עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ששימושו בעיקר יהיה ללימודים (סטודנט)-לתוכנות אופיס,אינטרנט,צפייה בסרטים(מצויד כמובן בצורב דיוידי).כמו כן אני מעוניין דווקא במערכת הפעלה XP האם זה ניתן לקנות היום בעידן הויסטה אה ואני גם מעוניין במחשב שיחזיק זמן רב יחסית (לא כל יום קונים מחשב ) מי שיכול להמליץ לי על מפרט שמתאים אשמח מאוד.

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  2. מפרט למחשב ללא מסך, עם זכרון פנימי 2 ג",לפחות 667 mhz. מעבד כפול ליבה מעל 1.86 ג" intel. לוח אם טוב התואם למעבדים גבוהים יותר+כונן קשיח לפחות 250 ג". ספק טוב מאוד ודיוידי. כמו כן כרטיס מסך טוב מאוד(בעיקרון המחשב נועד למשחקים).כל הפרט גג 5000 ש"ח. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  3. Started by alidanon,

טוב אז לאחר התייעצויות רבות! (תודה דן!). אני כמעט נעול על השידרוגים הללו... תגידו לי איך המפרט הזה: (זה חצי מפרט!). מעבד: intel core 2 duo (e6750) box 4mb 2.66ghz. לוח אם: gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון: OCZ DDR-2 2048MB (1024MbX2) 667MHz Gold GX XTC כרטיס מסך: sapphire ATI Radeon X1950XT 256mb PCle. מארז + ספק: חסר לי עדיין אשמח עם מישהו ימליץ לי על משהו. זהו זה! תגידו איך אחיים שלי! נ.ב - 1. צריך קירור?? אני לא מתכון לעשות over clock. 2. אם יש למישהו ספק + מארז טוב שימליץ לי בבקשה עד 500 שח... אפשר לחרוג טיפה. 3. אם יש למישהו חלק שהוא יותר מומלץ! עד תוסף של 150 שקלים!

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by soundf,

יש לי מחשב היום, די טוב (מפרט בצד) ואני בונה אולפן בבית אז אני מעדיף לקנות מחשב לאינטרנט כי אחותי נוגעת במחשב שלי שיש בו כרטיס קול ב4 אלף שקל ו"רמקולים" ב3 וחצי אלף שקל וכו כו אז מסיבת בטיחות אני יקנה (ויתרתי על איפון בישביל לשמור על הציוד שלי ) אז ככה: כרטיס מסך בסיסי אבל שלא יצרוך כוח מהמחשב לפעולות בסיסיות PCI X (שיתמוך ברזולוציה של מסך DELL 2007WFP כי אולי ניקח תכרטיס מסך אלי כי אין לי שימוש ממשי בשלי ) -עדיף קירור פאסיבי מעבד-לא איכפט לי איזה לוח אם כנל רק שיתמוך ב4G זיכרון פיסיאיאקספרס מעבדים מדור די חדש,חייב כניסה לרשת הרד דיסק 250G (אפשרי פחות אם חייב -יש לי הרד דיסק חיצוני WD 500G גם ) מארז- השקט והטוב ביותר-לא זוכר תדגם ממש אבל ניראה לי של HEC ב300…

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  5. Started by idan23,

http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IWINFINITY_M660SE22&v=1 קודם כל איך החברה? מזה אומר המערכת קירור? האם כדי להרחיב ל 3 שנים? עריכה: בטעות יצא לי כאן תעבירו לניידים.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  6. אהלן חבר'ה אני צריך מחשב לשימוש שוטף באינרנט הורדות וכאלה לימודים סרטים ושישמש גם כטלוויזיה אני מעדיף מעבד של אינטל על AMD ולא נראה לי שאני יעשה OC. חג שמח לכולם

• 11 תגובות
    • 572 צפיות
  7. זה המפרט http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=5B23431F-5220-4F96-85FC-68EFD0B9230E אני מציין שאין זכרונות שם מכיוון שיש לי 4 סטיקים של 4 גיגה, כל סטיק הוא גיגה במהירות של 667 MHZ - ובנוסף זה DDR2 כמובן. מה אתם אומרים ?

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי! אני זקוק למפרט למחשב אולפני. שישמש בעיקר להכנת מוסיקה בקיובייס וכאלה.. אין צורך בכרטיס קול, כרטיס מסך מינימלי, אני חושב שNvidia 7100 מספיק רק חשוב שתהיה האופציה לחבר 2 מסכים במקביל. הרד דיסק 250 מספיק, אם זה בעיה אז אפשר גם 160. ובלי ציוד היקפי!!! לא מסך וכו'.. חשוב שיהיה מהיר שיריץ את התוכנות בסבבה! התקציב לחוץ כי כל השאר הלך על האולפן וכו'.. סומך עליכם! תודה!

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by lavep,

יש לי AMD X2 3800 סוקט 939 שאני רוצה להפוך לנגן מדיה שלי בסלון אני צריך המלצה שלכם למארז HTPC מגניב שנראה טוב, כרטיס מסך ושאר אביזרים הנדרשים לתפעול מוצלח של נגן מדיה (שלט, אולי TVTUNER ). אינני רוצה להחליף לוח אם שיש לי (Asus A8N-E ). נדרשת תמיכה ב-HDTV. נחמד אם תהיה אפשרות VIVO תודה

• 10 תגובות
    • 664 צפיות
  10. כמובן שהמחשב משמש גם למוזיקה סרטים ותוכנות אבל בעיקר למשחקים. אני צריך במפרט: מעבד מעדיף אינטל (למרות שאני לא ממש מבין לפי הכתבות אינטל לוח אם כרטיס מסך שיהיה כרטיס מאוד חזק! דיסק קשיח מעדיף 250G פלוס מינוס צורב DVD זיכרון (2 ג'יגה לא פחות) מארז שיהיה מארז ממש טוב מסך LCD --- למשחקים חדשים רזולוציות גבוהות והגדרות הכי גבוהות. (Directx 10)

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Biatch,

לא למשחקים כבדים שיהיה כרטיס מסך סביר+ בכל זאת אממ כולל ציוד היקפי מקלדת, עכבר, רמקולים, מסך, מדפסת, מיקרופון תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  12. חמי כבן 80. גולש להנאתו באינטרנט. כיום יש לו פנטיום 3 500 מגההרץ, מעכת הפעלה חלונות 98. המערכת מתחילה לחרוק. פה החליף מאוורר , פה להחליף ספק וכול'. רציתי לצ'פר אותו במשהו שיאפשר לו להפעיל XP על המחשב, בלי צורך במשחקים וכול' - מקסימום הנכדים מגיעים ומשחקים קצת משחקי פלאש של וואלה ואולי משחקי רשת בסיסיים. אשמח לקבל הצעה.

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by abcdjkh,

המחשב ישמש בעיקר לצפיה בוידאו (HD), יישומים משרדיים וOC (לא מופרע) המחשב אינו למטרת משחקים כלל! חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט ככל הניתן! מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3435 כרטיס מסך: 2400HD http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=989 לוח אם: מתלבט בין שלושה: א. GIGABYTE GA-P35-DS3 ב. US P5K (QUAD READY) INTEL P35 FSB 1333MHZ HD AUDIO GBL ג. Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=101 מה לדעתכם עדיף? דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=574560 מארז: מתלבט בין 3: חשוב שיהיה שקט לחלוטין. Antec p180 …

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום, אני הולך להתחיל לימודי תקשורת אינטראקטיבית שהולכים להתעסק הרבה בגרפיקה ווידאו (התוכנות מפורטות בקישור הנ"ל): http://www.sapir.ac.il/generalpage.asp?div=preacademy7&subdiv=tochnit אני כרגע בהתלבטות אחרונה שלפני הקנייה, הדבר האחרון שאני רוצה עליו דעה ועצות זה הכרטיס מסך. בשני דגמים שאני מתרכז בהם יש: 1) gefocre 8600 gt 2) radeon hd2600 מה לדעתכם הכי מתאים להתמודד עם הלימודים? אולי בעצם מתאים לי הכרטיס המובנה של אינטל שמגיע עם מרבית הדגמים? או כרטיס עם זיכרון משותף? או דגם אחר של אחד מהכרטיסים שרשמתי? התקציב של לנייד הוא 7.5. תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. להחייאת הפורום פתחתי באתגר : הרכבת מפרט לOc הגבוהה ביתר שאפשר להגיעה אליו בנוסף נכניס לו כרטיס מסך 8800 320mb שגם יעבוד בסטנדרט של המשחקםי החדשים... ללא קירור מים... אוקי זה המפרט הראשוני שחשבתי עליו... מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 מארזים Antec Nine Hundred (900) Gaming NO PS Antec900 ¤ 764 1 קירור למעבד Scythe INFINITY (Japan Design) AM2 Support ¤ 260 1 ספקי כוח Corsair 620W 50A @ 12V CMPSU-620HXEU EPS 12V Modular ¤ 911 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤ 50 2 זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 Dominator DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C ¤ 1181 1 קשיחים…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by amalish,

שלום, אני סטודנטית שמחפשת מחשב לעבודה עם תוכנות גרפיות (כמו למשל SOLIDWORKS , MATLAB וכו'). מעדיפה אינטל

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by matessim,

אני צריך מחשב חדש למשחקים כבדים. כמובן כרטיס מסך טוב ובבקשה גם מסך טוב וכונן DVD רק תגידו לי גם. איפה איפשר לקנות במחיר שאתם נותנים ומי ירכיב?

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  18. שלום לכולם, חבר שלי מחפש מחשב לעבודות שלו כי הוא הופך כבר לסטודנט. השימושים של המחשב הם: 40% אינטרנט, 40% עבודות טקסט, 20% סרטים התקציב שלו הוא 4500 ש"ח, בחריגה רק אם זה מצדיק עד ל5000. הוא דורש 2GB זיכרון, 120GB כונן קשיח ויש עדיפות ל17'', אם אי אפשר אז 15.4'' מעבד כפול ליבה ומערכת הפעלה כלשהי, לא דרוש כרטיס מסך מיוחד כלשהו... מצלמה או רמקולים מובנים יוכלו גם להוות יתרון נוסף. אני בינתיים הצלחתי למצוא לו 2 מחשבים: את זה: http://www.adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=6241&mark=Vostro + http://www.adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=1342 2 אלה בייחד עולים: 4776 ש"ח. מצאתי עוד מחשב יותר זול (כמה שיותר זול יותר עדיף): http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=588887 + http…

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  19. איך המחשב הזה בכללי? איך DELL? הבנתי שזו חברה עולמית ממה שאני יודע במסכים היא מיתמחה והיא בין המובילות בשוק הניידים...(ככה הבנתי מביקורות וכתבות) הדגם הוא INSPIRON 6000 אני מקבל אותו עם 1GB DDR2 40GB דיסק קשיח 5400RPM מעבד 1.6GHZ פנטיום M ויש לו מסך 15.4 אינץ'. אשמח לדעת איך הדגם הזה הבנתי שהוא דיי וותיק בשוק אני יודע שהוא נחשב כיום למיושן מעט אך הוא מיד שניה אני משלם עליו 2500 ש"ח אוליי פחות ניראה כמה אני אוכל ללחוץ את הבנאדם...הוא לאחותי הסטודנטית ליישומי אופיס ודברים קטנים בלבד כמו גלישה וכאלה מחשב משרדי... איך האמינות שלו מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  20. Started by The-Star,

מתכנן οc ועוד שאלה האם כדאי מומלץ לחכות עד לנובמבר (ליצאת הכרטיסי מסך החדשים של nvidiaאו יש אפשרות לקנות עכשיו את המחשב ולהוסיף את הכרטיס מסך בנוסף לכרטיס המחשב הקיים למחשב בעתיד ? תודה לעונים ולעוזרים ....

• 44 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. אני מזמין לפטופ של ג'יגהבייט santarosa 566n t7300 2.0ghz 800mhz 2gb 667mhz 8400 mgs מכיוון שכנראה יהיה קשה מאוד להיפטר משני הצ'יפים של הזיכרון בעתיד חשבתי על לשדרג היום כבר את הזיכרון ל-4 ג'יגה האם יש צידוק לעשות זאת? אני בינתיים עובד על XP ואם יש צורך יעבור ל server 2003 אני מתעסק בסאונד מקצועי וגם משתעשע בעריכה תלת מימדית.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  22. אז ככה: המפרט הוא DELL Inspiron 1501 15.4 Wide, 1.6GHz (Turion 64 X2 TL50), 512mb(1X), 80GB, DVD/rw, Vista Home שנה אחריות מטרת המחשב: גלישה ,אימיילים,צפייה בסרטים,הורדה מאמיול פה ושם,עבודה עם וורד ואקסל,עבודה עם SOLIDWORKS ,בלי משחקים ובלי מסיבות רשת. נדרש זמן עבודה סביר בין 3-4 שעות (נראה לי סביר) לגבי המשקל הבנתי שהוא שוקל 2.8 ק"ג לא נדרשת אחריות בינלאומית שאלותי הן: 1. המחיר תואם את המוצר ? 2. המפרט מיושן ? סטנדרטים ישנים ? 3. המעבד טוב לצורך הפעולות הנ"ל? הוא כמו הסלרון או שונה ? 4. כמות הזיכרון מספקת לצורך עבודה עם ויסטה לצרכים הנ"ל ? 5. אחריות רק שנה בדר"כ נותנים יותר ? 6. המשקל מעיד על מחשב כבד ומסורבל או לא כל כך ? 7. מה לגבי תחנת עגינה לדגם הזה מומלץ לרכוש? 8. …

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by aviran_n,

היי, ברשותי אינספירון 6400 של דל. בנייד קיים כפתור (בחלק העליון בקרבה לכפתור ההפעלה) שכתוב מעליו MediaDirect, כשלוחצים עליו עולה התוכנה הזו של דל שממנה ניתן להפעיל סרטים, שירים וכו'... היות וברצוני להסיר את הויסטה ולהתקין במקומה XP, רציתי לדעת מספר דברים: 1. יש באמת שימוש שמצדיק את התקנת התוכנה הזאת? היא תתן לי משהו משמעותי שווינאמפ ומדיה פלייר לא נותנים לי? 2. בניסיון הקודם שלי להתקין את התוכנה אחרי התקנת XP הבנתי שהתוכנה הזו צריכה מחיצה משלה על הדיסק, למה היא צריכה מחיצה משלה? 3. במידה ואני מחליט להתקין את התוכנה הזאת לאחר שאסיר את הויסטה, מהו שטח הדיסק שאני צריך להקצות לה במחיצה שאתן לה? תודה רבה לעוזרים! [br]פורסם בתאריך: 21.09.2007 בשעה 14:59:05 ירד לעמוד השנ…

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  24. השימוש למחשב הוא משרדי: סרטים! מוזיקה, אינטרנט, מסנג'ר ואופיס. מארז VIENTO + ספק 450W..... ג'נרי לוח אם: intel dg31 pearlcreek מעבד: intel 4400 זכרון: 2X1G 667 של TEAM דיסק קשיח: 160GB 7200 8MB של HITACHI כרטיס מסך: GFORCE PCX 7200GS 256MB של GAINWARD צורב DVD X20 של LITEON מקלדת ועכבר - LOGITECH CORDLESS DESKTOP 650 מסך: VIEWSONIC VX 2235WM 22' INCH האם המפרט מתאים לצרכים שלי? האם המחיר סביר? חג שמייח

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  25. Started by crovei,

אחותי מתחילה ללמוד בב"ש בקרוב והיא ביקשה ממני לעזור לחפש מחשב נייד, ואני אשמח אם תוכלו לעזור בחיפושים(: בעיקרון המחשב הוא לעבודה משרדית (אופיס וכד') + מסנג'ר/סקייפ (שיחות ווידאו/קול) + צפייה מדי פעם באיזה סרט dvd (אבל מסך רחב לא ממש הכרחי). הדרישות: המחשב לא צריך לשקול מעט, ואין טעם לשלם יותר על פחות משקל. אם המחשב כולל מצלמת אינטרנט ומיקרופון בנויים זה בונוס גדול. צורב dvd. לא מאוד משנה אם המחשב בא עם ויסטה או XP. ואם הוא בא עם ויסטה זה רק בתנאי שהיא תרוץ כמו שצריך. כונן קשיח - בסביבות ה-80 עד 120 גיג'ה. אין צורך בכרטיס מסך מטורף, אם יש כרטיס לא מובנה ופשוט זה יהיה נחמד. זיכרון - ג'יגה לפחות כדי שהמחשב ירוץ חלק (וזה לגבי ה-XP, אני לא יודע כמה הויסטה צריך בשביל זה..) אין …

• 3 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים