עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לשימושים שונים כמו אינטרנט, חיבור לטלויזיה בHDMI, קצת פוטושופ, קצת visual studio ותוכנות שאוהבות RAM... . מה התקציב המקסימאלי? באיזור ה 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי שצריך להגיע לאיזור ה4000... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רשמתי למעלה... ואם משחקים זה ממש בקטנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כללי להכל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום אני מעוניין במפרט למחשב חדש. התקציב המקסימלי הוא 5000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי וגם אין תכנון לאוברקלוק. אני צריך מפרט רב תכליתי שישמש למשחקים, סרטים באיכות HD, עריכת תמונות ובכלליות - מולטימדיה. אין לי בעיה שישמיע רעשים סבירים אבל שלא יהיה רועש יותר מדי. את המחשב אני אזמין דרך RSM בניתי מפרט ואני צריך חוות דעת לגביו: תודה מראש לעוזרים! Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪902 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪671 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=13…

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  3. שלום לאור קריסתו של המחשב שלי (אין לי מושג א זו קריסה סופית או לא), החלטתי שהגיע הזמן לקנות חשב חדש. המחשב שלי כבר בן שלוש הוא עדיין שירת אותי נאמנה (למרות שהוא לא היה חזק גם כשקניתי אותו). לכן, אני חושב שאני לא צריך מחשב חזק במיוחד. אני משתמש במחשב לשימוש משרדי ובעיקר צפייה בסרטים (בטלוויזיה רגילה, לכן אני צריך יציאת S-video). בגלל שהמחשב יושב בחדר שלי, חשוב לי לבחור מארז ומאוורר שקט למעבד. מעבר לזה אין לי דרישות מיוחדות. מאחר שאני צריך יציאת וידאו S-video, חשבתי לקנות לוח אם עם יציאת HDMI (לשדרוג חוויית צפייה עתידית) ובינתיים להוסיף למחשב החדש את כרטיס המסך הנוכחי שיש לי (שהוא חלש מאוד, אבל מספיק בינתיים). אודה לכל מי שיוכל לעזור לי עם מפרט מתאים. המחיר הרשום בכותרת הוא…

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  4. מה דעתכם/ן על המפרט הבא מ - KSP? המחשב נועד לאינטרנט ואופיס בלבד. האם קיים מפרט טוב יותר ב - 1500 שקל? מעבדי ?AMD Sempron 2500+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD ASROCK K8-UPGRADE VM800 זכרונות DDR 400 512MB 400MHz V-DATA דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB כרטיסי מסך 64MB Shared DDR כרטיסי קול On Board 128Bit כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Philips 16x48 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 2202 ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מחיר 1574 ¤

5. המפרט מיועד לשימושים כלליים, קצת מכל דבר. משחקים, פוטושופ, תכנות, עבודה מול בסיסי נתונים וכדומה. המחשב חייב להיות שקט כמה שיותר. המעבד יוחלף ל A64X2 מתי שהמחירים שלו יהיו קצת יותר שפויים, לכן נבחר הA64 הכי זול בינתיים. זכרונות קיימים: 2 יח' של Twinmos AA4T 512MB. הזכרונות הקיימים ילקחו לטובת המחשב החדש, והזכרונות הפשוטים יותר יעברו לישן. ספק כח ומארז קיימים: Themaltake Xaser III V1000D וספק ThermalTake PurePower 460W יילקחו לטובת המחשב החדש כאשר ה Compucase ישמש את הישן. כמות מוצרים סה"כ 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5 594.25 ש"ח 1 Func sUrface1030 /w orange base - Mouse Pad 148.16 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 93…

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  6. טוב כעיקרון המפרט אמור להיות עבור שימושיים משרדיים אך לעיתים עשוי להפעיל תוכנות כגון פוטושופ כך שהוספתי כרטיס מסך וכמות זיכרון שהכל ירוץ חלק בנוגע לספק ולמארז ידוע לי שהוא גנרי אך זה מספיק למפרט אך כנראה אני אוסיף כמה שקלים ואקח מארז עם ספק של FSP מחנות נפרדת טוב חוות דעתכם\המלצות\הוזלות יתקבלו בשמחה מעבדי ‏AMD‏ כמות מחיר סה"כ Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore, Life Time Warranty 1 380 380 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE - 3 Years Warranty כמות מחיר סה"כ M52L-S3 AM2, nForce 520LE, DDRII800, PCI-E 1 295 295 זכרונות‏ DDR II 800Mhz - Life Time Warranty כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS TwiSTER CL5 2 80 160 כרטיסי מסך‏ Point Of View - 2 Years Warranty כמו…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב האישי שלי, המיועד בעיקר לשימושים משרדיים ולתכנות. אנא חוו דעתכם על המפרט, ובפרט אשמח להערות בנוגע למארז ולספק. מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1068 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪531 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪427 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪305 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce G210 Silent 512MB DDR2 PCIe ₪211 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=42601833606…

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  8. Started by asi1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 בערך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, סרטים ושימושים רגילים (לא משחקים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני מחפש מחשב שיתאים לשימושים שונים כאשר משחקים הינו שימוש לא מבוטל בפני עצמו, בתקציב של עד 2000 ש"ח פלוס מינוס לא כולל מסך. מצאתי את מפרט הבא מהחנות קיי.אס.פי: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II Zotac 9400GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E On Board 7.1 Channel Audio - כרטיס קול LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA On Board 10/100/1000 - ציוד רשתות HJA-6000 MIDI Black (No PSU) - מארז Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin - ספק Teac TK-8060 Heb, Eng USB KeyBoard - Logitech SBF90 Optical Wheel Black (Oem Creative SBS 245, 2.0 - רמקו…

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  10. Started by wow,

Intel Core 2 Duo 6600 ASUS P5B Deluxe (965P) - ATX זיכרונות - לא ממש מבין בזה,מתלבט בין אלו לאלו או אם יש לכם המלצה לזיכרונות טובים אחרים ל-2 סטיקים של ג'יגה שטובים לאוברקלוקינג אני אשמח לשמוע. כרטיס מסך - ASUS RADEON X1900 XT HTVDP 256MB או Sapphire Radeon X1950XT 256MB - VIVO / DVI - PCX - RETAIL --- מי מהם עדיף ? ספק כוח - מתלבט בין ה-ENERMAX LIBERTY 500W לבין OCZ PS 520W ATX MODSTREAM אגב הקירור יהיה קירור מים שאני מזמין מחו"ל.

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, אשמח לעזרתכם במציאת מחשב מתאים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, אוטוקאד, סקצ'אפ - לצורכי פרנסה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by tal1971,

אני מחפש מפרט לשרת FTP עבור אירגון של 200 משתמשים . סכום של 5000 ש"ח 1. איזה מחשב אני צריך ? (קונפיגורציה) 2. איזה מערכת הפעלה ? אשמח לקבל תגובות. תודה מראש טל

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by ITAMAR-MAS,

שלום התלחתי ללמוד אפטר אפקטc5 ופריימרc5. תוכנות לעריכת וידאו של אדובי. ואני צריך מחשב חזק לתוכנות האלה . חבר בנה לי מחשב ורציתי לדעת עם התוכנות האלה יעבודו במחשב הזה? כי זה מחשב חזק, מישהו אמר לי שהוא מחשב קצת חלש לעריכה בפרמייר ובעל חומרה שאינה ממש נתמכת, בטח שלא על ידי CS5 זה המפרט למטה. תודה. מעבד AMD Phenom II X6 1090T Box -מחיר-1,583 ש"ח לוח אם Gigabyte GA-890XA-UD3 - מחיר-826 ש"ח כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB -מחיר-354 ש"ח זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-20 Platinum -מחיר-663 ש"ח כרטיס גרפי HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe -מחיר-863 ש"ח צורב Sony Optiarc AD-7240S X24 SATA Black DVD -מחיר-98 ש"ח מארז ללא ספק Antec N…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. עובד בעיקר על פוטושופ פלאש ותוכנות 3D ...אינטרנט....ומשחקים..טוב בעקרון רק לניד פור ספיד ניסתי לעשות מפרט לבד תמליצו לי תודההה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  15. שלום, רציתי לקבל מפרט למחשב שצריך להריץ הרבה תוכנות כבדות לפיתוח חומרה. כגון: modelsim, xilinx ise, matlab ע"מ להוזיל את המחיר אני מוכן לעשות OC למעבד. לא איכפת לי איך ה-OC יתבצע - העיקר שהוא ישתלם במסגרת התקציב. אני מעוניין בזיכרון 16GB הארד-דיסק מעל 500G כדי לגבות הרבה חומר. לא מעוניין במסך, מקלדת, עכבר, כרטיס טלויזיה,רמקולים וצורב. מעוניין במארז ובתוכנו. חשוב שהמחשב יהיה שקט. התשלום יהיה במזומן בהנחה והחנות נמצאת באזור המרכז.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב עבור אנימציה ועיצוב גרפי לאישתי עד 6K. בעיקר ל - After Effect. (יכול להיות שבעתיד גם cinema 4D) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה, עיצוב גרפי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…

17. שלום לכולם, אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט הנ"ל, הדרישות הם די בסיסיות - אינטרנט, אימייל, הרבה אופיס ותוכנת ה-ERP שלנו. יכול להיות שאחד מהמחשבים האלו יריץ SolidWorks או תוכנה גרפית אחרת, אבל עדיף לא לעשות שינויים דרסטים בגלל הדבר הזה. לוח אם: Gigabyte GA-P35-PS3L מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.0Ghz/6MB/1333 מארז: Micro ATX Compucase CI-6K31 זכרון: 2GB (2x1GB) DDR2 800Mhz דיסק: WD 3200AAKS 320GB/7200/16mb Sata 2 כ.מסך - Sparkle Geforce 8500t 512MB צורב- LG GH20NS10 Dual Layer x20 Sata Dvd סה"כ מחיר- 2260 Windows Xp Pro OEM 510 ש"ח Office 2007 Basic ENG OEM 645 ש"ח האם אפשר להוזיל במחיר על ידי קניית מעבד פשוט יותר? קשה לי להאמין שינצלו מעבד חזק כזה, כנ"ל לגבי …

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  18. שלום חברים יקרים אני רוצה לפתוח תחנת רדיו באינטרנט ואין לי מושג מה צריך לעשות , הייתי שמח לקבל מידע גם על מפרט מחשב שכדי לי , גם אולי על מכשור אחר שכדי לי לרכוש , וגם אני אשמח לקבל המלצות על כל הנושא של תוכנת שידור . ועוד דבר אחרון שאני אשמח לקבל עליו מידע איזה אינטרנט כדי לי להזמין ? בוא נגיד שאני מתחנן שהיו לי 50-100 מאזינים כל יום

• 0 תגובות
    • 421 צפיות
  19. צריך חוות דעת על המפרטים הבאים: החשב ישמש בעיקר לתיכנות אופיס ואינטרנט אבל גם למשחקים. לא חייב את הרזולוציה הגבוהה ביותר העיקר שירוצו חלק ברזולוציה נורמלית. מסך יהיה 22". מפרט מספר 1: מעבד: E7200 לוח אם: ABIT IP35-E זכרון: GEIL DDR2 1GX2 800 MHZ CL-5 כ.מסך: TWINTECH NVIDIA GEFORCE 9800GT 512MB ד.קשיח: WD 320GB 7200RPM 16MB מארז: NZXT ALPHA ? NZXT PP500W PSU מפרט מספר 2: מעבד: E8400 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L זכרון: KINGSTON DDR2 1GX2 800 MHZ CL-5 כ.מסך: GAINWARD GFORCE 9500GT 1GB ד.קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 7200RPM 16MB מארז: סטנדרטי עם ספק 500W מפרט מספר 3: מעבד: E8400 לוח אם: MSI P6NG ATX 7100 זכרון: MUSHKIN DDR2 1GX2 800 MHZ CL-5 כ.מסך: TWINTECH NVIDIA GEFORCE 94…

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by omer2007,

היי, דרוש מפרט המשתמש בעיקר לעבודות תיכנות חשוב שמחשב יוכל לעמוד בעומס של המון דברים פתוחים ופועלים במקביל. אם אפשר לשלב כרטיס מסך נחמד, זה יהיה טוב. 1. מה התקציב המקסימאלי?7.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, פרנסה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…

• 21 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. Started by royruho,

שלום חברים, מבקש עזרה במפרט מחשב 1. התקציב עד 3000 מה שראיתי נראה שגם 2500 זה תקציב הגיוני 2. ישמש ל MATLAB PYTON מעט פוטושופ ותכנות וכמובן אופיס ואינטרנט - מתוכננים גם משחקים כמו CIV4 או STARCRAFT2 שירוצו בהגדרות בינוניות. 3. אין צורך בציוד היקפי 5. חשוב שהמחשב יהיה שקט משום שהמחשב יהיה דלוק בחדר השינה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by skytex,

קודם כל שלום אני חדש פה בקהילה ואני מקווה שיעזרו לי ;D אני צריך מחשב חזק כי אני עובד בתוכנות גרפיות כמו 3די מקס מאיה ופוטושופ (לפעמים באותו הזמן) כמו כן אני מעוניין גם במשחקים שיצאו בקרוב שיעול crysis שיעול עכשיו המחשב שתראו במפרט הוא המקסימום שאני יכול להוציא עליו וגם כן יותר מידי. אני רוצה מחשב לכמה שנים טובות חזק אמין וגם שיוכל להשתדרג עם הזמן (בלי הפתעות של דור חדש של רכיבים שלא תואמים) עם תוכלו להעיר או להציע תחלופות אני אשמח --אחת ההתלבטויות שלי זה איזה כרטיס מסך לקנות את הGtx או gts , מצד אחד אמרו לי הגיטיאס הוא מה שצריך לעכשיו והוא זול אבל הוא בעתיד הקצת רחוק יותר לא יכול להתמודד עם הדברים שיגיעו. ---ועוד בעיה שאני רוצה הכי פחות להשקיע בספק והמארז(קירור) …

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by nmeisels,

שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יחס תמורה מחיר הכי טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות VS לעיתים רחוקות, גלישה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים וכו' 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - לא מועד חשוב , אבל שלא יהיה טנק.…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by gl525,

היי אני אשמח לקבל את עזרתכם בנוגע להרכבת מפרט מחשב לתכנות ווירטואליזציה ב4k 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - המחשב ישמש בעיקר לתכנות והרצת מכונות וירטואליות - שימוש ב-visual studio ובVMware workstation עם כ4-6 מכונות פתוחות בו זמנית. בנוסף מדי פעם המחשב ישמש למשחקים כדוגמת FIFA כשאין חשיבות לרמת גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by saphisto,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות כבד, וצפייה בסרטים מידי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים