עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by TopNotch,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים מהשנה האחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Aviram Hassan,

היי, אני מחפש לפטופ עדיפות לכזה עם מבצע black Friday, סבבה עם להזמין מאמזון וכו. הלפטופ צריך להריץ office בעיקר, והדבר הכי חשוב שיהיה לו סוללה של 9 שעות לפחות.

3. Started by onetwo,

שלום, אני רוצה לפטופ 17" אך ורק למטרת אינטרנט, אופיס וסרטים. האם לנובו ideapad הוא טוב בשביל זה, כמו למשל מה שכאן: https://ksp.co.il/?uin=40992&select=.268..271..413. האם יש משהו יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by MaxWentPro,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUBG ו OVERWATCH -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות עד בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. צריך מעבד, לוח אם, זכרון RAM, ספק כוח וכרטיס מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג/תוכנות/סרטים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD/battlefield/assassin's creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1880p 24 אינץ+- (חושב לקנות Samsung S25HG50FQM 24.5'' LED)…

6. http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=5a168e4a57786 מעבד: 792 ₪ - Six Core i5 8400 2.8Ghz Coffee Lake S1151 With Cooler קירור מים למעבד: 270 ₪ - * מבצע בלאק פריידיי * - Cooler Master Sedion 240P - 240mm BLUE LED FANS לוח אם: 490 ₪ - * מבצע בלאק פריידיי * - MSI Z370­-A PRO זכרון: 346 ₪ - * אזל עד ה- 26.11 * 8GB Crucial Ballistix-Sport DDR4 2400Mhz Black-Silver CL16 כרטיס מסך: 339 ₪ - Gigabyte GT1030 2GB 64bit D5 1227MHz - 1506MHz Low Profile דיסק קשיח: 196 ₪ - WD 1T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty מארז + ספק: 483 ₪ - * מבצע * - Antec GX1200 Full Tower RGB + Antec 500W (2xPCI-E) Active PFC מחיר סופי: למזומן / העברה בנקאי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אהלן הבנזוג שלי מחפש מחשב נייד לשימושים פשוטים.. קצת אופיס ללימודים סרטים/סדרות און ליין שירוץ חלק הדבר היחיד שעוצר מבעדו זה העניין הכלכלי.. חשבנו שאולי מישהו יודע על מבצעים שווים במיוחד שיש עכשיו וכדאי לנצל תודה רבה ויום מקסים!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אהלן. אני מעוניין לנצל את המבצעים השבוע ולשדרג את המחשב שלי בתקציב של עד 4500. אין צורך בכרטיס מסך כי יש לי את ה GTX1070 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/תוכנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch/destiny/assassin's creed/wolfenstein -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. המחשב המשפחתי הגיע לגבורות והחלטנו לקנות מחשב חדש. התקציב מוגבל והדרישות ביתיות (עניתי על השאלון בהמשך) וכוללות בעיקר אופיס, "אינטרנט" וקצת עיבוד תמונות בלייטרום עם פנטזיות לשחק עם פוטושופ בעתיד. על בסיס ההמלצות ב https://hwzone.co.il/community/topic/582313-מחשב-משרדי-אמין-על-בסיס-מפרט-מומלץ-עד-2000/ הרכבתי את המפרט הבא: img]http://startpc.co.il/images/Logo/logo-dark.png[/img] מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד מעבד: 792 ₪ - Six Core i5 8400 2.8Ghz Coffee Lake S1151 With Cooler לוח אם: 490 ₪ - * מבצע בלאק פריידיי * - MSI Z370­-A PRO זכרון: 346 ₪ - 8GB Crucial Ballistix-Sp…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by galiagl,

שלום מחפשת מחשב לבן שלי למטרת מששחקי STEAM הבאים: בטל גרואנד, אובר ווטש פורנייט לא יודעת איך להרכיב ומה הפרמטרים הכי חשובים ? תודה גליגל

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO ועוד משחקי פעולה/הרפתקאות עדכניים (כדוגמת COD: WW2 ודומיו ועוד). פחות מכיר בעצמי, המחשב מיועד לאחיין. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך ירכש בנפרד, אז אם יש הכוונה שצריך בשביל המסך, אשמח לקבל.…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אורח מיכאל
    Started by אורח מיכאל,

שלום, אני מחפש מפרט מחשב בשביל אח שלי (בן 12) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שמשתלם יותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300~, במידה ותשלום של עוד כמה מאות באמת עושה הבדל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים , קצת אינטרנט ולימודים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מיועד למשחקים, כרגע בעיקר Minecraft, Overwatch, GTA 5 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …

13. Started by ehober,

שלום, הנני מעוניין לקנות מחשב סלוני, להריץ סרטים עד 4K חלק, מבחינת חומרה שתאפשר תמיכה בפורמטים החדשים של הסאונד - יחובר בעתיד לרסיבר תומך dolby atmos . כמו כן מעוניין להשתמש במחשב לשחק משחקים באיכות טובה (הכיוון הוא gtx1060 ומעלה). הכיוון של המארז הינו fractal node 202. אשמח לעזרה בנושא, הצעות והכוונות יתקבלו בברכה. להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת סרטים עד 4K, תמיכה בdolby Atmos, והרצת משחקים בצורה טובה ב) במידה והמחשב מי…

14. אורח Ncoder
    Started by אורח Ncoder,

שלום לכולם, סוף סוף אישתי נתנה אור ירוק למחשב חדש :-). אני צריך המלצה למחשב עבור משחקים עם אפשרות עתידית למשקפי VR . משחקים לדוגמה: Wolfenstein 2 . המחשב צריך לשמש אותי לפחות בשנה הראשונה להגדרות גבוהות. (אני מחליף מחשב פעם ב-3 שנים) מסך המחשב שלי 22" של DELL נראה לי שהרזולוצייה המקס שלו 1680X1050 . התקציב 3500 ש"ח ואם יש משהו שממש שווה להוסיף עוד קצת עבורו אז אפשר למתוח עד 4000 ש"ח . הרד דיסק לפי דעתי מיותר, ההרד דיסק שלי כבר 5 שנים איתי ויש עליו גג 150 גיגה. לפי דעתי אפשר רק SSD. עם אפשרות לאוברקלוק סביר של המעבד בעתיד (לא משהו מיוחד) ללא ציוד היקפי, ללא תוכנות, רק חומרה. תו…

15. אהלן, אני מחפש לשדרג קצת את המחשב. המטרות והשימושים שלי - גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס ולעיתים פיפ"א. תקציב - אני לא רוצה לעבור את ה-1,000 ש"ח, מחפש בעיקר כרטיס מסך וזכרון RAM אלא אם תמליצו אחרת. נתוני המחשב שלי: לום אם - Asus P5QC מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz כרטיס מסך - ATI Radeon HD 4850 512MB זכרון פיזי - 4GB RAM משתמש בשני מסכים במחשב - האחד 17' והשני 22'. מערכת הפעלה - ווינדוס 7 64bit ספק כוח - sweex ps040 650w מעוניין כמובן לנצל את מבצעי BLACK FRIDAY בארץ אם יהיו שווים. מכיוון שאני לא מבין גדול בחומרה, חשוב לי שתמליצו על דגמים ספציפיים שיתאימו לנתונים שיש לי, שלא ארכוש דגם ואגלה שהוא לא מתאים ללוח אם לדוגמא. תודה רבה!

16. 1. מה התקציב המקסימאלי?4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המסך שכרגע יש ברמה לא גבוה בכלל,אקנה בהמשך מסך שאתמוך ב2k/4k המסך samsung SyncMaster2233BW -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. דרוש מפרט בכ-5K ש"ח למחשב נייד לעריכת מוסיקה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב - עריכת מוסיקה ווידאו בתוכנות כמו pro tools, premiere וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - עכבר אלחוטי, רמקולים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין …

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  18. Started by Avivc4,

שלום, אני קונה בזמן הקרוב מחשב חדש, אני מתלבט בעיקר בין המעבד החדש (Ryzen) של AMD לבין המעבד i5 8400 של אינטל... בניתי 2 מפרטים שונים, אשמח לשמוע את דעתכם ובכלליות מה אתם ממליצים בקשר להתלבטות שציינתי למעלה. תקציב: 4-5K שימוש: גיימינג בעיקר, לדוגמא Overwatch, Total War, Far Cry אין צורך בציוד היקפי, שיהיה שקט כמה שאפשר, לא מתוכנן אוברקלוק. מפרט 1 Intel דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 8400 2.8Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus ROG STRIX Z370-F GA…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Aimez,

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם, מחפש מחשב עבור סטודנט, מרבית השימוש יעשה בתוכנות אופיס למיניהן ולצפיית סדרות/סרטים, רצוי מסך 15 אינצ', SSD יתקבל בברכה לאופציה לשימוש עתידי מאסיבי יותר, צירפתי את השאלון עם תשובות, תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 בערך? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסדרות (בחיבור למסך טלוויזיה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, צריך מפרט ליישומים משרדיים (אופיס, גלישה, חשבשבת, שקלולית, אווטלוק) חשוב מאוד שהמחשב יהיה מרכיבים כמה שיותר אמינים... המחשב האחרון רץ למעלה מ9 שנים. עדיפות לssd (יספיק 128gb). לא חייב לבוא עם מערכת הפעלה (נרכשה בנפרד). אם אפשר להרכיב מפרט מהרשתות אייבורי / ksp. רק מחשב וללא ציוד נלווה. תקציב 2,000₪ אם צריך אפשר לחרוג. תודה רבה

21. Started by אלעד עובד,

זה המפרט: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/configurator_preview&id=804 אני לא צריך זכרונות אוורור או מארז רוצה מחשב עד 4000 בתקווה שבבלאק פריידיי תהיה הוזלת מחירים

22. אורח
    Started by אורח,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920×1080 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. אהלן, אני עובד כמתכנת וחוקר אבטחה ומחפש לקנות מחשב נייח חזק שיחזיק לי למספר שנים הקרובות וייתן ביצועים מעולים ותמורה טובה למחיר. לא מבין בחומרה כמעט בכלל, ולכן אשמח לעזרתכם במתן חוות דעת על מפרט שבניתי יחד עם המוכר ב-KSP, והצעות לשיפור אם יש: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-6000, גמיש מעט. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לגמרי לנצל במידה ואכן משתלם בביצועים ובשקט. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-1000 שקל, אם אכן הכרחי ויתן boost משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? * תכנות - מספר סביבות Visual Studio פתוחות במקביל. * וירטואליזציה עם VMWare ודו…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום! מחפש לקנות לעצמי מחשב נייח אחרי שהנוכחי התחיל בקושי לזוז. מתעניין במשחקים ו machine learning, אז חשוב לי כרטיס גרפי טוב. בגלל עבודה עם אנדרואיד אני מעוד מעדיף מעבד של אינטל (בשביל תמיכה באמולייטור). בנוסף חובה שיהיה SSD, והייתי רוצה לפחות 16GB RAM. תודה רבה על העזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות (כרגע כותב אפליקציות לאנדרואיד, בעתיד אולי משהו אחר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום …

25. Started by geigera,

שלוםאני רוצה לקנות מחשב נייד בגודל 13-14 אינטש. חשוב לי שיהיה אמין וגם חזק - עמיד בנפילות. לא צריך משהו חזק מבחינת ביצועים. זה לעבודה - בעיקר אופיס ואינטרנט. סוללה שמחזיקה הרבה זמן יחסית.בעבר היה לי IBM ו LENOVO והייתי מאד מרוצה. החזיקו הרבה שנים בלי בעיה. מעדיף גם עכשיו לנובו.מחפש את הכי זול שיש בדרישות האלה.על מה אתם ממליצים?תודהארי

• 2 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.