר יעשה את העבודה? HP Pavilion Gaming 16-A0010NJ / 1Q0Q5EA https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=33639 "15.6 HP Omen 15-EK0000NJ 1Q0N0EA i7-10750H https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=33643 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by galgal4,

שלום. מבקשת עזרה במפרט מחשב נייד לתלת מימד וגרפיקה. מעבד חשוב- i3 / i5 וחשוב זכרון פנימי 6GB. תקציב עד 4000 ש"ח. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by galgal4,
    • 0 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by galgal4,

מבקשת עזרה במפרט מחשב שמיועד לגרפיקה ורנדורים ברמה בינונית. תוכנות: Illustrator photoshop indesign AutoCad 3d Max + Vray אולי לעיתים רחוקות אשתמש גם ב- Premier תקציב - 5500 ש"ח עדיף למחשב לא מאוד כבד. מסך 16-17 אינץ תודה - - - תגובה אוחדה: - - - תשובות לשאלון- . מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה, עבודה משרדית ולעיתים 3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד בתוכנות הרשומות מעלה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by mlazar,

אני צריך מפרט או המלצה על מוצר ספציפי למחשב נייד לשימוש בתוכנת QBASE להפקת מוסיקה (הקלטות, בישולים וכד'). בלי לקרוע את הכיס יותר ממה שצריך.

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  20. שלום, שמי לירן. אני סטודנט שנה ראשונה למדעי המחשב ומדעי המוח. מעוניין לקנות מחשב נייד ב-3-3.5K ₪ (מקס' K3.8-3.9). אשמח לקבל הצעות למחשבים השימושים העיקריים של המחשב: תכנות, בדגש על תכנות מדעי. זה מתוכנן להיות המחשב שלי לכמה שנים קדימה עכשיו, בסיכוי טוב גם לתוך התואר השני (אולי יריץ גם דברים יחסית-כבדים בעתיד. אם מטלות סופר-כבדות ירוצו על מחשבי האוניברסיטה). לכתוב על המחשב. אני כותב וקורא על המחשב המון – בבית, בכיתה, בספריה, על הדשא, באוטובוס. שיקולים מרכזיים במחשב: תכנות. נוחות. האם המקלדת נוחה? שלא יכאב בצוואר/גב/ידיים אם אכתוב עליו הרבה שעות רצוף (ראו שאלה בהמשך האם כדאי לקנות תחנת עגינה ומקלדת ומסך חיצוניים לחדר שלי). שלא יכאב אם אקרא הרבה…

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  21. מחפשת מחשב נייד לסטודנטית להוראה וללימוד לשון . תוכנות בסיסיות . מחיר של 2000 ש"ח

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. היי ! דורש מפרט טכני ללפטופ עבודה, חזק ככל האפשר שניתן למצוא בטווח ה 3500 ש"ח, תנודות קלות למעלה או למטה במסגרת התקציב אפשרות, אבל רצוי לא לעבור את טרשהולד. תוכנות בשימוש, אדובי פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש, אפטר אפקטס. תוכנות תלת מימד בשימוש מאיה וזיבראש. דרישות בסיסיות. מעבד חזק, אם ניתן להביא מעבד מרובע ליבות, או מעבד חזק למולטי טסקינג מה טוב. לפחות 4 ג'יגה זיכרון חובה. כרטיס מסך חובה (לתלת מימד) אודה להמלצות לחברה אמינה עם איכות הרבה ובילד קוואליטי גבוה לצורך החזקה רבת שנים. תודה מראש !!!

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורך לימודים, אין שום צורך במשחקים וכו' עם זאת התוכנות איתם אני עובד הן תוכנות שדורשות גרפיקה אחרי הכל, וממש נתפסתי על המחשבים הניידים של DELL, עכשיו מצאתי מחשב שממה שאני מבין במחשבים הנתונים שלו יתאימו לי ללימודים, הבעיה היחידה זה הכ.מסך שלו, שאותו אני לא מכיר, ולא יודע אם הוא יספיק לי, אשמח לתגובה בנושא. http://cutimg.net/img/viewimg.php?fileid=0d5ec5.jpg

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  24. Started by shuky19,

היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי ליום יום וגם לפיתוח תוכנה. בגדול אני מעוניין במעבד חדש (i5 או i7) יחסית מהיר (2.3GHZ לפחות) לא חובה כרטיס מסך איכותי. כונן קשיח: SSD Hybrid גודל מסך בין 13'' ל14'' בנוסף מצאתי מחשב ואשמח לקבל חוות דעת עליו (הוא יחסית זול ולא ברור לי למה) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=853516 אשמח לעזרה בנושא תודה מראש, שוקי.

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  25. Started by shuky19,
    • 0 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים