ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
זה המחשב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8390&perur=2&t=1&c=180. מסתבר שהיא לא קיבלה שום דיסקים. אפילו לא אחד.. זה נראה נורמלי? מה עם הדיסקים שמגיעים בדרך כלל כשקונים מחשב חדש..? הווינדוס? הלוח אם? הכרטיס מסך? התוכנות? nero?.. והיא אמרה שדיברה איתם, אמרו לה שככה המחשב מגיע.. מובנה.. זה הכל מובנה.. קיצור מה נראה לכם? באתר לא רשום שמקבלים שום דיסקים.. ולדוגמא מה עם המחיר..? אם זה כולל קניית וינדוס לדוגמא, למה שהיא תקבל את הדיסק של הווינדוס? סתם דוגמא היא רוצה לפרמט להתקין ווינדוס מחדש.. מה עושים? מה אתם אומרים? תודה מראש אחים יקרים.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ידידה ביקשה מחשב נייד לשימושי "סטודנט": - סרטים כולל HD, עד 720P - אינטרנט - מסמכים אני נוטה ל-Lenovo או Asus כולשהו עם מקלדת נורמלית ואולי נטבוק עם מעבדי ה-N450 החדשים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה? : מעבד: Intel i5 750 box לוח אם: Gigabyte p55a-ud3 כרטיס מסך: ATI HD 5830 Sapphire זכרונות: ocz DDR3 1600Mhz דיסק קשיח: WD 1TB SATA3 64Mb מארז: Enermax Staray ספק: Themaltake Thoughpower 750W בסולם של 1 עד 10 השקט חשוב לי 8 (אני ישן בחדר של המחשב). לא מתוכנן אוברקלוק. קונה מהחנות מגהבייט ברחובות. עריכה: אני קונה את המחשב היום אז בבקשה תענו מהר .. תודה =]
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מעבד i7 2600 3.4gHz כרטיס מסך: r9 290 4gb msi gaming זכרונות: 8gb ספק: 600w fsp דיסק קשיח: 500gb wd לוח אם: p8h61 m LE.. מארז: antec gx500 האם צריך לשדרג משהו? איך המפרט הזה? אני חושב על דיסק קשיח וגם הלוח לא תומך בusb3 וזה מעצבן... אשמח להצעות. המעבד והלוח אם נרכשו לפני 4 שנים וכל השאר פשוט שידרגתי לפני כ 4 חודשים. אז הכל טרי ובמצב כמו חדש... אני לא משחק על המחשב כי אני בצבא ואין זמן..
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מטרות המחשב? סרטי HD אינטרנט ומשחקים קלים+ * גודל המסך?עד 13.3 * משקל רצוי?כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?כן לפחות 6-7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA רצוי אבל לא חובה אם זה ממש מייקר , HDMI חובה * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ?320 + * כונן CD/DVD? צורב?לא * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חובה אבל רוצי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא לסיכום שיהיה קל סוללה חזקה ושיריץ 1080P בקלות... תודה מראש אופיר
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המערכת הנוכחית שלי במעבד חדש+קירור+מסך, ובנוסף לבנות מערכת חדשה מהחלקים שאני משדרג. המערכת שלי מיועדת בעיקר לשימוש נון סטופ והרבה- כלומר המחשב כמעט ולא נכבה, הרבה הורדות, גלישה באינטרנט, שמיעה מוזיקה וכו', לצד משחקים (לא רציניים כמו פרו-איוולושין ופיפא) וצפייה בסרטים ותוכניות. חשבתי להחליף את המעבד שלי לאחד ממעבדי הקונרו החדשים+טוניק טאוור, ולהחליף את הקירור סטוק של ה7600GT שלי, הוא נראה לי גם חלש והוא גם מרעיש. בנוסף רציתי למערכת הזאת מסך 19 או 20, חשבתי על הVP930 או על ה2007FP. המערכת השנייה תיהיה מיועדת לבן אדם מבוגר, קצת גלישה באינטרנט, קצת צאט'ים, אולי גם קצת מוזיקה ופעם באף פעם סרט או משחק כלשהו - לא שימוש רציני. לכן חשבתי על המעבד של המערכת שלי…
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מפרט למחשב ב7000 אפשר לסטות ל7500 אבל אם אפשר שלא אז בבקשה ברחמים אני מעונין במחשב למשחקים עם זה אני צריך מסך וציוד הקפי(הכל) וגם כן ווינדוס נ.ב. עדיף שהHD יהיה 320 או מעל אם אפשר
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בהרכבת שני מפרטים: המפרט הראשון הוא שרת מכונות וירטואליות שמריץ CENT-OS. התקציב באיזור 4K₪ חשבתי על מעבד I7 860/870 4/8 ג'יגה זיכרון עם אפשרות הרחבה (אני חושש ש8 לא יכנס בתקציב) שני דיסקים סמסונג F3 500GB בשביל חלוקת עומסים (לא בRAID) כרטיס מסך הכי פשוט שיש. אפילו כרטיס מובנה מספיק. לוח P55? איזה ספק? מארז? אני לא צריך אביזרים נלווים (עכבר, קלדת, מסך) אני צריך שהמערכת תהיה יציבה, אמינה ונתמכת בCENT-OS. המפרט השני הוא תחנת עבוה לאנימטור 2D. בעיקר פלאש ופוטושופ CS3/4. התקציב: 2K₪ גם פה לא צריך אביזרים נלווים ודיסק של 500GBזה מעל הראש. אשמח אם המפרט יהיה מחנות שמוכרת מסך דל 2311. תודה רבה, בן.
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מה שחשוב שיהיה: מעבד:Intel Pentium D 805 2.66GHz 2x1 MB לוח אם: Socket939 - nVIDIA nForce4-4x - Albatron K8NF4X - 3Y Warranty כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7600GS ןצורב DVD
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
למישהו יש דעה בנושא, מנסיון אישי ? כי יצא לי לעבוד על N500 שמותקן עליו Vista וזה היה די זועתי. אז איך הוא עובד עם XP ? יותר טוב ?
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
טוב אז ככה. שיהיה בסביבות ה- 5000 ש"ח ולא יחרוג ממש. המחשב מיועד למשחקים בעיקר, שמיעת מוזיקה, סרטים, אינטרנט ושאר הדברים הרגילים. אבל בעיקר משחקים חדשים אז קחו בחשבון. ללא מסך. אם אפשר אחד מבוסס AMD ואחד מבוסס INTEL? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין ברכישת מחשב נייד חדש לצורכי לימודים בעיקר , אך במסגרת הלימודים גם נדרשת שימוש בתוכנות עריכה דו מימדיות כגון פוטושופ וכדומה . אני מתעניין בעיקר בגודל מסך 13.3 אינץ אך יש מקרים בהם אני מוכן להתפשר גם על דגם גדול יותר אבל לא יותר מ15.6 כמו כן חשוב לי שיהיה לי זמן סוללה ארוך ככל האפשר אך בהתחשב במגבלות של כוח המחשב כלומר : כוונתי היא שאני יוכל לעבוד עליו יותר מחצי שעה בלי שהוא יקרוס אבל אם זאת שהוא יהיה גם חזק . וכמובן שאם אפשר גם איזו אחריות טובה למחשב אחרי הכל הוא הולך לטייל איתי קצת ברחבי הארץ . בנוסף בזמן חיפושי באינטרנט נתקלתי בדגם הזה של ACER 5745G-354G ראיתי שהוא יחסית זול , אך לא הצלחתי למצוא את זמן חיי הסוללה שלו ואם למישהו יש ניסיון …
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לאחותי נשרף המחשב וקונים לה חדש והתקציב הוא 1500 שקל.משהו שיריצ Gta:sa יש כבר HD וצורב וציוד היקפי(מסך מקלדת ועכבר)...
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב שלי שישמש אותי לגלישה באינטרנט וקצת משחקים(פיפ"א,ניד פור ספיד וכאלה) חשבתי על המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=302&CatCode= כאשר אני אשדרג לו את כרטיס המסך ואולי גם את הזיכרון. אודה לכם אם תוכלו לחוות דעה או אפילו להמליץ על משהו בסדר הגודל של המחיר הזה.(מסך אני קונה בנפרד)
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4650 1GB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 2.0 כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים Pioneer DVR-216DBK DVD±RW x20 Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS (No PSU) ספקי כוח Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin נאמר לי שזה מפרט טוב (בעיקר למשחקים), רציתי לקבל קצת תגובות, אולי המלצות יותר טובות\שיפורים. תודה. עריכה: בהתאם למה שהעירו לי, ערכתי, אשמח אם תבנו לי מפרט שעומד…
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני כנראה קונה נייד HP מסל 14 אינץ הוא מגיע עם סולל 6cell ניסיתי לקרוא בכל מני מקומות אבל לא הצלחתי להבין מה משפיע על הסוללה? מה אני יכול לעשות כדי לקבל יותר זמן מהסוללה? האם יש קשר למהירות המעבד על הסוללה? מה עם זכרון, האם זה משפיע? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בתחום ואין לי מושג בהבדלים השונים אני רוצה לקנות ולשדרג כרטיס מסך וכרטיס זיכרון בעיקר למשחקים וגם עבודה שוטפת, רצוי עם TVIOUT NVIDIA או של ATI ? שנהם תומכים בשני ההתקנים ? HD ו DirectX 10 ? עד 1000 ש'ח וכרטיס זיכרון של 2 ג'יגה DDR3 או DDR2 ? איזה חברה מומלצת ? עוד משהו שאני צריך לדעת לפני שאני קונה ??? שאלה אחרונה : זיגזג או SKYPC או חברה אחרת ? המלצות שלכם בבקשה זה המפרט של המחשב שלי Intel® Pentium® 4 CPU 2.66GHz Memory 511MB NVIDIA GeForce FX 5200 128MB בקשר ללוח אם אין לי מושג איך בודקים ,הצעות ? תודה מראש נ.ב.מתנצל מראש עם עברתי על חוקי הפורום
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני צריך מחשב למשחקים חדשים וגם לצפייה בסרטים מה אתם אומרים על המפרט הזה? מעבד: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 מחיר: ¤1265 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 מחיר: ¤105 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 מחיר: ¤765 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤415 ספק כוח: Thermaltake 550W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 מחיר: ¤387 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 מחיר: ¤453 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 מחיר: ¤367 כרטיס מסך: TwinTech 9800GTX 512MB DDR3 Retail - מחיר מיוחד למזמני מפרט דרך HWZONE - קופון HWTW98X מחיר 1285שח! כמות: 1 מחיר: ¤1409 כונן אופטי: LG H2…
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה עבור מחשב לצפייה ישירה\ אופיס ומוזיקה צפייה באיכות Full HD ללא מסך וללא ציוד הקפי תודה,
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני סובלת מכאבי גב ולכן זקוקה למחשב הכי קל שאוכל למצוא. מצד שני, היה לי קטנצ'יק חמוד אחד של טושיבה, אבל הוא לא היה אמין ועשה המון בעיות. אני חייבת מחשב שאפשר לסמוך עליו. יכולה לעלות במחיר עוד קצת בשביל משהו טוב באמת. השימוש העיקרי - הקלדה רצופה, שעות, בשיעורים ובהרצאות. גם עריכת מסמכי וורד מורכבים. כשאני בחו"ל אני מרוקנת את המצלמה המקצועית שלי אליו. וזה כבד. אבל זה לא הכרחי. גודל מסך 10 מתאים לי. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי! החלטתי לקנות מחשב וקראתי כמה וכמה כתבות מאתרים למציאת מחשב בזול שעונה על הדרישות שלי. המחשב ללא שום ציוד הקפי ומסך, וגם ללא צורב. לפני שאני מפרט עוד רציתי לדעת לגבי ההרכבה, אני לא ממש מומחה זה ולא רוצה לעשות טעויות, ראיתי שאנשים רושמים פה רקחלקים ואין מחשב מובנה, כאילו מי בונה אותו? אותו בן אדם שרשם? אני לא ממש מבין בזה ואני מחפש משהו שיבוא ביחד למרו ת שלא נראה לי שאני ימצא. נתחיל במפרטים שאני הבאתי רציתי לראות הצעות לשיפור ואת המחירים של מה שהבאתי לפי מה שהבנתי הוא עונה על הדרישות שלי ועובר את הג'יפורסMX 440 שהיה לי ויוכל להפעיל משחקים חדשים באופן טוב וחלק. מעבד Athlon 64 X2 4800-5200+ AM2 לוח אם AMD 690G/740G/nForce 6 זיכרון 2GB DDR2 800 MHz דיסק קשיח 250GB SATA I…
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
זקוק למפרט לגיימר, התקציב הוא 4K. ללא מסך, רק מעאכת עצמה, ללא ציוד היקפי. תודה. ד.א המחשב מיועד לבן דוד שלי.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אשמח להמלצות על מסכים בגודל 24 אינץ' שעונים על הדרישות שלי תודה. עדיף לא לסטות מה-1000 אם זה עד 200 ש"ח אז עוד בסדר אבל עדיף שלא.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אופיס, שימוש ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. OVERWATCH -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים , אני צריך המצלה למחשב נייד עד 5000 ש"ח מיועד לשירים סרטים ו...סטודנט אחרי חיפוש פה בפורום מצאתי כמה דגמים HP 5269 HP 6126 או שיש את המחשב של DELL ..... הבנתי שה-5269 לא נמכר יותר ... ??? יש נייד במחיר הזה עם Core 2 Duo החדש ולא Core Duo ???? תודה !!!
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-