ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב "של הבית" כלומר 4 משתמשים logged-on בו זמנית וכולם השאירו chrome עובד. השימושים הם: אינטרנט, עריכת וידיאו …
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 1.5-2K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משרדיות...בעיקר לאמא תבינו לבד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך ציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי.. יש לי הארד דיסק שאני עוד מעט יעלה את מפרט שלו לראות אם הוא מתאים...בנתיים שיהיהה מפרט עם הארד דיסק 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים ל…
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד לסטודנטית למשפטים(כנראה שהשימושים יהיו קלים במיוחד). * מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 14 אינץ' * רזולוציית המסך? אני מניח שאם אפשר יותר אז עדיף * משקל רצוי? פחות משני קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם אפשר SSD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה לקנות מחשב למשחקים קלים ושימוש משרדי באזור 2.5K. אנא עברו על המפרט המצורף ותנו הערות - האם יש משהו חלש שצריך להחליף? האם המארז והספק מתאימים או שצריך 500W? האם כדאי לבחור בכרטיס מסך פחות חזק? תודה רבה מעבד AMD Athlon 64 X2 5000 Box ¤327 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1196 לוח אם GIGABYTE GA-MA69GM-S2H ¤332 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38474 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL 5-5-5-12 XMS2 ¤360 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X2048-6400 כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 9600GT 512MB…
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
מפרט חמחשב שקט לעבודה בתכנות ומשחקים קלים לא כולל מסך רק מסקאי מחשבים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אילו סוגי מסכים יש ללפטופים מה ההבדלים ביניהם ומה יותר טוב...
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לחברה שלי יש מסך LCD סדוק ורואים רק חצי מסך בנייד של COMPAQ הנייד נקנה בחול ככה שאין אחריות מה עושים ? מסך חלופי? מה המחיר?יש מצב ליד שנייה או רק חדש? עדיפות לחנויות מחשבים / תיקון באזור רעננה כפ"ס.. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מעבד - intel e8500 לוח אם - gigabyte ep45t-ds3r זיכרון - ocz 2gb ddr3 1066 כרטיס מסך - gigabyte hd 4850 512mb דיסק קשיח - w.d 500gb sata2 צורב - asus drw-2014l1t מארז - cooler master cm690 ספק - chieftec 550w קרור למעבד - thermaltake blue orb II Silent
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
הנייד לא בשבילי הוא בשביל מישהו קצת מבוגר אבל יש לו ידע במחשבים המסך צריך להיות בגודל בינוני,צריך שיהיה בו מעבד חזק הארדיסק גדול ומה שאפשר מבחינת פיצ'רים כלומר בלוטוס מצלמה וכדומה..גם מבחינת משקל עדיף משהו קל ובעדיפות גדולה לנייד של טושיבה המחשב בגדול יהיה רק לשימוש של אינטרנט וכד' בלי משחקים וגרפיקה תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד במחיר 3600-4200 ש"ח. כמובן שאעדיף מחיר זול ככל האפשר, אבל אין לי בעיה להוסיף 100-200 שקלים אם המפרט באמת שווה את זה. המחשב מיועד לשימוש רב תכליתי, כאשר הדגש הוא פחות על משחקים(שיתאים למשחקי ספורט בעיקר: nba 2k, PES, fm וכדומה, משחקים שלדעתי לא מצריכים מפרט מטורף) וקצת יותר על ביצועים מהירים ויכולת טובה להריץ הרבה תהליכים במקביל. המסך בגודל 13-15(עדיפות ל14). מבחינת יצרן העדיפות היא לLG או DELL, אבל זה לא מחייב ואשמח לשמוע דעות על יצרנים אחרים. מחשב לדוגמא שחשבתי עליו: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=7473
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אהלן ושלום לכולם. לפני שבוע וחצי קניתי מחשב ב- 8700 ש"ח ( חסכתי בעבודה באילת במשך החצי שנה האחרונה כ-40,000 ש"ח כולל מענק השחרור והמועדפת... אני יכול להרשות לעצמי... ) קניתי את המחשב מ-KSP וההיתי רוצה לשמוע טיפה תגובות על המפרט , קניתי מחשב חזק בגלל שרציתי שהוא יטוס , שיעשה את כל הפעולות בטיסה.. ( אינטרנט , תוכנות וכמובן הרצת משחקים ) וגם מפני שאני רוצה מחשב חזק שיחזיק מעמד בשנים הקרובות ללא שידרוגים או עבודה איטית ומסורבלת , ואם אפשר שאלה למי שמבין ( בנוסף לביקורות על המפרט.. ) הבנתי ( מכמה ביקורות עליו ) שהכרטיס מסך שקניתי מתחמם בצורה "אסטרונומית" , השאלה שלי האם זה יכול לפגוע איכשהו במחשב ? האם בעת הרצת משחקים הכרטיס מסך יכול להתחמם עד כדי כך שהוא יכול להישרף או לשרוף …
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה ישירה סרטים אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:אולי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבהות בתחום הסרטים 1080P FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אשמח להמלצות לקניית מחשב נייד לסטודנטית לאדריכלות (הבת שלי) שנה ראשונה מתוך שלוש שנות לילמודים. שימוש עיקרי - לימודי אדרכילות ותחילת עבודה בתחום. אין לי מושג בעלויות אבל אין לי תקציב מיותר. מה שצריך. קיבלנו המלצה על מחשב של DELL. מצורף מפרט.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
well i found the dell xps m1710 7950gtx 512mb bat i herad that dell got problem with the batteries and also with the heat ...is it true or should i buy this one? and if not should i buy the hp dv9000t or dv9000z? this only got the Nvidia 7600 512mb or u got any suggestions? and about the Warranty what company got cover at israel also? i know dell cover israel by the way i m now in the usa so i wanna buy it b4 i going back to israel so thanks for the help guys p.s i can see hebrew so you can respon in hebrew
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט גיימרים אשר עלותו 8000 שח. אתם צריכים להתחשב בכמה דברים (תגידו לי אם אני טועה): מעבד intel core i7 920 לוח אם gigabyte x58 extreme אני קונה את המחשב בינואר בגלל הבר מצווה שלי . חלק מהאנשים אומרים לי לחכות שיצאו החלקים החדשים והשוק ישתנה. מה אתם אומרים? תייעצו לי מה לעשות :silly: :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי מדובר במחשב לlite gaming שיחובר למסך 20" אין צורך בציוד היקפי. המחשב יירכש רק דרך החנות פנדה. Gigabyte GA-MA770-UD3 AMD 770 Chipset AM2 Plus 430 ש"ח OCZ 2GB Kit DDR2 800Mhz PC2-6400 Reaper HPC 3-4-4-15 OCZ2207K 250 ש"ח OCZ Vendetta CPU Cooler 100 ש"ח Seagate Barracuda 7200.12 500Gb 7200Rpm SATA II 16MB ST3500418AS 250 ש"ח LG GH22NS50 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem 159 ש"ח Seasonic SS-400ET Active PFC 400W Oem 245 ש"ח Scythe Slip Stream 120 mm 1,200 rpm 24,00 dBA 68,54 CFM Model SY1225SL12M 45 ש"ח PowerColor ATI Radeon 4770 512Mb GDDR5 PCI-E 490 ש"ח AMD Athlon II X2 215 Processor 2.7Ghz 2Mb Tray AM3 299 ש"ח CoolerMaster …
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום מחפש נייד לתלמיד תיכון העוסק גם בתכנון וגם בגיימינג לייט. חשוב שלא יהיה עדין מידי, כי הוא סוחב אותו כל יום לביה"ס. בנוסף מעדיף רכישה בארץ בתקציב סביב 3,000 תודה
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי כמה שאלות אני בדיוק חושב לרכוש מחשב נוסף לעבודה משרדית בלבד Uהייתי רוצה שהמחשב יעבוד מהר מאוד ללא שום בעיה. אני לא יודע אם עדיף לי ללכת על מחשב שולחני או ALL IN ONE (בכדי לחסוך מקום, אבל לא קריטי). האם המחירים של ה-AIO יקרים יותר ממחשבים שולחניים? (אני מעריך שכן אבל רק כדי לוודא) האם באותו מחיר שארכוש את ה-AIO אקבל מחשב שולחני חזק יותר? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם מפרט גם למחשב שולחני מומלץ וגם למחשב נייח (זהים מבחינת יכולות) כך שלבסוף אוכל להחליט מה יתאים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 (אם זה לא מספיק אני מעדיף לשלם יותר כדי שהמחשב יעבוד מהר יותר) כן. 2. מה שימ…
-
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא 4. האם יש רכ…
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אחי טס לניו יורק והוא הראה לי כמה מחשבים שהוא מצא שם במחיר שטוב לו. הבעיה שאין לי מושג איך המעבדים של AMD בניידים (אני יודע שבנייחים הם אחלה, הרכבתי כמה כאלה). גם אין לי מושג בכל הסדרות שלהם בניגוד לאינטל שהכל שם יחסית מסודר לפי הסדר (I3, I5, I7....). בקיצור, אני אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר. תודה
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לא למשחקים כבדים אפשר אולי כרטיס מסך פשוט שיריץ משחקים חדשים לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות. ושיהיה שקט מחנויות RSM ,TMS או SKYPC.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי, התופעה מוזרה בהחלט.קיבלתי מחשב נייד של LG גם LE50 והייתה מותקנת פה מ"ה וינדוס 7 גרסת אנטרפרייס.הייתה תופעה של מסכים כחולים ולכן החלטתי לנסות גרסאות אחרות של וינדוס 7 כדי לבדוק מי הכי מתאימה להרצה על המחשב (חומרה ישנה).לאחרונה התקנתי גרסה מסוימת מקוסטמת של מישהו שעבדה יפה מאוד אבל הבעיה שהמערכת לא מזהה את הכרטיס מסך שלי.הסרתי אותה וכרגע חזרתי לגרסת אנטרפרייס אך להפתעתי גם עכשיו לא ניתן להתקין דרייבר של כרטיס מסך,עכשיו אני יודע שמדובר בכרטיס מסך ATI RADEON XPRESS 200M אבל עדיין הוינדוס מזהה כVGA רגיל. ניסיתי לחפש ברשת דרייברים מתאימים אך לשווא,לא משנה איזה דרייבר אני מתקין שום דבר לא עוזר.מה שעוד יותר מוזר הוא שבפעמים הקודמות הייתי נכנס לעדכוני וינדוס והוא היה מזהה שצר…
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אהלן אנשים , אני צריך את עזרתם כדי לבנות מחשב טוב אחרי 4 שנים עם אותו מחשב שבקושי זז כבר ... אז ככה.. התקציב שלי הוא בין 4,500-5,500 שקל ( אם יש הבדל משמעותי במחשב אפשר להתגמש במחיר ) אני צריך מחשב לגמרי חדש ! המחשב שאני מחפש הוא לצורך סרטים ,משחקים , אינטרנט . יש לי בחדר טלויזית פלזמה 26 אינצ' מחברת GRUNDIG חדשה HD שאותה אני רוצה לחבר למחשב במיוחד כדי לראות סרטים וסדרות (מאוד חשוב לי שזה יעבוד חלק בלי בעיות ) , בנוסף אני רוצה כרטיס מסך ברמה גבוה ( ככל שהתקציב מאפשר ) שהמשחקים ירוצו חלק .. כרגע יש לי מסך LG 17 אינצ' שטוח לא דק ... אם אני יכול להפוך את הפלזמה למסך הראשי של המחשב ,כלומר , יהיה אפשר להריץ עליו גם משחקים אז אין צורך להוסיף מסך כי אני אוכל להסתדר , במקר…
-
- 2 תגובות
- 438 צפיות
-
-
צריך מחשב לעריכת וידאו, דגשים על כרטיס מסך חזק, זכרון 4 ג'יגה, מהירות הרד דיסק 7200 ורצוי מסך 14.1 לא גדול יותר. אשמח אם מישהו יתן את דעתו לגבי הדרישות שרשמתי ואולי יציין איזה כרטיסי מסך עדיפים? בנוסף, מצאתי את המחשב הנ"ל - http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTLT400P8600&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=76 מה דעתכם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
חברה HP דגם ZE5600 סלרון 2800MHZ 192DDR RAM כרטיס מסך שך ATI 64 מגה צורב\DVD 15TFT 30GB מטען+סוללה האם זההה שוהההה?
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-