עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לאחר שביצעתי עדכון לכרטיס מסך ואני מחבר מסך למחשב נייד בחיבור vga המסך עובד אבל אני רואה מסך שחור תעזרו לי בבקשה.. הכרטיס מסך הוא mobile intel® 4 series express chipset family

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום רב, שלום רב, זו הפעם הראשונה שאני מנסה לכתוב בפורום, אז אשמח להצעות שיפור בדרך העברת המסרים שלי ! העיקר - הנני מעוניין לרכוש מערכת רמקולים בסך 400 ש"ח, חלקן עם דרייבר וחלקן ללא. דוגמא זה רמקולים של מיקרולב. איך אוכל לנצל את המירב מכרטיס הקול שלי? האם דרייבר של רמקולים ב- 400 ש"ח טובים יותר/ פחות מכרטיס הקול שלי? האם זה מתנגש/ מחליף אחד את השני ? בתודה מראש,

3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל,עבודה משרדית -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fornite ,pugb -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 14-15.6 fullhd 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  4. Started by enter,

הבנתי שהספק כוח יותר מידיי ואפשר להוריד קצת וולט ולחסוך כסף... חוץ מזה הכל טוב?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by rince,

שלום, מבקש חוות דעת למפרט הבא עבור מחשב משחקים (gaming בינוני), ללא OC. רצוי שיהיה שקט באופן יחסי. התקציב הוא עד 3.5K , אם ניתן לחסוך אז רצוי. התלבטויות - מארז וקירור, i3 מול i5. תודה מראש. מעבד:Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Trayכמות: 1מחיר: ₪826קירור למעבד:Intel Original for 1156כמות: 1מחיר: ₪37לוח אם:Gigabyte GA-H67MA-D2H-B3 for socket 1155כמות: 1מחיר: ₪549מארז:Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Includedכמות: 1מחיר: ₪314ספק כוח:Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪392זיכרון:Corsair 4G DDR3-1066 NB/SODIMMכמות: 1מחיר: ₪242קשיח למחשב שולחני:Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3כמות:…

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  6. דרישות: 1. דק ביותר 2. קל משקל 3. 14 אינץ' 4. כונן SSD בנפח 250GB 5. לא חייב מערכת הפעלה 6. מעבד Haswell 7. זמן סוללה של לפחות 4 שעות 8. 8GB RAM 9. אין צורך ב CD ROM אם זה חוסך משקל + עובי. 10. כניסות הכרחיות USB לפחות 3 כניסות RJ45 HDMI קורא זיכרונות לא הכרחי. אין לי בעיה להזמין מחו"ל לא מפריע לי מקלדת באנגלית בלבד ואין בעיה עם הזמנות דרך BUY2USA וכו. השימושים יהיו ללימודים נטו שזה אומר לימודי הנדסת תוכנה והמשתמע מכך. אולי אולי לפעמים לחבר אותו לטלויזיה כדי לראות סדרה או סרט. אז אם יש חיבור HDMI זה יתרון. עוד התלבטות שלי אם יש למישהו ניסיון עם זה זה לקנות מחשב עם מסך מגע ועט ולכתוב על המחשב במקום מחברת מנייר. אשמח לשמוע דעתך והשגות שלהם אם יש לכם בנושא.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה בעוד כחודש... והחלטתי להשתדרג ולקנות מחשב נייד חדש. Asus UX32VD-R4013H אשמח לקבל חוות דעת

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. נראה לי שאפשר גם להכליל את השאלה האם שיא הטכנולוגיה כיום, שאפשר להרכיב מחשב כזה ב20 אלף שקל נגיד, יריצו טוב משחקים גם בעוד 4 שנים? אם נקנה היום מחשב ב10 אלף ובעוד 4 שנים בעוד 10 אלף, האם נקבל אותה תוצאה מבחינת ביצועים? אני לא מבין גדול בחומרה אבל לפי מה שנראה לי, ההתקדמות היום היא לא מטאורית כמו שהיה אפשר להגיד לפני כמה שנים זה נראה כאילו החומרה, כפי שאנחנו מכירים אותה היום, מתאמצת המון בשביל להוסיף אחוזים בודדים בביצועים ורואה שהכף נוטה לכיוון זה עם ה5-6 יותר FPS במשחק או העוד 5% במהירות. קשה לומר שיש באופק איזו טכנולוגיה מהפכנית מעבר לפינה. מה אתם חושבים?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  9. Started by rani255,

יש לי מחשב נייד (כבר כמה שנים) מסוג compac armada. המאוורר התחיל פתאום לעשות רעש, ובעזרת תוכנה ראיתי שהטמפרטורה הגיעה ל- 87 מעלות צלזיוס. לשקחתי את המחשב לתיקון, ושם החליפו לי מאוור. עכשיו כבר אין רעשים, אבל הטמפרטורה היא בסביבות 60 מעלות צלזיוס. רציתי לשאול אם זה בטווח הרצוי, או שהטמפרטורה צריכה להיות נמוכה יותר? ואם כן אז מה אפשר לעשות..? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  10. ה GREEN עולה 430ש"ח ואילו הBLACK עולה 480 ש"ח.. אני מתלבט, אני פשוט לא יודע מי יותר "חזק". האם עדיף 64 MB כאשר ידוע ש הGREEN פחות "מהירים" על פני BLACK חייה עם 32 MB...?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  11. אני צריך לקנות לקרובת משפחה מבוגרת מחשב בייתי לגלישה באינטרנט וקצת אופיס.. מראש אני יודע שמדובר במערכת ללא מותג: מדובר מעבד אינטל 2120 I3 זיכרון G2 לוח אם: ECS H61H2-M2 HDMI (המוכר בטלפון טען שיש 3 שנות אחריות עליו...) דיסק קשיח GB500 Seagate 16M צורב DVD כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 --- ספק גנרי קישור לקופון http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=1236 המחיר 1200 נשמע על פניו אטרקטיווי, הצורך שלי הוא למחשב בייתי לגלישה באינטרנט וקצת אופיס.. תודה למגיבים [table][tr][td] [/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  12. אני זקוק לחוות דעת על המחשב הנייד של DELL ‎Dell Studio 1535 IN-RD09-2568 המטרות שלו הם בעבודות משרדיות(אופיס, וורד ותיכנות) אני משער שאם הוא יצליח להריץ אופיס הוא יצליח להריץ תוכנות אחרות שאני צריך http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6985 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  13. איך המעבדים האלה- מעבד Intel® Pentium B940? איך הם לעומת T4500 הישנים? השימוש זה אינטרנט אופיס וכאלה, לא משהו רציני וכבד התקציב עד 2200 ש"ח (כשצריך להסתכל גם על שנות אחריות)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. היי, לאחר שחפרתי באתר וקיבלתי כאן מספר הצעות ורעיונות הרכבתי סוף סוף מפרט שאני מרוצה ממנו. אבל לפני הקנייה הייתי מעוניין לקבל את חוות דעתכם. המחשב ישמש כמחשב המרכזי בבית, בעיקר לשימושים משרדיים וכמדיה סנטר - חייב לנגן סרטי FHD בלי בעיות. לא מתכוון לשחק עליו (אולי רק משחקים קלים). כיוון שהוא ישב בסלון, שקט הוא הכרחי. אני מעוניין להריץ עליו תוכנת עריכה AVID אבל משום שאני לא מתכוון להפוך את זה למקצוע אני לא צריך מפלצת עריכה, פשוט משהו שלא יקרוס ברגע שמעלים את התוכנה ויאפשר לי לעשות כמה קאטים. AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪507 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1333 Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪431 http://www.rsm.co.il/p…

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  15. המחשב נבנה לצורכי משחקים ‎ Q6600‎ ac7pro gaep43ds3l a data ‎4gb wd640gb cm690‎ seasonic ‎500w ‎ shapihre ‎4850‎*‎2‎ ‎1024‎ mb‏ הכל יצא 4770 מטי אמ אס שווה? ‎

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  16. שלום לכולם, למי שרוצה מחשב תקציבי, איכותי (מבחינת איכות הרכבה ופלסטיקה) ואסטטי, אני ממליץ על המחשבים של סמסונג. קניתי Samsung 300E5Z ולהפתעתי הוא מחזיק 5 שעות סוללה בכיף! עם גלישה ב WIFI. אני ממליץ.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  17. Started by Hotmetal,

יש לי שאלה : אני רוצה מחשב למשחקים , אבל אני לא בטוח , מה עדיף 1) מעבד 4 ליבות וכרטיס מסך 8600 GT או 2) מעבד דו ליבתי (CORE 2 DUO כנראה ) וכרטיס מסך 8800GTX ביחד עם התשובה הסבירו גם למה . תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  18. זה המפרט שלי: AMD Phenom II X4 965 Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA78LMT-S2 (Socket M2) ‎4.00GB Single-Channel DDR3 @ 669MHz (9-9-9-24) 1024MB ATI AMD Radeon HD 5800 Series (Sapphire/PCPartner) 931GB SAMSUNG HD103SJ ATA Device (SATA) TSSTcorp CDDVDW SH-S223C ATA Device חריגה 200~500 שקל, אם אפשר לחסוך כמה שיותר, המחשב למטרות גיימינג בעיקר, משחק משחקים כמו H1Z1 , CS:GO תודה מראש!

19. Started by adar12,

כותרתתת****

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by gal_shmatul,

אהלן אני בצבא, ומחפש מחשב נייד לזמן הפנוי לדברים הבאים: א. הרצת שרתי אינטרנט בסיסיים (אפאצ'י, MYSQL וכו') ב. שיריץ תוכנות ברמת פוטושופ במהירות סבירה. ג. סרטים. חשוב לי מאוד - שיהיה קל, כמה שיותר דק. אני לא אוהב מחשבים ניידים מסורבלים, ומהנסיון הדל שלי נפלתי חזק על מכונות איטיות, מעדיף להמנע. תקציב : 3500 - 4000 ש"ח .

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  21. Started by יונתן123,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב דל חדש בארה"ב, תקציב עד 800$ (לא כולל מערכת הפעלה) השימוש העיקרי של המחשב הוא לי כסטודנט אך גם כמחשב נייח, ולראות סרטים וכו'. בעיקר חשוב לי שהביצועים שלו יהיו מהירים (כמה שאפשר בתקציב הזה), יציאת HDMI (הבנתי שיש כזו לכל מחשבי dell). גודל מסך בין 13-15.. ומשקל עד 3 קילו. בעיקרון כרגע אני מתלבט בין שני מחשבים - 1. http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=fncws15&model_id=inspiron-n411z&c=us&l=en&s=dhs&cs=19& New Inspirision 15 - Inspiron 5520 מעבד - 3rd Gen Intel® CoreTM i5 processor הארד דיסק - 1TB 5400RPM זיכרון - 8GB Shared Dual Channel DDR3 Memory מחיר - 650$ בעיקר מפריע לי שההארד דיסק איטי.. הגודל והמשקל …

22. Started by Triple-z,

שלום, הסוללה במחשב הפסיקה להיטען, בחלונות הוא רושם: 0% זמין, בטעינה. משהו כזה, בנוסף מהבהבת המנורה של הסוללה עם אור כתום. המחשב כאילו לא מזהה בכלל את הסוללה, אם מנתקים את החשמל הוא ישר נכבה לגמרי. ניסיתי להוציא ולהחזיר וגם להשתמש במטען אחר, יש את אותה בעיה, סוללה אחרת אין לי אז אני לא יכול לבדוק. מה אתם אומרים? מה אפשר לעשות? חייבים להחליף סוללה בוודאות או שיש משהו אחר שאני יכול לבדוק? המחשב רק בין חצי שנה איך כל כך מהר נדפקה הסוללה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הצרכים שלי הם בעיקר לאינטרנט, סרטים, מוסיקה, מסנג'ר וסקייפ המחשב יהיה כל הזמן בבית. דרוש מסך 15 מצלמה ומיקרופון מובנים (חובה שיהיה כלול) דיסק קשיח מספיק לי שיהיה עד 350GB 2GB זיכרון וקצת חוות דעת על החברות השונות: Acer . HP . Dell . Lonvo כפי שאמרתי התקציב הוא יותר לכיוון ה 3000, אם יש חריגה של 200, 300 זה אפשרי קצת יותר מיזה צריך סיבה ממש טובה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  24. Started by cre121,

אני צריך מחשב לאחותי הקטנה , בעיקרון המחשב הוא לאינטרנט סרטים מוזיקה וכו.. אבל אני צריך שהמחשב יריץ את המשחק סימס 3 ... אז אני מתלבט כרגע לגבי המחשב הזה : http://ksp.co.il/?select=.268..271.....e=0&maxprice=0 מה אתם אומרים? מה שמציק לי בו זה המעבד כל השאר מעולה , השאלה היא האם המעבד הוא טוב ? ואיך הוא בהשוואה ל I3 או I5?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by yitzik,

החיבור של האוזניות במחשב עושה בעיות שומעים רק באוזן אחת(החלפתי 200 אוזניות כבר ) רציתי לדעת אם אפשר להחליף את החלק של הכניסת אוזניות במחשב??? וכמה זה צריך לעלות???

• 2 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.